Just the way you are

Har just bytt om till löparbyxor, skor och allt vad man nu har när man löper till och med klockan sitter på armleden och då är det bara att promenera ut till Emelie som ska hämta en och sen självfallet då inte glömma musiken och gymhandskarna, är en tidig träning idag slutar halv 8 och imorgon är man ledig så har all night a head of me kanske man säga: )

Har ingen som helst lust till att träna idag faktiskt men jag tar tag i mig själv som jag alltid gör och drar mig dit och peppar mig själv med att jag förhoppningsvis blir lite bättre varje gång och om jag vill uppåt så är detta den enda vägen dit .. Även om jag är dötrött efter jobbet så beger jag mig med bestämda steg dit..

Gjorde nog en av mina tanter väldigt glad idag, har inte varit där på någon vecka och hon trodde helt jag hade glömt bort henne så överraskade henne med att kika in och ge henne en bamsekram och säga att jag inte alls glömt och så blev det såklart en fika på det med :)

Nu däremot ska jag inte sitta här längre, för jag ska bli upphämtad till träningen nämligen ..

Impossible

Ja ibland är det verkligen nästan och då säger jag bara nästa omöjligt att göra det man tycker om mest för det är massa människor som jämt ska ställa sig i vägen för en och göra allt så himla mkt jobbigare och svårare, men samtidigt så försöker jag tänka såhär "Okej det är bara ett till hinder på vägen tills dit jag vill, jag står iaf för min åsikt, vad jag tycker ock tänker och jag vet vad jag vill, hur mycket dom än blockerar vägen dit för en så spelar det ingen roll för jag har bilden framför mig och det är det absolut viktigaste"

Den enda som verkligen kan stoppa mig är jaa jag själv då och om man inte når dit ens mål var då kan man iaf gå med huvudet högt och veta att man iallafall försökte..
Det värsta är om man sitter där sen och ångrar att man aldrig tog chansen eller att man aldrig försökte, chansade ..

Har fått en helt annan bild av så mycket på de senaste dagarna, en klarare bild av mycket som berört mig tidigare, vad jag vill, vad jag tycker och tänker..
Visst har många väldigt många frågetecken kvar men dom löser man på vägen, men viktigast av allt är väl att jag iaf vet vad jag står för och inte står för .. vad jag tycker är okej och inte okej..

Jag önskar ibland att jag tänkt såhär för längelänge sedan istället för då skulle nog verkligheten varit helt annan, men samtidigt jag är rätt många erfarenheter rikare och jag går iaf ut ur det med huvudet högt och vet vart jag befunnit mig och vart jag befinner mig livet just nu .. Denna stunden:)

Nu ska jag äta, för min mage verkligen skriker efter mat :P

Godkväll

Ja nu sitter jag här än engång, kom precis hem och i princip slängde mig framför datorn, har knappt hunnit sitta här alls idag och jag som är en sån typiska dator människa så kände jag att jag behövde gå igenom lite mail och så innan jag går och lägger mig, kikar igenom saker och ting, snokar runt lite;) Gillart..

Har haft en helt underbar kväll med Elif ute i Linne, ett glas vin och oxfile och potatisgratäng och oooh ja om det var gott, smaskade i mig det rätt snabbt och sen satt vi och snacka skit och skratta och hade det allmänt trevligt..Gud vad man kommer på konstiga saker alltså och det är gott att ha människor runt en som verkligen förstår en och verkligen kan hålla med om ens åsikter kring saker:) Bolla lite ideer och sånt..

Imorgon står det jobb på schemat 07:00 till 15:30 och sen äre träning och jag ser faktiskt framemot morgondagen, jag ber till gud att det är fint väder imorgon med, humöret blir på topp då, höstmys med sol och gula löv överallt är inte det mysigt?! Jajjamensan, helst när man känner precis när man kommer innanför dörren "ÅH GUD vad värme är härligt" Det är bara för underbart..
Däremot kan vi skippa vintern va?;)

Nu ska jag sova.. gonatt med er allesammans..


Tell me it´s gonna be okay ..

Tell me that I´ve got it wrong
Tell me everything will be okay..

Nu ska jag ta tag i mig och promenera ner i detta underbara väder till Hemköp för att inhandla allt behövligt eftersom min kyl börjar bli lite tom, har även varit hurtig och rensat ut lägenheten och kyl och kök och ja allt annat som behövs rensas ut, har bara toaletten kvar :)
Har även tagit bort en annan grej, vill ha en helt ny start nu känner jag, rensa ut massa gammalt, dåliga minnen osv och ta var dag för vad den är..

