JUUUULIA 20 år..

Jag tänkte bjuda på en HEL del bilder, tänkte först "hur tusan ska jag få tag i alla bilder på Julia då?! Men sen när jag väl öppnade mappen där alla bilder låg insåg jag snabbt att detta kommer bli en lätt match eftersom jag tydligen har hur många bilder som helst på denna tösen..
Och jag kan inte mer än säga att denna 20 åriga tjej kan VERKLIGEN bjuda på sig själv.. kolla själva;)

































Blev nog ett av mina längsta inlägg, dock inte med text men med bilder.. Men åren här med henne kan inte förklaras bättre än på detta sätt.. 4 år sedan ..Tiden går snabbt

GRATTIS än engång hjärtat..

Humptidumti ..

Har jobbat idag, yees jag jobbar och jobbar och jag är faktiskt rätt så trött på att jobba nu och imorgon ska jag jobba igen, det är ett evigt jobbande, men jag gör det för ett gott ändamål, jag ska ju ut och resa :) Och OM resan kommer bli bra kan inte sluta tänka på det för den kommer bli kanoners kanoners ..

Och denna helgen kommer nog bli hur bra som helst med, massa kul med tjejerna, middag ute först på en riktigt go restaurang jag inte kan stava namnet på och sen utgång och jag längtar och längtar för nu vill jag ha helg..

Ska nog gå och lägga mig och vila nu, behöver min middags vila innan jag tar ikapp lite mer energi till kvällen..


Trött i både kropp och huvud..

Just nu är jag trött i kroppen ja jag är trött överallt till och med i huvudet, känns som att jag hade behövt semester just nu från det mesta men i helgen ska det blir kul, utgång med tjejerna och middag dessutom känns som ett extra stort plus i kanten, kan inte bli bättre än så.. har inte varit ute på ett tag nu heller

Så hur som helst tror jag att det vettigaste just nu vore att lägga sig i sängen med en bok och sen slumra gott..det behövs om jag ska orka jobba imorgon..Godnatt på det :)

Ooooh längtar

Har redan suttit hela kvällen med att fundera över olika saker man kan hitta på under vår resa och det är fortfarande massa tid kvar tills dess, har kommit på att jag MÅSTE vaccinera mig, Mamma hjälp mig med detta allt detta med hepatit och sån skit, malaria kanske eller vad behöver man när man ska åka till asien?!

Sen att det kommer bli sjukt kul om både Stina och Erik följer med är ju bara kanon ju, skulle bli så kul ..Har lite folk som också är iväg i asien just då, en som flyttar dit och en som också är på semester så kul kommer jag ju definitivt ha, så i all ångest över att jobba iofs så har jag ju fortfarande ångest över att jobba okej kanske inte själva jobbet men att kliva upp 6 på morgonen är ju ingen hit för mig som inte är en morgon människa för tillfället..
Men hur som så driver pengarna mig faktiskt mer, känner mig mer tvingad att jobba nu fast jag är DÖ trött
och det enda jag i princip gör om dagarna nu är jobbar, tränar och sover och de lediga dagarna jag har sover jag också på som idag, somnade vid 10 ungefär 30 min sen när jag kom hem efter träningen somna ja vid 4 och sov till 7 ..

Då kan man minst sagt kalla mig trött ;)

Ungefär en sådan här strand kommer jag att stå på om några månader och gissa om jag längtar:) Snorkla, surfa, bada med delfiner, ligga på stranden, bada, sola och ett riktigt gott sällskap..förhoppningsvis hinna se lite av varje ..



Sen att jag tycker att mina föräldrar om någon verkligen förtjänar detta jag ska göra så håller jag tummarna på att dom också tar sig i kragen och reser lite grann för det behöver dom verkligen.. Man behöver sånt för att orka lite extra i vardagen ..


Nu däremot ska jag fortsätta läsa min bok, kolla lite tv och sen lägga mig och sova gott eftersom imorgon väntas jobb och match..

Humhum..

Har hunnit med att jobba 7-10 idag sen träning 11:00 minst sagt trött morgon kan jag säga eller det är väl allt jag kanske har att säga om morgonen? Tyvärr så kommer morgondagen att se likadan ut, jobb 7-14 sedan match 19:00 ute i Kungälv, sedan kommer mina dagar ända fram till nästa helg se ut så, jobb och träning .. jaa och sen match då på Torsdag så finns inte så mkt mer att göra faktiskt men om man ser det från ett annat perspektiv så hinner jag inte med att slösa massa pengar eftersom resan börjar gå från klarhet till klarhet så alla kronor som blir över behövs läggas undan ..

