Dagen är förstörd

Hela denna dag är verkligen förstörd för mig, igår blev det mycket mer än vad jag trodde det skulle bli, men jag måste säga att jag verkligen hade kul.. Se lite nya ställen är alltid kul och musiken var perfekt..
Jag får se vad som händer ikväll, förhoppningsvis något kul .. Men ingen utgång blir det nog inte jag känner inte så mycket för det, kanske får åka och träffa Madde och säga hej iallafall .. Får se vad jag orkar med..
Ska iaf ringa Emma om en stund..

Sitter just nu hemma hos Emelie, nu är lägenheten helt tom och jag ska bara lämna nycklarna och så byebye till den, tragiskt, ledsamt, jobbigt men kul är det att lämna den för något nytt, en ny start blir det för mig :)

Nu ska jag kila =)

Carro, schysst;)

Haha så du håller på, jag brukar aldrig göra sådana här saker, men en första gång skadar aldrig..

http://caarroliten.blogg.se/

Utmaningen:
- Länka till den som utmanat.
- berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de sju personernas blogg så de vet om inlägget!

Sju sanningar om mig:

1. Ensamhet skrämmer mig
2. Jag har världens sämsta minne
3. Jag är SJUKT envis, jag ger mig sällan
4. Jag är bra på att måla
5. Jag är beroende av skor
6. Jag har en tendens till att möta fel människor vid fel tillfälle
7. Jag tycker faktiskt att springning är sjukt jobbigt..

Vem tusan ska jag utmana då?

Alla jag tänkt utmana är redan utmanade så det blir inte 7 stycken men kanske någon:P

http://linnkristell.blogg.se
http://stinamathiasson.blogg.se/


Ciao :D

Fashion ..

Yes, kom alldeles just hem från modevisningen med Emma, var trevligt, bjöds på mycket smått och gott där.. Var söta kläder faktiskt och skön musik så det var inte alls dumt..Fick dessutom med en liten goodiebag hem, med några hårvårdsprodukter, ett äpple, ett presentkort till en frisör, 50% rabatt på kläder från detta märke.. var typ det :) Inte helt fel..

Så nu ska jag packa lite lätt, sova .. Är verkligen dötrött, min och Emmas helg har tagit musten ur mig och imorgon blir ännu en dag fylld av saker, ska nämligen flytta :/ Buuuhh..

Menmen, vi ses =) Gonatt på er..



Jag ikväll..

Alright

Såg just trailern på The hills season 5 and GOD jag längtar verkligen till den =)

Ikväll blir det modevisning med en viss primadonna, blir nog trevligt tror jag faktiskt, ska sätta igång med lite mat och sen ska jag dra mig dit borta, ett klädbyte behövs verkligen.. Men som sagt kvällen blir nog väldigt trevlig .. Sen imorgon är det dags för min flytt, allt ska iväg och jag ska ta adjö till min lägenhet och till många minnen och påbörja något nytt.. som jag skrev tidigare att jag behöver verkligen något nytt, gå vidare i livet med allting och bara liksom hitta mitt JAG.. Det blir nog bra tror jag ..

Nu ska jag göra mat, vi ses :) Ciaobella..

Goda grejjer..

Jag, Emma och Emelie har alldeles just käkat pannkakor, mycket gott var det:) Och nu är vi mätta och belåtna allihop..skönt om inte annat, och tro det eller ej men Emma tänker faktiskt sova här inatt.. Jag tror hon saknar mig så mycket så hon är verkligen på väg att flytta in med mig =P
Men iofs skulle inte det göra något eftersom vi hittar på saker jämt och om vi inte gör något så pratar vi..
Hur som helst så sitter jag här nu och Emma brevid och smsar med hennes kära vän Anna.. Trevligt=)

Inatt och imorgon natt blir det att sova på golvet, eller rättare sagt jag har tagit bort min sängram så själva sängen står på golvet, det blir en upplevelse i sig, eller inte;)

Nu ska jag göra mina övningar, sen får vi se om jag går och lägger oss tidigt ikväll.. Natti på er..

