Drop dead gorgeous

Har hunnit med en del ändå denna helgen, varit i Ullared med Emelie och hennes mor och sen lördagen spenderades en stund på stan för att hitta lite saker till kvällen och sen blev det att umgås med Emelie och parta till det på Chalmers som blev en oerhört lyckad kväll där man träffa lite nytt folk med.. alltid trevligt :)

Hann dessutom hoppa hoppborg och jag kommer inte ihåg att man blev så andfådd på två minuter av att hoppa, jag menar jag har bra kondition men den där hoppborgen, det tog kål på mig helt enkelt, kände mig som 90 år vid det tillfället..



Nog har man lite barnasinne kvar, jag och emelie är experter på att ta fram vårt bushumör, springa runt med kundvagnar, denna var ju bäst när jag stängde in emelie i en.. Sa jag hur gamla vi är?;)



Denna blev min utstyrsel för kvällen, körde vampyr var det bästa jag kunde komma på eftersom jag inte alls var ute i godtid och fick springa runt som en dåre på stan för att hitta något iaf vettigt..

Nu däremot ska jag hoppa raka vägen i säng för jag kommer annars aldrig orka jobba imorgon, är helt slut efter denna helgen..

The time of my life

Gårkvällen var faktiskt lyckad, blev en trevlig kväll på chalmers helt enkelt.. några onda fötter och en go trötthet senare så somnade man som en stock.. Har alltid lika trevligt med Emelie, det är synd att vi inte kan göra sånt här oftare, exempelvis göra oss i ordning i över 3 timmar, snacka om att vara nogranna :) Men hon fick ju va min elev igår så vi skyller på det ;)

Hoppade även hoppborg och jag kommer inte ihåg att man blev så trött på ynka 2 minuter, haha jag flåsade som aldrig förr, jag menar jag har bra kondition och så men hoppborg det var i en helt egen kategori må jag säga..

Skulle mer än gärna dela med mig av massa bilder men kameran krånglar så får inte in bilderna:S måste fixa detta för den är helknasig ju ..

Hoppas er lördag var kanon, nu ska jag lägga mig på soffan och hoppas att min mage återställer sig helt till morgondagen då jobb vankas :)

I´ve got...yeah me;)

Har inte varit så bra på att skriva faktiskt, min vecka har enbart innehållit träning och match och jobb såklart då, inte så mycket mer förutom en fantastisk god middag hemma hos Emelie som hennes kära mor tillagat och guuuud vad jag längtar efter mammas mat just nu, bäst för dig kära mamma att göra riktigt god mat när jag kommer hem så jag kan äta upp mig för några månader till för här nere jaa vad ska man säga angående att alltid orka laga mat?;)

I helgen blir det party på chalmers tydligen och förhoppningsvis a damn good saturday ..

Har ju en go helg att se framemot hemma i Norrland med, hinna träffa alla med, ska bli riktigt kul förutom att jag kommer hem till snön då..

Är på riktigt bra humör, förutom att jag är sjukt trött då.. det tär på en att ha så här fullt upp all day long.. tänker alltid vid lunch "när jag kommer hem ska jag banne mig SOVA" men tror ni jag gör det när jag kommer hem? Nej för jag kan inte slappna av för det finns så mkt jag ska hinna med..

Nu däremot ska jag ut till Kungälv för handboll, ha en go kväll


Some try and some dont..

Nu snart tänkte jag ta mig ner till backaplan för att strosa runt lite och fördriva lite tid innan träningen ..



Some kind of wonderful

Emelie ringde mig för en liten stund sedan och skulle köpa biljetter till Chalmers halloween fest, så nu blir det att ta sig in till stan för att hitta något att klä ut sig till, jag är urusel på det här med att klä ut mig, dåligt fantasi helt enkelt eller så tycker jag bara det blir för mycket :P Aja får ta mig an denna utmaning med då, så får vi se vad jag kommer hem med..

Träning ikväll med, får se om jag kan vara med på handbollen, tror icke det med min tumme som gör förbannat ont :/ brukar inte vara den som klagar på att ha ont men sen så stukar jag aldrig mina fingrar heller för dom är så himla överrörliga men när jag väl gör det så sitter det i flera månader, men löpning blir det iaf för min del ..

Hoppas ni har en bra Måndag, love mondays .. då har man en hel go vecka framför sig..

Im not doin anything .. today ..