Ack så tråkigt för mig att jag inte var miljonär eftersom jag älskar att shoppa, iallafall nu på vintern då man kan strosa runt i butiker och hitta massa mysiga och fina plagg, vinter kläderna är alltid bäst dock inte kylan kan man ju konstatera..

Älskar allt det här med mysiga fika stunder, bakning, filmer, middagar sånt som inte sker allt för ofta på sommarn, för då är dt mycket fest, bad och resor hit och dit :)

Men jag längtar verkligen till februari om våran resa blir av och just nu ser det ut som det, ska bara få de rätta priserna så sätter vi oss ner och bokar :D Känns tipp topp just nu faktiskt :)


Tid, ja vart tog tiden vägen?!

Dygnet har ibland alldeles för många timmar samtidigt som ibland alldeles för få timmar, klockan är redan 19:13 när jag sitter och skriver detta och imorgon ska jag upp igen 06:00 jobba till 10:00 sedan blir det träning 11:00 och sen får jag se vad dagen bjuder på, blir mycket jobb jobb jobb..

Men ska jag kunna resa så ska jag.. Bara att bita ihop vägen om man ibland är så trött så man tror att man ska svimma men idag slapp jag den resan iaf, för svimning vore väl lite väl tråkigt skulle jag nog säga..

Så vad har man för planer för denna fredag, ja kan säga såhär? Absolut ingenting, sicken tråkig fredag det är idag och sicken tråkig helg jag har framför mig förutom ja matchen på söndag dvs ..

Får helt enkelt hålla humöret uppe och invänta nästa helg så JAAA kommer bli helt otrolig, det är vad jag tror iaf;)

Måste fixa matlådor

Sitter här hemma och jag vet att jag måste fixa matlådor idag till morgondagen och fredagen och även för söndagen då för alla ni som inte vet så jobbar jag varannan helg söndag och det känns ju faktiskt lite sådär må jag säga, skulle nog hellre tagit en hel helg i månaden så skulle den vara klar .. Skulle ju vara skönt men det är bara att bita ihop och jobba denna söndagen ändå..

Har ju haft turen och vara ledig igår och idag, dock träning idag jag måste ta mig an men det löser sig nog skulle jag tro :) Sov HUR länge som helst idag, nämner absolut inte vilken tid jag klev upp .. men sent var det iallafall

Gårdagen var minst sagt en kul och jobbig dag, åkte in till staden kring halv 11, lämnade av Chau hos min frisör sedan promenerade jag några timmar och inhandlade julklappar så nu har jag bara några kvar och är rätt många kronor fattigare, känns i plånboken om inte annat, men men då är ju det avklarat iaf, man får se det på det sättet, kanske det inte svider så mycket :P

Men nu ska jag lägga mig med min bok och ta dt lugnt, ha en go onsdag :)

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt..

Har gjort mig klar för lite julklappsshopping och möjligen lisebergan, men har lite ärenden före det, vettitusan om jag orkar kolla handboll idag, ibland vill man ha lite ledigt från det med ..men vi får se vad jag bestämmer mig för;)

Känner mig på sådär extra gott humör idag faktiskt, det finns så mycket jag ska hinna med just nu och jag gillar det verkligen, man hamnar i en gående vardag där dagarna bara går som de ska och ibland stöter man på ett hinder men sen inser man att "vatusan jag har klarat annat innan så detta ska nog inte va någon match för mig" Visst man är bara människa men om man tänker så är man alltid frustrerad vid stunden när något händer men när man sen sätter sig ner efter en dag så brukar iaf jag sitta och skratta åt mig själv och försöka tänka "Emma varför reagerade du på en sån sak? Du är bättre än så att låta någon annan låta dig bli ledsen"

Så tar man tag i kragen och går vidare ..

Nu däremot ska jag ta tag i kragen och packa min lilla väska med allt behövligt man behöver mig sig som plånbok, mobil osv osv:)


Hemma från Värmland

Det blev allt en lång resa detta.. Startade 14:00 från Kungälv och framme i vart vi nu var 18:00 och sen hem igen kring 20:30 och hemma 00:50, så vi kan helt enkelt konstatera att det sitter en rätt så trött människa här vid datorn som närmare bestämt snart ska dra sig till sängen för att sova ut till en underbar söndagsmorgon :)

Ingen vinst idag.. Tyvärr får jag meddela detta men vinsterna börjar nog trilla in snart när vi kan höja laget att prestera som vi ska göra med tanke på spelarna vi har med oss, vet inte varför det låser sig men gick iaf helt okej för mig idag ..Kunde ju iofs gått mkt bättre men det kunde det la gjort för hela laget skulle jag nog säga istället..

