Moving time..

Idag är det moving time, min flytt börjar.. Äntligen ska jag nog säga, har gått och väntat på detta en hel månad och nu äntligen.. Det blir jag och Emma sen får vi se vem som hänger med oss och hjälper till.. Det blir iaf en fin tripp det.. Köra hit och köra dit.. Fixa ditt och datt.. Men i slutändan kommer det bli perfekt..Har redan en bild framför mig hur jag vill ha det..

Väntar just nu bara på att Emelie ska ta och lägga på så jag kan få tag på henne, hon är verkligen sån om det är upptaget kan man förvänta sig att det kommer att vara upptaget en hel timma framöver, så då är det ingen ide att försöka få tag på henne inte..

Nu ska jag göra mig i ordning.. Ses mina vänner

if I could build my whole life around you..

Nu snart ska jag gå och sova, har varit en hektisk/lugn dag, låter konstigt men något där emellan, blev iallafall pannkakor med Emma 12 på kvällen, vår middag.. Den blev lite sent på tänkt men nu vart det ju så att alla mina planer förändrades och nu måste jag också se till att plugga matte imorgon, vore ju bra om man klarade provet..



Jag hade nämligen tänkt gå och sova nu så jag orkar nog inte med ett intressant inlägg nu, förvänta er massa gott imorgon:) Ciao



Man blir så glad..

Jag har gjort världens bästa kap idag, en helt underbar soffa.. Mycketmycket bra gjort där Emma :)
Sen har jag och bergström varit och handlat kuddar till soffan och lite smått till badrummet, mycket fint blir det nog när allt är klart, längtar som en dåre just nu..

Ikväll, vad händer då? Ja vettetusan.. Livet är hårt ibland..

Nu ska jag kila ciao :D

Valand och senkväll..

Igår kväll blev det Valand med Emma och Nicole, mycket trevlig kväll om inte annat :) Så nu sitter jag här idag och försöker få ett hum om vart alla mina pengar tagit vägen, alltså de jag skulle ha till möbler för min budget stämmer inte överens med vad som skulle finnas och jag har inte rört pengarna alls förrän nu, jag måste verkligen räkna på detta och jag borde nog börja spara ALLA kvitton framöver, för det går inte riktigt ihop nu känner jag ..

Nu ska jag kila, vi ses :)

take me to you



Mina vänner, galet vad jag shoppat idag.. Blev faktiskt ett strykjärn, strykbräda, kaffekokare, soffbord, barstolar, byrå, lampa, spegel, sängkläder =) Varit dö jobbigt men kul, snart är jag ju inne i min lägenhet och tro mig det ser jag framemot.. kommer bli helt underbart ..

Går kvällen blev faktiskt lyckad, fick mycket skratt med Paues och Lelle, två otroligt trevliga tjejer.. Detta gör jag gärna om annangång, kommer bli riktigt kul på min inflyttningsfest tror jag faktiskt, perfekt om inte annat, när man kommer ha så mycket folk runt omkring en som man tycker så mycket om så kan det inte gå galet ..
Det är ju faktiskt de i omgivningen som gör ens dagar..Utan dom skulle man nog inte klara sig särskilt bra..Ni alla är värda guld..Ibland är det bra att göra det klart för er hur mycket jag uppskattar er alla..

Nu ska jag hoppa i duschen.. Vi ses, ha en bra fredagskväll =)

Kära mammsen..

Haha min kära mamma som jag älskar utöver allt annat tjatar tydligen på mig om att gå och vara med i Idol, tror hon verkligen på fullaste allvar att jag skulle ställa mig där och göra bort mig inför hela svenska folket, en dålig start på min karriär skulle jag nog säga istället.. Jag är inte kapabel till att göra sånt.. Tyvärr mammsen, att bara stå i Kyrkan tog livet av mig under de minutrarna över 100 pers kollade på en.. Jag sa då att det var sista gången jag stället mig och sjunger för en publik och jag tror nog jag håller mitt löfte..=P Mina nerver hoppade ju nästa ur kroppen..

