The edge of love

Filmen var hur bra som helst, vilken känslofilm och redan där har man svaret att den passar mig utmärkt med tanke på att jag är en känslomänniska.

Jag är verkligen en drömmande människa, jag älskar romantik, jag och mina vilda fantasier. Ibland drömmer jag mig nog bort alldeles för mycket, för i slutet så blir jag ändå bara besviken. Man ger hela sig själv och lite till, man hoppas, man vill kanske alldeles för mycket men vad som gör mest ont är att man hittar någon/något som verkligen gör en glad, omvärlden snurrar bara runt en, allt bara är, bara du och jag men att verkligheten är annan, det är det som gör ont..

It was not ment to fall for you..

Frågetecken, många frågetecken och få svar.

Nu ska jag sova ifall det blir jobb imorgon, godnatt mina vänner

seg

Jag är seg idag, allt känns hopplöst vilken rolig dag va..

Däremot var förmiddagen bra, var och kollade lite handboll i lundbystrand med Julia och det var trevligt, har kollat bläckhjärta och nu snart ska jag hoppa i duschen sen blir det the edge of love tror jag att den hette.
Segsöndag, söndagar är ingen bra dag har jag konstaterat..

Nu däremot ska jag inte sitta kvar här, vi ses och hörs

Lost and insecure..

För första gången på länge så är jag helt förvirrade, vet inte ett dugg vad jag vill brukar alltid ha en bild framför mig och kunna känna att "det här vill jag verkligen" men just nu har jag ingen bild och kan heller inte få fram någon.

Det sägs ju ofta att man ska följa sitt hjärta, men vad gör man när man följer sitt hjärta och det funkar inte riktigt ändå, jag är ingen som ger upp för små saker men denna gången gör jag det.. I give up, its all up to you now..

Ska iallafall gå och sova nu så jag orkar upp någongång imorgon och inte bara sover bort hela dagen det vore ju lite trist..

Hade tänkt att bara vara, sluta tänka så mycket och go with the flow..
Godnatt mina vänner, detta sa nog inte er så mycket inte mig heller tyvärr..

Fallin for you..

Ohlalala, ja nu är jag tillbaka här då. Har just varit och hyrt filmer och ni som känner mig vet att jag är en velig människa, har ALLTID svårt att bestämma mig vad det än gäller så återigen kunde jag inte bestämma mig så det fick bli tre filmer istället, så nu har jag ju filmer för hela helgen. perfekt:)

Kvällen kan nog inte bli så mycket bättre än såhär, mina älskade vanilj ljus, lite godis, te och såklart film ..

Jag har kommit på att jag är en väldigt unerlig filur både på gott och ont, mitt humör är verkligen det konstigaste ever..ibland kan jag vara SJUKT glad och så, sen så ena stunden värsta deppig..Så nu om ni har undrat vad jag håller på med ibland så vet ni, inget jag rår för har bara väldigt svallande känslor helt enkelt..

Så iallafall filmerna jag hyrde blev iaf, bläckhjärta, in the electric mist och the edge of love. Vilken ska jag börja med? Jag lottar kanske mig fram, även här kommer beslutsångesten fram..haha jag är då en rolig person jag:P

Ciao :D

cosy ..

Ja det blir nog en lugn kväll för mig känner för det:)

Jag är alldeles strax på väg för att hyra film, här har ni mig idag iallafall




Nu kilar jag vidare, ses och hörs:)

You took my heart..

when you took my heart
you took it all
when you gave it back
it fell apart


Så nu sitter jag här hemma och har sovit massor idag, hur skönt som helst har verkligen behövt det med tanke på att min vecka varit riktigt dålig med sömn så tänkte att jag skulle ta ikapp lite, hade faktiskt tänkt och hyra lite film nu det kan ju faktiskt vara rätt så mysigt en lördag som denna..Bra ide där Emma..Goodie,goodie..

Solen lyser mellan varven av regn också, det blir svårt att veta vad jag tänkt ta på mig, men någonting cosy i think..

I´ve got to go, see you later:)

Figure all im thinking ´bout is you

Nu sitter jag här dagen efter lite festande, hade ett gäng trevliga tjejer från laget här och vi hade förfesten först här sen blev det valand, trevligt..dock var Valand inte alls som det brukar vara och känner mig faktiskt rätt besviken får ta och hitta något nytt ställe dårå, men det löser sig:)

Var iallafall trevligt att alla kom förbi, hinna umgås lite och så utanför planen också.