Såhär såg det ut idag nere vid bussen ..



Och nu säger jag godnatt:)


White as snow

Det är helt vitt när jag kollar ut genom fönstret och nu börjar jag faktiskt tro att vi kommer få en lika hemsk vinter som förra, hoppas bara inte den blir värre för då kommer man definitivt frysa ihjäl, jag menar jag är ändå från lappland och jag har levt med många vintrar men vintrarna här nere är inte att leka med, är sjukt mycket kallare.. får vara glad så länge det inte är dödskyla här nere:P

Ska alldeles snart promenera ner till bussen med mina väska för att ta mig till Kungälv för idag åker vi upp till värmland för att spela match, kommer vara borta hela dagen så håll tummarna för att det blir vinst idag, det känns redan som vinst får man säga så?! Hoppas bara inte jag kommer hem nu och inte har en vinst med mig för det måste jag ju nu när jag sagt det..

Hoppas ni har en bra lördag och ett er fredag var tipptopp..:)
Vi ses och hörs

I hope you find

I hope you find what you looking for, I hope your happy..because I wont be there..

Jag har varit i något sorts rus där man bara är glad för allting runt omkring, man uppskattar det mesta.. hur ens situation är men på något sätt så sitter man där också drömmer..drömmer efter något nytt efter framtiden helt enkelt
Men samtidigt så är jag tillfreds med att veta vart jag har mig själv och vad jag vill och inte vill

Har haft en go kväll för mig själv faktiskt, har faktiskt haft kul dessutom tro det eller ej, har hunnit med hur mycket som helst och främst sånt jag aldrig gör.. Bakar;) Men men man måste väl börja träna någongång så man bli bra påt..

Nu fattas bara min lägenhet som jag såååååå gärna vill ha, men jag får väl vänta tills något bra dyker upp.. jag är ju nöjd över min situation ändå att jag har sån tur som jag har att ha denna lägenheten bara, men som jag sa innan, man kan ju alltid drömma lite;)

Nu ska jag sussa så jag orkar upp imorgon till jobbet.. Natti

Bullbak och massa annat smått och gott

Haha ja jag skulle ge mig på bullbak och hur mycket tror ni kan gå snett när jag ska sätta igång med bak?! Jo för det första så åker jag till Hemköp och handlar in allting och så cyklar jag glatt hem och när jag står vid porten börjar jag fundera "vatusan är inte mina ägg gamla? och har ju bakformar? har jag någon pensel att pensla på ägget med?" Nej för tusan, så jag tänker.. aja jag går in till lägenheten och ser om jag hittar några formar, några ägg som inte är för gamla och en pensel..

Tar och gör i ordning degen och sätter den jäsning och såklart fanns inte ägg och formar hemma så jag tar och cyklar ner tömmer allt skräp, fortsätter för andra gången ner till hemköp för att inhandla det som jag missat första gången och så cyklar jag glatt hem när jag på hemvägen kommer på att tusan nu glömde jag köpa mer smör men jag cyklar hem ändå och håller tummarna för att det ska räcka och med nöd och näppe räckte det faktiskt..
Är riktigt stolt över mina fina bullar.. kolla själva:)



Nu ska jag göra mig lite mat också, är alldeles vrååålhungrig :) Åååh vad jag längtar till julen och massa mys hemma i soffan och bara njuta av att jag kommer baka bröd och sånt smått och gott, ska allt överraska min familj sådär på morgonen då det kommer lukta hääärligt ...Mumma..

Hoppas ni har en underbar dag för snart är det fredag och vem gillar inte fredagar? You just got to love them..

Massor massor massor

Ja det är ett ord som jämt flyger omkring inne i mitt huvudet, massor att hinna med men samtidigt är det skönt att ha saker att göra, då slipper man hamna i den där tristessen, nog för att jag just nu känner "gud vad skönt att sitta hemma med en bok, lite te och bara njuta" men det får vi ta någon annangång:)

Håller tummarna för jobbet pappa försöker fixa nu också, vore väldigt bra med klirr i kassan kan man säga med tanke på mina planer..
Har inhandlat massa behövliga saker, bland annat detta som kanske inte direkt låg i min behövligt lista men dock så roligt att unna sig ..