Hur som helst så har jag massa planerat idag, ska hinna med ungdomsmott idag och så ska jag ut till Bäckebol och köpa soffa, soffbord, förhoppningsvis en göö snygg byrå och kanske lite annat smått och gott om jag hittar rätt :) Perfekt tycker jag det låter som..

Ikväll blir det ut till Kungälv för ett gott gympass sen så blir det hemma kväll med film och te, låter perfekt :) Jag satsar ju här då kan man inte vara ute och festa inte.. Nejnej..

Nu ska jag kila och käka en gooood frukost :) Vi ses ..

Om inte lögnen vill så vill sanningen..

Vart tog "vi" vägen, det liksom bara föll platt, förbi någonstans rann vi iväg.. Jag känner igen det, du var nog precis som alla andra någon som var där ett tag för mig bara för ett syfte och när det inte fanns längre så försvann vi..
Jag vet heller inte om vi kommer bli "vi" igen.. jag tror faktiskt inte det, det kommer aldrig bli som då nu, vi försvann, hängde själv inte med och nu sitter man här och ser allt i ett helt annat perspektiv..

My heart hurts, it all hurts..I miss you..



Nu ska jag sova, än engång säger jag det men nu ska jag verkligen det, kommer aldrig att orka upp annars..Godnatt mina vänner..




Som vanligt..

Hittar jag saker jag blir dööökär i så har jag aldrig råd med dom, har hittat min dröm sängram, den är verkligen ut över det vanliga och super snygg.. What should I do? Rob a bank maybe?

Hur som helst ska jag sätta mig och plugga, har faktiskt redovisning imorgon, får väl se hur det går, förhoppningsvis går det väl bra..

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, är döötrött dessutom börjar jag 8 imorgon, skolan har nog tänkt ta livet av mig med sådana tidiga tider.. tyvärr har jag blivit väldigt bortskämd med tider förtillfället..

Ha en bra kväll mina vänner..

Dont bring flowers after im dead

Är det någon mer än jag som är såld på denna låt?



Anyway, idag har verkligen varit en trött dag, jag har varit ute och haft friluftsdag för Ettor och Tvåor och tro mig mina tår mådde inte bra efter denna dag ute några timmar i kylan, dock måste jag passa på att tacka kära Herr/Fru Sol för annars skulle jag ligga fastfrusen i marken vid detta tillfälle..Hur som helst så kom jag hem i säkerhet och detta gjorde mig då väldigt trött så tro mig eller ej så ska jag faktiskt gå och sova alldeles snart..

Kom nyligen hem från mitt gympass, vi hade ingen träning idag bara lagmöte om nästa säsong men jag valde faktiskt att ta mig ett skönt gympass efter mötet och jag ångrar inte en minut, hade faktiskt tänkt att ta mig tillbaka här, så just därför är nog detta väldigt bra för mig och min kropp..

Imorgon är mina planer att ta mig till skolan för att träna på vårt framförande av naturkunskapen, sedan hade jag väl tänkt ta mig en våffla eftersom det är våffeldagen och sen förhoppningsvis ett till mycket skönt gympass =) Jag och gymmet kommer vara bästa vänner detta året och förhoppningsvis några år framåt..

Nu ska jag sova, ska inte göra detta inlägg på tok för lång för er att läsa, ingen orkar läsa långa inlägg..Godnatt min vänner, vi ses väl imorgon hoppas jag?


Remember the walls?

När man utsätts för något man aldrig vågat tänka tanken om ,så bygger man upp väggar.. Väggar för att skydda sig själv mot? Ja just det mot ingenting, man vågar inte utsätta sig igen för att bli sårad, men om man inte vågar bli sårad hur då ska man kunna ge allt av det man har att ge? Att våga bli sårad, är att våga leva..

Ibland undrar jag om man ofta inte vågar leva..Våga vara och våga ge av sig själv..Jag har aldrig riktigt vågat leva innan jag träffade Ted, jag var alltid den som tänkte för mycket, typ "tänk om" osv.. Men när jag träffade honom så var det aldrig något jag tvekade över, det var liksom bara där .. Det finns ju tyvärr inte kvar längre emellan oss, det där som gjorde att jag vågade leva..Vågade bli sårad.. Men efter detta så vågar jag, Jag vågar göra sådant jag aldrig annars skulle göra, jag är mig själv..
Men fortfarande så vågar jag inte bli sårad... Igen, men det kommer tro mig..

