This ain´t goodbye

Idag har jag hunnit med att gymma och efter det tog jag mig in till stan slösade upp mitt presentkort på kicks där jag köpte en trippel ögonskugga från smashbox..

Har även hunnit sitta på condeco någon timme med natalie och tjötat efter det drog vi oss till gamleport och satte oss där och tog oss ett glas rose och bara hade det trevligt, nu däremot sitter jag hemma och lugnar ner mig lite eller kanske rättare sagt, tar mig i kragen kan man säga..

Things are not the way they were before..


så mina damer och herrar så tackar jag så mycket för mig..


I still believe

Jag vaknade alldeles just och det gör faktiskt ont i mina ögon för jag har nog sovit för länge tror jag, jag kan inte med det, vaknade kring 8 tiden och hade nog kunnat kliva upp då med, får inte sova såhär länge för imorgon ska jag upp 06:00 för att jobba igen med mina tanter :)

Nu snart ska jag göra mig en liten brunch tror jag, sedan göra mig i ordning för att åka in till stan och strosa runt lite, fick ju ett presentkort av min syster så tänkte om jag hittar något bra så kan jag ju alltid använda det..

Ska kila nu iallafall, inte sitta här för länge.. hade gott allesammans..

Sometimes your world just ends
It changes everything you've been

I'm supposed to be strong
I'm supposed to find a way to carry on
And I don't wanna feel better
And I don't wanna not remember,
I will always see your face
In the shadows of this haunted place
I will laugh, I will cry, shake my fist at the sky
But I will not say goodbye

They keep saying time will heal
But the pain just gets more real
The sun comes up each day
Finds me waiting, fading, hating, praying,

If I can keep on holding on
Maybe I can keep my heart from knowing that you're gone

Pictures will never fade away ..

Jag var just ute och sprang skiten ur mig själv, har ju tidigare sagt att jag fått ont i knät av att springa för länge så idag satsade jag på att springa lika lång tid som innan men komma lite längre och tro mig det gjorde jag, hade nog kunnat springa lite längre till för jag kom till och med 1 minut tidigare tillbaka än vad som var beräknat :) Ett plus till mig, detta artar sig ju ..

Däremot har jag kommit på att Backa är byggd av backar, konstaterat är det nästan enbart JA tro mig eller ej backar i backa så om jag är slut ja .. när man komme till den absolut sista backen innan jag ser min lägenhet så tänker jag såhär "nu jävlar springer jag den sista biten" men egentligen så vill jag tänka såhär "nej jag orkar inte en meter till, jag vill bara lägga mig på marken och stanna där" men som sagt allt beror verkligen på hur man tänker..om man tänker att nu fan tar jag det här då gör man det och tvärtom om man nu vill tänka så då..
Jag väljer iallafall hellre bort den biten och biter ihop och tänker positivt istället..

Jag har tänkte över lite saker och jag har kommit på att jag har gått runt omkring och varit ledsen och förbannad över saker som hänt tidigare och jag har inte alls tänkt på att det kanske är andra av mina vänner som också gått runt och tänkt och känt som ja, så nu känns det plötsligt lite bättre när jag vet att jag inte är ensam i det här .. det låter kanske skumt att känna så men ibland behöver man nog bara veta att det finns folk där som känner precis likadant som en själv..

Nu däremot ska jag hoppa i duschen för jag är en svettig liten dam som sitter här på golvet..Hade gott allesammans



Den här bilden ger mig så mycket minnen, vill SÅ gärna gå tillbaka till den där dagen, jag har önskat och önskat och önskat mig det om och om igen, men den dagen vill tyvärr inte komma tillbaka.. en helt underbar dag enligt mig iallafall..

Sooon i´ll be back in Malmberget:)

Yes mina damer och herrar, ska beställa flygbiljett idag och troligast kommer jag nog redan på fredagen och blir väl en vecka sisådär.. Måste tillbaka och jobba sen så jag får lite pengar inför sommaren
Men ska bli kul att träffa alla iallafall och se det nya huset där hemma ..

Idag vad står på schemat idag? Ja jag klev upp kring 10 tiden någongång och nu sitter jag här och fördriver tid, bullen kanske kommer hem på lunch och då blir det tacos, sedan blir det hem och städa min kära lägenhet sådär över roligt, har massor med disk sen i helgen och det gillar jag inte..:S
Efter det tänkte jag faktiskt ta mig ut och köra en löprunda, ska bli riktigt skönt faktiskt och behövligt..