 

Hittade först denna underbara kjol och så tänkte jag "vad tusan ska ja kombinera denna med då" så gick jag runt lite och hitta denna lite udda tröja eller den såg lite udda ut på galjen så tänkte aja jag testar prova denna med kjolen och i provrummet så kom denna tanken istället "shit va bra jag är, detta blev ju kanon" :P
Får göra detta oftare, våga missmatcha litegrann så kanske det funkar tillslut ändå..

Nu ska jag byta om för snart är det träning på g.. och löpning:)

En helt färdig Emma

Ja det sitter verkligen en person som är alldeles färdig, en halvtrasig människa som är jätte hungrig och jätte trött..
Idag har jag hunnit med jobb 7-14 och sedan match som spelades 60 min på plan, snacka om att vara trött i kroppen men det gick kanon för mig iaf, dock räckte det inte för laget att ta en poäng, men vi får göra det nästa helg uppe i Deje istället då ..

Har jobb imorgon, återstår och se om jag kanske kan byta det mot någon annandag, har super ont under min fot och min rygg värker som aldrig förr och mina mage kurrar som aldrig förr så ska nog inte fastna här för jag tror min kropp behöver lite energi för att orka med..

Så jag säger godnatt istället..


Viva la Lundia ;)

Just kommit hem från Lund, har tillbringat lite tid där nere och tro mig det var det värt i alla kategorier :)
Har varit på spex och har aldrig varit med om någonting liknande, helt galet.. Inte alls min hemmaplan men ibland får man ge sig ut på nya utmaningar helt enkelt..




Studsade omkring på dessa klackar under kvällens gång och med lite värk i fötterna gick vi senare belåtet hem efter en bra kväll

Jag älskar när det samlas massor av olika människor på samma ställe, så kommer jag på mig själv att tänka såhär "Vad i allsin dar har tjejen tagit på sig?" och andra gånger "jäklar vad snygga klänning men vad har hon på fötterna" osvosv, så gick det runt i mitt huvud roligt nog, jag kunde iallafall underhålla mig själv..
Det var som sagt klänning och kavaj som klädkod så jag fick slå till på något annorlunda ..

Skulle gärna stannat en dag till men nu är det så att jag laddar om för jobb imorgon 7-14 sedan får jag dra ut kontakten och sätta in den igen för att ladda till match 19:00 ..

Jag är supertrött så ska nog lägga mig framför tvn sedan bums i säng så jag är pigg och kry imorgon på jobbet :)


For the first time..

Sitter och lyssnar på Coldplay och det är helt underbart en sån här onsdag kväll medan jag väntar på att mina potatisar i ugnen ska bli klara för mina matlådor imorgon till min kära lax :) Gottigottans, dessutom är jag sjukligt hungrig just nu efter träningen..
Körde på riktigt bra i gymmet idag med Emelie och sen massa fart på träningen så mina ben är utmattade för tillfället..

Ser framemot att snart bara tänka på mig själv, vad jag vill göra, känna efter utav mina behov och jag längtar faktiskt även om det finns saker som gör att det verkligen tar emot då jag lagt ner hjärta och själ i detta så samtidigt tror jag man behöver "a time off" för att hinna känna efter ..

Sen har jag ju väldigt mycket att se framemot, vi kan börja med att träffa min syster och sen självklart julen med min familj, det ser jag faktiskt riktigt mycket framemot, att bara umgås med mina nära och kära =)

Har satt in lite bilder från helgen iaf som jag tänkte dela med mig av :)






Min vecka hittils har ju varit kanon.. hunnit träffa Julia, träffade även på Izabella Kjellström som man inte ser allt för ofta tråkigt nog.. men blev en lång pratstund med denna tös och alltid är det lika trevligt :)

och massa jobb såklart så och massa trötthet är inte det ett härligt liv då man känner att vardagen bara rullar på utan att man egentligen hinner tänka efter så mycket ?;)

Min trötthet

Ja min trötthet börjar verkligen gå mig på nerverna så idag fick det vara nog, nu blir det ändring på min kost, på mina sömnrutiner och framförallt så tänker jag sluta lägga energi på onödiga saker och bara ta allt för vad det är och inte gå och grubbla .. Tar för mycket av min dyrbara energi som jag behöver lägga på annat ..

