Work work..

Nu sitter jag på jobbet som precis alla andra vanliga vardagar, men jag sitter här med ett helt annat humör och mina tankar är bortom molnen emellanåt, det är mycket fokus om hur jag ska sälja men samtidigt hur jag ska lösa allting omkring, vart jag ska börja, tänker över min misstag och hur jag ska göra för att inte göra om det

Det är en liten labyrint det där men samtidigt är det jag själv som satt mig i den här labyrinten om man nu ska kalla det så, så det är ju faktiskt helt upp till mig själv att ta mig ur den också men då med lite hjälp på vägen..

Men konstigt nog sitter jag här lite uppriven inombords och orolig för många olika anledningar men samtidigt väldigt lugn, det är som att det vilar något konstigt lugn över mig just nu, det är som att kroppen verkligen fick ta stryk i lördagsnatt men det behövde den tror jag för att få ut ALLTING, precis allting för att kunna börja på ny kula igen.. En omstart helt enkelt i mitt liv för att hitta rätt igen och jag har gjort det förr och tänker definitivt göra det igen även om jag kommer gå många dagar och må piss och vissa dagar är helt fantastiska det får jag definitivt räkna med men så är ju livet, det är ingen dans på rosor varje dag

Men det gäller att kunna ta vara på de dagarna som är positiva och försöka ta fram det där positiva till dom negativa dagarna man har, man gör ju saker och ting mycker mer komplicerat än vad det egentligen är..

Så det är väl bara att se till att ta tag i saker och ting.. och man får hoppas på att denna dagen blir lika bra som gårdagen..

Jag kan inte gömma mig längre och tänker inte göra det heller, just för min egen skull jag har mycket väl vetat att jag måste ta tag i saker men som jag skrev i ett tidigare inlägg att vilja och att göra är två skilda saker, jag har vetat och velat men inte riktigt kommit på hur och även om jag inte vet det idag så hjälper det att veta att jag inte längre accepterar att befinna mig i "this state of mind" om man nu ska kalla det så..

Så jag hoppas att även er måndag är lugn och skön, sådär skönt avslappnande att man vet att man har en hel vecka att se framemot..

Vi ses och hörs mina vänner och tack för alla fina kommentarer =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0