Du, och ingenting..

Ja idag har jag hunnt hämta ut min klänning som jag buda på tradera, kommer ut med bilder på allt jag har hunnit buda hem, det är en liten ny samling, som sagt jag försöker bygga upp min garderob just nu, bara jag skulle vinna på ett lotteri så skulle jag kunna göra det snabbare=P Haha har faktiskt rört mina sparpengar som jag enbart flyttat över till ett annat konto för att inte röra så kan jag tyvärr inte hålla mig, fast nu är det slut på det, inget mer pill på dom pengarna inte...



Hur som helst så vet jag inte hur du tänker, falskt, gnälligt, skyller allting på mig.. sånt är livet och har vart så i ungefär två år nu och jag börjar faktiskt bli ganska less.. Mitt fel, mitt fel, mitt fel, du är alltid perfekt, du sköter dig, du gör ju allting och jag bara skiter i det ,precis så är det, allt ska ske när du kan, när du inte kan så kan du inte ställa upp men när du kan så ska alla ställa upp.. Jag vet inte, kanske är helt onödigt att jag ens lägger min energi på dig..

Ska snart äta middag med några underbara tjejer, Lelle, Mickan, Sofia har jag glömt någon ?=P

Lelle, you rock;)

Nu ska jag kila.. ciao

Its over..

Jag skulle just säga det, jag vet inte men det känns som en himla besvikelse ännu engång, är det kanske jag som är blind för vem man ska kalla vän och vilka jag väljer, det är ju iallafall bra att man upptäcker sådant någongång..Bör nog bli försiktigare vem jag egentligen vill ha som vän..
Just let it be, because i will..

Imorgon är det iallafall UF, sedan blir det att fixa och trixa, lite matte och så.. sen är det och åka på herrarnas match, mest för att träffa Lelle, hon ville väl ha lite av mitt "fantastiska":P haha sällskap eller nåt.. hursomhelst blir det nog trevligt, sen har jag träning själv med jsm-laget, en mkt sen träning.. så nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon..

Såg att laget vann idag med 21-30 eller något. gött =)

Gonatt på er allesammans..

Glömde..

Berätta den enda roliga grejjen som har hänt denna vecka, jag är sjukt uppspelt:P haha roligt nog ..

Fick nämligen veta igår att vårt företag har just nu bland de 15 bästa affärsplanerna i Göteborg, och då är det flera hundra som har skickat in=) Haha helt sjukt, men som sagt hard work lönar sig..

Damn ..

Damn, life is hard....

Jag vet inte längre, känns som att min ryggsäck bara växer sig större och större och snart spricker den där bubblan, man försöker vara positiv varje dag fast innerst inne känns mycket som om det bara är upp och ner just nu, det liksom bara är snurrigt och förvirrande och vissa folk runt omkring gör det verkligen inte bättre.. (Du säger emot dig själv hela tiden)
Bättre att inget säga än att gå och säga saker och sen inte stå för dom..



Och ja vad ska jag säga, du hör aldrig av dig längre, det är alltid jag som ringer och frågar saker osv, du kan inte glädjas åt en för saker och ting, du frågar aldrig längre om man ska göra något (för du har tydligen inte tid) Men du har ju tid med alla andra, jag vet inte vart jag har dig just nu och vet heller inte vart jag vill placera dig heller.. När ringde du och frågade sist att vi skulle göra något? Jag kommer inte ihåg iaf..

hur som helst är denna dagen PISS, ja orkar inte skriva något mer för det känns på tok för jobbigt att ens tänka tanken..

- i want to find my way back home - Hitta personen jag engång var..

(Lelle, tack för att du är ett stöd)..

Det snöar, helt otroligt..

