Njaaa..

Jaadu, jag vet inte vad jag ska säga riktigt.. jag satt just och funderade på hur ytliga många har blivit och hur lite man egentligen ställer upp på saker och ting för sina vänner, även jag är dålig på det.. Se bara på mig och Stina vi är ett utmärkt exempel, hon är min bästa vän men vi hörs typ aldrig av ändå och jag vet inte, är det bara så att man glider ifrån varandra ? Eller är det bara så att vi tycker det är för jobbigt att ta upp saker vi vet kommer skapa konflikter eller är vi för rädda för att se oss i spegeln och se att vi förändrats med tiden?

Förändring var ordet? är  vi för rädda för att inse att vi förändras att allt inte bara fortsätter så som det var tidigare? Jag vill inte förändras eller till vissa delar, jag vill ju utvecklas som person men jag vill inte förändras till någon jag inte själv känner, det känns som om jag börjar göra det vissa dagar.. Jag längtar tillbaka så många gånger till tider då man liksom bara kunde vara i sina vänners sällskap och ha det sjukt trevligt fast man inte gjorde särskilt mycket, då man bara njöt av varandras närvaro.. Det känns som om vi har så bråttom nu för tiden, ingen har som tid för varandra.. Men om vi inte har tid för varandra nu, vem kommer då stå med dig när du behöver det som mest ? Vem kommer stå där med dig när du själv inte klarar av att stå upp?
Ibland är det svårt att inse hur värdefulla vänner egentligen är, hur mycket tröst som man kan finna hos dom, visst nu får inte särskilt min mamma som läser min blogg ta illa upp och så för jag menar familjen har man ju alltid där men när man behöver någon utomstående det är då vännerna kommer in i bilden..

Så ni vet vänner, NI är värdefulla och ni har fått mig stå så många gånger när inte mina egna ben burit upp mig..Tack =)




Bussresa igen..

Nu har jag suttit på denna buss i ca 1h och 15 min.. Jag har hunnit kolla 3 avsnitt av satc och jag får se om jag orkar kolla ett till, jag börjar faktiskt bli lite trött känner jag..=)

Imorgon är det gymträning, jag längtar faktiskt, jag ska ta en ordentlig genomkörare för mina ben..

Jag har faktiskt inte så mkt planer för morgondagen vi får väl se.. nu ska jag ta och vila en liten stund.. Hoppas ni får en bra kväll och vi hörs imorgon..

Frukost..

Har just käkat min frukost några rostade mackor med ost och sylt och sen ett stort glas mjölk och nu är jag även mätt också =) Ikväll blir det hemåtfärd härifrån.. Tänkte ta och kolla några SATC avsnitt faktiskt ...
Sen ikväll skulle jag nog och fika med Annelie och Emma för dom var tydligen i götet, trevligt att träffa dom igen det var ett bra tag sen och man har som tappat kontakten och det känns trevligt att få sitta och ha en liten pratstund =)

Sen ska jag nog även ta mig ett intervall pass idag, blir ett lite kortare än en 60 minutare men något kring den tiden iaf..

Hoppas ni har sovit gott nu ska jag lägga mig och kolla lite tv =)

Mat och monopol

Maten var mycket god på Yogi och det var trevligt, dock var den lite stark för min del men jag överlevde, se jag sitter ju här nu igen så antagligen så lever jag, fast jag är faktiskt väldigt känslig för stark mat.. Men det var gott annars och nu har jag, Ted, Markus och Isac suttit och spelat monopol i någon timme och det var trevligt det med jag kom 3a =P

Blir att sova om en stund, jag börjar känna mig lite seg och så, men iaf hoppas ni har det bra iallafall .. nu ska vi sätta oss och kolla lite tv =)

Linköping

Nu sitter jag i Teds kök och tänkte att jag uppdaterar mig lite granna :) Sitter just nu med handduken i håret och ska just till att klä på mig, hjärtat mitt ska bjuda mig på indisk mat på någon ny restaurang eller nåt sånt så jag hoppas det blir gott men hur som helst så blir det trevligt tror jag =)