Nu ska jag sova och ta en funderare.. inget ovanligt alls.. Godnatt mina vänner, hoppas ni kommer tillbaka imorgon, för det gör garanterat jag =)


Digging in the dirt..

Nu sitter jag här igen, ska alldeles snart gå och sova, är verkligen urtrött.. Blir besök på sjukhuset imorgon i Kungälv efter det hade jag faktiskt tänkt att ta det lugnt, sedan på eftermiddagen tänker jag faktiskt ta mig till gymmet ute i Kungälv igen, har ingen träning men tänker träna ändå har jag bestämt för jag har nämligen tänkt att komma tillbaka till handbollen någongång och tänker se till så att det går himla snabbt också, för det kryper bara i mina ben, som jag skrev tidigare handbollen besöker mig även i mina drömmar nu för tiden..




Ni inte som följt min handbollsresa nere i göteborg, här har ni några goa bilder.. Och förhoppningsvis kommer det att fyllas på.. Detta är bilder före min skada, under min skada och förhoppningsvis kommer det bilder efter min skada.. Jag längtar som en toooook ...

Sitter just nu och lyssnar på Erik hassle - Dont bring flowers after im dead och den låten har verkligen en poäng..Sedär vad man kan hitta på ..

Nu tänker jag däremot sova så jag är utvilad imorgon ,godnatt mina vänner =)

Keep walking..

Idag har det varit en lugn dag, har sovit länge och varit och kollat match och vinst blev det, gött inget kval då=) Perfa..
Och nu sitter jag här hemma med min mage som tydligen har vänt sig upp och ner .. Den vill inte vara på min sida idag, men förhoppningsvis blir det bra ..

Imorgon är det iallafall återbesök på kungälvssjukhus, får se hur detta går då..

Alltså seriöst, jag har fan börjat drömma om handboll och att jag får springa och träna, helt sjukt, jag saknar det verkligen..Det har ju till och med övergått till min sömn också.. Får ta och sätta mig på cykeln så ofta så möjligt..

Nu ska jag vila, vi höres..

Vara mig själv ?

Man känner sig så himla ensam ibland, ensam just för att man alltid tas för ens utsida och klart så går man ju på utsidan först men sen är frågan spelar min insida någon roll vissa gånger? Det är ju den jag vill bli omtyckt för, det är den jag vill dela med folk..Man känner väl sig ensam ibland från att gått från ett förhållande på 2,5 år och sen ensam, bara sig själv att tänka på, ingen som ringer och frågar hur träningen gick eller vad jag gjort under dagen..Samtidigt som mitt förra förhållande är en del av mitt förflutna nu så kan jag inte sluta tänka tanken om hur min framtid kommer att se ut..

You dont know what you got until you missing it alot.


Dont bring flowers after im dead ..
Do it when im alive..

Honor my dear friend..

Det ses som ett hedrande till mig vän ,kanske ett konstigt hedrande men man förstår när man vet hela historien..





Godnatt min vänner..Saknar dig Erock, du kommer alltid att finnas där..

Hedda och jag..

Sitter hemma hos Emelie just nu, äter min mörkachoklad med hallon i:) gott om inte annat, vi hade tänkt göra pannkakor när nu det blir av, det får vi väl se =) .. Har varit och tränat just, körde ett gympass på framsida överkropp och cyklade intervall så nu är jag totalt slut i kroppen, blir en riktig vilohelg för att förbereda mig för ytterligare en vecka fylld med träning och resten av året kommer nog se ut så, så man är säker på att knät håller sig..

Vi får se vad kvällen bjuder på, nu ska jag däremot ge er lite bilder som jag upptäckte emelie hade :)

 Från Blvd


Vi ses :D

It feels so strong..

