Forever

its like i've been waiting for this one night in my whole life..

Imorgon kommer nog Ted, Erik och Dexxa trevligt blir det nog, kanske utgång också inte mkt drickande för min del nu är det träning som gäller här fast ut kan man ju alltid gå i allafall.. Har hunnit med handbolls träning idag plus gym så jag är rätt slut i kroppen imorgon är det handboll 2 timmar sen träningsmatch mot cyrus.. återstår att se, ska bli kul iaf =)

Har hunnit provsova min säng också lite mjuk för min del men den funkar, den är ju störra så why not;) Och just nu så sitter jag och steker hajmal jag och emelie gör matbackar åt oss själva, vi är superduktiga ju.. Så det kommer bli gottisd det tror jag, ja menar det är ju JAG som gör dom..

Jag saknar mitt hjärta och alla andra, julia kommer snart och jag längtar super mycket..

hoppas ni har det bra nu ska återgå till maten..over

Blåsor :/

Usssch, först träning idag avklarad, sjukt skönt men sjukt hårt träningspass vart det, intervaller plus massa handboll, blåsor har jag också för ovanlighetensskull på alla fem fingrar..
Så återstår hur träningen imorgon kommer se ut, mina händer fyllde med tejp och jag klagandes över smärta i mina kära fingrar, thats life ladies..

imorgon blir det kanske att laga lite matlådor och sen träna, får se om jag hinner med så mkt mer, pulpan kommer också snart hit ner jag LÄNGTAR...

Hoppas ni har haft en bra dag..

Bumbum..

Jag är faktiskt väldigt nöjd eller iaf på bänkpress testerna idag, jag tog 5 kilo mer =) Wiho det har gett resultat iaf på bröstmusklerna sen hela julis träning, jag har tränat som en tok på gym eller inte som en tok men sjukt mkt, har aldrig tränat såhär mkt på en sommar, det känns bra =)

Nu är det bara mitt knä som ska bli bra det kommer aldrig bli helt men muskler skall bygga upp runt det i stora lass..=)

Typ en månad eller lite mindre tills skolan börjar igen, whaaaat :S hallå vart tog sommaren vägen? Min bara liksom rann iväg och inte har jag hunnit med mycket heller, däremot har jag hunnit få mig ett lass med nya grejjer det känns super bra, till och med en ny säng som jag hämtade idag, super bra nu är det bara bäddmadrassen som väntar på mig imorgon sen är den uppe i mitt rum, hur härligt som helst ju ..

Nu orkar jag inte berätta något mer jag ska duscha först och göra mig some soup ..



Brief and beautiful

Åh jag har faktiskt förälskat mig i Sex and the city, hellre sent än aldrig.. jag som inte förstod först varför folk kunde kolla på den men jag är helt fast nu =)


Sarah, vilken stil, vem skulle inte vilja ha den?


You know i've got it..right ?

Kom till Göteborg idag, tråkigt men ändå kul på båda sätten, jag är helt ensam i typ lite mer än ett dygn till och jag måste erkänna att ensamheten är faktiskt min STÖRSTA fobi, jag trodde det var spindlar men det är det inte, det är min näst största.. Tanken av att vara ensam ger mig ångest jag bara vandrar runt och mår dåligt, det är ju inte alls bra inte enligt mig iallafall..
Hur som helst eller ja tur nog så gick denna dagen snabbt, hade tester som gick sisådär, sprang cooper i värme böljan och då menar jag att jag höll på att ramla ihop på banan och sen var det frivändning och dips, no comments =)
Frivändning är inte min starka sida har aldrig gjort en tidigare men jag är stolt över mig själv att jag genomförde testet ...

Imorgon är det ytterligare massa tester och sen träning hela veckan.. Jag har ju något att sysselsätta mig med, emelie kommer ner på Onsdag och då är jag inte ensam längre, hur skönt som helst.. hon hade gärna fått komma NU ..