Dont know if I should hate you or miss you..

Me and my heart really got issues ..



Hur har eran dag varit? Min har inte alls varit särskilt händelserik tyvärr, jag har inte hunnit med så mycket som jag trodde jag skulle men det blir mer packning imorgon och plock och så i lägenheten så det blir ju bra iallafall.. Kära Emma kommer faktiskt för att hjälpa till här, She´s really an angel believe me..



Ju mer jag funderar på det ju mer vill jag åka, something new, something that brings me a little bit of happiness..

Jag ska alldeles just göra mina sista övningar för idag, sen ska jag gå och sova så jag iallafall är lite pigg imorgon, så jag hinner få lite sömn iallafall.. Sen blir det full fart hela dagen, men som sagt jag har hellre mycket att göra än ingenting för jag blir så himla trött och all min energi liksom bara dör ut när jag inte har något att göra, jag bli automatiskt piggare och gladare när jag har lite mer på schemat..

Nu däremot blir det sängen.. Natti på er allesammans..

Ännu ett vår soligt väder

Ja jag har alldeles just varit väldigt hurtig, gjort mina övningar plus la till lite styrketräning i det, lite armhävningar, situps, rumplyft och så, tänker inte gå ner mig så mycket bara för operationen, och förresten det går faktiskt framåt :)

Jag hittade iallafall två helt underbara låtar..Check it out ..





The Saturdays med Issues och Up..



Nu snart ska jag sätta igång återigen med min packning här i lägenheten, snart är den tom..
Jag sitter faktiskt här med blandade känslor, av ledsamhet men ändå lycka..Jag och denna lägenhet har verkligen gått igenom massor tillsammans och att skiljas från den fast jag ibland hatar den så känns det verkligen tråkigt.. Men som sagt ibland behöver man förnya sig, fräscha upp lite och kanske gå ett annat håll..
Jag är så himla dålig med att göra förändringar i livet, men se där, jag är kanske ute på ett helt annat håll snart, vi får se:)

Ha en bra Måndag, passa på att njuta av det soliga vädret för det ska jag göra..

Emma x2

Jag och Emma har nog kommit på världen ROLIGASTE och BÄSTA ideerna hittils, om det skulle funka är väl en annan historia men why not? ;) Då har jag en anledning att hålla kvar henne i Göteborg ..:P

Hur som helst har kvällen tillbringats på Kafé Vallgatan och tro mig det blir nog mitt nya "inne" café, bättre än både Espresso house och Condeco + mycket trevlig personal .. Jag blev rik idag ..
Så vi satt där och pratade där i ungefär 2 timmar sen hämtade vi Emmas saker och nu sitter vi hemma hos mig, blir snart att göra lite gott Te och spela lite kort, prata och bara ha trevligt, så är det när man har sådana här "Emma" helger, tro mig de blir inte särskilt stilla sittande ;)
Helst inte när Emma tar fram saxen ..



Nu ska jag kila, vi ses .. Ciao

On my own

Och tro mig, det är mycket som fått mig att öppna ögonen och jag älskar verkligen det här, att det är jag, mitt liv, inte med någon annan just nu.. Jag tror jag behöver lite andrum och bara få vara, ha kul, leva livet, och hitta glädjen.. För den är på väg, mitt humör är så mycket bättre just nu, jag är glad hela tiden, har mycket energi och bara liksom lycklig..

Jag försöker gå framåt, det tar sin tid men det går.. Jag är på mycket god väg nu.. Det skönaste var när du skrev till mig och för mig var det som "Jaha" det kändes inte jobbigt, det kändes inte som att jag had behov av att få prata med dig längre, jag kände inget behov av att få veta vad du gör och hur du har det i ditt liv, för det är inte en del av mitt liv längre.. Jag har aldrig känt mig så lättad, så skön känsla jag fick och det känns verkligen att nu är jag på gång igen, nu börjar det ta sig..