Nu ska jag dra mig härifrån, får se vad jag hittar på.. hade gott

Caught up

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, vaknade 04:00 imorse av en jävla urinvägsinfektion igen, sådär typiskt..menmen vad ska man göra? satt uppe till ca 07:30 tills jag somnade igen då och förhoppningsvis blir det bättre snart

Blir inte att göra så mkt idag faktiskt, känner inte orken till det faktiskt, bara ta en slappar dag och tänka igenom en del saker..

nu ska jag kila hade gott allesammans


Födelsedag

Igår var det min 20 års dag och det var en riktig kanon dag, den började med att jag klev upp kring 07:15 och började garnera tårtorna, smörgåstårtan och pannkakstårtan :) Sedan hämtade joakim och anders upp mig här hemma och däremot Julia inne i stan så begav vi oss ut mot Arendal till Arkens hotell och spa där vi badade bubbelpool, varma källor massor av olika bastu och lite smått och gott.. Var hur skönt som helst, det borde man göra oftare..

Efter det blev det premiär på systemet för att handla till kvällen, åkte sedan och käkade go mat entrecote och klyftpotatis:) Mumma.. begav sig därefter hemåt för att göra sig i ordning för kvällen..

Folk började trilla in till förfesten kring 18:00 som planerat och här satt vi och tjöta, spela spel och skratta måste säga att det var en kanon förfest faktiskt.. sedan blev dt taxi in till Chalmers där lokalen var och där spenderades hela natten till kring 3 tiden när vi begav oss hem  .. Fick massa fina presenter tack så jätte mycket och sen vill ja väl tacka alla som förgyllde min dag och tack för alla gratulationer, får återkomma med mer bilder sen :)

nu ska jag och syster och käka sen åker hon tillbaka till Lund..

Hade riktigt kul :)


Tomorrow, yes tomorrow is my birthday :)

Tänka sig, imorgon så var det 20 år sedan jag kom till.. Det är inte pjåkigt inte men om man tänker såhär pratade idag med en av tanterna som är nästan 105 år gammal så säger hon "men lilla vän 20 år, då har du ju hela livet framför dig, se till att göra det bästa av livet medan du kan":) Det var den bästa kommentaren och hon är ju en person verkligen har rätt att säga det också ..

Ikväll kommer även min syster hit, är så mkt att fixa idag va.. ska snart åka in till staden för att köpa massa saker som behövs till imorgon, sedan ska jag grädda pannkakor för det blir pannkakstårta och sen blir det även smörgååååstårta och ohja jag längtar :) Åt tårta på jobbet idag också, om det var gott ja..

stress stress så nu har jag faktiskt inte tid att sitta här, kommer bli en underbar helg tror jag, hade gott allesammans, återkommer :)

Så otroligt trött

Jag är så otroligt trött idag, helt galet.. Har iaf jobbat mån, ledigt tisdag, jobbat igår och idag och ska även jobba imorgon, pengar och åter pengar :) Har även massor att skriva ner som MÅSTE inhandlas imorgon, måste även göra pannkakstårta imorgon, smörgåstårta osv ja jag vet då inte hur allt ska gå till men är man en super människa så är man..
Dessutom kommer syster, så det blir att försöka fixa ihop det är i ett nafs, kanske får åka och handla idag ändå? Tänkte ta mig en tupplur först och sen duscha och kanske dra mig och fixa lite iaf så slipper jag stressa imorgon..

Igårkväll blev det mysmiddag med massa go mat och det slutade med yoghurt överallt, fick mig iallafall ett gott skratt angående rätt så mkt :) Som man säger ett gott skratt förlänger livet..

Nu ska jag kila, hoppas ni har haft en bra vecka och att fortsättningen blir riktigt bra..

Not myself tonight

Hittat en ny riktigt bra låt, christina aguilera - not myself tonight :) ta och lyssna på den ..

Idag klev jag upp kring halv 11, haha det sjuka är att jag vaknade 06:30 imorse och är pigg, det börjar bli en vana för mig el så sover jag inte riktigt bra för jag vaknar flera gånger under nätterna och drömmer konstiga drömmar, det är hel knäppt..

Har städat nästa hela lägenheten idag, har storstädat vardagsrummet och tro mig det behövdes och sen tog jag hallen och toaletten, de två ställena som var i störst behov av städning så tar och gör köket och sovrummet någon annan dag eller kanske senare när jag orkar, har städat sen 11 och jag är helt slut just nu, sorterat papper och sån skit med.. nu ska jag bara ta det lugnt, om jag orkar åker jag och inhandlar det som behövs inför lördagen..

