Bränd kotlett

Jag är riktigt RIKTIGT bränd och jag menar det, kom nyss från Saltholmen var där med Timmie och Jarhäll från 11 imorse och hade tyvärr inget solskydd, rätt åt mig..Upptäckte det nu när jag kom hem, hela kroppen är bränd, är KRIT vit på rumpan och KNALL röd runtom..:P

Tänkte dela med mig bilder av dessa två från idag :)



Nu ska jag käka och sen ut till Kungälv och träna :) LÄNGTAR :D
Ciao

Bette davids eyes



Vilken bild på Leighton Meester




Jag såg nyss på Seven Pounds, vilken film är det enda som jag får ur mig just nu, vilken känsla vilket mästerverk tycker iallafall jag.. Har nog inte sett bättre film, så den rekommenderar jag verkligen (glöm inte ta med näsdukar isåfall)..

Imorgon åker jag tillbaka till Göteborg med blandade känslor faktiskt, men det blir nog kul saknar handbollen och allt runt omkring dock tråkigt att lämna alla nära här hemma men jag kommer ju hem igen såklart..

 Man lär och lever, lärdomen i livet är det viktigaste att man växer som människa, att man är nöjd och lycklig över den man är, vi alla är olika och tur är väl det..Det finns inget "jag har för stora ben" "jag är för kort" "jag är för lång" " jag kan inte detta" tänk istället "jag kan allt bara jag vill" "jag är jag och perfektionen i sig är när man inser det" ..

Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag haft..Godnatt med er och sov gott..

Good girls go bad

Hittat massor av bra musik :) Lyssna


Cobra Starship - good girls go bad


Leighton Meester - Bette davids eyes


Enjoy

Saturday..

Ohyes det är Lördag idag, åker tillbaka imorgon, dock blev det tydligen sent på kvällen såg jag nu men what the heck, det ordnar sig :)

Sitter och lyssnar på The pussycat dolls - painted windows, riktigt bra låt det där ..

Blir att hälsa på min Morfar idag, köpa lite nya sockar, sen får jag se vad som händer..Har nyligen vaknat så nu är det bara att göra sig i ordning ..

On my way..

Jag ska ringa Marit och kolla om hon är hemma, ska fixa och trixa lite med henne mp3 :) Ge henne lite av min musik, förhoppningsvis gillar hon den..Så vad har man planerat nu då? Alla har åkt till Kiruna för festivalen där så jag är ensam här nu, men det ordnar sig åker ner till götet på Söndag igen..
Längtar faktiskt, ska bli skönt att få komma ner igen och se lite av sommaren där..

Så hur som helst vad har ni planerat för denna helg då?

Hade så gott, nu ska jag kila..ses

Ohlala Frihet

Ja en helg av frihet ända tills på Onsdag då det återigen nalkas jobb, men nu är jag klar hos NCC och det är hur skönt som helst ska alldeles snart springa in på banken med pengarna från UF och lägga in det på alla konton, blir att laga massa mat idag som jag ska ha med mig ner igen..

Sen vette tusan, hade tänkt hinna förbi Morfar också så det står också på schema, alltså en fullspäckad dag för mig och jag är redan trött ..

Får se hur detta slutar.. Ses

Usch ja..

jag är hur trött som helst, men ska iaf ut och långlöpa tror jag eller intervaller sen snabbdusch och sen ska jag förbi marit, det är vad mina kvällsplaner ligger på förtillfället..

Är super duper trött idag, sista dagen på detta jobb imorgon, skönt ska det bli :) får återkommer senare

Forgot..

Juste, Lelle jag saknar dig med, men snart ses vi igen..Hoppas du kommer på mån och tis träningen, har massor att ta igen efter din midsommar och allt=)
Saknar många andra med, var bara tvungen att skriva till Lelle har glömt att svara henne, men nu har hon mitt svar=)

Hoppas ni andra också har det bra och vi ses när jag kommer ner hoppas jag:) Längtar efter er alla.Natti

Inaktivitet..

Jag har inte haft mycket att skriva de senaste dagarna och tycker att inlägg så som, "just kommit hem från jobbet blablabla" är så himla fantasilösa och tråkiga att läsa så nu sitter jag här igen men vad har jag att komma med idag då?

