When a man loves a woman

Sitter hemma och tar det lugnt har just packat upp alla matvaror som jag inhandlat hit hem och nu tar jag bara det lugnt, har haft en riktigt bra dag idag faktiskt, trött morgon med lite skratt sedan blev det att göra sig i ordning åka in till stan för att möta om Ella, det blev först en sväng inne på H&M och sen efter det så begav vi oss till en thairestaurang där det blev lite god mat, efter det så blev det lite att kika på massa i olika butiker och strosa runt..
Sedan hamnade vi på Condeco i ja sisådär 3 timmar eller något, bara suttit och tjötat och det har varit riktigt trevligt..

Många rätt vettiga och ovettiga konstateranden, men det är något lugn över att bara sätta sig ner ta det lugnt och bara prata, hur skönt som helst :)

Jag har köpt mig en film också, det var ju någon som frågade "köper du aldrig filmer?" så jag tänkte va tusan ta tummen ur röven och så köpte jag mig en film, så det blir lite action ikväll va Babylon A.D. blidde det, så vi får se om jag hitta något bra, funderade även på pretty woman men skippade den..

Så imorgon är det jobb igen och äntligen träning, dock är min röst försvunnen så himla hes fast gillar det lite ändå på något sätt, låter så gött när man är hes..
På tal om makaroner så hade jag även en riktigt trevlig kväll igår faktiskt, trots köer och så, så hamnade vi på Nivå ändå trotsallt, goaste kommentaren av vakten "Heter du Hjerpe i efternamn? Ja det gör jag, ja men är ju självklart att vi måste ha en Hjerpe här ikväll" :P haha
Hur som helst så blev det bra trots allt, fastän det var rätt lite folk ute..

Hur som, nu ska jag kika lite mooovie, hade gott allesammans hoppas er helg har varit lika bra som min:)

Aint no sunshine

Aint no sunshine when your gone away..



Sitter och tar det lugnt just nu, försöker klura ut hur jag ska lägga upp min dag.. Har inte bestämt mig än om jag ska kolla herrmatchen eller inte, ska iallafall träffa Elif ikväll och vi tänkte la gå och sätta och någonstans och bara snacka lite och ha det allmänt trevligt sådär:)

Är mycket trött nu, kanske lägger mig framför tvn en stund och vilar upp mig lite..Min halsont är faktiskt lite bättre nu, har ju fortfarande ont sådär om morgonen men nu börjar det ta sig lite faktiskt, behövde nog vila mig hela veckan så jag är frisk och kry resterande delen av året..

Hoppas ni har en bra lördag iallafall:)


Musiiiiiiiiica:)

Sitter och lyssnar på musik jag aldrig trodde jag skulle lyssna på men se där vad man kan ändra sig och nu lyssnar jag på detta om och om igen, helt galet:P Var en viss person som introducerade mig för denna musik för ett tag sedan men då hatade jag typ den var inte alls något jag ville lyssna på så igår så blev jag åter introducerad för denna musik och vet ni man kanske ändrar sig som i sin smak för nu gillar jag denna skarpt :) Handlar om Guvernör Andy exempelvis:P



Nanana, ha en go kväll :)

Förbaskat halt

När jag imorse skulle promenera ner till bussen och som vanligt har jag såklart lite bråttom så är det GLAS halt sådär skridsko halt så det promenera lite folk bakom mig försiktigt och där kommer jag glidandes ner för backen precis som att jag står på ett par skridskor som jag absolut inte kan stå på och balansen är lika med noll..

Igår, det är just detta som är så knasigt..Igår snöade det bara utav *** och nu helt plötsligt har det varit plusgrader, snön smälter, det är översvämningar, precis vad jag förutspått, antingen så är det sjukt kallt här och massa snö eller så är det översvämningar överallt, problematik kallar jag det här nere i Göteborg, vad skönt att Norrland är mindre problemfritt va, sen att jag bor här nere finns ju faktiskt en anledning till också..

Gårdagen var faktiskt bättre än förväntat, det blev en riktigt bra dag trotsallt:) Trots att mina hamburgare såg ut som pyttesmå tjockisar, trodde dom skulle bli större men vatusan, så går det ibland..Kan inte hjälpa det helt enkelt..

Nu ska jag inte fördriva hela min rast här, får se till att catcha up lite här och vad som har hänt:) Ha en go fredag allesammans..

You might be hard to handle..

Jag är faktiskt på riktigt bra humör idag, det är faktiskt riktigt skönt :) Jag är dessutom smittfri hur bra som helst ju, så imorgon blir det jobbdag igen om jag ska vara ärlig är det faktiskt rätt så skönt ändå:P



Nice day some say

ikväll blir det mat, film, gott och sånt där ja ni vet som man gör torsdagskvällar..
Hade gott:)

SNÖÖ

Fy i helvete vad det snöar, hade ett helt lass med snö i håret när jag kom hem från vårdcentralen, ingen halsfluss weeei:) och jag är smittfri, hörde ni smittfri jaa jag behöver inte sitta hemma längre och döö i min lägenhet ..Woho

Däremot så känns ju vädret mindre bra va, kan inte det bara SLUTA snöa, bli vår eller åtminstone fint väder och snälla inge mer snö, det är det sista som behövs..