Tänkte ta mig ett löppass med, det får bli omkring en timme, behöver lite lugn och ro först..


Backe

Ja jag satt och velade och velade idag om jag verkligen skulle orka gå ut och löpa så jag tog mig i kragen och satt på mig kläderna och när man redan satt på sina löparkläder så orkar iaf inte jag ta av dom igen och skita i det så jag gick ut och värmde upp en runda och bestämde mig för backträning :) Valde att köra halva programmet idag jag vill ju iaf kunna gå imorgon..

Har ju inte kört backe på sisådär någon månad pga kylan så det är ju bra att börja lite lugnt och sen öka eftersom :) Så nästa gång kör jag några mer .. tänkte försöka ta mig ut på en konditions runda imorgon om jag orkar men det återstår att se hur mina ben mår imorgon också..

Ska ställa mig och laga lite käk hade jag tänkt, får se vad jag hittar på men något smaskigt ska det allt bli.. sedan blir det nog bara tv, har inget för mig denna kvällen .. hade gott:)

Heey :)

Nu är jag just hemkommen från jobbet, har gått bra idag, lite stressigare än vanligt men en hel skön dag ändå, fick jobb ons-tors också så imorgon blir det att fixa inför lördagen, köpa hem det som behöver köpas hem och så :)

Hade tänkt dra på mig löparbyxorna och ta mig ett löppass om jag antingen kör kondition eller tar backe, det får vi se vad jag känner mig hurtig till :)

Hittade lite bilder från mobilen från i lördags .. här har ni dom..




Nu kilar ja, hade gott..

Never thought that i´d say

Sitter bara hemma just nu och gör absolut ingenting, har hyrt 3 filmer som jag tänkte sätta igång om en stund, får se vilken jag börjar med el om jag kanske sparar dom tills kvällen vet inte får se..

I gave ALL of my trust, they say every tear has its reasons, every smile has its own season..

Jag är faktiskt inte alls på humör för dt här just nu, så får helt enkelt återkomma istället..

Lördag

Igår satt jag barnvakt ända fram mot 2-3 tiden och det gick hur bra som helst, himla söta ungar :) Så inga problem alls, det gör jag gärna om igen.. ikväll var ingen speciell kväll först på dagen tillbringade jag den framför prison break och sen blev det hemma hos nicole och nu är jag hemma halvt ihjälfrusen .. Fytusan vad kallt..

Imorgon blir det att kliva upp och köra tillbaka bilen också hoppas på att dt är skönare väder då, idag har det varit rena rama stormen..

Hur som haver ska jag sova nu är DÖ trött, sovgott..

Barnvakt snart..

Idag har jag hunnit jobba från 07:00 till 12:00, började med att jag gjorde underbart gott käk igår och sen satt vi och spelade spel och kikade prison break sedan blev dt att kliva upp köra från Kungälv hit 06:00 så jag var skapligt trött imorse så direkt efter jobbet idag slängde jag i mig lunch och sedan raka vägen i sängen vart jag legat från 12:30 till 15:00 och sovit som en stock..

Nu har jag duschat väntar på att håret ska självtorka lite för jag ska åka om en stund mot Kungälv där jag ska vara barnvakt :) Haha det roligaste är att man får såna där oroliga sms som "kom ihåg att det är mycket köer nu" osv snacka om att man tror att jag ALDRIG kan passa tider men tro det eller ej så kan jag faktiskt det ibland ..

Hoppas ni har en riktigt trevlig fredag, härliga helg va:) Som sagt lokal är LÖST och jag kunde inte vara mer glad just nu, det här kommer bli kanon bra jag ser framemot det så mkt, ni vet när man var liten och längtade efter julafton och alla paket och allting? Jaa så mycket längtar jag efter min födelsedag just nu va, det kommer förhoppningsvis bli en riktigt riktigt bra dag ..

Nu ska jag kila, hade gott :)

Babysitting?

Ja idag har jag hunnit jobba fram till lunch rätt så skön och smidig dag idag faktiskt blir samma arbetstider imorgon sedan fick jag även veta att jag ska vara barnvakt, tror det kommer gå hur bra som helst jag hoppas iallafall på det, brukar gå bra med barn så det borde inte vara några problem :)




Hann inte skriva så mkt igår pga allt som hände och jag orkade helt enkelt inte, kände inte för det heller men jag tar det idag istället då jag känner mig lite piggare på det iallafall, man får ju ta var dag för vad den är..

