Give me some love :)

Har haft en riktig händelserik vecka och denna helgen ser ut att istället bli en lugn och skön helg, gick och la mig tidigt igår och vaknade upp för att ta mig ut på en 60 minuter löprunda :) Nu känns det alldeles förträffligt, så jag tänkte bege mig inåt staden faktiskt och ta en kaffe och en god sallad och bara fortsätta njuta av denna lördagen :)

Man behöver passa på att slappna av och njuta lite och inte alltid ha schemat fullspäckat från 06 på morgonen till 22 på kvällen utan nu jäklar ska jag bara göra det jag känner för och strosa runt i lugn och ro :)

Ha en riktigt go helg :)


Footloose

Kenny Loggins - Footloose får mig att vilja fast ställa mig mitt i nordstan och dansa.. Svänga med höfterna och slå klackarna i taket ..

Man behöver vara lite galen ibland, spontanitet ! Tråkigt om man skulle planera hela livet ..
Man märker allt för ofta folk som kollar snett, eller sitter där som ena tråkiga typer.."stelt" skulle jag säga och tråkigt framförallt, jag vill bara ibland skaka om dom och liksom "SLAPPNA AV" ..

Det är så himla härligt med folk som bara kan vara sig själva, utan massa principer hit och dit..
Bjuda lite på sig själv, våga vara lite barnslig och ha kul.

Sen finns det såna människor som har svårt för andras "lycka" .. ungefär såhär brukar det låta då - Åh orka folk som jämt skriver om hur lyckliga dom är eller att det är en jätte bra dag osv osv..
då tänker jag ungefär såhär - guuud, haha va fan kanske dags att du slutar vara så bitter själv ;)

Jag tycker min line brukar funka "det löser sig, allt löser sig" kanske inte allt dock som man vill men på ett eller annat sätt löser sig det mesta och jag lovar allt blir verkligen SÅ mycket roligare och lättare med lite positivt tänkande :)


Bortsett från det andra så är det bara att snöra på sig skorna igen imorgon..Ulf tar sig an min rädsla, woooah, bådar inte gott ! Fast ser framemot löpning och hopp..Så dags att sova så jag får i mig lite sömn, är ju det enda jag inte får rubba, min 8 timmar sömn och vad gör jag just nu?! Så nä godnatt med er :)




Friday friday

Ja imorgon är det fredag och om jag har längtat, vi har så himla goa planer för morgondagen va, jag tror det kommer bli en kanon kväll, det är ju som så vad man gör det till och jag har helt otroligt gott sällskap så då har man ju förutsättningarna satta iallafall ;)

Sitter här med nymålade tånaglar och beundrar dom och undrar varför jag aldrig glittrat till dom lite, var faktiskt inte särskilt dumt !

Sitter dock här med beslutsångest, what to wear tomorrow ?! Jag har klänningen klar, men för jobbet och awn? Svarta jeans med vit kavaj? ljusblå håliga jeans, knallblått linne och vit kavaj? guldiga smycken,  Vilka skor? Jag har stora problem känner jag ! Haha jag har ALDRIG sådana här problem annars när jag ska till jobbet, men man vill ju hitta en outfit som passar för aw ändå för att sen göra sig ordning för kvällen :)

Aja jag löser det ! ska hämta min kavaj ur tvättmäskin nu och gå och lägga mig, blir en riktigt tidig morgon !

Godnatt med er :)

Joshua Radin

Just käkat min middag och ja den blev väl lite senare än tänkt, men så går det när man somnar i soffan !

Nu sitter jag och lyssnar på Joshua Radin och alla hans underbara låtar, får mig att gå tillbaka i tiden och minnas! Det är rätt skönt att sitta här faktiskt och inte då, jäklar vad man krånglade till saker men samtidigt vad man njöt av det mesta..
Gillar att sätta på musik som får mig att gå tillbaka i tiden och fundera och känna.. Det är ju det bästa med musik tycker jag, att man ofta kan koppla en känsla till olika låtar.

Har inte kunnat träna idag heller, för min förkylning vill inte ge med sig, men förhoppningsvis känner jag mig bättre i halsen imorgon så jag kan ta mig ut och köra ett lugnare pass som ulf får sätta ihop isåfall..

Längtar för tillfället bara till fredag just nu, för då är det AW och jag och Lina har en hel del sköna planer på G !! Kommer bli en kanon kväll, kan ju inte bli mer än bra när man har sådant sällskap med !

Nej nu ska jag hänga upp min tvätt och sen ska jag krypa ner under täcket och invänta morgondagen !

Godnatt !


I dont miss your dirty clothes on the floor !

Fick ett rätt så konstigt sms imorse.. Känslan var "Jaha, men va bra att du talar om det för mig, ska anteckna det här i mitt block så jag inte glömmer det.." Thanks for the information ! ;)



Hur som helst så var inte detta inlägg dedikerat till honom utan jag tänkte mer försöka summera min helg !

Har faktiskt haft en riktigt bra helg om jag får säga det själv.. Hamnade på Ritz med en hel del kollegor eftersom de tidigare på kvällen tackade av vår lagerchef, måste säga att det var ett riktigt lyckat drag av mig att ta mig in eftersom det verkligen blev en riktigt bra kväll !! Har inte varit så mycket för utgångar på senaste pga all min träning men denna måste jag säga var kanon !

Roligt att träffa dom utanför jobbet också, man får en helt annan bild av folk och inser att man egentligen har riktigt sköna människor runt omkring en.

Gårdagen spenderades bara med pizza och massa tjöt.

Och nu vaknar jag självklart upp med lite halsont och förkylning, men det löser jag med lite nässpray och kanske lite shopping på frölund torg :) Not a bad idea ! om det nu inte blir inne i staden istället, får se ! En kaffe skulle verkligen sitta fint just nu..

Men nu däremot måste jag verkligen RUSA, för jag är seg på att göra mig i ordning och just nu tickar klockan då jag ska va klar på 30 min, GOOD LUCK får jag väl önska mig själv, för det kommer inte att ske :P









RSS 2.0