Oh god..

Jaa nu ligger jag i min säng, hade tänkt bio men dock så var det nästintill slutsålt på alla filmer jag ville se så vi skiter nog i det, eller ja en film gick 23:15 men tycker ni det låter lockande när man ska och fixa lägenhet vid 11? Skulle nog inte tro det va..
Nu gör även pappa mat, vi får se om det blir gott men troligast..

Hade gärna vart ut och träffat lite folk, särskilt dig, jag vet inte men vore ju iallafall trevligt på något vänster;)
Men min situation pga knät är helt annorlund så det blir bara massa rehab och träning inför min comeback, kommer bli superkul..

Ska och göra klart matten nu medan min syster väl är här.. Vi ses..



Just mine

Mitt hem, ja där är jag verkligen kräsen, jag kräver inte att folk inte lägger sig i mitt liv eller att saker är si och så men när det gäller mitt hem så är det liksom min area, inkräkta inte där.. Det är den enda platsen jag kan vara riktigt jag, det är mitt lilla gömställe där man bara kan slappna av och ha det på det sättet jag själv vill ha det..Inte konstigt att man får en dålig ton när folk försöker ändra på det.. Så är det bara, det låter ju faktiskt ganska logiskt tycker iallafall jag..

Idag får jag se vad jag ska göra, de andra två i min lägenhet får väl göra som dom vill idag jag bryr mig faktiskt inte, de bara skäller på en hela tiden, så fort man säger något man själv tycker så kan det INTE vara så, så fort man kommenterar något ja då söker man bråk.. jag orkar inte idag, så det blir en jag dag istället, är nog jobbigt det här med knät ..

Får se vad jag hittar på eftersom jag inte orkar gå för långt, jag kanske tar en sväng förbi Ikea, eller så ligger jag här någon timme till, pluggar lite matte och natur.. Jag får se vad jag gör..

Nu ska jag kila, vi ses..

First day

Första dagen i skolan idag och gissa om jag blev helt utmattad med mina kryckor, usch ja jag la mig och sov någon timme hemma sen, var totalt slut, både i huvud och i kropp.. det tär verkligen på en när man hela tiden måste tänka nytt,nytt,nytt.. nu måste jag göra detta för jag kan inte göra det här just nu pga av knät osv osv.. jobbigt är det..

På söndag blir det beslut om Lägenhet :) helt underbart, har kollat lite små saker redan jag vill ha.. den kommer bli finemang, mycket mycket fin, hade inte kunnat hitta bättre just nu :)

Nu däremot ska jag kila, vi hörs imorgon ..Ciao

Home sweet home

Idag har jag varit ute på uppdrag och det var närmare bestämt ett uppdrag att ta mig tillbaka till sjukhuset imorse för att träffa sjukgymnasten, det gick mycket bra och jag fick rätt mycket beröm så det kändes iaf bra, nu väntar jag bara på att få slippa det där kryckorna..
Ska kolla lite möblemang osv senare, blir Ikea med pappa för att kolla till lägenheten, helt underbart på söndag då får jag veta om jag får den till 100 % .. Sjukt bra skulle det vara..

Nu ska jag gå och hjälpa med maten, blir hemma gjorda hamburgare idag.. Vi ses =)

Happiness..

Jag är glad idag, jag hoppas jag får lägenheten, vore helt underbart är precis vad jag behöver i mitt läge, något som piffar upp min tillvaro till grann och gör så att jag orkar ta tag i andra saker också ..

Då behöver man inte gå runt och oroa sig för det heller men vi får se :)
Imorgon lär jag nog få veta.. Ska även till sjukan imorgon och kolla knät igen förhoppningsvis är det okej ..

Nu kommer mickan snart så ska kila :) Vi ses..


Seriöst?

