Soolstråle !

Det är soligt och härligt ute, skulle bli ca 25 grader idag, hur skönt som helst.. har legat ute en liten stund, skulle gärna legat lite längre men vore ju såklart trevligare med lite sällskap och inte ligga ute helt själv en fin dag som denna, så jag får se vad jag hittar på, har ju träning vid 6 tiden också ..

Jag är så irriterad just nu, dom har stängt av vattnet igår och ska ha allt avstängt till på onsdag kväll, man får varken hälla vatten i avloppet eller använda kranen, det innebär alltså ingen toalett och ingen dusch, kan ej diska så mitt kök ser ut som andra världskriget just nu, känns helt hopplöst, gillar inte ha stökigt runt omkring mig men nu är det de och jag kan inte göra så mkt heller :/ Bara vänta till onsdag kväll !!

Så i helgen blir det alltså Tyskland och Danmark, tydligen flensburg och århus, sen får vi se, funderar på skagen, behöver lite semester även om ja haft massor så behövs det alltid lite till ;)


Nobodys perfect !!!

I know it's time that I learnt to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learnt

I hate that I let you down
and I feel so bad about it
I guess karma comes back around



Det går bra nu..

Har haft trevligt sällskap hela dagen, Frida, Julia grahn och Ame har spenderat lite tid här med mig och emelie, har gjort dom i ordning för deras bal ikväll och gissa om jag är trött nu:P och snart har jag träning, jag vet inte var jag får all energi ifrån men jag är busy all the time !!

Har massa sköna planer just nu, träffa massa gott folk och resor hit och dit, midsommar, resa hem, danmark/tyskland, massa träning.. Det är bra med planer och mina ser väldigt fina ut just nu..

Bara min hosta skulle försvinna, blir galen på den:( men det löser sig

Nu ska jag byta om, packa väskan för snart är det träning..


Like a fool, I trusted you..

I really took a chance, but it didnt work out the way I hoped..To bad after all

"Trust is a fragile thing. Once earned, it affords us tremendous freedom.
But once trust is lost, it can be impossible to recover.
Of course the truth is, we never know who we can trust.
Those we're closest to can betray us, and total strangers can come to our rescue.
In the end, most people decide to trust only themselves.
It really is the simplest way to keep from getting burned."


Var på baksmällan 2, riktigt bra film, längesedan jag skrattade så mycket
Den är värd att se iallafall, precis som F&F

Jag ska börja pallra mig i säng nu om jag ska orka ta mig upp till sportlife imorgon och sen jobba 15-22, måste hinna städa upp lite i lägenheten också så det är rent och fint tills på söndag när emelie kommer förbi :)










Den första och den största..

Dagen i mitt liv ..




Jag njuter verkligen av livet just nu, jag har så mycket på gång känns det som, jobbar rätt så mycket, försöker rensa ut och ta in nytt, ni vet sånt man behöver göra ibland, vi alla behöver nog lite nytt i livet då och då..
Ändå känner jag att jag så gärna skulle vilja dela allt detta med någon, men men..

Men just nu rensar jag ut, för att sedan få in något nytt !!!

Är så sugen på att hyra en stuga någonstans, dock inte i sverige och bara bo där ett tag..njuta lite ifred från vardagen

Men nu däremot ska jag göra mig i ordning, Sportlife står på mitt schema idag


Vilken helg ..

Jag säger då det vilken helg jag har haft, även om man mått lite kasst har det varit så värt det, lärt känna lite nytt folk, haft det super trevligt, man kan verkligen inte klaga !! Jag har dansat, grillat, druckit, tränat med mera.. det har varit en fullspäckad helg helt klart och finns massor av roliga bilder jag måste se till att få tag på från Linda !! Galet..

Var även på bio ikväll och såg fast & furious 5, riktigt bra film.. om man ska ranka den så 5 av 5, men har alltid tyckt att F&F är bra filmer..

Hoppas på att få vara ledig imorgon så jag hinner städa igenom lägenheten för tro mig det behövs just nu.. Är så himla skönt att känna att man kommer hem till en ren lägenhet, lägga sig på soffan och bara läsa en bok

Jag är rätt trött just nu efter denna hektiska helg, inte fått många timmars sömn plus att jag jobbat så jag säger godnatt för mig !



Dont give up on me baby ..

Jag är en mycket trött människa efter denna veckan och morgondagen innebär jobb det med, men va tusan det fylls i plånboken:) Slapp beep testet igår eftersom skivan hackade, hur gott som helst, dock var det mindre bra när jag sträckte min höftböjare, kändes ju skönt ..

Min planer lite senare blir kungsmässan och gå runt där i affärerna och tråna och sen kanske ja ändå även om jag inte borde tar mig ett löppass, inte för att jag borde men bara för att jag vill..Men vi får se väl!

Kan inte förklara hur mycket jag saknar värmen just nu, kan inte förklara hur mycket jag saknar allting.. även om jag är nyfiken på vad som komma skall så kan det inte förmå mig att inte sakna det..
En del av mig är där på något sätt ändå !!