Nu tänker jag göra precis som jossan bad mig att inte göra, men jag måste ju få visa lite bilder från gårdagen:)




så vad har ni för er en lördag som denna?
Själv blir det nog en hel lugn dag, vette tusan vad jag hittar på men något iallafall tror ja..
Ciao

You got me

You're stuck on me and my laughing eyes
I can’t pretend though I try to hide
I like you

I think I felt my heart skip a beat
I'm standing here and I can hardly breathe
You got me

The way you take my hand is just so sweet
And that crooked smile of yours
it knocks me off my feet

gosh, don´t know what to do

De ringde alldeles just från sjuksköterske programmet och vad ska jag göra? Ska jag gå där eller ska jag plugga upp mina betyg och kanske få lite fler alternativ eller whaaat? Vill nog jobba med människor iaf tror jag, vill ju bli läkare och sjuksköterska är ju inte särskilt långt ifrån så vad ska jag göra? Har besluts ångest, måste svara senaste kring halv 4 ..

This is a BIG deal for me..god i dont know..


Upp och ner

hit och dit, jag klev upp vid 6 imorse hör och häpna, hade "körtest" och det gick galant faktiskt. Så har hunnit göra klart ännu en fas så är bara en kvar sen så sitter jag här igen, håller på med tvätten också, ska förbi stan sen också måste inhandla lite små saker som fattas här hemma :)

Så sen får jag se vad kvällen har att bjuda på.. intressant ska det bli..

Hade gott tills vidare

bortsett

från allting tråkigt så gick träningen faktiskt rätt bra idag:) Skönt kan man ju säga..
Så ikväll blev det lugn hemma kväll, vad hände där? Jag och hemmakvällar, does not fit..

Nu ska jag lägga mig framför tvn, sen sova ska upp och köra imorgon ..wiho

Ciao:D


Forgive me..





It´s the wrong kind of place..


Men man måste kämpa, kämpa sig igenom dåliga stunder med. Sånt är livet om jag skulle gett upp efter alla mina hinder jag då skulle jag gett upp för LÄNGESEN, efter allting. Man överlever bara man vill, man tar sig igenom saker bara man VILL, men man måse ha viljan om man tappar bort den så vad finns kvar då?

Exempelvis Erock han tog mig igenom både bra och dåliga stunder, de dagarna jag bara ville försvinna så hjälpte han mig upp igen. Han fick mig att tänka positivt igen, det är det man har vänner till, det hjälper en att ställa sig upp igen. OM och OM igen om det så behövs.
Det är det jag vill komma till

Dig jag nämnde ovanför, dig kommer jag aldrig ge upp ..för det är det man har vänner till



Halkan..

Är klar med halkan nu också, skönt är det .. dock stressigt till träningen har slängt i mig lite mat och nu har jag packat klart, fick 10 min över så tänkte att jag satte mig här med lite musik tills vidare..

Anonym vem du än är så ja kanske, kanske får ni det eller så inte jag är rätt hemlighetsfull av mig, men förhoppningsvis iaf=)

Träning ikväll iaf, sen får jag se vad kvällen har att bjuda på kanske hittar på något eller så blir det lugn hemmakväll igen..
Vi får se:) imorgon körtest, wiho.

Nu kilar jag.ciao

i wont

You say it's easier to burn than to build
You say it's easier to hurt than to heal
But I say you lose when you give up what you love

Updating

från lägenheten, nya nyheter kommer här..Jag är trött så sjukt trött men är ändå hurtig, jag bakar croissanter just nu så jag kan få en go kvällsfika..mysigt va? Kanske inte lika när man är ensam men what the heck man får göra det bästa av situationen..

Colbie Caillat - Break through - texten är VÄRD att lyssna på..

Så vad händer ikväll? Ikväll blir det att läsa lite på Lisa Williams bok, ta det lugnt och bara sova mycket helt enkelt har halka imorgon, wiiho eller inte..

Nu ska jag gå och kolla till mitt bakverk..Ciao

Powerless

I´ve got A LOT to do today..

Ja jag kom just hem från jobbet en halv lugn dag faktiskt, har ännu en en brevid gång på fredag, skulle egentligen imorgon men då fick jag tydligen en halka så jag ska göra halkan imorgon tydligen, göttgött:) Så ska iväg och hämta fakturan från körskolan så jag kan betala in den sen ska jag förbi Swedbank och fixa så lönen kommer till mitt konto efter det blir det att skynda till bussen för träning

Väntar nu på att göra mat lite snabbt sen blir det att skynda iväg..

Ciao

I´ve got and angel on the left..

each time I try to play the good girl
I let myself get in the way

Så har hunnit med teori idag, träning och en lång film kväll blev benchwarmers och step up 2, två riktigt bra filmer:)
Så nu ska jag gå och sova ska ju fakiskt upp och jobba imorgon, börjar halv 8, hard work work..