Kommit hem från Skövde för en stund sedan, vi förlorade med 28-24 men blev 5 stycken för mig idag iaf, så det var ju kul för min del, dock var det lite av en besvikelse när man visste att vi kunde tagit denna matchen men vi får helt enkelt ta lite av en revansch på Onsdag mot Sävehof då.. Bara min kära tumme håller, gör riktigt ont nu såhär på kvällen, får se hur jag lyckas ta hand om mina vårdtagare på jobbet imorgon :S

Är en mycket trött människa efter denna helgen, har varit fullt upp men måste säga att jag tycker om denna helgen, däremot hoppas jag på en riktigt fin helg nästa helg ifall att man får med sig lite människor..

Måste säga att jag hade ett sååå skönt samtal idag, det lättade verkligen och verkligen skönt att få prata ut, man går och bär på saker som känns riktigt jobbiga men som sagt idag insåg jag verkligen att allt inte alltid är vad man tror att dom är och helst att människor inte är dom man tror att dom var.. Vad dum man är ibland va, jag känner mig otroligt dum iaf och nu känns det såhär "ta dina grejer, ha det bra..hejdå" den känslan ljuger aldrig ..

Dessutom ärligt talat, vad fan ska jag med en människa i mitt liv till som inte ens är ärlig ?! Bra fråga..

Känns iaf bra att jag börjar hitta rätt nu.. Sköntskönt..

Hallelujah I love him so

Ray Charles – Hallelujah I Love Her So - Single/LP Version

Riktigt riktigt go låt en lördag som denna, man vill bara dansa och ja humöret är verkligen på topp..
Har hunnit med tacos och två goa filmer, tänkte ta en paus på detta med filmerna men senare blir det den sista filmen och sen sova gott eftersom det blir att kliva upp tidigt imorgon för att ta bussen till Skövde för match :)
Inte kul att kliva upp tidigt men det där med och resa är rätt mysigt ändå, bara sitta med sin ipod och åka .. jaa kanske inte nu när man ska på match men tänk dig att sätta sig på ett tåg eller en buss utan att veta destination utan bara åka..

Vi får väl se vad framtiden har att ge, spännande om inte annat, för nu börjar ett nytt kapitel .. man kan ta tag i sig själv och jaa tänka på mig själv och se till att få ett helt fantastiskt slut på detta året, det började ju inte direkt så bra så man får se till att göra det bästa av slutet och inleda en ny start i och med 2011, visst jag räknar ju såklart lite i förtid nu men ibland för att orka ta tag i vardagen så är det skönt att kunna längta till någonting man ser framemot..

Nu film igen, ha en kanon lördag allesammans..


Talking about a revolution

Allt blev helt annorlunda än vad du sa att det skulle bli, jag tror vi tappade varandra istället för att hitta tillbaka till att ha kul tillsammans, att kunna dela både bra och dåliga sidor..Jag vet inte om vi hittar tillbaka heller, det får framtiden visa, men just nu känner jag bara att "den där" personen som betydde så mycket, bara vände en ryggen och jag vet inte om jag förtillfället vill ge det en chans till för jag gav så mycket och fick ja vad fick jag tillbaka?
Om jag inte ens kan svara på den frågan, kanske mina funderingar ligger helt rätt i tiden.. jag vet inte..

Det mest ledsamma i deta hela är att du inte alls verkar se detta, att du inte tagit det på allvar .. Fast å andra sidan så kanske du helt enkelt och rätt så simpelt faktiskt inte brytt dig om att ta tag i det för att det inte varit viktigt, eller någon prioritering för dig..

Nu ska detta inte bli hyper sentimentalt inlägg utan vill väl mest skriva av mig, hur jag känner idag..
Ha en go Torsdag allesammans

Tusen gånger om

Jag har famlat I mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Direkt när man kommer hem från jobbet så satte jag på tvn och somnade såklart och nu alldeles strax ska jag gå ut för ett Emelie ska hämta mig till träningen, sedär sicket liv:) Imorgon är det samma, jobb och sen direkt träning men sen vettni då äre ledigt på fredag och vem vet vad som händer en fredag mitt på dagen, kan hända mycket :)

Jag har lite saker att hinna med också denna veckan förhoppningsvis, tror det vore bra att få det gjort denna veckan med..
Hoppas er onsdag varit bra, min har varit goodiegoodie och känt mig extra snäll faktiskt mot alla tanter och gubbar hoppas på att jag kan ta fram det imorgon med:)



An echo in my head

Idag var jag helt slut på jobbet, mitt humör var inte alls bra, jag kände bara hela dagen "kan inte denna dag bara ta slut så jag får gå hem och sova" och det gjorde jag, sen fick jag en svag känslan inom mig att jag kanske inte bör spendera min lediga kväll med att sova, så det fick bli bio :) En riktigt bra en, i rymden finns inga känslor .. Om ni inte sett den bör ni definitivt se den..

