Nyårsafton

Idag är det mycket att hinna med, hann göra efterrätten igår och nu håller jag på med tzatsikin och har även hunnit med marinaden av köttet och nu återstår bara att göra förrätten också.. Sen ska jag även hinna med att kolla på brödrost, champagneglas och en tv till emelie och volumemaster till henne med sen hem snabbt, börja med maten, göra sig i ordning och sen vara klar, det är super mycket att hinna med plus tvätten, men det är kul då har jag åtminstone någonting att göra =)

Nu ska jag göra klart såsen sen ska vi ner till elgiganten.. Hoppas ni alla får en helt underbar kväll..
Om jag inte hinner uppdatera senare, så gott nytt år på er allesammans =)..



Måndag 29/12

Bra rubrik va? kom tyvärr inte på något bättre idag..

Däremot så har jag haft för mig massa roliga saker idag, har hunnit med att knalla omkring på stan idag och tro mig jag hittade faktiskt saker fast jag hade pengar, låter lite konstigt men nu är det så att när man inte har så mkt kvar i månaden så hittar man hur mycket som helst och när man väl har massa pengar att spendera brukar jag aldrig hitta något men nu gjorde jag det :) Lägger upp bilder senare..

Blev iallafall en sjukt mysig pläd, ett par svarta jeans, ett par skor och lite smått och gott inför nyår =) Nu är det bara inhandlingen av maten som ska ske :) Blir nog trevligt tror jag..
Om inte annat så får man göra det till vad man vill ha det..

Nu ska jag sätta mig en stund framför kokboken för att hitta massa goda recept :) upd later..

Kvällsmat

Här sitter jag igen och myser alldeles ensam, med min kvällsmat för jag ska nämligen sätta mig framför tvn och se sagan om ringen, nog för att jag sett den kanske tusen gånger men jag lessnar aldrig..
Den är lika bra varje gång tycker iallafall jag..

Jag är hur trött som helst, så det ska bli skönt med lite mys här, dock är det lite ensamt.. men vad ska man göra?
Har iallafall köpt mig choklad och då blev det Lindt excellence - intense mint.. jag och mörk choklad är ingen höjdare men denna med mint smak är faktiskt riktigt god..



Imorgon blir det att kika runt lite på stan, vi får se jag kanske hittar något =) man kan ju alltid hoppas.. blir iallafall en trevlig fika med lite vänner..
Nu ska jag däremot bege mig till soffan för lite film, hoppas ni har en bra kväll ni med.. Vi hörs imorgon, godnatt på er alla

Götet

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen, har hunnit packa upp, fått i mig lite mat och nu sitter jag här i väntan på att jag ska ta mig ut till Kungälv för träning..Jag är verkligen hur trött som helst efter tågresan ner, fick sitta 3 timmar på centralen i sthlm och det var inte alls någon höjdare..

Hur som helst är det skönt att vara framme, hade helst stannat hemma en stund till men men nu får jag göra det bästa av tiden här nere iallafall..

Jag uppdaterar lite senare, kom inte på så mkt att skriva just nu..

Godmorgon allesammans..

Nu sitter jag på centralstationen i Sthlm och klockan är bara kring 7 på morgonen, jag är trött och vill helst bara hoppa på tåget till Göteborg, dock går tåget först vid 10:10 så jag får sitta här och kolla på lite folk eller något vet inte vad jag annars ska ha för mig, för tåget går ju den tiden allt öppnar typ så jag hinner heller inte strosa på stan, allt är stängt nu och jag bara sitter..
Kulkul =)

Nej men jag överlever ju, men tiden går så himla långsamt när man går och väntar på något och just nu väntar jag på mitt tåg..



Någon som vill rädda mig? haha, nej nu ska jag börja stänga av, mitt batteri dör snart, har ju suttit uppe hela kvällen med Arn och chuck:P

Vi ses =)

train

nu sitter jag på tåget, har kollat rätt många avsnitt av chuck plus den nya arn filmen, vad roligt va? eller inte, jo avsnitten och filmen är bra men det suger att sitta på tåget, men hur som helst snart tillbaka i götet:)

Nu ska jag återgå till att kolla film.. ciao =)

clothes..