Jag är iallafall snart klar jobbad hos NCC, huset är snart färdig målat och det ska bli skönt att få lite ledigt över helgen och för övrigt ni som är i Göteborg så är jag tillbaka till helgen igen, har mycket att hinna med men förhoppningsvis har jag lite tid över till att roa mig lite innan allvaret med jobb börjar igen..

Jag är för övrigt super bra nu när jag tränar, hurtig och allt..Och vet ni vad, jag klarar banne mig att ta 50 i benböj med skivstång hur bra är inte det? Klarar mer, men vågar inte lägga på mer när jag är ensam..Klart jag kommer vara tillbaka igen för alla er som inte trodde på mig och för alla er som gjorde och gör det.. jag tror på mig själv och det är väl det som är det viktigaste? Tycker iallafall jag, att man tror på det man gör, att man brinner för det och att man tycker att tiden är värd att läggas ner på det..

Hur som helst så har jag varit hos Marit idag också suttit och kollat på Lisa williams, jag fattar inga ord för henne, helt otrolig måste försöka hitta om man kan ladda ner lite avsnitt, man blir lite tårögd när man kollar på sånt, men samtidigt ger det en sån där otroligt lättnad i kroppen, för er som inte vet vem personen är så är hon ett Medium iallafall från England (bor i USA för tillfället) när man sett hennes program, läst Sylvia Browns böcker, ja jag tvekar iallafall inte..

Nu ska jag däremot sova, är hur trött som helst, sry ett så långt inlägg men hoppas att ni finner er tid och ro till att läsa alltsammans :) Ses imorgon ..



Want my hair back..

jobbjobbjobb..

Bara jobb hela tiden och när man slutat så är det kväll igen, går alldeles för snabbt, körde gympass idag och boxpass, hyfsat bra, nu ska jag ta det lugnt och invänta jobbet för imorgon..

Träning för imorgon blir väl backe skulle jag tro och 4 km lö sammanlagt :) Greaaat..

vad har ni för planer för veckan?

Jag är så otroligt fantasilös just nu, bara för att jag är så trött men jag kanske återkommer ikväll eller imorgon, hoppas ni haft en bra dag=)

Tired..

Jag är trött, har varit det hela dagen, det är så himla segt vad gör man här egentligen? Finns inget att göra, bara sitter om dagarna eller rättare sagt helgerna och degar, för ingenting är öppet på helger jo en liten stund om lördagar men denna helg har allt varit stängt, it sucks..

Vad gör man då? Går fram och tillbaka till tvn och till datorn..What a life..
Men sen om man har intressen för att vara här uppe så man kan göra något är det säkert ett jätte bra ställe men inte just för mig.. nixpix..

Hur som helst imorgon så är det jobb igen och jag bävar verkligen för det, vill vill vill inte.. Usch.. Men thats life to..

Vad ska ni göra en måndag? Är inte måndagar allt för jävliga? Man kliver upp och vet att det är hur många timmar/dagar som helst tills nästa fredag.. I dont like..

Godnatt med er

Godmorning

Ja godmorgon mina vänner, har hunnit käka lite frukost och så.. Skön morgon när man bara kan slappa, kanske städer lite där nere i köket var lite stökigt..

Vad mina planer är för idag? Hmm, träning självfallet och så ska jag väl förbi Marit sen får jag se vad som händer..

Vad har ni för planer en söndag som denna då? Söndagar är inte de riktigt sega dagar tycker ni? Tycker iaf jag..
För då blir det måndag nästa dag och jag vill verkligen inte jobba, men jag får väl ta mig upp och försöka iaf..

Sorry....

Jag glömde säga.. Jag har hunnit med två pass idag, ett konditionspass och sen ett tufft gympass efteråt, jag är på gång nu :)

Nu ska jag låta er sova, jag ska nog låta mig själv också sova med tanke på att mina ögonlock snart trillar ner..Godnatt

Its me..

Im so sorry for writing this too late, but better to late than never..
What I really wanted whit this was that I noticed that it was me that needed to change, to look on things in different perspective and not only my way..
Im sorry that it took me this long to noticed that, it was not you..it was me..