Har blivit lite av ett moviefreak känner jag, men det är skönt ibland att bara sätta sig ner och på något sätt befinna sig i allt annat än verkligheten för en stund, inte för att verkligheten är något dåligt på något sätt utan mer att man kanske behöver lite pauser emellanåt..

Har iaf haft en riktigt bra kväll och den slutar nog med att jag slumrar riktigt gott i min säng för att ladda upp inför en dag med ja låt säga, jobb och träning .. låter det annorlunda för er? Nej jag trodde väl det;) Sicken överraskning ..

tänkte försöka lägga in bilderna från kameran men min dator vill inte så får försöker fixa det någon annan dag ..
hoppas er Tisdag varit kanon..

Everything and nothing

Ja det var som sagt match igår och jag har väl faktiskt inte så mycket att kommentera om denna matchen då, men just nu rör det mig faktiskt inte i ryggen för jag har annat att fokusera på, annat att lägga min energi på..
Men det löser sig, står för tillfället och lagar mat och den måste jag definitivt lägga fokus på för jag misslyckas oftast att steka kött och jag tänkte ge mig på detta idag igen, vi får se hur jag lyckas med detta denna gången, tänker gå in till 100 för detta nu ..;)

Har hunnit göra rent i köket, plockat undan saker som bara ligger i vägen för mig och satt på en tvätt då..kollat film och sån skit med, snart är det iaf träning och ser jag framemot den? Vi får se i efterhand..

Vissa saker får man helt enkelt lägga åt sidan och säga till sig själv "det var meningen att det skulle bli såhär av en anledning, ta dig i kragen, lär dig och gå vidare"

Så hur som ska jag fortsätta med min kära matlagning önska mig lycka till :)




Ojoj

Idag blir det en lugn dag, kanske lite pizza och någon go film el något, jag är så trött efter gårdagen, har iallafall hunnit umgås med min kära syster :)

Hittade en bild på nattstad med från förra helgen.. haha lite kul så tänkte dela med mig av denna



Hur som så ska jag lägga mig framför tvn nu, har hunnit handla och gjort sådant där tråkigt måste göra men nu är jag klar och ska börja pilla lite på min nya mobil :D

Fonder hit och dit

Skulle just fixa så jag kunde hämta ut lite pengar från mina fonder till min mobil jag ska köpa och jag som gladeligen trodde att de skulle ha ökat så inser man sen när man ringer upp så har dom inte ökat nånting nästan, känns lite surt, men det är sådant man får ta.. Får fundera över omplacering, kanske har något att lära här..

Sen har jag även suttit och skrivit ner min spelarpresentation, gillar faktiskt inte sådant, först kommer en svår fråga när man ska beskriva sig själv med 3 ord, jag hade velat använda minst 20 stycken ord för att någon ens skulle ha en liten uppfattning om vem man är, fast man kan ju alltid snygga till det lite med endast tre ord med..fördel och nackdel
sen bästa låt och film, jag har sett många så vem orkar välja ut någon ..och för det tredje vem läser dessa spelarpresentationer?! Bra fråga..

Ska iaf fixa klart allting inför morgondagen nu, hoppas er torsdag varit kanon:)

Mycket att göra

Jag har faktiskt på det senaste inte riktigt vetat hur jag ska få ihop tiden förutom nu när man kommer hem från träningarna dvs, då har jag verkligen tid till att ta det lugnt men detta ska absolut inte tas som något negativt utan jag gillar att ha mycket att göra, man gör roliga saker, träffar trevligt folk :) Kan inte bli bättre än så..

Hade en ledig dag idag från jobbet och det var faktiskt toppen, klev upp sisådär 10, gjorde mig i ordning och åkte ner till vasa för att träffa Elin för en Brunch, sedan så åkte jag förbi Anton och strosa runt på stan med honom och sen blev det träning :) Nu först hinner jag sätta mig ner och bara ta det lugnt och det är SÅÅ otroligt skönt..