Nu ska jag hoppa i duschen. Hade gott :)


Puuh

Jag börjar känna mig som 50 när jag snarare är 21.. konstigt nog, okej erkänner det kanske inte direkt var någon sanning i det men jag är trött, det enda mina dagar består av är jobb jobb jobb och så tänkte ja, gott nu med ledig helg efter denna veckan, men icke.. neej jag tvingade mig själv att tacka ja till jobb på lördag, även om jag gråter floder över det just nu, satt i bilen tidigare och "koooom igen emma, en dag till.. bara en dag till sen är det helg" men nej..
Det enda jag gör är jobbar och tränar, sön, mån, ons, tor, fre, lör kommer ha bestått av just jobb, den enda fördelen med detta är att det trillar in slantar i min plånbok och om jag behöver dessa pengar !!

Men hur som helst så har vi bip-test idag med, jag sitter hemma hos mig just nu på lunch, fått nån allergi av pollen där ute så ena mitt öga ser helt rött och skevt ut, men tagit lite tabletter så det ordnar sig nog..

Nu ska jag göra mig lunch, sen vila en powernap och sen ut och köra igen !! FUUUN !

Ha det gott !

Your alright..

I know its over
and it never really began,
but in my heart
it was so real..



Så nu ska jag lägga mig på soffan, NJUTA, läsa min bok efter det regnar ute och då kan man passa på att göra sånt, eftersom det är min lediga dag idag från jobbet.. fast man kan ju inte ligga på soffan hela dagen bara för att det regnar ändå, så jag tänkte dra mig neråt sportlife lite senare och ta ett tufft gympass och sedan blir det att ta spårvagnen till Skatås för löpning 8 km.. säger bara "get in shape, get in shape"

Har suttit hela morgonen med grooveshark och massa akustisk musik, gilla :)

Gårdagen var faktiskt rätt så "busybusy" började med jobb, sedan var det bara snabbt hem, packa väskan och sedan bege mig in till stan för att vara sminkmodell i vasa, sånt är alltid roligt och efter det var det bara stt stressa ut till träningen i kungälv, har nog inte varit så trött på länge förutom när ja och K sov typ 14 timmar eller något, så slocknade rätt snabbt..men ny tag idag då:) Fått massor av jobb, mån,ons, tors och fre.. moneymoney:)

Have a nice tuesday everyone !






I cant make you love me, even if i wanted to ..

http://www.youtube.com/watch?v=NXnhWthZ_k4

Det här är nog en av världens finaste texter, dock en väldigt sorglig sådan om man känner igen sig i texten
Det är det bästa med låtar när man kan gå tillbaka till något man känt eller kanske känner för tillfället.. när låten berättar hur man känner bättre än vad man själv skulle göra.

Jag är på sånt där mys och lugn humör då man bara klickar sig fram på youtube, hittar sådant som åker rätt in i hjärtat på en eller som man kan sitta och minnas tillbaka till.. Stunder i livet som kanske satt extra prägel på den man är idag.

Jag pratade faktiskt med Jeppe om en sak, om hur man alltid vill ha det man inte har. Det stämmer så bra, istället för att njuta av det du har idag och ta morgondagen när den kommer istället. Man längtar allt för ofta till framtiden, vad man har planerat, vad man ska göra istället för att passa på att njuta av det du har idag.. Man kanske borde börja leva i nuet lite mer än i framtiden, jag är en framtids människa som jämt går och väntar på det där "goda" som kommer i framtiden nångång snart.. istället för att verkligen uppskatta det jag har idag, för som man brukar säga, vet man ju aldrig vad som händer imorgon ..

Sånt har jag tyvärr lärt mig när man förlorat någon man hade just då, man trodde att dom skulle finnas där genom hela mitt liv, men sen vaknar man upp och inser att verkligheten faktiskt inte är så..

Vissa kanske skulle säga efter något sådant att vad hemskt och orättvist livet är och visst jag håller med att det är otroligt orättvist men samtidigt så vad underbart det är, man får träffa människor som påverkar en på ett eller annat sätt, ibland kanske dom bara kommer in i ens liv för en kort stund eller för hela livet..

Ibland kan jag sitta och tänka för mig själv "Vad hände med tiden? Vart tog den vägen egentligen?" Den bara sprang förbi i all hast, varför hann ja inte riktigt med?! Återigen "take care of today and dont wait for tomorrow cause it will come in one way or another"

Over and out, Goodnight from me !!

Då var det dags igen

Ja dom ringde alldeles just och fråga om jag kunde komma ikväll så jag tacka såklart ja, måste jobba häcken av mig nu om jag vill ut och resa igen så nu är det bara jobb, jobb som gäller.. det blir såklart lättare att jobba när man har något att se framemot, men vet ej vart min destination blir denna gången, vi får se ;)

Men innan jag pallrar mig ner till jobbet så blir det löp och backträning, tänkte ta och komma i bra form nu och köpte mig faktiskt en ny klänning har om dagen, super fin så vi får se när jag tänker inviga den :)
men förhoppningsvis snart.. vi får se

Nu däremot ska jag ta på mig löparskorna och ut i det härliga regnet..



Tonight im out..