Dessutom saknar jag mitt hjärta, mitt allt.. du det bästa, i vått och torrt.. vare sig du är 40 mil bort eller om du vore här så sitter du fast i mitt hjärta ...

Say a little prayer - Aretha Franklin...

Respect..

Sitter just nu i Teds kök och lyssnar på Aretha Franklin - Respect =) Ikväll blir det tacos, vattenmelon, "naturgodis" och såklart häägen daz - baileys min favorit..Sedan blir det Kingdom of heaven, myskväll och för alla er som inte vet så har jag och min käresta 2 års dag eller har haft nu i helgen, dock har den varit fullspäckad så vi har inte hunnit med varandra sådär som vi ville men nästa helg förhoppningsvis får det blir efterfirande med god mat och mysgos såklart =)

Jag åker nämligen ner till götet imorgon för alla er som inte visste det, trevligt va? Jag tycker det är super, nu får ni ner mig dit igen, helt underbart .. Eller däremot så kommer jag sakna mitt underbara Linköping, min andra värld ungefär, men men när det gäller träningen så är det bara att bege sig ner, Tester imorgon och på Tisdag jag hoppas på bra värden för jag har typ tränat skiten ur mig denna månad.. Hur mkt som helst och jag är glad för jag är bättre på att springa nu och starkare så jag ska SLÅ MITT PERSONLIGA på Cooper testet..

Hoppas ni har det bra annars, miss you guys =)



Gå och duscha..

Jag är nog segast på att ta mig till duschen men nu ska jag hoppa in i den och göra mig lite fräsch sen ska jag och Ted åka till mina kusiner och sova där inatt vi ska vara hund vakt åt min lilla älskade valp =) Så jaa, det blir en lugn kväll ikväll men jag hade inte planerat något annat heller jag har ju faktiskt tester mån, tis .. sen fullt ös medvetslös med träning ungefär..

Så iaf, nu ska jag ta mig härifrån, ha en go Lördag så ses vi på måndag nere i Göteborg =)



Utekväll

Detta är bilder från igår kväll när jag gick ute med syster, tove och adam :)






Sedär, det blev massa egopics och lite annat också =) Vad trevligt..

Båt turen..

Här kommer some pictures från vår båtfärd i ons-torsdags :)




kommer fler sen som är tagna från mobilen=)

Keep on running..

Det blev en trevlig kväll ute till sjöss med vänner på Onsdagen till Torsdag, ett helt äventyr fast det blev inget bad för mig och det var förväntat, fast idag gjorde jag mitt först dopp för i sommar och jag känner mig stolt för jag badar typ aldrig annars..

Ikväll blir det lite roligt med min syster och min kusin Tove, vi får se vad kvällen väntar oss, jag har även inhandlat mitt två par nya jeans, levis och pepe .. underbara jag lägger in bild sen..

Nu ska jag käka för jag är super hungrig jag har bara ätit frukost idag och jag har hunnit ta mig ett gym pass också så ni kanske förstår varför jag är hungrig :)

Got me on my knees..

Sådär, nu är nästan allt ner packat som jag behöver över en natt, iofs behöver man inte så mkt men som tjej har man sina behov om dagarna.. Får väl se hur denna kväll slutar, den blir väl förhoppningsvis bra och att jag får mig lite bränna på kroppen det får man ju också hoppas på =) Det kommer nog bli skönt.. Förhoppningsvis är inte vattnet heller så kallt men jag förmodar nästan att det är det..

Så idag blir min vilodag denna vecka, eller ja söndag ska jag också vila eftersom på Måndag, Tisdag har vi massa tester vi ska göra och jag känner att jag nog vill vara pigg till dom istället för att komma med dö träningsvärk.. Menmen augusti månad tror jag nog kan bli riktigt rolig, fast det är ju vad man gör det till =)



Nu kilar jag vi hörs imorgon, ha en bra Onsdag =)

På tal om ingenting

Så sitter jag just nu bara här och är irriterad på min dator, den vägrar öppna dokument på hotmail och jag har fått mail från min tränar och jag kan inte öppna det, det är så typiskt, alltid är det något som krånglar med mina datorer jag är nog inte till för att ha en dator jag bara söndrar dom.. Så tragiskt är det.. =/

Imorgon blir det att åka ut med båten jag, ted, erik, dexxa, egil och markus trevligt värre, kusin och kompisar dock är jag enda tjejen fast det stör mig faktiskt inte killar är faktiskt ibland lättare att prata med :) Blir lite grillning, tältning och god dricka och massa prat och förstås om det är vackert väder som idag, solning, vatten ger bra reflexer till mig eftersom min färg bara trillat av under denna regn period..

