Wednesday

Det är onsdag gillar vi onsdagar? Nopes, I dont like them at all, inte det minsta lilla och det regnar ute iofs är ju det rätt så mysigt om man då sitter inomhus såklart:) Jag som hade tänkt överraska en viss person idag men det gick åt stöpet när man klev upp sisådär 07:40 och satte sig på bussen hem .. så kan det när man inte riktigt är klarplanerad med allting..

Hur som haver så ska jag käka frulle alldeles snart, sedan bege mig mot backaplan för ett litet möte och efter det så blir det träning ute i Kungälv, gym först sen handboll .. vad skönt att få gymma av sig lite det känns som att det behövs och min stackars näsa gör fortfarande ont men det lär den nog göra ett tag till ..

Ska även sätta mig ner och försöka planera ihop hela min födelsedag för just nu låter det riktigt bra:)
Hade gott allesammans..

Helt sjukt

Jag har frågat mig många gånger vad jag kan ha gjort, men som sagt? Bra fråga, mycket bra fråga..Har inte kommit på en enda grej, helt otroligt att jag ens ägnar dig tid här?!
Jag har enbart varit snäll mot dig, trevlig ja allt vad man kan kalla det och själv får man tillbaka en jävla smäll i ansiktet så känns det, men om dt ska vara så kan jag också lika gärna skita i dig med..

Grr, blir bara så himla irriterad på människor som går omkring och surar mot en och beter sig allmänt som skit och inte ens kan komma fram till en och säga vad fan problemet är? Det är la inte för mycket begärt, believe me I can take it..

Så om du känner dig träffad så vet du nog vem du är också..

Hur som helst idag är en helt underbar dag, solig och skön och jag har massa SJUKT bra planer för min födelsedag, är en salig blandning av folk som tackat ja och det är hur härligt som helst, är så himla kul när det är så och inte bara folk man känner och det kommer nog bli en otrolig kväll tror jag och framförallt DAG:D

Nu ska jag köra ner cubus och köpa lite underwear sen ut till Kungälv:) Vi ses

Just in my head

Kollade handboll igår och laget vann hur härligt som helst :) Senare är det träning och tro mig jag är riktigt sugen har ju legat sjuk hela förra veckan och det känns bra att vara pigg och kry igen..
Är på galet bra humör idag och jag har faktiskt ingen aning om varför, gick ju i regn ute imorse och sån skit men nu när jag vaknade så bara vad hände ? Topphumör och hur skönt är inte det egentligen?

Ska ner nu alldeles snart och få delegering vid ett tiden, ska fylla på kortet bara så jag även kan passa på att handla när jag väl är där nere, sen tänkte jag packa väskan och dra mig till Kungälv, funderar starkt på att ta mig en löprunda innan träningen, känns som att det skulle vara skönt och behövligt ..:)

Tänkte ge er lite bilder från Lelle´s födelsedagsfest, fick ju min kamera igår så lite kort kommer det iaf..




Sådär, nu ska jag klä på mig fixa lite och sen cykla ner till jobbet

Hoppas ni också har en riktigt bra måndag, vi ses och hörs:)

Back in gothenburg

Jag är tillbaka i Göteborg nu igen efter en bra helg i Linköping, trevligt sällskap och god mat vad slår det? Nej inte mkt inte.. Var så himla längesen jag träffade mina kusiner och faster och så..så det var kul:) I fredags blev det att bara ta det lugnt pizza och massa tjöt, på lördagen blev det att hjälpa min kusin hitta jeans och om det blir lyckat med mig på stan ohja..hittade själv en vårjacka, bikini ja det jag letade efter helt enkelt..
På kvällen blev det "släkt"middag med massa go mat, gjorde i ordning min kusin och sen blev det att vi åkte hem till någon vän till Erik då, Haha i lördags rusar Anton in i rummet och bara "heeeeeeeeeeeeeej Emma" och jag tänker såhär "Det där ser inte ut som Erik, vem är människan" haha så ser jag ju att dt är Anton har inte träffat honom på två år tror det var på Erocks begravning sist så vi satt och snacka våra somrar i brokind och massa kul:)

Var väldigt kul att träffa alla igen var så himla längesen och helst när man kan se tillbaka på det som varit och bara skratta åt dt:) Men samtidigt är det skönt att vara tillbaka i götet nu igen, ska och kolla matchen som spelade vid 17:00 också sen får jag se vad som händer, söndag som sagt .. En sån där slappar dag helt enkelt..

Nu ska jag kila och fixa och trixa innan jag tar mig ut till Kungälv, hade gott allesammans..