Så vad har ni för er en torsdag? Min tanke var att jobba idag men vaknade upp med ont i halsen igen så jag valde att stanna hemma åter en dag till, men som läkarn så "du börjar bli frisk nu" bara att ta lite värktabletter, dricka mkt så kommer det gå över :D

Funderar starkt på om jag verkligen ska pallra mig till jobbet eller inte alls..vädret försvårar ju det hela rätt så mkt..:(

I see me through your eyes



I see it through your eyes my friend..

Dagens

Dagens kommentar till mig som jag ALDRIG kommer att glömma

"tänker alltid på dig när jag äter fet mat eller dricker apelsin juice"

Tack, måste verkligen passa på att tacka denna person för denna kommentaren..
Mycket värmande måste nog varit en av de finaste komplimanger jag fått i hela mitt liv:)

You´re not in this alone

Nej nu får fasen den här halsonten gå över, nu på engång, direkt på stört .. Nu vill jag göra saker, har iallafall hunnit städa köket engång till, jag har börjat fundera på en sak, så mkt som jag städat på senaste har jag nog inte gjort på flera månader ihop, vad har hänt med mig plötsligt? Städnarkoman, nej tror inte det gillar inte stökigt och dessutom så är det ett bra tidsfördriv när man är hemma, man fastnar inte framför datorn framförallt och sen gör man något vettigt..

Så nu ser det inte ut som någon soptipp, är oftast rätt undan plockat här och det är skönt, väntas bara att få ut lite saker härifrån så kommer det se ännu mer städat ut.. det låter ju faktiskt inte helt fel..surely not

Vad har för er en onsdag? Har försökt få kontakt med omvärlden idag men som sagt jag fick lägga min tid på hockey, ja hockey helt seriöst :P Dom som känner mig, förstår mig vad jag menar med detta..

Nu ska jag kila, vi hörs och ses:P

Hockey?

Jaa sitter hemma än en dag till, imorgon hoppas jag på att denna halsont är borta, detta är inte kul att beviset på att man har mkt att göra är att jag sitter och kollar på hockey, canada - tyskland .. när hände det här?! Vad hände om ma ntänker efter, när kollar jag hockey? Det är helt otroligt, jag är förvånad över mig själv, någon som vill rädda mig en dag som denna?

Detta funkar ju inte alls .. ser ut att vara skönt ute, får öppna fönstret så man får lite frisk luft iallafall kan behövas tror jag, hade tänkt vila en stund, helt galet jag sover för mkt man blir mer trött av att inte göra någonting, jag gillar att ha mkt att göra, fullt upp då mår jag bra inte när man sitter såhär rastlös..

Är faktiskt sugen på skoter just nu, åka ut och grilla, ligga i solen och bara ta det lugnt, köra lite skoter.. Min norrländska sida kommer trotsallt fram ibland :)

Den får jag nog ta fram oftare tror jag, sen är ju sjukt sugen på morotskaka igen, haha säg när jag inte är det?

Nu ska jag kila står iaf 3-0 till Canada just nu och de lär vinna med mer än så, tycker faktiskt lite synd om Tyskland i detta skede ..

What the f?

Sitter hemma med en förbannat dunkande huvudvärk som konstant sitter där i mitt huvud och inte vill någon Ipren hjälpa heller och här sitter jag hemma ensam och är otroligt sugen på choklad, godis, chips allt vad som kallas onyttigheter eller så kanske jag är hungrig? Det är en mycket bra fråga, hur som helst är jag sugen på någonting men vet inte riktigt vad.. har nog inte riktigt bestämt mig än och Hemköp känns alldeles för långt borta hade behövt något bara utanför dörren men så är tyvärr inte fallet just nu tråkigt nog..

Fick ju en del bra tips av West också på hur man blir frisk igen, kanske bör prövas eller inte? Det är ju en bra fråga det, det är nog tur att den nissen inte arbetar med sådant, så nu vet du Andreas du bör definitivt inte blir någon sorts läkare, apotekare eller liknande, det finns nog något som passar dig ändå där ute någonstans;) Än är inte hoppet borta..:P

Jaa det här visar ju hur tråkigt jag har det, sitter och filosoferar om mat, försöker hitta i lite smått panik något bra program som går på tvn för jag har redan kollat klart alla Gossip Girl avsnitt funderar på Entourage har hört att denna serie ska vara mycket bra, lite tvivel inom mig men jag kanske orkar ge den en chans ändå, vi får se :)

Vad har ni gjort en Tisdag som denna? Hoppas er dag varit bättre än vad min har varit och att ni framförallt är friska och krya, för jag måste bli det snart :)

Vi ses och hörs..