Som jag skrev tidigare, det var jag som behövde ändra mig, se saker i nya och andra perspektiv inte bara mitt eget, jag behövde förändras inte du, du väntade och väntade och väntade och jag förstår det först nu, men jag är inte arg på mig själv eller så jag är bara lite ledsen på mig själv att jag lät dig vänta..
Jag levde mig in i något som inte fanns, i någon som inte fanns.. Jag, den jag trodde jag skulle vara, den jag trodde jag behövde vara och glömde bort vem jag var/är..

Hur som helst.. Im back =)

Nattinatti..

Helt sjukt..

Jag har sovit till klockan 13:00 ..det är helt sjukt, jag brukar aldrig kunna sova så länge men det märks att man behöver vila ut sig en aning..

Idag har jag iallafall planerat att långlöpa, träna kondition rättare sagt sedan blir det gymmet igen och vad jag kör där återstår att se :)

Nu ska jag käka lite frukost/lunch, vi ses:)

Cant stop thinking about you..

Isn´t that a little bit of fun? Jag känner iallafall så, på något konstigt och oförklarat sätt så kan jag inte sluta tänka på dig, det är liksom som att de dras dit på något sätt, jag har en konstig men en helt härlig känsla i hela kroppen, i magen.. Kan man tänka sig, trodde inte alls jag skulle kunna känna såhär igen, vare sig det betyder något eller inte så betyder det en sak? Både jag och ni vet nog vad det är..

Free like a bird ..

Det är helt konstigt, vare sig du skulle känna lika eller inte så är det en sån lättnad, jag vet inte du bara finns där i mina tankar runt omkring.. Vad hände där?




Från midsommar:)

Godnatt mina vänner nu ska jag sova, är oerhört trött efter en trevlig kväll hemma hos min farmor och farfar och sen Sissi :)



Ses imorgon :)

Midsommar..

Sitter just nu och lyssnar lite på Erik Hassle..Har nyligen vaknat ska snart göra mig lite lunch instället för frukost när pappa kommer hem med lite ingredienser :)

Ikväll blir det iaf att käka mat hos Farmor och Farfar, sen får jag se vad som händer kanske åker förbi Sissi och dom men det beror på vad jag orkar med faktiskt, tänker inte gå ut iallafall på hela helgen är inte alls sugen på något sådant, nu blir det att ta det lugnt med sånt..

Så det är ungefär vad jag planerat, min vilodag idag, sen träning lördag söndag igen =)
Vad har ni planerat för kvällen och för hela helgen? Något kul?

Hoppas ni får en bra dag iaf..återkommer

Helt slut..

Har just varit och sprungit ett döjobbigt intervall pass på ca 1½ timme och nu blir det gymmet en ca 1 timme..sen promenad med Mira upp på Hirvas (Ett berg)..en fullspäckad dag men jag är mer taggad än någonsin att ta mig tillbaka inte bara för att visa att jag kan utan för att jag vet och vill för min egen skull .. Handbollen är ju en väldigt stor del för mig så snart så :) Soonsoon..

Nu kilar jag till gymmet..

What ever you say ..

Vad du än säger så är jag verkligen jätte trött vid detta laget, känner inte alls för att jobba men som sagt så är det sista dagen innan midsommar om jag inte bestämmer mig för att jobba då också dvs man tjänar ju dubbelt så mycket så det kanske är värt det jag vet inte, får se vad jag bestämmer mig för..

Saknar Göteborg nu faktiskt, what are you guys doing down there whitout me? ;)

Själv sitter man hemma bara typ, mina dagar ser i princip ut såhär - Kliver upp 06:20 åker till jobbet 06:50 jobbar framåt 16:00 tiden, blir hemåt då sen sover man en stund, gör middag, tränar ca 8-10 eller 7-9, kommer hem och slänger sig på sängen av trötthet.. Vilket roligt sommarlov ellerhur, man borde göra om detta oftare=P
Jag saknar verkligen skolan när man upptäcker att den är slut nu ..

Nu ska jag fixa klart mig, sen drar jag, ses senare =)


Trötter är man igen..

Ojdå jag råkade somna från 6 till halv 9 inte bra, har just börjat med maten, är hur trött som helst idag..
Inte hunnit med mycket, jobbat och kommit hem och bara suttit, träning blir det snart får äta efteråt istället..