Friday like always

Jaa då var det som sagt helg igen :) Jag har just gjort klart allting ska bara packa ner sakerna i väskan och gissa det är sjukt lite, jag är alltid den som packar FÖR mkt ALLTID men nu är det typ ett ombyte är ju bara över helgen och jag orkar inte kånka omkring massa onödiga saker så jag låter det vara en rätt så tom väska..

This is me today iaf..



Nu ska jag kila och ta mig en ipren så denna magonten försvinner vill ju inte ligga ner och tycka synd om mig själv hela helgen med, det räcker med denna vecka..Säger det igen ha en go helg för nu sticker jag..Ciao:)

Home home:)

Sitter hemma just nu och har just plockat undan i lägenheten så det är rent och fint när jag kommer hem igen :) Är inte riktigt frisk än heller men det blir förhoppningsvis bättre, åker till Linköping till min faster idag för att koppla bort allting en stund och bara få vara och framförallt träffa dom igen :) Sen tillbaka igen på söndag får att kolla på laget när dom har sin andra kvalmatch mot Tumba fast hemma då ..

Tror det kan bli en riktigt skön och avslappnande helg faktiskt, har sen pratat med lite folk och har fått massa GOA planer, detta kan nog inte bli bättre faktiskt :)

Har haft en bra vecka förutom att jag varit sjuk och haft magkramper om man tar bort det så har veckan var lugn och skön bara sovit i princip och kollat prison break :P

Nu ska jag packa, hoppa i duschen för att sedan ta mig ner till centralen, hade gott alla i helgen..

Sjuk sjuk sjuk

Nej jag är inte frisk än, blir vila hela veckan har ont i hela kroppen idag kanske för att jag inte fått i mig ordentlig mat på typ 4 dagar, lite blåbärssoppa, nyponsoppa, varm choklad, 3 mackor och lite thaimat igår.. Ja det har min mat bestått av dessa dagar för jag får inte ner så mkt mer, har kramper i magen varje morgon och varje natt framförallt inte så konstigt att jag är sjukt trött om dagarna, har iallafall orkat göra mig lite i ordning idag så jag inte ser ut som en död zombie som vandrar omkring hela veckan.. man blir lite piggare dock gör kroppen lika ont..

Måste kolla om jag har feber igen med..

Hur som haver har jag iallafall haft kul med kameran här så nu får en viss person en liten överraskning, detta är bara några av mina knäppa kort:)




Nu känner jag inte alls för att sitta här längre för min mage tillåter inte dt för mig, hoppas ni har en bra dag och iaf mår bättre än mig :)

My happy ending..

Tar det bara lugnt för tillfället, varvar mellan alla bloggar jag sitter och läser och med lokaler och sån till min födelsedag, har suttit här två dagar och bara försökt hitta lokaler den ena kostar mer än den andra och när det är i bra pris ja då är det fullbokat, vad ska man göra?

Sitter med en varma koppen framför datorn förtillfället, min kära dator:) som dock behövs formateras om efter allt som ligger på den, hade behövts göras för längesen men tänkte ta med den upp för har ingen som helst aning om hur detta ska gå till eftersom jag inte fick med någon "recovery" skiva till den utan allt var klar installerat när jag fick denna darling..tips kanske?

Har däremot tagit mig en efterlängtad dusch, det behövdes, jag är en sån som duschar varje dag har hamnat i något sånt att jag bara gör det ett tics kanske men så är det och nu när jag legat sjuk har ju inte detta varit i min topp 10 lista direkt så jag valde att ta mig en dusch istället ..problemet med denna duschen var att det för dt första inte fanns balsam ni tjejer förstår mig nog? Inte heller schampoo för min hårbotten (kommer klösa sönder mig inatt) ingen deodorant med iaf netutral lukt utan nu sitter jag här och luktar man under armarna sådär ljuvlig herrdoft, rättare sagt axe, jag får överleva helt enkelt, tog en stund att riva ut mitt kära hår också efter duschen med borsten utan balsam:P Så kan det gå när man är en spontan människa som jag ..

Tack Jennie för tipset, ska absolut tänka på det och hör av mig absolut om det blir sådana planer :D Jätte snällt.. Mer tips kanske på vad man mer kan gör? Någon? Är alltid bra att ha lite att välja mellan så man inte fastnar vid en bild av saken ..lokal, inte lokal, aktiviteter osv?

Nu ska jag inte sitta här hela dagen utan har massor att ta tag i, samtal att ringa osv och planer att planera:) Hoppas ni har en bra onsdag allihopa..

