The voice of Gossip girl

Det är nog med att vi "alla" älskar Gossip girl och att den är den nya "it" serien för främst unge tjejer så ska vi få dragandes med att vi bara älskar rösten som pratar i Gossip girl och det är inte nog med att hon har väldigt "sexig" röst så ser hon så sjukt bra ut.. blir man lite avundsjuk så blir man .. Kolla själv..



I told you so ..

Knock on wood ;)

Kolla in denna länken ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1OGI6mCtRpM&feature=related



Nu ska jag göra mig i ordning..;)

Sommarlov =)

Har just legat ute och solat ytterligare =) Börjar ju få mig lite färg nu, var även och tränade imorse med teds mamma, körde gym och sen forza.. dock så var jag inte den bästa på Forza precis såg ut som om jag hade gått fel fast det kändes faktiskt i armarna..

Snart blir det jobb och det kommer inte alls vara så kul :/ däremot längtar jag till pengarna för det är de värt..

Det blir RIX FM ikväll, lite trevligt chill sådär, återtår att se hur kvällen slutar har även köpt mig en ny kläning den är super söt, jag lägger upp bilder när jag har min egna dator..

Jag kommer sakna alla nere i Götet nu under lovet och emma du hittar nog någon ersättare tror jag under tiden jag är borta det är ju lite mer än en månad bara så blir det nya och ÄNNU bättre äventyr för vår del i promise you =)
Saknar er där nere, men vi ses snart igen.. Och för er där uppe i norr.. ses snart igen.. Ni får mig att dras med ett tag.

Däremot blir det SJUKT mycket träning när jag hemma, skönt om inte annat..

Solig dag och hemfärd

Det har varit en riktigt fin dag idag och det blir hemfärd idag:) eller jag har ett mellan stopp på vägen hem och det är till min älskling i Linköping jag har saknat honom så och jag kommer sakna honom hur mycket som helst med tanke på att jag inte kommer träffa honom på en månad, jag kommer dö :(:(

Hur som helst så börjar jag få lite färg nu känns det som, hoppas på mer snart =)
Hoppas på att hela veckan bjuder på sol annars kommer jag vara död där uppe med tanke på att vädret inte är det bästa just nu där, däremot så tjänar jag pengar och det känns bra iallafall..

Kommer träna, TRÄNA och TRÄNA när jag är hemma, men värt är det iaf ..
Blir i veckan att köra lite gym med hjärtat och sen massa intervaller.. massor han kommer peppa mig och det känns bra då tar man i till 100 :)

Natti på er :)

It's a little bit like sun when your smile is focused on me
With stars in your eyes
It reminds me of summers up north where the clear winds will blow
Through the mountains with snow

Nu ska jag duscha

En "lysande" kväll

Ja solen är fortfarande uppe den håller på att gå ner nu tror jag och det är fortfarande varmt och skönt, får hoppas resterande av veckan blir så, uppe i norr lär det inte bli sådant väder isåfall skulle jag bli väldigt överraskad..

Kom nyligen från träningen, idag var det faktiskt inte lika tung träning men väldigt bra saker vi tränade på och jag som vanligt vart lite virrig efter ett tag men det är bara att kämpa på..

Glömt att nämna detta men "Hejdå Kärra, Hej Kungälv" som Emelie sa=)

Jag tror detta året kommer bli super roligt jag ser verkligen framemot det och jag är motiverad till tusen..

Nu ska jag gå och käka så jag får lite energi till kroppen igen, ha en bra Måndagskväll..

Måndag

Igår satt jag uppe och pluggade sent så jag hoppade gymträningen imorse jag orkade verkligen inte, men nu blir det en presentation om marshallplanen och berlinblockaden sedan så har jag gjort precis allt och jag är helt klar med skolan :) Hur skönt som helst..

Däremot var jag och Ebba riktigt hurtiga igår, det blev att springa intervallerna ändå och hon följde med det var riktigt bra jobbat från hennes sida, vi kom dock hem vid 23:00 och det var ju lite sent men det var skönt att vara ute och springa kände att det behövdes :)

Nu ska jag kila till skolan så jag hinner plugga på lite grann..