Hittade några underbaringar :)



Tågkväll för min del

Usch, om någon timme ska jag sätta mig på ett tåg för att åka några eller några och några ganska många timmar ner till göteborg, byter som tur är i sthlm till x2000 annars hade jag totalt kollapsat ..Jag och tåg jag får lite ångest när jag tänker på det, sitta där själv och bara inte göra något, som tur är har jag min dator :) Hoppas nu på att de bara har uttag annars kommer jag verkligen avlida där..

Ska käka frukost snart också.. lämnar nu det sköna norrland, får se när jag är tillbaka nästa gång, skulle varit skönt att få vara hemma lite till faktiskt menmen nu kan man itne göra så mkt åt det faktiskt =/

nu ska jag käka, är döhungrig..
Ciao

Pics..








Sådär, till er alla från mig;)

Annandag jul =)

Nu sitter jag här hemma, fortfarande i nattlinne.. Bra där emma, mycket bra :)

Ska snart börja göra mig i ordning för middag hos min farmor och farfar och på bordet blir det fågel, ripa tror jag och jag lovar er hon gör verkligen världens godast mat alltså min farmor då=)..
Så jag längtar super mycket snart två år sedan jag åt det sen sist men nu äntligen.. haha, kul att jag sitter här och längtar efter maten:P men så är det..

Imorgon tar jag tåget tillbaka till Göteborg, vi får väl se hur jag överlever den resan, jag hatar, hatar, hatar bara tåg och har alltid gjort det.. Usch men hur som helst jag får väl överleva på något sätt, hade faktiskt tänkt att ladda ner lite filmer jag kan roa mig med, om inte annat så kanske jag kan roa mig med våra 200 armhävningar Krister gav oss på träningsprogrammet ;) jippiii.. Träning på söndag, jag längtar faktiskt =)..

Lägger snart upp bilder från igår.. nu ska jag kila..

24 och god jul

Nu har jag gjort mig klar och ska snart åka till min farmor och farfar för middag med släkten :) För engångsskull är faktiskt min faster här med hennes man så det blir väl trevligt hoppas jag..

Hoppas ni har en god jul och att ni varit snälla i år, för det har faktiskt jag =)





En riktig god jul med god mat till alla er från massa mig ;)

Enjoy it..
Ciao=)

23 december

Ja nu är det dagen före julafton och det känns helt okej, inte för att jag har sån där super julkänsla eller så eller att jag egentligen längtar efter julen vet jag inte, men en sak vet jag iallafall att jag är väldigt trött just nu och funderar verkligen på att gå och sova fast sen återstår det och se om jag verkligen somnar..

Jag sitter och lyssnar på james morrison feat nelly furtado - broken strings , min nya innelåt eller något, eller så har jag bara fastnat för den, jag vet inte, vet du ?

Hoppas ni alla får en riktigt bra jul iallafall, typiskt att jag gått med julkänsla sen augusti och nu är den bara borta, så himla typiskt mig, men sånt är väl livet.. Just nu vet jag inte riktigt vart jag vill vara..

Så nu ska jag sova, gonatt på er..

Ohlala..

Jaa jag längtar sjukt till juldagen faktiskt kommer bli kul tror jag, ska försöka att inte ha för höga förväntningar för då blir det oftast bara kaos av allt, men ska först bli kul att spela "gamla" mot nya på dagen sedan efter det blir det massa party med vännerna, hur kul som helst :) Vi får se kanske vi blir här hos mig i dont know ;)

Sen bär det av igen till Götet och vad ska jag hitta på där? jag får strosa runt lite på rean, tänkte faktiskt ta mig till NK ovanligt nog faktiskt eftersom jag aldrig går dit annars, men nu har jag tänkt det eftersom jag hittade mina drömskor där så man vet aldrig jag kanske hittar någon annan söt lite dröm där med ?=) får väl alltid hoppas..

Hur som helst lite tråkigt att åka tillbaka ändå eftersom nyår skulle varit kul att spendera med dom här hemma men samtidigt så får jag väl se det positivt, får träna, vara bland regn, ensam i lägenheten, strosa runt på stan, ligga framför tvn, mitt liv i ett:P haha nej jag får väl försöka ha kul och se det positivt som sagt..
Nyår, vi får se :) Det är väl vad man gör det till och jag tänker då banne mig ha skit kul detta året för som sagt jag hoppas på ett bättre år än någonsin nästa år så man bör ju försöka börja bra iallafall..

Too bad you're not there ;) Vi ses..