Har iallafall hunnit vara och byta däck med Emelie, sedan var vi och kikade på lokal som var helt okej ändå chalmers vore ju det bästa men man kan ju kanske inte få allt man vill ha men jag håller tummarna för att dt skulle gå iaf..Sedan har jag varit och handlat smycken som jag ska ha till mina kläder jag köpt, jag längtar faktiskt till att få ta på mig dom nu är det ju så bara att man hoppas att även vädret håller sig till nästa helg..

Idag hade jag iaf tänkt laga ryggbiff, pommes med bea sås så det blir nog gottans, har just gjort mig i ordning och duschat sen jobbet det kändes behövligt:P och ska snart göra marinaden så den också blir klar och sen bege mig iväg, ha en bra dag allihopa..




ofattbart..

Fick veta en otroligt tråkigt sak idag, det är en sån där ofattbar tomhet, tomt på ord, kunde inte med att ringa varken mamma eller pappa för att veta att dom är ledsna skulle ja inte klara av bara.. En mycket nära vän till hela familjen gick bort idag, det var väntat men ändå så har jag gått och hoppats och hoppats att det skulle bli bra igen, det finns inte så mycket mer att säga just nu faktiskt .. Hoppas du har det bra vart du än är..


What a wonderful day

Ja mina vänner jag har varit vaken ett bra tag idag :) 09:00 imorse stod jag med löparbyxorna på och med ekande musik i hörlurarna för att ta mig ut på en löprunda, blev ännu en 30 minutare pga knät och sen blev det lite utfall, skridskohopp, tåhävningar osv..
Nu sitter jag däremot hemma nyduschad, slängde mig snabbt in på datorn för att kolla lite mail och sånt sen ska jag än igen slänga mig framför hårtorken och göra mig i ordning för jag ska till Emelie snart :)

Vilken härlig dag va? Får se vad den har att bjuda på, Emelie ska byta däck osv och sen ska vi in till stan jag ska fixa smycken till min födelsedag, MÅSTE fixa lokalen nu, måste måste måste.. väntar fortfarande på svar och jag håller tummarna så dom blir blåa..

Men iaf tror detta blir en bra dag faktiskt, hade gott mina vänner vi ses och hörs

Get confused and you will fade away..

Sittandes hemma i min soffa, filosoferandes över saker och ting, blir allt lite galen på mig när jag alltid ska tänka så mycket, jag tror att jag klamrat mig fast, levt i något som varit, inte vänt om för att se vad som komma skall utan istället stannat någonstans på vägen, längtat och längtat efter något som var och som inte längre är..
Det är faktiskt lättare än vad man tror, stunder som är så värdefulla så man gör allt bara för att få återuppleva dom, hur hjälplös man än är utan att kunna spola tillbaka tiden, så vet jag att när jag skriver detta skriver jag precis om mig själv hur jag känt hur jag varit utan att velat se detta..

Man har tänkt, låter inte det där lite sjukt? Jag är inte sån, har aldrig varit sån men det är jag..här är jag, en människa som försökt leva i det förflutna.. men vet ni vad det här är bara början på en ny start, nya utmaningar i livet.. jag måste börja leva igen framförallt i det som är idag och inte det som var igår, för det som var igår kommer aldrig tillbaka.. sen kan man ju välja att se tillbaka och vara lycklig över det man fått istället för att vara bitter över det man inte fick, allt i livet är ett val och jag har gjort mitt val här och nu.. idag inte igår ..

Hur nu allt detta jag suttit och filosoferat mig fram till ska gå till är ju ännu en bra fråga men vet ni vad, im not worried, jag ser ingen bra lösning just nu men den kommer, man får försöker klamra sig fast i allt positivt istället som en person sa till mig och det stämmer faktiskt, om man vänder och försöker se saker positivt och vill få en förändring ja då kommer den till slut hoppas jag iaf.. det är iaf vad jag tror..

Även om man förändrats under tidens gång, även om förändring är sjukt jobbigt så tror jag detta för med sig något bra ändå, man vet aldrig jag kanske står och skrattar åt det här en dag och undrar vad tusen jag höll på med? Sånt man aldrig vet, det jag vet idag är att idag tar jag tag i mig själv..

Nu däremot mina damer och herrar ska jag inte stå och predika för er längre angående mina invecklade tankar och funderingar kring saker och ting utan lämnar er här en härligt Tisdags kväll och på återseende istället..Godnatt..


This feeling is not sadness, this feeling is not joy..