Ska lägga mig en stund framför tvn och sen sova, är en mycket trött människa efter en hektisk vecka :)

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea

Har jobbat idag och hade sån ångest över att kliva upp imorse va, ville verkligen inte men jag tog mig i kragen och gjorde det ändå, är så less på samma samma vardag som man har, kliva upp tidigt och jobba, hem och göra mat, sov en 20 min sen till träningen, så ser i princip de flesta vardagarna ut, då är dt lite roligt som imorgon blir det jobb sen in till staden för att hjälpa kära Lelle med lite diverse saker som hon anförtror min hjälp till..

Men annars så ser varje dag likadan ut, tråkigt men sant.. Får ta och ändra på detta tycker jag verkligen, våga sig ut på djupa vatten, det första jag bör göra är att skaffa en ny mobil för min är ju helknäpp verkligen, brukar inte bry mig så mycket om mobiler hit och dit bara den funkar men min är ju lite knasig ..
Sen att man ser alla nya roliga saker så blir man väl ändå lite sugen även om jag tycker det är onödigt med massa konstiga funktioner man ändå aldrig använder ..

Hur som ska jag ut till Kungälv och få massage innan träningen, ja NI såg verkligen rätt.. JAG emma ska få massage, jag ber aldrig om massage inte ens när ryggen känns som att den ska gå av, men nu tänkte jag unna mig det med alla mina jädrans knutar som förstör för mig jämt..Så kanske är man lite piggare sen:)


Stay with me

Som alla kanske vet vid detta laget så var den stora anledningen till att jag flyttade till Göteborg handbollen, har haft 4 väldigt roliga och väldigt kämpiga år, ibland har jag funderat över varför man fortfarande håller på?! Har redan hunnit haft många goa och tråkiga minnen från tre olika lag.. Heid, Kärra och Kungälv ..

Man har dragits med skada efter skada och inte nog med dt så har man i princip förlorat två år pga det där jädrans knäet och jag är riktigt stolt över mig själv att jag orkat, orkat träna ihjäl mig för att ta mig tillbaka, att jag orkat hitta den där motivationen så jag ger en stor guldstjärna till mig själv där.. Men nu när man står vid kanten och känner att denna underbara sport tar mer energi än vad den ger?!
Vad gör man?! Jag älskar handbollen, är ett sätt för mig att ta mig igenom vardagen och något som får mig att tänka på annat för en liten stund

Men just nu så känner jag bara såhär "Vad tusan håller jag på med egentligen? Det går faktiskt rätt så bra nu, men är det verkligen värt det, ska jag lägga all denna tiden på handbollen nu och missa att resa och leva mitt liv, allt handlar om prioriteringar och vad gör man när ens medspelare tror mer på en än vad ens tränare gör?

Jag står vid en milstolpe just nu, vad jag vill, vad jag prioriterar och samtidigt känns det som - kämpade jag mig verkligen tillbaka för ingenting, för att jag skulle ge upp nu? Men samtidigt tänker jag såhär jag lägger ner i princip hela min tid till detta, man lever bara engång och tiden går snabbt vill jag verkligen missa allt annat ?!

Svår fråga det där som man troligast inte ändå får svar på för man vill kunna göra bådadera men som jag sa tidigare prioriteringar och värderingar.. I slutändan så gör man nog ändå det som är bäst för sig själv, om man vill satsa på spelare som har detta tanke sätt "jag orkar inte spela, jag orkar inte träna, jag har jätte ont i fingret kan inte träna idag eller jag är lite less nu orkar inte träna och kommer tillbaka efter några veckor och ändå ska in och spela 60 min" Sådana som går till träningarna och bara skiter i det så visst, men då kanske man får tänka om, tror man att ett lag utvecklas med sådana individer omkring sig ?!

Nu pratar jag i allmänhet vad man ser, man tappar så himla många spelare som verkligen hade kunnat bli så bra på bara sin vilja och sina värderingar och prioriteringar kring handbollen, tyvärr slutar många bara för att tränaren inte riktigt tror på spelaren i dagsläget..

Aja nu ska jag sluta fundera kring detta för det bara gnager på en, istället ska jag käka lite, är dö hungrig efter matchen som vi förresten förlorade med 22-26 :/


You´re the world to me

Closing a chapter in my life..

Man öppnar nya dörrar i livet och samtidigt stängs andra, man blir sårad, ställer sig upp och går vidare..
Man ser tillbaka på tiden och lär.. Förut så tänkte jag alltid "tusan vad jag saknar den där tiden, eller den där dagen, eller det som var då" Men när jag tänker på mitt eget tankesätt så är det på något sätt som att jag vill leva i det förflutna istället för att se hur verkligheten egentligen är..