Nu ska jag kila, ciao :)

If i were a boy..

Jaa om jag kunde så skulle jag gärna läsa era tankar, det är sjukt vad kvinnor och män tänker olika, helt otroligt men samtidigt bra..
Jag fick mitt utbrott för någon dag sen och tro mig det var så sjukt skönt, jag nästan svävar på moln just nu, ne men det var en lättnad och det känns som att det lossnar bit för bit just nu, det liksom bara flyter på, på ett bra sätt då =)

Jag har suttit och tänkt och pratat med min mor eftersom vi är typ som själsfränder eller något, haha nej men vi tänker så sjukt lika och hon har så rätt, jag menar man ska inte vara kräsen och tro mig jag är så sjukt kräsen så det finns inte, men jag har faktiskt kommit fram till en sak ..
Jag tror verkligen jag behöver någon som ligger på min nivå, som kan prata med mig, som kan vara där för mig när jag behöver det, samtidigt som den personen även släpper in mig också.. Två blir en som man säger.. men ändå inte..
Jag kanske har för höga drömmar jag vet inte, men ah många säger liksom "skynda inte in i något för att glömma ted" och det tänker jag absolut inte göra, men man får väl se vart det leder och jag vill verkligen lära känna dig i vilket fall, sen efter det så kan man ju döma någon efter det..Men jag hoppas du inte bara lägger ner nu...

Jag tar var dag som kommer för hand och utgår vart jag står just i den stunden och tro mig jag är på rätt väg igen..=)
Snälla, låt mig bara vara glad för en stund iallafall.. Jag vet att jag kommer stå där en dag och liksom sätta min fot i ett nytt kapitel, men låt det ta sin tid, för jag lovar det är värt det .. varenda stund, minut ,dag..Iallafall för mig..

Vi ses efter nyår?;) right ?

Gonatt på er..




Träning och match

Jag ska snart bege mig till gymmet igen för att köra hårt på mina ben eftersom det blev överkropp igår.. Sen ska jag ner och kolla två matcher som spelas i hallen, herrar och damer båda mot strömnäs vi får väl se hur det går..

Nu ska jag kila :) vi kanske ses ?=)

Shoes..

www.victoriassecret.com

Här har jag hittat mina underbaringar :)





Nu ska jag dra..

whatever you like

Ja idag har jag kollat handboll sen har jag just gymmat klart ,är helt död i min överkropp just nu, hann dock inte med triceps så det blir då ben och lite överkropp imorgon, ska verkligen bli super skönt.. nåra av vännerna går ut idag jag hade gärna velat följa med dock räcker inte mina pengar till och sen dessutom har jag fått värsta boosten i att börja träna sjukt mycket igen, iofs så gör jag nästan alltid det men jag fick sån där skön lust till gymmet igen =)
Hur gött som helst eftersom den gjort mig lite less på sistone men nu är min grymma energi tillbaka :)

återstår att se imorgon allt vad jag nu ska hinna med ..

Det blir en pressad dag, men då är man ju iallafall inte rastlös som sagt..

Nu ska jag kila =) Ciao

Grrr..

Jag är arg, arg, arg..
Det är väl det enda som kommer ur min mun just nu, jag är arg så jag bara sitter och skakar och det är längesen om jag ens någonsin varit så arg och ledsen, besviken, lättad, förvånad allt var man kan säga på samma gång, den här kvällen nej fy tusan..
JAg vill bara lägga mig och sova, sova och inte tänka det något av det här något mer, ramla i trappa eller något och bara glömma mina sista två år, eller iallafall delar av mina sista två år..

Som om det inte hade hänt, det värsta är att man sitter och grubblar över en sådan som dig, det är fan det värsta..

Nu ska jag sova, så jag inte skriver något dumt, för det vet jag att jag kommer göra annars..

Someday...

Livet, ja vad ska man säga? Allt är så orättvist, saker och ting händer fast man önskar att de aldrig gjorde de, men de händer faktiskt av en anledning för att man kanske någongång ska kunna veta när man verkligen känner lycka, för om jag aldrig känner sig olycklig hur ska man då kunna veta hur riktig äkta lycka känns?
Jag önskar att jag någongång kommer stå där och jag vet att jag någongång kommer stå där lycklig och bara vara mig själv den jag är, när vet jag inte men någongång och varför nu sluta leva sitt liv när den där tiden någongång kommer ändå, på vilket sätt den kommer vet jag inte men jag vet att jag förtjänar lite lycka...

