I Believe

R. Kelly – I Believe

Håller på att göra massor med mat, köttfärssås till matlådor till veckan och sen blir dt ryggbiff idag som troligast snart är tillagad hoppas jag iaf?

Har haft en helt okej helg faktiskt, bio, utgång, gjort i ordning emelie för balen, kolla här vilken snygging hon blev:) Fast iofs är hon ju alltid dt ;)



Hon är verkligen den bästa, tråkigt att vi inte har så mkt tid för varandra, jobb och träningar kommer ju oftast emellan menmen .. Vi vet ju iaf vart vi har varandra och det är jag glad för..

Känns som att jag verkligen hade behövt en semester just nu, få rensa tankarna lite framförallt kanske få tänka på lite andra saker för en stund ..
Kommer tillbaka som en pigg och kry och framförallt mycket gladare människa, tror det skulle göra mig gott faktiskt..Vi får se vad som händer

Man får helt enkelt ta en dag i taget.. jag är alltid sån att jag vill att allt ska hända på engång men det är ju kanske inte så lätt direkt ? Men men ibland kanske man får tillåta sig att var lite nere för att sen kunna ge energi igen, som sagt man är ju bara mänsklig ..

Nu ska jag kolla till köttet, hade så bra allesammans, hoppas er helg varit kanon

If there was no you

Åååh sitter här hemma och mår inte allt för jäkla bra och då passar jag verkligen på att drömma mig tillbaka till min kära födelsedag som spenderades på spa i 4 timmar, hur underbart som helst.. hade så gärna suttit där igen och försökt njuta lite mer av stunden, få ut det där lilla extra..

För när man väl är där så njuter man men man hade kunnat njuta lite ytterligare av stunden, det hade jag velat nu..sätta mig i en sån där gå ångbastu och bara sitta och slappna av, njuta helt enkelt..Det hade jag faktiskt behövt just nu känner jag..
Vore välbehövligt, får ta och göra det igen någondag:)

Nu däremot får jag istället hoppa in i min kära dusch, nu vill jag ha badkar med men icke sa nicke så får nöja med det jag har ..Hoppas ni har en bra söndag

Åååh..

Jag kom just hem från Andreas där jag har gjort i ordning Emelie och nu vill jag också gå på bal, hon blev så himla fin :) Jag är super nöjd iaf, här kommer lite bilder ..




Sådär, nu fick ni se lite i förväg .. fick ingen bild på Andreas men det finns massor med fina bilder på Emelie kamera som jag tänkte sno imorgon nämligen så då kommer det upp fler.. nu däremot ska jag göra i ordning mig själv :) Kommer nog bli en kanon kväll det tror jag verkligen..

Ha en riktigt bra dag allesammans..

Ojdåojdå

Ojoj, fick tydligen veta av emelie att vi stod över 5 minuter till och med:) det var ju ännu härligare, som emelie skrev "vi kommer dö" det kommer vi, fytusan nästa gång kommer vi nog göra det tror jag ..För hon kommer inte ge sig och inte jag heller, vi kommer storkna tror jag ..

Idag blire bio för hela slanten, dock är jag super mega trött.. jag lovar på hedersord jag är verkligen trött.,

Mitt huvud säger ja min kropp säger nej, frågan är vilken man ska lyssna på?!

Imorgon ska jag fixa Emelie inför hennes bal, spännande, sånt här är ju så himla kul ..

Nu ska jag kila hade gott:)



How to?

Idag har jag inte alls hunnit med mycket, klev upp sisådär 06:20 och befann mig på jobbet kring 06:50 för att sedan ta tag i ännu en jobbdag..
Sedan har jag även hunnit ta tag i träningen, befann mig även där ute i Kungälv ja låt säga vid 17:50 kanske och jag som verkligen längtat efter lite boll så blir det knäpass istället med läkarn, nog för att dt faktiskt var rätt jobbigt så saknade jag bollen lite..

Plankan tävling dessutom och inte så men ibland måste man få skryta lite över 4 minuter med emelie, tänkte tamejfan inte ge mig ville verkligen slå henne men ibland får man se sig besegrad, men om du läser detta emelie så next time ja jag säger då det..nästa gång får du akta dig;)

Nu sitter man bara hemma och såsar, är trött och sliten i hela kroppen känner jag.. imorgon blir det ytterligare en jobbdag sen äre ledigt som tur är :) Weeei ..