Ni sa att det kommer ta tid och det kommer det att göra, och det har det också gjort men jag känner verkligen att det börjar bli mycket bättre.. Klart att du alltid kommer att följa med mig i hjärtat för du har satt många spår och jag har varit otroligt lycklig men nu är det verkligen dags att hitta min väg för min väg var inte med dig :)

Nu ska jag laga mig lite frukost..Detta blir nog en bra dag, för det känns verkligen bra idag..Ciao




Vet du vad?

Vi har gjort oss i ordning och Emma har klippt sin lugg med mina kära köks sax:) Men grymt blev det, riktigt fint, checka bilderna ;) Nu ska vi dra..
Ciao på er , hoppas ni har en bra Lördagskväll ni med, för tro mig det kommer vi att ha i detta vinter-snö väder..


Här börjar hon ;)



Nu kilar jag..

Let go

Igår kväll var en mycket trevlig kväll..Jag och Emma tog oss till Blvd och dansade och hade det trevligt =) Det är mycket som kan hända på en kväll, tro mig .. Jag hade iallafall ett trevligt sällskap med mig och det är det viktigaste sen spelar det ingen roll vart man går eller vad man gör, bara man umgås med de som betyder mycket för en och det gör du Emma :) Du är alltid så go ..

Jag känner mig faktiskt lite som Lauren i The hills just nu.. Funderar, funderar på vilka mina riktiga vänner är, hitta en trygg zon, känna att jag kan lita på de som är omkring mig, lika så att de litar på mig.. Vänner är ju trots allt bland det viktigaste man har i livet, familj, en själv för om man förlorar sig själv så finns det inte mycket kvar..

Hur som helst har jag iallafall hunnit att packa idag, det var riktigt nödvändigt eftersom jag märker nu att det tydligen tar mer tid än jag trott, men jag har kommit en bra bit på vägen iallafall och det är ju faktiskt riktigt skönt :)

Nu däremot ska jag börja göra mig i ordning jag och Emma ska ut på äventyr denna kvällen med ..
Vad ska ni göra?

Ciao

The voice..

Sitter just och lyssnar på the voice och lady gaga - just dance, kan man bli mer party sugen ? Aja vi får se vad denna fredagen har att ge mig, kanske händer något kul eller så blir det en lugn fredagskväll, vi får se =) Förhoppningsvis blir det iallafall trevligt..Ska iallafall packa lite grann men det ordnar sig..

Vad ska ni göra ikväll ? En fredag som denna?

I need help, jag måste hitta ett boende på två veckor? Where should that be? Jag har redan en ½ vecka typ hos Emma och Julia men resten då? Hmm detta blir knepigt eftersom jag endast har en ynka vecka kvar i denna lägenhet, sorgligt men sant..

Nu ska jag klä på mig och åka och handla, för tro mig det behövs..



Jag för längesen, måste varit typ 05-06 tror jag om inte längre tillbaka iallafall, det är hemma i Gällivare i Sandviken.. Det var tider det..




Det här med rubrik?

Det är jag väldigt dålig på..

Idag har jag varit i skolan, fixat med UF, gjort klart ett arbete i estetisk verksamhet och sen har jag suttit hemma och sökt massa jobb och fixat och trixat, sen kom Emma hit och gjorde mig sällskap vi skulle egentligen ha åkt och kollat på en hylla men nu blev det inte så, så jag skiter nog i att köpa den, är ju bara att slösa med pengar när jag inte har hittat andra möbler än, tror faktiskt bestämt att jag tänker börja att köpa en soffa så kan jag utgå från den och sen inreda resten..

Så iallafall jag och Emma har suttit och pratat en bra stund, vi hittar alltid något att diskutera om:) Trevligttrevligt.. Vi får se sen vad helgen har att erbjuda, förhoppningsvis något trevligt..
Ska iallafall börja packa fler lådor för det närmar sig faktiskt nu med flytten och jag är supernervös eftersom jag inte riktigt har klart vart jag ska bo i två veckor?
Vad ska jag göra? Hallå? Två veckor ska jag stanna hos Emma, men de två första då? Någon som har lust att hjälpa mig?