Det känns ändå inte i hjärtat på mig när jag tänker på det, det gör mig så arg men samtidigt så himla besviken över hur vårat rättsamhälle fungerar, jag kan inte undgå att känna, känna efter hur orättvist livet är ibland, värre för vissa än för andra.. Jag har gått snart i 8 år efter detta och bearbetat mig igenom detta, och att hon först nu förstår att det är allvar, att hon kommer mista sina närmaste till sist efter sina val i livet, jag blir så arg, så förvirrad .. Men samtidigt inte förvånad..



Idag har jag hunnit vara på gymmet i mer än 2 timmar, kört igenom mina ben, överkropp baksida och ikväll på träningen blir det nämligen överkropp framsida och självfaller intervaller på cykeln, helt underbart med träning när man känner att det ger någonting..

Ikväll får vi se vad kvällen har att erbjuda mig..

Jag har bestämt mig för vad jag vill, jag hoppas att ni ser det i mig, att ni förstår och vill, vill lika mycket som jag vill.. För jag kommer garanterat inte göra er besvikna, helst inte mig själv heller.. Jag är redo, på gång.. Det är så jag känner..

Sen kväll men det var det värt..

Ja då var man hemma igen då efter Debatt, lugnet har lagt sig och snart ska jag sova, finns massor att argumentera för och emot allt detta, men det var iaf kul som sagt.. Dock så räckte jag upp handen för att säga något så vips hann jag inte det och då var programmet slut, viips sa det, men någon annangång kanske =)

Hur som helst, har jag träning vid 8 imorgon på morgonen, ska bli skönt att få köra igång lite granna, är väl typ bara det jag har i princip imorgon, så jag hade väl tänkt att kanske ta mig dit vid halv 9 istället pga att jag kom hem så sent nu, inte bra att jag satt mig här då..men sånt händer också ibland..

Godnatt med er alla kära läsare, hoppas ni kommer tillbaka imorgon ..

Hejdär alla glada:)

Vilket underbart väder det är idag, molnfritt och soligt och för engångsskull så värmer solen riktigt bra, super skönt ju =)
Mina vänner uppe i norr, jag har nämligen bokat hemresa nu, så planera in det vett ja.. Kommer hem den 5 April och stannar till den 12 April :) Trevligt värre..

Ska snart på någon föreläsning om universitet, vi får väl se.. Har nyligen gjort klart utvärdering från den Regionala mässan.. Nice, ska försöka kolla på vår reklamkampanj så jag hänger med lite grann till provet också..Nu har jag verkligen fullt upp med skola och allt, sjukt mycket...

Nu ska jag kila, vi får höras senare.. glöm inte att kolla ikväll 22:00 Svt 1 Debatt :)


du kan inte besegra det..

Livet, vad ska man säga? Det är verkligen fyllt av överraskningar kan man gott säga, på både gott och ont..
Jag är så fri, fri från att känna mig "attached to something" .. Det fanns ingenting där som jag trodde att det fanns och nu är jag fri.. Det är en känsla som inte går att beskriva, det är bara en känsla som liksom finns där och förhoppningsvis stannar den ett tag till .. Tills jag är redo att ta mig ett steg vidare i livet..

Jag är verkligen på G nu med träningen, har redan super träningsvärk i min rumpa och mina stackars lår och gissa och jag älskar det, nu kryper det verkligen i mina ben, jag vill så gärna ut och springa.. men snart så :)

Förresten så GLÖM INTE att kolla på Svt 1 på Torsdag 22:00, Julia och jag är med i Debatt ..

Nu ska jag gå och sova, godnatt med er..

Glatt väder och en trött Emma..

Det har varit helt fantastiskt väder idag, imorse hann jag med att vara hos Sjukgymnasten, körde igenom mina ben igen träffade även helt otippat Timmie inne på pressbyrån vid centralen då jag var på väg hem, när vi träffas ja då är det alltid bra väder, så vi får väl umgås oftare :)
Åkte hem somnade i typ 3½ timme, inte bra gjort av mig eftersom jag kommer vara otroligt pigg nu ikväll och inte kunna somna, vi får väl se hur det blir med det..
Har hunnit förbi träningen i Kungälv, kört gym och cyklade mig helt slut, träffade även på Timmie än engång på spårvagnen innan träningen, jag tror han spionerar på mig eller nåt:P

Nu sitter jag här och har just skrivit massor på vårat naturarbete, nu återstår det bara att se vad de andra har kommit fram till :)

Nu ska jag kila, ciao :D

Save you?