Det snöar i Göteborg, helt otroligt att det inte regnar för engångsskull och vet ni, jag tycker faktiskt om det fast jag håller på att frysa ihjäl när jag sätter min fot utanför dörren, men så är det, jag tycker om det för det får mig ett steg närmare julen och jag har längtat till jul ändå sedan i September, jag vill att det ska vara det nu, bara få ta det lugnt, umgås med familjen, äta god mat, ha trevligt, ge massa present, älskar att ge saker eftersom det alltid är så uppskattande och man får någon sorts värme inom sig när man vet att man inte bara tänkt på sig själv =)




Träning ikväll och tro det eller ej jag längtar faktiskt, jag är sugen igen och jag hoppas det blir en riktigt rolig träning idag, jag är sugen på att röra på mig just nu eftersom jag kände mig så otroligt pigg i benen igår på matchen så hoppas jag verkligen att det håller i sig idag med =)

Nu ska jag sova en stund så jag är pigg och glad till träningen..



Hur som helst, är det bara jag som smälter när jag ser honom?

Min tanke... om saken..

KUNGÄLV

Jag vet inte vart jag ska börja, men jag kan börja med min egna tanke..
Att byta till Kungälv har nog varit ett av mina bästa beslut sen jag kom hit, visst det gick jätte bra i Kärra tills och notera (tills) jag skadade mig, men det är ju heller inte så konstigt, jag kan inte vara med till 100 hela tiden och göra saker jag kunde förr och nu sitter jag här 12 månader senare fortfarande skadad (korsbandet) och snart är det operation, men jag kan spela ändå, det finns så många som inte kan det men jag är så himla glad att jag kan det så jag inte hade behövt sitta på sidan om jag bara må dåligt hela tiden.. Men snart så hoppas jag på att vara tillbaka..
Men jag ska iallafall försöka komma till saken så fort som möjligt..

Laget är bland det goaste tjejerna jag träffat, alla är så himla snälla och man kan ha roligt på plan och utanför plan också med varandra, inga uppdelningar eller massa skitsnack (all the time), men nu är det något som fattas och det gjorde det inte i början på säsongen, vi är nere i en svacka och det känns inte som att vi har lika roligt som vi hade tidigare på säsongen varken på träningar eller matcher..
Vi peppar inte varandra som vi borde, tänk vad lätt det är att liksom bara säga till någon "fan va bra, fortsätt så" eller "synd, men du sätter nästa" och jag menar inte nu att man liksom bara ska säga det till dom som har en "självklar" plats i laget utan nu menar jag att ALLA behöver lyfta ALLA i laget, peppa upp varandra, ha roligt, spela för att man tycker att handboll bland det roligaste man vet..

Varför lägga ner all denna tid på något man inte tycker är kul? Varför går vi inte bara ut på plan och liksom bara har kul, har den där känslan om att "vi tar det här, tillsammans" "fan vad kul det kommer bli att spela idag" .. Att man har den där längtan i kroppen av att bara få ställa sig på plan och ha roligt för det är ju därför vi är där, eller iallafall jag..
Köra vårt race och om vi förlorar så förlorar vi TILLSAMMANS och när vi vinner så vinner vi TILLSAMMANS..Den där känslan saknar jag då vi peppar varandra, tränarna peppar alla och försöker få ut maximalt av alla spelare, visar glädje till varandra..

Vi spelar alldeles för ofta med oss själva, jag menar vi är ett lag, detta är en lagsport, jag saknar känslan av att man går ut på plan och liksom fan nu gör vi det här tillsammans har kul, vi skapar lägen åt varandra, gör det FÖR varandra inte för att bara vi själva ska lyckas ut för att vi TILLSAMMANS ska lyckas..

Det skulle vara så kul att komma till en träning då alla är glada, alla kämpar, kämpar tillsammans, har roligt och kan skratta och peppa varandra..
Nu vet jag ju inte hur de som är på plan känner men det är iallafall såhär jag känner, jag tycker det är så synd att det är på detta viset men vad ska man göra? Det är svårt att förändra något själv, utan alla måste vilja vara med på att det skall vara såhär..