Miss you..

Det är så himla många jag saknar men jag tänker tillägna detta till min absolut bästa vän (Stina)

Jag saknar dig så himla mycket, många gånger så frågar man sig själv varför man lämnar allt bara sådär?
Jag hade väl en stark längtan till något nytt och jag fick något nytt men du är alltid kvar närmast hjärtat och kommer alltid att vara, jag och du kommer det alltid att vara för mig, jag läste din blogg just och det var jätte fint skrivet..
Jag vill så gärna bara packa ner dig i väskan så skulle du komma ner och bo här med mig vore inte det kul? Jag tror vi skulle ha kul fast du nästan skulle slå ihjäl mig med tvn, radion, datorn, musiken allt.. jaa men det spelar väl ingen roll ? Bara vi skulle få ha varandra nära.. Jag saknar dig vännen och tänker på dig ofta är så himla tråkigt att vi hörs av så himla lite :/

You are never far away from me because you will always be right there in my heart my friend..

PICTURES TIME



Sådär, vilka härliga bilder från en härlig dag =)

Vilken härlig dag

Det blev först att Timmie kom och väckte mig och Emelie imorse, aströtta var vi nog allihopa.. Sedan så låg jag och Emelie en stund ute och solade sen bestämde jag och Ebba att vi skulle ta oss ner till havet för att sola lite=)
så vi åkte ner till Saltholmen och tro mig det var så sjukt underbart där, värme, klippor, havet och såklart bara njuta.. Jag fick lite ro i kroppen kände jag detta måste man göra om fler gånger..

Kom just hem och vi åkte vid 12 så det blev en bra stund men färg har man fått och det är jag glad för =)

Nu ska jag däremot ta och käka sen ska jag och Ebba ut och köra lite intervaller..

Clothes =)



Nu ska vi och käka lite Sushi ;)

Sushi ..

Det blir kanske att gå ut och äta med Emelie och Ebba, blir nog lite Sushi och jag är faktiskt ganska sugen på det, blir nog en trevlig pratstund senare återstår det att se vad som händer, kanske blir något lugn mys kväll eller liknande =)

Jag och Emelie var på stan idag, hon hittade sig ett par söta skor och roligt nog så hittade jag henne nyss sovandes i sängen med SKORNA PÅ;P haha är inte det emelie så vet jag inte vad..


Detta är mina söta ballerina



Och detta är dom som Emelie ligger och sover med just nu



 
Och detta är också mina som jag just nu plågar mig själv med att gå in så de blir sköna



Sådär, nu fick något gott att titta på, nu ska jag sätta mig framför tvn..=)


Today its sunshine

Det är verkligen soligt och fint idag, typ inge moln och 40 grader i solen, vem klagar? Absolut inte jag, detta är verkligen MIN årstid hade kunnat ha såhär året om, jag bara älskar sommaren helt enkelt, den är så underbar..

Det ska bli skönt att åka hem ett tag dock inte till att det inte alls kommer vara detta väder men jag får ju pengar iaf och det är nog det som räknas.. Jag får ligga och försöka sätta på mig lite färg nu innan jag åker, idag har jag fått färg iaf vad jag tycker, dock gillar jag inte ränderna men jag överlever..

Nu tänkte jag sätta upp lite bilder från mina och emelies upptåg :)






Sådär, nu ska jag hoppa in i duschen så ska väl jag och Emelie bege oss ner till stan i detta underbara väder..

Hoppas ni har en riktigt bra Lördag och att ni inte är allt för bakis ;)

Soligt =)

Det är fint väder idag, jätte skönt.. funderar på att gå ut en stund och lägga mig och sola, återstår att se om jag orkar det.. blir även att åka med bussen till Kungälv för första gången idag.. Köpte även mitt nya skydd till knät idag, passar bra dock jobbigt att ha det, men bättre skydd och handboll än inget skydd och ingen handboll..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir att åka ner till Malin en stund eller så kanske jag och emelie går ut och äter..

nu ska jag ta mig härifrån ut till det fina vädret..