Har hunnit med att sova av mig ordentligt idag och sen har jag och Ted hunnit vara upp till gymmet också, det blev skön styrketräning för hela överdelen av kroppen och imorgon tar jag mig nog ett intervall pass för på Måndag då jäklar är det först gym träningen på skolan och jag ska vara där och köra mina ben sönder och samma =P Jag är verkligen super taggad till skolgymmet kommer bli kul för då får jag köra det jag behöver och behöver endast fokusera på mig själv och min utveckling super kul =)

Såg att det även gott bra för laget uppe i Norge, super kul :) Hoppas det går lika bra mot Gjerpen, önskar jag var där nu men det kommer fler gånger bara att kämpa på med mitt knä just nu =)

Hoppas ni övriga har det bra iaf nu ska jag klä på mig så jag hinner :)

Hmmpfff....

Haha vilken rubrik, jag tror det har varit min sämsta hittils, men varför ska det vara så sjukt svårt att hitta en passande rubrik eller någon som låter lite vettig iallafall ? Eller så kan man tänka såhär, varför lägga sån tid på att hitta en rubrik när det ändå är innehållet som räknas =P

Jag kom att tänka på en sak, jag har offrat så sjukt mycket känner jag nu för en sport, låter inte det lite som det låter? Jag flyttade hemifrån när jag var 16? är man mogen för det då? Jag tror faktiskt jag var det på något sätt ändå, jag lyckas oftast ta hand om mig själv på ett rätt bra sätt och jag har definitivt lyckats ganska bra för att ha flyttat typ 160 mil från mina nära och kära, men bara för att jag trivs här nere så betyder det inte att jag inte saknar någon, min familj saknar jag mer än någonsin det vore så mkt lättare att ha dom här, att dom kunde vara här och stötta mig när jag än behövde det och att mina vänner också skulle vara här för det är dom man vänder sig till när man behöver en tröstande axel att gråta ut mot eller någon att bara prata om saker man aldrig annars får ur sig, man liksom stänger inne sig på något sätt..

Just nu trivs jag som det är, dock så blir det inte alls mkt att kunna vara hemma hos Ted så mkt längre, men detta är mitt sista år och vi har klarat av 2 år så ska vi då klarar av dessa sista 9 månaderna.. Men jag ser framemot denna säsong sjukt mkt helst nu när skolträningarna börjar och jag får börja med gymmet igen :) Ooohlalala..


Nu ska jag inte sitta här längre och tjattra om mitt liv..

Saknar er alla där hemma, hoppas ni har det bra och så, jag kommer ju på höstlovet vi får se till att ses då allihop, för jag kommer inte kunna stanna många dagar så=) planera in det i eran kalender .. Jag längtar =)



Busstur..

Sitter just nu på bussen, vi lämnar alldeles strax Jönköping, nu är det inte särskilt långt kvar och det är skönt har kommit på att Swebus endast kommer vara mitt "nöd" alternativ, annars får det bli Bus4you, jag har så himla ont i nacke och rygg av dessa säten, min kropp anpassar sig helt enkelt inte och då fungerar det inte.. Orkar inte sitta så här många timmar och ha ont.. Däremot köpte jag mig en magnum-mandel, gott var det men onyttigt.. Jag tänkte att jag unnar mig något sista innan jag ska övergå till bra och nyttig mat så att träningen också fungerar som den ska.. Däremot nångång då och då skadar inte men nu har det gått lite överstyr och jag tänker ta tag i det =)

Dessutom är det ju otroligt gott med nyttig mat .. Tro det eller ej ;)


Är förresten på väg till Ted och det kommer bli en skön helg, hinner nog säga hejdå till syster min som tar sig ner till Lund imorgon, hon ska börja plugga där och sen så blir det träning för min del hur skönt som helst och så får jag självfallet umgås med hjärtat mitt.. Trevligt om inte annat..

Jag hoppas ni också kommer få en trevlig helg jag kommer försök uppdatera mig :)

Godnatt

Jag har ännu somnat, kollade just klart SATC .. Det var ett bra avsnitt helt oväntat avslut jag väntar spänt på nästan veckas avsnitt som kommer :) Intressant..

