With or without you

Sitter och lyssnar på u2 - with or without you..Är ju faktiskt konsert imorgon så det är dags att nöta lite tycker jag..
Väntar på att pappa ska ha duschat klart sen ska vi nämligen och kolla tv och inhandla lite saker, han åker imorgon och jag behöver mat så jag klarar mig under helgen ..

Så tänkte iallafall dela med mig av bilder från lägenheten för den är klar nu, är bara små saker kvar att sätta på men i stort sett är det klart:) Är super nöjd..

check it out..






Nu ska vi kila:)

Made you

Har hunnit gymma överkropp idag, håller just nu på att sätta upp alla skåpluckorna snart är vi klara, dock har vi räknat fel igen med handtagen så det sista handtaget sätt på imorgon, sen är det alla listerna som ska på, lite fog och sen är vi done i köket då är det bara att städa..
En hylla kvar att sätta upp i rummet, fog i hallen och badrummet ..Thats pretty much everything to do..

Så imorgon ser dagen ut att tillbringa här igen, träning såklart och så kanske det blir ett köp av tv..

På måndag börjar handbollen igen gissa om jag längtar, nu är det bara döträning som gäller så att knät håller hela säsongen och förhoppningsvis FLERA säsonger efter denna..

Så nu ska jag kila och hjälpa pappa..ciao

Totally Forbidden..



Hittade en riktigt bra låt, med grym text..



Ska snart på gymmet med pappa, Emelie och hildeby..Däremot så väntar vi tills pissregnet slutar och även åskan då..

Idag blir det att bygga i köket så det blir klart, hänga upp hyllan i tvrummet och sen är det bara städa och så kvar sen är allt på plats, det kommer att bli hur bra som helst..
Resten av sommaren ser ut att bli träning, körskolan, jobb om jag får det jag är på g med sen vette tusan..sova eller nåt:) Men först U2 på lördag:)

Nu ska jag kila vi hörs..

Synd..

Att jag inte hunnit ta bild på köket för nu sitter tapeten uppe och gissa om jag kommer tillbringa mycket tid där inne..JA..Det är sjukt snyggt och jag är verkligen jätte nöjd, nu får jag en anledning till att ha lite party hemma hos mig, eller rättare förfesta så att både jag och alla andra kan tråna efter köket för det är sjukt snyggt nu..
Nu är det bara att montera upp alla skåpluckor sen är allting klart och jag längtar efter att få sätta dit alla små detaljer som kommer göra det ännu snyggare..

Nu däremot tänkte jag och Pappa åka in till stan och ta en fika, vi har knappt gjort någonting här sen han kom eftersom allt har handlat om att bygga och så, det enda vi gjort är resan till Linköping men inte mer än så, förutom att ha handlat och åter handlat igen till lägenheten, börjar bli lite less nu faktiskt..

Nu ska jag kila, vi ses:)

Mycket att göra..

Idag har jag hunnit med att hämta skåpluckorna, vi har monterat upp hälften, har hunnit sätta upp en hylla, städat lite, varit till banken och avslutat UF kontot och sen har jag alldeles nyss kommit innanför dörren efter ett skönt intervallpass men fy så jobbigt..

Detta blev passet för idag:
5 km uppvärmning - hög fart
6 x 70 sek vila 20 sek mellan varje
vila 2 min
6 x 70 sek vila 20 sek mellan varje
Nedjogg 5-6 minuter

Testa detta passet, är ett skönt pass, känns som att det går väldigt fort gentemot de andra intervall passet eftersom det är väldigt kort vila mellan varje, mycket tungt för benen i slutet..
Det är ju kul att kunna variera sig, så jag tänkte faktiskt dela med mig lite av min träning till er alla om ni känner för att ni vill ha lite tips så passar detta utmärkt och såklart så gör man ju allt i sin egen takt i sitt eget tempo..


 Nu däremot mina damer och herrar ska jag gå in i duschen, jag behöver det verkligen..
Ha en bra kväll så hörs vi imorgon:)

Top of the world..

Har vaknat för en timme sen drygt, har hunnit städa och fixa här hemma, käkat frukost och snart ska jag åka och hämta skåpluckorna från lackeringen, bara pappa kommer med pengarna så jag kan dra dit bort någongång, måste fixa taxi och så också men det ordnar sig nog..