Ibland är vissa saker så orättvisa va, man sitter och funderar varför man ska få stå ut med allting men samtidigt när man vänder på det och försöker tänka att det kommer alltid något bra ur allt dåligt och man lär sig varje gång och det är faktiskt det bästa, man växer som person helt enkelt..
En erfarenhet rikare kan man säga ..

Ikväll är det träning, är fortfarande förkyld men dt börjar bli bättre så jag tänkte att jag ska försöka på mig det ändå:)

Nu ska jag inte sitta här utan ta tag i allt jag har att göra idag..

Imorgon fika och bio med kära Elif, längtar :D

Me and my guitar

Sitter hemma i lägenheten i det här ruggiga höst vädret och kylan som är utanför men det är super mysigt, har tänt massa ljus hemma, just ätit upp mina pannkakor som jag gjort, blev en liten låda över till imorgon som man kanske kan mumsa på?:)

Jag är en mästare på pannkakor i vanliga fall men den här nya stekpannan förstör verkligen för mig just nu, blir arg på att det inte funkar, får ta och köpa en annan stekpanna änkomt för mina pannkakor för det här tär på mig, mina talanger går åt spillo:P

Det enda som saknas idag är någon att dela allt det här med, många känner sig nöjda och glada över att vara singlar men jag känner verkligen en längtan av att ha någonting tryggt, någon man håller kär och kan dela både dåliga och bra dagar med, som gillar en för den man är både på gott och ont, någon att dela min vardag med..Jag säger alltid att man inte ska söka och det ska man heller inte, det kommer väl när det kommer ..

Imorgon är det jobb igen och träning och jag ser faktiskt framemot allting på något konstigt vis till och med jobbet, göra något bra, få komma in i en go vardag och uppskatta varje dag för vad den är, annars går man och väntar och väntar på helgerna men va tusan, man lever ju här och nu och jag ska verkligen försöka göra varje dag till den bästa, man får helt enkelt dra på smilegroparna och se saker ur en positiv synvinkel..:)

Såhär ser det ut hemma hos mig ikväll .. Älskar levande ljus och doften av vanilj och frukter ..
Riktig höst känsla här just nu:)


Lalalala

Vad ska man göra idag då?! Något spontant känner jag för iaf, man vet aldrig vad jag hittar på faktiskt men alltid är det något, man kan inte ha mer än kul med den inställningen och jag ska definitivt ha kul, skita i all skit och släppa det helt och hållet, kanske ska sluta bry mig så jädrans mycket jämt..
Varför ska man bry sig om någon som inte bryr sig tillbaka?!

Så allesammans, ha en riktigt bra lördag för det ska jag se till att ha om jag så sitter hemma och stickar :)

Ciaociao



Usch usch

Jag är en förkyld varelse, egentligen så kan man ju träna även om man är förkyld men det är premiär i helgen och match imorgon dessutom så tränarna tyckte det var lika bra att jag stanna hemma och vila istället ändå, det är många som är sjuka nu och onödigt att göra det värre, behövs folk så får inte vara sjuk till matchen imorgon så bara att kurera sig med en kopp te och en jätte tråkig dag här i soffan ..

Jag är full i energi nu för tiden men ändå så sitter man hemma och väntar och väntar på att tiden ska gå jo för att alla jobba och jag gör det inte idag och vad gör man då? Sitter och kollar på Oprah, ingen ide att försöka sova för då kommer jag inte somna ikväll, hade ju behövt städa lite med det orkar jag inte just nu, den lusten kanske kommer om en timme el nåt, hade behövt gå ner till apoteket med och köpa nässpray men det har jag heller inte tagit mig i kragen för än:P
Det kommer med..

Torsdag som sagt, what to do on a thursday?! Aja nu ska jag fortsätta med mitt Oprah;)

What to wear

Julia kommer bli överlycklig när hon läser vad jag har använt idag, nämligen en rödrutig skjorta, det är så hon men inte så mig men när jag väl prova den så var det inte så pjåkigt ändå, fast är fortfarande inte riktigt i hennes liga än men snart så;)

Har suttit imorse i 3 timmar hos frisören med och fixat mitt hår och jag blev nöjd som vanligt, hur kan man inte bli det i Andreas händer?! Riktigt bra, blev SVART !!!!
Haha nejdå liknande som tidigare, nästan likadant fast lite fler mörka slingor i för hösten så lite mörkare men inte så märkbart ändå så jag känner mig bekväm med lite förändring ändå:)

Det tokiga är att förr så ändra jag mig hela tiden, från ljust till mörkt, till jaa allt vad jag nu haft men nu har jag blivit en riktig bekvämis faktiskt, på gott och ont..Fast som Andrea sa, varför ändra något man tycker om, om man nu inte har hittat något annat man verkligen är 100% på?:)

Jag får bjuda på dessa bilder idag..min kamera är sönder så fick bli med mobilen..