Godnatt med er..

Tredje gången gillt

Jaa det stämmer nog, har suttit med faserna i teorin sen yp 12 idag misslyckades två och klarade tredje gången:) Bra va:P haha eller inte..

nu ska jag på träning, börjar få bråttom..ses

Det är svårt..

Ja det kan vara svårt ibland, det tycker jag verkligen .. mina tankar är på helt andra platser vid tillfället jag vet inte riktigt vart de tagit vägen, men jag lever iallafall inte i denna världens känns det som, så ja ni hade inte velat läsa mina tankar för tillfället.
Imorgon är det träning igen som sagt, hade tänkt göra teori imorgon och nu fan får jag ta tag i mig själv, måste göras..
Men det är alltid massa som kommer emellan man har ju hela dagen på mig så det löser sig nog hoppas jag..

Hur som helst, hade jag tänkt försöka sova nu jag är pigg och det är ovanligt men som sagt jag är inte mig själv just nu så man kan ju förstå varför allt är som det inte borde vara..

Godnatt

jag är grym men ändå lat

Haha jag är grym på att göra kotletter men blev sjuk lat och gjorde makaroner till, det förstörde lite grann tycker jag, mackisar och kotletter ihop är inget jag rekommenderar, ätbart men inget mer=P
Men mina kotletter blir i annat fall väldigt goda, så det kan jag ju fortsätta med iaf

Tänkte lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt, är trött efter helgen..Saknar redan Linnsan, är så himla kul att träffa henne, dock var vi SJUKT trötta igår, kunde knappt hålla upp ögonen..

tv time

sabotage..

Hittade en sjukt bra låt med Kristinia Debarge - Sabotage..orkar inte hämta från youtube men er med spotify lyssna gärna


I got an angel on the left sayin
dont give in
I got an angel on the right´s sayin
let her in
I got an angel on the left screaming
Get away
But the devil on the right's saying
Time to play

When I fall in love I
cause myself so much pain
I sabotage my heart and
I dont know how to change


Nu ska jag fortsätta städa..

Back in business

Jag är back in gothenburg now:)


Heeeeeej..

Ja nu sitter jag på arlanda och väntar på att flyget till götet ska gå, jag sitter faktiskt här med blandade känslor, jag trivs verkligen i sthlm, har haft tre bra dagar med Linn och hennes vänner.. Var kul att träffa Sanna igen också var riktigt längesen faktiskt..Hann även träffa Annelie också det var också jätte längesen vi sågs..

Jag hade faktiskt lika gärna kunnat bo i sthlm som i göteborg, tycker om båda ställena lika mycket..Jag är helt enkelt en stadstjej tydligen, jag gillar charmen med större städer och tillgängligheten till allting men såklart så älskar jag även landet och norrland det har ju också sin charm men skulle nog inte bo där uppe igen tror jag inte..

Ute vid havet är nog en av mina favoriter, lugnet och naturen ..ja jag är en velig människa..

Nu ska jag snart boarda, vi ses och hörs när jag är i göteborg igen.

jag är trött

Jag är faktiskt trött nu känner jag, ska snart börja åka in till stan också, hade tänkt försöka hitta något nice där inne..troligast gör jag det urban finns ju och souk inte helt fel..

Blir nog att luncha på Fresco med Linn sen också, gårkvällen var helt okej faktiskt vi åkte hem tidigt det dog ut men annars okej..kände dock typ inte en enda kotte men det löste sig med trevligt folk ändå




Nu ska jag vila en stund, sen city..ciao

yeye

nu sitter jag här och tar det lugnt alla sover, men jag känner mig inte allt för trött faktiskt är pigg idag mår inte dåligt och det är väl skönt i sig kan man nog tycka:) Får se vad som händer ikväll men troligast något trevligt, tror det blir förbi Sanna och så såklart lite shopping i regnet..nice

jag hade ett mycket roligt samtal igår, onyktert eller nykter doesnt matter..men iaf=P

Nu ska jag kila och försöka få liv i de andra människorna här inne..ciao

is that alright?

Nu sitter jag på tåget på väg, kommer bli skönt att komma bort från allt en stund och bara vara, det är nog vad som behövs för att få lite mer bränsle till att orka lite mer och köra lite hårdare på träningarna, kommer gå galant tror jag, med en inställning så kommer man vart som helst, men lite kämparglöd, vilja och en jäkla envishet ja då har man hittat rätt, för det är jag :)

Igår kväll var en riktigt trevlig kväll faktiskt, hann med mycket faktiskt och det gör jag gärna om igen..
Mycket skratt och mycket pannkakor är väl hur man kan summera dagen..