Check this out ;)

Jag satt just på asos.com och kikade lite kläder, skor osv :) och jag hittade några underbaringar..
Här kommer dom..






Sådär, hoppas ni hittade något fint :) Det gjorde iallafall jag.. Nu drar jag mig hemmåt..

Torsdag..

Snart är hela tvåan klar gjorde, efter måndag så är precis allt klart i skolan och det känns som om allt detta snart kommer ta slut, det känns så otroligt sorgligt nog för att jag vet att det är ett år kvar efter detta men ändå, det är liksom så tråkigt på något sätt, alla man lärt känna och allt man fått uppleva.. Det kommer ligga kvar resten av mitt liv.. Detta har varit en av mina bästa "äventyr" ..

Sitter i skolan, har redan slutat.. Träning ikväll också, handboll och sen ska vi ha någon sorts orientering tror jag.. Får se hur det blir då, säkert kul=) Känns som om handbollen bara går bättre och bättre bara mitt knä nu håller..

Nu ska jag kila, ha en bra Torsdag..

Gossip girl

Ja nu har jag kollat det 18 avsnittet av Gossip och det var inte vad jag hade räknat med, jag är helt såld på den serien, jag lovar det finns ingenting bättre än Gossip.. Noway.. Det är min "drog" om man ska kalla det så.. I just love it (L)

Jag är även på bra humör, kanske ni har märkt eller kanske inte.. Hur som helst så är det snart sommarlov och jag kan knappt vänta.. Så underbart kommer det att bli, jag hoppas vår LA resa kommer kunna bli av för det skulle vara något.. vi får planera in det :)

Jag får nog börja föra lite planering nu känns det som eftersom jag kommer ha fullt upp all the time..

Nu ska jag låta emelie sitta vid sin dator har nämligen suttit här och kollat Gossip för min dator bråkar med att vilja ladda ner, nu ska hon få sova.. men natti på er iaf och vi ses väl=)

(Älskar dig ted, your my everything)

Snart klart:)

Var och tränade idag och fixade med papper så nu är det påskrivet nu är det bara att ladda inför säsongen hela sommaren.. Sjukt mycket träning för jag ska banne mig hålla mitt knä i trim :) Så det inte går helt och jag vill verkligen jag är så otroligt motiverad nu så det kommer nog bli bra =)

Imorgon blir det upp tidigt, ska till skolan vid halv 9, sköta lite skolarbete och så sen samhäll sen slutar jag hem och fixa lite här med mat och sen blir det gymträning ute i Kungälv.. hela veckan består i princip av träning däremot inte helgen, har bara en egen springning tror jag ska bli skönt, måste börja städa igenom lägenheten jag åker ju nästa vecka till Linköping och sen hem för att jobba och träna skiten ur mig :P
haha

nu ska jag gå och äta.. Ha en bra kväll ses imorrn eller nåt..


 


Utgång =)

Var en mycket trevlig kväll igår =)

kommer bilder här, men det är inte alla..Mitt internet har varit cp nu i flera dagar så ska försöka få fram lite bilder..





Nu ska jag på träning så jag får återkomma =)

Stan

Jag hittade två söta tröjor på stan idag, ena är typ en t-shirts klänning och den andra är en svart trekvartströja super söta =) Jag är jätte nöjd iaf, nu har jag just kommit ut ur duschen och ska laga till mig lite mat, blir faktiskt lite halvfabrikat men engång är ingen gång som man säger..
Ska sedan kanske med emelie ut på krogen återstår att se kanske, kanske inte...

Imorgon blir det troligast handboll för mig, julia och emelie .. ska kolla när julia grahn spelar med önnered, hoppas det går bra för henne..

Nu ska jag kila och göra min mat.. Ha en bra Lördag kväll..

Haha

Detta blir första gången jag gör någonting sådant här tråkigt i mitt liv:P haha

3 namn jag går under: Emmsi, Hjerpe, Emma
3 saker som skrämmer mig: Spindlar, Hajar och höjder
3 saker jag har på mig: Trosor, Julias t-shirt och två ringar
3 sanningar: Jag har bra kondition, jag har dåligt tålamod, jag är envis
3 saker jag verkligen vill ha: Sommarlov, Lönen efter sommarjobbet och LA
3 personer jag utmanar: Pulpan (Julia), Cecilia och Linn Kristell

Ha en god dag det ska iaf jag ha..

