Because of you

Den här låten, den här texten..



Går på repeat för den talar verkligen till mig..


I learned to play on the safe side, so I dont get hurt..

Ikväll blir det att umgås med Paues, blir nog trevligt tror jag..:) Var längesen så det är ju dags nu, tjejen med kryckorna;)

Nu däremot måste jag göra mig lite mat innan träningen, Emelie hämtar mig lite tidigare så jag kan hämta min laddare också, måste även packa väskan

Come with your heart and leave the rest to me
I´ll be your cure
Dont be afraid, of whats in front of you
Cause, it will work out in one way or another

Varför gör man alltid så att man spelar "Safe" istället för att bara chansa lite i livet och leva det fullt ut när man väl har chansen till det? Fast jag kanske ser saker och ting i ett annat perspektiv iallafall när man vet att man så lätt förlorar människor i sitt liv, man går och ångrar sig för vad man inte gjorde och vad man inte sa
istället för att bara göra det..Man tar saker allt för ofta förgivet..



what?

Vad hände där egentligen? Aja så känns det nu, bara sådär aha ..konstig känsla

Strange feelings, brukar inte vara så men nu är det tydligen så, det går verkligen upp och ner helkonstigt..typiskt mig också, ska iaf börja ta bussen hem nu, Im tired ska upp imorgon..
Tidigt dessutom, jobb igen!!!

Nu kilar jag, hörs när jag är hemma igen ..


Without you here

Gosh det här är inte lätt va, nu har jag även hittat till The goo goo dolls, massa sjukt bra låtar:) Exempelvis Without you here



sådär ja, nu kan ni lyssna på den med..

Har inte varit så där jätte aktiv på senaste, be rom ursäkt för det..
Har iallafall jobbat nu två dagar har än en dag framför mig och det ska nog lösa sig det med, bara vi inte bli alldeles för lite folk för då stupar jag jämfota framåt..

Har även lagat lite surprise dinner, lets see if its good:) I hope so..Kom på att jag faktiskt tycker det är rätt kul att laga mat, dock så har man inte orken till det så ofta tyvärr, får skärpa mig tänkte faktiskt om det blir över lite mat idag ta med mig på jobbet så har man en riktig lunch och inte bara gröt, yoghurt eller liknande..

Nu däremot ska jag lägga mig framför tvn i väntan..Ses:)


I just cant figure it out..Im in love

Jag är kär på nytt, hör och häpna..

Jag är helt såld på en ny grupp, den går verkligen på repeat här hemma..
Jag pratar såklart om Honor Society:)


Inte nog med att dom har galet snygg stil så är deras låtar grymt bra..
Konsert i Sverige snart kanske? Först ska jag nog fokusera på Pink för det kommer nog bli riktigt bra tror jag..
Rihanna var ju topp 1 vi får se vart hon hamnar efter pink då..

Nu sitter jag bara hemma och väntar på träning, visst är den där väntan verkligen "jätte" kul, tur att man har jobbat fast man varit trött, man slipper ju iaf sitter och bara vänta och vänta.. Nu har jag ju iallafall gjort något vettigt av tiden..

Ska ta och skicka lite uppgifter och så, så jag får lön från i Lördags, den gillar jag:)

Vi ses och hörs

Better Together

Ååh vad jag vad trött imorse, ville bara ligga kvar och slumra om och vakna och ha en helgo dag bara:) Men så blev det inte, det vara bara att ta tummen ur röven och ta sig till jobbet, I need the money..

Försöker hitta lite nya jobb också, håll tummarna för mig att jag kanske har lite tur för engångsskull..

Jag sprang hem nu en stund nämligen under rasten, tog mig en snabbis hem var klar lite tidigare än förväntat så tänkte ta en vilopaus för att sen ta mig ner till jobbet igen för lunch..

Vi ses people:) Maybe Bowling tonight, hope so..För jag är GRYM (ibland) :P


Iris

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


Ska bara ta på stövlarna och sen promenera till bussen, hem och hämta träningskläder..
Ska bli riktigt skönt att få löpa lite, tusan kom just på att jag inte har batteri på min ipod, hem och ladda, ladda, ladda.. Jag är en sån där människa som har väldigt svårt för att springa utan musik men med min lilla ipod så försvinner allting och jag kan springa och springa..Det är något med det, allt runt omkring försvinner, man hinner samla tankarna lite..För engångsskull..

Vi ses:)


screw it up

hittade två riktigt bra låt med Honor Society ..

Over you


Where are you now


One time

Justin Bieber - where are you now



Justin Bieber - One time


Lay all your love on me

Dont go waisting your emotions..
Lay all your love on me

I would never fall so easily..



Nu sitter jag här tar det lugnt, ska snart sätta på en film men vettefanken vilken det blir men någon bra såklart :) Om det nu inte är någon bra på tv, sen ska jag ta bussen hem för att hämta träningskläder, för vet ni vad jag ska faktiskt träna idag :) Weeei, har väntat hela förra veckan på att bli helt frisk, lite smått förkyld ännu men det skadar ingen..iaf inte mig..