Har just varit på våran sista träning innan vi sätter igång igen den 10 maj igen, inte jätte långt uppehåll direkt men behövligt men det betyder inte som Emelie sa att sitta på röven nej för nu är det att ta tag i mig igen, så om vädret tillåter imorgon så tar jag tag och går ut och löper och kör lite benövningar, tänkte ju faktiskt försöka få tillbaka det som engång fanns där..

Sitter hemma just nu och vettefan vad man ska kalla mitt humör, finns nog inga ord påt.. men men en ny dag imorgon med NYA möjligheter och funderar starkt faktiskt på att ta upp den där ryggbiffen, marinera den och göra massa god mat.. Vi får se vad jag hittar på men något gott iaf ska dt bli, är super hungrig nu men jag orkar inte göra någon mat, kanske tar mig lite havregrynsgröt och lite te..

Blir nog att sova hyfsat tidigt ikväll ändå även om dt inte är något jobb imorgon så är det skönt att vakna tidigt och ha hela dagen framför sig, kanske till och med kan få mig lite färg och vädret vill hålla i sig..Fick världens gulligaste kommentar av en tant idag och den tänker jag leva på länge och även Julias sms till mig, detta håller jag hårt i:)

Nu ska jag kila, hoppas er Tisdag varit bra, vi ses och hörs..

Tänkte hitta tillbaka till denna formen:)


Härlig dag

Har verkligen haft en härlig dag idag, vaknade kring 10 tiden och klev upp och satte mig vid datorn och har suttit och letat lokaler i några timmar, efter det blev det att promenera ner till hemköp för att köpa lite god mat jag tänkt laga lite någon dag :) Satt mig ute en stund när jag gick hem och bara satt i solen och det var hur skönt som helst, nu är våren här :) Sen har jag suttit i tror jag 3 timmar och läst ut min bok och nu sitter jag här..

inte sådär jätte händelserik men rätt lugn och skön :) Nu ska jag fortsätta kolla på tv, hade gott..

Letar lokal för fulla muggar

Just nu sitter jag och letar och letar och letar lokal i vild panik nästan, hittar lokaler antingen kostar dom skjortan eller så är dom upptagna, typiskt va.. men nu kanske det löser sig förhoppningsvis om Jonas kanske kan hitta någon på Chalmers det vore verkligen inte helt fel..Vore så himla snällt :) Håller tummarna verkligen..

Och ni ska bara veta hur underbart väder det är ute, det är blå himmel och solen skiner och jag kan nästan slå vad om att det är varmt och skönt ute också, någon som är sugen på en promenad eller varför inte en fika på någon uteservering idag? Jag har ingen som helst lust att sitta hemma en sådan här dag, men de flesta jobbar och så här är det ju när man bara får jobba ibland..

Hur som haver har jag ju hur mkt tid som helst till att försöka fixa till min födelsedag, tänkte när jonas har ringt och förhoppningsvis det finns någon lokal ledig så tänkte jag dra mig inåt och köpa saker som behövs så att det också blir ordnat, beror ju helt på vilken lokal man får och så, men på något sätt löser det sig jag hoppas verkligen det:)

Har ju iaf hittat kläderna till dagen så det är ju ett problem mindre, nu ska jag kila hoppas ni har en underbar måndag det kommer nog jag ha:)


Today

Jaa idag har jag varit hurtig:) Har tvättat som vanligt, låter som att jag tvättar varje dag men jag är en småtvättare tror jag, och sen ligger det ändå massa lakan osv i tvätten som jag aldrig orkar ta tag i för då måste det hängas nere i tvättstugan i källaren..

Hur som haver så har jag varit inne i stan och träffat Timmie, var så himla längesen så han har hjälpt mig hitta kläder till min 20 års dag stackaren och bakis också så drar jag med honom i affärer men jag är verkligen SUPER nöjd med det jag valde, lite somrigt kan tyckas men mycket mycket snyggt kommer dt bli..sen tog vi lite sushi och sen åkte jag hem.. nu inväntar jag att holmberg ska höra av dig, blir att ta ett el två glas vin ihop :D

Today:)

 

Nu hämtar Sofia upp mig så måste kila, hade gott allesammans och en riktigt gokväll missa inte fotbollen heller för den delen;)


HEEELT SLUT

Fytusan nu är jag slut och ser ut som en tomat utan krydd. Var ute och tog mig en löprunda, den normala Emma är på väg tillbaka känns det som, kanske får igång min träningsvilja igen:) Har ju tidigare fått väldigt ont i knät när jag löpt för länge så jag tänkte att jag börjar med 30 min och sen får jag öka mer och mer tills knät vänjer sig igen, så idag blev det en 30 minutare, blev en runda upp mot Skogome och tillbaka och det var varmt men ändå lite kyligt, blåste rätt mycket men i solen dog man nästan, vem vet den kanske passade på att ta lite i ansiktet också..