Nu sticker jag över till grannen, tar ett glas vin och sen ut och träffa Emelie :) och modevisning på det.. hade en go fredag ..


This is just life..

Trodde inte jag skulle bli sårad, det trodde jag verkligen inte.. jag trodde det var jag som skulle säga att ja gärna ville vara vän men så står jag här helt på andra sidan, trodde inte jag hade så mycket känslor som jag tydligen har men jag kan inte göra mer än att försöka gå vidare, man kan aldrig ändra på hur någon annan känner tyvärr ..

Det var verkligen en chansning, att åka till andra sidan jorden för en annan människa .. Man lär sig hela tiden, fast denna gången behöver jag inte sitta och säga att jag slösat tid på något onödigt för även om man är ledsen och så, så har jag haft en helt underbar resa ända från februari när den startade tills nu ..

Men ett bra ledord är "the most important person in your life is yourself"

Nu får jag helt enkelt vänta på nästa..

Each day i seemed to love you more
The truth couldnt have been any further
From what i thought was reality
Now i´ve been left with a broken heart

 

Somehow im weak and strong
Find myself on the run, but where do i belong?
Its hard to believe that one day your here
The next you are gone.

 

Rewind back to the time when you held me
The air is calm, the stars are so bright...


This song is aint about you..

Sitter och laddar upp lite bilder på fb, har varit lite på latsidan men nu kommer det upp lite fler iaf :) Har fått världens hosta nu också, typiskt.. Var nog inte så vettigt att träna igår menmen hoppas det går över så jag kan börja träna igen, är peppad !!

Nu när man sitter här hemma, kollar alla bilder.. shit vad jag saknat thailand, helt underbart hade lätt kunnat åka dit igen, har så mycket minnen redan och man vet inte liksom vart man ska placera allt, denna resan gick också super snabbt hann ju inte mer än komma dit och sen var man tillbaka här i soffan igen.. Saknar saknar, är vad jag kan säga just nu!!

Men kan inte göra något åt det förutom om jag vinner på lotto då, det vore ju inte helt fel..då skulle jag sitta på flyget redan imorgon;) Jag känner faktiskt inte så mkt för sverige just nu, men vissa saker förklarar kanske det med..

Hur som ska ja kila, hade gott


Pics..

Har inte hunnit lägga upp bilder på min dator än men har hunnit få över lite från min mobil iaf så tänkte dela med mig av dom ..
Tar ju mina skor och beger mig mot Sverige idag, så alla ni som saknat mig jag är hemma igen om ungefär 24 timmar, något i den stilen.. Tisdag morgon 07:00 ..






Vårt boende på Koh Phangan


Sunset hill resort på koh phangan, vart vi bodde





Så nu säger jag adjö till Malaysia.. Sitter här med lite blandade känslor faktiskt, klart man saknar lite där hemma men jag trivs bra i värmen med, kunna gå ner och käka lite phanang eller lägga sig vid poolen eller framförallt packa väskan och gå ner till stranden och bara njuta, där trivs jag som bäst även om jag älskar den svenska sommaren så kan det inte förbigå mig att jag kommer sakna allt detta när jag sitter på flyget hem..

Men nu ska jag inte sitta här och känna saknad innan jag ens satt mig på planet, tänker definitivt njuta av de sista timmarna innan jag sätter mig på flyget för en ungefär 17-18 timmar lång resa hem, så är det när man är på andra sidan jorden..:P vore ju inte helt fel med ett privat jet nu..


Krabi and back to Malaysia

Sitter just nu i Krabi och vantar pa att taxin ska hamta oss ;) klockan ar 10.29 just nu och flyget till KL gar vid 14 ..Har haft en riktigt bra resa hittils har ungefar 4 dagar kvar, kanns bada bra och trist att aka hem till sverige igen, ska bli skont att borja trana igen men jag alskar ju varma lander, sol, bad, relax .. San ar jag helt enkelt
Men jag vinkar adjo till Thailand for denna gangen och vi far se nar jag ar tillbaka har igen, men nasta resa blir nog absolut till nagot av europas harliga strander och forhoppningsvis snart tooo Americano ;) Sounds like a good idea..
Hur som helst sa har vi hunnit med, Krabi, Koh tao, Koh Phangan och Phiphi.. hoppas malaysia gillar mig lite mer nu sa att det bjuds pa lite fint vader och lite sol innan jag tar flyget over till skandinavia ..
Nu ska jag hoppa i duschen, packa och sa ses vi snart har igen;)

Koh Phiphi

Igar kom vi till Phiphi, andra gangen man ar har da.. galet igar efter resan hit, dagen bestod av frukost - smorgas
lunch - chips, middag - chips, kvallsmat -nudlar :P nyttig dag..Sen somnade vi runt 19 och sov till 8 imorse och aven det ar ratt galet, men nu ar vi har redo for denna on:) All in the last couple of days, partyparty :)

Har aven varldens samsta dusch pa rummet, battre att duscha i handfatet tar tio ganger langre tid i den vanliga duschen:P sa kan det ga..Hoppas att molnen ska forsvinna sa vi kan ha lite gott vader idag och ligga och gotta oss pa stranden..

Nu ska jag kila :)

RSS 2.0