Dock så ångrar jag att jag inte tog bus4you på väg till lkpg också för då skulle jag kunnat ha laddaren i och så och suttit och kollat på lite avsnitt men nu är det ju så att jag ofta tänker i efterhand.. jag ska även ta och nanna nu för jag är otroligt trött och om jag inte somnar nu kommer jag vara död imorgon eftersom jag ska kliva upp vid 6 på morgonen, så godnatt på er allihop vi hörs imorgon :D

Sen kväll

Ikväll har jag umgåtts lite med Julia och Emma, vi käkade middag plus Julias syster också =) Trevligt och gott var det, emma passade även på att toppa mitt hår och nu känns det lite fräschare än sist faktiskt ..

Imorgon åker jag till Linköping och det kommer bli skönt, komma bort en liten stund och så och ta det lugnt, träna och bara liksom slippa tänka hela tiden och få en liten paus i vardagen.. Det kan ju vara skönt ..

Ligger och kollar Sex and the City just nu, det är paus så jag passar på att skriva lite här medan, men iaf jag tänkte att jag uppdaterar mig lite mer sen, hade så bra så får vi höras imorgon istället, jag uppdaterar mig från bussresan =)

Trötter..

nu är jag trötter efter ett handbollspass och sen gymmat skiten ur mina ben, men det är skönt :) Jag har kommit på att jag kommer ha blivit lite biff efter detta året när jag har börjat räkna mina träningar osv :P
Blir dock Linköping till helgen, kom inte med till Norge men som man säger..jag ska visa att jag också kan..Det är bara att ta nya tag och kämpa sig vidare någongång kommer det och det kommer komma, MÅL är alltid bra att ha och jag vet defenitivt vilket mitt mål är denna säsong..
Och tro mig, om jag var seriös förra året med träning osv, det går inte ens att jämföra detta året, nu kommer allt gå min väg bara om mitt knä håller och jag ska då se till att det ska hålla =)
Det går bara framåt med skadan , det känns mer och mer stabilt och jag tvekar inte lika mycket längre heller.. jag känner mig glad på ett sätt men lite ledsen på ett annat.. en konstig känsla..

Tack för tipset vickan, jag ska gå och kolla in stället och se om det är nåogt att ha :) Men jag litar på dig..

imorgon är det skola igen och guud vad jag längtar tills träningarna börjar igen, kommer bli super kul=)


Just nu sitter jag och lyssnar på Kate Voegele - Hallelujah .. Jag tänker på mina vänner jag saknar så sjukt mycket, Hanna så många gånger, ja jag vet inte.. När jag har vart hemma och inte haft något att göra så har tanken slagit mig, ska jag ringa hanna men då inser man att det inte finns någon hanna att ringa längre.. =( Och Erock, denna sommar jag lovar den var faktiskt bland den ensammaste och tråkigaste somrarna jag har haft, jag saknar dig så sjukt mycket det går inte att beskriva.. Du gav mig energi, du var min "peppare" som alltid fick mig att fortsätta kämpa, du hjälpte mig så mycket, mycket som du själv inte ens vet om..Vart är du när man behöver dig? Jag förstår inte hur du kunde lämna mig här, jag känner mig så ensam ibland, du var ju mitt stöd, du var en som förstod .....
Det finns inga ord för den saknade jag känner..

Nu ska jag sova..Godnatt på er..

Such a lovley day

Idag har det varit en helt perfekt dag, den började med att jag klev upp kring 10:00, det var riktigt skönt att sova ut lite grann.. Efter det tog jag mig en god och lugn frukost, lite fil och müsli och ett glas te:)
Senare drog jag på mig kläderna för att möta upp Emma vid domkyrkan, vi gick runt och strosade lite.. Jag skulle kolla lite frisörer och sådant och jag fick lite att välja på så nu är det bara att bestämma sig :)

Jag och Emma bestämde oss sen för att ta en fika, blev ett fik som Emma velat testa länge och jag ger den 3 av 5 faktiskt..Mycket trevlig personal så det är inget dumt ställe.. Sen lämnade Emma ut lite CVn och så, hoppas hon hittar något kul jobb :)

Nu snart ska jag pallra mig iväg till träning, får veta vilka som ska med till Norge då, håll tummarna för mig :)

Vi hörs ikväll

Hallå i skogen..