När man väl lämnar det som var bakom sig, ser man vad som är här och nu och då inser man också vart man själv vill vara, vilka man vill ha omkring sig och att personer faktiskt förändras med tiden hur mycket man än vill stanna upp dom och säga "stopp där, detta var inte människan jag lärde känna" men vi är ju faktiskt inte samma personer idag som för 6 månader sen, visst man har ju alltid vissa delar med sig men man ändrar sitt sätt att se på saker, sitt sätt att förstå sig på vissa andra människor men framförallt att förstå sig på sig själv..

Jag har just stängt ett kapitel och jag är redo för ett nytt :) Öppna nya dörrar..

Nu däremot ska jag packa klart väskan inför matchen mot Önnered och innan det ska jag faktiskt ta en härlig fika som faktiskt om jag ska vara helt ärlig blir min frukost för dagen;) Jag vet, jag är lite seg ibland..




Romeo and Juliet

Nu har jag just gjort mig klar för middag ute i vasa, får hoppas på att dt blir god mat om inte annat så får man trevligt sällskap så hur som helst kan dt inte gå fel..

Gårdagen spenderades ute på Victoria och ja må säga att jag hade en riktigt trevlig kväll sen att jag blev lurad med är ju en annan femma.. Man säger och gör konstiga saker ibland men jag bjuder på det, man får se dt så istället :)

Denna helgen har inte alls varit planerad, inte det minsta men det är gott att ha dt lite spontant sådär, inte alltid veta vad man ska göra, nu däremot hade jag tänkte sätta mig på bussen in till staden


Jag från gårdagen..

Nu kilar ja, ha en go lördagskväll allesammans

I really dont like the point of view..

Så nu är det bara att ställa sig och laga lite mat och sen ska jag bege mig ut till Kungälv, det blir nämligen Lövbiff med potatiskroketter och beasås och lite smått och gott till så då har jag en go lunch låda imorgon, hur bra är inte det då?!
Kom på en riktigt bra ide för morgondagen också, tror fullt ut på den faktiskt, men vi får väl se vilka jag får med mig..

Ha en go TORSDAG :D


Skinny genes

Och nu har jag tagit mig ur duschen.. var bara tvungen att visa er hur man ser ut när man väl tagit ur hela tjotterillan:)



Det var ju en del volym om man ska säga så :) Men var faktiskt inte så svårt att få ur, nu kan jag iaf sova på kudden istället för att ha håret som kudde..
Godnatt mina vänner



Sen har jag lite på gång just nu som blir en liten överraskning när jag väl bestämt mig ;) Vi får se vart jag hamnar och vad jag gör ...kulkul

Ingen mindre än Peter Hägelstam

Jag måste verkligen passa på att säga att jag nog haft årets roligaste dag idag, fick nämligen äran att bli stylad tillsammans med två andra tjejer av ingen mindre än Peter Hägelstam ..
Trodde först jag bara skulle vara hår/smink modell för björn axen och frisörerna där skulle göra det, men sen när man kommer dit ja då står Peter där i salongen och väntar på oss, det var en stor överraskning..

Blev verkligen jätte inspirerad och det var så himla kul, även om man var trött efter 6½ timmes jobb och sen stå i salongen i 5 timmar, det känns i hela kroppen men det var det absolut värt..

För er som inte har någon koll alls på vem denna mannen är så har ni honom här till vänster


Nu tror jag de flesta av er vet vem det är ..

Hur som helst så har jag lovat mamma och lägga in bilder och jag börjar lägga upp bilder på de andra två tjejerna, tyvärr har jag bara två halvtaskiga bilder på ena tjejen men det får duga det jag har..

Han började med en klassisk frisyr som är rätt enkel men tar däremot lång tid att göra



Sen gjorde han en svinrygg men en lite mer "kaxig" sådan om man ska kalla det så, inte den där eleganta svinryggen utan en lite mer modernar version..