Idag ska jag hinna med lite smått, fixa skåpluckorna, hänga upp hyllor, möte med banken och träna såklart..Så ser min Tisdag ut, men det blir nog bra ändå..

Vad har ni för er en Tisdag då?

Mitt humör är inte på topp, men jag känner faktiskt att du inte har rätt att göra det sämre så jag tänker ignorerar det och bara försöka vara glad ändå..

Så nu ska jag kila, vi ses..

ohlala

Kolla in denna,börjar faktiskt nöta Leighton Meester nu, hon är faktiskt riktigt bra..


Travel time..

Sitter just nu på bussen på väg ner till Göteborg, rullar sakta men säkert in till Borås vid tillfället.. Är väl i Göteborg sisådär vid tre igen eller något..
Jag och tider passar inte ihop, jag är alltid tidsoptimist..



Ska även höra av mig till http://juliaasdagbok.blogg.se/, Julia såklart..

Sen får man se vad som händer, men något blir det iaf:) Hade gott tillsvidare..


Segt med update..

Det har varit segt med uppdatering för mig nämligen men jag är iallafall i Linköping och åker snart tillbaka till göteborg igen, bussen går 10:20 så jag ska hoppa i duschen snabbt alldeles snart, sen lite frukost sen återresa igen med blandade känslor faktiskt..Denna helg blev allt än vad jag hade förväntat mig, den blev verkligen helt upp och ned vänd men jag tror det är på ett positivt sätt iallafall..

Jag fick veta mycket igår, mycket jag själv visste att jag kände som jag hade hoppats på någonstans långt inom mig och det kunde väl inte vara bättre för tillfället skulle jag kunna säga..
Pusselbitarna faller på plats och det känns faktiskt för jävl* skönt...

Det ordnar sig till slut, it really does..

Nu ska jag springa in i duschen, vi ses:)

En dag full av spring..

Ja idag har vi hunnit lämna in skåpluckorna för lackning sedan har vi sprungit på Ikea igen och köpt massa saker som behövs när vi håller på att göra om här..Sedan har det blivit tapetaffär med lite färg och så, ÖB för att hitta spik och sen Hornbach för att hitta lister till köket..

Jag har alldeles just målat klart köket, kommer lite före och efter bilder, är första varvet jag har målat, är bara andra kvar nu, kommer bli superfint när allting är på plats och allt är klart:)




Och nu ska jag packa eftersom det tydligen blir Linköping imorgon, är tillbaka igen på Måndag..
Men mig slipper ni inte, ha en bra kväll. =)Godnatt

Freeport

Har hunnit träna idag, pappa har lagt nytt golv och imorgon blir det att skicka iväg köksluckorna för lackning:) Detta kommer att blir riktigt bra, har även hunnit vara på Freeport idag, köpte mig balsam, en snygg kavaj och en vind/regn jacka den var riktigt snygg:)

Får se vad jag hinner med imorgon, nu ska jag kila och käka lite kvällsmat sen sova..Hade så bra

Regnigt..

Nu sitter jag här hemma och kollar runt på lackeringsfirmor..Har hittat en tror jag, ska lacka om mina luckor i köket, pappa håller på just nu och lägga om golvet i köket..det blir nog bra:)

Sen väntar jag och Emelie på att det ska sluta regna så att vi kan gå ut och springa backe, måste även hämta ut en pinkod..

Nu ska jag kila, vi ses:)

Träning med pappa och emelie

Har hunnit varit på Sportlife idag och tränat med Pappa och Emelie, jag körde helkropp, hann med ben och hela överkroppen helt fantastiskt :) De andra körde bara överkropp..Så nu är jag trött i hela kroppen..Har även hunnit med inhandling från Willys med pappa och nu sitter vi och väntar på besök från min syster och hennes pojkväns bror och flickvän:) En söt liten unge har dom också med sig, några månader gammal skulle jag tro..:)

Sedan blir det Ikea för mig och pappa, ska köpa golv, lister och hyllor till lägenheten och sen ska vi väl på Bauhaus och kolla på de finns persienner hit :) Kommer bli riktigt bra..