Tvätten står på full rulle, ska göra lite mag och rygg övningar sen ska jag kasta mig i duschen för att sen ta mig inåt stan:) Ska kolla på kläder till min 20 års dag och tänkte försöka hitta lite saker, håller ju på att mixtra med min bikini jag köpt..eller ja mina bikinisar;)

Hoppas ni har en trevlig och solig lördag, det kommer jag definitivt ha.. Hade gott




Late night

Det är inte sådär super sent men ändå rätt så sent, blev en helkväll med kära Emelie:) Planerna var att ta oss in till stan och bara fika, sen fick Emelie för sig för Andreas var på Parken att vi skulle dit men vi såg kön och kände att "neej, vi är inte ute för utgång så vi skippar det" tog oss en promenad upp och ner för avenyn där vi träffade på lite folk, Björkroth, Steffi, Seferaj, Holmberg och Linn .. lite folk man inte sett på länge och det blev en rätt så trevlig liten pratstund

sen blev det condeco för mig och emelie i typ 25, där vi satt och pratade massa minnen om när vi bodde ihop och OHJA om man kan skratta och ha kul till allting, det är sånt där man aldrig vill glömma som förgyller ens dagar..

Sedan kände vi båda för hemgång, emelie ville hem till andreas och jag hem så de åkte ut till Mölndal medan jag väntade på bussen hem och nu sitter jag här DÖTRÖTT efter en tuff arbetsdag, träning och en fika kväll.. ska blir mycket gott med sömn, det behövs verkligen..

Imorgon är det lite smått och gott planerat, får se vart jag hamnar ..men hoppas er fredag varit bra, den rusar på som vanligt..Nattinatti

Every word..

Har jobbat idag ute i solen, har hunnit filosofera och tänka rätt så mycket ja, man har fått sig vissa tankeställare kring saker och ting annars så har dagen iallafall varit riktigt bra, varmt och soligt och nu märks det att våren är på väg..

Längtar till sommaren så himla mycket just nu, härligt väder och allt underbart som sommaren medför .. Jag har så beslutsångest för vissa saker, vad jag ska göra och inte, om man ska våga chansa liksom eller göra som man alltid gjorde, do it the safe way .. Varför alltid spela safe? Varför vågar man inte bara chansa? Vad är det som är så farligt med det? verkligen ingenting men om man inte chansar kanske man står där och tänker "va tusan, varför gjorde jag inte det där?"
Man ser saker alldeles försent, när man borde sett allt mycket tidigare och gjort saker annorlunda..

Hur som helst sitter jag och väntar på träning, har suttit ute i solen ett tag och ja det var riktigt härligt :) Nu ska jag kila, hade gott..



Hittade massa gamla bilder:)

Begin again

Ja mina damer och herrar, det är Torsdag ja en helt vanlig Torsdag som varit mulen som förutspått i tidningen, ja ibland kanske man till och med kan lita på de där tidningarna som droppar in i brevlådan någongång under dygnets alla timmar och när det väl händer att jag öppnar en av dom så ja vad händer då jag letar mig direkt fram till väder sidorna, så kan dt gå.. så om nu denna tidning än engång ska ha rätt så stod det att det skulle bli 5-10 grader och SOOOL så jag håller tummarna för imorgon ska jag jobba igen..

Idag, ja vad händer med mig egentligen? Jag städar konstant för när jag sitter i mina soffa och ser kläder ligga på golvet eller saker är huller om buller då snurrar det till i mitt huvud och jag får en känsla av att såhär kan jag inte bo, det klarar jag inte av, helst inte när man ser all skit heller..Så jag bestämde för mig för att plocka undan och tvätta, ja tvätta serni det måste man göra ibland för annars får man gå naken..

Äsch nu snart tänkte jag gå och lägga mig, min dygnsrytm har blivit helt galen är hur trött som helst vid 10 eller ja när man ser att klockan börjar bli halv 10 får man lite panik att det är sent:P sen så vaknar jag även om jag inte jobbar ja kring 8 tiden varje morgon, vad har hänt med mig?

Hoppas er Torsdag varit bra och att morgondagen blir lika bra..


Just say yes..