Nu ska jag sätta mig framför tvn och gosa med hjärtat, ha en bra kväll..



Hungry ..

Jag är hungrig bestämt.. Vore gott med mat, blir nog lite gott nu och sen blir det träning, gym först armar blir det idag eller rättare sagt ett axelpass med rygg tror jag och sen mina intervaller som jag egentligen ska göra imorgon men jag gör dom faktiskt en dag före annars brukar jag skjuta upp dom en dag men jag gör dom nog hellre idag..
För imorgon ska nog jag, ted, min kusin och några till ut med en båt ut till någon ö och käka, sola, gotta sig, ta ett glas vin och bara ta det lugnt.. blir nog övernattning också i tält.. Tält är inte min grej men jag står nog ut tror jag med alla kryp en natt..

Hoppas ni har en underbar Tisdag, här är det varmt och jag har fått lite färg =)

Hej på er igen

Haha oj jag är nog sämst på att uppdatera mig nu i sommar, men jag har som inte haft tid min mamma och pappa och så har kommit hit ner nu så jag har hunnit med att springa i affärer med dom och så nu är Ted hemma igen så jag måste umgås med honom också så jag har fullt upp men ändå inte =)
Idag blev mitt hår lite ljusare än tidigare, haha bara ni skulle se.. Kanske någon dag när jag orkar ta kort..

Så nu ska jag gå och mysa med Ted och lägga mig och kolla om det är någon bra film på tv eller nåt, har även hunnit med ett jobbigt benpass idag, bra där Emma =)

Hoppas ni har det bra, saknar er där ute i världen ..Ses snart igen..

Procent ?

Alltså ja ibland blir jag lite rädd för hur mycket jag egentligen har fäst mig, jag menar jag har fäst mig så hårt vid någonting som kan ta slut i princip när som helst, det kan bara ta ett andetag så är allt som om ingenting har hänt och jag har fäst mig vid det, jag har alltid varit rädd och är fortfarande rädd för att fästa mig, jag har sett för många dåliga exempel på det så jag har aldrig vågat men nu när jag börjar tänka efter så är jag där själv, sjukt va ? Att man inte ens märkt det själv..
Jag är glad men samtidigt rädd att jag är så fäst vid detta..Detta är ju typ 70-80% av mitt liv ... Om det försvinner vad ska jag hitta för att fylla dom där 70-80% ? Jag hoppas jag aldrig behöver göra det..


Jag hatar även att vara ensam, det är nog en av mina största fobier, att vara ensam så som jag är nu, jag har inte så mkt att vända mig till jag kan i princip bara vara med mig själv om man ska se det från mitt perspektiv visst jag hade ju kunnat sitta och kolla på när min kusin lanar men det känns ju nästan mer värdelöst och min faster jobbar om dagarna och ted är inte här och Erock, ja vad ska man säga? Vart är du när man behöver dig som mest ?:(
Hopplöst kallar jag det..



Bra tips

Eftersom jag hade planerat att ha världens sämsta dag så fick jag några riktigt bra tips av denna tjej =) Tack för dom och det blir nog garanterat något av det, nu har jag ju lite att fundera över vad av dom som passar bäst till en Torsdag, jag tror att sista tipset passar min dag bäst men jag får se :)
http://solles.blogg.se/

Kollade just Save the last dance 2 och jag är ju såld på kärlekfilmer.. Helt klart denna film har inte fått super kritik men jag tyckte den var helt okej inte alls lika bra som första men den är iallafall värd att se enligt mig om man nu gillar kärlek och filmen som man typ redan vet slutet på.. =)

Sitter just och lyssnar lite på Maria Arredondo - Brief and beautiful .. Kolla in den, den är bra..