Nu däremot ska jag kila och fixa mig, vi ses:)

Shopping shopping ..

Jaa eller ska man kalla det så? Har iallafall hunnit varit och köpt saker till lägenheten och en micro, hur skönt som helst att äntligen ha en som fungerar..Och så hörlurar till min ipod som jag kan springa med och lite smått och gott..
Imorgon blir det att köpa golv till köket, blir nog riktigt bra tror jag..

Nu däremot ska jag fortsätta kolla den danska Paradise Hotel:P haha Godnatt med er..

Ensam och lugn kväll

Idag har min syster och Janne tagit det tillbaka till Ulricehamn och nu sitter jag här ensam igen, fast pappa kommer imorgon så det blir ju inte så många timmar själv ändå..Har alldeles just kommit in från mitt löppass, blev en runda på mellan 30-40 min..Skönt var det, blev en sån där kväll då jag nästan "äsch jag skiter i löppasset idag, kör imorgon istället" men så blev det istället "nej, nu tar jag mig banne mig ut och springer min runda, så får jag sova ut imorgon"..
Vad duktig jag känner mig som kan övertala mig själv..

Så nu blir det alldeles strax att hoppa in i duschen, sen läsa lite och sen sova.. Gottigott låter det..

Hoppas ni har haft en bra dag, det har iaf jag..Godnatt på er

Färgning och stylning..

Har just färgat och fixat min syster med smink och hår:) Nice blev det, lägger upp lite bilder..Blir nog Freeport idag istället..



Nu ska jag springa in i duschen så vi får höras senare..
Ciao

Bio

Har just varit på Bio, kollat Harry Potter den var faktiskt bra..Dock så borde de förbjuda folk att ta av skorna, de som satt brevid mig luktade apa, fick sitta och hålla för näsan hela filmen och jag osmart som jag var sa inte till..menmen thats life, då vet man till nästa gång..
Så jag säger bara, TA PÅ SKORNA..

Har även hunnit med Universeum och käkat god mat, vilken dag..

Ska färga min systers hår nu..Sen ska jag sova är otroligt trött

What?

Idag har jag hunnit vara ute och löpa, blev backintervaller hann just springa klart alla intervaller så började det spöregna, verkligen ösa ner så när jag kom hem kunde jag i princip krama ur t-shirten och det bara droppade om mig, fast regnet gjorde mig inget, dock var det jobbigt att ha med ipoden men men så kan det gå, den klarade sig iaf..

Har även hunnit vara förbi Emelie och gratta henne, jätte god tårta hade hon och massa pannkakor, gottgott:) Tänkte kanske steka lite ikväll så har man en riktigt god frukost det tycker jag låter väldigt bra:)

Kollar just 101 dalmatiner, den går på fyran..började kolla på någon bra film på trean men sen tog jag bussen hem så jag missade massor så orkade inte kolla på den längre..Imorgon blir det bio, med min syster och janne blir att se Harry Potter..Hinner kanske även med Universeum..

Nu ska jag kila, hade gott:)

Marstrand

Nyss hemkommen från Marstrand, tog med Emelie dit ut, hon hade aldrig varit där tidigare..Trevligt blev det iaf, massa gott fika och massa prat..Sen badade vissa jag bestämde mig iallafall för att stanna uppe på land..

Imorgon blir det träning igen, löpning och gym så det blir nog att sova om en stund börjar faktiskt bli riktigt trött..

Sen har lite pajat i lägenheten igen.. min takfläkt är det något fel på, min soffa och lampan har gott i toan, perfekt.. Min vanliga tur men det ordnar sig när pappa är här igen på Tisdag :)

Nu ska jag kila..vi ses

Roligaste

Har hunnit göra klart allting inför våran lilla surprise för Emelie, kommer bli hur mysigt som helst..Är fint väder dock lite mycket moln men vi överlever nog ändå ..
Blir ingen träning idag faktiskt, sedär sedär istället blir det att vila och får ladda inför en lör-sön full med träning istället, skönt :) Tina gav mig ledigt idag igen, jag har jobbat Onsdag i veckan, hur låter det? Bra om man vill ha ledigt dåligt i pengaväg..