Vaknade sådär otroligt tidigt idag 07:55 rättare sagt när jag kollade på klockan sen efter det har dt mer varit vila än sovit för jag har vridit och vänt på mig men ändå inte kunnat somna om så klev la upp kring 10 tiden, har käkat en underbar frukost och nu är tvätten igång för fulla muggar, tänkte ta och sola lite för att få lite färg och sen tänkte jag banne mig ta en löprunda, det kan vara skönt :)

Sen får jag se vad dagen har att bjuda på, men förhoppningsvis något positivt:)

Gårdagen


Nu ska jag inte fastna här, hade gott..

Aldrig

Idag har jag hunnit med jobb och idag var faktiskt en mycket tacksam dag på jobbet, mina tanter var ovanligt glada hela bunten och det har dessutom varit väldigt soligt och skönt ute, kände mig så somrig så när jag kom hem så gjorde jag mig i ordning och fixade lite hemma sen drog jag mig ut till Kungälv för att heja på tjejerna, dom förlorade med 1 boll i första kvalmatchen mot spårvägen, mycket tråkigt.. men nästa match har vi:)

Så vad gör jag nu? absolut ingenting ,sitter och lyssnar på massa musik som jag lyssnat på väldigt mkt förut.. texterna jag dör, förstår varför jag engång lyssnat på allt detta:)

Nu ska jag kila, hoppas ni har haft en bra onsdag och får en bra torsdag

Stuck in something

Fick jobb imorgon, weei :) så imorgon ska jag träffa mina goa tanter igen de flesta är så himla gulliga.. Helst såhär "vem är det som kommer?" "det är Emmaa" "ååh är det du, kommer du imorgon också?";) jobbet ger verkligen tillbaka även om det kan vara sjukt stressigt, mitt förra jobb var bara mycket att göra när man hade alla fakturor och sånt och tusen saker att komma ihåg, aja kanske inte riktigt så men hålla koll på allting och det passade mig faktiskt som handen i handsken, vi får se kanske i framtiden :)
Men som detta jobb, det ger en något tillbaka man känner att man hjälpt någon, så när man går från jobbet så går man faktiskt därifrån glad :)

Så hur som helst idag var ingen jobbdag men tro mig det känns som att jag jobbat, först har jag varit på möte och pratat och sen var jag förbi och käkade tacos ute i Ytterby och sen handlat efter det har jag städat, ja hör och häpna dammtorkat, skurat och dammsugit, lagat pannkakor med bacon och ägg, äggen är dock inte till mig som tur är:P
(Allergisk) ..

Så vad är mina planer för resterande delen av dagen då? Jag ska käka snart, sen åka och fixa mina sängar ska bli så bra va, dock hinner jag inte träna idag:( känns mindre bra faktiskt ..hade lust med det idag men måste ju kunna sova med så dom är nog hos mig vid 18:00

Hoppas ni också har haft en sådan här bra dag som jag haft det, jag gillart:) hade gott allesammans nu ska jag kila

Fifa

Jag har kommit på att jag är urusel på fifa, jag är verkligen dålig jag menar jag spelar på amatör det lättaste och ändå förlorar jag, fast iofs så går alla mina skott i stolpen också så jag kan ju leva på det lite iaf..Tv spel är nog inte min grej får ta och hålla mig fast vid datorn istället det passar nog mig bättre tror jag..

Film kväll går, sorority row och the final destination och idag blir det american summer tror jag, sen är det ju träning vid 17:30 också, skönt att springa av sig lite fakiskt..

Har inga störra planer direkt för dagen, ha en bra måndag och passa på att njut av den sista ledigheten..

I truly understand..

Sitter hemma i min soffa och knapprar på datorn som en helt vanlig dag, det jag brukar göra det är inget ovanligt..
Dock med en liten ekande huvudvärk och lite skön musik, hade faktiskt en okej kväll igår var jätte trevligt på Vasastan med lite vänner och man hann prata om ett och annat.. Sedan blev det Parken för min del, träffade på lite folk där men sedan bestämde en näst intill förfrusen Emma om att ta taxi hem istället, ingen direkt märkvärdig kväll heller..

Har just satt på mig lite "myskläder" om man ska kalla det, mjuka och sköna och ville egentligen ta en promenad ute men får se om det blir av, det blåser så fruktansvärt mycket så det känns lite avlägset just nu..
Funderar starkt på att faktiskt ta mig ner till hemköp och handla lite för mitt kylskåp börjar kännas lite "empty" just nu, men den där viljan om att vara lat drar i mig lite för mycket för tillfället för att jag ska orka med det..

Hoppas ni har en go söndag..

The world is just trying to change you..