Nu ska jag packa i ordning nere i Teds rum, tro mig det behövs, sedan ska jag ta fram någon mat som jag kan laga till sedan gymmet tror jag efter det blir det nog en skön spa-alone kväll tror jag för min del..=)



Right now

Just nu sitter jag helt ensam ute i Malmslätt och om jag inte kommer hitta på något i helgen så sitter jag så hela helgen, tråkigt om inte annat, Ted har lämnat mig här för Västervik och det suger så aah vad ska man hitta på ? Detta blev plötsligt lite jobbigt tycker jag eller mycket jobbigt jag hatar att vara ensam .. Något förslag på vad man kan hitta på ?

Träning blir först ikväll ..Mamma och pappa kommer först imorgon hmmm.. this sucks..

hoppas ni har en bra Torsdag, för min lär vara världens sämsta Torsdag tror jag ..

Fastnade på foto

Det var mycket som hann fastna på min kamera faktiskt, eller kanske inte mycket om man typ jämför med Julia som kan få allt och fastna i princip men jag är lite nöjd över hur lite den var framme under kvällarna och dagarna så :)
Man får vara nöjd med det lilla..







Sådär.. Ha en bra Onsdag

Some pictures..

Tänkte ta och lägga in resten av bilderna idag = ) Sedan kommer det lite nytt också om jag hinner och orkar..




Sådär, intressant va ? :) Hade gott

Lagar mat

Just nu lagar jag och ted lite mat, sen ska jag ut och köra mitt springpass som jag inte gjorde igår men gör det idag istället så det blir nog inte så kul men skönt efteråt..
Får se hur det blir i veckan med tatuering och så inte säkert att hon kan komma just nu till Sverige men om inte så blir det om någon månad :) Fast såklart är det ett plus om det blir av nu .. menmen annars väntar jag för den tänker absolut bli av ..

Annars så gör jag inte så mkt faktiskt, hoppas ni har en bra sommar..

Ohja..

Sådär nu har jag vaknat igen, vilket under va? haha jag klev då upp vid halv 9 först eller något kunde inte sova när Ted drog iväg och nu har jag vaknat igen för att vara vaken resten av dagen, måste bara vänta tills mina kära kusiner också vaknar så vi kan dra iväg och köpa present till Tove..

Hoppas ni har en bra Måndag, jag sitter då och väntar på min efterlängtade väska som förhoppningsvis kommer i brevlådan snart =)

One day ..

Aah vad ska man säga.. jag vet inte.. tråkigt bara eller något..

Alltså jag förstår sig inte ibland, jag har så svårt att läsa av hur det egentligen tänker och varför du gör som du gör.. Ibland blir jag bara så arg för du är så sjukt ego ibland, jag hade aldrig kunnat vara det på samma sätt som du är, men vi alla är ju olika så är livet..

Hur som helst så vet jag inte om jag orkar följa med ut med Erik, Ted och Dexxa det suger, dom dricker och jag har typ inte druckit något så det lär inte alls bli något vidare, funderar på att åka till Ted och sova istället, kanske är mer värt tror jag..

Some say

Ja eftersom jag inte har varit så bra på att uppdatera så mkt så får ni se i bilder istället lite av vad jag har gjort :) Har inte hunnit haft framme kameran så mkt men ikväll blir det nog igen =)





Sådär. jag hann inte få med alla men det kommer mer sen =)

Hallå där igen

Nu sitter jag här igen, men hos min kusin då =) Ska på stan och hitta en parfym till min kära kusin Tove som fyller 20 år på Måndag =) blir fest på lördag, mycket trevligt hoppas jag det blir..

Hoppas även på att resan ner till götet nästa vecka blir av, skulle vara trevligt..