Måste säga att jag varit riktigt duktig det här med mat, har gjort laxlådor och nu tidigare gjort ja mig en tallrik tonfisk sallad och lite smått och gott till kvällsmat och passade även på att göra mig en tonfisk sallad till lunch låda imorgon så nu äntligen äter jag lite mer fisk och förhoppningsvis bättre mat än tidigare och inget som inkluderar bea sås eller ketchup :P

Pratade tidigare med Alex om att man bara längtar till fredag hela tiden istället för att se framemot varje dag och inte slösa så mycket tid på att längta till fredag jämt, vad mycket tid som går åt spillo :P Om man nu kunde tänka så varje dag, men bara att försöka.. fast å andra sidan längtar jag verkligen till fredag för då åker jag ner till min syster i Lund och hälsar på henne :) Ska bli mycket trevligt må jag säga..

Nu däremot ska jag lägga mig och fortsätta läsa min bok och sen blir det natten för att orka kliva upp imorgon :) Gonatt på er allesammans..

Helt utmattad

Jag är verkligen en utmattad liten dam just nu, låg tidigare i soffan och sov och vaknade sådär emellanåt och tänkte "tusan jag måste ju göra mat till imorgon" så gick den där känslan igenom att "jag orkar verkligen inte" men jag tog mig kragen och gjorde lax och potatis iaf så det blev fyra matlådor så fyra stjärnor till mig då.. Det borde stämma bra?:)

Så nu har jag just duschat, gjort klart maten och även tagit tag i och gjort kvällsmat .. lite te och goda smörgåsar är aldrig helt fel ..

Kom hem sisådär vid 2 tiden, la in alla sakerna i lägenheten, vända om till bussen igen för att möta upp Julia i staden där jag var tvungen att köpa mig en ny foundation eftersom min är slut och är det roligt att lägga pengar på sådant?! nejnejnej, sjukt tråkigt men behövligt som sagt..Trevligt sällskap hade jag med, Julia sicken energi kick hon är ..

Sen blev dte bussen hem och då slockna jag och kände att kroppen inte alls var med mig idag, sådär när man nästan känner sig sjuk eftersom det endast blev 4 timmar sömn inatt, uppstigning 4 på morgonen och vara igång med resande hela dagen plus promenad i staden så min kropp hängde inte med på att träna idag, så jag tänkte faktiskt ta och köra el eget litet löppass efter jobbet imorgon så tar jag igen lite grann :) Helst för min egen skull då..





Detta var då jag innan halloween festen med vännerna, folk fråga "men vad är du utklädd till då" kanske inte så uppenbart eftersom det knappt såg ut som en utklädnad, men tänkte iaf på någon rik dam förr i tiden..
Lite extra av allting.. Men jag gillade det, helst älskade jag håret och helst att jag själv fick upp det sådär, kommer definitivt köra på det fler gånger..

Fördriver lite tid på Arlanda

Sitter på Arlanda just nu som en mycket trött människa efter att ha klivit upp 04:00 på morgonen, så när jag sätter min fot innanför min lägenhet då blir det bums i säng för att sova ikapp lite timmar jag förlorade nu inatt..

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och flyga, finns hur mycket som helst jag funderar över och tänker att "shit det här vore kul att skriva om, dela med mig av till er" lite tankar man har sådär, men sen när jag klivet av planet ja då är det borta, som att alla de där ideerna och tankarna just kommer uppe i luften..
De vill helt enkelt inte följa med mig ner på marken utan de stannar nog gärna där uppe någonstans på vägen..

Har iaf haft det bra hemma, hoppades på att kunna stanna längre faktiskt, men icke icke.. är ju däremot bara en månad nu tills jag åker hem igen så det är ju ingen evighet sådär direkt..
Blir Lund nu på fredag ner till min syster, gillar det här med att resa, komma ut lite ..

Hur som..Får återkommer när jag sätter min fot i Göteborg istället..

Norrland och lite till

Befinner mig just nu uppe i de Norrländska skogarna med mycket snö och kyla..Det är då man vet att man lever.
Hur hunnit med lite smått och gott här redan, halloween party med "gamla" vänner och haft middag med släkten och strosat omkring det man nu kan strosa omkring i dessa trakter..

Har massor med bilder från igår och framförallt från förra helgen som jag kommer att lägga upp eftersom..Det är så himla mycket så vi får se hur jag lägger upp min strategi för att dela dessa med er.. Men här kommer några iallafall









Sådär nu blev det en hel del ändå.. och tur var väl att jag sollade lite grann eftersom det finns hur mycket som helst jag hade velat lägga upp..

