I väntan..

Sitter just nu hemma hos mina kusiner, väntar på att pappa ska ha hämtat ett par bokhyllor i Norrköping sen ska vi på stan en liten stund och fördriva tiden, Ted jobbar idag så jag har inte så mkt att göra.. Jag åker nämligen ner till gbg imorgon för att fördriva min tid där eftersom Ted jobbar hela veckan så då har jag ingenting att göra så jag får väl vara där nere och leta efter min "dröm" väska, eller rättare sagt dataväska..

Jag har hittat min dröm men den är över min budget tyvärr =/

Hur som helst så hoppas jag att det ska sluta regna och bli underbart fint väder iallafall imorgon nere i götet så kanske man kan få sig lite färg förhoppningsvis iaf..

Hoppas ni har en bra Måndag..

Träning och shopping

Idag har jag inte gjort så mkt förutom att ha vart på stan med Pappa jag fick mig en söt t-shirt och ett par jeans =) Supersnygga och jag är jätte nöjd med mina skor jag fick dom är helt underbara =) Nu är det bara väntan på min lön så jag kan göra lite saker det är ju så trorrt just nu när man måste spara och så .. Hitta ett par PERFEKTA levis idag men jag köpte dom aldrig det får bli när jag får pengar =)

Så iaf, nu ska vi och kolla på en bil sen så ska jag och ted och träna så jag ska tillbaka ut till Malmslätt då..Men hoppas ni har ett bra sommarlov ..

Aaah..

Så kom det fram att jag glömde mina pups hemma och nu har pappa åkt och köpt ett par till mig, dom jag ville ha fanns inte kvar =/ men nu fick jag ett par andra jätte fina dock super höga mina fötter kommer nog dö ikväll men sånt är livet när man vill vara fin då får man väl som sagt lida lite för det också..

dom ville jag ha..

 Men det blev dessa..

Jag tycker synd om pappa som får betala, men det kallas nog också återbetalning sedan när jag får mina jobbpengar.. Jag gillar inte att gå och köpa saker bara titt som tätt sådär och sen står men utan pengar men nu var jag i behov av det och jag gnäller inte för dom var söta, fanns i svart också men har inga vita så jag slog till på det..

Min faster fyller 50 också, grattis på dig.. Blir 50års kalas ikväll..trevligt =)

Saknar er alla..

Besvikelse

Det är en stor besvikelse att vi inte hann måla klart, detta jädrans väder jag är SÅ less på det, om en stund tar jag och pappa bilen och åker ner till Sthlm =) Får äntligen träffa hjärtat jag saknar honom så mycket..

Fast jag kommer sakna alla här uppe, har ju knappt hunnit träffa er pga allt jobb hur tråkigt som helst men jag lovar jag gottgör er :) Hur som helst så längtar jag efter sol och värme just nu och jag hoppas det blir lite sol och värme där nere =)

Sådär, jag skulle bara uppdatera lite och jag har även fått min underbara dator idag.. Whiii =)

Ohlala

Missing you

Dom säger att det ordnar sig
Det känns inte så
Livet rullar på
Som om ingenting hänt
Vardagen greppar tag om mig
Jag vill fly
Skrika
Försvinna bort
Nån säger att det går över
Jag tror dom inte
Hur kan det nånsin gå över?
Det sägs att livet måste gå vidare
Men hur?
När sorgen finns där varje sekund
Hur får man den att släppa taget?
Jag tittar på dom
Ser deras oförståelse
De kan inte känna
Vem kan känna den andres sorg?
Vem - förutom den drabbade kan vara delaktig?



Some pictures

Här kommer lite bilder från midsommar och denna helgen =)









Sådär hoppas det var något att kolla på =) Nu ska jag åka till min kära Morfar.. Hoppas ni får en lugn och skön Söndag, återkommer kanske senare eller imorgon återstår att se vad mitt schema idag ligger på..