Open up my heart? Telling how I feel..

Wild horses I wanna to be like you, run free  ..

Jag sitter hemma som en riktig sjukling var längesen jag var såhär sjuk, jag har INTE tid att vara sjuk just nu, behöver jobba framförallt och sen träna med, detta känns ju över bra eller inte, fan på mig själv hade ju tänkt lägga gasen i botten nu och bara köra och vafan händer då? Jo hela min hals svullnar upp, får feber ont i hela min kropp och VÄRLDENS huvudvärk, kunde det blivit bättre? Kände mig krasslig igår kväll men såklart så allt vara hundra gånger värre när man vaknar upp..

Fick ett rätt viktigt samtal just och saker och ting börjar klarna rätt så mycket just nu..Det känns skönt om detta ordnar sig..

Nu hade jag tänkt lägga mig och kolla lite serier, bara ligga och inte göra någonting mår alldeles för dåligt för att orka med saker, måste ta och käka frukost också, bra av mig att jag sov till halv 2 inte käkat frukost än men när man är sjukt har man heller ingen matlust jobbigt nog :(

Hoppas er måndag är bättre än min..

To much

Nu har jag varit riktigt hurtig idag, bra jobbat till mig själv:) Har hunnit med att städa hemma nu fattas bara att skura lite här sen är det klart, hunnit med att tvätta och vet ni en annan helt otroligt sak? Jag promenerade ner och kastade alla flaskor och sopsoterade och sen fortsätta jag min promenad ner till Hemköp där jag inhandlade massa mat för veckan så nu hade jag tänkt ställa mig och göra först korvstroganoff, sedan blir det köttfärsås med spaghetti och efter det så lövbiff med mozzarella, paprika och basilika tror det blir riktigt gott faktiskt :)

Så jag tänkte faktiskt vara värsta kocken idag .. helt otroligt jag har inte sån där energi egentligen men samtidigt så måste det göras någongång och söndagar är en bra dag till sånt..

Och matchen blev inställd med, något tak på en idrottshall i borås har tydligen rasat in så nu tror dom såklart att alla tak ska rasa in pågrund av snön så vår match blev inställd ikväll och jag gnäller faktiskt inte, rätt skönt om jag ska vara ärlig, däremot var jag sjukt taggad till match men får tagga om då tills den spelas istället så vad har jag för planer istället då?

Sjukt sugen på bio, film, serier vad som .. men jag får se vad jag hittar på och vad jag orkar med.. funderade på fika inne i stan men ångrade mig efter min promenad..:P

och Tove berättade om en sida där man kan kolla massa serier så tänkte faktiskt kika in på den och se på alla Gossip Girl avsnitt jag missat :)

Vi hörs och ses..

Please dont stop the rain ..

Was it something I didn´t say this time?

Jag fick VÄRLDENS chock nyss, tänkte att nä nu måste jag gå in och kolla kontot för det kändes som att jag har småhandlat mat osv för mkt så jag håller koll på vad jag ligger på och jag nästan svimmar när jag ser att jag ligger på 43kr och lönen kommer först på torsdag, tänkte hur fan har jag tänkt och klara mig?
Ringer såklart mamma och hon är världens bästa mamma verkligen och lägger in pengar åt mig.. Vad skulle jag göra utan mina föräldrar? Det är en bra fråga och jag vet att ni läser detta, älskar er båda :D

Så hur ser allting ut idag då ? Det snöar men är ändå fint väder, är super sugen på Skridskor någon annan som är det? Eller Pulka kanske? Har fått något sånt där fnatt men vill göra något än att bara sitta hemma, väntar just nu på att tvätten ska bli klar, tänkte faktiskt städa än engång nu här på morgonkvisten, jag älskar verkligen när det är nystädat, luktar skurmedel sådär nystädat och härligt, saker som är bortblockade ..

Har massor här hemma som jag faktiskt tänkt ta och bära ner till källaren är inte en söndag en bra dag till att städa ur? Ut med gammalt och in med nytt som man säger jag håller mig fast vid gamla ting alldeles för mkt, så tänkte nej nu kan det inte se ut såhär, rensa överallt det är inte en dum ide ..

Hoppas ni har en bra söndag och om någon är manad till skridskor eller pulka idag så får ni mer än gärna höra av er..

Hade gott :D

Jag igår då:)


Hurt..

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Know when too much can get you hurt


Sitter hemma just nu och tar det lugnt, har tvättat och haft mig och sovit framförallt hela dagen, har legat i sängen från sisådär typ 11 till 16, det är sjukt, sovit emellanåt pratat med massa i telefon..Dagen har faktiskt bara rullat iväg, hann inte riktigt med där va.. Men som sagt helgerna flyger förbi och vardagarna är sega som tusan ..