 

Nu ska jag packa väskan inför träningen, sedan vila en stund.. Ha en kanon onsdag allesammans:)

Todays do

Idag har jag inte hunnit mer än jobbat och sen åkt direkt ner med Emelie till Sisjön för att jobba extra till lagkassan och sen har jag suttit och kollat lite tv, en lugn dag helt enkelt..börjar känna mig förkyld dessutom så får väl försöka ta det lugnt och kurera mig till helgen :)

Shontelle - Perfect Nightmare

Keep telling myself that it's not worth it
I already know I don't deserve it
But if it's from you I don't mind hurting
This is my perfect nightmare
So when will I wake up and scream
No way



What doesn't kill you
It makes you stronger
And though I'm going to miss you
I'll forget it and let you go

Nu ska jag gå och sova om jag ska vara helt utvilad imorgon.. för imorgon ska jag och fixa håret och vi får väl se hur det blir.. om det blir förjävligt får jag väl ha mössa på, men det betvivlar jag eftersom jag har en grym frisör som jämt gör mitt hår så anförtror mig henne än engång :)

Hoppas ni har haft en go Tisdag och att Onsdagen förhoppningsvis blir ännu bättre..


Jaa det var ju tråkigt

Man får helt enkelt ta det som det är, är tråkigt att skillnaderna mellan rika och fattiga kommer bli ännu större efter det här valet, alla tycker väl och tänker som man vill men om man vill ha ett usa så vill man väl det..
Nu när man själv jobbat rätt mycket med äldre så får man ont i hjärtat när man ser att moderaterna vinner igen, jag vill inte ens bli gammal när man ser hur man har det, man hade lika gärna kunnat tippa av vid pensionen för man vet att om man ramlar och bryter benet när man är ja låt säga 70 år, då kan man se framemot att lida sig igenom resten..

Visst kanske inte är så stor skillnad på S och M, men för moderaterna sitter ja då ska man tvingas ut till jobb ja till och med om man är riktigt sjuk, för man har ju tydligen arbetskraft kvar, frågan gäller aldrig om man ens klarar av att arbeta..Utan den här mallen man följer ja det gäller ju alla, spelar ingen roll från individ till individ hur man mår utan man bara fortsätter behandla folk som man gör..

Sen allra värst är när folk säger "Vi vill inte ha ett bidragssamhälle" precis som att folk tror att det är roligt för folk att måsta ta bidrag, att vara fattig, att kanske säga till ens barn att man inte har råd med mer än mat på bordet..
Bidrag skall finnas i ett land som Sverige men till en viss mån, man kan inte bara skita i folk som knappt klarar av att få mat på bordet, är det ett sånt land vi vill att Sverige ska vara?! Visst bidrag finns ju fortfarande kvar men ska vi blint skita i folk som är extremt sjuka?! Jaa vi ska tydligen fortsätta blunda för det som är jobbigt, det är ju det lättaste sättet att få problem ur världen..

Man kanske får gå ut i medierna med alla dessa tusentals fall som är riktigt sjuka så kan Reinfeldt hjälpa dessa människor för det verkar vara enda gången dom hjälper en om man har det svårt.. Eller så kan man göra så att Reinfeldt får leva på en lön låt säga 16 000 kr i månaden så skulle man se om man står på samma sida..

Men det värsta av allt en söndag som denna är att SD kom in i riksdagen, det är ju bara förjävligt, visst man får väl leva med att ha moderaterna men SD, det är ett skämt!!!

Only girl

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man, yeah

Nuu kommer lite folk till mig och det blir nog en kanoners till kväll skulle jag tro :) Är super taggad även till nästa veckas träning just nu, emelie förstår nog varför:) Jaaaaa..