Goodbye ?

Du och jag kommer mötas igen, när vi minst anar det, någon dag någonstans, jag kommer att känna igen ditt ansikte, jag säger inte adjö min vän, för du och jag kommer att mötas igen.



Vi skiljs åt enbart för att mötas igen...

Mmmm

http://www.youtube.com/watch?v=FcL2u0R67Lk&feature=related

Life..

Livet ja vad kan man säga om det ?

Kolla på dessa ..

http://www.youtube.com/watch?v=KVQuS3LF-YY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=w22uyHimnUI&feature=related

Det är en känsla som föralltid sitter där och tränger på vare sig man vill eller inte, den bara är..


Helg + bilder..

Ja igår blev det middag hos sofie med massa vänner och det var trevligt att träffa dom igen, komma igen lite här när man inte alls hänger med längre här uppe i deras upptagna liv som bara rusar förbi mig.. blev ut sedan jag och malin och emelie =) Trevligt var det om inte annat..

Ikväll får jag se hur det blir.. kanske ut jag vet inte om jag orkar det men vi ska iaf på middag ..

Nu kommer lite bilder på vad jag egentligen gör här uppe..



Sådär lite grann iaf.. kommer fler när jag har satt in allting från kameran..
Nu ska jag göra mig färdig ha en bra lördagskväll..

Torsdag, slö dag..

Torsdag idag, det är verkligen en sådan där trött slö dag då man inte orkar göra någonting jag kom hem vid typ halv 5 idag, fixade lite med mobilen kolla tv i en timme och nu ska jag käka sen tillbaka till jobbet, kul va? eller inte, ska måla klart en vägg som kanske tar få se 2 timmar eller något.. Skulle egentligen på gymmet men hela min kropp är uttömd efter dessa veckors jobb så jag tar en springtur eller något, kanske lite intervall träning och sånt istället..

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra i sommar, får väl se vad som händer åker nog ner nästa vecka hur som helst till Linköping har inte träffat ted på snart en månad, smärtsamt..

Nu ska jag däremot käka så jag kan återgå till jobbet, hoppas ni har en bättre Torsdag än vad jag har =)

Tisdag och regn

Vi har hunnit måla hela långa väggen imorse och tänkte just börja med ett andra varv och tro det eller ej så ÖSregnar det, hoppas bara inte färgen trillar av skulle vara mer än jobbigt att göra om det vi gjort imorse..

Idag, hmm det blir nog bara att jobba tror jag som vanligt och träna såklart, hinner inte så mkt mer ska försöka umgås med lite vänner innan jag åker ner iaf, vore kul om jag hann lite mer än att träffa tex Stina engång på en månad :S det är segt, men allt är pga jobbet...

Hur som helst hoppas ni har en bättre Tisdag..

Söndag igen ..

Nu snart är jag inne på min tredje jobb vecka och tiden har bara runnit iväg känner jag, så nu är frågan vem jobbar på en Söndag? Jag jobbar på en söndag, fast jag tycker faktiskt det är värt det eftersom vi slipper stressa nästa vecka då har vi ett litet försprång och det är bra eftersom det kanske kommer regna igen och idag ser det inte ut att göra då, så egentligen hade vi behövt hela dagen till att måla men vi har ingen som kan flytta på den dumma lastbilen =/ det är däremot segt..

Annars får jag se vad som händer och vad jag hinner med, hoppas ni får en bra Söndag och att ni ligger och sover gott i era sängar för det gör inte jag=P



Såååja :)

Jag har just beställt lite kläder av en vän som just nu är i LA, helt perfekt.. jag hoppas han hittar sakerna där och att dom kommer hem till mig här i Sverige för jag är helt kär i dom, underbara helt enkelt.. hoppas detta går min väg då..dock har jag lite problem med storlekar och så någon som vet hur skostorlekarna i USA är jämfört med Sverige? För jag tycks inte hitta den rätta riktigt =/

Ikväll skulle jag egentligen vart med Stina men det vart inte så hon bestämde sig för att bege sig ut och jag är lite sjuk än och jag vill inte bli mer sjuk så jag stannade hemma och tog mig en myskväll istället, lät inte det lite perfekt? Eller ja det skulle vara kul att vara med henne just nu men det är skönt att sitta och bara ta det lugnt, jag är så himla slut efter jobbet hela tiden..