Nu sitter eller rättare sagt ligger jag här hemma i min säng och tar det lugnt har just badat lite och gjort lite skrub och filat naglarna och sånt där, det var skönt.. kändes som att jag behövde det..

Imorgon är det ingen skola, skönt är det faktiskt, få sova igen lite och bara njuta av en lugn och skön morgon, kommer bli perfekt.. Te, lite fil och müsli och så bara ta de lugnt.. sen så blir det nog att gå och promenera ner på stan med Emma får se vad vi hittar på, kolla lite bara jag har ju min plånbok hemma hos min tränare för jag glömde den i bilen så jag har inge pengar att spendera och det är superbra :)

Nu ligger jag mest och väntar på att sex and the city ska dra igång, jag återkommer imorgon istället efter min mys frukost.. godnatt på er alla :)

Skolan

Först inlägget denna "termin" som jag skriver från skolan, vi har just nu estetisk verksamhet en lite annorlunda kurs faktiskt menmen, den blir nog rätt enkel och så tror jag .. Det verkar som det iaf fast schemat är helt puckat just nu tycker jag.. två olika scheman känns konstigt bara :S

Hur som helst, idag har vi ingen träning och det är hur skönt som helst, eller jag hade faktiskt velat träna iaf gym idag men det kommer andra dagar, jag hoppas jag får följa med till Norge också, men man vet aldrig vi är 4 st V6 så det är hård konkurrens menmen man kan ju alltid hoppas :)

Idag blir det en lugn dag tror jag, eftersom jag var lat och inte packade upp igår så får jag göra det idag, men nu ska jag sätta mig ner och planera in lite.. ha en bra dag vi hörs senare, jag lär skriva något ikväll...

Amazing..

Ja det har varit en helt knasig liten helg, stockholm gick väl upp och ner men det har blivit bättre nu börjar det mer se ut som ett lag eftersom vi är så otroligt ihop satt just nu men det blir bättre och bättre och det ser riktigt lovande ut :) Göksten vann vi mot, spelade lika mot nacka/skuru och förlorade mot skånela fast den matchen tror jag ingen ville riktigt spela och sen idag vann vi över GT76.. nicenice..

Hann förbi stan dock ingenting inhandlat jag väntar till en kul resa istället =)



Det känns så skönt idag på något sätt, träning ja allting i princip.. Det börjar komma mer och mer och jag vågar mer nu, det känns som att min skada är på väg på rätt väg just nu, det går bara framåt och det är jag glad över är sällan jag har ont i knät och det bådar bara gott så nu när skolan börjar så blir det sjuk benträning, det kommer bli kul eller vad säger ni ?:)
Jag har börjat älska gymmet..

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, hoppas ni får en bra kväll alla där ute..



Stockholm next..

Idag drar jag vidare till sthlm för att spela sportex cup :) hoppas på att det blir trevligt .. Men först och främst ska jag ta och åka ner och köpa mina skor jag vill ha..
Sedan blir det en lång resa med bil upp till sthlm och jag hoppas verkligen på att få träffa Linn där också, det vore skitkul=)

Julia har även sovit här inatt trevligt trevligt:)

Ååh ni ska se mitt schema denna period hur skönt som helst om man jämför med förra året, jag lägger upp bild när jag kommit hem från sthlm eftersom denna älskling inte får följa med dit i helgen..

Men hur som helst jag hoppas ni får en toppen helg, jag är tillbaka på söndag igen, håll tummarna för oss nu=)


Today is the day..

Ja nu var dagen "DET" här nu igen, skolan börjar.. Däremot börjar jag vid 14:00 bra och dålig tid jag hade hellre börjat lite tidigare och sen haft lite mer av dagen kvar menmen jag har ju något att se framemot iaf, jag får träffa alla underbaringar i skolan igen.. OOOHJA jag har saknat er...

Sen ikväll blir det att spela match mot Herrjuniorerna och sen älskade gymmet jag längtar faktiskt, jag har börjat nästan älska gymmet på något konstigt vis..Sen iaf är det Project Runway och efter det mitt älskade sex and the city :)



Om allt går igenom så är jag nog världens lyckligaste tjej just nu.. Vi får hoppas det ordnar sig =)

Nu ska jag gå och klä på mig.. vi ses ;)

Respect..