Nu ska jag sova en stund, jag fick ju inte sova så mkt inatt;) så är väl dags att man gör det nu så man orkar med denna kväll som är framför mig..ciaociao

byebye.

Hej och hopp nu är jag här igen efter ett tandläkar besök och mina tänder var tydligen bra förutom de där jäkla visdomständerna som ska komma och störa mitt i allt men det löser sig:)
Ska snart och hämta min biljett, because im gone tomorrow..körskola sen blir det lite som see you later..

Ska blir skönt att bara sticka iväg en stund, hoppas på att upptäcka lite nytt kanske lite bättre men man vet aldrig, jag tror iaf allt händer av en anledning

This is me today




Nu igen

Sitter jag här, fast nu är det morgon..ska snart till bilskolan igen och köra lite grann..två dagar kvar med intensiv kurs har även fått uppkörning och teori så jag hoppas på att det ska gå bra iallafall:) Men förhoppnings ..

Idag är mina planer att köra, tandläkare, köpa biljett och träna såklart.. Vilken dagar jag lever just nu, typ körskola och träning det är vad jag gjort om dagarna och annars är det väl jobb och träna, what a life:) Menmen har man valt det så har man..

Nu ska jag kila vi ses:)

Bokat och klart

Oavsett så är det bokat och klart, på fredag sticker jag..hejdå suckers.. Ses när jag finner mig till och vara tillbaka
Skönt att bara lämnat allt för en stund, ta mig fan och skita i allting, thats life precis så är det

Jag känner att jag behöver en paus i allt kaotiska här hemma, bara dra iväg och vara..
Hoppas på att få koppla bort allting för en stund..

Nu ska jag sätta mig och försöka göra lite teori, funny funny =P


fast life

Im always running around..

Nu är jag på väg till bilskolan igen, ska bara ta på mig skorna sen är det bara trippa ner till korsvägen igen idag är det motorväg och landsväg hann ju göra klart stadstrafiken igår, wiiho jag har överlevt:)
Är helt underbart väder ute idag, satt med öppet fönster imorse och solade med min frukost i handen, hur härligt är inte det så säg:) Denna dag började bra så jag får hoppas att den slutar lika bra då..

Har packat väskan för träning, hinner nämligen inte hem innan så jag hade tänkt ta mig till kungälvs sjukhus för att hämta min journaler för det hinner jag nog med, promenera runt lite i kungälv eller bara sätta mig någonstans i väntan på träning, denna dagen lovar gott ..

I want you to know, that it doesnt matter where we take this road


Nu tar jag mig i kragen och går ner till bussen, vi ses :)




Straight through my heart



Har just kommit hem från träningen, är trött i benen, körde lite nere i gymmet sen och det känns faktiskt rätt skönt..
Men hade varit skönt om man hann med ett riktigt tungt pass på sportlife också någondag..kanske drar iväg före eller direkt efter körskolan imorgon..får se:)

Så imorgon vad är mina planer? Körskolan det är nog det enda..

Nu ska jag kila ciao

goodbye..

I dont care if I never see you again..

So people, ikväll är det träning igen..härligt om inte annat.
Har hunnit med massor idag faktiskt, körskola, gick en stund på stan, gjort teori, handlat, lämnat tillbaka en film som var en vecka sen och ja sovit. what a day!

Nu däremot ska jag snart börja promenera ner till bussen, ses:)

pics pics

ohja, pics..jag igen..




Godnatt igen

i dont want to make this mistake..

När man väl lär sig, så är det av sina misslyckanden men även lyckanden..
Jag har suttit här så många dagar, om och om igen, funderat filosoferat kring allting, kring livet utan att få några speciellt bra svar.. Funderingar som gått in och ut genom min huvud, frågor som varit obesvarade, frågor som fortfarande är obesvarade
Jag har mött många en del finns här med mig fortfarande vissa är bara minnen och så kommer denna cirkel att fortsätta i all evighet eller iallafall så länge man lever

Jag har hållt kvar i något jag inte velat släppa, något som jag gått och hoppats på. Som jag förnekat och bara skjutit det åt sidan, men vad händer när man vaknar upp och upptäcker något nytt? När man vaknar upp och är beredd att ge hela sitt jag igen, alltihop? Vad händer när man vågar, vågar öppna sig så mycket så man riskerar att bli sårad?

Spelar det någon verkligen någon roll, det är mänskligt att bli sårad men det svåra är att resa sig igen, ta sig upp, våga vara och framför allt våga leva, lära känna sig själv..Jag vill och jag vågar..

Godnatt

I cant slow down..

en riktigt bra låt är Hadise - Fast life riktigt go..