Godmorgon vänner..

Det är en fin dag idag och jag och Julia har just kollat klart Mimzy, den var faktiskt bra..Jag har faktiskt börjat gilla lite fantasy filmer mer och mer ..
Ska på stan idag med henne, får väl se vad man hittar där då, kanske någonting får man ju hoppas på eller så blir jag sådär snål som allt:P

Får se vad som händer hela dagen idag, blir att vila i helgen med träning eftersom jag skulle vara helt utvilad tills Måndag för att min sjukgymnast skulle kunna göra testerna på mig, så nu är det bara att vila, ladda inför nästa veckas träningar ..

Nu ska jag kila härifrån, hoppas ni får en bra Lördag

Lite gamla bilder från början av göteborgsäventyret :)





Hos Julia

Sitter just nu hemma hos Julia, har kollat sunshine ska nu snart kolla mimzy =) Hoppas den är bra iaf..

Tränade med Kungälv idag igen, det gick super =) Var riktigt roligt och jag känner mig faktiskt motiverad för första gången på väldigt länge, nu är det bara att köra på hårt så mitt korsband håller i sig..

imorgon blir det stan med jullan, ska kolla lite små saker och så .. trevligt ska det bli iaf.. Sen på kvällen får jag väl se vad som händer..
Nu ska jag återgå till filmen, hoppas ni har haft en bra Fredag, nu är det ju trotsallt lördag.. menmen natti på er iaf

Varför ge upp, när man kan kämpa?

Ja, jag är en kämpe det har jag alltid varit.. Jag har aldrig gett upp vare sig om jag står inför ett fall och störta eller om jag står på toppen, jag ger aldrig upp och det tänker inte jag göra här heller.. Jag har förändrats så himla mycket ibland känner jag inte ens igen mig själv men någonting har inte förändrats i mig och det är min kämpa anda för det jag vill och jag vill verkligen det här nu.
Jag kan inte förklara hur mycket jag vill detta, det här är min botten, innan man snubblar och sedan märker att man ramlat ner igen men tro mig jag kommer att ta mig upp, jag kommer klättra för jag vill.. Jag vill så otroligt mycket !

Viljan slås aldrig ner, så länge jag håller uppe min vilja så kommer jag stå.. Stå vare sig mitt knä sviker eller inte jag kommer komma upp igen .. Nej jag är verkligen en "fighter"

----

Är det verkligen värt att förändras som person för att vara en i mängden? Där alla bara snackar massa skit bakom ryggen på varandra (du är min bästa vän osvosv) och nästa dag står ni där och bara snackar så mycket crap, nej tack jag klarar mig =) Som man säger, välj dina vänner med omsorg...

Nu ska jag fixa mig klar och sedan ska jag kila till skolan, hoppas ni har en bra Torsdag för det ska jag ha, har nämligen prov och jag har inte tänkt kugga..

neeeej :(

Var nyss hos sjukgymnasten gjorde tester det gick faktiskt riktigt bra, dock fick jag vet att jag har troligast ett uttöjt korsband också, ledband, menisk och korsband, är det jag som har tur eller ? Jag skulle inte tro det va.. Jag måste nog säga att jag är den mest otursamme person just nu känns det som, kan någonting gå rätt för mig någongång ? Jag vill så himla mycket, jag vill tillbaka bara spela och ha kul och nu stoppar kanske detta mig, förhoppningsvis får jag besedet på måndag om att jag kommer kunna spela utan operation dock måste jag ha skydd men bättre att kunna spela än att inte kunna spela alls..

Jag hatar verkligen knän, det suger så hårt.. Jag åkte fan inte 160 mil och flytta hit ner för ingenting och bara spela då och då, jag ska fan satsa till nästa år ändå, om korsbandet ryker så ryker det men i sommar blir det hård träning för min del och då menar jag hård träning allt för att slippa den ******* operationen..