Nu däremot ska jag inte förbruka mina korta kvälls tid på att sitta här, ska göra mig lite att äta sen lägga mig framför tvn för snart är det läggdags..

Gonatt med er:)

Sjukaste..

Haha fick just höra det sjukaste om någon sjuk policy men det tar vi en annangång;)

sen att jag tydligen alltid pratar om mat är ju också rätt kul, antingen så är man hungrig eller så vill jag tydligen fika? Hur kommer detta sig? Handlar mitt liv om enbart mat kanske?;) Får väl lösa denna gåta helt enkelt..

Sen kom jag på en annan rolig grej..



Denna bilden är från stenungsbaden för lite mer än 1 år sedan och jaa jag är typ den enda som tyckte det var tråkigt att inte göra om samma avslutningen igen, men det var bara för att jag hade galet kul..
Började med att jag och emelie är senare än senaste, alla sitter redan ner när vi traskar in. För det andra så körde vi rejält men dt var ju iofs inte så konstigt vi kommer ju trotsallt från norrland, det fattades bara hembränt men vi körde på mintuu istället och bar t.o.m med oss shot glas i glas då..

Dock vettetusan var glasen tog vägen för dom fick jag aldrig med mig hem igen.. hur som haver hade jag en riktigt go kväll som jag tror många andra hade, hamnade på lite oväntade ställen trotsallt..:P Denna bild påminner bara om allting för den är ju en av få bilder tagna under denna kväll ..

och att inte glömma nämna dagen efter, emelie och jag missade 3 bussar hem .. sen orsaken till det behöver jag inte gå in på:)

Its true, I was made for ...?

Even when I was flat broke, you made me feel like a million bucks..

Idag har jag jobbat och stressat ja halvt sönder mig själv men vad gör man inte för mina kära tanter? Sedan cyklade jag hem och sov en halvtimme mellan alla samtal som kom just när man somnat, sedan blev det stan och träffa emelie och julia, emelie hitta en riktigt fin studentpresent till Andreas och jag köpte mig nytt puder för mitt är slut..
Och emelie köpte smink till helgen då jag ska sminka och fixa håret till balen hon ska gå på med Andreas på lördag :D Får ta massor av kort ..

Nu sitter jag hemma och proppar i mig massa nötter, not good not good .. orkar inte göra någon middag är så sjukt trött, kanske bar tar mig en tallrik fil och någon smörgås, fast det känns ju lite sådär uttjatat dock :/
Är sugen på raggmunkar men det orkar jag inte börja med nu, kanske imorgon?!

Nu ska jag kila, hoppas ni haft en bra dag..Nattinatti

Not afraid..

Eminem – Not Afraid - Explicit Version

Sitter hemma och kollar ut och det blåser och har sig men jag tänkte ändå ta mig ut i denna blåst trots allt, beye fyller ju 25 idag dessutom Grattis till dig ..

Jag är på otroligt bra humör faktiskt, känns som att man försöker se framåt..Sen dessutom är det ju sommar så det gör ju faktiskt det mesta mycket bättre, hade hoppats på fint väder till helgen håller tummarna, hade kanske tänkt mig liseberg och på lördag ska jag ju fixa emelie till balen, ska bli riktigt kul :) tycker ju om sådant så det blir spännande hur bra jag kan göra det denna gången jämfört med förra året ..

check her out then..





Sådär nu ska jag göra mig i ordning, ska dra mig in till stan, hade gott allesammans



The story



Jag har hittat min låt, den är helt sjuk .. kolla texten till den med
Brandi carlile - The Story

här har ni texten
http://artists.letssingit.com/brandi-carlile-lyrics-the-story-27zcngv

Kan lyssna på denna hundra gånger om för den bara är..

Never alone always alone..

"Du väljer enbart dina egna vägar och vart du vill ta dig i livet"

Fick en bra tankeställare faktiskt, har suttit och funderat över många olika saker faktiskt den senaste tiden, vad jag egentligen vill och så..Om man ska våga chansa ibland och bara testa eller som vanligt ta vägen jag alltid gått?!
Det kan ju inte mer än gå fel egentligen ..

Idag är det soligt och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, något kul iallafall hade jag då tänkt..