Nu siitter jag och väntar bara.. så hoppas er lördag blir riktigt bra..

CiaoCiao

Fight for this

Yes will you fight for this like I would? Worth fighting for?

Sitter på jobbet och klockan är sisådär 15:00 i denna stund, har inte sålt ett skit i dag och vet ni hur dåligt det är ? Det är inte det minsta bra har kommit in i något sånt där icke sälj Emma skärp dig nu va:) Är fredag och vem kan inte vara på bra humör då, tror detta kommer bli tipp topp faktiskt, helt wonderfuuuul ..

Nej ska inte uppehålla er nu, hade gott allesammans

You make me

You make me sick, du får mig verkligen illamående fy tusan ..Det är så sjukt skrattretande va, du skulle bara veta vilka patetisk människa du är, tror du att du tar dig någonstans med det här ?! Haha fy fan kan inte släppa det här, det är helt sjukt, visst visste jag att du var en mycket sjuk människa men såhär sjuk? Det är ju för fan helt jävla otroligt.. Men vet du vad, att ödsla tid på en idiot som dig är inte värt, jag kan göra så sjukt mycket bättre saker med min tid, fortsätt du såhär du bara gräver ner dig själv ...

Hur som helst har jag haft en sjukt trött dag det har varit helt galet kom för det första i säng ALLDELES försent sen att jag vaknade och knappt kunde öppna mina ögon fick stå under kran med iskallt vatten tänkte "jag kan fan inte gå till jobbet såhär, men fan att jag inte tänka på solbrillor" har aldrig varit med om det innan mina ögon var så svällda så jag såg inte riktigt klok ut..

Allergichock eller nåt kanske ?!

Har även hunnit fika och tagit mig en GOOOOD morotskaka som jag längtat efter i någon månad typ, det var det bääästa på länge .. Nu sitter jag hemma och tänkte hänga upp lite saker jag köpt hit hem och min ÄLSKADE Säng kom igår och den är perfekt, så perfekt som den bara kan bli, stor, mysigt och jag älskar mitt sovrum just nu, det är den bästa platsen på jorden för tillfället .. I love it helt enkelt ..:D

Nej nu ska jag dra mig och fixa saker innan det blir för tok försent.. sen måste jag ringa lite samtal och fixa hit och dit .. Vi ses och hörs mina vänner, var rädda om varandra jag var nära döden idag btw, en buss höll på att köra in i bilen från sida, på MIN sida dessutom jävligt tur att den inte nudda bilen helt, trodde att jag skulle dö på en kant där.. men se jag kanske har lite tur ändå ..:P

Again

Hands over my head
thinking what else could go wrong
would have stayed in bed
how can the day be so long?

never believed that things happen for a reason
but how this turned out removed all my doubts

That for you i´d do it all over again
do it all over again
all i went through lead me to you
So i´d do it all over again


Natasha Bedingfield - Again

Who doesn´t long for someone to hold
who knows how to love you without being told






Predictable

You were my rock ..

Det var inte meningen ........................................ förlåt


Woooork

Sitter på jobbet just nu, en kort stunds paus från att lägga alla ordrar, hade tänkt lägga klart alla sälja en liten stund till sen har jag fullt upp resterande delen av dagen måste ju tyvärr gå tidigare från jobbet idag har en hel del saker som måste göras idag..

För det första ska jag göra mitt läskiga besök va, vi får se om jag överlever eller om jag får en hjärtinfarkt som jag tror väldigt starkt på att jag kommer få, känner det på mig sådär i kroppen ..Ni vet en sån där underlig känsla
Sen kommer min säng med leverans idag också så måste vara och fixa med bommen och allt och få in allt i lägenheten, så som jag väntat så äntligen är den här :D Nu kommer jag garanterat sova gott om nätterna och förhoppningsvis vara lite mer utvilad varje dag då än vad jag är vid tillfället..

Har en sån där konstig känsla i magen, man säger att man ska gå efter sin magkänsla och jag känner på mig att något inte riktigt står till som det ska, eller är jag bara orolig kanske? Jag är ju som sagt en orolig människa men den här känslan har inte funnits inom mig på ett bra tag, så jag håller verkligen tummarna om att det inte är något..men man vet ju aldrig heller..

Åt ni några semlor igår då? Jag åt en semla och en halv kanelbulle, man får ju passa på som sagt .. Jag som är så himla sugen på morotskaka har varit det hur länge som helst var hur längesen som helst sist jag åt det..

Nu ska jag kila, hade så gott allihopa

Wonderful

Sitter just nu på min lunch på jobbet, käkat rätt så god lunch :) (Mat från igår, Fläskfile gryta med pasta) Mycket gott..Har även sålt en idag känns rätt bra, halva dagen gått nu är det bara att tag ta i resterande delen av dagen..
Träning ikväll igen får se vad det blir, löp+handboll men jag ska nog köra knäövningar istället, känns som att jag inte får tappa det helt heller..