What you want, baby i've got it ;)

Todays ;), ja idag har jag umgåtts lite med Emma och Mikaela efter det har det blivit av träning och så jag har provat mitt nya nagellack också det var "fabolous" :) Tomorrows "to do" blir skola åter igen sista året kommer det gå av stapeln så som jag vill ? Det återstår att se, flera månader till av sega dagar, tidigare morgonar, jobbiga läxor och allt vad skola innbär, jag vet inte men jag är faktiskt lite nyfiken på att se om det blir ett bättre år än förra och hösten jag hoppas den kommer bli MYSIG :)

Däremot måste passa på att nämna, jag Emma Linnea Viktoria Hjerpe har ont i ryggen, när har jag någonsin haft ont i ryggen kanske tillfälligt under dagen men aldrig en hela vecka eller kanske 1 ½ vecka, jag vet inte men jag har ont i ena min muskel, nu gör varje rörelse ont, har jag på nått sätt lyckats dra min kropp i någon konstig position jag vet inte, men jag hoppas det går över snart :)

Nu ska jag få min skönhets sömn, vi ses :)


Some new things

På sistone har jag hittat lite nya saker, idag blev det ett sjukt snyggt nagellack från make up store och sen drog jag och emelie på second hand och jag hittad en snygg stickad tröja och två jätte snygga skärp, sen har jag tagit lite kort på mina nya underbara skor :D




Lite av min underbara skosamling och tro mig den kommer att växa, jag och skor vi är perfekta tillsammans =) Det perfekt paret.. vad tyckte ni om "my new things" ?
I just love them, och stor nytta kommer jag också ha av det.. Helt underbar tycker jag ..

USA kommer göra gott för mig och min garderob det kommer jag garantera..

Nu ska jag på träning, jag återkommer..

Fartfylld helg

Ja helgen har minst sagt varit lite fasrtfyllde, gick runt omkring på stan i fredags jag hittade en tröja på rea och ett par sjukt snygga solglasögon, jag lägger in bilder senare=)

Sen hade vi match mot trollhättan på kvällen efter det var det bara att bege sig hem göra sig i ordning älsklingen hade kommit hit och sen drog vi ut, dock ingen lyckad kväll alls men sånt händer också sen så tog vi oss en lugn lördag, jag och ted gick ut och käkade lite och så, det var mysigt=) Sen så tog vi oss och hyrde tre filmer såg en igår och jag ska resten ikväll ..

Idag har jag hunnit vara på sminkning, jag blev super nöjd dock hade jag velat fått hem lite mer smink men det kommer =) Är nöjd över det jag fick med hem iaf..

Nu har hjärtat åkt och jag saknar honom jätte mkt.. men iaf hoppas ni har det bra jag återkommer lite senare..



GOOOSHHH...

Grrr, jag är lite lätt irriterad just nu faktiskt, ja må säga att jag är lyckligt lottad som får chansen att utvecklas och så i Kungälv detta året och att de var snälla nog och ge mig ett kontrakt till och med, är inte det hur bra som helst? Eller ja jag tycker då det låter hur bra som helst eftersom min förra tränare inte gav mig det förtroendet jag behövde och jag har gått och varit glad och HURTIG minst sagt nu på sistone så fick jag idag mejl av min tränar om vilka dagar osv vi får vara hemma under loven..

Och gissa om jag blev överraskad men även ledsen eftersom jag knappt kommer få tillbringa någon tid ALLS med min kära familj och mina vänner där hemma.. typ 3 dagar får jag vara hemma på höstlovet, är det inte lite sjukt jag bor 160 mil upp och jag menar det är sjukt dyrt att ta sig dit i princip över 2000 kr per gång och det är inget ställe man liksom kommer på att "idag ska jag åka hem" nej det behövs planering..
Sen över nyår ses det som att vi måste tillbringa vår tid här nere.. jag menar alla andra har jag liksom släkt och allt här vad har jag och emelie? Varandra kanske? men ja typ ungefär så.. Trevlig nyårsmiddag man kommer ha.. ELLER INTE..