Hör och häpna, jag kollade fotboll igår ett + till mig där.. galet, men jag börjar faktiskt lära mig lite grann..

Nu ska jag sätta mig vid tvn istället..ha en bra måndag och btw jag fick jobb på tors-fre:)

Fuck y*u

Sitter hemma just nu, kollar lite på tv och sitter här, blev en jobbig lördag igår jobb i över 14 timmar från halv 6 till typ halv 9 på kvällen så jag var skapligt trött efter det. Sen blev det att åka direkt till Nicole för vi skulle ut men blev ingen långvarig utgång, satte oss på Charlies änglar tog en drink, mötte upp jossan, alex, bea och dempe men sen bestämde vi oss för att åka hem istället..
Bra beslut, jag var dötrött och behövde en rejäl dos med sömn, klev upp typ halv 2 idag så för ungefär en timme sen och är fortfarande trött hur kommer detta sig?

Det regnar ute just nu, ska snart göra mig i ordning..Får se vad dagen har att bjuda på men någonting antar jag att den har..

Im not a fool you know, too bad if you thought that..

Nu tänkte jag faktiskt göra mig något att äta, är rejält hungrig..Hoppas ni har haft en bra helg:)

Iskaaaaallllt

Usch jag frös ihjäl mig där ute, ville bara springa in i värmen.. Hann iallafall till Kungälv och lämna filmerna så det var ju skönt, dock somnade jag på bussen igen vakna upp på backaplan så hann ju byta där iallafall istället för inne i stan, skulle egentligen ha kollat matchen i lisebergshallen idag men jag är ALLDELES för trött för dt, med tanke på att jag somnade på bussen så jag bestämde mig för att åka hem istället och vila en stund och sen mysa framför idol..:)
Good choice..

Vad gör ni en fredagskväll som denna då?

Jag ser INTE framemot morgondagen, usch 14 timmars jobb känns ju sådär lockande..


Two problems

Överlevde eftermiddagen, sitter här nu nyduschad och har lite beslutsångest för hur jag ska lösa detta..
Har för det första två filmer som ska lämnas in innan 6 i Kungälv, sen börjar matchen vid 19 som jag ska kolla på och jag hade som tänkt hinna göra mig i ordning, äta och allt innan..Det gör de inte bättre att Lisebergshallen och Kungälv ligger åt helt olika håll..
Ännu en suck...

Jag löser väl detta, nu ska jag göra mig i ordning istället för att slösa min tid med att sitta här..vi ses

Sitting here

In a boring room..

Väntar just nu på att min lunch ska bli klar, har i kroketter i ugnen och sen är det lövbiff igen.. Sen blir det ner på jobbet och stressa igen, morgondagen bävar jag mig för, 14 timmars jobb men bra med pengar ger det, kommer vara HELT slut va..
Sen ska vi fira Nicoles 20års dag, så då gäller det att hitta något som VERKLIGEN piggar upp en till kvällen..tips?

Drömde världens hemskaste och jobbigaste dröm inatt, INTE kul :( Helt galet, efter 9 år så börjar jag drömma sånt här, vad hände där egentligen?

Nu däremot ska jag ta en snabb tupplur så jag orkar fortsätta i ett bra tempo efter lunch, inget mer larm snälla..:P

Shelter

Nicole kom förbi mig, den tjejen alltså ja vad ska man säga? Hon har alltid svar på allting eller ja nästan allting iallafall, mycket prat och mycket skratt..
Hon har ju fyllt 20 också så det får man ta och fira till helgen, blir nog en bra helg tror jag, inget Linköping denna helg fick jobb på lördag med Emelie i typ 14 timmar men bra med pengar ger det, så värt är det iallafall..
Kommer nog blir riktigt bra tror jag..

Idag, vad händer idag? Har inte riktigt bestämt mig angående träningen är jätteförkyld och seg i halsen men jag vill verkligen träna, eller jag får rättare dåligt samvete när jag inte tränar så det känns lite som ett måste, samtidigt som det inte alls är bra men what to do? Jag sitter här med beslutsångest..Någon som är villig att hjälpa mig med denna beslutsångest? Någon kan få ta och låna den av mig, det är till och med gratis..

Nu ska jag kila och umgås lite med nicko, vi ses och hörs..



The cure

Ta och lyssna på Jordin Sparks - The cure ..Texten talar för sig själv..


he will never be there
the way you want him to..He got plans
plans for something else in life, and you will never be a part of them..
I reallt wanted to be there, get to know you
everything about you, what makes you who you are
but you know, two cant be just one...


 


 

Ska sätta på en film och bara vara..

Vi ses








Battlefield

tell me what your really here for?

Inside im so lost..

Nu ska jag duscha.. känner mig helt seg i kroppen, orkar inte lyfta ett finger..


Hide Away

Dont tell me not to leave, right before I go..
I have made a choice..