Jag vet inte hur jag orkar med henne längre, hon lovar saker hela tiden och håller ingenting.. I förrigår sa hon till Pappa att om killen som hade fått den tackade nej till den så skulle jag få den och nu idag när han ringer så säger hon att det är många andra som behöver lägenhet också så hon måste pratat med hennes chef så det blir rättvist för alla "parter"..

Seriöst? Jag vet inte vad jag ska göra, kanske blir hotell eller något, har ju inget annat ..
Allt är bara baaaajs.. Knät, lägenhet, skola osv..

Trött dag

Idag har jag verkligen haft en trött dag, har inte gjort någonting pga mitt knä men imorgon blir det mer att göra, kolla på lägenhet och plugga matte och lite till opponeringen är bra om jag även börjar med naturkunskapen .. så det blir inget slappande fast jag är ledig från skolan ..



Men det ska bli skönt att få göra klart vissa saker verkligen..

Och nu har jag värk igen, ovanligt, fast jag har tagit mer tabletter för att det skulle hjälpa men tydligen så måste jag vara någon sorts superwoman för mitt knä värker ändå =P

Julia och Emma åkte hem alldeles nyss också, trevligt att de kom förbi skulle varit kul om det hade stannat lite längre men vi får ta en pratstund någon annangång =)

Nu ska jag kila och kolla på handboll, polen-norge .. Natti på er allesammans

Tisdag morgon..

Ja nu är det Tisdag morgon och operationen gick bara bra igår, trodde de skulle ta min menisk också men det var hel och fin som en ärta så det blev "bara" korsbandet, nu är det gjort och sitter och åmar mig om att jag har ont, har tagit mina tabletter just typ morfin tabletter och massa annat och nu börjar jag faktiskt bli lite snurrig i huvudet så vi får se hur det blir senare idag, har massa att fixa med lägenheter och så, så jag får någonstans att bo om en månad..

Ikväll kommer förhoppningsvis Julia och Emma förbi också :) Så får vi sitta och snacka lite, hade Emelie på besök igår, käkade Sushi och tog det lugnt..Det jobbiga är att knä gör mer ont idag än vad den gjorde igår, fast deras tabletter måste ha varit en aning starkare för då kände jag absolut ingenting:P men men vem har dött av lite smärta?

Så nu ska jag lägga mig ner och sluta må illa=P Vi ses..

Operation imorgon

Ja då var det dags, ska snart ställa mig i duschen och använda den där äckliga tvålen jag ska ha innan.. jag är inte nervös just nu men kommer säkert vara super nervös imorgon.. men vi får se förhoppningsvis vaknar jag upp igen =)

Kom hem tidigare imorse från Lund, har hunnit käka lunch med pappa, varit på Ikea och inhandlat lite saker jag behöver , handlat mat och nu sitter vi här :) Trevligt..

Jag ska gå och sova om en stund är verkligen super trött..

Gonatt på er och önska mig lycka till..

godmorgon folks..

Puuust, kom alldeles just innanför dörren, syster och jag har nämligen varit på stan idag eftersom hon skulle på systemet och sen köpa en cykel av en kompis så vi satt och väntade där, jag hade inte tänkt handla någonting men ni som känner vet ju hur jag är, fick mitt ett par nya strumpbyxor iallafall och en hårspray (julia det blev got2b) =) Perfekt, extra pris på H&M..

Nu blir det duschen sen blir det att räkna lite Matte med min syster efter det blir det att träffa Nicole och träffa hennes pojkväns vänner osv:) blir nog en trevlig kväll får jag hoppas på ..

Laget vann idag, wiiho det behövdes verkligen och nu får vi ta med oss detta i fortsättningen för vinster är vad vi behöver just nu verkligen..Kul=) synd att jag inte kunde se matchen men jag kommer ju kunna se MÅNGA matcher framöver eftersom jag själv inte kommer spela tråkigt nog :/ men det kommer bli skönt att få göra denna operation nu eftersom jag väntat på att bli frisk i ungefär 14 månader och nu äntligen ska det få bli gjort så man får komma tillbaka och lira på riktigt :)

Nu ska jag hoppas i duschen, hoppas ni har en bra kväll..Ciao :D

Sssss ..