Helgen har faktiskt varit riktigt bra må jag säga, har hunnit med mycket trotsallt. Fredags blev det att träffa Timmie alltid lika trevligt blev att vi tog oss till Vasastan där vi träffade lite stollar från jobbet, mycket trevligt det med:) Sen mitt i natten blev det lite nattebesök och det var väl heller inte helt fel va..;)

Lördags kollade jag match, tog det sådär skönt lugnt och vilade ut mig, fick mig ett rejält skratt till några youtube klipp som vanligt;P Söndags blev faktiskt en riktigt lyckad dag, först promenad ute i slättadamm mysmys lite kallt dock och mina öron frös och blev röda.. stackarna..
Sedan blev det hem och städa och ta det lugnt innan matchen sen var det match i idrottshallen kring 5 mot Partille och jag gick hem med en vinst i handen, gick helt okej kunde ju definitivt gjort bättre ifrån mig..

Sen hem, mat som var färdiglagad och mycket god:) Massa bra filmer och trevligt sällskap slår allt ..

Sådär, nu ska jag kila och jobba lite hade så gott:) Hoppas ni har haft en riktigt bra helg

Pocket full of sunshine..

Denna låten är helt fantastisk..



Det får mig att sukta efter sommar, ååh härliga tider :D

Let it rain..

Sitter och lyssnar på låten Emelie introducerade för mig.. lyssna ni med vettja..


Igår blev faktiskt en riktigt bra dag, först en skön träning som ändå gick helt okej och sen blev det att åka hem käka tacos med Emelie och snacka ikapp lite trevligt som vanligt, sen körde hjärtat in mig till stan så snäll som hon är så mötte jag upp Timmie där och gud vad jag saknar honom, har gått alldeles för länge sen vi sågs sist, får börja umgås mer vännen tycker jag :)
Sen blev det att vi tog oss ut till Vasastan där tydligen PPM människorna befann sig så det blev mycket skratt och trevligt sällskap fram till 2 halv 3 tiden då det blev att ta taxi ut till Eriksberg.. Trevlans om inte annat :)

Idag blir det att ta sig ut och kolla dam matchen som spelade vid 15 tiden någongång, efter det så får vi väl helt enkelt se vad som händer och sker..tänkte först börja dagen men en riktigt god smoothie och en skön dusch.. inte helt fel start på en lördag inte:) Härligt om inte annat..

Nu ska jag kila hade gott tills vidare..

The world..

Kollar lite tv just nu, den nya serien Vampire diaries och hittils är den riktigt bra faktiskt jag är faktiskt helt såld på den om jag ska vara ärlig, detta kommer garanterat vara något jag vill följa..brukar inte falla för serier sådär snabbt men den här tilltalade mig faktiskt..

Ska sätta mig ner en stund hemma och ta tag och rensa lite grann, gamla saker som ska ut som jag behöver byta ut, ta tag i saker som jag inte orkat med tidigare men det tänker jag definitivt göra nu..Så det blir helt enkelt en lugn kväll ikväll för min del, vila upp mig för jobb imorgon..

Sen imorgon beräknas det jobb, en ny dag med ny möjligheter.. Sen träning och efter det fika med Timmie, var så himla längesen vi sågs, måste ju träffas och prata ikapp måste var i somras sist vi sågs och det är inte bra inte.. Vännen min ska bli kul att se hur han mår och så iaf:)

Vad har ni haft för er en torsdag som denna då? Jag hann med jobb och sen när jag kom hem så la jag mig på soffan och somnade över 1 timme och tro mig om det behövdes, kändes i hela kroppen hur den bara suktade efter sömn..Hoppas ni har haft en bra dag iaf och att er morgon dag blir lika bra..

 

Jag inför balen:)


Sunshine

Det är strålande väder ute, kallt så förbannat sitter en norrlänning och klagar :) Haha jag är allt bra rolig jag, höll hur som helst på att dö av kylan på väg till jobbet imorse och utan krydd så frös jag näst intill ihjäl..

Har faktiskt gått rätt bra idag, iget sålt hittils men det kommer, det kommer.. Hur bra som helst ju, Inget depp här inte för nu vet jag vad jag vill .. Jobbigt men så är läget just nu ..

Vad har jag planerat för dagen idag då ? Jadu har ju ingen träning, hade planerat bowling men om inte den blir av blir det garanterat gym, om jag nu inte tar mig ut i den här kära kylan och löper lite? Vad tror ni? Något av det låter som en mycket bra ide enligt mig ..Känner att jag börjar få tillbaka min sommar motivation till träning, nu saknas ju bara sportlife kortet så är allt fulländtat ..

Sen har jag lite planer på G just nu också, känns mkt bra hoppas det bara blir av:) Håller tummarna denna gången vore så himla kul ..