Was looking for a place to hide away



Jag är sjukt idag, missade till och med jobbet och det känns mindre bra faktiskt, har smått ångest för det just nu, behöver verkligen pengarna, får försöka hitta något mer jobb men så lätt är det ju faktiskt inte :/
Jag gillar inte sjukdagar, jag gillar att göra saker och när man är sjuk så är det inge kul att göra saker för då orkar man inte och det är ju också negativt och jag är ingen negativ person så det här går inte ihop..

Kanske ska man städa idag? Eller städa har jag ju gjort men slänga massa sopor, är urusel på att sopsortera så det kanske man borde göra?

I dont know, får väl se :)


Black and gold

Cause if you’re not really here
Then the stars don’t even matter
Now I’m filled to the top with fear
That it’s all just a bunch of matter
'Cause if you’re not really here
Then I don’t wanna be either
I wanna be next to you
Black and gold, black and gold



Kom alldeles just hem från jobbet, jag hade en riktigt bra förmiddag faktiskt rätt lugn men ändå är jag helt slut i kroppen, är inte riktigt frisk, är hur täppt som helst och jag glömde dessutom nässprayen hemma :/ måste kolla så inte jag också fått feber, är helt galet slut ..
Får se hur jag orkar med löp och handboll later, bara bita ihop ..
Fick även jobb på Fredag så det var ju skönt, bra att få ihop lite jobbdagar nu

Vi ses :)

You and me

Im so shattered, cut from within..

Hoping you would understand...

Vaknade alldeles just, är faktiskt inte så trött, jag lever iallafall, match idag också mot Kärra lite senare, jag hade tänkt sätta på någon film, har ju hyrt så får väl ta och se dom också :)
Jättefint väder ute, så kanske tar mig en promenix eller liknande, kanke behövs, rensa tankarna lite ..


Damn girl

Now we´re on ;)

Check us out




Torn apart, i dont care..
Get your self together, im so over, been there and back

Viva la vida

Sitter och lyssnar på denna underbara version av Viva la vida..

Sitter och tar det lugnt just nu ute i Kungälv, ska träffa Sara så fort hon nu har tänkt att vakna, segis har till och med ringt henne men icke hon var inte den snabbaste människan direkt på att svara..
Ikväll blir det träff med Emelie och hennes pitebor eller rättare sagt ja Elina, våran gamla rumskamrat och sen hennes kusin då.. Nicenice

Igår kväll blev det bara film och så, hellugn kväll har hurt Knowing, Personal effects och flickvänner från förr..Hoppas på att alla är bra, hann inte kolla klart knowing igår men den verkar riktigt bra..hann halva sen somna jag..

So whats up with you guys then? Happens on a saturday like this? Vi hörs och ses..


very very much

Lily allen - fuck you är en riktigt bra låt..

Sitter hemma hos Johanna och väntar på att hon ska ha packat klart sen ska vi ta och till hallen, har suttit och skrattat ihjäl mig på bussen med den bruden, vilket kul samtal vi hade där om allt och inget..

Men Flekinge är tydligen en ny stad i Sverige..

Nu ska vi kila, maybe bowling later, hörs och ses


Wondering

Sitter här hemma just nu, tar det lugnt har alldeles nyss städat hela lägenheten, känns skönt att bli av med lite saker, ska börja röja lite i garderoben också, mycket där som bara ligger helt i onödan finns folk som behöver det mer än att jag tror att jag "någongång" ska använda det..

Sitter här och filosoferar lite just nu, massa tankar som åker runt i huvudet på mig, jag tog jobb imorgon också sa tidigare att "aldrig" mer på en lördag men sen så kände jag att ja jobbar bara till lunch ändå och jag behöver pengarna, är riktigt bra betalt om helgerna så what the heck, får vara lite trött men det är det värt..
Måste ju börja få in lite nu om jag ska kunna lägga undan också, behövs för jag har stora planer=)

Har även träning idag, sen till halv 9:/ det är ju segt om något men va tusan, jag överlever..

Ska in och fika med Johanna lite senare också tror jag innan träningen, jag och fika vad är det med mig och det? Haha aja det är trevligt eller om vi kanske tar en bit mat istället, får ju iallafall lite sällskap om inte annat..

Nu ska jag göra lite små göra, vi ses och hörs..

Standing strong

Denna låten är faktiskt riktigt bra med Sarah..



Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned
But looking back has finally made me see that all I need to fly is to be free

Vad hände där?

Vet ni vad jag gör just nu förutom sitter här då? Jag lagar faktiskt mat och vet ni vad det blir? Det blir lövbiff med kroketter och sån där vitlökssmör, vad hände där egentligen? Ja jag tänkte väl lära mig laga lite fler rätter så om detta blir gott så ja kanske jag bjuder på det någon dag:)

Jag är ju en rätt generös människa när jag väl kan vara generös dvs, men snart så, snart :) Så vad har jag gjort idag? Jag har jobbat duktiga jag när vissa personer tror att jag alltid ska sjukanmäla mig;P sen har jag hunnit promenixa lite på stan och tagit mig själv en behövlig chai, det är så juligt om den där chaien och julen är ju riktigt mysig och jag längtar verkligen just nu, all mat, trevligt sällskap och massa lycka vad kan bli bättre än det?