Stuck in the moment

Sitter och lyssnar på Justin Bieber - Stuck in the moment förtillfället har haft en alldeles lugn dag, mer lugn kan man fråga sig om den kan bli ? Har legat i sängen ända till 15:00 typ inte särskilt kul kanske medan jag varvar mellan feber och kramper i magen sådär jätte spännande..

Däremot har jag turen att ha prison break och vampire jag kan kolla på:) Det är något att underhålla sig med har till och med läst pondus och min bok, får göra sådant som inte ger mig kramper eller får mig att må dåligt, ta det lugnt helt enkelt, jobb på fredag också sen ska jag kolla över resan till min faster skulle vara himla trevligt att komma dit en stund faktiskt:) Har saknat dom himla mkt ..

Jag har varit oerhört positiv till allting på sistone och vet ni hur skönt det känns ? Det mesta känns riktigt bra just nu faktiskt.

Håller även på med massa planer för mina födelsedag, har ni några bra tips? Dom är mer än välkomnande här faktiskt, behöver lite ideér så det blir något:)?

Nu ska jag kolla lite tv igen och käka panodil som blivit min bästa vän..Hade gott

Neeej

Jag vet inte om jag är sjuk eller inte kom helt plötsligt har ont i hela min kropp det värker som fan i hela ryggen och jag har verkligen ingen aptit, tänkte vänta nån timme och se om jag kan träna eller inte om det bara kom tillfälligt eller om det är här för att stanna med andra ord mår jag definitivt inte alls bra..

Mådde bra imorse men nu känns dt inte bra, huvudvärk och värk i kroppen.. not good och i dessa tider är det sista man vill är att vara ensam, när man inte mår bra vill man ju ha någon där som får en positiv igen och på andra tankar framförallt och mitt kylskåp är empty helt empty och jag har ingen ork att handla heller, någon som är snäll nog att hjälpa mig med detta? Eller hyra en film åt mig kanske..?

detta känns ju inte alls förträffligt, dt är faktiskt lite synd om mig idag ..
Något som är positivt är att jag haft en bra helg faktiskt, igår var det hur skönt som helst att bara ligga och ta det lugnt..massa gott. chips, godis, prison break, mat och gott sällskap.. lugn och skön söndag helt enkelt..

Hur som haver jag klarar inte av att sitta vid datorn heller..hade gott människor

Make me?

Har vaknat för en liten stund sedan, har alldeles just gjort klart mina naglar inför ikväll hoppas på en riktigt go kväll med massa trevligt folk ute i Kungälv :) Tänkte ta och göra mig en god frukost nu snart, packa väskan för match och ikväll sen bege mig ut till Kungälv för att möta upp Elin som ska ta oss ända upp till Lysekil för match..

Vad har ni alla planerat för er lördag då ?

Igår tog jag det bara lugnt, hade tänkt bio men blev lite sent för dt så det blev hemmakväll med vampire diaries istället och gick och la mig sisådär 23:00 helt otroligt för att vara en fredag men jag var trött och kände att jag behövde lite spend some time at home ändå och jag vette tusan vad jag ska sätta på mig för kläder ikväll heller..:S
Some big problems I have..

Nu ska jag kila och äta min frulle så det inte blir stressigt, ha en go dag :)

Your song

Idag har jag hunnit med jobb och träning, en vanlig dag som sagt dock en ensam dag, jag tror att någon kommer sakna trötter imorgon faktiskt, det svär jag på:)
Däremot blir det lysekil imorgon, får se vad som händer på matchen vad jag vet är att jag iaf går in 100 resterande delen får göra som dom vill, det är alltid upp till en själv..

"Din framtida lycka beror på din förmåga att lägga det förflutna bakom dig"

"Livet är mer än att bara andas, ett gott liv skapas av ögonblick som nästan får dig att tappa andan"

Nu hade jag faktiskt tänkt gå och sova, sova ut ordentligt med andra ord Gonatt mina vänner hoppas ni har en riktigt bra fredag :)

Stereo Love

Linn har fått mig att lyssna på massa musik som jag inte alls lyssnar på annars och jag gillar det verkligen:) Some new some fresh, man behöver förnya sig ibland och thats the way its supposed to be..

Jag är på a real good mood just nu, det är helt galet att jag kunnat vara så positiv så länge en hel jävla vecka, fantastiskt men sen finns det ju personer omkring som man kan tacka också och jag är beroende jag vet av prison break och vampire diaries just nu, haha för ovanlighetensskull:P

Väntar på träning just nu, ja denna underbara väntan va, den förgyller ens dagar sådär extra mycket känns det som..rena rama guldet för en, denna väntan..

High as the fever, just taste it. we´re still the greatest;)

Nu kilar jag..Ciaociao

Whats the point?