Nu däremot ska jag ta Jannes bil och köra hem den till honom för jag kan slå vad om en hundring att gossarna börjar vara hungriga..

Ha en go Söndag :)

Without you ..



Imorgon är det bara att se till att packa packa.. jag är så dålig på sådant så tänkte försöka packa sådär smart och inte ta med mig för mycket som jag ändå inte behöver.
Längtar faktiskt hem nu, känner kan det inte bara vara NU jag sätter mig på planet, jag tror jag behöver en liten stund ifrån för att ta ikapp lite energi och komma tillbaka strålande igen..

Det finns så mycket jag ser framemot och jag känner precis som jag pratade med en person om igår, att det är så mycket som är så mycket lättare och att jag ser vissa saker så mycket klarare, nu är det bara att ta tag i kragen och hitta det jag vill göra.. Något nytt, något kul .. har massor med energi till det, är riktigt peppad men vad detta är, är ju en lite svårare fråga tror jag ..:P

If you had a choice then
what would you choose, to do?


Over my head

Suddenly I become a part of your past
I´m becoming the part that don´t last


Letting go..

Satt och filosoferade över en sak tidigare idag när jag just hade vaknat, ni vet sådär på morgonkvisten när man fortfarande ligger under täcket och bävar sig för att ta sig utanför .. Hur som helst så filosoferar jag inte kring sådär normala saker att filosofera över sådär på morgonkvisten utan jag fick en rätt konstig känsla inom mig..

Man går liksom dagarna igenom och är glad och sprallig men för vem är man glad och sprallig, för sin egen skull eller gör man detta varje dag för andra ?! Varför är det så fel att tillåta sig att vara ledsen, negativ, deppig och allt vad det nu innebär för i slutändan för att kunna uppskatta det positiva i livet så måste man ju även ha uppskattat det negativa eller låter det helt fel?  På något vis så kan man ju efter en negativ upplevelse se tillbaka på den och antingen tänka "varför var jag med om det, vill aldrig må så dåligt igen" visst man vill aldrig må dåligt det vill väl ingen men när jag kommer ur en dålig upplevelse eller något som fått mig negativ eller ledsen så försöker jag tänka såhär i efterhand "Okej, vad lärde jag mig av detta? Vad gick egentligen snett och hur kan jag vända på detta till något positivt"

Visst jag har också suttit där när man aldrig tror att det kommer vända eller att man någonsin kommer kunna se saker positivt igen men det gör man, hur mycket ens nära och kära försöker pränta in det i huvudet på en så går det inte in för stunden men i efterhand kan man ju skratta lite åt det för det stämmer ju vareviga gång..

Det värsta med negativiteten och att tankebanan är "det kommer aldrig bli bra" är att man missar dom där små sakerna som faktiskt är positiva även om ens värld är upp och ner..

Det gäller bara att låta tiden ha sin gång, det kommer positivare tider .. sådana där tider man kan tänka tillbaka och känna "ååh vad jag vill spola tillbaka tiden" men samtidigt ska man aldrig ångra saker, för det finns en anledning till allting, finns en anledning att man agerar på vissa vis jo just för att man bara är mänsklig..

Så jag ser iallafall tillbaka idag på vissa saker och kan sitta och skratta för mig själv och tänka "hur tänkte jag där egentligen?" ;)

Looking forward to a lot of things right now :)



Köttbullar och brunsås

Ja det blev min lunch idag och det gick ner.. ja om det gick ner:) Nu tänkte jag sätta mig ner och pyssla lite med mina blommor och jag köpt och sätta upp, så jag har en del att göra, har även passat på att rensa ur kylen och frysen ..

Nu måste jag säga att jag faktiskt längtar hem lite till Norrland, komma bort en stund och träffa familj, släkt och vänner och dessutom få förmånen med god mat :) Så det får gärna bli fredag nu när jag sätter mig på flyget, är rätt mysigt att resa tkr ja även om man typ bara ska till sthlm, är någon go känsla i det helt enkelt..

Dessutom älskar jag denna härligt kyliga luft som är ute, man andas lite friskare än tidigare, i vanliga fall brukar jag använda vinterjacka i November, men sedär nej det är inte så kallt ännu och tacka gudarna för det :) Jag gillar detta, det behöver inte bli kallare :P

RSS 2.0