Haha nu kommer Julia tjata " Emma jvl posefucker" =P men tyvärr idag blev det såhär, tänkte lite kul ändå, såhär ser jag ut idag iallafall, tänkte faktiskt ta och bjuda på den:)




Goodnight my ladies, för nu drar jag:)
Ciao


Haha jag måste bara kommentera en kommentar jag fick just:P stod typ såhär

"Vad har hänt med ditt vackra hår" Som vanligt anonym;P Jag vill bara säga att det kallas hårspray om du som nu gav denna kommentar inte har vetat om att det finns =P

Nu sitter jag på tåget ner till Lund, vi ses..

At home

Har hunnit vara till skolan och skriva "prov/läxförhör" eller vad de nu kallar det jag vet inte riktigt.. Men hur som helst gick det bra, var inte särskilt svårt dessutom var det faktiskt ganska intressant.. och nu sitter jag nämligen hemma, ny duschad och ska snart måla mina naglar som har fått vila ett bra tag nu :)

Sedan blir det att göra lite lunch, göra sig i ordning och sen dra mig ner mot Lund :) Trevligt värre..Träffa syster och massa  andra kommer bli super trevligt..

Nu kilar jag.. vi ses

Wish you were



Ska snart börja promenera ner till Emelie, blir fruktsallad tydligen och handboll med henne och skullman, mycket trevligt.. Har just pluggat lite och nu blir det en paus så blir att plugga lite till senare.. Detta vi har prov i är faktiskt ganska intressant så det blir nog inte så svårt tror jag inte.. Förhoppningsvis iallafall..

Denna låten är verkligen underbar om man lyssnar på texten..

Blir Lund till helgen för att ladda upp inför min operation, umgås lite med min syster, träffa lite folk, ta det lugnt och bara ha kul, sen på Måndagen så är det ju dags, jag har längtat men ändå inte.. Vi får se hur det går, förhoppningsvis bra och att jag ändå känner mig okej ..

Nu ska jag kila, uppdaterar kanske senare.. Ciao

Tillsammans med mig själv

Ja det är vad jag är, jag umgås med mig själv, kollar på film, tv med mig själv, äter god mat med mig själv, tänder ljus och har det mysigt, sitter vid datorn osv ja jag gör det mesta själv nu och tänk det trodde jag inte om mig själv trodde jag behövde någon där för att liksom känna mig hel men det behöver jag verkligen inte, jag är hel i mig själv förhoppningsvis snart och då är det bara fortsätta traska vidare här i livet med nya utmaningar ..

Snart operation som kommer bli en riktig utmaning, vi får se, förhoppningvis ordnar det sig :)
Med lägenhet med..

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon,  blir en tidig morgon imorrn..
Vi ses =)

Ingenting..

Jag förstår inte att så mycket kan gå åt helvete på samma gång.. Om en månad har jag ingenstans att bo, i Göteborg är det helt omöjligt att få bostad och om en vecka opererar jag mig, så det blir ingen handboll på väldigt länge och jaa det är så mycket just nu, det känns som att jag har för mycket att bära på för att ens orka tänka skola just nu, det bara snurrar i huvudet, man vill varken träna, gå till skolan eller någonting för att allt bara är som det är just nu..
Hur mycket till ska man orka och behöva ta?

Jag orkar inte..

Maybe I was stupid..

Kanske, kanske inte..

Jag vet inte hur folk tänker ibland, heller inte när man blir "diskriminerad" över ens ålder, jag vet inte hur andra tycker men jag anser iallafall det inte är åldern som anger mognad utan det är erfarenheterna i livet som gör en till den man är..
Så är det iallafall i mitt fall, de erfarenheter jag har hittils av livet stärker mig så enormt och har verkligen gjort så att jag växt som person otroligt mycket..
Jag kommer fortsätta växa och förhoppningsvis alltid till det bättre..