Of being lazy ? Jo det ska jag säga dig, man tar det jävligt lugnt va..

Kom just hem från jobbet och fick en riktigt fint erbjudande till sommaren från chefen med så det känns ju ändå väldigt väldigt positivt, måste bara kolla lite på kalendern och dagar osv som passar bra:)

Hittade Johnossis nya låt också Whats the point, riktigt go lyssna på den ..

Träningen igår, bra fråga vad hände med mig egentligen slog det slint i huvudet på mig eller var jag kanske bara allmänt less på att inte bara köra ? Jag tror på det andra, jag bara körde på helt enkelt, nu dock blåmärken över halvakroppen precis som det brukade vara förut och det känns faktiskt sjukt att säga dt men jag gillar dt:P kanske inte att ha blåmärken men att framförallt känna att jag tränat, för det var längesen jag gjorde det faktiskt, hoppas det håller i sig kändes riktigt bra igår faktiskt:)
Sen massa mys på kvällen och prison break som jag har börjat fastna vid, ska även kolla vampire diaries nu eftersom jag missade förra torsdagens avsnitt..

Hoppas ni har haft en bra torsdag mina damer och herrar :) Ha en riktigt go kväll

Find a place

Denna dagen, en Tisdag den 16 mars 2010 är det precis två år sedan Erock valde att lämna allt här, det är en tuff dag att ta sig igenom men jag får ta och göra det i ära till honom, min vän .. Hade så gärna velat gå till din grav och tända ett ljus för dig idag, jag saknar dig lika mycket för var dag som går, men jag försöker anpassa mig, låta mig själv gå vidare även om det är det svåraste man kan göra, för det är ingenting man vill, men något man måste tids nog, jag har nog dragit på det alldeles för länge..



Sommaren 2007

Just keep on walking..

Jag kommer precis ihåg vad jag gjorde denna dagen för två år sedan, det är som att allt går i slowmotion, jag kom hem samma dag från Linköping för att jag hade match med Kärra, hade fått samma natt ett sms av Erock som det stod "kollar filmen där vi jagar kor;)" och sen var jag tillbaka i götet och åkte ut till Kärra för match, det gick faktiskt riktigt bra den matchen med, sen satte vi oss massa folk på bussen hemåt så klickar det till i min mobil av min kusin Erik där det stod "Erock har tagit livet av sig" och jag bara kollade på smset och tänkte vilka jävla idioter sånt där skämtar man inte om (dom var sådana som kunde skämta om sådant nämligen) men jag fick ändå en bitande känsla i magen och tänkte på det där smset länge sen bestämde jag mig för att ringa Erock istället och fråga varför dom höll på som dom gjorde så svarade hans pappa i mobilen istället..

Där föll jag, min värld stannade upp, det var som om ingenting fanns runt omkring en, världen fortsatte snurra medan jag själv stod still, jag har nog aldrig varit så förvirrad och chockad på samma gång, kommer fortfarande ihåg den där känslan, bokade direkt biljett till Linköping.. Tomrummet, det är något som alltid kommer att finnas där, en tom känsla, han valde alltså att lämna en, han gav upp jag gav ju aldrig upp på honom varför gjorde han det mot mig? Vad kunde jag ha gjort? Jag kunde varit där mer, hjälpt honom varför såg jag inte för? Det är frågor som jämt ställs inne i huvudet på en, ångest, man förlåter nog aldrig riktigt sig själv..

Men jag har valt att från denna dagen istället börja leva, sluta rymma och göra det jag vet du skulle velat att man skulle göra..Låta dig leva vidare inom mig och istället tänka på allt roligt vi gjorde, vilken fantastisk människa du var och vara glad att jag var en av dom som fick lära känna dig, lära känna dig på ett annat sätt än alla andra, jag såg dig för den du var inte den många trodde du var..Det här är absolut en dag till att hedra minnet av dig min vän, för vart du än är, vad du än gör just nu så finns du här med mig..

Tack vännen för allting..



Bortsett från allt jag skrivit just så är det en helt fantastisk dag ute idag, soligt och härligt och jag tänkte faktiskt närmare bestämt inte sitta inne idag utan göra något riktigt bra av denna dagen, allt är på väg uppåt och det ser faktiskt mycket bättre ut nu:) Som sagt alla har sina ups and downs vissa längre än andra men man tar sig igenom det ändå, när och hur man gör det är inte frågan det är att man gör det när man väl är redo för det..

