Begin again

Ja mina damer och herrar, det är Torsdag ja en helt vanlig Torsdag som varit mulen som förutspått i tidningen, ja ibland kanske man till och med kan lita på de där tidningarna som droppar in i brevlådan någongång under dygnets alla timmar och när det väl händer att jag öppnar en av dom så ja vad händer då jag letar mig direkt fram till väder sidorna, så kan dt gå.. så om nu denna tidning än engång ska ha rätt så stod det att det skulle bli 5-10 grader och SOOOL så jag håller tummarna för imorgon ska jag jobba igen..

Idag, ja vad händer med mig egentligen? Jag städar konstant för när jag sitter i mina soffa och ser kläder ligga på golvet eller saker är huller om buller då snurrar det till i mitt huvud och jag får en känsla av att såhär kan jag inte bo, det klarar jag inte av, helst inte när man ser all skit heller..Så jag bestämde för mig för att plocka undan och tvätta, ja tvätta serni det måste man göra ibland för annars får man gå naken..

Äsch nu snart tänkte jag gå och lägga mig, min dygnsrytm har blivit helt galen är hur trött som helst vid 10 eller ja när man ser att klockan börjar bli halv 10 får man lite panik att det är sent:P sen så vaknar jag även om jag inte jobbar ja kring 8 tiden varje morgon, vad har hänt med mig?

Hoppas er Torsdag varit bra och att morgondagen blir lika bra..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0