Idag är en dag jag tror alla hade velat kasta i soptunnan, försvinna, lägga sig under täcket och gömma sig för verkligheten.. 1 year have gone by, and I still miss you like no words can describe..



Jag upptäcker mig själv med att gå och små snyfta för mig själv på morgonen, jag är inte en sån person som gråter så lätt men idag vill jag verkligen bara lägga mig ner och bara gråta..


Det är en berättelse utan slut, en berättelse som kommer fortsätta i mitt hjärta, om och om igen..Den kommer att finnas med mig resten av livet, du var den som fick mig att orka, du var den som alltid fick mig på bra humör igen, i ditt sällskap så fanns det verkligen inga sura miner, du gjorde saker precis som du ville, du levde livet till max .. Men en dag så var ditt hjärta på någon helt annat plats och du såg ingen annan utväg, du valde att lämna mig/oss här.. Ibland undrar jag då och då om du är med mig, hjälper mig som alltid, för det går inte en dag utan att du är i mina tankar..
Heller inte Hanna, ni båda är så otroligt saknade.. Jag önskar jag var någon annanstans, att allt detta bara var en lång dålig mardröm, det har jag önskat sen två år tillbaka då allt, mitt liv rasade samman.. Jag försöker bygga upp det, men ingenting blir detsamma utan er två..


Another day..

Det har gått igenom massor i mitt huvud idag, mycket bra och mycket dåligt..Dessa dagar som gått har jag haft många blandade känslor om många olika saker, det är mycket som gett mig klarhet medan annat har gjort mig mycket mer förvirrad än någonsin..

Jag har verkligen fått mig en tankeställare som jag verkligen inte kommer underfund med.. Vart du står egentligen, vilka vi var och vilka vi blivit för varandra.. Om det någonsin kommer att kunna bli som tidigare eller om det kommer att vara så som det är just nu, jag vet heller inte vad jag vill angående den saken och det gör det verkligen inte lättare..

You dont know what you got, until you missing it alot..


Det är nog dags att ta tag i det inuti mig, ta tag i sådant jag aldrig tidigare vågat röra vid, sådant jag bara skyfflat bort, sådant man hoppats skulle försvinna tids nog av sig själv fast det i själva verkat grott inuti mig och gett mig en full hink med sådant jag inte vet hur jag ska hantera..

Nu ska jag sova, jag blev nog inte klokare av detta.
Godnatt

If no one will listen..

Maybe no one told you there is strength in your tears
And so you fight to keep from pouring out
But what if you unlock the gate that keeps your secret soul
Do you think there's enough, you might drown?

If no one will listen
If you decide to speak
If no one is left standing after the bombs explode
If no one wants to look at you
For what you really are
I will be here still


Idag har jag hunnit umgås med Timmie, vi har varit och fikat på Condeco, tagit en promenad och suttit och snackat
massor i en mysig liten park i bakom hagakyrkan, härligt väder har det varit, solen värmde verkligen och att jag hade
ett trevligt sällskap kan ju ingen förneka..
Timmie, vilken människa, jag är så glad att jag känner dig och vi måste verkligen skärpa oss med att höra av oss till
varandra, umgås mer för du gör en verkligen glad=)

Nu däremot ska jag göra lite roliga saker, vi ses ikväll..

Hurtful



I used to laugh it of
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I’ll pull a sunshine story in a pouring rain
The more I have to change I just stay the same


Jag är lycklig på ett konstigt sätt.. Just för att jag vet att du alltid kommer finnas med på ett eller annat sätt men att jag kunnat gå vidare, jag kan inte längre se "oss" jag kan inte längre känna eller ens tänka tanken..
Och det bästa av allt, jag behöver ALDRIG mer förklara mig..
Det är verkligen mitt liv nu..