Nu ska jag ta en powernap så jag inte hamnar där att jag sitter om en timme och håller på att somna framför datorn, sådär så man inte orkar hålla upp ögonen.. Vaknade dessutom inatt vid 4 och var helt klar vaken, sånt där jobbigt läge när man absolut inte kan somna om, vad tusan gör man då? Ja om man heter Emma går man upp och dricker lite vatten går och lägger sig och kollar upp i taket tills man somnar.. något i den stilen..

Nu ska jag kila, vi hörs och ses


Yoou, ooh oohh..

You make my dreams come true :)



Har skrattat och skrattat så nästan magen vikt sig här framför datorn, suttit och kollat på en dude här från götet som kallar sig "Jayem" som videobloggar och han har gjort ett antal videoinlägg som jag bara inte kunde sluta kolla på, haha har den där Jayem låten på hjärnan och där har den suttit hela dagen, så mina kära läsare lyssna inte för den fastnar tro mig:P

Fast det är inte den låten jag har lagt upp här, så den kan ni med lugn och ro lyssna på..Är en sån där låt som bara får en att studsa, jag blir lite knasig av den helt enkelt märker jag, men det är ju också i sig trevligt va?:D

Imorgon är det en arbetsdag som väntar, ny dag nya möjligheter som man säger..

Nu hade jag tänkt ställa mig och steka lite köttfärs och sånt gott så jag har matlådor för ons-tors åtminstone, hejs med er :)

It stops today

Whaaaat? Vad hände där egentligen, hittade en låt som VERKLIGEN stämmer in, att musik kan förklara saker så himla lätt..



lägger även upp texten så ni kan gå in och kika om ni vill

http://artists.letssingit.com/colbie-caillat-lyrics-it-stops-today-mnhq37t

Haha jag som trodde jag hade hittat texter tidigare som stämde in lite här och där, men vad hände med hela låten?

Hur som helst ska jag göra mig frukost, ja hör och häpna hur det låter frukost kring tio i 2? Jag är en knasig filur ja mycket knasig ibland..hade så gott

Weei heej

Jaa jag sitter hemma, fytusan också .. detta är ju inte det roligaste kan jag inte påstå direkt, I dont like it..jag gillar att ha många bollar i luften, att ha fullt upp och bara göra saker hela tiden, den där tiden då man sitter och undrar vad man ska göra det är såhär på vardagar den jobbigaste tiden, nu hade jag till och med hellre jobbat, vet många som gärna skulle byta med mig men nee då gör man iaf något av tiden vad gör man nu?

Hur som helst blir det ju såklart ingen träning ikväll heller, vilar upp mig så jag kan vara med imorgon istället, jobb och träning då såklart så det löser sig :) Det blir nog bra tror jag, får vila upp mig så jag har sån där extra energi till morgondagen istället det låter ju lite mer positivt kan jag tycka..

Så vad har ni för er en tisdag då?

I´ll be

Har tvättat och så just, och det tokiga med när jag tvättar så lyckas jag alltid tappa bort strumpor är inte det lite knasigt, det är som att någon gömmer dom för mig, hittar alltid en strumpa av ett par och iofs hittade jag ena strumpan nu till ett par men vart har den andra tagit vägen må tro ? Det är inte lätt inte.. Somnade en stund tidigare i typ en halvtimme men vet ni hur länge det kändes som att jag sov? Typ en hel natt kändes det som, hel konstig känsla verkligen .. Men nu är jag vaken igen och har kollat alla tre filmerna, alla var faktiskt riktigt bra..BRA val där Emma :) Det var mycket bra gjort av mig själv, hade faktiskt tänkt lämna tillbaka dom imorgon men en av dom skulle jag gärna kolla på varje dag bara för att påminna mig om saker och ting..

Det är inte alltid det lättaste ska ni veta, även om man försöker om och om igen hela tiden så är man kanske inte så övertygande för sig själv:P

Nu ska jag kila igen, vi ses och hörs

Sailing right behind..

Vi förlorade matchen igår mot Kortedala, tråkigt nog men så är det ibland vi var helt enkelt inte bra bakåt men nästa helg då får vi se till att skärpa till detta, gick ändå bra för mig det är vad jag anser iaf, dock skadade jag mitt knä och det känns ju mindre bra, hoppas svullnaden lägger sig och att det helt enkelt bara var en hård smäll och inget mer för det får ju inte vara något annat nu när det börjar gå så bra ellerhur?;)

Sitter hemma och har just kollat en film och tänker faktiskt sätta mig och kolla på den andra snart, tänkte först göra mig lite frukost, har hunnit städa lite och håller på med tvätten, jäklar vilken fart det blev på mig då, hade tänkt gå ner till Hemköp lite senare handla hem det som behövs för veckan och så med, samtidigt som man får sig ännu en promenad för jag har faktiskt varit ute och promenerat tidigare idag:) Hurtigt av mig va?