When I'm flying high, high up in the sky
I think about the life I'm leaving behind





Så idag, hur ser mina planer ut? Lite tvätt, lite teori och såklart träning, trevligttrevligt:)

Jag kilar nu. ciao

let it rain

Idag har varit en riktig slappar dag, suttit inne hela dagen sen bestämde jag mig för att åka och kolla lite film hos X ..så det var ju trevligt iaf tycker jag,det jobbiga är ju att man inte kan läsa den andres tankar, men sällskapet är trevligt iallafall..

Så imorgon står körlektion på schemat igen och massa teori och träning såklart, vad har ni för planer för en måndagar? Är det bara jag som tycker måndagar är sega? För då är det långt kvar till helgen igen..

Men nu ska jag faktiskt sova, min körlektion ligger vid 08:45 imorgon.. tidigt men skönt

vi ses och hörs godnatt med er..

it takes more

Jordin sparks - it takes more

Denna texten stämmer verkligen..

Cause I'm always giving
Here waiting while you're living
I need a new beginning
Oh, I'm not the girl I used to be with you

You think maybe that I'm just so easy
You can come in and out my life like you please
But baby no (uh-oh)
Don't you know it takes more
To keep a girl like me
No more waiting for you to change
 Don't you know that you bringing flowers
Won't stop the rain baby no, no (uh-oh)
Don't you know it takes more
you're no longer worth waiting for

I know you're busy so if you gotta go
Then go but don't forget to leave my heart
I stayed around for you but
 You're nowhere to be found now
Once again here you are

The walk

Nu sitter jag här, har just gjort mig i ordning..
This is me today





Right here right now.. nu ska jag kila..vi hörs:)


dont let it go to your head..

Nu är jag vaken igen, skönt om inte annat..idag hade jag faktiskt tänkte göra mig i ordning..är på ett sånt humör faktiskt, så det är frukost som väntar sen duschen..kvällen igår blev helt okej, gick in mina nya skor och nu har jag skavsår men vad gör det ? Nu funkar de att gå i iallafall..

här kommer bilder från igår:)





Nu ska jag kila, ses:)

now you think you got me

just cause i cant go on
just cause i die when your gone..


why, why, why?

Orka, säger ja väl bara finns väl bara det och säga tror ja..


varför?

varför är jag ingen jubel idiot för?

Just nu känner jag för att vara det, jag behöver vara det,dras jag alltid till idioter? Jag tror det, är något med min dragningskraft kanske? Hoppas det, jag behöver lite ensamhet tror jag.. Tänker för mkt ibland..

Godnatt

jag är så sjukt flummig..

idag:) helt galet..

check it out





Sådär, ego idag.. i love it..ciao

ohhh

tralalalala.. får inte ta och glömma att gratta timmie :D Han fyller ju faktiskt 20 och han förgyller fortfarande ens liv :) Massor av skratt och glädje, måste försöka hinna träffa hnm idag:) Hoppas han inte är allt för upptagen så han har tid för en..

Congrats my friend:)


im feeling it

that tonights gonna be a good night:)

Nu har jag just gjort i ordning mina kära naglar som inte varit i sina bästa tider men nu sitter jag och lyssnar på black eyed peas - i gotta feeling

Sjukt bra låt, så nu sitter jag här ensam i lägenheten och taggar till inför kvällen hur kul är inte det? Jag bara älskar det^^ Gör inte ni? Ensam med min musik kan inte bli bättre tror jag..

Så nu ska jag fortsätta på mitt försök av att göra mig i ordning..

Ciao :D


Just cause..



Just cause I cant go on,
Just cause I die when your gone,
And just cause I think of you in bed,
Don't let it go to your head,
If I looked in your eyes,
One too, too many times,
And memorize every word you said,
'Don't let it go to your head,

What if im right?

You'll be strong
And you'll turn me on
But I've got my doubts
And what if im right?
You'll be true and be faithful too
But I got my doubts
And what if im right?




Nu sitter jag här återigen som alla andra dagar, fast idag är det lördag.. Hade en planerad utgång idag jag får se om jag är så sugen faktiskt, känns inte så just nu..Skönt att bara ligga hemma egentligen och bara ta det lugnt, äta god mat och inte tänka på något särskilt, kanske är det något sådant som behövs?
Jag vet inte men just nu känner jag inte för någonting, tänka sig inte ens frukost och jag är verkligen ett frukost monster..

men what the heck, who cares.. nu ska jag kila, ses.

thinking of it..

Kom just hem, vilken kväll har hänt mycket men ändå så lite..så vad säger man, jag är dötrött vi detta läge så imorgon är det utgång får se vad som händer då, men det blir nog bra ändå..