Jag vet heller inte vad jag ska säga åt min farmor för jag skippade hennes 70 års dag för att stanna här nere och träna, jag känner mig faktiskt dum och nu när jag lovat nyår att umgås med henne nej då måste jag stanna ytterligare för att träna.. Jag menar för att ta sig till toppen eller åtminstone åt det hållet så krävs det träning, uppoffringar men är det verkligen värt att OFFRA i princip hela ens tid för att träna och nå någonting som kanske inte stannar där så länge? Det är min fråga..


nu ska ja ta och äta =)

Curious..

Nu sitter jag här påklädd, brukar annars bli nattlinne typ hela dagen fram tills träningen börjar men nu ska jag ta mig till backaplan jag ska faktiskt gå och strosa runt och hitta mig lite skolprylar som jag kommer behöva, jag ska börja med kalender, hör här på mig jag är sjukt dålig på att komma ihåg vissa saker så en kalender vore perfekt så jag kan planera lite mer, dock så är det ju så här att jag redan engång provat på kalender men gör ett nytt försök och nu prova jag med att köpa mig en snygg en så det kanske hjälper :P Vem vet :)

Min kära syster flyttar ju också snart ner till Lund för att plugga, då kommer jag få åka dit ner också nångång det är ju hur trevligt som helst, dessutom kan hon komma och hälsa på mkt oftare :)

Nu ska jag kila härifrån, hoppas ni har det bra..

So wrong..

Jag vet inte vart jag ska börja riktigt faktiskt, nu är det jag som är lite besviken på dig faktiskt..Jag kunde faktiskt inte göra så mkt åt det fast jag hade velat.. sånt är livet, det är inte alltid det passar perfekt och det behöver inte betyda att man inte ställer upp om det krånglar till sig engång..

Så som jag har fått lära mig i livet är att världen stannar inte upp bara för att din stannar upp för en stund..

Hur som helst idag ska jag träna, kommer nog bli skönt har både handboll och springning tror det är backe idag faktiskt, ska bli skönt efteråt, dock inte just under stunden men efter kommer det vara sjukt skönt :) Ser faktiskt framemot träningen idag, dock så ska jag gå och äta frukost nu, jag har klivit upp för ett tag sen och har inte ätit frukost än :P vad hemsk jag är..

Hoppas ni har det bra iallafall.. :)



Today

Idag vaknade jag faktiskt helt okej, jag tänkte gå upp tidigt och kolla handbollen jag vaknade där kring 8 handbollen började jag kollade en stund sen vart jag på tok för trött och somnade om, sen har jag hunnit  tvätta och vara och gymmat ute i Kungälv med Emelie, det var eget gym idag..Skönt var det iaf.. Sen har vi varit ute och fikat lite väldigt trevligt och nu sitter dom och spelar lite tv spel här och jag ligger på golvet och skriver här just nu.. Jag ska sova snart är super trött..

Jag orkar inte skriva så mkt just nu jag uppdaterar imorgon istället, hoppas ni har det bra där ute..

NAttinatti =)

Strange

Alltså ja, vad ska man säga, ibland förstår jag inte hur du resonerar kring saker och ting och om du egentligen tänker dig för när du säger och gör saker.. alltså ja jag vet inte ibland undrar jag om det är du som är lite ego och inte tänker på hur situationen är ... menmen vad ska jag säga om det, det är ju inte jag som lever ditt liv heller..

Hur som helst så gick träningen bra idag, var UR seg i benen men det funkade väl.. helt okej faktiskt.. börjar gå framåt lite granna är bara att hålla uppe hakan och fortsätta kämpa på så blir det nog bra i slutändan..

Nu ska jag däremot hoppa in i duschen, hoppas ni har haft en bra dag, min har vart SEEEG..


Godmorgon

Idag är det faktiskt en liten segare dag, satt just och kollade lite handboll, tyskland-sydkorea tror jag det var.. Tyskland förlorade med 10, grymt bra match av koreanerna, kul att kolla på faktiskt, återstår att se hur Sverige klarar sig nu.. Inte lätt grupp dom fick heller..