Hoppas ni har haft en bra helg min har då varit super lugn:)


Baby i can break you down

Just hem kommen från fontin där vi körde löp och backe och nu är man helt slut och det är faktiskt riktigt skönt, ska jobba halv 4 till 22 hade lite ångest över det innan men inte nu inte, ska ut och sola lite snart tänkte jag och sen käka något gott innan jag beger mig ner till jobbet..

Ska lägga mig ute och läsa lite tänkte jag, läser för tillfället på "den man älskar" heter den, riktigt go bok handlar om en gift tjej som stöter på sitt ex och upptäcker att hon fortfarande har känslor för honom :)

Sitter i bikini just nu och blir helt lycklig när jag kollar ut, vad gör ni då? :D lika glad som jag eller?




Nu ska jag inte fastna här, ska ta vara på solen..hade gott allesammans

It no pretty

Det är fredag idag då, har haft en skön jobb dag idag utan stress faktiskt dock är det jobb imorgon kväll som jag inte ser framemot men got to do what I got to do...

Har inte så mkt planer för kvällen hittils iallafall har ju som sagt träning 10 imorgon i fontin så finns väl inte så mkt man kan göra direkt?
Funderar på att skiva lite kyckling och steka upp, börjar faktiskt bli hungrig..

I see it clearer and I wished that I shouldn´t have to ..

Nu ska jag göra lite foodie, hade gott

oooooooonnt

Ja jag har faktiskt riktigt ont i knät just nu, känns nästan som om det skulle sprängas men det lär det nog inte göra förhoppningsvis.. Ont pga av jobbet idag och det värker som in i tusen just nu vill bara gråta och inget smärtstillande hjälper heller så vad gör man? Man får lida, både idag och imorgon:( och på lördag kväll med fy tusan, ser inte framemot detta alls :(

Har iaf hunnit jobba och träna idag, gick helt okej på träningen ändå och nu sitter jag hemma och åmar mig om mitt knä som ni tydligt märker i detta inlägg..

Jag funderar starkt på att gå och sova snart är DÖ trött verkligen, hoppas ni har haft en bra dag iaf

Soon we will understand..

Vet ni den där känslan av att strupen knyter sig och hjärtat vill sluta slå? Magen vänder sig upp och ner och det är som att man inte vet vart man ska ta vägen för verkligheten är det sista man vill vara i förtillfället .. Man vill rymma livet och bara springa, springa så långt och snabbt man bara kan ..
Ja den känslan är jag mycket bekant med, den känslan som jag gärna kunde kasta i soptunnan men trots det så hinner den ikapp mig..

Ska gå och sova nu iallafall, är trött och orkar inte sitta här..Ska jobba imorgon igen, gonatt med er..

Grattis mamma, hoppas du har haft en underbar dag ..

dumpelidum ..

Igår som jag skrev var jag inte alls sugen på träning och vet ni vad jag råkade utför genom att gå ändå ? Joo Coopertest, det förbannade coopertestet och sen gym, jag är inte så fruktansvärt trött idag bara lite smått träningsvärk kanske och vette fanken hur jag ska göra ikväll heller men det återstår väl att se helt enkelt..:)

Har hunnit med resterande delen av tvätten idag, nu snart ska jag gå och hämta upp allt, gissa om det var skönt att få allt klar tvättat.. helst mina sängkläder älskar nytvättat verkligen, luktar så himla gott :) Sen är det inte helt fel när man öppnar fönstret så luktar det sommar sådär nyklippt gräs..

Aja nu jag gå ner och handla lite mat, min kyl börjar bli tom..ni får hade så bra..

Because im leaving on monday morning ..

Ja då var det Måndag igen, en ny vecka med nya utmaningar då..

Idag har jag faktiskt inte gjort särskilt mkt, käkade frukost vid halv 9 och sen gick jag och la mig igen och vaknade kring 12 snåret och det var faktiskt riktigt skönt att bara sova för en stund faktiskt, sedan har jag legat och zappat mig igenom kanalerna och sen tog jag mig i kragen och satte igång och tvättade, bokade även tvätt tid imorgon så blir att tvätta resterande delen som ligger kvar i tvättkorgen då ..