Ha en riktigt bra lördag allesammans

Modevisning och röstning

Yep nu har jag tagit tag i mig själv och röstat och jag är mer än nöjd med mitt resultat, dock så sviker Emelie mig och nicole med att rösta bajs, men men så är livet alla kan ju inte tycka som jag;)

Modevisningen gick bra idag, klev upp 7 imorse och gjorde i ordning tjejerna med hår och smink och jag tror faktiskt att dom var riktigt nöjda, dom var så fina så:)

Fick mig en tankeställare också och massa beröm det gillar man alltid.. blir så glad och blir rörd när människor säger såna fina saker till en, det ger en mer energi till att kanske orka kämpa för det man tycker är kul..

Hur som kommer det bli en kanon kväll ikväll, ska och kolla Kärra -Eslöv nu med Emelie, sen hem och göra mig i ordning för en kväll ute med massa gott folk, denna dagen kan nog itne bli bättre än såhär.. Toppar dagen med en bra kväll;)


Min 20 årsdag;) Hitta lite bilder hemma hos Emelie nu


Kaaaos

Hard to believe how people move
Fallin out of love with you
Tearing down all the walls and love the chaos

You came out hard that summer
I started to dance, remember everything
Not a thought of you and I lied a lot too, maybe to forget you..

Jag är supertrött all the time right now.. Det är som att kroppen inte vill hänga med huvudet riktigt, jag påverkas otroligt mycket avv vädret, när det ena stunden är SOOL och andra REGN, what to do?! Sen jobbar man mycket, tränar mycket, har mycket runt omkring every minute, all the time..

Men helgen ser jag faktiskt framemot, blir nog en bra helg tror jag, ska på after work, fixa töserna till en modevisning på lördag förmiddag, sen blir det nog troligast utgång och vad har söndag att ge mig ?! Some good food, a glass of wine and maybe a really good movie:)

Nu däremot ska jag ta min rumpa från golvet, borsta tänderna och sen hoppa straight to bed.. Gudars vad jag behöver mer sömn :) Hoppas er dag varit kanon, min va okej faktiskt .. Jobb och sen bildorientering över hela Kungälv .. 60 minuters löp.. Wehooo

I like the way it hurts..

I just love the way you lie..

Har just vaknat, har legat och sovit i någon timme nu kände mig inte alls kry efter jobbet var helt död så blev ingen träning för min del, tänkte att jag vilar idag och förhoppningsvis är bättre imorgon så man inte åker på någon sjuka bara:)

Så vad ska man då göra ikväll ? Bänka sig framför idol kanske och hålla tummarna på att jag kommer kunna somna inatt med..

Någon som har någon bra ide för mig, behöver göra av med rätt mycket energi för att kunna somna, är sugen på att ta en riktig löprunda el nåt men jag skulle ju inte träna så det blir ju lite svårt, detta blev ett svårt val, vad gör man?! Får sätta på riktigt hög musik och köra min dans här hemma då..

Magkänsla

Man ska alltid lita på sin magkänsla för den där känslan stämmer väldigt väldigt ofta, när det är både bra och dåligt..
Den bara sitter där den där känslan, man är född med den och den kommer förfölja en resten av livet och jag gillar det

Dessutom har jag kommit fram till om jag tänker när jag spelar så blir det katastrofalt för min del, i många situationer är det ju bra att använda hjärnan, typ som i jobb skola osv men när jag är på plan så är det lika bra att stänga av den för jag och min hjärna går inte hand i hand när jag spelar handboll tydligen:P

Ska bänka mig framför VMA nu och sen ska jag lägga mig i sängen och avnjuta mig en riktigt go sömn för imorgon är det jobb och sen match, sedär ja match match.. Premiär mot kropps:)

Hoppas er dag varit bra:D




Pack up

I get tired and upset
and I try to care a little less

Fredags kvällen var riktigt kul blev dancing dingo och Park lane med riktigt gott folk:) Mycket dans, mycket skratt och jaa helt enkelt en härlig kväll, kan nog inte förklara den mer än så än att jag och Nicole hamnade hemma hos mig 6 på morgonen.. Så kan det gå;)

Går kvällen däremot var riktigt mys och skön, kolla massa kärleksfilmer med Elif och käkade pizza och snacka massa och det var riktigt trevligt :) Precis som i vintras, fast nu fattades ju kylan och snön då men jag klarar mig gärna utan det ändå och kör på myskvällar här på hösten istället ..

Så vad ska jag då göra en söndag som denna ?! Startade den med varma mackor i ugn och en tallrik yoghurt så nu är jag igång, har satt igång en tvätt med, ska laga massa matlådor och sen får man se vart dagen för en:)
Hoppas er helg har varit kanon för det har min varit..