Min syster och Janne är även här, trevligt..Marie och Bobby kom förbi igår och det var trevligt spelade lite spel och pratade om lite olika saker..

Längtar som tusan till Augusti och November då det blir U2 och Pink, kul om inte annat :)

sen kommer ju även pappa ner på Tisdag, ska bli trevligt..

Nu ska jag packa det sista inför vår resa.. Ciao :)

They could be..

Folk stör dig alltid på någonting, helt fantastiskt tycker jag :) Man kommer på sig själv ibland att kommentera saker och så när man själv får en liten peak så blir det mer som "what ?", men otacksamma kommentarer här gör mig inget ont..
Man har ju som sagt yttrandefrihet i detta land..=)

Hur som helst idag har jag hunnit vara in till stan, kollat lite och hitta massor dock inget köpt..Bara varit och inhandlat allting till vår lilla kidnappning som sker imorgon av Emelie Hedqvist, hon fyller ju som sagt 19 på lördag så vi kör igång i förväg..



Nu ska jag däremot invänta min syster och Janne och fixa och trixa med lite mat, vi ses:)

Gym..



Hah, what a day..dags för gym senare om jag hinner sen blir det nog intervaller helt underbart :)

Someone like me..

Har just gjort mig klar, ska in till stan alldeles strax och fixa lite till imorgon, blir nog en överraskning ändå för emelie bara vädret håller sig dvs..
Har hunnit plocka undan här eftersom min syster och janne kommer hit och ska bo här några dagar, trevligttrevligt:)

Igår hann jag gymma istället med Emelie, blev där till halv 11:P lite sent kanske, men idag blir det löpning (intervaller) och om jag hinner så tar jag mig efteråt till gymmet, låter inte det bra? Tycker iaf jag..

Så vad händer för er en Torsdag som denna?

Jag har kommit på en sak, damn vad snygga rumpor man ser när man står ute och säljer för GodEl..och inte bara rumpor heller, massa snyggingar.. Sen har jag också upptäckt en sak alla söta gamla tanter bär i princip alltid rosa läppstift och gärna lite utanför läpparna också, har det kanske blivit en trend bland de äldre? Kommer jag också att bli sådan?

Sen att man nästan bara träffar norskar och danskar är ju faktiskt lite roligt, träffat mindre svenskar än danskar och norskar, turisterna invaderar eller?;) Trevligt iaf, dock förstår jag inte ett dyft vad de försöker säga till mig så jag håller bara med..

Nu ska jag kila..vi ses:)

Godafton..

Nu är jag hemma igen, nyser och har mig och det åskar vad mysigt, sån där lätt och mysig åska är det just nu..Har jobbat klart för idag och nu är jag trött mycket trött faktiskt.. Så resten av dagen spenderas nog framför tvn om man bortser från mina intervaller jag ska springa om en stund men det får vänta tills jag är pigg igen så senare på kvällen som sagt..
Kanske blir med Ebba om hon är på humör, får plåga henne lite grann..=)

Sitter och ska boka biobiljetter nu, bara min syster kan ringa..blir bio på fredag och har ni några bra tips på någon överraskning man kan göra åt Emelie? Hon fyller nämligen år på Lördag och något kul ska vi hitta på, men ge mig gärna lite tips, behövs känner jag..

Vad har ni gjort idag då ?

Never say never


Surrender..

Känslan i mig går inte att beskriva i ord, det är en känsla av glädje men samtidigt så är det en känsla av ledsamhet och av ilska av vad du fått dom att gå igenom..





Det går inte att beskriva känslan jag har förtillfället..
För ingen skulle ändå förstå..

Nu ska jag kila och fortsätta med tvätten, sen posta massor av brev..


City..



Sara bareilles - City



Sitter här och bara tar det lugnt, just sett Lipstick jungle och nu har jag inte så mkt för mig faktiskt, hunnit med massor idag..Handlat, slängt massa skräp, bokat körskolan och så har jag tränat och nu sitter jag här igen, gjorde en god sallad till middag idag med skinka, pasta och massa grönsaker och såklart min favorit italiensk dressing..