Och jag vet att exempelvis vår tränare är väldigt hetsig ibland, har höga krav på laget, är den SÄMSTA förloraren jag någonsin träffat (på ett bra sätt) men även så ska man inte glömma hur mycket tid och själ han lägger ner på laget, även vi måste tänka på att lyfta våra tränare på träningar också, att visa att man uppskattar vad det gör för att vi ska kunna göra det vi tycker bäst om och jag om någon kanske inte skulle sitta och skriva detta eftersom "tränare" ibland kan vara min största motståndare, att även jag ibland drivs till vansinne, känner mig sjukt ledsen och bara vill vara någon annanstans, men som sagt även tränaren är en del av laget och nu menar jag inte att vi bara ska lyfta de som är på planen men även de som är på bänken och hjälper oss göra det vi gör..

Jag vet inte vad mer jag ska skriva.. Ska nog sova nu..
Godnatt på er !!



You belong

Hade ett långt samtal med Nicole igår haha nästa två timmar men det var ju trevligt och om det skulle gå med planerna så skulle det vara skit kul =)

Träning idag med JSM-laget, vi får väl se hur det går.. Jag vill *** bara bli hel nu, bara trolla mig frisk igen och kunna köra till 100 % och liksom bara visa för mig själv och för alla andra att jag kan *** visst.. Men nu är det ju andra förutsättningar och det är svårt att sätta sig in i dom för jag har alltid haft krav på mig själv och kommer nog alltid ha det hur mycket jag än försöker, de kommer alltid finnas där för jag vet vad jag kan och jag vet hur det skulle kunna bli också.. Men nu är det inte så och det är svårt att varje träning, varje match hålla uppe humöret, hålla upp passionen för det jag gör, för varje träning/match som går så känns det som att jag bara glider en liten bit ifrån det.. Sakta men säkert och jag vill ju inte det men det är så jag känner just nu..

Har redan gått 12 månader, på Söndag är det precis exakt den dagen jag skadade mig förra året och vad har jag att se framemot nu? ha kul i typ 3 veckor till och sen 6-7 månaders rehab där jag knappt kommer ens få springa..
Jag vet inte, kommer jag någonsin komma tillbaka??

Nu ska jag kila.. Ciao




......

Jag vet inte vad jag ska skriva om dig faktiskt, du har förändrats så mkt, så mkt mer ego, bryr dig typ bara om dig själv och jaa jag har nog inget mer att säga..


DONE

http://www.youtube.com/watch?v=8fGcmEci8wA

Kolla denna =)





Man blir aldrig less på Gossip girl, så enkelt är det bara

Nu ska jag dra mig härifrån, sitter i skolan just nu, har just gjort klart friluftsdagsuppgiften vi hade så nu är DONE =)
Lite projektarbete på söndag sen kan jag pusta ut i kanske en vecka iallafall

Ha en bra kväll vi ses väl ? ;)

Yooooou..

I just cant take a single step without you..You make me fly, you turn my world to a better place..

Idag, imorgon, föralltid..



Imorgon är det träning igen, jag kommer vara trött återigen det vet jag, som alla andra dagar.. Men om man tänker positivt som jag gör idag så spelar det faktiskt ingen störra roll för jag har de jag tycker om runt omkring mig, de som betyder något vet om det och jag vet om vilka som jag vill ha runt omkring mig.. Vilka som är ärliga och vilka som inte är det..
Varför slösa sin dyrbara tid på någon som aldrig skulle kunna slösa en gnutta tid på dig ? Varför låta någon trampa över dig? Nono..



Sen måste jag säga att Taylor Momsen är ursnygg..




Torsdag

Plugg,plugg,plugg eller inte idag, idag bestämde jag mig för att ha en pluggfri dag och tokplugga imorgon istället, de behövde jag verkligen, jag har varit ute och köpt julklappar så nu är min systers julklapp klart, julias, emelie och emmas och farmor och farfars =) Perfekt några kvar bara ..