Heey, sentimentala jag.. Nu ska jag fortsätta med min underbara mat, återkommer med hur gott det blev eller om jag fick kasta allting:P



Det blev ätbart, mycket ätbart great nu har jag middag imorgon med:)

My heart will go on

A new day has come..

Through the darkness and good times
I knew I'd make it through
And the world thought I had it all
But I was waiting for you

Where it was dark now there's light
Where there was pain now there's joy
Where there was weakness, I found my strength
All in the eyes of a boy



Texten, om jag kan relatera till den.. Jag behöver nog inte ens fråga mig själv..

Trodde först på förmiddagen att jag just hade haft världens hemskaste dag, stressig och förjävlig men vet ni vad? nu på eftermiddag så sken jag upp igen, det behövs så lite verkligen och det kändes verkligen bra och varmt och nu vet jag varför jag gör det jag gör :)
Sen skiner solen som bara den, är rätt skönt sådär värmande i solen men ändå kyligt, riktigt mysigt höstväder så jag tänkte faktiskt hoppa i duschen göra mig i ordning och åka in till stan och sitta där och ta det lugnt..Bara vara

Fick även jobb Mån-Tis nästa veckan, great hoppas på fler dagar med jobb nästa vecka så kan jag kanske förvänta mig en bra lön i november ändå..Det börjar lösa sig nu känns det som, kanske kan lägga undan lite trots allt till mina framtida planer:)

Nu ska jag kila, hoppas ni också har haft en helt underbar Torsdag, för det har jag haft trots starten, man kan alltid välja att deppa ihop eller försöka se något bra ur det hela ..Så jag väljer nog det sistnämnda, jag är verkligen en knasig människa men är inte det lite kul? Som Elsy sa "jag ser till att varje dag säga till de jag tycker om hur mycket de betyder för mig, jag gör det jag känner för, för då slipper man tänka (tänk om) eller (varför gjorde jag inte det där)" Så om man kanske skulle trilla omkull någondag av någon anledning så har man iallafall levt..=)



Winter

Har just kommit hem från jobbet, hämtat ut paket som mamma och pappa skickat ner och gissa vad jag finner i detta lilla paket? om inte en ny mobil, weeei:) Har verkligen behövt en pga min mobil som blivit som den blivit, Thanks mom and dad, your the greatest :)

Sitter och lyssnar på Joshua radin just, hur bra som helst..

Nu ska jag röra på mig, hade gott :)

Jobbigt

Som en stor sten som kastas rätt i magen på en, så känner jag mig just nu..

Har inget att säga, vet inte om jag någonsin kommer att ha det, låter det bara vara..trodde på något som aldrig fanns, det som gör mest ont är att jag tillät mig själv att känna så..

Have NEVER been so shattered..

Oooh

Yeey, mitt körkort har kommit ska snart och hämta ut det, nicenice:)

Har även jobbat idag, har haft en halvskön dag, lite stress men det dog jag inte av så det var okej, jobb imorgon igen..känner mig riktigt hurtig just nu, känns positivt..Fick även delegering idag och det är ju också något.

Nu är det inväntan av träning, tänkte göra lite mat hämta ut brev som mamma skickat nere på hemköp, vila och sen träna, får se hur jag hinner klämma in allting på den här korta stunden med tanke på att träningen börjar 17:45..

Ska inte sitta här då, så jag hinner istället men vi hörs ikväll..

Lyssna

Jag hittade en riktigt bra låt av Pixie lott som gör en cover på Use somebody:)



Gonatt

En trött Emma

Det är verkligen en trött Emma som sitter här ikväll, dagen var riktigt bra gick på Flickan som lekte med elden med Emma var en riktigt bra film dock kommer det ju komma en till med tanke på slutet, jag gillar inte sådana slut..
Hunnit med fika och handlat lite mat eftersom kylen var tom..

Är dötrött efter backträningen och sen vart ju handboll med, kände mig inte på hugget alls för inomhusträning efter backen, menmen det var bara att bita ihop.. Har riktigt ont i foten också, det tycks inte vilja gå över:( Får kolla upp det eftersom det gått två månader nu. :/

Imorgon, ja det blir jobb för min del och sen träning igen..Weei vad kul dag, om inte annat så får jag in lite mer pengar återigen och det behövs alltid..

Nu ska jag göra mig lite kvällsmat, är utsvulten sen sova..Nattinatti:)


Trevligt..

Ja om inte annat så är Emma här just nu, lika bra att hon väckte mig annars skulle jag sova hur länge som helst eftersom sömnen från lör-sön inte alls var lång så behövdes det tog att ta igen lite..
Framförallt med tanke på att jag fått jobb tis, ons och tors nu i veckan och sen att de ändrat tiderna så jag börjar 07:00 istället så behövs det en hel del sömn..

Ska börja dra mig in mot stan nu med Emma, bli bio och en fika sen bär det av hemåt igen för att packa väskan och sen träning..

