Helg

Jag man kan ju inte påstå att detta har varit den bästa helgen i år direkt, mestadels spenderad på sjukhus, sahlgrenska och kungälv.. I veckan väntas även en gastroskopi, låter lika illa som den är, om den nu inte är värre än vad den låter..Men förhoppningsvis kan de hitta vad det är, min sänka är för hög och min mage gör ont ont..
Stress och ett ständigt ätande av naproxen/voltaren som troligen orsakat detta..

Ser inte framemot det, men måste man så måste man.. är bara glad om man blir frisk igen ! Har även en magnetröntgen och tid hos axel specialist i veckan, haha en hel del spenderande tid på sjukhus igen.. inget vidare direkt !

Denna dagen har jag tagit till att diska, tvätta, plocka undan osv.. så man får det sådär skönt hemma igen :) Är skönt att komma hem till en städad lägenhet, mina fåtöljer kommer också på måndag ! Funfun ..

Nu ska jag lägga mig på soffan och försöka njuta av denna söndagen !

Inspiration

Behöver lite inspiration känner jag, till att hitta på lite roliga saker här i lägenheten :) Behöver hitta lite smått och gott och framförallt vara mer kreativ, har känts som att jag inte riktigt orkat ta tag i lägenheten riktigt. Men om nåra veckor kommer mina älskade fåtöljer och då är det bara bord och matta kvar så är större delen av vardagsrummet färdigt.. Sen kommer ju självklart detaljer och belysning in, så tror jag att jag kommer älska att vara hemma !!

Hur som helst är det ju måndag, början på veckan..man får försöka vara positiv så är det lite lättare att kliva upp på morgonen.. Har hunnit göra matlådor, blev fläskfile och potatismos med vitlökssmör, och nu till middagen stekte jag upp lite pannkakor med grädde och sylt till ! Så nu känner jag mig totalt slut..

Hade kunnat gå och sova nu, om jag inte tar mig ut för fika så går jag nog och lägger mig typ halv 9 vore riktigt skönt att komma i säng i tid och bara få sova ut, det bästa är när man vaknar när klockan ringer och man känner sig pigg :)

planerar in en resa till asien med ! Soon soon ..

Nu ska jag återgå till tvn.. ha en go kväll :)


Torsdag

Jag har haft fullt upp och inte någon inspiration till att skriva alls, fulls upp hela tiden.. har knappt tid för att sätta mig i soffan och andas ut ens, det är full fart nu för tiden.. Först idag känner jag att jag har den där tiden att bara ta det lugnt.. Har för övrigt sträckt min fot igår på träningen, lagomt roligt, men vad ska man göra ! Bara bita ihop tills det går över..

Min lägenhet börjar också ta form, känns ju hur härligt som helst, städat och gott här hemma, dock hade jag behövt ta tag i disken men just nu känner jag inte riktigt för det, ska ta denna kvällen till att bara slappa, känns som att det behövs !

Nu ska jag fortsätta kika på tv, ha en go kväll :)

RSS 2.0