Snart är min operation och det kommer också bli en erfarenhet, gäller att ta nya tag, orka kämpa sig tillbaka, våga chansa..

Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon, jag är ju så otroligt morgontrött av mig..
Gonatt med er..

My life would suck without you

Denna låt är helt fantastisk :)

Gick inte att lägga in den med Embed så jag gör såhär istället.. Nu hittar den här ..

http://www.youtube.com/watch?v=h09_1qdkFIA

Sådär, hoppas ni har en bättre Måndag än vad jag har ..min är verkligen super seg, har tänkt börja byta om snart, är träning om någon timme, men det är skönt att ha packat klart ..Sen får vi se vad veckan har att bjuda på, förhoppningsvis blir det en annorlunda vecka, vi får väl se ..

Ses..


Gonna be okey..

Hm jag nu sitter jag hemma, tidig dag idag, jag kom ju på att jag hade ett litet besök att göra för mitt knä och så, så jag hann inte på morgon gymmet imorse, men jag får ta tag i detta verkligen, får ta dubbel pass imorgon istället plus att vi har gym idag med laget så jag får se till att köra extra hårt då..
Nu närmar det sig min operation också och jag är mer än nervös och bara för att ja gvet att den blir av snart så känner man ju efter extra mycket, tror jag tror att jag känner mer än vad jag gör =P MEn så är livet.

Snart kommer pappa också ner, ska bli trevligt =)

Nu blir det lite brunch, vi ses =)

Dear life..

Livet, vad ska man säga? Man bjuds på många överraskningar hela tiden, man lär sig något varje gång, jag försöker njuta så mycket som möjligt av det, ibland känns vissa dagar jobbigare än andra, men så är det ju det går upp och ner, det är väl så det är ..

Idag har jag planer som att kolla på match ute i Kungälv sen ska jag och Julia göra oss många goda Pannkakor och gå igenom vad som har hänt i våra liv nu på senaste var ju ett tag sen vi umgicks sådär bara så det ska bli trevligt..

Livet är verkligen något helt oförklarligt.. Som tur är annars så skulle jag verkligen ha en bra fråga att ställa är vad tänkte man med egentligen?=P

Nu ska jag duscha .. Vi ses..

På väg

Ja nu snart ska jag bara sätta på strumporna och sen ska jag börja gå ner för att ta bussen till Järntorget där vi ska kolla handbolls VM :) Trevligt om inte annat, jag får väl se..

Jag har goda planer inför imorgon, ska nämligen ha pannkaksdag med Jullan och sen blir det att kolla handboll och sen får vi se=) Lätt att vi måste göra om helgen som vi gjorde igår Julia, jag kan bara tänka mig hur korten såg ut igårnatt som vi tog.. haha ^^ Aja de var ju rätt snygga ellerhur ..?

Nu kilar jag iväg så jag slipper stressa, ha en bra lördag om inte annat :) Ciao

Förträffligt

Jag och Julia var på äventyr igår och om det var roligt kan man väl säga:) Så nu sitter jag här, ska snart träffa Nicole vi ska till några och kolla på handbolls VM sen får vi se vad som händer :) Ska snart ta och hoppa in i duschen..

Hoppas ni hade en bra Fredagskväll.. nu ska jag kila :) Jag får återkomma..

Duktig

Idag känner jag mig extra duktig, har varit i full fart hela tiden, lagade mig lite pannkakor till lunch, har plockat ur massa skåp och hjälpt emelies mamma och samtidigt fick jag det mer städat så det var två flugor i en smäll, diskat, rensat kylen, torkat ur den, fixat och trixat med saker och nu är det tomt och fint här :) Ekar nästa. haha.. lite kul..