Nu är hon på G ..jag får återkomma senare, vi ses=)

Shattered

Har hunnit kolla lite av The hills och The city just, ska börja gå och sova nu känner att jag verkligen är dötrött, tror det behövs lite sömn, jisses vad helgerna springer iväg, har gått hur snabbt som helst ju, det är så när man har kul..

Little lost, in the middle of my heart..

Har iaf haft en lugn dag, match med vinst och så..Sen slapp jag även åka med bussen och lämna filmerna, thank you sweetheart for that, var verkligen jätte snällt:) Tacksamma Emma som sitter här tror jag..
Dagen har varit bra, hamnade i en liten svacka igår brukar inte hända mig, jag står på mig och går vidare men igår var det som att vissa saker bara föll men nu är jag tillbaka igen, mitt normala tillstånd är återställt, tror det behövdes för att vakna upp lite och inse saker och ting..

Och lel, jag finns här för dig vännen, just letting you know..
Whatever it is just call me..

Det är ju det man har vänner till, att glädjas med och kunna stötta..Im here for you..

Nu ska jag sova, hoppas ni alla har haft en bra dag och hoppas att morgondagen blir lika bra eller bättre till och med.Godnatt med er sov gott


Everything is ment to last..

Lyssna på denna låten..

http://open.spotify.com/track/0Bx3RWrpGp8ZBA0ch0HNSP



Tell me what you really here for
if you never really loved me
I gave you my all but it still wasn't enough.
Cuz all you had to say is that you aint
lookin for commitment



Ska snart börja dra mig in mot Kungälv, har lite huvudvärk känner jag..kvällen var en salig blandning på gott och ont, huvudelen av kvällen var riktigt trevlig faktiskt så jag är väl helnöjd kan man väl säga..
Match ikväll typ halv 8 eller något vettifanken mot vem men det lär man väl märka..jag har nollkoll
Måste lämna in lite filmer också, SEEEEGT.. orkar inte åka, ska kolla om jag kanske kan lämna in dom på hemmakväll i Kungälv istället..

Nu ska jag käka lite frulle, sen dra mig..vi ses:)



Memememe..

Weeeei..



Poseposeposeposepose..
Whaaaaaaaaaaaat?
Vi ses:)

All of your life..

But there ain't no handbook
You're on your own
Got no instructions
When it comes to love



Don't be scared to try again
You can rest upon a chance

Sitter hemma nu efter en heldag ute på stan, först hämtade Nicole upp mig och vi körde till stan, hämtade upp Jonas sedan sen blev det att de skulle shoppa kläder till honom så jag ringde upp Emma som kom in till stan och käkade frukost sisådär vid 12 med mig, sen har vi promenerat runt stan lite, hittade ett par byxor, primer och ett armband, lyckad dag helt enkelt..
Nu sitter jag här hemma och väntar på att Nicko och Emma ska komma förbi, tror det blir en hel bra kväll faktiskt känner det på mig..tiptop:)

Har just duschat och nu tänkte jag sätta på lite go musik och göra mig i ordning, hoppas ni har en bra lördag kväll, lelle vi syns på fikan imorgon;) Weei..

Demi lovato - Here we go again..Listen..

http://open.spotify.com/track/5aCXn0FoBsHBXUZgqEqYo8



Jag är en fundersam människa, på både gott och ont.. Just nu vettefasiken.





Yeeeeeaaaah

ÄNTLIGEN, jag är fortfarande lite nervig, men den där jobbiga känslan i magen har släppt nu och jag är världens gladaste just nu, så himla skönt:)
Nu är det äntligen över, hur bra som helst ju..

Nu sitter jag hos emelie och tar det lugnt..

Vi hörs senare:)


caught in that feeling

how am I supposed to know?

I love to see your face, caught in that feeling..
Wonder if im dreaming?

Sitter hemma hos emelie och är hundvakt just nu till en liten rufsboll som ligger här brevid mig:) haha dock jobbig på morgonen som verkligen inte ville sova när jag ville det..
Det ser ut som en stor nallebjörn, likadan som jossans, hur söt som helst och helt galen följer en vart man än går, så jag och emelie tänkte faktiskt ta en promenad med honom..

We´re better together;)

Nu ska jag börja göra lite frukost sen promenad, och ni jag fick jobb imorgon weeei..


jädrans kul

Hahah hittade en ny sak hemma hos emelie här på dator, www.scones.nu ni kommer säkerligen inte förstå detta men i mina ögon är denna upptäckt en väldigt rolig sådan..
Emelie brukar alltid tjata om att vi ska göra scones "jag är grym på det" förut när vi var sambos gjorde vi det rätt ofta, emelie är sån som alltid äter upp degen innan man ens har hunnit göra något, kul om inte annat:P Hur som helst detta är lite internt, men jag fick mig ett gott skratt iaf..

Nu film:)


I´d say

Har hunnit med sjukgymnast och träning och nu sitter jag hemma hos Emelie:)
Haha med henne kan man alltid få sig ett gott skratt..