Däremot har jag knappt kunnat träna nu sen i Torsdags =/ jag blev ju sjuk och då är det inte bra men halsen börjar släppa nu så jag tänkte försöka ta mig till gymmet imorgon, ska försöka hinna med det iaf..

Nu däremot ska jag hoppa in i duschen, fixa mina naglar både fötter och händer och sen sätta mig framför tvn, kanske en trevlig kvällsfika och sen sängen =)

Hoppas ni har haft en bra Lördag..



(Jag ser upp till dig) eller tvärtom..:P

Ojdå..

Vad dålig jag har varit på att uppdatera, men jag har i princip bara jobbat hela veckan och tro det eller ej så jobbar jag även idag en lördag, men endast för att bli färdig med jobbet =)
Måla står det på mitt schema idag och sedan har jag planerat in att umgås med Stina, har inte blivit av förutom engång men jobbet har tagit upp typ all min tid och det är jätte tråkigt däremot är pengar inte tråkiga :P Stina du får se till att ta dig ner till gbg istället då jobbar jag inte och då kan vi gå ut efter du har fyllt år ..

Nu däremot så ska jag och min syster kila till jobbet och börja måla innan det eventuella regnet kommer.. Hoppas ni har en bra Lördag =)

Saknar er där nere..



Lycka ?

Det är soligt ute, är det inte lycka? Fast även om jag känner mig glad just nu över solen så vet man aldrig när lyckan tar slut eftersom det ligger och lurar ett stort svart moln bakom dundret vad ska man göra? Tokmåla tror jag att vi ska göra iallafall så vi hinner så mycket som möjligt innan det stora molnet kommer till oss..

Jag önskar och hoppas att det molnet aldrig kommer..

Nu ska jag åka till jobbet =) Vilket fint inlägg detta blev.. Hoppas ni ligger och sover gott i era sängar just nu medan jag sliter här uppe.. Men det blir nog bra =)..

I HOPE

Jag hoppas, hopppas verkligen att det går vägen.. Snälla jag behöver verkligen något sådant här just nu bara få komma bort från vardagen och för engångsskull bara njuta..

På tal om att njuta, sig mig vem älskar inte att shoppa ?




Och hur som helst hittade jag några helt underbart söta klänningar :)



Och härliga sommarlov ;)
Dock harj ag inte så mkt till sommarlov just nu, men bara värmen kommer och att jag jobbat klart då ska jag njuta..


NÄR ?

NÄR snöar det i juni speciellt nu till och med 9 juni så snöar det, vad gör jag här uppe egentligen medan alla där nere sitter i värmen så är jag här uppe med 0 grader och snö?
Vad händer med naturen ? Jag måste bara påpeka att människan nog är den trögaste som finns, finns nog andra djur som är smartare än människan, vi bara förstör vår planet och att vi inte ser det.. Tänk nbara på allt som har hänt med naturkatastrofer, jordbävningar hit och dit, SNÖ i juni .. Blääää, kanske måste vakna någongång ??

Nu ska jag till jobbet med mössa och långkalsonger på :) trevligt

Jag skulle måla idag och nu är det kanske för kallt, vi måste bli klara med det, vi behöver VERKLIGEN den här dagen till att måla jag var inställd på regn så förstör snön morgonen med att vi kanske inte alls kan måla, det känns så himla orättvist, bajs väder, är det konstigt att jag har otur i livet ? Jag skulle inte tro det.. allt för att plåga mig ..