Mina två sista år har varit bland mina bästa och mina sämsta..

Det började med att jag flyttade ifrån min familj, vänner, släkt allting, jag vet det låter dystert men det var ett beslut jag aldrig kommer att ångra, jag träffade även världens finaste människa jag fick dela många fina stunder med, han gjorde mig verkligen lyckligare än någonsin, han fick mig att fortsätta, fortsätta försöka och inte ge upp.. Han gav mig så mycket och jag hoppas verkligen jag gav honom lika mycket i livet..
Sedan lämnade min älskade moster mig, det är då man ser hur himla skört livet är, du var verkligen den bästa av den mostern man någonsin kunde ha, du vet hur mycket jag älskar och jag vet hur mycket du älskade mig..ca 1-2 månader senare så lämnar en av mina närmaste och bästa vänner mig, vi var inte ens vänner då och jag har lärt mig så sjukt mycket att det är så himla onödigt att bråka, tjaffsa om små saker för man vet aldrig vart livet för en.. Det kan sluta snabbt eller få vara långt och underbart.. Jag önskar du var här nu med mig, att vi kunde skratta som aldrig förr..
Ett år senare lämnar Erock mig också en av mina närmaste och bästa vänner, du var min högra hand, du hjälpte mig och fick mig verkligen att vilja, att vilja orka och på det sättet du såg livet har jag aldrig sett någon annan se det på och jag beundrar dig verkligen, för du levde verkligen, levde fullt ut.. Och jag saknar dig så det gör så sjukt ont..
För snart 3 veckor sedan lämnade min pojkvän mig efter 2,5 år bara sådär, chockad, sårad, arg, ledsen, besviken är många bland känslor jag har/hade.. Jag ska snart operera mig och kommer inte få spela handboll på 7-8 månader...Jag vet inte vart jag ska bo om två månader heller..
Mitt liv är i stort sett kaos, panik..
Men vet ni vad, jag skriver inte detta bara för ATT liksom, eller att jag vill att någon ska tycka synd om mig, jag har så många lärdomar i livet som jag kan skatta mig lycklig över men ändå ledsen, jag har varit lycklig, jag har haft världens bästa vänner som man ibland bara försummade utan att tänka på det, man tog kanske inte vara på tiden man hade ordentligt..
Jag hade världens bästa moster, världens bästa pojkvän och allt det är borta, men de har gjort så mycket för mig, likså kanske jag har satt spår i deras liv på ett positivt sätt, efter allt så har jag valt att gå vidare, jag har valt att inte lägga mig ner och ge upp, jag har valt att inte stänga inne mig själv, jag har valt att vara mig själv, tillåta mig själv att vara ledsen..Låta det ta sin tid, för sår tar lång tid att läka, men jag väljer att vilja och att inte ge upp..
Jag är inte alltid stark det är jag verkligen inte som många säger, men jag väljer för vi ALLA har val, jag väljer att vara stark när jag egentligen bara vill försvinna, jag väljer att inte ge upp för det finns så många som kanske behöver mig och som inte skulle klara av det jag gått igenom, jag väljer att vilja kunna bli lycklig igen och det tänker jag absolut bli, jag har kommit ett steg närmare mitt mål genom att ens skriva allt detta.. Sedan får ni verkligen tolka det som ni vill för vad än alla skulle säga om vad man gör och inte gör så kommer jag aldrig bry mig, för jag gör val och när jag väljer att göra något så står jag för det..

Vad än alla skulle säga om detta inlägg så bryr jag mig heller inte, jag är jag och det är jag banne mig stolt över..

Jag vill kunna vara den som står där för mina vänner, mina familj när det hamnar i en sådan här kris, jag vill kunna hjälpa dom och visa att jag bryr mig, för det gör jag verkligen, jag vill visa att jag förstår att saker och ting verkligen kan göra ont, men jag vill även kunna visa att det går faktiskt att ställa sig upp efter ett hemskt fall, det går att gå vidare, det går att fortsätta..
Det är inte värt att ge upp nu efter allt...