Sen kring lunch tror jag att jag och Julia närmare bestämt hade tänkt oss att luncha ihop, det ser jag faktiskt mycket framemot :)

Nu snart är det träning, så nu ska jag bara dra på mig en tröja kila ner till tvättstugan och ta ut det som ligger där och sen dra mig till bussen för att ta mig ut till Kungälv.. Löp och gym idag, wish me good luck är inte sugen för 50 öre men men, efteråt kommer jag nog tacka mig själv att jag gick ändå tror jag ..

Hoppas ni har en bra måndag..

"Ärlighet var det enda"

I have become the stranger in my own life


Saknar min familj jätte mycket, att bara ha någon att åka hem till när man behöver det, ha närheten men det har jag inte och det är så situationen är just nu, man får ta det därifrån istället.. situationen är inte alltid som man vill att den ska vara.. Men dom kommer ju ner om typ två månader så det ska bli riktigt kul, hoppas bara det blir av .. få umgås lite med dom, dock kommer jag ju jobba också men ser framemot det riktigt mycket..

Så mamma jag vet att du läser detta, så jag saknar er iaf :) Men vi ses snart

Vettetusan vad man ska hitta på idag, nicole komma snart och ska hämta sina saker också ..sen får jag se vad jag bestämer mig för, men kan inte sitta här hela dagen, mår dock väldigt illa idag så jag får se vad man kan göra av en söndag som denna..

"Its time to wake up, wake up and realize that its here and now, not yesterday or tomorrow"



Billionair

Sitter hemma för tillfället och lyssnar på riktigt go musik och bara njuter faktiskt ..och det känns rätt så skönt, tror det kommer bli en riktigt bra dag:)



Hade löpning från 10-11:30 idag:) klev upp sisådär 8 på morgonen så tänkte ta och vila en stund nu.. blev massa intervaller och sånt i regnet och ja jag blev riktigt trött ..gött om inte annat, ha en riktigt bra lördag allihop vi ses

Förbaskat och massa där emellan

Jag hatar det här verkligen, hate it hate it hate it ..
Har gått och fått en urinvägsinfektion igen och nu är det dags att ta tag i det här, har hört av mig till en läkare nu och får se om jag får något svar eller inte, kände mig febrig och dålig tidigare idag så har inte gjort särskilt mkt förutom att försökt hälla i mig massa vatten och citronvatten och först nu känns det lite bättre..
Jag är nog inte frisk det kan man inte vara när man mår som jag gör jämt, illamåenden, urinvägsinfektioner, tröttheten, nedstämdhet ibland .. Vad gör man? För inga läkare lyssnar ju på en och prover visar ingenting och det är samma visa varje gång man går till vårdcentralen, de hittar ingenting och man går därifrån fortfarande lika frågvis som tidigare..
Det kan ju omöjligt vara "ingenting" eller?!? om läkare bara kunde ta sig tiden och verkligen försöka hitta felet, men som sagt sjukvården är väl samma som rättsamhället i det här landet, just crap ..

Ska iaf börja laga mat nu, det jag nu orkar laga dvs.. är fint väder ute och är sugen på en promenad, så får se kanske blir en ändå :) Hoppas ni har haft en bättre start på er helg..

hope


A drop in the ocean

Let me be, just me ..

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven




Vi får se vart tiden för oss, vad som komma skall ..


Never Easy

Who said life would be easy ?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller vad jag inte bör skriva här faktiskt, bör man dela med sig av allting eller bör man kanske hålla isär vissa saker, jag vet inte har funderat kring detta rätt många gånger samtidigt som när jag läser andras där dom berättar sådana saker och inspirerar för att inte bara visa upp den där "perfekta" sidan, som om livet vore en dans på rosor..enligt mig så är faktiskt de jobbigare sakerna, den mer "negativa" sidan och allt runt omkring faktiskt väldigt charmig .. Allt gör ju en till den man är

Var inte riktigt därför jag egentligen satte mig här, men nu blev dt som många gånger annars att det jag skriver bara kommer direkt ur huvudet på en, just det man tänker för stunden..och så blir det ibland

Hoppas ni har en bra vecka i vilket fall :)


Prata i sömnen

Jag har börjat prata i sömnen igen ,vettetusan vad som fått igång mig är flera år sedan jag pratade i sömnen på detta sättet, det är galet .. Vaknade inatt av att prata igen och sen somnade jag om och dessutom på allt detta så drömmer jag otroligt märkliga drömmar i princip varje natt, dom är väldigt verkliga dessutom .. Läskigt om inte annat..