Idag blir det iad för mig att kolla lite handboll, ta de lugnt, träning vi ska prova ut lite kläder och sen har vi någon sorts löpning osv och sen ska jag bara invänta sex and the city=) Så ser min väldigt roliga dag ut.. Trevligt va?

Hoppas ni har en bra måndag, nu ska jag kila..



Red roses..

I think to myself sometimes, what a wonderful world we live in..

Idag har det varit en sådan där lugn dag, jag har inte gjort någonting förutom att ha cyklat med Emelie till Willys och spenderat pengar på mat än engång, sedan har jag tränat, vilken fantastisk dag va?

Idag har jag verkligen suttit och filosoferat kring livet eller rättare sagt varför jag ibland tycker och tänker och beter mig på ett visst sätt och varför personer i min omgivning beter sig som dom gör (Inte alltid dåligt) och varför människor omkring mig agerar som dom gör, det låter konstigt men jag fick inte några helt tydliga svar faktiskt men jag fick några funderare kring ämnena..
okej jag kan komma till det enkla svaret (Vi alla är helt enkelt olika)..
Fast någonstans där tror jag det finns en förklaring till det mesta, fast det helt enkelt inte är till för att vi ska få svar på vissa saker, trots det så är jag en sådan person som känner att jag åtminstone behöver förklaringar till saker och ting, låter lite dumt men jag hatar att gå frågandes ...

Ikväll blir det iallafall återigen Sex in the city, har börjat följa den=) Hoppas ni har en bra kväll iallafall ..

Jag saknar ER ..



Somewhere over the rainbow

Somewhere over the rainbow dreams will come true..

Somewhere over the rainbow blue birds fly..




Ja livet är väl så, man har sin drömmar och någonstans där uppe så är väl världen unik och underbar fast vi inte ser den så ibland..Många frågar sig "varför händer detta mig", men saken är den att jag tror inte man ställs inför hinder man inte kan klara av, jag menar livet är väl till för att lära sig av, om vi visste allt redan när vi föddes så vad för slags utmaning vore livet då?
Fast jag önskar faktiskt många gånger att min värld fortfarande skulle innehålla två av mina närmaste vänner och mina moster och min mormor, vad mer skulle jag kunna önska mig? Vare sig världens paradis eller något annat skulle kunna ersätta min kärlek till dom..Den är oändlig och den kommer aldrig dö ut, den lågan kommer alltid brinna vart jag än befinner mig..
Som någon engång sa "Livestrong"..

Ibland älskar jag att bara sitta i min ensamhet medan nästa dag så är det bland mina största fobier, ensamheten både ger mig frid samtidigt som den ger mig rysningar i hela kroppen och den är avskydd vissa stunder, men så är väl också livet.. En sak vet jag iallafall är att jag lyckas ofta att vara på rätt plats vid rätt tillfälle eller tvärtom..

Nu ska jag sova, godnatt med er allihop, hoppas min tankar gav er någonting..

Gå inte förbi

Jag satt här alldeles i min ensamhet och kollade igenom lite i min mejl och så fick jag syn på en mapp som hette "gammalt" som jag inte alls har tänkt på att besöka tidigare eller rättare så trodde jag den var tom men så hände det att jag klickade in mig där och "tadam" jag hittade lite gamla saker som jag hade sparat, jag som är en typisk sparare som sparar saker och allt möjligt tills jag inser att det inte fungerar längre.. Inte sådär överdrivet, men jag samlar på såna där saker som ja man förstår sig inte på varför man har dom egentligen..

Hur som helst ska jag nog ta och komma till saken idag iallafall, jag hittade mejl där från någon som jag höll mycket kär förr i tiden, jag måste erkänna visst han ploppar upp då och då i mitt huvud, de bra sakerna såklart, de bra vi hade innan allt bara rasade som en mur.. Ibland svallar mina känslor upp och ner, ibland funderar jag om allt kunde ha blivit annorlunda, men sen slår det mig att om jag aldrig hade fått vara med om detta så hade jag aldrig haft den lärdomen jag besitter idag och tro det eller ej så är jag faktiskt glad över att jag fått smaka på vänskapens baksida..