Imorgon har jag inte så mkt planer faktiskt, sitta och kolla runt lite jobb och så, skulle egentligen på utbildning men nu blev den också inställd pga sjukdom så what happens tomorrow när alla jobbar? Hmm, ska kolla med madde om hon kanske vill ta en fika eller något..

Hoppas ni har haft en bra dag annars, min har varit skön =)
Kanske ses imorgon..Godnatt på er

Backe, backe..

Ja har just varit ute och sprungit backe hur skönt som helst i regnet, det är faktiskt skönast att träna i regn dock blir man väldigt blöt men det får man stå ut med, blev iallafall hur tung som helst i benen efter alla hopp och skutt och rusher.. Men det kommer ha gett bra med träning tills försäsongen startar igen..

Och vet ni vad, jag har äntligen bokat intensivkurs för mitt körtkort, wihoo måste bara se till att börja plugga på teorin, inte kul men ett måste.. kör v32 och v34.. Sen i september så får jag förhoppningsvis körtkortet i handen efter uppkörning, halka osv, hur bra som helst ju=) Nu är bara kruxet att jag ska klara det också...

Funderar på att ta mig till duschen känner mig inget vidare fräsch kan jag säga, sen måste jag börja med middagen också och där efter ska jag sätta mig framför tvn och bara slappa för att jag hunnit med så mycket idag:)

To know what to say..

Jag har just beställt tackkort från min student och nu snart har jag tänkt att cykla ner och handla lite, efter det blir det väl att plocka lite här hemma, köra backträning och sen gymmet med Emelie, hurtigt hurtigt..

Sitter och lyssnar på Jose Gonzales - Heartbeats ..En riktigt go låt och jag sitter nämligen och väntar på att Nicole ska ta och komma hem från Italien, varför tog hon inte med mig för? Nu sitter jag här i tristess..

Men jag får väl hitta på något jag kan göra.. Vi får höras senare:)


Your eyes?

Its true, its really over..

Jag är nyligen hemkommen från Linköping, åkte igår morse och kom hem nu idag på kvällen.. har varit och hälsar på mina kusiner, faster och lars.. Trevligt var det, hade gärna stanna lite till är alltid lika trevligt att komma tillbaka då och då..
Fick även en jätte söt kofta och ett par schyssta byxor av min faster.. kolla här:)



Visst var dem fina?

Ja iallafall var ut igår med min kusin, jag körde nyktert kände att jag behövde det, blev att vi tog oss ut till Ledberg där massa folk från ett avslutat kapitel befann sig.. Ted bland annat och jag ska inte sitta och säga att det inte var kul och så och träffa honom för jag hade faktiskt sett framemot det..
Men däremot inte av anledning till att jag känner för honom eller att jag saknar honom utan av anledning till att jag behövde känna att det liksom var över för mig, känslomässigt, att jag inte längre känner att jag behöver honom eller saknar honom, jag behövde mitt slut och det fick jag..

Jag hade en hyfsat trevlig kväll faktiskt kul att träffa alla igen, vi hann prata lite grann och allt var i sin ordning..Det bästa av allt var att det kändes verkligen som att jag åkte i en tidsmaskin in i det som varit, jag kände mig aldrig riktigt där, för inget av det där är en del av mig längre, jag har haft hur kul som helst med Ted med alla hans vänner, alla runt omkring men det är något som var och inte längre är, något jag inte är i behov av eftersom jag känner att jag verkligen börjar vara done med den delen av mitt liv, jag är redo för någonting nytt, våga mig ut eller helt enkelt bara köra mitt race..

Är inte detta helt fantastiskt, trodde att jag skulle sitta hjärtekrossad hela livet, men så är det inte med kärleken men går vidare till sist, fastän men klamrar sig fast så länge man bara kan, jag kan inte sitta här och säga att jag inte saknar delar av mig och ted tro mig det gör jag, men det jag saknar är något som var för längesen och som verkligen inte finns längre, inte emellan oss..
Men däremot är jag verkligen jätte glad över att vi kan prata med varandra, sitta som vänner och skratta och ha kul ändå och inte känna den där känslan av att man ogillar eller kanske och till med avskyr varandra, för han har gett mig så sjukt mycket bra och jag är verkligen tacksam över det.. därför säger jag tack och nu blickar jag framåt till förhoppningsvis ett nytt äventyr jag verkligen ser framemot..