Jag är iaf tillbaka i Göteborg igen med både bra och dåliga känslor, blandat kan man säga.. man får göra det bästa av saken helt enkelt, inte grubbla för mkt (tro mig jag är bäst på sånt), kanske helt enkelt stänga av försöka att inte tänka, inte känna utan bara vara och se framemot vad som komma skall istället..

Idag har jag egentligen mkt att göra men som sagt finner inte orken, måste iaf ner och handla, packa upp ordentligt, tvätta, träna osv .. ja sånt vardagligt göra..

Hoppas er måndag är goodie, hade gott:)

Change

Jag har alltid varit rädd för förändring, har varit arg på mig själv på många andra ibland på precis ingenting för ja ordet förändring, känslan förändring.. Det går inte att beskrivas men när man vill tillbaka till det som var, till den man var då är ordet förändring ingenting positivt..
Men när man väl tänker efter är verkligen förändring så negativt? Det kommer komma dagar då jag inte håller med på detta inlägg det minsta och tänkte hur kunde jag skriva så, men samtidigt så kommer det dagar då jag fullständigt kommer hålla med detta..

Jag är faktiskt glad att det är som det är idag, att jag är den jag är.. Jag tänker framförallt på ett helt annat sätt, värderar på ett helt annat sätt även om det varit mycket jobbigt så måste jag försöka hitta något positivt i det och det gör jag faktiskt, jag ser det allt tydligare framför mig och det känns otroligt skönt att inte bara fokusera på deta negativa..

Även om vissa dagar är jobbiga och känns som om allt bara är dåligt så överväger dagarna då allt är sådär positivt, man får hålla i den där positiva känslan som visdomsordet på en av tavlorna jag gjorde..

Live one day at a time and make it a masterpiece.. Ja det är kanske så man ska försöka tänka om varje dag..Jag ska åtminstone göra ett försök, kanske ja kanske blir vardagen lite lättare då..

Godnatt:)

Konstnär eller inte?

Ja det får man kanske bedöma själv, vet inte om man kan kalla mig det men jag har befunnit mig i något slags måleri under min vistelse här uppe i norr, vet inte om det är själva atmosfären som får en mer kreativ eller vad det har hänt med mig, har läst som aldrig förr och målat och jaa det är nog helt otroligt detta..

Tänkte iaf visa er mina senaste, har inte hunnit ta bilder på en som redan är inpackad inför flygresan imorgon, men vad tycks?



Så, det var inte så mkt målera, är mer texter jag satt istället för ni vet sådana "väggdekorer" eller "väggtexter" så valde jag att köpa olika målardukar och gjorde mitt eget :) Och jag är mycket nöjd faktiskt..
sen vad det blir av dessa det vet man ju aldrig, vet inte om jag har plats för dom .. men det löser väl sig..

Imorgon bär det av mot Göteborg igen, det är faktiskt med lite blandade känslor, skönt att jobba igen och få in pengar och komma tillbaka till ens vardag men samtidigt har det varit riktigt skönt att vara hemma och bara koppla bort allting för en stund..

Menmen, vardagen hinner ikapp en till slut.. hoppas ni har haft en bra vecka och att er helg blir toppen, nu ska jag kila:) Hade så gott

Träningsväääääääääärk

ja jag har faktiskt träningsvärk i rumpa och lår, så jag går runt omkring och har allmänt ont i kroppen förtillfället, har inte gjort så mkt idag, började dagen med en löprunda ute med Mira 30 min, lite annorlunda att springa med henne brevid sig som vill åt alla håll och kanter men fick pli på henne efter en stund:P

Har även målat klart tavlan, får ta och kort och lägga upp åt er :) Jag blev faktiskt riktigt nöjd om jag ska vara ärlig, ska börja med den andra nu när jag orkar, tar bara sådan fruktansvärd tid, men det är kul om man har tålamod..

Tänkte dra förbi en sväng hemma hos sissi, sen blir det hem och laga mat .. Hoppas allt är bra med er..