Saturday night..



Har varit en mycket lugn dag idag, skönt om inte annat..
Jag och Emma gjorde oss amerikanska pannkakor och det var mycket gott kan jag säga..
Sitter nu och kollar på 1an är det lite underligt program, men hur som helst hade jag tänkt att kolla klart det, sen gå och sova för att förgångsskull få sova ut lite grann..
Hur har eran Lördag sett ut? Gjort något spännande ?

Natti Natti..

En fredagskväll på Valand och en lördags"morgon" i soffan..

Nu sitter jag och Emma här återigen efter en riktigt trevlig och skön utefredagskväll på Valand.. Stackars vakter säger jag bara;) Hur som helst var det en trevlig schlagerkväll på Valand.. Nu däremot har jag och Emma kommit underfund med att det inte blir någon utgång på ett tag nu, nu är vi less.. nu blir det hemmasittar kväll med något gott och bara ta det lugnt.
Så blir det nog..

Om två veckor flyttar jag in i lägenheten, gissa om jag längtar som en jäkla toook..Kommer bli sjukt kul att inreda min lägenhet, verkligen=) Ska nämligen kolla lite på soffa och så om jag ser något bra erbjudande idag.. Vi ses vänner..

Heeelt slut..

Jag är verkligen heeelt slut nu, för det första gick jag och la mig jätte sent igår, inte bra. Sedan har jag stått från typ 12 - 18 idag och byggt våran monter och det var påfrestande och sen har jag närmare bestämt åkt och hämtat mina skor från backa som kom idag från Ellos, helt underbara gladitator sandaler och sen har jag Madde och hennes bror åkt ut och köpt min älskade tv-bänk ute i skogen ..

Check them out;)


Den är sjukt snygg och jag är sjukt trött just nu.. håller på med mat för tillfället.. Blir att gå och äta lite nu så jag inte hungrar ihjäl mig..

Hur har eran Torsdag sett ut?

Kom imorgon till Svenska Mässan för att kolla in vår snygga monter och våra produkter, tro mig det är värt det :)

Nu ska jag kila. ciao

First time in my life its okay ..



Första gången i mitt liv då det är liksom okej då pajjar jag allt ändå..
Jag vet hur jag funkar, känner mig själv så sjukt bra så ibland vill man bara gömma sig för att bara låta det vara inte göra det jag alltid annars gör.. samma gamla misstag..

Jag växer men är otroligt rädd för att falla tillbaka, falla tillbaka till något jag inte vill vara..

This moment is just perfect, please dont take it away..Dont let it pass me by this time..


För perfekt för att vara sann ? För första gången är någon det och jag kan inte hjälpa att bli så otroligt rädd..

Nu ska jag sova, finns inte så mycket mer, har inte så mycket mer jag vill dela med mig av, vi ses..

Stress,stress, stress

Idag har jag verkligen en sjukt stressig dag, ska hinna med sjukt mycket, hinner precis sätta mig ner för att detta och kolla bussar hit och dit..

Jag ska hinna in till stan köpa namnbrickor, fixa färg imorgon till våran monter eftersom vi har byggdag imorgon till Våga vara egen mässan som är på fredag, kom dit vett jag, gratis entre..
Sen ska jag hämta mina älskade tofflor som tydligen ska ha kommit nu som jag ska hämta ut..Hinna till träningen och sen är det bara att pusta ut, slänga sig i sängen och bara andas..
Sedär, hur ens dagar kan se ut;)

Nu ska jag kila. vi ses..

I should know..

That your not good for me..

Jag hittade lite roliga bilder på facebook så jag tänkte faktiskt lägga upp dom här åt er alla..





Lite av sällskapet till Park Lane i söndags..

och en bild från försäsongen i somras..





Me and my heart, we got some real issues..
I dont know if I should hate you or if I should miss you?

Theres no in between ...
Theres a part of me that wont let you go, and theres a part that just dont care..

Nu ska jag sova.. Jobbigt.. Godnatt

Or you dont..