Ska inte få ett alldeles för sentimentalt inlägg nu för det börjar bli det nu, utan jag hoppas att ni alla får en helt fantastisk Tisdag och gör det bästa av dagen, positive thinking :)



Damn, its monday.. a fucking good monday :)

Damn its monday, jaa det är måndag en helt underbar måndag må jag säga det enda som fattas nu är att någon ringer och säger att jag fått ett jobb ja då vore väl livet helt amazing, för idag är det så bra..
Min morgon började dessutom inte så dåligt heller;)

Sitter och varvar mellan Governor andy, Johnossi, Salem al-fakir .. nu är sommaren mycket mycket välkommen :) får upp massa minnen också just nu, goa minnen från mina somrar i brokind, denna sommaren får bli en favorit i repris fast på något nytt sätt hoppas jag.. Nu vill jag nästan gå i skolan ni vet ha sommarlov och sån lyx ju ..

Menmen nu ska jag inte fastna vid datorn, ska sätta mig med min bok njuta lite mer av denna underbara måndag..
Hade gott allesammans..

Glad men pissigt..

Idag är jag faktiskt på riktigt bra humör, känns som att allt börjar falla på plats trotsallt förhoppningsvis iallafall, hitta tillbaka lite sådär och vilket underbart väder vi har här i götet, älskar verkligen våren :D Kände till och med värmen idag i solen och det är ju hur härligt som helst..

Gjorde årets sämsta match igår tror jag, alltså jag då .. haha vettefan vad jag höll på med men något skevt var det iallafall, kontringarna satt som ett smäck resten ja måste man ens diskutera resterande delen?:P Men som sagt nästa helg är det last gameday så jag tänkte vända det här då..

Idag vad har jag planerat för dagen idag då? Ja tvätt som vanligt, lite fin städning av lägenheten, arbetsförmedlingen om jag hinner, ska ringa lite samtal också som behövs göras sen trääääning och vet ni jag är hur trött som helst i kroppen och huvudet men va har löpning idag och jag längtar faktiskt, det är ju lite galet:P

Så hoppas ni också fick en lika bra start på er vecka som jag fick :D


Never find it?

Sitter hemma nu själv, för nu har sthlmarna åkt och det är faktiskt riktigt tråkigt om jag ska vara ärlig, denna helgen kunde ju gjorts 2929 grr bättre men jag har haft det trevligt ändå, träffat massa andra människor och det får snart bli en tripp upp till sthlm istället, tror det blir roligare då är dt deras hemmaplan och det blir lite lättare:P inga förväntningar utan bara massa kul ..

Gameday today, and I like it .. inte taggad alls men vet ni vad det sjuka är? Oftast när jag inte alls är taggad och bara går in så går det oftast alltid mycket bättre för mig, tänkte stänga av huvudet för en stund och bara köra..

Det har varit så fint väder på senaste här och jag gillart, känns att sommaren börjar komma nu, men som sagt jag skulle förut suttit och haft sån där söndagsångest idag men vet ni jag har den inte och vet ni varför för jag vet inte vad morgondagen ger, det är en överraskning faktiskt.. arbetslös är ju inte direkt topp om man ska säga så, måste gå till arbetsförmedlingen också och fixa massa papper men först blir det att ta mig till mölndal för att hämta mitt arbetsgivarintyg som jag verkligen behöver..

Nu ska jag kila ha en riktigt go söndag mina vänner..

(I know im not a hopeless case)

Creep

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

I want you to notice
When I'm not around

Sitter hemma just nu och tar det lugnt bara, blev en lugn kväll igår eftersom det är matchdag idag, blev bryggeriet en stund sen hemåt, nyktert och bra hade ändå rätt så trevligt förutom att jag i slutet höll på att somna det var ju mindre bra dock..Sen hemåt och sova direkt och nu sitter jag här och bara tar det lugnt, väntar på att matchen ska börja i princip..

Det är helt underbart väder ute dessutom, det vore perfekt att packa väskan nu och bara åka iväg för en stund, det hade varit välbehövligt..Need it now..

Det går tusen tankar igenom mitt huvud just nu och det är så sjukt jobbigt.. för vad man än tänker så sitter man där funderande och ovetandes..its a hard knock life..


Charity

Hörde ett gott citat av sebbe just från någon film

- Livet är det eländiga som pågår mellan fyllorna

Hur som helst går kvällen var ändå okej, ångest över går natten dock och det har jag med all rätt också .. Shame on me, men är fortfarande väldigt frågvis och väldigt förvirrad ändå, detta var så onödigt, så så så så onödigt och nu tänker jag definitivt bli nykterist, börjar med ikväll .. Man kan ha kul ändå

Längtar som en tok till sommaren just nu, nu vill ja bara iväg iväg iväg iväg.. bort någonstans

Dom andra åkte just och kollade gustavsbergs matchen nere i önneredshallen och stackars jag fick inte följa med, fanns inget plats i bilen och det var ju inte kul för nu sitter jag hemma och filosoferar över sådant jag inte borde..