Nu ska jag sova, förlåt för ett väldigt långt inlägg, upp till dig om du orkar läsa eller inte, men jag skrev mest detta för mig själv..och förresten, jag ångrar inte något av mina val jag gjort de 3 sista åren, för just nu kanske jag är svag men tro mig jag kommer ställa mig upp, ställa mig upp starkare än någonsin fast det kanske inte känns så nu..

Godnatt på er

Får inte glömma att jag även träffat helt otroliga människor..

Breathe me

Ja nu är jag hemma mitt i vintern, vitt är det ute som attans och jag är glad för just nu har jag saknat snön faktiskt, tro det eller ej men JAG har faktiskt saknat den=P .. Menmen, det räcker med några dagar sen blir man less..
Vi får se vad som händer här, ska troligast och träna ikväll..

Nu ska jag käka, vi ses väl? right.?

Ciao

Arlanda

Nu sitter jag på Arlanda än engång, jag hade nog aldrig kunnat räkna hur många gånger jag varit här, hittar nog i princip överallt här vid detta tillfälle, men det är väl trevligt, jag har alltid tyckte om stockholm så why not ?=) Kanske flyttar hit någongång i livet eller inte, återstår att se vart jag hamnar, men just nu är handbollen i fokus så vi får se vad som händer och sker nu i och med min operation..

Hur som helst så klarade jag matteprovet precis, sjukt skönt och sen så religionen vet jag inte, men tror det gick helt okej =P

Nu ska jag snart kliva ombord och ta mig upp till kalla Kiruna, vi får väl se hur mycket jag kommer att frysa ihjäl.. Hoppas ni har det bra där nere i götet, kommer sakna er med =) Vi ses till nyår..

Nu ska jag kila, ciao

I tried to forgive..

Jag försökte verkligen, försökte verkligen tänka positivt om dig för jag vet ju att du inte är någon skitstövel egentligen, men just nu är det enda som snurrar runt i mitt huvudet hur jävla egoistisk och känslokall du var som gjorde som du gjorde, livet är tufft men inte så tufft att man inte ens kan möta en öga mot öga..
Jag har försökt tro bättre om dig, men jag vet faktiskt inte om du är bättre än så faktiskt.. du har sårat mig så sjukt mycket och det kommer sitta i resten av livet, det är bara lära av misstagen och gå vidare..
Fast sen måste jag nämna att du inte bara sårat mig utan du även fått mig väldigt lycklig, och jag tror att detta varit pågång ganska länge eftersom det inte varit bra på ett bra tag och det skulle inte bli bra igen heller.. tyvärr =/

Nu ska jag sova, har nästan packat klart och så, sen är det bara att bege sig ut till flygplatsen imorgon.. hoppas på ett underbart lov hemma, jag längtar super mycket =) Hejdå göteborg, ses snart igen..

Find a way home


Måndag

Ja vad har jag gjort idag? Jag hann med gymmet imorse och förbi sjukgymnasten efter det blev det hemåt läsa på lite på hinduism, sova, käka gott med Julia och sen kolla handboll =) Dock blev det oavgjort..

Love is hard, vad ska man säga? Det är krångligt, jobbigt, förvirrande men ändå så överväger allt det bra allt det dåliga, det för med sig så sjukt mycket bra och jag vet inte, jag kanske visst kan gå vidare fast man tror något annat, man tror sig vara förlorad för evigt men det är nog inte så, det känns inte så längre, vissa stunder då och då är ju självklart att det kommer upp men jag hoppas att fortsätta få känna mig positiv till livet, känna att jag vill vakna upp och bara vara, vara lycklig..



Ni förstår nog inte, det gör inte jag heller=P

If i were a boy

Den här låten stämmer så sjukt mycket..lyssna till texten så förstår ni..



Nu ska jag plugga hinduism efter det ska jag och kolla match=) Ses kanske;)

Little less than before

The truth hurts..

Det är väl helt enkelt så, sanningen gör faktiskt ondast men bättre det än att leva med lögner och man får bara se till att tackla sanningen och verkligheten på ett bra sätt, det tänker jag göra..

Nu ska jag gå och sova, jag är dötrött, jag har SUPER mycket att plugga imorgon, så jag får se till att vara pigg..

Natti på er allesammans..


When i love you

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything




Igår, idag och imorgon är dagar som bara rinner förbi just nu..
Veckorna går och jag står still men för var dag som går så försöker jag ta ett steg framåt ändå
de är jobbiga små steg, men steg som måste tas..
Jag önskar bara jag var i en annan värld just, där jag levde lycklig och bara kunde känna hur härligt livet är, känna den där känsla av att inte vilja vara någon annanstans för just den stunden.. Jag vet inte, hoppas på att den där känslan kommer någongång..