Nu ska jag kila hoppas ni har det bra :D

På tal

Om träning så hittade jag en bild från Skol-sm..:) till och med från finalen, sedärsedär..



Mitt stackars knä, nu börjar jag faktiskt tycka lite synd om mig själv jag har gått såhär i 8 månader, nu fan ska jag tillbaka.. Dock så vet jag ju inte om mitt korsband är av eller inte, men för mig kvittar det just nu känner jag om jag klarat mig såhär länge så klarar jag mig resten, bara att bygga muskler och det är vad jag håller på med, det går segt jag vet man sånt är livet.. Jag ska tillbaka och så är det bara..jag kan ju spela men skyddet förstör för mig faktiskt man  blir lite otymplig och lite segare än vanligt.. nej det känns som droppen snart..


Nu är jag seg igen på att skriva:P

Jag ska bättra mig jag lovar jag har bara haft lite fullt upp.. Jag håller just nu på att försöka beställa min "dröm" väska, men det tycks inte fungera så jag får försöka beställa den på Teds mamma för annars kommer den upp till Norrland och det vore ju inte särskilt kul ellerhur? Nej det var väl det jag också tyckte..

Snart ska jag ut och köra mina intervaller jag har skjutit upp dom så egentligen när jag skulle ha gjort den igår gör jag den idag och nästa skulle ja gjort på fredag men den blir på lördag istället =).. Så blir det även gym idag, skönt om inte annat, känner att jag börjar känna förändringar i mina armar helt fantastiskt ..

Aja på tal på lördag så blir det kalas för min kusin Tove som fyller 20, trevligt va? Kanske krogen, vet ej om jag är sugen än, det går år så mkt träning fast jag repar ju mig rätt snabbt ändå men aah vi får väl se, man kan ju vara lugn också och inte stoppa i sig så mkt..

Nu däremot ska jag springa, ha en bra morgon =)

Sorry..

Nu har jag inte uppdaterat mig på 4 dagar, fy skäms på mig, men jag måste erkänna jag har faktiskt inte orkat, egentligen har jag inte gjort så mkt men min ork till att göra någonting har varit typ lika nere som på noll ungefär, men nu är jag här igen:) Underbart va ?

Dock så var jag och spelade poker idag förlorade 20 kronor, 20 kronor fattigare där hade jag fått mig en scones på espresso house se där vad jag kastade bort:P men det var trevligt iaf, bli sushi imorgon med min kusin och hans kompis och kanske ted då och sen blir det poker kväll igen..

Jag måste bara påpeka att vi nog måste ha VÄRLDENS otur i sommar, först jag och min syster med målandet och nu pappa och mamma.. Bilen gick sönder och nu sitter Pappa och min kusin Terese i Hudiksvall på hotell och bara hoppas på att bilen inte blir för dyr att laga så mamma kan komma ner och ha lite semester hon med.. Livet är hårt.. =/

Så hoppas ni har haft en bra sommar hittils men har typ bara runnit iväg och det kommer den nog fortsätta göra med, jag kommer inte ha någonting att berätta om min sommar det är jag helt säker på om nu inte det blir så att Kat kommer då har jag haft världens bästa sommar, tills dess.. Förvänta er ingenting, eller ja man vet ju aldrig jag heter ju Hjerpe i efternamn så vad som helst kan egentligen hända..

Vi ses =)

Skön dag idag..

Ja ni, det har varit en skön dag idag.. Jag har hunnit sola mig en bra stund sen så kom pappa och vi satt och slappa bara sen så tog vi oss ner till stan jag köpte mig ett par levis, var rea i affären och sen så käkade vi Sushi och tog oss en fika på Condeco, JULIA jag valde condeco istället för espresso house ett under ellerhur?
Sen så drog vi och kollade lite på handboll först på heden sen landslag i lisebergshallen.. Eddie och Bella spela fast det var bara Eddie som spela och Bella slog straffar och skullman stod i mål.. Trevligt=) Dock var inte motståndet något vidare, jag tror inte dom visste vad dom själva höll på med:P

Sen så träffade jag även Carro, hon är alltid lika trevlig.. Kommer sakna att träna med dig.. menmen vi ses ju i skolan=)

Imorgon ska jag kolla lite mer handboll och träna, sen så åker jag ju tillbaka till lkpg på Lördag morgon..