Hoppas jag får min lägenhet vore så otroligt skönt ifall jag fick den..

Men nu ska jag lägga mig och vila en stund så att jag är pigg tills träningen ikväll

Aldrig bli gammal?

Ja, nu sitter jag och kollade på mtv och det är Nelly furtado vs Madonna, just nu är det låten med 4 minutes med Justin och där har vi verkligen en dam som inte vill erkänna sin ålder och inte bli gammal.. Hon försöker och försöker se så ung ut som möjligt, lite roligt där=P

Träning ikväll, Lelle är tillbaka :D Wiiihooo.. jag har saknat henne sjukt mycket, hoppas bara inte hon är allt för brun så man ser ut som en riktig blekis men det förvånar mig heller inte när hon varit i Thailand i en månad:P Va skönt att vara borta sådär..

Nu ska jag börja göra lite lunch..Ses

Something in the air

Har jag någonsin nämnt att jag verkligen är lycklig fastän min liv rasar samman då och då? Jag har en helt underbar familj som stöttar mig i vått och torrt, som är där för mig när jag behöver dom som mest, jag har en helt underbar släkt som bryr sig om mig och står där för mig helt enkelt.. Har jag nämnt att jag har helt otroliga vänner? Bättre vänner finner man helt enkelt inte, ibland kanske man inte visar det nog tydligt men ni betyder så otroligt mycket för mig fastän jag är som jag är ibland..
För varje dag som går så växer jag som person, i mig själv, jag lär mig nya saker varje dag, jag lär av mina misstag men även av mina lyckanden.. Jag har gått en hård väg till mötes många gånger och troligast kommer den vägen fortsätta att vara lika svår att gå, men om jag tagit mig såhär långt kommer jag troligast att ta mig igenom den med nöd och näppe ändå..

Nu blev det ett sånt här sentimentalt inlägg här, vart jag vill komma med saken är att NI alla påverkar mig som person, ni som fortfarande finns kvar är fortfarande en stor del av mig och ni som väntar på mig på andra sidan någonstans har gjort mest intryck på mig, jag kämpar och sliter och varje dag som går är ni i mina tankar, ni finns där, säkert stöttar mig också, ni kommer alltid finnas här med mig vart jag än går bär jag er med mig..

Jag pratar ofta såhär konstigt, gåtor, frågande på något sätt konstigt, ni som följt med här ett tag vet och nu vet ni andra också..

Hoppas ni vill fortsätta följa med på min otroliga resa.. Vi kanske stöter på varandra? Vad vet man, världen är trots allt väldigt liten..

Godnatt med er allesammans..

Kristen Stewart

Titta på denna förändring =)



Nu ska jag närmare bestämt kolla på en film ..

Och några andra bilder ..



Lyckad matdag idag

Jaa idag har jag hunnit umgås nästan hela dagen med Ebba, det började med att vi kollade lite skor och så sen hittade jag en makeup remover också som jag hoppas är riktigt bra .. Efter det blev det självklart en fika på Espresso House och Julia det var faktiskt INTE min ide:P Denna gången ville Ebba ha sin scones så jag tyckte väl det lät helt okej..
Har även hunnit med att köpa mig ett par nya träningstights, jag hittar aldrig sådana annars så nu när jag hittade så köpte jag fast jag inte riktigt har råd, jag får föra över pengar på sparkontot helt enkelt :) Det ordnar sig alltid ..

Snart kommer pappa ner också.. ska bli kul =)

Nu ska jag komma till min "rubrik" sak, jag gjorde nyss mat, och idag blev mina klyftpotatisar helt gudomligtgoda. Jag lyckades helt överlycklig är jag.. de brukar bli helt okej men idag var det riktigt gott faktiskt :) Här får ni mitt nya recept.

1 person:
*2 medelstora potatisar
*Smör/rapsolja (finns i plastförpackning)
*Lökpulver
*Pommes krydda
*Italiensk Salladskrydda

Det är vad ni behöver för att få riktigt goda klyftpotatisar.. Låt potatisen vara inne ungefär 15-20 min max annars blir de brända..