Och nu kommer vi äntligen ner till mig, jag blev lite av varje, vet inte vad man ska kalla det men det var i allafall annorlunda, på något visa gillar jag formerna i håret, hur det växer till liv på något konstigt vis, som han sa "jag gillar konstigt"

Jag börjar med bilderna från förberedelserna innan uppsättningen


Nu kommer vi till självaste uppsättningen då




Sådär det var allt för idag, däremot vet jag verkligen inte hur jag ska få ut detta, får skrubba en antal gånger för att hårspray, egentligen vill jag ju såklart ha kvar detta till imorgon, men jobbet väntar på mig och jag vet inte om det kommer vara så snyggt efter en godnatts sömn, det tror jag faktiskt inte.. Så jag skippar det och testar det jag lärt mig till helgen.. Jag längtar redan:)

Ha en fortsatt trevlig Onsdag, nu ska jag försöka få ut mitt hår sen blir det att sova. Det är en mycket trött Emma som sitter vid datorn just nu ..

Hello there little monday



Jag är så himla kluven just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag älskar verkligen handbollen men vill jag verkligen göra en till sån här säsong? Vill jag lägga ner så mycket tid, så mycket ansträngning på något som just för tillfället tar mer energi än vad det ger ?! Man går till varje träning med sån jävla inställning och vill så himla mycket och man tränar och tränar, ja jag tränar fan dum som jag är när jag har ont till och med.. sen kommer man till matcherna, det går bra och man går ändå därifrån grubblandes och har en klump i magen för många saker, det är något som inte stämmer riktigt tror jag..

Får hitta den där glöden igen, får stänga ut alla jädrans idioter som finns i denna värld och tänka på mig själv bara.. Vi får se, jag får grubbla lite på det där så löser det sig nog, det brukar ju göra det med tiden..

Jag ska iaf trycka i mig lite tacos innan jag går och sover, för jag behöver verkligen sömn, bara slocknade idag innan träningen, trodde inte jag skulle orka kliva upp igen :P

Men jag ser framemot denna veckan ändå på något sätt, positiv inställning, det hjälper allting =)

Count on me

You can count on me like 123
i´ll be there
And I know when I need it
I can count on you like 432

Denna måndag startade lite trögt eftersom jag var super trött när klockan pep 06:30 och jag insåg att det var Måndag och att jag var tvungen att kliva upp och jobba, kändes ju sådär.. Men jag tog mig i kragen och drog mig upp och cyklade ner ändå ..

Fick ett riktigt gott samtal vid lunch på jobbet, en från Björn Axen ringde nämligen mig och kolla om jag kunde vara där 15:00 imorgon och stå modell för dom och gissa mitt svar ? SJÄLVKLART :D Så jag kommer bara njuta, kommer bli riktigt kul faktiskt :)

Så nu kan jag njuta av en skön måndag även om jag har ont i mitt knä igen och den där jäkla nerven i rumpan klämmer åt så det gör ont när jag går så kan jag faktiskt inte låta bli att le lite smått för mig själv :)
Se så det kan gå en mulnig Måndag som denna..

Nu ska jag packa ner sakerna för Emelie kommer och hämtar upp mig snart..

Amazing

Har hunnit träna idag hurtig som jag är klev jag upp 09:30, satte på en tvätt och fikxade frukost och tog mig ut till Kungälv:) Nu har jag hunnit göra mig i ordning, ska snart in till stan för lite ärenden .. Troligast en fika med
Imorgon är det match match match.. ja sa jag match?! :) Ska bli kul iallafall, dock är man ju lite trött och så men man hinner piggna till tills imorgon, blir att lägga sig i soffan sen och kolla filmerna jag hyrt och bara ta det lugnt..

Eller har någon annan något gott förslag kanske ?!

Såhär ser jag ut idag, som vanligt :)

 

Aja hoppas er Lördag är tipptopp..

Insane..

Det här är lite insane faktiskt, kommer ha tränat och tränat och tränat tills på Söndag känns det som, måndags var det träning, ons, tors, fre, lör och sen match söndag, men man får väl se det som att jag kan äta massa gott också på detta:) Jag som älskar mat..

Har en ledig dag idag från jobbet och det känns faktiskt väldigt skönt, har hunnit med att skura, dammtorkat och dammsugit både vardagsrum och hall en stor stjärna till att jag orkade det:) Har även hunnit slänga på en tvätt och ska slänga på ytterligare en nu när denna är färdig..

Sedan vet ni vad jag ska hitta på under denna mulniga fredag? Jo jag ska hoppa i duschen nu, sedan blir dt nog antingen freeport eller frölunda vi får väl se vad man bestämmer sig för men måste köpa nytt balsam och så kanske man hittar något annat på vägen med?;)

Nu ska jag kila, ha en bra fredag

RSS 2.0