Ha en go lördag..

Mom..

Haha la upp en bild tidigare på i ett inlägg som var tagen 2009 i maj under avslutningen med dam och herr laget i stenungsund så skriver hon såhär "Men lilla vän ta på dig kläder det är inte sommar än" haha, mamma kortet är inte taget nu bara så du vet, så du kan vara lugn att jag håller mig frisk;)

Nu är även Linn och hennes kompanjoner på väg hit, kommer nog bli en riktigt bra helg tror jag :) Hörde något om god mat ikväll också, ohlala det är ju inte helt fel det heller..

Blir fullrulle hela helgen ser det ut som det gillar vi :) Hoppas även på annat trevligt sällskap ikväll men det får vi se

Hoppas ni har haft en riktigt bra vecka och får en riktigt bra kväll med..

THIS IS HOW IT FEELS, damn you..

Att man kan påverka så mycket människor på samma gång med att göra precis ingenting, det är helt fucking amazing.. Allt är bara spel, spel, spel..lär man sig spela spelet bra så står man där sen och tycker synd om alla andra..

Jag har spelat spelet och jag har definitivt spelat klart

Vad gör man när man upptäcker får veta att ens "vän" inte alls är ens vän i själva fallet.. Mina misstankar stämde rätt så jävla bra och samtidigt som jag sitter här rätt tom på ord och känner mig nedstämd över det så kan jag inte med ändå att inte känna en gnutta lycka inom mig genom att tagit mig från punkt 1 till punkt 10 ..

Im done with everything right now, sen att jag har allting i handen känns definitivt så mycket bättre just nu, not a failure, too DAMN GOOOOOD...

Det finns en människa som just nu kan ta sitt pick och pack och dra, den har absolut ingenting i mitt liv att göra sådana människor behöver jag definitivt inte omkring mig, its the last thing i want..Jag har sjukt svårt att lämna människor men vid sådana här tillfällen även om det rör mig i ryggen så innerst inne precis som jag alltid varit så kommer det alltid att sitta här, besvikelsen, känslan av det kommer aldrig försvinna så då är det väl rätt så onödigt att slösa tid på en sådan människa?



Nu från alla tråkigheter så Linn kommer i helgen också kommer BLI SÅÅ jävla kul va, jag har saknat henne sjukt mycket och att hon kommer hit ner äntligen det är bara FÖR bra, denna helgen kommer nog bli en riktigt TOPP helg det kan jag lova, det kan inte bli så mycket bättre än såhär just nu, WHAT a feeling..

Så nu ska jag kila till bussen, på återseende mina vänner.. Ha en RIKTIGT sjukt bra dag..


Pull the trigger

Det finns inga ord att sätta på den här känslan.. Känslan talar helt för sig själv:(

Önskar jag också kunde se saker positivt hela tiden, säga till mig själv "vafan var stark" .. men någonstans börjar det på nytt igen, en ny stark ett nytt kapitel bara jag tar tag i det..

Handle me?

Hoppas ni har en underbar måndag, dock försvann solen och det var lite mer tråkigt men men det är en ny vecka med nya utmaningar som jag ska ta mig an :)



Ses..


Torn apart

En känsla av besvikenhet ligger över mig..

Don't want your hand this time I'll save myself
Maybe I'll wake up for once

Hoppas ni alla har en riktigt bra söndag, match ikväll och jag ska verkligen ge 100 kommer nog bli riktigt bra tror jag, fått tillbaka energin som jag länge saknat och nu är det bara att köra på.. Så enkelt är det, göra det man tycker är kul framförallt.. Allt annat finns inte runt omkring just nu..

Vi ses och hörs mina vänner..



Det är nu tre år sedan Hanna lämnade oss alla, jag saknar henne för varje dag som går och varje dag finns hon med i mina tankar, minnen .. jag önskar du kunde varit här nu istället, men jag ser tillbaka på tiden och kan sitta och skratta för mig själv och gå tillbaka till allt det är positiva som du gav..Tre år av saknad, hoppas du har det bra vart du än är hjärtat..




High on life

Ha en riktigt go lördagskväll och GRATTIS lillebror 15 år :D härligt, moppe och allt ju, när jag kommer hem så får jag la provköra den eller? :P Vet att du saknar mig ändå..

When the drugs don't work no more, you get high on life
Thats what they say when you feeling down


Hade gott allesammans speciellt min bror..