Hon var ute på stan igår så hade någon amerikans/svensk tjej kommit fram och pratat typ som tony erwing tror jag han heter:P så började hon tydligen prata om bibeln och allt med henne och hur tron är i Amerika då och så säger emelie - men jag har inte tid så ger Emelie henne hennes mobil nr, smart ass:P det är emelie i ett nötskal verkligen, så nu har hon tydligen fått en stalker..

Haha sen så nu när vi kommer till emelie så sätter jag mig här framför datorn medan hon duschar så ser jag en söt lite flaska som luktar väldigt gott, persika om inte annat så ser jag att hon köpt lite nytt glidmedel så säger hon såhär.."det är as gott, testa" HAHAHAHA.. jag dog typ, emelie ännu i ett nötskal men hon är så charmig så..

Nu ska vi kika lite film, vi hörs imorgn..gonatt med er..


Early morning

Yes idag blev det en tidigt morgon, vaknade kring 8 och käkade lite frukost sen har jag hunnit vara förbi Annika min sjukgymnast, hunnit inhandla lite mat och så och nu sitter jag här igen...

What to do today? Ska åka tidigare och gymma med Sofia, sen blir det träning och efter det får jag se..något händer det allt..

Hade tänkt göra mig lunch snart och sen ta och ringa lite samtal, look for some work och sen vila:) A lot to do today again..

Vi hörs ikväll..ciao

wish you were

Wish you were there, just there..
Dont know if you understand
but I wish you would..

raining..

Det regnar ute som bara den, typiskt göteborg sa det idag till han på bilskolan "det är helt blått och fint på himlen och ändå regnar det, är inte det lite typiskt göteborgs väder?" så säger han såhär "ja allt här i göteborg är blått och vitt, dessutom vann blåvitt igår" min tanke for direkt "okej, jag och fotboll, nej jag säger ingenting blir nog bäst så"

Hur som helst är det verkligen supermysigt när det regnar när man sitter inne kan jag tillägga då, hatar att vara ute i regn, men som sagt jag är en riktig sån där mys människa som gärna gör det lite extra om kvällarna så nu har jag tänt massa ljus här och ligger i soffan, slappar och kollar på tv..tänkte faktiskt göra lite te och några goda mackor till kvällsmat ..MYS i högsta grad ellerhur..

Nu ska jag fortsätta kolla på the mentalist..Ciao:)

Give us

the strenght to make it through..

Har hunnit med körskola, fikat med emma och käkat middag med holmberg + träning, jag är på gång nu känner jag..imorgon blir det sjukgymnast, träning sen får jag se vad jag hinner med :)

Help us to find love, cause love is overdue..

Blir en lugn kväll ikväll .. vad har ni haft för er idag då?

Jag har verkligen ingen fantasi just nu för att skriva, sorry men det kanske kommer senare, ingen inspiration sådär just nu men förhoppningsvis löser det sig, den kommer nog fram:) jag får lirka fram den eller nåt..

Wake up in the morning..

Godmorgon mina damer och herrar .. Har alldeles just gjort mig i ordning och ska snart ta bussen till körskolan, blir dubbel lektion idag, just letting you know ..(stay home) :P
Vad står på schemat idag då? Ja jag ska först nu till körskolan, sen snabbt träffa Emma sen blir det att jag och Sofia åker till mig tror jag och gör lite middag inför träningen sen tar vi oss ut till Kungälv for some practice..

Sen får jag se vad som händer, mina dagar är ju sådär extra händelserika, är faktiskt helt överraskad att jag har ett fullspäckat schema nu under dagen, helt underbart då slipper jag sitta här hela dagen än engång..

Nu ska jag packa ihop lite saker jag behöver ha med mig, de jäklarna på körskolan tar inte kort, sket också :/

Kom på att jag höll på med det där norrland vs göteborg och jag har faktiskt kommit på en till sak det omtalade vädret såklart, där blir det nog 1-0 till göteborg eftersom jag höll på att frysa ihjäl där uppe när jag var hemma, hade tur som kom tillbaka levande;) haha ..

Nu kilar jag, wish me some damn good luck...

Work..

Turn up prepared and make sure that you can keep up with me

And it's up to you how far we take this
Yes it's up to you so take the lead
And it's up to you so tell me what I gotta sign
Waiting at the finish line baby
Ready, set, go





the lyrics

Give us the strength to make it through
Help us find love, cause love is overdue
And it looks like we haven't got a clue
Need some help from you

Grant us the faith to carry on
Give us hope when it seems all hope is gone
Cause it seems like so much is going wrong
On this road we're on



Miss you, my friends..


Note to god

Shit, om den förra länken jag la upp var bra, när man såg denna video jag tappade hakan, såg hennes sist hon var med i Oprah när hon just blivit upptäckt, vilken känsla det är helt galet att man kan ha en sån talang som den här tjejen, man ser i slutet att till med och med Oprah nästan börjar gråta:P

Gick inte med inbäddning, men kolla denna länken..

http://www.youtube.com/watch?v=P4Xd435coD4

Det är bara ett måste att se denna..

Nora..