Hoppas ni haft en bra kväll..natti med er..


Thats not what gets me..

Segt, segt segt är det enda jag kommer på att säga just nu, är lika bra att man är tyst för folk vill varken försöka förstå eller lyssna så what the heck får ta och hålla truten istället tror jag..
Vettetusan vad som hände där men ..

Jag får se vad som händer ikväll, kanske biljard om biljardpalatset skulle ta och svara men icke sa nicke..återstår att se.
 nu kilar jag, hörs och ses..

Crack the shutters..

Sitter faktiskt och lyssnar på Snow Patrol just nu, hur bra som helst.

Så idag, hur ser mina planer ut? Ska träffa Madde inne i stan för en fika, backträning såklart och sen vad händer till kvällen? Ja det återstår nog bara att se..Vem vet, inte ens jag faktiskt:)

Allt känns bara så bra just nu, av många anledningar..Handbollen börjar funka igen, jag trivs verkligen här nere, man lär känna fler människor, dock saknar jag min familj faktiskt, älskar min lägenhet helt sjukt mycket höll nästan på att säga "här hade jag kunnat leva" men det gör jag ju faktiskt=P, Har härligt folk runt omkring mig, vad skulle kunna bli bättre just nu?
Jag tror jag vet..

Så vad är planerna för helgen? Utgång iallafall, var ett tag sedan, sen får man alltid se vart man hamnar men det blir nog bra tror jag..Alltid trevligt att komma ut och bara släppa loss allt annat för en stund

Nu ska jag däremot städa i lägenheten, hör och häpna men jag har varit alldeles för upptagen och alldeles för lat på sistone så nu tänkte jag ta käppen ur röven och göra detta:) Vi hörs

Get off the track..

Kom alldeles just hem, sent kanske ni tänker men jag har haft en super trevlig kväll faktiskt, vem trodde det? Jag hoppades väl på det och det rodde hem bra iallafall enligt mig:)

Så nu sitter jag här igen, sent på kvällen men det är faktiskt okej..Tänkte ta mig till körskolan imorgon och göra klart den sista pärmen och börja med lite faser känns som att det är dags för det .. Backträning imorgon det ska blir skönt faktiskt sen får jag se vad som händer.. inga planer faktiskt..

Kanske ska sova nu? Men jag är så himla pigg så det känns som en omöjlighet just nu faktiskt..

Så men hoppas alla ni haft en bra kväll iallafall..godnatt på er

Lunch

Jag är bara hemma på lunch en timme nu, då ska slänga i mig lite mat och sen sova en stund så jag orkar träningen ikväll..Så ser mina dagar ut just nu..Sova, äta, jobba, körskola..
Ser framemot helgen så man får hinna umgås lite med folk och kanske hinna utgång en sväng också, det kommer inte bli så mycket av det under säsongen nu när jag bestämt mig för att verkligen satsa på handbollen:)

Så idag har jag lite planer faktiskt, nu jobb, senare träning och sen fika..
Återkommer later..

Hade så bra..

Prosit..

Ja nu sitter jag här, väntar på att jag ska gå ner till bussen för att ta mig till körskolan igen,trevligt va?=P

Är soligt men väldigt mörkamoln runt omkring idag, undra om man kan vänta sig en skur i Göteborg, är ju faktiskt inte särskilt ovanligt..Idag är mina planer iallafall att först sitta på körskolan på något utbildning i typ 3½ timme, sen köpa mig ett par shorts till helgen, träning, gym efter det och sen hem och bara slappa..Är urtrött i kroppen..

Har min andra bredvidgång imorgon också, så det gäller att hinna sova ut ordentligt..

Nu däremot ska jag kila, så jag hinner till bussen..vi hörs och ses..trevligt dag

Godnatten..

Ja idag blev det en stund inne på körskolan, satt och gjorde lite pärmar och nu sitter jag här..Blev en lång dag på stan med Nicole, käkade på bönor och bagels, strosade runt lite second hand, hittade en riktigt snygg kavaj och sen har jag köpt mig ett par skor från Bianco, riktigt snygga..Nu kommer mamma säga "Var det verkligen nödvändigt när du har hur många som helst?" men som sagt jag blev kär i dom och man kan aldrig få för mycket skor helt enkelt..

Kommer även en surprise på posten till mamma imorgon hoppas jag, vi får väl se..
Har klackat om mina skor och lite smått och gott..fikat på Espresso H.. Även det har vi hunnit med och nyss kollat filmen the passengers och den var riktigt bra faktiskt..rekommenderar..

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.. jobb, jobb, jobb:) Kul va..

Vi hörs och ses..