I dont want to be

I dont want to be anything other than me

Helt galet har vaknat som fan inatt det var inte bra men jag vaknade iaf kring halv 6 imorse super pigg lyckade somna om vaknar nu kring 10 och är faktiskt pigg och vet ni vad det härligaste med allting är då? Det är SUPER sol ute, jätte skönt och helt blått på himlen.. vet ni vad det bästa vore just nu då? Joo att det skulle varit sommar och sånt här väder, då skulle jag tagit mig på sandalerna, ett par shorts, tunika, glajjorna, bikini och åkt ner till havet och suttit där HELA dagen och bara njutit.. Helt underbart vore det..

Vad håller jag på med egentligen ? Haha, idag känner jag mig så mkt starkare i mig själv än andra dagar och det ska jag ta vara på idag verkligen, ta och se till att detta blir en riktigt topp dag..

Hade gott allesammans, nu ska jag hoppa i duschen, käka lite frulle och sen bege mig utåt :DHade gott


Friday

Det är fredag och vad ska man hitta på? har beslutångest om man ska röra sig utåt eller bara ta det lugnt hemma? Svår fråga, man sitter ju alltid hemma just därför känns det dö tråkigt samtidigt som det är extremt kallt ute och känner att det är onödigt att slänga pengar i sjön liksom..

Fredagar, svår dag men det känns som att det är rätt vettigt penga mässigt och vettigt i allmänhet att stanna hemma, fått massa sms om att komma ut men nej jag är faktiskt rätt seg och det behövs nog en lugn helg för min del ändå tror jag så det är bra jobbat av mig att stanna hemma ändå..Funderar på att åka ner till Madde imorgon hon har ju sin 20 års fest då och kika förbi iallafall, var så himla längesen, dock ingen utgång match på söndag..

Så hur som helst vad har ni för er en fredags kväll då? Först bar det av till jobbet imorse, mina kära damer och herrar jag klev upp 06:10 helt otroligt och sen blev det som sagt jobb och fick iväg en idag med dåligt skulle fått fler men det kommer förhoppningsvis, sedan direkt ut i bilköer och åka till Kungälv för middag med laget gott och trevligt dock himlarns dyrt för så lite mat och jag är redan hungrig iofs så är jag hungrig jämt.. Sedan blev det att kolla herrarnas match emot u21 landslaget förlorade med 25-33 tror jag, förväntade siffror fast kungälv stod faktiskt upp rätt så starkt ändå:)

Nu ska jag sätta mig och läsa min bok äntligen har jag tagit tag i det och börjat på sista boken nu av Sophie Kinsellas shopaholic serie :) Hade gott allesammans.. take care



Again?

lost it..

Did you ever think about me?

Och btw måste bara passa på att få ut lite aggressioner, jag HATAR mina grannar, hatar är ett starkt ord men just vid detta tillfälle så gör jag verkligen det, får dom ALDRIG nog att renovera, om det inte är slipningar i golv så är det borrningar som låter så in i helvete.. Man kan knappt röra sig här inne utan huvudvärk, ibland har jag lust att ta hissen upp och smälla sönder dörren eller varför inte hela deras lägenhet?

Maatch..

Ja det var som sagt match idag och det blev vinst med 31-16, siffor ja siffror det är väl det man kan säga, skulle vunnit med mer om vi spelat som vi brukar men bra jobbat ändå, första halvlek sög lite sådär halvt för mig men som sagt kommer oftast igång i andra och då gick allt in :) Goodiegoodie..Känner mig seg dock och gjorde det på matchen men, känns att man varit sjuk en hel vecka och är fortfarande lite hes emellanåt..

Men det blir nog bra, lite vila imorgon och sen tänkte jag faktiskt ta ett löppass i helgen, det är inte helt fel bara vädret håller i sig så tar jag mig utåt :)

Har varit en okej onsdag, lite flummig kanske sålde en och det var skönt att inte nolla iaf, hann med lite administrativt med, resten löser sig imorgon ..

Hoppas ni också haft en bra onsdag och att ni njuter av det fina vädret..hade gott:) Nattinatti

Out of my life

Sitter på jobbet just nu och tar det lugnt, har lunch för tillfället är ju då jag har tid att sitta här och det är helt underbart väder ute, helt otroligt :) Man blir inte bara på bra humör utan jag vill till och med gå ut dock är det faktiskt lite kyligt fortfarande men det blir nog bättre:)

Så vad ska ni hitta på en Onsdag då? För mig blir det jobb och match i valhalla.. blir nog bra tror jag
en bra dag ändå sen hemåt på kvällen och ta det lugnt bara slappa precis som igår, tända lite ljus och bara vara, det behövs ibland att bara få stänga av, vara den man är och bara ta det lugnt..