Lyssna på denna låten, den är så sjukt bra, texten ja allt ..

Den säger så himla mkt..



I know it's hard to tell how mixed up you feel
Hoping what you need is behind every door
Each time you get hurt, I don't want you to change
Because everyone has hopes, you're human after all
The feeling sometimes, wishing you were someone else
Feeling as though you never belong
This feeling is not sadness, this feeling is not joy
I truly understand, Please, don't cry now

Please don't go, I want you to stay

I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you
Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you

Being like you are

Well this is something else, who would comprehend?
But some that do, lay claim that
Divine purpose blesses them
That's not what I believe, it doesn't matter anyway
A part of your soul ties you to the next world
Or maybe to the last, I'm still not sure
What I do know is, to use the world is different
As we are to the world but, I guess you would know that

I cant


Never understand..

Livet är så orättvist så ibland vill man bara gräva ner sig man vill försvinna och jag sitter och säger såhär är jag dum i huvudet? Jag vet mycket väl att jag borde tacka för den tiden jag får för man vet aldrig när denna korta stund tar slut, man vet verkligen aldrig..
Jag kommer ihåg när en nära vän till mig sa

"Ta vara på varje ögonblick som får dig att le"

maybe 1,2,3?

Sitter och lyssna på en sjukt bra låt på maoma.blogg.se .. Knockout heter den, brukade alltid vara jag el emma som la upp massa go musik på våra bloggar men nu bor Emma i Norge, hon har lämnat mig här i götet och det är ju inte alls särskilt bra, funderar starkt på att ta mig en tripp dit upp vore inte helt fel, saknar den jäntan så sjukt mycket va..

Och i dessa tider om man kollar till förra året, det är helt sanslöst hur kul jag hade det går faktiskt inte att beskriva ens, vi festade, festade, festade och att inte glömma så tränade jag SJUKT hårt, bra blandning va? Passade på att vara ut när jag var skadad i knät, valand är inte att glömma , många goa minnen därifrån haha Emma instängd i ett hörn, jag blir slagen, bartendern jadu allt vad man kan kalla det..Saknar dessa tider otroligt mycket..
Kom hem till götet nu Emma, jag saknar ju dig hjärtat ..

Hur som helst har jag gjort mig färdig för utgång just, ska ta mig ett glas vin och sen ta bussen in till stan för att möta upp nicko, emelie, andreas, marika och kanske some more dudes, you never know what can happens on a saturday right?:)

Nu ska jag kila och inte fastna här, ha en underbar kväll mina vänner..


Wonderful saturday

Just shine away :)

Har hittils varit en riktigt bra lördag faktiskt, känt mig riktigt uppskattad på jobbet av mina kära tanter :) och dessutom har vädret varit helt underbart, cyklar runt på min cykel och sjunger för mig själv mellan vårdtagarna och bara njuter av värmen som finns i luften..

Life´s not fair.. det är verkligen så

Men nu ska jag snart bege mig hem för man vet aldrig vad kvällen har att ge, vi får se


bajs fredag

har hunnit med jobb idag också, dagen gick smidigt och snabbt, synd bara att morgondagen kommer vara SJUKT stressig, ser inte framemot den alls faktiskt.. om jag ska vara ärlig ser jag faktiskt inte framemot denna helgen alls..Vill ha min familj här nu, det vore inte alls dumt..gillar inte att sitta ensam i min lägenhet, dont like it at all..

Jag får lite sån där ångest över det faktiskt och helst att det är fredag, kul .. NOT

Nu ska jag kila hade gott, hoppas ni har en bra fredag

What to do?

Ja vad ska man göra idag då? Tänkte sätta mig framför vampires nu, kolla klart alla avsnitt sen får man se vad kvällen har att ge, jobb imorgon iaf..



Hade gott allesammans

Need some help ?

Ja jag behöver lite hjälp här, ni är ju ett antal som läser detta varje dag så varför inte ta hjälp av er då? Det är ju en jätte bra ide, jag söker just nu efter en lokal till min 20års fest har hittat lite men tycker det är för dyrt så om ni har någon ide eller vet någon lokal jag kan få tag på så hojta till :) Vore jätte snällt..

Idag ska jag kanske ta en fika med elif om det hinns med, tänkte göra mig frukost nu anledningen till att jag äter frukost en sån dum tid som 14:00 en Torsdag är planerandet av min födelsedag har suttit här i två timmar nu och bara kollat lokaler :S seeegt..
men måste göras..

Nu ska jag käka, hoppas ni har en bra dag..

RSS 2.0