Nu blir det här inlägget ett sånt där känsloladdat inlägg, ett sådant inlägg som det var mycket längesen jag skrev..Jag hittade även ett annat mejl och det slog mig att jag har varit lyckligt lottade vissa stunder, jag har haft en av världens finaste killar framför mig, själsligt fina killar som har det där lilla extra kanske inte utseendet jag ville ha då men hjärta hade då vissa av dom och jag var så otroligt blind och kräsen såklart så jag såg det inte på det viset som jag ser på det nu, inte för att det är så att jag ångrar någonting för jag är ju SUPER kär nu och har hittat min "man".. Jag har en helt otrolig familj som stöttar mig i alla lägen, jag har en underbar pojkvän och framförallt så har jag helt otroliga vänner..

Men bara för att jag har allt jag egentligen kan begära om betyder det inte att livet inte har sina baksidor, jag ser framemot men ändå fruktar framtiden, vi får väl se vad som har att ge oss..

Träning och Torsdag

Ja idag har jag iaf hunnit med att umgås lite med Pulpan, har saknat henne mycket, mycket.. Hoppas vi hinner ses mer nu när hon är här och så innan hon åker tillbaka till skogen=) Sen hann jag förbi skatteverket och fixade mig en blankett också..

Tränade även idag, var massa teknik spel osv och sen gym, skönt var det.. Sen tog jag mig en liten gymmare hemma också så det var skönt, lite triss på det hela..

Hoppas ni har det kul, jag har de fullt upp här ..tränar och sliter, snart börjar skolan också lite sorgligt faktiskt, om jag hinner så lägger jag in bilder på mina nya underbara skor och en t-shirt kofta jag köpt =)

Once upon..

Minnen, vad ska man säga? Håll dom hårt, minnen får du aldrig tillbaka, håll varenda en så hårt du bara kan, för när du står där och tänker tillbaka så kommer det enda du har kvar att vara dina minnen..Jag har så himla många, många minnen som jag bara vill återuppväcka till liv, mycket som jag saknar, saknar så otroligt mycket, många stunder som jag gärna hade spolat tillbaka tiden till..

Men någongång så ska jag få svaret och alla skuggor bara försvinner, Någongång...



I mina drömmar är jag trygg och varm, ibland är verkligheten frustrerande, man vill som bara drömma sig kvar där och njuta, njuta av att vara precis där man vill, bara vara och slippa tänka..

Natt..

Jag kunde inte sova så jag satt mig här alldeles just, jag ska snart göra ett nytt försök till det men jag tänkte att jag skriver lite här först..

Idag har min dag bestått av att ha tagit och lämnar min kusin och daniel vid bussen för hemfärd till Linköping vi passade även på att ta en lunch plus anton då och sen så gick jag och anton och kollade lite på pocket shop och jag fick hem mig en förhoppningsvis jätte bra bok som jag ska påbörja efter min ja läser nu är färdig..

I will reach out for your hand my friend, whenever you need it..





Godnatt på er..

Måndag..

Det är Måndag idag, vad händer?
Jag ska ut och äta lite med min kusin och Daniel och kanske då Anton.. Sen blir det träning för min del, regn,regn,regn dock och vi har intervall träning idag och handboll, vad trevligt=)

Min syster kommer troligast hit ikväll också ska bli trevligt, däremot så vill jag ha bort regnet.. Triiist..



Dagar ;)

Jaa dagar, det har bara runnit iväg, alltså tiden.. den bara rinner iväg och man hinner som inte med på något sätt, Ted åkte hem idag och det kändes jätte tråkigt, jag kommer sakna honom jag saknar ju redan honom så aah :/ Men hoppas vi ses snart igen..

Har även haft träning idag, skönt var det med intervaller och handboll mina blåsor har blivit lite bättre förhoppningsvis mycket bättre om ett tag.. kanske imorgon eller Tisdag, ja vi får väl se..

Min syster kommer hit imorgon också och ska stanna några dagar och just nu är min kusin och Daniel här, trevligt trevligt=)

Hoppas ni har det bra, kommer upp lite bilder snart..

RSS 2.0