Hoppas ni med har en solig och fin dag idag och sköt om er ..ciaocaio

Håll mitt hjärta..

"Säg att du menar, och vill mig väl, håll mitt hjärta, håll min själ..
Som jag väntat alla år, du kan läka mina sår
Ta mina händer och gör mig hel, ta mitt hjärta, ta min själ

Låt mig bara, stanna här ..
Så allt jag ber dig, allt jag begär
håll mitt hjärta, håll min själ"

Vilken text va? Sitter nämligen och lyssnar på Björn Skifs - Håll mitt hjärta, min mamma har nämligen skickat ner min skiva som heter "mysiga stunder" som jag just nu sitter och lyssnar igenom, sån där skön musik som man bara kan njuta till..
Nu kom Öppna din dörr på och om jag älskar den låten, helt otroligt.. Så när ska du öppna din dörr?:)

"Första gången jag såg på dig och kände hur du såg på mig
Du föll allting jag trott va sant, jag vet du kände likadant
du var så vacker då, som nåt jag aldrig kunnat n¨å
och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

jag gömde mig i fantasin, så rädd för vad du kunde bli
men var gång som jag ljög för mig, så såg jag sanningen i dig
Ge av dig det du vill ha av mig.."

Nu sitter jag här hemma lite kluven eller lite och lite det är ett beslut som ska fattas, ett som jag är väldigt förvirrad om..Men vi får se, tror det blir bra hur jag än gör det är, jag tror man bara ska lita på magkänslan ibland eller så bör man göra det oftare än vad man gör eller vad man säger till sig själv? Vad man själv vill och tycker är rätt..

Så vad har denna Tisdag gett mig då? Den har framförallt gett mig sol och ett leende på läpparna större delen av dagen, en skön dag helt enkelt, fick även sålt en idag iallafall och har tydligen massa goa återkomster nu på fredga också så vi får se om jag får iväg massor där med..

Så vad väntas denna kväll för mig då? Ja ni, jag har tänt lite ljus här runt om mig, sitter och lyssnar på mysig musik och tänkte faktiskt bara slappa, lägga mig och kolla film eller tv, göra lite käk till ikväll och imorgon sen är det bedtime rätt så tidigare än vad jag gått i säng på senaste, behöver lite sömn känner jag..

Hoppas ni alla får en riktigt bra Onsdag, ta hand om er och hoppas på att solen än dag vill titta fram och värma upp dagen lite extra..Hade gott :D





Min röst?

Vart försvann min röst idag då? Det här är ju inget vidare, arbetar på ett säljföretag men hur säljer man utan röst funderade på tecken språk men det funkar ju inte över telefon tyvärr, gillar när det är hest men inte när hela rösten försvinner:P jaja den kommer nog troligast tillbaka lite senare får jag hoppas på iallafall..

Är super fint väder ute idag, hur skönt som helst nu hoppas jag våren börjar titta fram, det vore inte helt fel en lite piggare Emma också det vore ju inte helt fel det heller, men det blir nog bra tror jag, bara sommaren kommer NU
Want it and NEED it

Nu åter till jobb, ses och hörs..

Be mine

Hittade just en helt otroligt låt på julias blogg..



Godnatt mina vänner

Av och an

it´s totally insane.. life..

Gick inget vidare på träningen idag, kände mig inte super pigg i kroppen men nu är jag igång igen iallafall så det blir nog bättre imorgon tror jag :) eller hoppas jag iallafall, ingen speciell dag idag inte.. så finns la inte så mkt att skriva här heller..

Hoppas er måndag varit en bra måndag..
Hade gott och gonatt..

(Gör mig osynlig någon)..


Hes

Nu sitter jag på jobbet igen och ska snart börja, men först och främst tänkte jag passa på att säga att jag i princip tappat rösten så om det är så att ni inte hör vad jag säger idag så förstår ni varför, hesare än hesast kan man kalla mig just nu..
Fastnade framför någon film igår kväll som gick på 5an, kunde inte slita mig ifrån den så det blev sent att lägga sig ändå, sen började jag ju såklart läsa på en bok som jag köpt, typiskt så jag är rätt trött just nu.. inte så fasligt som jag trodde jag skulle vara men heller inte direkt pigg..

Men piggnar väl till så småningom skulle jag tro, hoppas er måndag går snabbt precis som jag hoppas min gör det.. för på schemat står enbart jobb och träning ..

Ciao:)

RSS 2.0