On my own

Och tro mig, det är mycket som fått mig att öppna ögonen och jag älskar verkligen det här, att det är jag, mitt liv, inte med någon annan just nu.. Jag tror jag behöver lite andrum och bara få vara, ha kul, leva livet, och hitta glädjen.. För den är på väg, mitt humör är så mycket bättre just nu, jag är glad hela tiden, har mycket energi och bara liksom lycklig..

Jag försöker gå framåt, det tar sin tid men det går.. Jag är på mycket god väg nu.. Det skönaste var när du skrev till mig och för mig var det som "Jaha" det kändes inte jobbigt, det kändes inte som att jag had behov av att få prata med dig längre, jag kände inget behov av att få veta vad du gör och hur du har det i ditt liv, för det är inte en del av mitt liv längre.. Jag har aldrig känt mig så lättad, så skön känsla jag fick och det känns verkligen att nu är jag på gång igen, nu börjar det ta sig..

Ni sa att det kommer ta tid och det kommer det att göra, och det har det också gjort men jag känner verkligen att det börjar bli mycket bättre.. Klart att du alltid kommer att följa med mig i hjärtat för du har satt många spår och jag har varit otroligt lycklig men nu är det verkligen dags att hitta min väg för min väg var inte med dig :)

Nu ska jag laga mig lite frukost..Detta blir nog en bra dag, för det känns verkligen bra idag..Ciao




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0