"promise me to think of us as a time so beautiful"



Sen kommer lite bilder från utgången i Fredags eller "för" bilder innan vi drog ut på trädgården, måste passa på att tacka Ebba för en kul kväll och alla de andra som förgyllde kvällen, helt amazing..




Blev ett långt inlägg men så får det vara..
Emelie har en lysande ide som händer på November, vi ska gå och kolla Pink i Sthlm :) Hur kul som helst..
Däremot är det dags att fixa mig ett jobb till hösten också, kul att man börjar planera över hösten i mitten på Juli, men snart är faktiskt sommaren slut och allvaret börjar som sagt igen, om jag nu inte kommer in på skolan dvs, iofs är väl det också allvar men plugg är absolut slappare än jobb.. Det har jag kommit fram till..

Nu ska jag sova så jag är pigg och kry imorgon. Gonatt på er


I know you want me..

Igår kväll blev på TOK för mycket och jag mår som jag förtjänar idag dock.. Ikväll blir det en surprise kväll får se minerna senare, ska bli ett nöje iaf..

så nu är jag iaf i Lkpg igen, ska snart duscha och käka och börja göra mig i ordning..allt är i sin vanliga ordning däremot så följer en fruktansvärd huvudvärk och illamående med på köpet, inte bra..

Hur ska man kunna tagga till ikväll då? Får ta fram den där glada typen igen tror jag ..

nu ska jag duscha, vi hörs :D

byebye min föredetta folkbokförings adress:P

Idag hann jag förbi Skatteverket och bytta min adress hit ner, se där se där..Sen hann jag även förbi Arbetsförmedlingen och fick vissa saker verifierad och har även hunnit för Emelie och hämtat mitt busskort eftersom jag glömde det där igår och nu sitter jag här, försöker göra mig i ordning men datorn är lite distraherande..
Tänkte träffa Ebba och hennes bröder och kompisar så får se vart det bär ikväll..

Imorgon åker jag som sagt till Linköping för att hälsa på mina kusiner och min faster, får se vad som händer och sker där förhoppningsvis något kul..

Nu ska jag gå och göra mig i ordning ni för uppdatering later i natt eller imorgon :) Ciaociao

Bråttom bråttom..

Nu börjar jag få lite bråttom, ska kila och till arbetsförmedlingen och så, måste fixas lite små saker här och där så det börjar bli lite ont om tid känner jag ..

Skitskitskit, blev reserv till Ekonom utbildning dock sjukt hög intagningspoäng men förhoppningsvis kommer jag iaf in som reserv och även reserv på sjuksköterske utbildningen, kanske borde ha gjort högskoleprovet? Jag vet inte, är väl ingen fara om man inte kommer in då är det bara dags att söka jobb helt enkelt.. Hard work work..

Nu ska jag kila.. vi ses..

Drama, drama..

Its just DRAMA..

Snälla vad tar du mig för egentligen? En idiot? Jag skulle inte tro det va..
such a coward..

Jag ska gå och sova för nu orkar jag inte med sånt här faktiskt, bara så himla fjantigt och det enda jag har att säga "please grow up" ...

Godnatt

Nyligen hemkommen..

Ja jag kom faktiskt hem nyss från Emelie, har umgåtts med henne och Holmberg här på kvällskvisten mycket trevligt och mycket bra planer ser vi ut att ha också =)

Hur som helst så har jag sovit länge idag, har hunnit städa och träna och det var nog nästan rekordpass idag..jag och Emelie var på gymmet i 2½ timme, sedär vad hurtiga vi är och kört hårt..
Imorgon blir det långlöp, får hoppas att det inte bara spöregnar så att man kan gå ut och springa om inte så får det bli gymmet igen..