Stukad fot och fredag

Jag måste bara passa på att säga en sak, jag har nog mest otur i hela världen, jag råkar du ut för allting just nu känns det som, stukade foten idag (samma som mitt knä) så jaa vi får väl se hur länge det tar tills jag kan gå igen, och jag som hade tänka inviga det nya fina skorna ikväll men icke sa nicke.. vi får väl se hur jag kan gå imorgon, hoppas på att den inte bara svällt alldeles för mycket..

Usch, jag är verkligen inte på humör för någonting just nu, joo jag ska gå och lämna tillbaka ett par av mina pumps, jag behöver pengarna känner jag =) Får hitta ett par lite senare ..Jag och skor, det är helt tokigt..

Nu ska jag fortsätta med maten, vi ses =)

Theres no solution

Idag, har jag hunnit köpa julklapp åt Morfar ännu en borta, mycket skönt.. ska även betala in avgiften för skolfotona imorgon, gå på banken och fixa lite och sen träna, sen får vi se vad som händer under kvällen kanske blir utgång..

(Du, det finns så mycket att säga dig men jag vet inte hur mycket mer jag vill säga för det spelar ändå ingen roll..Jag förstår inte hur du kan gå ur detta med samvete, det kommer jag nog aldrig förstå, just nu önskar jag bara att jag aldrig hade träffat dig den där sommaren, att jag aldrig ens hade träffat dig, för vet du vad, då hade jag sluppit sitta och känna frustration och ångest över ditt agerande, tack, jag vill bara säga tack och du vet nog varför)..

Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon..
Natti

Listen with your heart



Memories



Mässdag imorgon

Idag har jag varit i skolan och bara byggt vår monter, hinner just hem och äta sen är det träning igen..
Det är skönt att bara få träna en stund faktiskt, slippa tänka på allt, så men idag har det iallafall känts bättre på något sätt, jobbigt fortfarande men ändå lite bättre..

Vill åka hem nu, vore super skönt..

Nu ska jag kila ciao på er =)

Måndag 8/12

Ja då var det måndag och dagarna bara går, nu är det en och en halv vecka tills jag är hemma typ 8-9 dagar och jag längtar verkligen till tusen, ska bli så skönt att få komma hem, träffa alla, ha stöd hemifrån att orka med allt detta, träffa min kära hund och bara få liksom vara en stund, det är verkligen behövligt för mig just nu..

Dock så kommer denna julen vara otrolig tom, jag som har längtat till den ända sen i slutet på augusti och nu är den snart här och min julkänsla är verkligen som bortblåst med vinden, tyvärr =/

Jag kommer sakna dig, jag tror inte jag förstår riktigt hur mycket jag kommer sakna dig, det är tomt, det kommer vara tomt ett tag, för ingen kan ju ersätta dig, det är bara upp till mig om jag väljer att gå vidare i livet, men det är svårt, så otroligt svårt, jag saknar dig varenda sekund, men jag vill kunna känna den där lyckan igen, jag vet inte med någon annan så men iallafall kunna känna mig lycklig i mig själv.. Kunna vakna på morgonen och vara glad, inte ha den där klumpen i magen hela tiden..

Jag behöver er mina vänner ...

Yesyes

Some pictures..




Some say we are better off without..


Leave your fears behind



Nu är jag tillbaka i Göteborg igen, tillbaka till verkligheten men vet ni vad, det känns faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle kännas, min syster gör verkligen underverk.. nej men hon är verkligen världens bästa syster så är det bara..
Önskar bara att hon bodde här i Göteborg istället..
Jag önskar bara verkligheten var lite annorlunda än vad den är, men som sagt det går inte att ändra på andras beslut utan jag får helt enkelt ändra på hur jag ser på saken och jag varken vill eller tänker inte låta någon annan göra så att jag ger upp allting, det vill jag verkligen inte.. Så nu är det bara vägen till att ställa sig upp, gå vidare och förhoppningsvis kanske bli lyckligare än någonsin förr..

Tack alla för att ni finns där för mig, för tro mig jag kommer verkligen behöva er för att klara detta, ensam är inte stark..