Går kvällen var ju ingen direkt höjdare, kunde blivit roligare om inte mitt knä var cp men det var skönt att för det första vara nykter och sen gå hem tidigt behövde den där sömnen kan jag säga om nu inte någon idiot till människa skulle ringt mig typ 4 imorse och sen 7-halv8 imorse med och betett sig som rena rama idioten, men sånt är livet ibland..hatar dessutom hemligt nr, kom igen vem håller på så ?! Är en bra fråga men vissa människor är väl helt enkelt inte riktigt friska skulle jag tro ..

Papi ska kolla lite åt mig i veckan nu också och jag håller tummarna, verkligen .. det skulle vara så himla bra, världens bästa pappa såklart :D

Nu måste jag däremot göra mig lite mat så jag inte svälter här hemma, det var iaf kul att träffa alla igår ni är så himla snälla allihop :) Ha en go söndag mina vänner..

http://www.youtube.com/watch?v=lcBJoMoNcnM
Den här får mig att rysa VARJE gång.. check it out


In my head

Ja allt sitter verkligen i huvudet och jag tänkte ta och stänga av hjärnan för en stund faktiskt, pratar nämligen om match idag och jag är laddad till tusen faktiskt ska bli riktigt kul att springa av sig lite dock är det lite jobbigt att ta sig dit men vafan bara att ta på sig kläderna och börja promenera ner till bussen..Jag hoppas självklart på vinst idag.

Sen ikväll blir det utgång med laget, blir en nykter kväll för mig hur som helst ..behövs kan jag säga
Men det kan bli kul ändå, vet ju att jag kommer gå hem ändå kring 1 halv 2 brukar bli så när man har onyktra skrikandes människor omkring en för länge, sen spelar väl tröttheten in också skulle jag tro

Ska börja packa väskan, klä på mig framför allt och borsta gaddarna och sånt nödvändigt som behövs göras..

Vad har ni planerat för er lördag? Och ja mamma jag ska ta fram mina aggressioner idag för då spelar jag som bäst, behöver få lite utlopp för mina känslor och det är ju perfekt på en match om inte annat så brukar jag oftast springa bort mina aggressioner en tuff löprunda hjälper allting..:P

Nu kilar jag börjar få lite brådis, hade gott allesammans så ses vi och hörs

Friday like always

Sitter på lunch just nu och det är fredag en precis vanlig fredag där man sitter och funderar vad tusan man ska göra..? Men vet ni vad jag tänker göra denna fredag, jag är verkligen super sugen på att köpa en hem lite gott, kanske någon bra film och bara ta det lugnt..inte sugen på så mkt mer heller..

Match imorgon också får se hur det går hoppas på att det går bra, träning ikväll också till halv 8..
ska bli skönt, dock är jag helt säker på att det blir en lugn träning det känns lite mer surt eftersom jag är sugen på att bara springa, springa och springa och framförallt få ut lite aggressioner jag har inom mig..skulle mer än gärna ta en riktigt tung löprunda och gym och bara tänka på något annat för en stund..

Jag var även på Avatar igår, riktigt riktigt bra film .. Den ser jag gärna igen och hoppas på att det kommer en till film .. Jag och Elif planerar på att också skaffa en sån där flygande ödla typ, vore inte helt fel va:P Om man kunde flyga nej..

Nu ska jag kila hade så gott alla, hoppas er fredag inte är lika trött som min fredag är..

Inlägg igår

Inlägget igår var ju bara förvirrande, men jag var nog själv rätt förvirrad igår så det är nog därför man knappt fattar hälften av vad allt kom ifrån men så är det ibland..

Sitter på jobbet nu, kom nu först efter lunch hit inte bra av mig alls ..jobbet är en bra plats att fördriva tid och det är då man slipper sitta hemma och tänker över saker och ting och man hinner liksom inte analysera allting som jag annars alltid gör, så det var inte bra av mig men en annan sak var bra att jag stannade hemma i förmiddags det var att jag fick gjort det jag behövde göra och några samtal jag behövde ringa för att ta mig framåt någongång..

Hur som helst så får jag väl återkomma om allting, ska sätta mig och jobba nu, vi ses och hörs

Fjäril

Jag har alltid tyckt om fjärilar på något sätt, har alltid haft en bra känsla över dom, dom har gett mig något sånt där konstigt inre lugn, jag önskar just nu att jag vore en sådan..

Sitter här och tänker tillbaka på alla minnen jag har många bra och många dåliga men det är ju dom bra man kommer ihåg..

Emma och min sommar i Brokind, Bästa sommaren i hela mitt liv med hanna i Brokind året efter, många bra minnen från Linköping och Göteborg de åren jag varit här..

Vart är jag på väg nu? Vart är mitt nästa mål är vet man aldrig..