Jobbet igen

Nu blir det fullfart igen och jobba, dock har dom lovat regn och säg mig hur regn och målande går ihop ? Jag hoppas det inte regnar så mycket så vi bara kan stoppa på en liten presenning eller något så .. För vi måste måla om vi ska hinna klart, vi får vara superduper snabba när vi målar så vi hinner färdigt så fort som möjligt..

Jag hoppas på en USA resa, jag får veta imorgon det skulle vara SJUKT underbart, det skulle vara min dröm men saker och ting går typ aldrig min väg så det förvånar mig inte om det inte går men jag hoppas verkligen jag hoppas ändå från tårna..

Hoppas eran helg har varit kul, min har varit helt okej .. Ganska slapp om inte annat, tränat har jag iallafall men annars har jag inte gjort särskilt mkt, var ut igår med min syster och Cissi det var trevligt, dock en väldigt kort kväll blev det eftersom dom här uppe bara har öppet till 2 på krogen, lite smått komiskt :P

Men iaf nu ska jag gå och sova, ha en bra kväll och godnatt på er =)

Long way to happy..

Ta en titt på denna..

http://www.youtube.com/watch?v=GazfzswHWNw

Natt..


Ljust ute

För er som bor i söder så har vi ljust ute just nu, som om det vore 8-9 på morgonen, så är det här uppe i Norrland..För att jämföra norrland och göteborg så är det såhär:
Göteborg - har stor befolkning, en underbar sommarstad, finns större utbud och jag som är en storstads älskare passar det perfekt, kanske skulle det vara lite större men det gör ingenting för det är bra ändå
Norrland - inte ens en bråkdel finns här uppe jämfört med götet, ett underbart "vintersamhälle" dock lite kallt för min del, ljust dygnet runt på sommaren, norrland andas mygg inte lika stort utbud men det har sin lilla charm trotsallt..




Jag har varit riktigt hurtig hela veckan faktiskt, jobbat på jätte bra och jag har tränat mycket, det är inte ofta mina ben har träningsvärk i flera dagar men tro mig jag har sjuk träningsvärk i mina vader sen i Tisdags, funderar på att ta ett benpass på morgonen i morgon eller kanske ska säga idag och ett armpass på söndag eftersom jag vilat idag =) återstår att se..

Nu ska jag däremot gå och sova jag är inte särskilt trött (Konstigt om jag sov hela natten från 23:00-11:00 gick och sov igen från 13:00-16:00 så ganska många sovtimmar jag har fått) men jag behöver mer sömn för att orka med denna vecka som är framför mig ..

Natti på er allihop=)

Pigg eller är det bara en förhoppning om mig själv ?

Ja jag tror att jag bara hoppas på att jag ska vara pigg på morgonen att jag ska hoppa ut ur sängen och tycka att det är super kul att jobba men så är ju inte läget det är ju inte det roligaste däremot kan jag konstatera iaf att jag får pengar och då blir jobbet genast så mycket lättare.. Detta kommer nog blir bra tror jag, det känns som det..

Denna sommaren, jag vet inte om eller på vilket jag ser framemot den, gör jag det alls? För sommaren innebär att jag måste erkänna, ekänna min smärta som ligger där i bröstet och trycker, jag måste börja vakna upp till verkligheten och det vill jag inte, för om jag måste göra det så faller min värld ner omkring mig och jag har aldrig varit en sådan som bara faller ihop och ger upp och bara liksom är, nej jag kämpar alltid just när vet jag inte vad jag ska tycka om denna sommaren..