Nu ska jag plugga med Julia hon är på väg hit, jag har prov imorgon och på fredag.. detta gör ju inte min koncentration bättre :/

Skola igen...

Igår kväll provtränade jag med Kungälv =) Gick faktiskt rätt bra, men tungt var det.. träning i 3 timmar:P Det är ju utöver det jag är van vid att träna.. menmen biff lär man ju iaf bli isåfall om jag nu går dit..
Sprang typ 2 km, sen backe sen typ 2 km igen.. sen 2 timmar inne:P trevligt

nu ska jag ha historia, snart har jag gjort klart allt i skolan hur skönt som helst..
bara två prov och en muntlig kvar, prov imorgon som jag knappt kan någonting av och prov på fredag på 2:a världskriget ..

Nu ska jag kila.. Ha en bra Onsdag..

Åååååååhhh

Jag älskar det men samtidigt hatar jag det för att man blir beroende av det..Just precis jag pratar om Gossip girl..

Detta avsnittet var bra men jag hatar verkligen Georgina, vem vill spela en dum häxa som bara förstör någon liv ? Ååh, jag gillar inte när dom svänger till serier såhär.. Jag vill ha tillbaka min Gossip, men snart så, snart förhoppningsvis försvinner hon:P Haha

Nu ska jag byta om och sen käka, sen bege mig ut till Kungälv =)


Tisdag idag =)

Ja då är det Tisdag igen då.. Typ en vecka kvar eller nåt sånt av skolarbeten sen är det fritt fram och jag har gått ut detta jobbiga året, jag lovar tvåan är värst .. eller jag har ju inte känt på trean än men snart så =)
Dessa år här nere har bara rusat förbi och snart är det slut, det känns jätte tråkigt eftersom det har blivit så bra här nere och så, menmen thats life..

Ska iaf provträna med Kungälv idag, hoppas det går bra, jag hoppas,hoppas,hoppas.. håll tummarna för mig :) bara jobbigt att åka dit själv och så, lite ensamt kommer det bli, jag hoppas dom är trevliga bara..

Nu ska jag lägga mign er och vila en stund sen ska ja plugga och käka och sen träna.. ha en bra Tisdag förövrigt..


Brevbärare?!

Jag tror folk tror att jag är någon sorts jävla brevbärare åt dom, som om jag inte hade nog med mina egna saker att dra omkring på, nej ellerhur folk jag ska inte nämna mer jag har helt enkelt en dålig dag och detta göra det absolut inte bättre..

Tränade med Heid idag igen:P haha, aja det gick ju hyfsat dock gör mitt knä ont igen så nu är det bara till sjukgymnasten och kolla om jag får göra operation på min menisk för den tycks inte vilja bli bättre..Däremot har faktiskt min styrka gått framåt och det är jag glad över =)

Usch just nu är jag bara less på allt , jag önskar jag vore gud eller något just nu och bara trolla fram saker och ting nog för att jag inte riktigt vet om gud kunde trolla men förhoppningsvis kan han ju eller ska kunna göra underverk om man nu tror på honom..eller varflr honom? det kanske lika gärna kan vara en tjej..

Nu har jag spekulerat nog, nu ska jag sova .. godnatt på er..

Innan

Innan jag går och sover så sätter jag upp lite bilder från i veckan =)
Pusspåer..




Nattinatti

Jag tänkte på..

Jag tänkte på en sak nyss nämligen att det verkligen märks när jag är i Linköping, för det första så blir det uppehåll i bloggen för det andra så har jag nästan ingen kontakt med omvärlden, det är faktiskt lite skönt.. Att bara få stressa av och ta det lugnt och slippa och tänka på massa saker hela tiden.. Har verkligen njutit av denna helgen kan man gott säga =) SKönt har det varit faktiskt.. och mycket GOD mat..Fast nu saknar jag mitt hjärta jätte mycket, det är så tomt utan honom..

Hoppas eran helg har varit lika skön som min =)

Nu ska jag hoppa ner i sängen för att fortsätta läsa lite på Gossip sen så ska ja väl nanna tror jag så jag är pigg och glad imorgon för att ett gympass.. Ska bli super skönt.. Sen så drar jag och Julia ut på lite "new" things..