Vad ska man säga? Egentligen borde jag skatta mig rätt lycklig ibland då och då, men samtidigt så varför känner jag inte så för då? Sen mitt liv förändrades så drastiskt så har allt liksom bara skjutit i höjden, jag själv är mycket gladare, jag gör mer saker för mig själv.. allt går som på räls egentligen men varför är det som ett ett kugghjul fastnat hela tiden för då?
Men det löser väl sig på något sätt.. jag tror iallafall precis som många andra har sagt att detta var verkligen bra för mig, jag behövde verkligen detta..
Få komma ut lite, vara mig själv, slippa tänka på någon annan och bara vara för en stund.. Inte vara fast vid någonting..

Vi får se vart allting för mig, förhoppningsvis till något bra.. Ska snart käka lite. Hoppas ni har haft en bra månad..

Sjukt vad jag saknar handbollen, att ha något att gå till och bara lägga sin tid på..

Jump up with me..

En lugn söndags kväll, trodde jag ja.. haha, RIK:arna vann ju sm- guld och såklart blev det park lane en söndagkväll, med många goda vänner, folk från önnered, sävehof, heid och RIK såklart.. Det var trevligt att träffa folk man kanske inte annars träffar särskilt ofta, lite för sen kväll för mig faktiskt, och en sömnig jag vaknade en måndags morgon klockan 1, det är helt sjukt vad jag har börjat sova, nu tänker jag skärpa mig faktiskt..detta funkar inte..

Resten av veckan blir sjuk träning för min del, dags att komma igång och bara komma tillbaka.. Man faller lätt åt sidan men inte nu nej .. Skärpning Emma..

Idag, ja vad händer dag, det är en mystisk fråga det, lets see;)

Nu ska jag plugga. ses..




Lugn kväll

Det blev att vi satte oss på Golden Days och tog en lugn kväll, Ebba försvann mystigt med någon snygging.. damn you..
Sen gick jag och Emma hem, det var ett konstigt ställe..men helt okej ändå.

nu snart ska jag sova..


Goodiegoodie..

Sitter just nu här med Emma och Ebba, vi har inte riktigt bestämt än vad som händer ikväll men förhoppningsvis blir det något trevligt iallafall, ingen större utgång ikväll inte, blir nog att sätta sig och bara ta de lugnt prata lite skit tror jag, får se ..

Vad ska ni göra en lördagskväll som denna?

Kollat melodifestivalen? Caroline af ugglas gick vidare? Hallå svenska folket, vad hände där egentligen?

Nu ska jag kila, ciao..

Pretty good night..

Jaa kvällen var faktiskt helt okej, ja och emma dansade iaf och jag fick en stor blåsa under min stackars fot, menmen det får man väl leva med antar jag ..Har nog aldrig haft så ont i mina fötter som jag hade igår haha, så är det att vara tjej tyvärr;)

Nu är jag på väg med Emelie, Ebba och Emma ner till Önnereds hallen för att kolla SM för herrjuniorer steg 5, vi får väl se vem som blir sm-mästare i år då..

nu ska ja gå, ebba är här. ciao :D

You got the love:)

OOOHYES you togt it;


Fredag morgon..

Ja nu var än en fredag avklarade, ikväll blir det sjukt kul tror jag, hoppas på det iallafall.. det blir ju som sagt vad man gör det till.. Emma kommer över, vi ska käka massa god mat, ha trevligt, snacka massa crap like usual .. och såklart ta oss ut någonstans, jag får se vart det blir och hur kvällen slutar men förhoppningsvis bra iallafall ..

Nu hade jag tänkt ta och vila en stund, fixa lite dricka senare, gå ner till bolagret och kolla lite saker till min nya lägenhet och sen ut .. Hoppas ni får en kul kväll..




Ciao mina vänner, hoppas ni får en trevlig kväll för det kommer vi ha, Emma X2 alltid:)

Morotskaka med nagellack..