Carro din dag såg heller inte ut och vara särskilt kul, jobb jadu jag saknar faktiskt skolan redan..

Gomorrn..

Lite sen till jobbet idag, soligt och fint så det blir massor av målning idag..kommer vara dötrött till eftermiddagen men blir iaf målning sen hem och sova och sen gym..vilka roliga dagar jag har, ellerhur? Hade hellre legat och dragit mig i sängen framåt 10-11 tiden, hur skönt som helst skulle det vara..

Menmen, vad harn i för er just nu? jobbar? Chillar?

Nu kilar jag, ciao

Back again..

Jag är tillbaka igen, har jobbat idag igen och är trött som vanligt men idag så blir det iaf träning, backträning om inte annat och det kommer göra gott i mina ben tror jag iaf, har sträckt mig lite i baksidan efter gymmet igår men det ordnar sig ingen har dött av en liten sträckning så därför har jag bestämt mig för att inte klaga heller..

Blir även att ta mig till Morfar ikväll så jag hinner hälsa på honom men det blir direkt efter träningen, hade tänkt ta mig en tupplur nu för att orka köra järnet senare..

Vi ses och hörs :)

Urseg..

Jag är verkligen trött idag, orkade inte ens på gymmet, men körde ju rätt okej igår så det känns idag men blir backträning imorgon istället, onsdag gym, tors löp igen och gym fre och sön så jag får ihop mitt schema rätt bra ändå :)

Nu börjar det även synas lite att jag tränat som jag gjort de senaste 5 månaderna och det är super skönt, nu är det bara att fortsätta såhär ..

Skit väder är det här uppe i norrland, saknar götet..har inget att göra..jobbar 7-16 varje dag, tränar och sover hinner i princip bara det orkar inget annat, man är totalt slut om dagarna..

Så nu ska jag dricka upp mitt te sen ska jag hoppa i säng, läsa lite och sova:) Så godnatt med er alla..

We were forever..

Nu sitter jag här igen, fortfarande lika rastlös, ska göra pannkakor är ju iallafall en liten sysselsättning tills det slutar regna och jag kan ta på mig löparskorna och springa lite intervaller :)

Jag är verkligen taggad nu till träning, brukar inte vara det när vädret sviker en såhär, men äntligen :) Först gym sen ett tungt springpass kan det bli bättre ? Nixenpixen..

Nu ska jag laga maten..Vi hörs ikväll

Believe..

Nu sitter jag här igen, nyligen vaknat och det är faktiskt rätt segt varför sover jag alltid till 11? Så här är min sovrytm om jag inte jobbar, vaknar kring 9 på morgonen aspigg, somnar sedan om efter en stund och vaknar 11 och är trött igen, man ska kliva upp när man vaknar av sig själv sådär och är pigg.. Men jag som är så lat orkar aldrig kliva upp vid 9 för då har man verkligen ingenting att göra..

Så idag vad ska jag göra idag? Hade tänkt mig att ta ett löppass och även ett gympass, skönt att köra av sig lite.. Nu kilar jag :) Ses..

Pics from lastnight..

kommer bilder från igår här till er:) Check them out..


Me pics





Ses:)

Life and hope..

Hoppet i att fortsätta gå framåt, blicka bakåt ibland för att rätta sina gamla misstag och gör det ännu bättre nästa gång..
Att inte stanna i det som var utan stanna upp en stund istället, fundera på vart du är och fortsätt gå..

Jag har nog inte riktigt velat erkänna det eller viljat se på det på detta sättet.. Jag pratar alltså om Ted igen, han återkommer här ibland i mina inlägg men nu av en annan och förhoppningsvis en bättre anledning..
Jag är faktiskt nöjd med hur min tillvaro ser ut, första gången på länge..Jag har helt fantastiskt vänner, en underbar familj som alltid stöttar en, jag är snart tillbaka till handbollen starkare än någonsin, jag är peppad för livet, jag har tagit studenten, jag har sommarjobb och jag älskar Göteborg förtillfället..