Natti på er allesammans, sov så gott ..

Vad vore

Världen utan lite Gossip? ;) Ooohja..
Jag bara älskar denna serie och ne jag nämner nog inget mer =) Jag bjuder på lite grann istället..



Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning, hoppas ni får en bra kväll och vi får hoppas på att vädret skiner lika fint imorgon och resten av helgen, och resten av året som den gjorde idag=)
Natti på er..

Hurtiga jag=)

Idag har det blivit att vara i skolan, vi spelade brännboll var faktiskt mycket kul, fast vårt lag förlorade båda gångerna =P, Sedan så spelade vi upp vår pjäs också, det var faktiskt roligare än vad jag hade trott att det skulle vara, gick ju bra... Sen så kom jag hem och la mig och sola med Hedqvist och Hildeby sen kom Emma och sola också, så låg vi där och pratade lite grann, träna lite på olika finter och så.. Haha Hedqvist "jagade" getingar och vi gungade faktiskt lite på gungorna här utanför =)

Sedan så tog jag och Emma oss en promenix till Willys köpte lite gott och gjorde en riktigt god smoothie till oss och sen drack vi lite pärondryck med is i=) Gott och sen somnade jag en stund och så lämnade Emma mig här..

Jag sov en liten stund var asstrött fast däremot så kom jag just in var ute och sprang med mina vikter på armarna, super skönt var det faktiskt, jag hade tänkte banga det men jag drog mig i skinnet och gjorde det ändå.. Ett bra gjort till mig ;D, Imorgon blir det nog gymmet tidigare vid 8 så jag hinner köra igenom armar och benen ..

Senare på dagen åker jag till hjärtat mitt ska bli mysigt faktiskt, så tar ju min kusin även konfirmationen, trevligt där =) Får även träffa min kära farmor och farfar, dock så saknar jag min morfar hur mycket som helst måste träffa honom när jag kommer hem..

Nu ska jag däremot hoppa i duschen och fixa i ordning mig sen ska jag sova..

Haha

Var på hemköp nyss med Emma och tro mig eller ej det var några japaner eller kineser på hemköp som köpte så mycket choklad, så ja jag har aldrig sett någon köpa så mycket choklad förut för typ 900 kr bara choklad:P hahaha
Det var lite roligt..

Satt förövrigt i skolan till 17:50 typ, gjorde klart min tidslinje så nu är den fullständig =) Hur skönt som helst nu är det bara att skriva det lilla som jag har kvar på samhällen så är även den klar, då är det bara att fokusera på andra världskriget provet som vi har nästa vecka, hur mycket som helst är det att läsa på.. jobbigt värre :/ menmen snart sommarlov så det är värt det...

Grattis Emelie förresten 18 år nu:) Trevligt trevligt, nu kan du börja gå ut med mig :)

nu ska jag gå och käka kvällsmat med min roomie;) Natti på er och hoppas ni har haft en trevlig Onsdag..

Morgontrötter..

Jag är faktiskt sjukt morgontrött idag, jag vill bara sova och ändå har jag sovit länge inatt, kanske sådan där vår/sommar trötthet som kommer till nu, ja jag vet inte men jag vill bara ha sommar just nu, jag är otroligt less på detta , helst det som har med skolan att göra :/

Har historia nu på morgonen, jag orkar inte =/ sen har jag samhäll... har massa plugg, ska nog ta och göra klart allt idag =)

Hoppas ni har en mer pigg morgon än vad jag har..

Got to

Jag måste bara avslöja lite grann.. denna tjejen är bara för mycket.. Hoppas hon försvinner ur serien snart.. Gosh ..



She drives me crazy.. Snacka om att jag har gått ner mig i en serie.. haha^^

Jobbigt läge..