Sådär hoppas ni får en smaklig måltid om ni provar detta =)..

Nu ska jag kila, vi hörs..

Jag blir hemma imorgon

Ja jag blir hemma imorgon, är fortfarande förkyld och att gå ut och gå 2 mil är ingen bra ide om jag vill vara frisk till operationen..Så nu blir jag hemma imorgon så först är det planerat en fika med Ebba efter det blir det nog att försöka hitta lite information om fosfor :) Vi får se hur det går..

Nu ska jag gå och sova så jag är pigg imorgon.. Ha en bra kväll och sov gott med er..

Run



Leona Lewis - Run



Lagar just nu Lax med potatis, får se om jag lyckas med potatisen denna gången, men förhoppningsvis..
Nu är det jätte tomt i lägenheten, Emelie är så gott som utflyttad och nu sitter jag här snart ensam i en 3a och förhoppningsvis flyttar jag också snart, hoppas verkligen på 2an..

Nu ska jag fortsätta med maten.. Hej med er..

Jag och sena kvällar..

Jaa vad ska man säga, jag är inte trött om kvällarna men om dagarna hade jag kunnat sova hur mycket som helst på ..menmen snart blir det att sova iaf så jag orkar upp imorgon =)

Jag är glader idag och det är bra ..

Gonatt på er allesammans

Ovanligt värre..

Jaa då var det äkta Göteborgs vädret tillbaka då igen, tråkigt nog.. hade gärna behållt snön som föll ner och skippat regnet men det är andra tider nu, regn, regn, regn fantastiskt ellerhur?
Ska snart på spelarmöte 17:30 närmare bestämt, har egentligen ingen träning idag eller vi som spelade Jsm har ingen träning och jag borde nog inte träna heller för min hosta verkar inte vilja gå över men trög som jag är vill jag faktiskt träna ändå =) Hostan får ta sig.. Vill träna så mkt som möjligt nu innan operationen för sen är det ju ingen handboll på 6-7 månader tyvärr.. menmen det ska bli hur skönt som helst att bara få kasta iväg skyddet..

Så nu sitter jag och väntar på att jag ska ta bussen till backaplan för att åka med Micke till träning..

Vad har ni för planer ikväll då?

Nu ska jag kila.. vi ses

Då till nu

Tänkte lägga upp lite bilder på mig genom tiderna:P haha här får ni något kul att titta på ..:P






Detta var då innan jag flyttade till Göteborg ungefär från 7an och uppåt :)




Och nu den 24 December :)



Nu ska jag kolla lite tv:) Det gick bra för mig i helgen, men inte för laget..
Vi ses :)

Första dagen i skolan igen

Ja då var första dagen avklarad, nu är det massor med strul med lägenheter hit och dit, vi får se vart jag landar, hoppas pappa får tag på Pia idag om tvåan det vore perfekt, dock för dyr men jag får betala lite jag med så det ordnar sig alltid på något sätt förhoppningsvis..

Idag blir det bara att det lugnt, käka bra mat och så inför sm och ladda upp ordentligt.. ska försöka renskriva med buddhist arbete också:) Hoppas det blir bra..

Nu ska jag lägga mig framför tvn en stund.. vi hörs :)

Oh jaaa

På mycket bättre humör idag och tur är väl det, idag är det match mot Önnered och gissa om jag är taggad, om jag är kan man väl säga.. ska bli kul, min kämpar glöd poppa upp idag och tur var väl det också =)

Så vi får se hur det går, har även hunnit läsa ut min bok idag och den var super bra :) kunde faktiskt inte sluta läsa så jag bestämde mig för att läsa ut den, bli lite klokare är ju inte helt fel..