Nu ska jag sova, jag är verkligen trött, blev en tidig kväll ikväll..
Godnatt på er :) Hoppas ni har haft en bra dag


Right here

Ja nu är jag här igen, jag ska alldeles strax gå och sova.. Kom hem nyligen från Emma och Julia, jag och Emma bestämde oss för att ha en myskväll med jätte gott fika så det var mättande..

Har inte hunnit med så mycket idag, hade tänkt hinna lite med matten men det får bli tokplugg imorgon plus naturkunskap så jag hinner med i svängarna här, jag behöver verkligen komma igång nu med allt, det känns som om jag har massor med motivation till det men sen på kvällarna så försvinner den som vinden igen tyvärr :/
Kom fram kära motivation igen, så du finns där med mig hela tiden..

Godnatt mina vänner

fantastiskt lugn kväll..

Ja det har varit en riktigt lugn kväll, jag har hunnit handla blev massor med grönsaker, rotfrukter och mass annat gott såklart:) Min nyttiga period börjar nu för att hålla mig i vikt till balen, annars kommer inte klänningen gå igen så nu blir det gott och nyttig mat :) Ser framemot det faktiskt, känner inte sån där "vikt hets" "måste banta" grejjen utan mest ta tag i min hälsa och helst av allt då min hy så det blir andra bullar nu ..

Imorgon blir det träning och gissa om jag längtar super mycket :) Får ju börja göra lite nya övningar nu och det känns helt underbart..

Nu däremot ska jag börja göra mig i ordning för sängen så jag är pigg och glad imorgon.. Godnatt på er allesammans

En riktig fartfylld helg

Ja denna helgen har minst sagt varit fartfylld och nu sitter jag fast i Falköping och väntar på mitt tåg, jag skulle egentligen redan varit framme i Göteborg och just nu suttit på bussen hem, men tjifick aj när jag kom till Linköpings central där tåget var 30 min försenat och det gjorde så jag missade de andra tågen jag skulle bytit med menmen så är livet ibland =)

I helgen har jag iallafal hunnit med en mycket trevlig 50års fest som jag kommer komma ihåg ganska länge, det hände mycket och mycket var väldigt trevligt.. Dessutom måste jag passa på att säga att jag hoppas verkligen att jag kommer vara lika chic-snygg som min farmors syster Ingrid när jag också kommer över 50 års åldern..

Sedan har jag hunnit umgås med min syster och mina kusiner, har hunnit fika och ta de lugnt och bara ha det trevligt.. sen har jag ju även hunnit med ett lov uppe i Norrland och det var också trevligt, dock lite för kallt för min del..

Nu inväntar jag bara flytten till min lägenhet sen är allt bara bra :) Nu däremot ska jag ta och stänga ner datorn och invänta min tåg, Vi ses =)



Cosmo och massa annat

Ja nu sitter jag nere i Eriks rum, hela huset är fullt med folk just nu och mitt knä värker hur mycket som helst, men det är väl inte så konstigt när jag går i högklackat så jag passar på att vila mig lite och ta det lugnt och sen får jag se hur kvällen ger sig senare..Sitter just nu här med min cosmo, erik och ylva.. Är trevligt=)

Ska försöka tjata på dom att de kommer ner till Götet nästa helg ..Skulle vara mycket trevligt så får Pulpan också komma och vara med mig, det låter verkligen fint..

Nu ska jag vara social vi ses:)


Blommor och bin

Jag har just ätit en underbar frukost med massor av gott, till det blev det champagne eller mimosa som de kallade det när man blandar i lite Apelsinjuice med champagnen och tro mig det var faktiskt riktigt gott =) I loved it..
Hur som helst är jag sådär skönt mätt, inte hungrig och inte propp mätt utan sådär lagom och det känns bra inför dagen eftersom det troligast kommer vara ganska mycket att hjälpa till med här eftersom det kommer att komma kring 50 pers..Ska iallafall iväg och kasta lite pappers grejjer och sen köpa blommor från farmor och farfar till Lars..

