Give it all you got

Blablabla, ja vad gör man en dag som denna måndag ? Jag har hunnit plocka ihop i lägenheten och sånt där nödvändigt, tömt kylen, betalat räkningar, skrivit inköpslista, duschat osv.. ja sådant där tråkigt alldagligt göra..
Jag måste även in till stan för att posta lite saker, köpa hem lite nödvändigheter och lämna in lite filmer..

Har suttit hela morgonen och sökt jobb, men det är inte det lättaste, vill ha någon ny utmaning, göra något kul ..Haha Emelie söt som hon är skickar sms imorse "Emma gå i och kolla på makeupstudion.com, såg det i tidningen idag och du borde titta på det iaf" Det är kul att någon tror på en iallafall, så hon hjälper mig att hitta nya vägar i livet märker jag, eller iallafall tips på vad jag kan göra av min vardag och hon har helrätt, det är ju sådant som jag tycker är fantastiskt kul, så får kolla in det och fundera lite grann :)

Har lite ont i halsen med så ska kolla om jag verkligen ska träna, men antagligen kommer jag ju göra det dum som jag är ändå, blev inget dubbeljobb imorgon heller, så nej till mina sköna pengar jag hade tänkt dra in, så det blir bara dagsjobb imorgon och inventering med laget.. Weeeho eller vad säger man?!

Nej nu ska jag ta tag i mitt hurtiga jag och fixa i ordning mig och ta mig in till stan för alla mina "roliga" ärenden, kanske hinner ta mig en fika på vägen;) det vet man ju aldrig, det piggar iallafall upp en ..


Heavenly day

Vi alla förlorar nära och kära runt omkring oss, medvetet och omedvetet ..
Det är okej att vara ledsen, det är okej att sakna men sen att lära sig leva ändå är ett väldigt stort steg, att anpassa sig efter förändringen, efter vardagen och hitta tillbaka till sitt eget liv, till sig själv..
Jag har varit mycket förvirrad, inte riktigt vetat vart jag haft mig själv, vad jag velat men jag känner mig faktiskt stabil idag, visst jag saknar, jag är nere, jag blir ledsen, glad osv .. Helt mänskligt men jag försöker fortfarande anpassa mig efter vardagen, efter varje dag som går..
För ingen dag är sig lik, alla dagar har något nytt att ge, något nytt att lära sig vare sig det är lite eller mycket så är det väldigt betydelsefullt...

I helgen har jag spelat massa handboll, tre matcher idag och jag är faktiskt trött, inte bara pga av handbollen men det är mycket runt omkring som får en att bara vilja sova, borde egentligen ligga i sängen för längesen vid denna tiden men jag tänkte att jag skriver av mig lite grann här innan jag bäddar ner mig själv..

Min helg har varit lugn och skön, en bra helg sammanfattat tycker jag..
Hoppas er med har varit bra. Nu däremot ska jag verkligen ta tag i tandborsten för att slänga mig ner i sängen för en godnatts sömn..
Godnatt!!

Dont know if its me or you?!

I dont know where i crossed the line
was it something that I said or didnt say this time?

You see life is a crazy thing
there be good times and there be bad times
and everything in between..

Nu ska jag packa ihop mina saker som jag behöver med, fixa allt så det bara är att ta på sig skorna och promenera utåt, detta blir nog en riktigt lugn dag för min del skulle jag tro :)

Hade så gott allesammans..Its gonna be a bumpy ride..




No envy No fear

Sitter hemma och tar det lugnt, Jonna kommer snart och hämtar upp mig för att åka och kolla på handboll nere i Önneredshallen, blir spel för min del först imorgon så tänkte åka ner och heja fram tjejerna iaf :)
Håller tummarna för dom, dessutom möter dom några som spela med oss förra året så blir kul att se faktiskt..

Hade en jätte trevlig kväll igår, började med att jag och Elif satt och tjötade hemma hos mig, tog bussen in och satte oss på en uteservering och bara pratade och hade det trevligt, sen kom Alex och sa hej med så en lite reunion kan man ju säga:P

Idag, ja vad har jag för planer för dagen?! Jag har inte riktigt bestämt mig, fika, bio vad som.. blir en lugn kväll ikväll eftersom det är matcher imorgon, får ta och njuta av denna helgen för sen mån är det jobb och träning sen på tisdag blir det jobb 7-22 :S looking forward to it? NOOOT..