Satt ju och tittat på Oprah, hon visar massa unga talanger så visade hon denna unga tjej på 13 år från Norge och jag blev helt mållös när jag hörde henne, sjukt bra.. kolla in henne här :)



Nu ska jag göra mig i ordning vi hörs och ses:)

Jobb,jobb..

Jag vill ha ett ordentligt jobb nu, så man vet att man kliver upp varje morgon och har något att gå till, make my own money and so on..
Många kanske vill ha lite mer ledigt men inte jag inte, jag vill vara en sån där som gillar att jobba, göra saker hela tiden att sitta still när alla andra är upptagna suger, alla jobbar och lilla jag sitter här och har super "kul" ..

Doesnt like it at all..

Måste iaf förbi Kärra och betala för körlektion, tar nog cykeln dit så jag får lite friskluft istället för att ta bussen..Då känner jag iaf att jag gjort lite nytta för mig själv..

Träning ikväll, weei:) segt att bara vänta tills halv 7 dock..

Cant believe..

its over..

Helgen har varit helt okej faktiskt, match med vinst, umgåtts lite med tjejerna och tagit det lugnt idag.. Vad så lite kan göra så mycket som jag sagt tidigare, pizza idag med nu får jag faktiskt ta och skärpa mig:P Har även hunnit med två filmer fast &furious 4 och echelon conspiracy..

Världens är rätt galen, jag tror även jag är det..Det händer så himla mycket och jag är väldigt snurrig och förvirrad men det är väl en del av min vardag känns det som.. Det finns så mycket som jag inte vet vart jag ska placera men det får vi ta en annan dag mina vänner.. nu ska jag bara fortsätta njuta av kvällen och sen sova riktigt gott inatt:)

Hoppas eran söndag har varit lika bra som min..Godnatt min vänner och sov gott..

 

Såhär galen är jag idag..

Blow my speakers up

Sitter och spelar massa musik här hemma, medan jag laddar ner lite nya låtar och ska bränna en riktig go skiva till kvällen:) kommer nog bli en topp kväll känner på mig det, weei ..
Måste även packa till matchen och kvällen samtidigt så ska se här hur bra jag är egentligen på att få ner massa saker i en väska, good luck emma, detta löser sig nog:P

Lelle kommer och hämtar mig om typ 40 min så jag får rappa på lite känner jag, men jag är van vid stress så jag klarar nog detta också, vi ses hörs och ses senare om inte annat så kommer a lot of pictures of the evening tomorrow:)

Ha en bra lördag mina vänner..ciao

It goes

Like that, vet vi vad? jag har ju upptäckt att jag råkat göra sönder min kamera eller rättare sagt displayen men sen kom jag på att det går ju ändå att ta kort med den och jag och Emelie tog lite pics innan förra helgen när vi drog ut lite random ..

Imorgon kommer bli en super dag tror jag, komma ut lite grann med tjejerna och bara vara, släppa loss och sluta bry sig så mkt, göra lite annat för engångsskull, verkar vara helgoa planer imorgon..Looking forward to it:)

Nu ska jag sova, ni med tycker jag:) sov gott det ska jag göra



the party dont stop

Jag är super taggad för morgondagen nu, sitter och lyssnar på Ke$ha - tik tok och det gör det ju ännu bättre, dock blev denna kvällen rätt seg men tänkte faktiskt försöka sova tidigt så ska kolla klart filmen sen sängdags..

en annan fråga är vad du egentligen är för människa? Förstår mig inte på dig det minsta och det kanske är det bästa egentligen när man tänker efter.. tråkigt nog menmen thats life too..

Hoppas ni har en bra fredagskväll, jag ska ha en super lördagskväll:) Weei, nattinatti på er..

back

Jag är tillbaka i min lägenhet nu, kom just in, satte på tvn och orkar faktiskt inte packa upp just nu.. det känns otroligt jobbigt packa går bra men packa upp är ännu värre..så jag låter det ligga förtillfället..

Så det ser ut att bli en lugn kväll ikväll istället, går en riktigt bra film på 5an som jag redan sett men den är nog värd att se igen tror jag, sen imorgon kommer lelle och hämtar upp mig så det blir en massa prat i bilen imorgon:)

Just nu känns det såhär, sa det till holmberg också, jag vill bara köpa mig en flygbiljett någonstans och bara åka, åka iväg från allting och bara vara skulle inte sitta helt fel men nu är det ju så att man måste jobba också så det går ju inte så bra heller..men man får ju alltid fantisera lite grann skadar ingen..

nu ska jag fortsätta kolla filmen, hade bra

Galen

Jag är galen, jag lyssnar inte på sån här musik men texten är ju bara för söt så jag tänkte what the heck lägger upp den ändå, kanske någon som gillar låten men jag gillar texten :)

http://open.spotify.com/track/6SNV1vJKx31a1APhTRgTfJ

Tik tok

Tik tok med Ke$ha är riktigt bra, blir sådär skönt taggad till att göra något :)

Nu har allt folk också försvunnit härifrån, var nyss fyllt med folk runt omkring här nästan så man blev chockad brukar aldrig vara så här mycket folk här, men det var trevligt iallafall nu känns det bara ensamt igen att sitta här i över en timme till för att vänta på flyget, någon som vill hålla mig sällskap en stund kanske ?