Nu sitter jag i sängen och bara tar det lugn har alldeles just gjort mitt rehab pass och ska snart klä på mig för att fixa lite allt möjligt hade jag tänkt =)

Vad gör ni en fredag som denna? Det är ju ändå fredagen den 13de, kommer allt gå snett idag mån tro eller tror jag verkligen på sånt där skrock?
Hoppas ni iallafall får det lika trevligt som jag kommer att få det..

Nu däremot ska jag kila, ha det så.. Ciao

Back in town

Sedär sedär, nu är jag back in town om man ska kalla det så, är i Linköping just nu och därför blir det lite "back in town" för mig eftersom jag har spenderat "alot of time around here".. Mycket av min tid under dessa 2,5 åren har spenderats just här och det känns faktiskt bättre än på länge, det känns inte sådär konstigt jobbigt eller så utan helt bra, spontant och bara lugnt, blir 50års fest imorgon Lars fyller år, ska bli trevligt..

Har även hittat min balklänning idag, eller bal och bal men den är skitsnygg iallafall, sen har jag förhoppningsvis hittat mina skor också om jag nu behåller dom och en SUPER kap gjorde jag idag med en klassisk klänning, hur snygg som helst, jag får lägga upp bild på det sen när jag är tillbaka i Göteborg..

Hur som helst har jag spenderat massa tid idag på stan med Linn och strosat omkring och det var mycket trevligt att träffa henne igen, fast nästa gång hoppas jag att vi ses på andra omständigheter och inte för att jag ska kolla balklänning, utan nästa gång blir kul tror jag =) Det brukar det iallafall bli.. hon tar alltid ut en på massa äventyr..

Nu däremot ska jag sova, för imorgon är det champagnefrukost, trevligt och gott.. Godnatt på er människor där ute, vi ses


Om jag längtar till sommaren..

Gray Matters

Gray Matters rekommenderar jag, lite annorlunda film och så men den var verkligen sjukt bra :) Hade en lite annorlunda handling men ändå en sån där typisk komisk/kärleks film ..

Nu funderar jag däremot om jag ska ta mig till gymmet för att cykla en 20 min och sen blir det kanske att titta förbi Marit eller något, ska prata med henne.. Men nu måste jag kila, hade bra:)

Ciao

Onsdag och hälften kvar

Ja då har ungefär hälften av sportlovet gått och det går verkligen undan här, blogg.se krånglade igår så fick inte iväg något inlägg innan jag gick och la mig, men nu är jag här iallafall, ska ner på banken och skriva på några papper sen blir det väl att ta de lugnt, får se vad denna dagen har att bjuda på, ska försöka hinna med allt iallafall som jag har att göra.. men det blir nog kul..

Imorgon tar jag flyget ner till Stockholm för att kolla min balklänning, dessutom får jag träffa Linn ska bli trevligt :) Är alltid lika kul, sen blir det på kvällen att ta tåget till Linköping för 50 års fest på Fredagen, sen åker jag tillbaka till Gbg på Söndag, så vi får se:) Blir nog kul iallafall..

Nu ska jag dra mig, vi ses :)

Great day

Idag skiner solen och det är endast -10 grader tror ni att jag är glad idag? Om jag är glad säger jag bara, jag hatar kyla och nu har temperaturen gått ner hur skönt som helst..
Nu har jag dock ett problem som jag inte vet hur jag ska lösa riktigt, om jag ska åka ner till Stockholm på Torsdag eller på Fredag för jag har nämligen tänkt ta och kolla min balklänning i sthlm när jag väl är där så om jag räknar på detta nu då.. På torsdag så får jag HELA dagen för mig att kolla på klänning plus att jag kanske hinner träffa Linn jag ska försöka få tag på henne, om jag åker på Fredag får jag lite mindre tid på mig men ändå typ 7 timmar, behöver man mer? Jag som är en sådan velig figur dessutom går jag ju heller inte så snabbt så hmm detta blev svårt..
Sen om jag åker på fredag hinner jag träffa min familj längre..Jag vet inte, vilket dilemma..