Nu kom det av sig vad det var jag vela säga, jag ville få fram ordet, Frihet..Jag har stannat alldeles för länge i det förflutna, hoppats, önskat så många gånger att få tillbaka det jag hade, men jag vill inte ha tillbaka det jag hade, jag vill vara jag, jag börjar gå vidare i livet, jag känner inget behov av att få prata med honom längre, att bara få veta att han bryr sig, han kommer alltid finnas med mig på ett eller annat sätt eftersom han betytt väldigt mycket för mig såklart men jag är redo, redo för nya äventyr..Det var väl mest det jag ville komma fram till ..

Det tar tid att ta sig vidare, att ta steget ut i något nytt, våga hoppas och våga drömma framförallt.. Livet för tillfället kunde inte vara bättre, sen att mina känslor rusar som vilda hästar just nu är bara ett gott tecken, jag har äntligen fått tillbaka den där lyckokänslan man har i magen..


One last..

and I know that you can't hear me
but I think about you every day
and I have the shortest memory
but I can't forget the pain,
that I felt when you whent away


Många inlägg här..

Måste dela med mig av lite musik här så det blev lite många inlägg.. men det är ju bara bra:)



You'd don't gotta say that you like it, I can tell by the look in your eyes, Won't you give it a try, you'll be mine,

Im no fool..

Im no fool you know ..

When i get it wrong you will always rescue me..

Esmee Denters - Over again


Things happens for a reason, i would do it all over again..

hands over my head thinking what else could go wrong
would of stayed in bed, how can the day be so long
never believed that things happen for a reason.

but how this turned out removed all my doubts so believe that for you I'd do it all over again
all I went through led me to you so I'd do it all over again ... for you. for you .
for you I missed the first train stood out in the rain all day

little did I know, when I caught the next train there you were to sweep me way.
guess that's what I waited for
who ever thought a day gone so wrong would turn out so lovely.
yea I'm so glad I found you even though the day went so wrong

Nu ska jag och fixa mig lite mat..

No boundaries..

Totally surprised..Leif läser tydligen min blogg, sedär :)  Kul tycker jag, hoppas han kan hitta något intressant, det händer ju faktiskt rätt mycket nu tycker jag :)

Hittade även en till bra låt, check it out..


Battlefield



Jag har nog gjort mitt bästa val i livet för tillfället..jag är så himla glad för det..
Livet går vidare, ens eget och alla andras..
Efter denna dagen så är det over and out, jag är inte där något mer, du drog ditt strå i stacken och nu finns verkligen ingen återvändo :) Im feeling good today..

Har slutat lite tidigare idag, fantastiskt va? Hur bra som helst, nu orkar jag iallafall hålla uppe mina ögon..

Igår kväll var jag och pappa ut och sprang backe, körde övningarna vi gör med laget och tro det eller ej så klarade jag ALLA enbenshopp på mitt högra knä, fantastiskt:)

Nu kilar jag vi ses..

Hallå ni allihopa..

Hejhopp.. Nu är jag tillbaka här efter ytterligare en urtråkig dag på jobbet.. Förstår inte att jag ens gör detta för pengar men är man fattig så är man, studenten tog alla mina pengar..
Hur som helst är det bara en dag till sen är det helg och det ska bli super skönt, hade tänkt mig att ta mig ut och köra lite backträning och lite gym så får börja dra mig utåt snart..

Hittade lite mer bilder på studenten..lite bilder just innan studentfesten :) Check it out






Nu ska jag kila, vi ses:)

Klar jobbat för dagen

Helt slut är jag, har hittils jobbat två dagar och det är inte för att jag är slö eller så men detta jobb passar bara inte mig helt enkelt. Ncc och Emma Hjerpe vad tycker ni? Njee, men money money det är det som driver mig just nu..

Mina kära vänner här uppe har bal ikväll, jag vill också ha bal och student igen det var så sjukt kul..jag får hänga med på studentfesten de har istället :) Ska försöka ta mig till balen men nu visar det sig att mamma jobbar kväll och pappa måste jobba över, hmm hur tar man sig upp på dundret på egen hand ? En bra fråga..
Förhoppningsvis löser det sig..

Ska iaf slänga på ett Gossip girl avsnitt är mycket spännande nu .. Vi ses :)

pics från studenten..