Imorgon blir det handboll för hela slanten, handboll på morgonen och sen på kväll och nu ska jag kolla gossip girl innan jag går och sova.. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi igen när jag är mig själv och inte dör i mitt pluggande =)

gonatt

Jag är döötrött

Jag är så himla less på plugg nu, jag har nästan pluggat konstant i två veckor och jag är så less, usch och blää att allt kommer på engång..

Jag har en bit kvar på min Religionshemtenta på Islam och Kristendom, helt slut är jag, kan inte tänka något mer, jag får heller inte glömma att sova som jag ska göra nu för jag är verkligen dötrött, sorry för den dåliga uppdateringen men jag uppdaterar som vanligt igen på Torsdag när denna tenta är klar, då kommer jag jubla.. Dock har jag tre andra saker jag också måste göra klart, så jag kanske sparar jublandet tills på Söndag..

Nu ska jag sova, vi ses imorgon



Party night at kungälv =)

Jaa igår var det då en "lagfest" grej igen fast då ute i Kungälv, mycket trevligt =) Fick många trevliga pratstunder, dock så svek lelle oss, nästa gång är hon då tvungen att följa med=P ..

Hur som helst så har jag hunnit tvätta idag, gjort klart båda naturkunskapsuppgifterna och sen så har jag hunnit tvätta och storhandla, nu är kylen PROPP full, har aldrig varit så full tidigare tror jag..

Här får ni bild från igår..nu kilar jag..ciao =)



Laredoute ..

Hittade några godingar =)




Nu ska jag sova, ha en bra kväll =) Gonatt

Such a better place..

Idag, den 12/11 2008 skulle vara din födelsedag, din 20-års dag, DIN dag som jag gärna hade velat dela..Vi hade suttit hos dig nu och bara skrattat och haft så sjukt kul ,festat, du hade gått på systemet (såklart när man fller 20), jag hade fått ge dig en stor kram och fått säga hur himla bra vän du är, hur mycket jag har saknat dig, varför är du inte här nu för ? Jag kan fråga den frågan om och om igen men svaret kommer jag aldrig få..

Jag ska tända ett ljus för dig, det ska brinna, brinna lika mycket som min saknad till dig min vän..

Jag vill gärna bara spola tillbaka tiden, jag hade gjort vad som helst för att få gå tillbaka en stund och bara njuta av stunden.. Varför? Vännen varför? =(




Plugg och åter plugg

Jaa då var det ju som sagt plugg igen, det är det enda jag gör nu för tiden..

Och det blev en sen kväll igen, tyyypiskt.. Nu kommer jag vara död än engång..

Gonatt

Nonono

Nu är det såhär, det finns bara 24 timmar om dygnet och hur tusan ska jag hinna allt jag ska hinna med på 24 timmar för att hinna vara klar i tid ? Nu vet jag att jag ska tänka positivt men nu är det verkligen stressigt jag måste börja NU..

Vi ses imorgon.. Ciao

need something to hold on to

On and on, this love i feel for you goes on and on..

Det är mycket jag har insett denna helgen, vad man ska hålla hårt i och vad man kanske ska låta gå och inte lägga så mycket energi på, jag tror jag lägger energi på fel saker och många gånger vet jag det själv men jag kan inte riktigt låta bli men jag känner någon sorts styrka som styr mig i rätt riktning, jag är på bättringsvägen och jag hoppas bara att jag orkar och klarar ta mig igenom allting, för i slut ändan är allt slit värt..

Jag håller på att hitta tillbaka till livet, att hitta tillbaka till glädje till livet, varför jag gör det jag gör, varför jag är här idag och varför jag har valt mina vägar som jag har valt.. Jag har hittat vägen, nu är det bara att hitta det rätta sättet att ta sig igenom den, jag tror att på något sätt så ställs vi aldrig inför för svåra utmaningar i livet, vissa ställs för större och vissa ställs för mindre men någonstans där så är vi alla starka nog att klara oss bara vi hittar den där gnistan som får oss att hålla ut och vänta på bättre tider.. Man vill nog ibland vara starkare än vad man egentligen är, men jag tror att det är lättare att dela med sig än att bära på hela ryggsäcken själv..