Nu snart ska jag ner till banken iaf och skriva på massa papper om lägenheten, sen till Kjell och kolla knät och sen vet jag inte får se vad som händer då..
Nu kilar jag.. Ciao

Ojoj..

Haha det här med cam, det funkade inte.. Jag gjorde ett försök men här har ni mitt resultat..



Sådär nu ska jag kolla lite tv. caio


Living your life..

Precis som du vill det..

Idag vad har jag för planer idag? Det skrev jag ju faktiskt igår, det kan ni hitta i mitt förra inlägg.. Däremot idag har jag hunnit vara och köpa mig ett par nya stövlar var till och med 70% på dom från vagabond helt fantastiskt att jag hitta skor på rea, som jag skrev tidigare i ett inlägg så har jag haft världens otur, jag tog ju inte med mig två par skor som jag brukar för att få mindre packning så när jag kommer hem så går såklart min stövlar sönder och jag har inte inget att ha på fötterna och min mammas skor är ju inte direkt i min storlek heller.. Så det blev att kolla nya så hittade jag ett par fina :) De funkar iallafall..

Fast när jag kommer ner till götet tänker jag laga min gamla ändå eftersom det bara är dragkedjan som har lossnat..

Har köpt mig en god glögg (Lite sent påtänkt efter jul kanske) men det finns en affär här som heter Muddus ganska känt märke men iaf de hade massa goda glögger så det blev en vildmarksglögg:) Supergod fast ganska söt..Köpte hem mig lite choklad också, det är ju nygjord choklad därifrån så den är verkligen att rekommendera om man åker hit upp någongång :)

Nu däremot ska jag nog hoppa i duschen, fixa till mig lite sen ska jag prata lite med Nettan om UF och efter det blir det nog att träffa Sissi, julia och senare kanske Marit :)

Ciao

Life too short..

Livet är för kort för att vakna upp och vara avundsjuk. Älska de människor som behandlar dig väl, glöm bort dom andra. Tro på att allt som sker har en bakgrund.  Om du får en ny chans så ta den med bägge händerna, även om det skulle ändra ditt liv. Ingen har sagt att livet är lätt, men att det är värt att leva.

Vänner är som ballonger, när man släpper dom får man kanske inte dom tillbaka. 
Det händer att vi både har det jobbigt och problem med våra liv, så vi inte upptäcker i tid att livet flyger ifrån oss. 
Ibland är vi så upptagna av vem som har rätt eller fel, vilket innebär att vi ofta glömmer vad som är rätt eller fel.
Vi förstår inte alltid vad riktig vänskap betyder, förrän det är för sent. 



Nu har jag gjort klart sista rehaben för idag, ska alldeles strax gå och sova, är sådär skönt trött, är inte super trött att jag måste gå och sova men ändå den där sköna tröttheten att om jag skulle vilja gå och sova så skulle jag somnat..
Imorgon blir det att kanske hinna träffa Sandra om hon kommer förbi under dagen, fixa mina skor och så hinna träffa Julia och Sissi det vore ingen dum dag.. Saknar er tjejer är alltid lika kul att träffa er igen..

Kanske skulle jag hinna förbi Marit också jag får se hur super snabb jag är imorgon..Får bli superwoman tror jag för att hinna med allting..

Hoppas att ni också har haft en bra dag och för er som också har sportlov ta och njut av det, för mig och många andra är det vårt sista, tråkigt verkligen..
Godnatt med er..

Your the shit

Absolut att du är..

Snart blir det att åka ner till sporthallen för att kolla match och sen prata med Kjell, mycket trevligt =)
Ska även på middag hos min farmor och farfar, jag frågade nämligen henne om inte hade lust att laga lite god mat åt mig och såklart gör hon det .. Väldigt trevligt, hade även tänkt och hinna och hälsa på Marit, det får man ju inte glömma..