Every little thing that I do..

Nu är jag färdig här hemma, har gjort mig i ordning osv.. så nu är det bara att kolla igenom mina mail, dra mig till körskolan plugga teori sen blir det en dag ute på stan skulle jag tro, liseberg skulle ju inte vara fel men det blir nog först i helgen skulle jag tro..

Så vad har ni planerat för er måndag? Imorgon börjar jag jobba, segtsegt men men det är ett måste..

Så jag hade tänkt njuta av denna dag så mycket som det bara går..blir nog trevligt tror jag iallafall.

Nu ska jag kila återkommer ikväll med allt..

This is how it feels..

Ja nu har jag duschat, ska slänga i mig lite mat och sen bege mig ut till Emelie och Nicole vart dom nu befinner sig och spelar tennis, lust att följa med kanske?

Första träningslägret är nu avklarat, skönt är det har även hunnit förbi gymmet idag, var inte med på träningsmatchen och tur var väl det ändå, är bra för knät att komma igång i en bra takt så jag tänkte what the heck det gynnar ju faktiskt mig själv att sätta på lite extra styrka idag ändå:) Så ni ser, hurtig är jag verkligen..

Så i veckan är det inplanerad brevid gång iaf hos hemtjänsten, sen onsdag är det risk 1a hos körskolan, imorgon ska jag umgås på dagen med Emelie och Nicole, köpa lite nya underkläder osv sen får vi se vad kvällen bjuder på det vet man aldrig, men man kan ju alltid hoppas på något gott:)

Nu ska jag kila, vi ses och hörs

Sen lördag

Ja det blev ett sent träningsläger som fortsätter imorgon..har varit nere i hallen sen typ halv 8 imorse eller nåt och kommit hem nu, har varit träningar hela dagen och sen bowling under kvällen med herrlaget..Trevligttrevligt..är dock väldigt trött just nu

Får se vad som händer imorgon kväll.. no plans really..

Nu ska jag kila, godnatt

glädje tårar..

Ja det kan man gott säga att det är, för första gången tror jag så vet jag vad jag vill.. jag vet inte vart jag är på väg och det vill jag heller inte veta, det är en resa..en resa för sig och jag ser väldigt mycket framemot den..
Det kan inte bli bättre än såhär, inte just nu iallafall.. Den där känslan i kroppen i magen i hjärtat när man vet, vet precis vad det är man vill.
Man har sitt mål i sikte och gör allt för att ta sig dit, ja så är det verkligen..Härligt om inte annat..

Nu ska jag sova, är rejält trött..
Godnatt min vänner

gaah

Är super trött nu, hela kroppen är väck känns det som..ett tungt backpass idag och träningsvärken känns redan, men det var skönt att få slita och flåsa lite grann då vet man att man gjort något vettigt ..
Börjar kännas riktigt bra nu i kroppen helst i knät, vågar mer och mer ..det känns ju positivt..

Imorgon är det tre pass som väntas, bowling också tror jag..träningslägret pratar jag om..hoppas att det går vägen

Nu ska jag fortsätta med maten..Vi får höras imorgon är alldeles för slut för detta..Godnatt

Training..

Träning snart, blir bara backe idag..dock sätter värmen orken på spel här känner jag, kommer få solsting eller något..
Sitter för tillfället hemma hos Emelie och tar det lugnt, har varit på körskolan idag, kört stadstrafik och så, sen lite teori och nu inväntan av träningen...

Ikväll blir en lugn kväll eftersom vi har träningsläger hela helgen, tungt:)

Nu ska jag kila. vi hörs ikväll

Sjukt trött

Jag sitter här hemma nu sjukt trött, måste sova men tänkte att jag skulle vara lite kul och uppdatera lite det har hänt massor på sistone faktiskt :)
A lot, a lot..

Träningen har börjat igen och det känns skönt, idag gick det kasst, emelie skadade min stackars läpp idag också, men annars känns det faktiskt riktigt bra kan jag erkänna..
Imorgon står backe på schemat klockan 17:00 skönt att få köra lite tungt igen, får inte glömma gymmet känner jag..

Har även varit på 25 års "kalas" idag..Nicoles pojkvän fyllde år och det var trevligt men fick dock åka hem tidigare pga min tidigare körlektion imorgon, känner att jag vill vara pigg.. Hoppas även att jag får halkan nästa vecka eftersom det tydligen var en avbokning, behöver körkortet före oktober..Important, så det blir att plugga häcken av mig nu känner jag..

Körlektion imorgon 10:25, tidigt.. fast imorse var den 08:45 ännu jobbigare..Puuuh..