Nu ska jag kila och fixa mat och sen blir det att åka ner till hallen..ciao =)

Jag kan inte ens övertyga mig själv längre..

Jag brukar faktiskt vara den som kan övertyga mig själv, jag brukar vara den som liksom bara "vad tusan säger jag, klart det komma ordna sig, det gör det alltid på något sätt någon gång" men nu sitter jag här och jag har känt så här länge liksom hur ska jag ta mig igenom allt det här? Hur tusan ska jag ta mig igenom det? Jag vet faktiskt ärligt inte själv..
Och det är inte så att jag sitter och tycker synd om mig själv för det gör jag verkligen inte, det finns alltid någon som har det värre men jag vet bara inte hur jag ska ta mig igenom allting.. Det finns så mycket, mycket som inte är uppklarat, mycket som sitter liksom långt inom mig som trycker på hela tiden, det gör så att inget funkar för mig till sist..

Vi kan ta som exempel handbollen, allt bara låser sig, jag är så förbannat less på mitt knä, ena träningen gör det ont, andra inte, ena träningen går bra, en annan går helt åt skogen, jag är så less på att jag bara går upp och ner såhär, att jag inte bara kan vara frisk, hel i mitt knä och bara vara den jag egentligen är.. Nu låser sig allting hela tiden, huvudet vill men inte kroppen.. Ett stort problem måste jag säga..

Och det finns så mycket som påverkar mig hela tiden, jag önskar jag levde på andra villkor just nu, att allt bara vara annorlund, ingenting går att rymma ifrån för det kommer alltid ikapp en men just nu känner jag mig bara väldigt ensam..
Inte ensam liksom sådär, för det om ted tar jag väldigt bra men allt annat liksom, jag känner mig bara så himla hjälplös och det är hur jobbigt som helst..



Jag vet inte, vet du?

Jag orkar inte funderar något mer idag, det blir bara jobbigare.. match imorgon får se hur det går, bara jag inte tänker så mycket och är så himla rädd om mitt knä hela tiden, det kan ju inte bli sämre just nu än vad det redan är..Jag hoppas iallafall..

Nu ska jag gå.. vi höres ..

En hel del plugg

Ja idag har jag faktiskt en hel del plugg att hinna med, hade tänkt att nästan hinna klart med buddhistarbetet idag, det är så sjukt mycket att göra, trodde inte det.. har redan skrivit 4 handskrivna sidor och jag har bara gjort till andra frågan och det är 6 frågor att hinna med, vi får se vad jag hinner idag förhoppningsvis hela..
Sen har jag projektarbetet också, hade tänkt hinna med det också men det är inte så mycket att skriva så det hinner jag förhoppningsvis med också..

Sen imorgon blir det att ta det lugnt, match har jag, är sjuk nu så förhoppningsvis mår jag lite bättre imorgon =) Får även veta om lägenhet imorgon, jag hoppas iallafall att jag får det.. jag behöver verkligen en just nu..

Sådär.. Nu ska jag återgå till pluggandet, hoppas att ni har en roligare dag än vad jag har just nu :)

Flown away

Nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt, har just plockat ihop i mitt rum, hallen och vardagsrummet resten är Emelies tur att ta, vi har nämligen en visning på vår lägenhet idag vid 15:00 så det måste ju se lite städat ut iallafall..
Vädret är helt underbart men det är dock -9 grader och tro mig -9 grader här nere är kallt, jag fryser nästan ihjäl när jag sätter min fot utanför dörren, brrr..

Idag måste jag hinna handla hem lite mat, träning bara min hals blir bättre och sen blir det massor med plugg hade tänkt försöka att iallafall hinna klart med halva arbetet på buddhism idag, är lika bra att göra klart det nu så kan jag ta det lugnt till helgen eftersom det är SM och man helst ska kunna fokusera på det på bästa möjliga sätt =)
Vi får se..