Denna helgen har blivit lite av en lugn och trevlig helg, var biljard i Torsdag med massa trevligt folk och igår trevligt sällskap och massa prat om himmel och jord och idag ja det får vi väl se, dagen är ju inte slut än;)


Some people say, some say not

Har haft en riktigt pissig dag på jobbet idag, men det löste sig när jag bestämde mig för att inte låta folk köra med mig så gick till chefen och förhoppningsvis löser allt sig nu..
Man ska stå på sig själv, orkar inte längre gå och känna mig arg pga vissa personer, kommer säga vad jag tycker och vara fullt ärlig ..

Idag är det träning igen och ser ut som att schemat med spel och träningar kommer vara ganska fullspäckat men det löser väl sig också, imorgon är det intervju iaf och jag hoppas på att det löser sig och blir bra i slutändan :) Vora sååå kul va..

What have we become to each other?!

Man sitter och tänker och filosoferar kring saker och ting och då inser man att man kanske förlorar vilket man än gör, vilket man än väljer och det tror jag verkligen man gör, om man håller något kärt och sen väljer att släppa det så kan man inte ha både och .. man förlorar vilket man än gör

Hur som haver så ska jag packa min väska så jag slipper stressa sönder mig sen..
Hade så gott

Back in Sweden

Jag är tillbaka i Sverige igen, kom hem igår men var alldeles för trött för att skriva här så jag tänkte att jag gör det nu innan träningen istället..
Vi har haft en helt underbar resa, en vecka var dock lite kort men samtidigt så är jag helnöjd över att jag åkte och att jag bestämde mig för det, har lärt känna massa underbara människor som man förhoppningsvis träffar snart igen

Sitter dock med sjuka myggbett över fötter och ben som kliar ihjäl mig just nu, har gått hela dagen på jobbet och kliat och kliat, håller tummarna på att det ska sluta..

Åter till resan så har vi hunnit med massor, solat, badat, lite party såklart, sjukt goda middagar och bara kopplat av.. vi har hunnit med att ha sönder en bananbåt på ett beachparty, sett sjuka yacher såg ut som fartyg typ, åkta båt, fastnat på andra sidan ön 3 på natten och massa massa annat..
Är så svårt att berätta allting skulle bli för mycket att läsa men kan försöka lägga upp lite bilder så kan ni ju få ta del av det på det sättet istället :) Så check them out








Nu har ni iaf fått en liten sneakpeak;)
You find the rest of the pics on facebook later..

Nu ska jag packa väskan till träningen..

btw "Nicole har tydligen syskon över hela världen, inget jag visste, tror inte hon heller visste dt:P"

Staring at the sunset

Satt igår på en buss upp till Lysekil och på något sätt så blev man sådär lugn, satt och kollade på solnedgången och lyssnade på go musik och var helt slut i kroppen, bara satt och filosoferade kring allting, ibland är det skönt att bara drömma sig bort, bara vara och lägga verkligheten åt sidan..

Tänkte packa klart det sista så jag inte glömmer någonting, sedan bädda ner mig i sängen för att sedan stiga upp om ja ca 4½ timme, Nicole kommer nämligen och hämtar mig kring halv 5 imorgon på morgonen då vi beger oss ut mot landvetter för att sedan sätta oss på flyget mot Greece ..

Nu kanske ni undrar vad jag gör vaken denna tiden? Jo nu är det så att jag är nervös om jag ska vara ärlig, har kommit på alla olika tänkbara sätt att detta ska gå fel, missa flyget osv, typiskt mig om inte annat, får lägga mig med en bok och bara koppla av..

Aja, detta blir det sista inlägget här hemma i Sverige tills jag är tillbaka igen, får försöka återkomma under veckan

Godnatt allesammans och ha en bra vecka här hemma :D

Leaving because I have to

Jag sitter som vanligt med dåligt samvete för jag har sånt jävla samvete va, jag bryr mig för mycket tror jag och för lite bryr jag mig om mig själv men denna gången har jag valt att ta hand om mig själv först, även om handbollen är en VÄLDIGT stor och betydande del i mitt liv så måste jag må bra i mig själv först för att kunna prestera det jag vill prestera..
Och det har gått riktigt bra på senaste med så det känns lite surt men samtidigt så tror jag både jag och alla andra tjänar på att man kommer tillbaka och har mer energi och framförallt som en gladare person som kan tillföra någonting..

Så om någon undrar så har jag packat min väska för att åka till Grekland "Skiathos" för att ladda upp mina batterier, ta hand om mig själv, få lite ny energi till att ta tag i saker och ting i livet.. Så förhoppningsvis när jag är tillbaka om 1 veckan så är jag en människa med mycket mycket energi och förhoppningsvis en gladare människa med :)

Så jag lämnar här en regniga Sverige imorgon och hoppas på att mina lagkamrater inte känner sig alldeles för svikna bara ..