Koooom igen

Det var så jag tänkte när jag sprang upp för skidbacken själv.. Koooom igen Emma, EN TILL, EN TILL .. GE INTE UPP och någonstans där bak satt orden "jag vill gå, jag orkar inte" ..Har ont i ryggen nämligen så körde inte gym och intervaller med dom andra utan tog mig ut på en egen runda..
Blev 9 km och skidbacke, alltså runda upp till fontin, 5 km, skidbacke och tillbaka ner till idrottshallen..
och nu är jag en trött människa ..

Nuuu ska ja fortsätta kolla på idol:)



Jaa imorgon vankas det jobb igen då, hoppas ryggen håller för på lördag ska jag sitta barnvakt .. Får se hur det går men ungarna är ju goa så det ska nog gå galant, får komma på några lekar jag kan uppehålla dom med bara:)

städning är nog det tråkigaste

Ibland kan det faktiskt vara stimulerande och skönt med städning men absolut inte när man inte alls är på humör för det, jag är super duper trött idag, sådär psykiskt och fysiskt trött, tror jag gör mig själv trött med allt grubblande hit och dit  .. Ska sluta grubbla och bara låta det vara istället, ta varje dag för vad den är istället..

Förhoppningsvis får jag kanske med mig Emma på mina planer ?! I hope soo

Idag har varit en sådan där super lugn dag har inte gjort så mycket förutom städat då, gick ju rätt snabbt .. okej erkänner var ingen vidare städare eftersom jag bara plockade undan men städning och plockning är ju nästan samma sak, så nu fattas bara lite dammsugning och lite skurning och sånt tråkigt så är det rent, undra när jag orkar ta fram moppen?! Många långa steg till toaletten för att plocka fram allt, mycket energi som skall göras av, vi får se;)

What are you going to do when everything goes all wrong?!

I dont believe you

Klev upp 08:10 idag, mycket tidigt för att vara jag och helst när jag var ledig men denna dagen var speciell för Emma kom till stan och vi bestämde oss för att ta en frukost på Espresso House "en gammal goding" som vi gjorde förr, så vi satt inne på NK och fikade i typ 2 timmar sen strosade vi runt på stan och käka osv till typ 17.. så blev en lång dag och mina fötter var ömma.. ja om dom var ömma :)

Hittade mig en kalender som jag verkligen behöver för att hålla koll på vilka dagar jag jobbat osv.. glömmer lätt bort det..


Detta var då jag idag:)

Och Emma passade på att läsa lite för Nalle Puh med..



Sitter och filosoferar och det är inget positivt filosoferande denna gången :/
Nu ska jag kila hade..

One

Ibland känner man sig alldeles för stolt för att inse saker och ting, erkänna och stå för det. Man säger allt ofta saker man inte menar, saker man slänger ur sig för stunden och sen när man ska stå till svars för vad man gjort eller sagt så fegar man ur.

Ofta så behandlar man andra som man själv inte vill bli behandlad, vi möter inte andra med den respekten vi vill bli bemötta av tillbaka.. Vi slänger allt för ofta iväg sådant vi håller kärt, sådant som är av stor betydelse i ens liv, man tar allt för ofta varandra för givet, att man alltid kommer att finnas där.. Men i slutet när man inser vad man slängt iväg så kanske det redan är försent för att ta tillbaka det..

Kollade just en film som verkligen berörde mig, älskar sådana filmer .. Som man verkligen får en tankeställare av
Och det är just såhär på kvällskvisten man filosoferar, funderar kring allting, för då har man hunnit varva ner, smälta allt vad dagen har innebärt och det blir ofta om kvällarna man tar fram sådant man behöver ordna upp i livet, eller bestämma sig för..


So so so ..

Ovanligt att jag tänkte skriva att jag var trött men idag är jag verkligen trött och imorgon vankas det jobb igen, sedärsedär förhoppningsvis är jobbet bara till 12 och sen blir det fotografering och träning som vanligt då.

Har inte gjort jätte mycket denna helg, tagit det lugnt umgåtts med gott folk .. gårdagen var fylld med tacos, våfflor och en asdålig film .. så tänkte faktiskt ta och sätta igång en annan film som förhoppningsvis inte är dålig utan riktigt bra :) Köpte mig även en film igår med så kanske sätter igång den efter denna ..