Mitt knä blir bättre och bättre, fortfarande stelt men jag kan gå bättre och bättre och det är verkligen hur skönt som helst, nu däremot ska jag klä på mig och ta mig vidare härifrån.. Ses



Nasty girl..

Jag sitter och lyssnar lite på Chris Brown .. Funkar alltid..

Melodifestivalen, var den ett skämt detta året eller? Däremot blev jag överraskad över många bra artister men hallå programledare? What happend there? Jag har nog aldrig sett någon värre programledare iallafall inte till ett sådant här sammanhang, vad tänkte dom med? "Nu ska vi få med lite ironi och vi kanske kan överträffa oss själva detta året med att hitta årets (enligt mig sämsta) programledare för melodifestivalen" No offens to her..

Äsch nu skippar vi Melodifestival snacket och så går jag in på något annat kul istället..

Mina kära stövlar har gått sönder och vet ni vad det värsta är? Jag har inte med mig några andra skor, barfota blir jag här uppe med kyla på minst -20 och vad nu ska jag ta på mig? Och skomakaren vettetusan mamma fick vänta 3 veckor för att få sin väska lagad och jag då, what should I do? Jag är inte direkt sugen på att slänga massa pengar på ett par nya och jag kan ju heller inte gå utan skor i en vecka.. Problematiskt.. nu har ni fått höra veckans problem..

Nu ska jag sätta igång Gossip girl. Ses..

Ni slipper inte mig ;)

Ikväll gör ni inte det, det blev bestämt att jag skrev engång till innan jag går och lägger mig, jag fastnade framför en film så det blev sent ändå, eller kanske rättare sagt tidigt för att vara en fredag, men lugna fredagar tycker jag faktiskt om=)
Fick även veta att tjejerna spelar på Söndag, ska gå och kolla sen ska Kjell troligast boka en tid åt mig för att kolla knät och så eftersom min vanliga sjukgymnast nere i Götet har varit sjuk hela veckan jag har inte hunnit vara på koll där så det får bli här hemma istället och jag hoppas jag snart är på 105 grader :)

Nu däremot, mamma skickade mig en go fil på min mail och där hittade jag massa bra "visdomsord" Check it out..

1. I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.

2. The worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can´t have them

3. Don´t waste your time on someone, who isn´t willing to waste their time on you


Godnatt ..


Kall men trött kväll

Aint no sunshine when you´re gone..

Idag har jag spenderat min kväll i sängen och framför tvn.. jag har otroligt trött och behöver verkligen vila ut lite, funderar på att sätta på en film och sen gå och sova, jag behöver lång sömn nu känner jag.. Hela kroppen bara skriker om det så vi får se hur länge till jag orkar vara vaken..

Imorgon vad står på mitt schema? Just nu är det iallafall att hälsa på Farmor och farfar, sen får jag se vad som händer..

Jag sitter och lyssnar på massa mysiga låtar med Eva Cassidy hon har en sån där härlig, lugn och värmande röst.. Jag blir helt avslappnad när jag lyssnar på sådan musik och jag tror det är bra för mig eftersom jag har så mycket stress omkring mig och inuti som jag inte för utlopp för men när man sitter såhär så släppar man alla gränser och bara slappnar av..

Nu däremot tar jag och säger godnatt till er för jag är verkligen dötrött, hoppas det har varit en kul dag att följa med på:)

Nattinatti

I will be

All that you want..

You make everything okay ..





Hemma i Norrland igen, kom tidigare idag.. Är super kallt här just nu -20 och jag som trodde att det skulle vara som sist typ -10 och nu håller jag verkligen på att frysa till is det kan jag lova.. Vågar inte sätta min fot utanför dörren, jag och kyla är tyvärr inte bästa vänner..

Blir nog här till Torsdag eller Fredag sedan blir det att ta mig vidare till Linköping för 50 års fest, det är nämligen Lars som väljer att gå med i den sortens gruppen eller rättare sagt han har inget val;)

Sen är jag tillbaka igen i götet för att påbörja min resa mot min nya lägenhet, jag längtar verkligen super mycket..

Nu däremot ska jag lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt..Vi ses ..