Kollade just på Gossip girl det nya avsnittet.. och Grrrr vad jag blir arg, vem har kommit på manuset till detta? Nej, nej, nej .. detta var inte bra.. eller avsnittet var bra men nu blir det såhär att när den slutar så vill man se mer, man blir bara argare och argare.. Jag lever mig nog in i serien för mycket tror jag.. Det bara MÅSTE bli Tisdag igen, hoppas denna vecka bara springer iväg.. I hope so !!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen, ta mig en rejäl uppfriskande kur med nygjorda naglar och inpackning till håret, underbart låter det.. Det kommer bli super skönt tror jag =) Hurtig har jag ju vart, sprang intervaller idag med mina vikter, det tog bra på benen =)

Hoppas ni har haft en bra Tisdag, min tisdag har varit rätt lugn, lite plugg fast jag hade behövt plugga mer men det ordnar nog sig hoppas jag.. Soligt och varmt har det varit idag och luktat sådär härligt sommaraktigt..

Natti på er =)

Har just gjort klart mitt arbete :)

jag är nog nästan klar med mitt samhällsarbete nu också hur skönt som helst, dessa timmar jag stannat i skolan har helt klart varit värt det än att sitta i sista minuten och göra arbetet, nu kan jag mer koncentrera mig på mitt historia arbete ska göra en tidslinje på första världenskriget =) får väl se hur det går.. Måste träna lite på vår "pjäs" också till på Torsdag så jag vet vad jag ska säga och så.. Så det inte bli en flopp nog för att det ändå lär bli det eftersom ingen är här och tränar på den.. Menmen så går det när man ska göra sådant här i stor grupp :S

Idag blir det nog att sätta mig ute och njuta av vädret känns det som super varmt ute nu.. Sedan ska jag ut och springa lite med vikterna så jag får springa av mig lite grann, bli bara att ta det lugn idag, ska nog försöka fixa min naglar också känns som om det behövs, sen kanske jag fortsätter på mitt 1 VK arbete så jag blir klar någongång så kan jag bara glassa i helgen med hjärtat eftersom jag åker till Lkpg på fredag =)

Nu ska jag ta mig härifrån och åka hem, hoppas ni får en bra Tisdag iallafall..

Varm dag

Idag har det minst sagt varit varmt och skönt och jag njuter, jag hoppas på fler sådana här dagar =) ÄR så himla skönt när man går ute och det bara luktar sommar, nyklippt gräs ja vad mer kan man begära? Jag bara älskar sommaren helt enkelt..

Snart är skolan också över, kommer bli super skönt jag behöver verkligen sommarlov efter ett sådant här år, stressigt med massa skola :S Menmen..

Nu har jag tänkt att natta, börjar bli riktigt trött.. Godnatt på er =)

Solig dag idag..

Det har varit underbart väder idag, jag och Emma började morgonen med att måla klart vardagsrummet och det blev bra tycker jag :) Nöjd är jag, dock har det tagit ändå sen i Fredags att få allt klart, men nu äntligen..

Jag måste även börja plugga jag har prov imorgon men jag känner verkligen att jag inte har någon ork alls ..

Sen har jag och Emma legat ute och solat lite grann, har varit super fint väder idag, grillade lite flintastek nyss med majskolvar och så hade vi potatissallad till med en vanlig sallad :) Gott och nu är jag propp mätt..

Tänkte lägga upp bilder lite från målning nu och mitt rum när pappa har varit här och fixat i ordning det med mig =)




Sådär, nu ska jag gå och plugga, det blir nog en tidig kväll ikväll för mig, jag är supertrött känner jag, håller redan på att somna här, men så är det när man är i fullgång hela veckan..


Liseberg

Kom just från Liseberg med Emma, Anton och hans kompis..
Det var trevligt, dock hann vi inte åka så mycket och så blev det kallt nu på kvällen..

Håller på att måla om också i vårt vardagsrum, det kommer nog bli bra tror.. Nu ska jag och Emma ta oss hem till mig för att fortsätta målandet..

Måste plugga också, har historia prov på måndag :( Usssch. ja orkar inge skola nåmer..

Natti på er


Perfekt..

Detta kommer bli perfekt, nu har vi inhandlat typ allting förutom tapet klistret dvs :P

Nu snart ska vi till Skandinavium och kolla på Sm-finalerna i Handboll ;) Så måste kila.. Ha en bra Torsdag förövrigt..


RSS 2.0