Har faktiskt inte särskilt mycket att skriva idag just för att denna dagen inte varit någon topp dag..Men det kommer fler dagar som kan bli riktigt bra:)

X-tra allt

Yep ikväll blir det TACOOOOOS, VÅFFLOR och moooovie med tjejerna.. Blir nog jag, emelie och bea..
ladda upp med dt inför matchen imorgon uppe i Uddevalla, hoppas på speltid iaf

Kommer nog bli en skön myskväll, gårkvällen var helt enkelt störd men med mycket skratt såklart och fjanterier med hattar och sånt kul, gitarrer, dock inget piano och en pizzaslice som satt mycket fint när jag var mycket hungrig och massa chiiiiips som jag i princip slängde i mig..

Har bara legat och tagit det lugnt och kolla film idag och jaa om det behövdes .. ibland behöver man lite time for yourself:)

 


Notbroken

All I waited for
Was a chance to make you understand
Tell you these forgotten truths
You never thought were real

When the world is insane
You get used to the pain
And you don't even know how you feel
And I get like you
I'm alone and confused
But you know it's not forever



Sitter hemma och bara tar det lugnt, ska sätta på en film sen har jag lite att göra..
Imorgon är det match mot Västerås uppe i Uddevalla, tjejerna är där och spelar idag men icke jag..Men tomorrow, då jävlar:)

Behöver plocka upp lite här i lägenheten också känner jag, jag klarar inte av att ha kläder liggandes/skräpandes på mina golv.. och Mamma detta är en helt annan jag från tiden jag bodde hemma, får då låg hela min garderob ute utan att jag brydde mig och nu ligger en del av den och jag får panik av att det är så stökigt..
Konstigt vad man kan förändras?!

You had your chance to make it all right, but you could´nt handle it..
Did´nt care because you thought I always would be there for you..

Jag såg inte mig själv här idag

För ungefär en månad sedan kunde jag inte se mig själv sittandes här och tänka det jag gör just idag, jag kunde bara se mig själv falla in i höstdeppen, inte ha någon motivation alls och känna det jag gjort ett bra dag, men det gör jag inte idag för jag bestämde mig själv för att ta tag i mig själv, rycka upp mig, vara den jag vill vara och inte påverkas av att andra behandlar en dåligt eller beter sig på ett visst vis, varför jag ska i all världen sitta och må dåligt över sådana människor? Varför ska jag tillåta smig själv att vara ledsen över andra.. ?

Och visst alla har dåliga dagar då man känner att man bra vill gräva ner sig själv, hoppa i säng och aldrig kliva upp men vatusan dom dagarna gör över, man får helt enkelt hitta sådant som får en på bra humör, umgås med människor som verkligen bryr sig och ger energi till en och inte tar..

Men fortfarande är jag kluven över vad jag vill göra, plugga, jobba osv.. vad vill jag med livet ?! Det kanske är tidigt att sitta som 20åring och tänka detta men det är klart att man har lite prestationsångest, för man har höga mål i livet, man vill tillföra någonting men vad vill man tillföra? Kanske ska man börja med delmål, klara de små målen för att nå till sitt stora mål?

Stop complaining and start being the awesome person you are..

Sitter hemma och kollar igenom lite bilder, är LEEEDIG idag och jag ÄR så glad över det, ska och fika el ta en lunch/middag med kjellis tror jag, hon ska bara bli klar med skolan ..Men får se om det blir i stan eller ute i lilla Kungälv ..

Jag är på riktigt bra humör idag faktiskt, imorse vaknade jag upp på ett skit konstigt humör för jag hade drömt jätte konstiga drömmar om 2a världskriget blandat med massa annat, det var en skit konstig dröm må jag säga..

Hur som hittade jag iaf lite bilder på min mobil som jag tänkte dela med mig av




Nu ska jag kila härifrån, packa väskan och hade gott :D

En mycket trött Emma

Som sitter vid datorn för tillfället.. Ska kolla klart smallville sen ska jag vila en stund tills Nicole kommer hit och sen blir det träning som vanligt, det löser sig:)

Har hunnit med att jobba och jobba och jobba.. ja det är vad jag har gjort men imorgon är jag ledig som tur är, behöver få lite vila känner jag och då får jag då se till att hitta på något kul på dagen, kan inte bara sitta hemma hela tiden och vänta på träningarna..

Har varit underbart väder idag dessutom, bara njutit dock blev min lunch 10 min sedan blev det ut och köra igen.. TRÖTT? JAAA!!!!

Jag får återkomma när jag har något roligare att skriva om, hade så gott

RSS 2.0