Nu ska jag däremot plugga klart innan jag ska sova, hoppas ni har en bra kväll.. Kram på er ..





On and on

Nu sitter jag igen på bussen hem då istället, tråkigt faktiskt.. jag känner mig så hemma här, men man vet ju aldrig jag kanske hamnar här senare i livet det vet man ju faktiskt inte, jobbigt att lämna Ted och nu åker han ju också till Oslo för att jobba så vi får väl se hur länge han blir där sen då..

Min helg har varit helt okej, jag har först varit och kollat på en avskedsvideo från en av mina bästa vänner och det högg verkligen så hårt i ens hjärta men nu vet jag iallafall att du tänkte på oss och det ger mig ett lugn där inne ändå och jag vet att du brydde dig mer än annat, men det som gör mest ont är att du aldrig sa något att du aldrig lät oss hjälpa dig..=( För om du bara hade sagt något jag lovar jag hade kämpat för dig med allt jag kunde ha gett, allt jag kunde ha gjort för dig..Jag lovar..

Hur som helst så har jag hunnit med att vara och bowla med Ted, hans syster, hennes pojkvän och någon kompis till dom och vet ni vad, JAG, jag av alla vann =) Haha stolt är jag iallafall..

Och nu blir det massa plugg, så nu ska jag sätta igång så jag någongång blir klar med det.. Ha en bra söndag så hörs vi imorgon eller något.. Kram på er =)

Fredag och en lång busstur till Linköping

Ja då var det fredag igen då och jag måste verkligen påpeka att veckorna bara springer iväg, det är redan November och det känns som att vi började just och det var ju i Augusti så det var ju som ett tag sedan och jag vet faktiskt inte vad jag har gjort av tiden, känns som att jag har sjukt mycket att plugga iofs så har jag ju det men jag känner mig faktiskt riktigt nöjd jag har nämligen gjort klart vår Likviditetsbudget och vår resultatbudget och jag hoppas verkligen att den duger, för jag är faktiskt nöjd med den..

Nu var ju bara problemet att få till vår bakgrund osv och sen få in alla saker på alla dessa olika papper för vår affärsplan ska vara inne nästa helg och vi har verkligen super stressigt just nu för nu ser min helg + nästa vecka ut såhär

* Busstur + plugg
* Kolla på en avskedsvideo
* Hinna umgås med Ted
* Plugga natur på hemvägen på söndag
* Måndag, besök hos sjukgymnasten
* Vara helt klar med min del av affärsplanen
* Träning
* Tisdag, besök hos nutriguard för möte
* Träning
* Plugga naturkunskap
* Onsdag, får vårt hemprov från religionen
* Träning
* UF presentation på Torsdag
* Studentmöss provning
* Inlämning av affärsplan, få tips
* Träning
* Fredag, träning plus affärsplan
* Lördag inlämning av Affärsplan
* Söndag plugg på naturkunskap
* Måndag inlämning av 2 naturkunskaps uppgifter
* Onsdag hemprovs inlämning på religionen (Kristendom, Islam)

Puuust, säger jag bara, vill inte ens tänka på hur jag ska hinna med matcher, träning och skola samtidigt, helt sjukt..

Hur som helst ska jag försöka koppla bort stressen i helgen för det var ju som sagt 5 veckor sedan jag träffa hjärtat och jag behöver verkligen denna helg till att ta de lugnt innan jag går över tröskeln till super stressiga november..

Nu sitter jag iaf på bussen till Linköping, kommer från 15:45.. Vi ses sen =)
Hade så bra

Skola och UF

Sitter just nu i Therese arbetsrum och googlar lite och fixar och trixar på vårt UF, sitter med vår likviditetsbudget just nu och det är absolut inte det lättaste, sitter och kämpar här vi får se hur det blir, nu ska jag fortsätta =)

Blääää

Vi vann..........