Ja och Emma har varit och busat igen, har just gjort klart en morotskaka, mycketmycket gott.. Sen har vi hunnit med att måla naglarna och fixa och trixa till imorgon, ska bli super trevligt, ser framemot ytterligare en fredag med ditt sällskap, om vi kommer att ha trevligt =) Jag vill inte avslöja för mycket, men det blir nog sjukt bra tror jag ..

Ska börja göra mig i ordning för sängen snart ,blir att raka mina kära ben, käka morotskaka och sen borsta tänderna och nanna, haft en mycket trevlig kväll med mycket skratt och snack, som alltid=)

Nu ska jag kila och vara social, vi ses vänner..


Skolan i fokus

Jag ska verkligen försöka hålla skolan i fokus nu, jag trillar lätt av känner jag, se till att göra saker klara så man slipper sitta och tok plugga, gjorde matte provet idag och det gick väl sisådär får veta imorgon.. Det var halvsvårt .. Gjorde dock massa skitfel menmen så är det väl..

Kolla in denna video med Paramore - Decode



I will figure this out on my own ..

Nu ska jag ta mig till kungälv, ses :)

God no..

Jag har kommit en liten bit på vägen men det är långt till mitt slutliga mål i matten känns det som, behöver massa hjälp imorgon med tal jag inte förstår och som jag bara gör fel på om och om igen så jag har gett upp och satte mig här för 10 min sen och ska nämligen gå och sova så jag orkar upp imorgon.. Är inte alls trött eftersom jag sovit under dagen men men så är livet, måste iaf få lite sömn i mig... Och jag önskar att det ska sluta regna imorgon..

Jag har inne i en period där jag hela tiden pratar engelska, jag vet inte varför.. jag har en tendens till att skriva och prata engelska då och då, jag vet inte vad som hänt men vi får väl se, är väl bra träning också antar jag..
Är inte särskilt kul att prata med en amerikan eller så om man är dökass att uttrycka sig muntligt och det är något jag behöver träna på, då kanske ni frågar mig varför valde jag inte engelska c då? För att jag tyckte matten var viktigare för tillfället..

Sådär, nu fick ni mitt intressantaste inlägg ever..


Matte och massa plugg

Jag sitter här med min matte bok och har just nu bara lust att riva sönder den, för ingenting funkar, jag kommer aldrig klara matteprovet imorgon, känns som om jag har fått för lite föreläsningar och för lite lektioner till att sitta med matten eftersom massa annat ska göra, och man blir så himla slapp.. Matte är verkligen ett sånt ämne man behöver plugga "all the time" med för att fatta, för man glömmer bort så himla lätt..

Hur som helst så måste jag ta och handla lite mat snart, blir nog pannkakor idag är super sugen på det, jag har sovit hur mycket som helst idag var verkligen dötrött..

Nu ska ja fortsätta med matten, vi ses:)

Lugn söndag..

Idag har jag haft en lugn dag:) Träffat min syster och köpt mina balskor och en söt kjol, kollat match och nu sitter jag här med Emma .. Trevligt, blir en fika ikväll..

Imorgon får jag se vad som händer, blir iallafall massa plugg kan jag gott säga.. Menmen :)

Nu ska jag vara social, ses ..

Lugn och trevlig kväll

Jaa det blev att sätta sig ute på Vasaplatsen, beställde in lite mat, två glas drinkar sen blev det hemåtfärd redan vid halv 1, en skön och trevlig kväll Emma fattades dock..
MEn det får vi ta igen, sen har vi ju umgåtts rätt mycket så snart svimmar hon ju av mitt sällskap, blir sällskapstrött typ;)

Hur som helst har denna helgen faktiskt varit bra om man bortser från att jag mådde sjukt dåligt imorse men det blev bättre framåt dagen :)

Imorgon har jag på schemat att träffa min syster och göra lite matte, umgås med Emmsan tror jag och se kanske Timmie gör oss sällskap, får hoppas, sen är det en match jag ska kolla också .. Jag har verkligen blivit duktig på att umgås med folk nu och göra saker.. Det är bara bra..

Nu däremot ska jag gå och sova, så jag är pigg och kry imorgon.. godnatt på er..


RSS 2.0