Imorgon är det iaf planerat att hinna åka förbi Arbetsförmedlingen och fixa lite papper efter det ska jag förbi Skatteverket och kolla om jag kan skriva mig här nere istället (blir mycket lättare med sjukvård och tandvård osv) sen hade jag tänkt söka jobb, kanske lite vikariat osv..och om jag hinner så ska jag kolla upp några olika bilskolor eftersom jag tänkt ta mig i kragen och ta det där körkortet :)
Jag tänker vara på G imorgon fastän jag inte jobbar, de ville tydligen inte ha mig imorgon och jobba, det är bara vissa som kan jobba på IKEA och Jula osv eftersom vi inte ryms alla och då får jag vara ledig istället, skönt men mindre pengar tyvärr..
Fast jag hinner ju faktiskt mycket annat viktigt och det är ju bra iaf..

Nu däremot hade jag tänkt faktiskt att gå och sova så jag är pigg och glad imorgon..Godnatt på er

(Emma jag saknar dig)..Förövrigt..

Träning träning..

Har just käkat min middag, bättre sent men aldrig men det är för att jag just varit ute och sprungit intervaller, tog mig lite mer än en timme, jobbigt var det men gick verkligen AS bra, har inte sprungit såhär bra på länge så det kändes verkligen jätte bra..

Sprang
Uppvärmning: 5-10min
2x800 m (3.40s) - 2 min vila
4x400 m (1.50s) - 1 min vila
8x200 m (50 s) - 1 min vila



Så om ni har lust att springa lite, testa detta programmet, det är rätt tungt..
Köpte ju även gymkort idag och gymmade, så imorgon blir det gymmet igen med Emelie, blir väl att köra lite framsida och ben skulle jag tro ..

Det är stenhård träning nu inför säsongen, ni vet jag är på gång igen=)

Är ledig imorgon, hur skönt som helst och mitt knä behöver det så jag hade nämligen tänkt att städa hemma, hur bra låter inte det? Sen blir det gymmet så tänkte försöka fixa här hemma lite känns som att det behövs..Och veckorna bara springer förbi känner, snart är det slut på sommaren igen, man hinner knappt med jag menar snart är det den 20de och då är pappa nere igen och då är det inte långt tills vi sätter igång med handbollen igen..

ojoj, ja ni tiden går alldeles för fort, nu ska jag hoppa i duschen:) Vi hörs..

Sleep time

Ja idag har jag gjort lite smått och gott, har sökt jobb och varit och tränat:)
Hade ju lovat er bilder från helgen, det kommer dessa först sen lite från Emelies kamera också ..





Sådär, nu ska jag alldeles snart sova är faktiskt dötrött ska ju upp och jobba igen imorgon åt GodEl vi får se hur länge mitt knä håller, men om man ska se det så behöver jag vart enda litet öre så förhoppningsvis överlever jag, jobbar ju endast Mån, Ons och Fre nu så det är rätt skönt, känns bättre för mitt knä också..

Imorgon är det inplanerat att jobba från 11-17 sen efter det blir det hem och vila en kort stund sen intervaller, var även idag och köpte mitt gymkort på Sportlife, gymmade även i 2 timmar idag med Emelie, kändes rätt bra men skönt var det måste komma igång ordentligt nu..

Sen måste jag passa på att säga GRATTIS till Lelle, ni kan säkert läsa i henne blogg snart varför jag säger så..vill inte avslöja för mycket nu..

http://www.linneatydenbusck.blogg.se/

Så Godnatt på er då:)

A call

Jag fick det sjukaste och roligaste samtalet för detta år av Micke Bengtsson, hon är för go den där människan..

Idag har jag jobbat igen och nu ska jag ut och springa trevligt va:) Blir lite längre och sen kanske backe hade jag tänkt mig, så det är nog dags att jag byter om, tänkte även dela med mig av bilder från helgen till er lite senare, så jag får återkomma :)

Jobb återigen

Ja då var det dags för jobb igen då, har ätit frukost och gjort mig i ordning, håller på med matbacken nu, känner att jag måste få i mig mat ändå under de där 6 timmarna så jag får ta en stund över för att fylla på med energi, hoppas att de ringer från det andra jobbet snart, vore så skönt isåfall..Vi får väl se =)

Så vad har ni planerat för eran måndag? Min kommer att bestå av jobb och träning, vilken underbar dag=P eller inte..

Ha det så bra iaf,vi ses..

Utgång..