Det löser sig :) Ni får hade så gott allesammans, kommer kanske något inlägg där nereifrån om jag får tag på någon dator annars så är jag tillbaka om en vecka med massor av bilder och förhoppningsvis massor av kul att berätta..


Starstrukk



Nu snart om ca 30 minuter kommer en bil och hämtar upp mig för att ta mig till kära lysekil för match och för Mikaela :) Kommer nog bli kul bara min axel håller eftersom den hoppa ur led på träningen i onsdags :/ har ontontont, men vem fan har dött av lite smärta? Inte då jag..
Så jag ställer helhjärtat upp för tjejerna

hade så gott=)

illusion

Har inte haft orken till att skriva så mycket här nu, det kanske ni har märkt, varit mycket runt omkring..

Har jobbat massor och tränat massor, har inte hunnit med så mycket mer faktiskt .. Det är väl så det kommer att se ut med nu när säsongen startat igen och jag vet verkligen inte vad jag vill riktigt, allt är så konstigt just nu så komplicerat, eller är det verkligen det? Vet jag vad jag vill egentligen?!
Har jag kanske haft svaret för länge länge sedan ..?



Fyy och fyy

Jag är så trött idag så det är inte klokt..vad ska man hitta på mån tro? Orkar nog inte göra så mkt, kanske sätter på en film och bara degar, är nog en sån dag idag tror jag :)

Någon som är manad att komma och laga mat åt mig?! Jag är super trött och orkar INTE laga .. men måste :/

Har iaf haft en kanon helg kan man säga..hoppas er med har varit det, nu ska jag kila..
hade så gott:)

Tearing love apart..

You should have been here, but your not ..

Ny dag på jobbet imorgon, en ny dag ..ja en ny dag ..




Jar of hearts

Vilken fantastisk låt, vilken känsla jaa vad mer ska man säga..?!



Lyssna och njut helt enkelt..

Change..

I dont want you to change..

Allting är som en enda stor konstig illusion ..

Imorgon vankas det jobb igen, puuuh .. känns ju sådär faktiskt, inte särskilt kul om jag ska va ärlig men va tusan det är sånt man får stå ut med för att få in pengar på kontot, kanske ett bra sätt att ta bort tankarna på annat som man inte borde tänka på..

Hade iaf en bättre dag idag iaf och det är ju positivt, gick faktiskt bra på träningen idag tyckte jag iaf och det känns ju skönt att det förhoppningsvis börjar släppa lite i handbollen med, men min rygg va, är inte van vid alla mina slängningar hit och dit, var ju ett tag sen jag spelade så eftersom jag spelat v6, men det är hur gott som helst.. haha som Sara sa "alltså hela du lyser typ upp när du spelar 9, du ser verkligen ut att älska det" och det gör jag verkligen, känslan av att bara göra det, agressioner och allt va man nu kallar det.. jaa jag tror jag ser ut att älska handbollen mer..

Ikväll blir det bara att ligga framför tvn, dega och känna hur min rygg DÖÖÖÖÖR utan massage ...

och jaaa idag ska jag inte glömma att stretcha har glömt det ALLA dagar innan, inte undra på att mina träningsvärk är som den är..


Unwritten ..

The rest is still unwritten ..

homehomehome, jag behöver massage.. ont har jag överallt i hela kroppen efter träningen idag, trodde jag skulle stupa framlänges inte baklänges alltså ;) Men träningspasset gav om jag säger så och om vi fortsätter såhär kan jag inte mer än säga att vi kommer vara sjukt tränade hela högen .. gott om inte annat ;)

Imorgon vankas jobb, weei el inte.. visst att träffa vissa känns ju faktiskt rätt gott men samtidigt så vore det ju inte helt fel att vakna kring 11, göra mig en underbar frukost .. lägga mig och se en film, läsa lite, städa och tvätta och sen träning .. ja hur bra vore inte en sådan dag ?! Jag kan ju alltid fortsätta drömma.. drömmarna är ju det som får en att orka fortsätta, hopp och drömmar..

Some things are meant to be and others dont..

Godnatt !!!

My first ..

Nu sitter jag hemma igen.. har varit på stan och strosat runt med Timmie och snacka lite skit och fikat :) Varit en mycket trevlig förmiddag förutom tandläkaren, fast jag hade bra tänder så slapp bli plågad som tur var ..

Nu ska jag snart börja packa inför träningen, kommer ha mördar träning idag :/ Ser icke framemot detta alls.. menmen jag överlever väl förhoppningsvis..