Jag är riktigt sugen på bowling vettetusan varför kanske för att ted nämnde att han skulle spela biljard och jag är ingen höjdare på biljard, däremot bowling kan man åtminstone ha lite tur i :)

Måste först ta mig från flyget hem och först då när jag vet vad klockan är så kan jag börja planera min kväll, segt om inte annat, det är nu man ska ha bil det skulle inte sitta illa..

Nu stänger jag ner mitt batteri är snart slut..

My own side of the story..

Sitter just nu på Arlanda och väntar på att mitt flyg ska gå, det lyfter 19:15 och är framme i götet igen vid 20:00, dock lite sent skulle gärna tagit planet som lyfter om sisådär 45 min men det var tyvärr fullbokat så gick inte att byta heller, rackarns..

Vad har jag för planer för kvällen då? jag har faktiskt ingen aning, jag får se vad den bjuder på.. Det är alltid ett litet mysterium men det löser väl sig säkert hoppas jag iallafall..
Har haft det riktigt trevligt hemma ändå och mamma är så söt när hon lämnar mig på flygplatsen så skickar hon ett sms när jag står och väntar på att få kliva ombord "jag saknar dig redan, älskar dig kram kram kram kram mamma";) haha too cute mom..

Så vad händer för er en fredag som denna då? Det händer alltid något om helgerna och det är alltid lika gott att få höra allting efter också, skandaler osv :) Typiskt mig men jag gillar det..


I know you can

Håller på att göra mig i ordning, snart bär det av till Kiruna faktiskt med en liten jobbig känsla i magen, hade viljat hinna med mer när jag varit här, men jag får ta och gott göra er jag inte hunnit träffa tills nästa gång jag kommer, känns lika tråkigt för mig att inte hunnit träffa alla men what to do? Får skärpa till mig tills nästa gång

Och ja Mamma jag kommer sakna er lika mycket som ni kommer sakna mig:) Men det är ju typ bara två månader tills vi ses igen tills dess får jag se till att kanske förändrats lite haha;) min farmor och farfar "du ser ju ut som du gjorde sist, inte har du förändrats något" och jag "klart jag inte har blivit en annan person sen juni, så fort förändras man inte";) dom är så söta..
Farfar & farmor hade även vunnit 500 på triss och gav till mig som tröst för att jag var så nere igår, tack för att ni tänker på mig:)

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, sen blir det bilkörning upp till Morfar sen kiruna för att hoppa på flyget back to gothenburg..

Hade gott allesammans, vi ses igen när jag är tillbaka..tills dess ta hand om er och frys inte ihjäl;)

Pity me

Jaja, torsdag är det som gäller än engång, får hålla tummarna denna gången nu, nu har jag börjat smälta hela röran här och det löser sig nog, får väl helt enkelt visa att jag är bättre än så, för det är jag verkligen, ta nya tag och ladda om ..Sånt här händer, tyvärr och såklart mig men what the heck jag klarar såna här snedsteg..

Hem färd imorgon då, back in gothenburg då.. Samtidigt så ska det blir skönt, har varit skönt att träffa släkt och så igen var ju ett tag sen, det behövs också ibland..

Mira är hel tokig här också, rena rama kaoset precis som mitt liv, är det inte härligt att egentligen inte veta och bara go with the flow, se vart man hamnar och inte planera för mycket ..Bara vara, den känslan gillar jag
Jag får väl se vart jag hamnar i slutändan, eller slutändan kan man kanske inte kalla det men vad som händer och sker, vad jag bestämmer mig för blir nog bra tror jag ändå..

hoppas eran torsdag varit lite mer positiv än min, får hoppas på en positiv kväll då istället..

Hade gott


Kolla hit

Haha jag är så sjukt nervös så jag passade på att kolla på jag passade i glasögon i brist på annat..

Check it out:)



Tycker det var helt okej:) Gillar mammas glasögon faktiskt..

For that one special moment..

Har varit riktigt duktig idag och klivit upp halv 8, varit ute och kört i ungefär en timme och nu sitter jag hemma och bara väntar med jätte ont i magen men samtidigt med en känsla av att vilja så himla mycket och jag vill och jag tänker klara det..

Gick riktigt bra idag på morgonen med mamma, lite små saker att hålla reda på bara annars så ska det här gå vägen i promise myself.. Ett löfte är ju till för att hållas och det tänker jag absolut göra..

En person introducerade John Mayer för mig och gissa om jag är helt såld, lyssnar på allt han gjort på repeat dessutom, även Tracy chapman är en riktigt goding :) Tänkte att du kanske kunde lära mig någon av dessa låtar på gitarr, tyckte det var en bra uppgift till dig..

Aja hoppas ni får en bra dag iaf, tänker absolut jag ha.. Im back in business tomorrow in gothenburg again

RSS 2.0