Jaa, det blev utgång igår på Keybar, handbolls fest där Niklas Holmberg stod värd..Trevligt om inte annat, svettigt och regnigt på natten, blev att jag och Emelie somnade på hotellet där killarna sov, smög upp vid 7 och åkte hem och nu sitter vi här igen..

Blir gym och löpning idag, jag tror att jag tar backe idag eller intervaller, jag får se måste iaf piggna till lite först så det blir väl närmare kvällen skulle jag tro=)

Nu ska jag gå och vara social med emelie, har massa bilder som jag ska lägga in senare..Vi ses och hörs..

Hit that floor..

Ja nu är jag här igen är i fullgång med tvätten faktiskt, ska även och kolla vår kvartsfinal mot något lag jag inte vet vilka det är, men det blir nog bra ändå =) Ska fixa lite här innan jag drar mig, blir även gym lite senare skönt ska det bli om inte annat, längtar efter träning just nu, har inte hunnit så mycket med sånt denna veckan eftersom det har varit att komma igång här igen och så ..Komma tillbaka till rutinen lite..

Vad har ni planerat för en lördag då?
Får se vad som händer till kvällen, vad jag vet nu väntar iaf träning ..

Vi hörs och ses..

Heartbeats..

En känsla, är vad det är..

Jag spelar i ett schysst lag som jag gillar skarpt, jag är hel från min korsbandsskada igen, jag är bra vänner, en underbar familj och släkt, jag gillar stället jag bor på, jag har ett jobb, jag är lycklig men ändå känns allt så himla tomt..
Tomt i hjärtat, tomt i hela kroppen trots att man är omringad av hur mycket bra som helst..
Jag har aldrig känt mig så lycklig men ändå så ensam på samma gång tidigare, jag hoppas att den där känslan slutar tycka om mig så mycket och kan lämna mig ifred någongång..

Jag är inne i något sorts flow just nu, allt bara är.. och jag står någonstans där emellan..


Godnatt

Home again

Nu är jag hemma igen, skönt är det..bara ta det lugnt och så..det har varit en lugn kväll om inte annat, massa tjöt och så och lite grillning bara

Har verkligen ingen fantasi för att skriva vid detta tillfälle så jag får ta det en annan gång, tänkte istället bjuda på en bra låt med Taylor momsen..

Pretty Reckless



Godnatt min vänner..

Lugn dag idag..

Idag blev det en riktigt lugn dag, varit med nicole och bara tagit det lugnt.. Blev grillning här ute hos Nicko iaf, lite kött och sånt gott var det iaf och nu är jag mätt om inte annat, imorgon är heden inplanerad..Får se vad som händer, men det blir nog bra, kanske utgång är inte super sugen men man vet aldrig imorgon...

Jag återkommer när jag är hemma igen om någon timme..ciao


Varm dag

Dessa dagar här nere har varit underbara men samtidigt olidliga, hur varmt som helst.. Dock har jag börjat jobba nu igen och jag är trött som vanligt om dagarna, vilken känsla va?
Har bränt det ena och det andra, idag blev det hårbotten så nu är det bara att badda, har bränt den så mycket så det blivit små sår, ajaj ..

Imorgon blir det att bara ta det lugnt, vila ut och så.. Känner mig inte som den kryaste människan i världen, men det ordnar man lätt med lite helg och uppladdning för en kommande vecka återigen med jobb..Fantastisk känsla va? Eller inte..däremot om man är positiv kanske inte jobbet blir LIKA jobbigt..:P

Nu ska jag sova. Godnatt med er..

Im dead and gone..

Första arbetsdagen idag, ja vi får väl se vad som händer och sker känner jag just nu, får se hur länge mitt knä orkar med detta jobb..Återstår att se..
Ska iaf ge det en chans till imorgon så får jag väl känna efter, är bränd igen fast på nya ställen idag..Visst är det en underbar känsla att känna att man kommer vara bränd alla andra dagar framöver med..

Hur som helst har Partille Cup börjat och imorgon blir det att åka ner och kolla, får se om jag spelar men jag tror inte det iaf..

Nu ska jag sova, håller på däcka här vid datorn..Godnatt

RSS 2.0