2 veckor

Nu sitter jag här igen och har inte så mycket och göra, däremot ringde jag kollade om min bok och nu har den äntligen kommit in så snart ska jag och hämta ut den :) Wiho på det..
Däremot så ringde pappa nu och jag har ingen dator nu på 2 veckor för hela min hårddisk har kraschat visst, inte så konstigt på att datorn varit superduper seg på sistone, skönt att få den på lagning nu och sen kommer den som splitter ny, får ett extra minne dessutom så då kommer det blir dator för min del:P
Får låna Emelies dator och uppdatera mig under tiden och göra alla mina skolarbeten på..

Jag har nästan bestämt mig för att ta mig upp till Stockholm den 12 Mars för att kolla på Rihanna, det ska bli riktigt kul om det blir av, nu hoppas jag bara på att Julia ska följa med som sällskap =)

image37

Idag blir det att hämta ut min bok, gymmet, morfar och förhoppningsvis Stina :)

Jag längtar lite till imorgon för då är det lite fest Anton fyller 18 och jag är super sugen på att gå ut och träffa lite folk, shake some ass;P sedan blir det på Lördagen med linn och det längtar jag också till, ska bli kul mer än kul tror jag =)

Jag är så shopping sugen nu så det är sjukt, men jag måste hålla i plånboken däremot har jag redan planerat 2 köp dem kommer gå igen men sedan är det bara mat som mina cash får gå till och resan till Ted då :)

Nu beger jag mig ner för trapporna för att kolla lite tv.. Glad alla hjärtans dag förresten.. Min dag blir lite ensam för hjärtat är inte här:/ Tråkigt.. menmen vi får fira det i efterhand med någon middag nästa helg istället..

image38

/ Hjerpe

Kommentarer
Postat av: laijna

Det skulle vara jätte kul att fara och se henne :D

2008-02-14 @ 13:05:50
URL: http://laijnloo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0