Jag vet inte längre, jag vet inte längre varför jag inte vet och jag vet faktiskt heller inte vart all min glädje tog vägen, den bara försvann och jag tycks faktiskt inte hitta vägen tillbaka.. Men jag börjar faktiskt bli van, min värld vänds upp och ner till och från det börjar bli vardagsmat för mig tyvärr..

Nu ska jag sova, jag är verkligen dötrött just nu inte bara fysiskt men även psykiskt..

Gonatt

Breathing your love

Jag har verkligen fastnat för Darins nya, den är sådär sjukt bra peppande på något sätt och det passar sig perfekt just nu eftersom jag snart ska spela, blir denna gången mot Kortedala , vi får se hur det går..

Har endast hunnit med skola idag, har hunnit nu en snabbis hem innan samlingen och jag ska gå om två minuter till bussen, så vi får höras efter matchen.. ha en bra kväll tills vidare.. vi ses=)

Ååååh jag längtar till hundra att få träffa Ted och bara få vara och sen kommer jag behöva hans stöd till helgen, vi får väl se..

i've got to say

that Darin is back :) Haha jaa jag måste erkänna det själv, mkt bättre och snyggare helt klart.. jag bara sitter och stirrar mig fast på hans nya musikvideo med Kat de Luna, vilken maskulinkille han börjar bli .. Riktigt nice, första gången jag kan sitta och lyssna om och om igen på Darin, helt otroligt =) Tummen upp för honom

Trött och seg

Ja denna dag har varit den tröttaste dagen på länge, däremot gick det helt okej på träningen imorse för mig men annars så har jag varit helt slutkörd känns det som, jag somnade typ direkt när jag kom hem i några timmar och sen så åkte jag för att jobba med laget, vi har packat julkort as tråkigt vart det men hurtigt ja och 3 andra packade sammanlagt 21000 julkort =) Duktigtduktigt..

Har hunnit göra pannkakor också med emma, har inte hunnit nämna det men hon är här nu och ska stanna här typ 2½ vecka =) ..

Imorgon är det match mot Kortedala, vi får se hur det går, hoppas såklart på vinst.. nu ska jag kila och sova jag är supertrött..

Hade velat sitta upp och följa USA valet men som sagt skolan måste gå före, jag lär väl ändå få veta imorgon på morgonen vem som vann.. jag håller tummarna för Obama =)

Natti på er..

pictures from last night






Sådär, det får räcka..

nu ska ja fixa lite.. vi ses =)

Gokväll damer och herrar

Sådär, nu sitter jag återigen här och det har varit en fullspäckade dag idag faktiskt.. Jag har hunnit med att kliva upp först vid 12 efter det så drog jag på mig kläderna för att ta en fika med min syster och hennes vän Marie vi satt en bra stund på Condeco och bara pratade, efter det kilade vi vidare för att strosa runt lite i Nordstan.. Jag sa hejdå lite senare till min syster som tog tåget till Lund igen och jag begav mig hemåt för pluggning och nu har jag suttit och gjort lite matte har hunnit till 2014 och jag ska ha hunnit fram tills nästa vecka tror jag till 2019 så jag har inte särskilt mycket kvar faktiskt..

Jag är faktiskt lite hurtig just nu känner jag så jag hade faktiskt tänkt att sätta mig och renskriva och fixa och trixa lite med vårt projektarbete och kanske lite på vår logga också vi får se vad jag hinner med, sedan har jag funderat kring saker och ting och jag tror jag ska hoppa av Historia B för jag vet inte vad jag kommer ha för nytta av den på universitetet..

Men hur som helst jag bjuder på lite bilder nu iaf från gårkvällen..

Party

Nu sitter jag hemma med, grün, emelie, nicole, lelle. therese .. trevligt =) vi har mkt kul och det blir nog utgång om en stund..

Vi ska väl alldeles strax dra någonstans på någon korridor fest, i dont know.. vi ses =)

RSS 2.0