Touch me right now



Den här låten gör mig verkligen glad, sådär skönt lugn och bara få viljan tillbaka och slappna av och ja jag tycker om den het enkelt..

Nu däremot ska jag gå och sova..Ska faktiskt till skolan imorgon, mirakel där..;)
Godnatt på er..


Happy tuesday

Snart blir det att ta sig till Ö&B för att köpa flyttkartonger för det kommer behövas, kolla soffa på Jysk och köpa nytt batteri till min miniräknar och så nya strumpbyxor eftersom mina jeans kommer bli för stora har jag märkt eftersom mitt ben krymper hela tiden :/
Menmen thats life, snart passar dom igen och då kommer jag blir glad ..Får köra på leggings och strumpisar, blir nog bra ändå..

Sen har jag inte så mycket planerat idag faktiskt, hade tänkt ta mig till träningen men jag kom på att jag gymmade ju imorgon så det är nog ingen störra ide så det blir istället att jag kör rehaben hemma och åker dit imorgon..

Nu däremot ska jag göra mina övningar igen, ses..



Lugn kväll

Ingen skola igen imorgon jag kör på att göra min rehab hemma denna veckan och så var jag och gymmade med laget idag, körde igen lite lätt överkropp, vågade inte ta för tungt pga knät i vissa övningar och så körde jag igen mitt rehab pass också, kändes mycket skönt, snart är kryckorna borta också, så förhoppningsvis är jag i 105 grader snart ska jobba stenhårt på det eftersom jag vill sätta igång med cykling, fast det är ju bara att trampa i början men det är ju alltid något..

Tänker verkligen försöker kämpa stenhårt nu, jag längtar redan tillbaka.. bara man kollar på träningarna så blir man super sugen hur tusan har jag tänkt att klara dessa månader nu då? Men detblir också en utmaning, fick även lägenheten och jag är så SUPER glad, bara allt ordnar sig nu med möbler osv..

Åker även hem på Fredag, blev lite som en överraskning för mig själv eftersom jag inte hade tänkt åka hem och så men nu blir det iallafall så och sen inte nu till helgen men helgen efter det blir det tillställning (Fest) hos min faster eftersom hennes man fyller 50 och då blir det att ta på sig blåsan och ha det trevligt =)

Nu däremot ska jag hämta tvätten och sen göra mig i ordning för sängen.. Godnatt på er allesammans..

Take me away :)

Ja ta med mig dit du ska, för dit vill jag =)



Det har löst sig med lägenhet nu, nu är det bara kontrakt och massa pappersarbete som ska ordnas sen den 29 Mars är den MIN, mineminemine, okej inte helt och hållet min eftersom det är mina föräldrar som betalar den men sen när jag fått jobb, lite cash så är den min ..
Den kommer bli helt perfekt, mitt lila krypin kommer det bli.. Det är bara möbler och flytt och sånt som jag har att fundera ut hur jag ska lösa.. Och så måste jag ha ett boende under en månad men det får väl också lösa sig på något sätt..

Nu däremot ska jag hoppa i duschen, sen göra lite matte.. Vi ses :)


What I got to say ..

Ja jag har vaknat för sisådär 25 minuter sedan, ska alldeles strax käka frukost sedan blir det att ta bussen till Backa för att fixa klart med lägenhet osv och jag hoppas verkligen detta blir bra, det skulle verkligen vara hur skönt som helst ifall det blev av ..
Senare till kvällen blir det att kolla match mellan Tjejerna och Hisingen, jag hoppas på er ikväll och ta hem detta med det behöver vi ..Åååh gissa om jag vill träna, jag har redan spring i benen och jag får inte ens jogga, hur jobbigt är inte det då ?

Igår blev det en lugn kväll ändå, hemma kväll och massa film och sen drog jag över till Emelie en stund men sen blev jag trött och ville hem..

Så nu sitter jag här återigen och det är alltid lika trevligt, nu däremot tänker jag äta frukost så jag slipper stressa..
Vi ses..


RSS 2.0