Detta är iaf jag idag, provade locka på ett annat sätt..och det funka ju rätt bra:)




Nu ska jag byta om, hade gott :D

Someone else´s life

Sitter här hemma i vardagsrummet (på golvet som vanligt) även om jag har en soffa jag kan sitta i, så har jag fått för mig något med golvet, nästan som att jag tror att jag måste lämna plats för någon, min lägenhet är ju lite hemsökt så mina spöken kanske blir arga på mig om jag tar plats..

Sitter iaf och filosoferar om saker och ting (vilket samma här inte är något ovanligt som mitt sittandes på golvet), gör detta ganska ofta och kvällarna är ju en bra tidpunkt brukar jag tycka.. sitter och lyssnar på en låt som påminner om det förflutna kanske inte så långt bak men typ i höstas, november, dec något sådant en tid jag verkligen önskar tillbaka .. inte allt men lite grann va det..
Delar av den tiden, känslan allt .. ja jag vill verkligen visa dig allt, allt om mig istället lärde du känna någon helt annan tror ja, jag blev lite vilsen där i allting, men jag har aldrig sett det klarare än vad jag gör idag...
Men jag tror inte du gör det faktiskt ..

Det finns människor runt omkring jag ärligt ibland hade kunnat slå ner (nu ska man inte säga så) för vissa saker dom gjort men samtidigt varför ska man ägna tid ens på patetiska människor som inte har något eget liv och måste lägga sig i andras?! Jag menar jag hade också kunnat vara förjävlig och förstöra för andra om jag ville med ren skadeglädje men sån är inte jag och sådan tänker jag heller ALDRIG bli .. Så jag kan iaf gå med ryggen rak ..

Det finns många saker jag hade velat göra ogjort men sådana saker har nog alla i sina liv, stunder man så gärna vill ta tillbaka, inte alls veta av men vad kan man göra? Man kan blicka bakåt inte göra om samma sak och gå framåt, man kan inte leva i det som varit för om man gör det, så hamnar man där jag var.. jag levde i dåtiden ett bra tag av massor av anledningar men gör inte det.. man sårar bara sig själv tillslut, det är en själv som tar den största skadan ..

I´ve found me, did you?!

Nu ska jag sätta på tvn, ska sova snart för imorgon är det tandläkar tid :( usch vad jag hatar att gå till tandläkaren, inte alls min grej, gillar inte att dom gör mig illa i munnen, alla tandläkare är tar i så hårt så man nästan går blödande därifrån varje gång :/ just därför gillar jag inte dom...

btw, första träningen gick galant dock är jag riktigt trött nu .. min säng är välbehövlig just nu
Gonatt



Now listen to me ..

Första träningen idag, får se hur detta går, hur bra har jag tränat?! Hur kommer jag orka osv ?! Frågor som ställs inuti mitt huvud just nu, men det kommer nog gå bra får tat med en klackspark ... Eller så kommer jag dö, vi får se efteråt, lever jag eller inte ?! Good question ..

Just cause I cant go on
Just cause I die when your gone..
Dont let it go to your head..



Nu till en annan fråga, vilka läser detta egentligen ?! Vore kul att veta faktiskt.. kul med er som jag hör läser jämt kanske får bättra mig med lite mer roligt här ? Det är aldrig försent med en ny start heller ..

Tänkte lägga mig framför tvn en stund och koppla av innan träningen ..




Just gonna stand there and watch me burn?!

I just love the way you LIED ...

En helg med enbart jobb, wiiho eller inte.. okej sparat pengar, Check :) och dessutom tjänat några, check på det med..

Har dessutom börjat virka, en av mina tanter har lärt mig så vi får se vad jag kan åstadkomma, har lovat henne att visa när jag är klar :) så har suttit med det ett tag nu, har kommit en bit på vägen faktiskt dessutom..

Sitter i lägenheten nu med filt runt om mig, har blivit riktigt kallt här vettetusan varför, fryser nästan jämt.. och mina ögon flimrar, konstigt.. händer lite knasiga saker i min lägenhet just nu också .. helt knasigt !!
Tänkte lägga mig och läsa lite i min bok sen sova, för imorgon vankas jobb..

Natti på er allesammans


Shiit..

Ja jag är sego idag verkligen, för folk ringer en typ 5 på morgonen när man ska upp och jobba 06:30 gissa om man blir lite grinig när man inte sen kan somna om, ska fan börja stänga av den där förbaskade mobilen på nätterna, folk tycks tro att man är vaken då ..

Kom nyligen hem från jobbet och det har gått bra idag faktiskt, nu vettetusan vad jag ska hitta på .. kanske göra lite go mat och film el nåt, no plans no plans..

Vill ta mig en resa NUUUUUUU, TA MIG HÄRIFRÅN TACK :) I neeeeed it. .


Aja nu ska jag kila, hade gottans för dt ska jag ha

RSS 2.0