Jag tänkte att jag kan börja dela med mig av bilder nu.. Har lite mer än 100 stycker så alla kommer ni tyvärr inte få se, ska försöka få upp alla bilder på Facebook så där kommer ni nog kunna ta del av alla men tyvärr inte här..
Tänkte att jag lägger in några nu oc hsen kommer fler ikväll :)








Bästa dagen i mitt liv, det var helt sjukt kul vi hade.. Flaket ägde mest
Dock hände en incident med min klänning vid fontänen, men det ordnade sig :) Blöt, kall men det var ändå helt sinnessjukt kul..

Studenten..

Helt sinnesjukt.. Det var den bästa dagen i mitt liv, vill bara tillbaka återigen..
Dock ska vi inte prata om min kväll, min hemfärd från Park lane.. Det låter jag förbli tyst..

Återkommer när jag är tillbaka i Norrland igen.. med massa mumsigt att berätta.. Ciao

Godmorgon..

Jag har börjat kliva upp tidigt dessa dagar..Klev upp 08:50 idag, hur bra som helst.. Har hunnit städa igenom lägenheten, dammsugit och dammtorkat..Får ju inte skura än om någon vecka pågrund av giftet för mina små husdjur som ligger intill listerna.. Men det funkar ändå, är inte alls stökigt ..

Mamma och pappa är snart här också, är massor vi ska hinna med idag men det ordnar sig alltid..

Imorgon är dagen d och jag längtar som tusan nu .. är super taggad kommer vara så sjukt kul, man får ta vara på varje liten minut för sen är det över..

Men nu ska jag däremot göra mig i ordning..
Vi seS:)

Yes or no..

På fredag är det THE DAY .. 5 Juni 13:30 utspring Aspero Idrottsgymnasium.. Jag längtar så jag snart spricker kommer vara pricken över I:et ..

Var ju på Emelies student och gissa om man fick massor av blandade känslor då, på fredag kommer det vara helt sjukt underbart man kommer vara så sjukt glad men samtidigt ledsen, det är så mycket man ska lämna och gå vidare från..Känns som om man nyss kom hit och nu ska man lämna det..Men dagen kommer nog ändå vara helt underbar..

Kings of leon - Be somebody


Kings of leon - Use somebody


Två riktigt bra låtar..
Dessa bjuder jag ikväll ..Lyssna och njut..

Nu ska jag sova, godnatt mina vänner

Borta ett tag..

Nu har jag inte skrivit på 2 dagar, dåligt av mig tänkte iaf dela med mig av lite bilder från emelies student och innan deras studentfest..




Nu ska jag däremot sova, mamma och pappa kommer imorgon så måste hinna dammsuga och så på morgonen, är mycket att göra imorgon så det är ju bra om man är utvilad..ska hoppa i duschen nu sen sova.. vi ses :) Godnatt mer er..

Såklart

Såklart hittade jag även lite andra bilder från i Fredags..





Nu ska jag däremot sova..så godnatt med er än engång:)

Nehepp du..

Nej nej, jag är en velig människa sedär.. jag ångrade mig, tänkte hålla mitt löfte om att ge er bilderna så snart som möjligt så jag tänkte att i detta inlägg delar jag med mig av bilder från Emelies bal från i lördags..

Jag fixade Emelies hår, smink, naglar .. Är faktiskt väldigt nöjd själv och jag hoppas Emelie också var det men det tror jag..
Check this out..





Fina bilder ellerhur?

Tänkte även bjuda på Hildeby och Anton, sminkade även henne till balen:)



Back to bed..

Jag får ta det där med bilderna imorgon, jag vart så himla trött efter duschen..
Jag hoppas iallafall på en lika bra dag imorgon som jag hade idag, men det blir nog ändå lite svårslaget när man bara kan njuta av havet och bara slappna av för det gjorde jag verkligen idag och det var hur skönt som helst..

Men hur som helst ska jag försöka göra även dagen imorgon till en bra dag och förhoppningsvis är den lika varm och solig/molfri som denna dag var..

Jag är just på väg till sängen, är så sjukt trött just nu, mina ögon vill bara stängas och dessutom har jag tvättid 08:00 imorgon, galet tidigt men det får jag ta ..



Bjuder på denna bilden, lite små röd i ansiktet och en urtrött emma.. Så Godnatt på er allesammans

RSS 2.0