Nu är jag ensam här igen, booooring..behöver folk omkring mig hoppas emma kommer och bor här..I need her..Nu ska jag sova..godnatt med er:) och ville bara kommentera en kommentar, jag är ingen partybroms =P godnatt igen

godmorning..

Ja godmorgon på er kära vänner, här sitter jag igen och är HUR trött som helst..ni ser ju bara på vilka tider jag kliver upp nu för tiden, är körlektion nummer 7-8, början på stadstrafik jag får se hur det går idag, får kämpa på så alla mina räcker..

Jag vill bara sova just nu, kommer garanterat somna på bussen, jag kan verkligen inte hålla mig vaken när jag åker buss på morgonen, men det löser sig:)

Nu ska jag börja borsta tänderna, packa väskan sen dra, vi ses..

Borrande..

Det är ett evigt borrande i denna lägenhet kan man gott säga, om jag hade förstått detta innan vi köpte denna lägenhet, fan håller alla på att renovera samtidigt eller? Heller inte särskilt roligt när de håller på i 5 veckor man orkar ju inte vara i lägenheten, det bara dundrar i öronen hela tiden, det suger..
Nu börjar andra grannen också, jippiii..

Ikväll blir det träning igen, känner att jag är på gång just nu..det är skönt..

Nu ska jag klä på mig och börja ta mig till bilskolan, vi ses och hörs..

That just so you..

Har haft min första körlektion idag, det gick bra dock super nervös..Fick motorstopp fyra gånger i rad i en korsning, bra emma mycket bra jobbat där:) Men det gick smidigare sen efter ett tag ..

Så det kommer pågå så hela veckan med massa körlektioner men jag lär mig snabbt..Ska alldeles strax springa till bilen, micke hämtar mig, vi har nämligen vårt första träningspass ikväll får se hur det löser sig:)

Hörs ikväll :D

look how you changed..

Sitter och kollar lite på tv, väntar på att Julia ska komma så vi kan göra pannkisar och Emelie kommer väl också tror jag..

Glömde uppdatera er igår om hur bra konserten var, den var grym helt enkelt..Vilket drag det var i hela publiken och sen att både Snow Patrol och U2 var där gjorde inte saken sämre..Snow Patrol var förband asbra var dom och sen ska man inte prata om U2, totalt grymt..
Detta står faktiskt bland toppen i min lista nu..

Så idag får jag se vad som händer, tänkte uppdatera er med bilder:P







nu ska jag kolla tv:)

Remember..

Det är i sådana här lägen man inser hur mycket man saknar sin familj, jag önskar dom var här oftare eller att dom var här med mig, att allt där uppe kunde komma hit ner.. Det är faktiskt väldigt ensamt ibland och just nu idag på morgon kvisten när jag just kom hem så är det väldigt tyst, med en tung ångest i hjärtat och tårarna bakom ögonen så ska jag snart gå och lägga mig..
Har varit skönt att ha pappa här även om jag varit gnällig och vi bråkat hit och dit för små saker så har det ändå varit skönt, en trygghet och nu är jag utan trygghet igen.. Nu får man återigen vakna upp ensam, här..
Ensamheten är faktiskt den som skrämmer mig som mest och nu är jag det igen..

Även om den kan vara skön ibland så känns ensamheten som mest när ens föräldrar åker hem eller man själv åker hemifrån för det är något som sitter en väldigt varmt och hjärtat..

Det är så mycket som fattas, som man märker vid sådana här tillfällen men inte annars..Synd att man upptäcker det först såhär..Tycker det är tråkigt att pappa inte stannade längre faktiskt, skulle varit kul och skönt och bara varit här utan att hålla på att bygga och stressa och så, kan inte varit en kul resa för honom, har även ångest för det..men nu är allt klart så nästan gång han eller mamma kommer ner finns det inget att göra..för allt är klart..



Jag önskar jag kunde få bort den här klumpen i halsen, den är alldeles för jobbig att ha..
Godnatt med er ..Nu ska jag sova..



Take me on the floor

Nu har jag gjort mig i ordning, ska snart åka iväg med emelie och några andra och ikväll blir det u2:)

this is me now



Jag vet jag är självgod idag:)

Däremot skulle ni haft min spelningslista på spotify, den är grym just nu..Satt igår kväll och blandade ihop massa goingar..
Nu ska jag packa klart, vi ses:)

u2

Idag blir det U2, kommer nog bli kul..måste bara lösa vissa saker..Tvn krånglar fortfarande, kass bild och sen dessutom är fjärrkontrollen i en helt annan värld..
menmen, hoppas det ordnar sig iallafall..

vad ska ni göra en lördag som denna då? Något spännande..


RSS 2.0