Snö + sol

Bra kombination verkligen.. ena stunden snöar det hur mkt som helst nästa så skiner solen som aldrig förr.. detta väder måste jag säga lockar inte det minsta och sen när man hör att dt är varmt och skönt och soligt i götet ja då saknar man faktiskt staden rätt så mycket.
Däremot är det ju skönt att hinna träffa alla här hemma och så, men nu vet man varför man aldrig flyttade tillbaka också :P Känns skönt att ha det avklarat..

Har hunnit fixa min tavla idag också, har nämligen målat en med massa text och sånt på, blev faktiskt riktigt bra, fast blir troligast att lämna den hemma för där nere vettetusan vart jag ska hänga den riktigt..

Hoppas ni saknar mig big time där nere :) hade gott..

Gångjärn hit och dit

Ja vad tusan ska det finnas gångjärn på en grill för, har suttit den närmaste timmen och försökt och försökta skruva ihop en förbaskad grill, för ja vi tänkte grilla ikväll eftersom det är soligt och fint ute men jag överlåter detta till min kära far för jag gav upp, ju mer jag skruvade ju mer sönder kändes som att den gick.. så lika bra att jag håller mig borta från allt som har med gångjärn att göra..

det är den här grillen som jag för tillfället bara vill kasta ut genom fönstret och hoppas den går i tusen bitar men icke då blir det ju ingen god mat ikväll heller för den delen..Jag brukar alltid envisas om att jag kan mer än vad jag egentligen kan, brukar aldrig ge mig förrän jag gjort det men nu, nej nu fick jag banne mig erkänna för mig själv att jag kanske inte är så händig som jag tror ..



Idag har jag iaf hunnit vara och handla kläder med mamma till henne dvs och sen har vi fikat, inhandlat lite mat.. har även varit på gymmet och det var välbehövligt, tänkte försöka springa imorgon också måste bara ladda min mp3, jag är ju sån som inte kan springa utan musik, bara tanken att höra sitt eget flås funkar helt enkelt inte för mig..

Har dessutom blivit en riktig läslus köpte min tre böcker i fredags, den ena är redan läst på över 300 sidor så nu ska jag påbörja den andra.. hade så gott allihop, nu ska jag återgå till verkligheten..

Det hade gått

Idag har jag verkligen inte gjort mycket, vaknade kring 11 tiden och följde med mamma och pappa och handlade, har snart läst ut boken jag köpte i fredags så ska snart börja på den andra..
Ska iväg och hälsa på lite folk om en stund, först tänkte jag ta mig en dusch, känner mig inte alls sådär på humör idag, det är bara en tomhetskänsla på något vis..men förhoppningsvis så går den över

Mår illa till och från dessutom, känns ju sådär jätte bra också :S
Måste kolla upp detta nu, det här är ju inte alls bra ..

Ska kolla på fame, en film jag köpte idag hoppas på att den är bra ..men det tror jag iallafall

"broken strings" Nu ska jag kila hade så bra alla ..

Free fallin

Jag är hemma i Norrland nu, hann inte skriva igår eftersom det var en fullspäckad dag helt enkelt, hade fullt upp..Har iaf hunnit träffa alla tjejerna och idag har jag varit till Haparanda med mina föräldrar och handlat och mått som ett as, men som sagt självförvållat där man kommer krypandes till sängen klockan 02:00 på natten och sen typ får sova någon timme och upp och shoppa, det låter kanske inte direkt som om det vore något man gör frivilligt men jaa jag gjorde det frivilligt ..

Sitter hemma och myser framför tvn ikväll, kollar film med mamsen och papsen, en jätte mysig film faktiskt:) Kommer dock inte ihåg vad den heter..

Jag har dessutom jätte ont i magen och har pratat med mamma så kanske får gå och ta lite prover eftersom det är nog inte särskilt bra att jag har dt som jag har det hela tiden.. Men får se, hoppas att det inte är något allvarligt bara..

"Om jag fick spola tillbaka tiden, ja då skulle jag gjort allt annorlunda" Det är en grej som jag tänkt på om och om igen och jag blir bara mer och mer arg på mig själv för att jag är sån himla idiot ibland och gör saker utan att tänka mig för och ibland kanske jag tänker för mig.. ja det är jag i ett nötskal helt enkelt, ett nötskal som fick höra så himla fina saker igår så jag måste säga, jag blev faktiskt riktigt rörd..

Nu ska jag kila hade så bra..

RSS 2.0