Detta kommer nog att vara en bra sommar men framförallt en av världens jobbigaste, du är inte här med mig längre min vän, sommaren innebar ju Brokind, Du, FEST, Bada, Jaga kor, Slappa, Träna helt enkelt bara leva livet, njuta av det som finns här och nu, men nu finns du ju inte längre bara i våra minnen och vad har du nu tänkt att jag ska göra? Tänkte du på det när du lämnade mig här? Vad jag ska göra nu? Du bara lämnade mig, jag förstår inte.. Hur kunde du bara gå och inte säga hejdå? Jag skulle aldrig göra så mot dig.. Jag vill inte vakna upp, jag vill inte inse att DU en av mina bästa vänner bara försvann, bara lämnade mig för att du inte orkade, men vännen jag skulle ha orkat med dig, jag skulle ha hjälpt dig ställa dig upp igen på benen, jag skulle ha gjort vad som helst för att bara få krama om dig just nu precis som vi alltid gjorde..
Hur du skämtade med mig jämt och ständigt, hur du ALLTID ställde upp.. Vänner växer inte på träd särskilt inte sådana som du.. I Miss you ...............................

Bästa sommaren ever..

10:11

Just nu är klockan 10:11 och ja sitter på jobbet, nej man kanske inte ska erkänna att jag sitter framför min blogg under mitt jobb men just nu sitter jag och väntar på att lastbilen ska bli färdig sköljd så jag sedan kan sätta igång med målningen på framsidan.. Jag sitter hellre här än i fikarummet just nu..

Det är FAKTISKT varmt här uppe idag, helt otroligt.. Skönt är det, man klagar aldrig när värmen kommer det är allt som behövs för att få ett bättre humör..

Nu ska jag däremot ta mig härifrån ville bara updt lite granna om vad jag gör =) Hoppas ni har det roligare än vad jag har det, däremot får jag pengar och det är mer värt än att sitta och glassa, dock så är morgontimmarna inte min bästa del av dagen..

Tillbaka igen

Nu är jag tillbaka igen och uppdaterar mig här, jag var dålig på det igår.. Men var så otroligt trött så jag orkade aldrig sätta mig här framför datorn.. Har börjat jobbet också det är jobbigt fast inte lika jobbigt som förra året ändå, jag målar igen och det är faktiskt rätt skönt iallafall när det är fint väder..
Har även fått mig byggt ett mål som jag ska ha här utanför måste träna lite teknik och så från kanten eftersom jag gått ner dit nu =)

Ikväll blir det väl att umgås med Stina om det nu inte blir försent dvs..

Var och gymmade överkropp igår i 1½ timma var faktiskt skönt och sen idag har jag kört först ben stenhårt på gymmet sen for jag ut och körde backe .. Nu kommer jag ha träningsvärk skönt om inte annat, imorgon blir det gymmet igen fast då överkropp.. Jag känner mig faktiskt riktigt duktig, jag är ju det också, så här mycket har jag aldrig tränat på ett sommarlov eller ja såhär mycket som jag gjort hittils har jag ju men inte så mycket som kommer att träna..

Kul samtalsämne också:P hur som helst nu ska jag kila ner, ha en bra Tisdagskväll..

Brådskande morgon..

Idag kommer jag bara stressa, stressa, stressa iaf fram till 12..
Jag har nämligen gjort en lite tabbe faktiskt, jag har försökt komma till sthlm så sent som möjligt eller rättare sagt få kliva upp så sent som möjligt.. Nu kommer jag vara i sthlm kring 11 och mitt plan lyfter 12:15.. gissa om jag kommer stressa det blir bara att springa ner till Arlanda Express, ta den så fort som möjligt och springa upp till incheckningen så jag inte missar den för då kommer jag inte med planet ..

Jag kanske skulle ha valt mjukisar idag, det känns som att det vore en sådan dag idag faktiskt..

Nu ska jag börja bege mig mot bussen jag sitter på resecentrum just nu i Lkpg, ingenting är öppet här just nu så jag var faktiskt tvungen att fråga en taxichaufför om att växla pengar, jag hade glömt ta mitt bokningsnr till flyget, glömsk som jag är..

Nu ska jag kila så jag slipper stressa dit också.. ha en bra Söndag..

RSS 2.0