Har även tränat ikväll kom in 23:45 haha lite sent men jag körde stenhårt, jag var totalt slut, backe blev det och hårt benpass, men det var det värt jag måste ju bygga upp om mitt knä ska hålla till säsongen..

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.. Gonatt på er =)

one step at a time

Ååh om man skulle få ha allihop =)



Jag och skor, ja jag säger bara.. jag bara älskar dom..

Somewhere over the rainbow

Kommer vi att ses igen, jag och du min vän.. Någongång.. Jag saknar dig varenda dag, varenda sekund de går inte en dag utan att du är där i mina tankar..

Idag har jag legat ute och solat sen 11 typ =) hur skönt som helst.. det är just nu typ 51 grader i solen, är det inte hur underbart som helst? Snälla låt resten av sommaren också vara såhär underbar, det vore perfekt..

Ikväll blir det nog att kolla på landslagsmatcher, bella, eddie och skullman spelar =) Trevligttrevligt, sen har jag ingenting planerat, återstår att se..

Hoppas på Bruce Springsteen imorgon, kanske =)

Hoppas ni också har en underbar Torsdag ..

Underbart väder idag .

Idag har det varit helt otroligt väder.. Varmt och jag har solat och gått i shorts och t-shirt kan sommaren bli bättre än såhär? Jag tror inte det, jag önskar bara att resten av sommaren också kunde vara såhär för sedan får man gå i hundra månader med kyla och grått och trist i väntan på att värmen och grönt ska komma igen..
Om Sverige bara vore ett sommarland, hur härligt vore inte det? =) Helt underbart..

Ikväll så ska jag träna iaf, sen blir det väl att kolla lite tv tror jag och ta det lugnt antar jag.. vad ska ni göra?
Hoppas ni får en bra kväll..

Färdigt=)

satt just och budade och det blev en bil =) Mycket fin var den, lite att byta på men annars helt okej .. Blev en Saab Vector Sportcombi, helt okej vart det..

Nu ska jag ut och springa tror jag och sen och kolla kärras matcher, ha det så bra=)

Spännande..

Just nu sitter jag och lägger bud åt min pappa på aktion, målar naglar under tiden tills någon lägger högre.. haha hade inget annat för mig dessutom behövdes det VERKLIGEN att göra dom lite fina nu under sommaren..

Idag blir det att träna, förhoppningsvis snart om detta går snabbt, sedan ska jag och kolla när kärra spelar, det ska också bli trevligt =) träffa alla igen... Sen kanske det blir att träffa Anton och se vad han fått med sig från USA och sen har jag faktiskt inte planerat så mkt, iaf inte vad jag kommer på..

Pratade även med Nettan för en stund sedan, hon åker till Turkiet idag.. FUSKIGT, hon kan gärna få packa med mig ner.. MEnmen synd att vi inte hann träffas men vi träffas väl snart igen och antagligen för vi lär ju ses i Augusti eftersom jag kommer tillbringa hela min tid här då =)

Hoppas ni också har en solig Onsdag =)

Göteborg..

Jag är just nu i Göteborg igen, trevligt =) Dock så är ju typ ingen här det är däremot tråkigt .. det suger menmen hur som helst har jag hunnit köpa mig ett par sandaler, ett par söta trosor och en väska för makeup borstar plus en borste, sedan så fick jag mig ett mobilt bredband av pappa =) Helt underbart.. det tycker jag var hur bra som helst så nu har jag internet överallt.. ..

Imorgon får jag se vad som händer, jag har inte så mkt planerat, ska sitta och lägga bud åt pappa tror jag på auktion..

Hoppas ni har haft en bra Tisdag, min har varit helt okej =)

RSS 2.0