Nu ska jag återgå till att fixa och trixa.. Vi höres :)


Shattered glas

Sitter forfarande på bussen, är hemma 21:35 eller rättare sagt i Göteborg.. Har just kollat på Step Brothers och den var verkligen sjukt bra, det är nog den sjukaste men ändå roligaste filmen jag sett så jag rekommenderar den verkligen, ska sätta på en ny film snart eller så vilar jag en stund är lite trött, ska kolla Snatch också, vi får se hur den är min kusin rekommenderade den till mig..

Jag har haft en bra helg hoppas ni också har haft det, snart skola igen har bestämt mig för att plugga imorgon, blir att göra klart religionen så jag är färdig med den och sen projektarbetet också.. Ska bli super skönt att inte ha något att plugga sen och ha allt bortgjort istället..

Snart operation och jag är super nervös vi får se hur det går, kommer sakna handbollen sjukt mycket, att inte få spela och så men jag ska tillbaka .. i promise :)

Återkommer senare om jag hinner.. Ciao

On my way

Idag blir det att kolla massa filmer på hemresan men just nu blir det faktiskt Ikano för att kolla på kläder till min kusin=P

Trevligt om inte annat, jag kan ju alltid återkommer när jag sitter på bussen men det blir nog lite senare, nu ska vi dra iväg så vi hinner :) Hoppas ni har det bra, vi ses snart =)

Saturday 3/1 2009

Jaa, nu sitter jag här igen.. kollar The Hills just nu och väntar på att maten ska bli klar.. Trevligt =) Det känns faktiskt plötsligt mycket bättre på något sätt, jag vet inte, men det känns bara bättre..
Liksom ja går bar framåt, kollar tillbaka och lär mig av mina misstag men även det bra jag gör.. Vi får väl se det blir nog bra..

Ikväll får jag se vad som händer, jag och min kusin har iaf funderat på bio eller sällskapsspel vi får se, det blir nog trevligt iaf ..Slö dag har det varit idag, var nyss ute på promenad med hunden och det var kallt men ändå skönt och svalkande.. Behövde nog lite frisk luft tror jag..

Hoppas ni har en bra helg..Ses

Living my life

whatever you do, dont lie to me..

Dagen är över och jag kan pusta ut, det gick bra..Jag överlevde..
Nu däremot så sitter jag och bara tar det lugnt, ska snart sova tror jag börjar bli lite trött, har inte kunnat lägga upp några bilder från nyår, det krånglar massa med blogg.se så det kommer väl någon dag förhoppningsvis..

Hoppas ni har haft det bra, imorgon får jag se vad som händer, tar nog det lugnt iallafall..
Gonatt på er..

Leave it behind

Imorgon, imorgon blir dagen för mitt första steg till något nytt, jag har aldrig varit såhär rädd för någonting i hela mitt liv, jag har aldrig haft en sån här jobbig men ändå skön känsla i kroppen, någonstans där vill jag men ändå inte, jag måste helt enkelt..Lämna det som var bakom mig och blicka framåt, det är bara det där steget jag måste ta, som jag ska göra imorgon..
Imorgon är en annan dag än idag men varför är jag så rädd för? Vad är det jag är rädd för? Rädd för att släppa taget och gå vidare, rädd för att släppa taget om den jag var och bli den jag är nu..
Låter kanske konstigt men det är lite av vad som cirkulerar i mina tankar just nu..

Önska mig lycka till..

Nu ska jag sova, godnatt på er..


Dagen efter imorgon

Så nu sitter jag här igen, dagen efter nyårsafton, första dagen på det nya året.. Ja 2009 vad har du att ge mig? Vi får väl se..

Lägger upp bilder från igår lite senare, har suttit och försökt nu men den bara krånglar.. hoppas ni hade en bra nyårsafton min var bara bra :)
Min familj fattades bara menmen så är livet ibland..

Nu ska jag kolla klart ET och sen sova, är super trött.. Gonatt på er


RSS 2.0