Kommer ihåg den dagen jag och Erock promenerade upp till Anton och så gick vi runt i alla kohagar och skrattade och han filmade som vanligt hade verkligen velat se den filmen .. Haha kommer ihåg det sista smset från Erock med "Kollar på filmen när vi jagar kor"

Alla mina knasiga ideer jag och Emma har haft här innan studenten, kan inte ens beskriva allt vi gjort och hur kul vi har haft det, saknar henne så otroligt mycket..

Allt verkligen allt, jag vill spola tillbaka tiden önskar så sjukt mycket att jag kunde det..men det kan jag tyvärr inte, jag önskar önskar önskar men det spelar ingen roll hur mkt jag än önskar, det spelar ingen som helst roll hur ärlig jag än är, det spelar ingen roll vad jag än säger, det spelar verkligen ingen som helst roll..

Det är tomt, just empty..

Byebye, sov gott det ska jag göra..
Tack alla ni som är där för mig, ni ska bara veta hur uppskattat det är..




Hungrig

Jag sitter på jobbet just nu, fick just rast och jag är verkligen SUPER DUPER hungrig just nu, så ja vad ska man göra? Det finns inte så mkt faktiskt förutom att försöka trycka i sig lite knäckbröd som finns här, mycket mättande eller inte..

Hur som helst skrev inte här för att uppdatera er om hur hungrig jag är utan om en riktigt bra låt jag hittade alldeles just :)

Check it out


Accepting..

Har hunnit jobba idag dock började inte dagen sådär jätte positiv men den blev ju iallafall bättre eftersom som tur var..Har även hunnit med träning idag och det gick faktiskt riktigt bra känns väldigt bra och fick ännu fler fina komplimanger idag och jag tar in allt, dem behövs verkligen för mitt självförtroende igen för att ta fram de där och bara köra järnet hela tiden ..

Imorgon vankas en ny dag med jobb och träning såklart sedan blir det en myskväll hemma hos Lelle hon är så himla söt, ska fixa mat och allt och det bästa med allt blåbääääärspaj :D weei nejdå det bästa är att umgås med henne vi har sagt det så himla länge nu och nu kände jag verkligen att nej nu fasen är det på tiden att vi tar tag i detta vi pratat om så länge, vi behöver prata ikapp lite och så..

Im nervous ... kan inte säga så mkt mer..

Hur som helst ska jag sätta i mig lite mat i min kära kropp så den inte försvinner sen ska jag definitivt sova så jag säljer imorgon åtminstone, hoppas ni har haft en bra kväll nattinatti på er allesammans, kul att se att ni är här inne och läser :)

Hittade lite roliga bilder från förr, check them out





Sen slockna vi


U got me good:)

Hittade en riktigt bra låt som verkligen peppar upp en till max..Lyssna på denna

Sheri - U got me good


Work work..

Nu sitter jag på jobbet som precis alla andra vanliga vardagar, men jag sitter här med ett helt annat humör och mina tankar är bortom molnen emellanåt, det är mycket fokus om hur jag ska sälja men samtidigt hur jag ska lösa allting omkring, vart jag ska börja, tänker över min misstag och hur jag ska göra för att inte göra om det

Det är en liten labyrint det där men samtidigt är det jag själv som satt mig i den här labyrinten om man nu ska kalla det så, så det är ju faktiskt helt upp till mig själv att ta mig ur den också men då med lite hjälp på vägen..

Men konstigt nog sitter jag här lite uppriven inombords och orolig för många olika anledningar men samtidigt väldigt lugn, det är som att det vilar något konstigt lugn över mig just nu, det är som att kroppen verkligen fick ta stryk i lördagsnatt men det behövde den tror jag för att få ut ALLTING, precis allting för att kunna börja på ny kula igen.. En omstart helt enkelt i mitt liv för att hitta rätt igen och jag har gjort det förr och tänker definitivt göra det igen även om jag kommer gå många dagar och må piss och vissa dagar är helt fantastiska det får jag definitivt räkna med men så är ju livet, det är ingen dans på rosor varje dag

Men det gäller att kunna ta vara på de dagarna som är positiva och försöka ta fram det där positiva till dom negativa dagarna man har, man gör ju saker och ting mycker mer komplicerat än vad det egentligen är..

Så det är väl bara att se till att ta tag i saker och ting.. och man får hoppas på att denna dagen blir lika bra som gårdagen..

Jag kan inte gömma mig längre och tänker inte göra det heller, just för min egen skull jag har mycket väl vetat att jag måste ta tag i saker men som jag skrev i ett tidigare inlägg att vilja och att göra är två skilda saker, jag har vetat och velat men inte riktigt kommit på hur och även om jag inte vet det idag så hjälper det att veta att jag inte längre accepterar att befinna mig i "this state of mind" om man nu ska kalla det så..

Så jag hoppas att även er måndag är lugn och skön, sådär skönt avslappnande att man vet att man har en hel vecka att se framemot..

Vi ses och hörs mina vänner och tack för alla fina kommentarer =)

RSS 2.0