Göteborg

Jag åker tillbaka till Göteborg nu och jag vill inte, vill inte, vill inte.. absolut no...

Då måste jag börja ta tag i allt igen och det vill jag inte, jag vill bara liksom kunna vara och slippa ta tag i det jag måste.. Usch blää, jag tror jag pluggar nu direkt när jag kommer hem super mycket så slipper jag göra det nästa helg, jag vill bara åka hem till Norrland nu, för då finns det inget som påminner om dig och det är bra..

Aja nu ska jag fixa mig, ses

Lund

Tyvärr måste jag börja att meddela att jag tröstshoppat så mkt så snart är alla mina pengar slut på denna månad, det är den 6:e idag och jag har aldrig haft så lite pengar så snabbt, men vet ni vad jag åker snart upp till norrland och där behöver man inge pengar, dt är förhoppningsvis ett pengafritt ställe då..

Jag är faktiskt lite stolt, jag köpte en tröja där det står "never look back" på och jag får ha på den varje gång jag måste sitta och liksom påminna mig om verkligheten..Tyvärr...

Jag förstår inte, jag vill inte förstå.. och du liksom bara glider igenom det hur lätt som helst, kan ha kul med vännerna, osv osv.. det är nog det som känns mest hemskt att du inte liksom ens pratar med mig.. eller sättet du gjorde det på, jag vet inte riktigt vad som är mest hemskt just nu..

Hejdå

Hide away

Det var vår låt..



Gonatt

..............................

(After all you put me through
You'd think I'd despise you
But in the end, I wanna thank you
'Cause you made me that much stronger)

How could this man I thought I knew
turn out to be unjust, so cruel?

could only see the good in you
pretended not to see the truth
you tried to hide your lies,
disguise yourself
through living in denial..


Jag önskar jag kunde tänka så alltid..
Jag uppskattar verkligen er alla som hör av er och bryr er så sjukt mycket, jag trodde verkligen inte att det var så många som bryr sig och verkligen vill hjälpa till, det är vid sådana här tillfällen man ser hur många goda människor man har runt omkring sig, jag vet inte vad jag hade gjort utan er.. Jag vill bara tacka er alla, finns inte ord hur tacksam jag är över att ni finns ...
Jag åker iväg i helgen och jag hoppas att jag kanske kan komma på andra tankar, komma tillbaka till vardagen och åtminstone orka ta tag i var dag som kommer..

Vi ses..


I cant make you love me

You wont..



Jag åker ner till Lund för en stund, jag vill bara bort för en stund, rymma iväg och bara få vara

Något inuti mig dog

något dog inuti mig, jag vet inte, en stor del till den personen jag var, den jag är bara dog, försvann och jag vet inte hur jag någonsin kommer kunna bli hel igen.. Allt bara försvann på ett ögonblick så fördärvades allting..

Har så många vänner runt omkring, den bästa familjen i världen och hur kan jag då ändå känna mig ensammar än någonsin? Det känns som att hela världen bara har vänt mig ryggen, som att jag står där ensam och övergiven...

Det är som att världen snurrar och jag står stilla, det är bara tomhet runt omkring mig, ren tomhet..
Det är en sån tomhet så om jag så skulle bli påkörd av en lastbil så skulle det inte kännas, det är liksom bara tomt runt om mig och inuti mig.. Jag ger upp, jag ger verkligen upp, jag klarar inte av att ta hur mycket som helst i livet, på två år så har allt som kan hända hänt, det skulle faktiskt inte kunna bli värre inte ens om jag blev hemlös..
Jag lever inte, jag bara är...

Jag kan inte äta, jag kan knappt sova, jag bara går runt omkring, som en zombie, jag lever inte..jag bara är och det är bara kallt...

I surrender

Never want to let go..




Det blir nog en paus här framöver eftersom jag inte tror jag kommer orka med detta heller.. tyvärr
Vi får väl se när jag är tillbaka men just nu känns det som att jag istället måste tänka på att kanske någongång om det nu går bli hel igen, för nu är jag inte ens halv jag är spillror och jag vet inte hur länge det kommer att ta, men det måste få ta den tid det tar, just nu behöver jag bara få vara..
Känner mig inte ens levande längre..

.........

Mitt liv ligger just nu bara i punkter, jag vet varken ut eller in, min värld har än engång satts i snurrning, denna gången vet jag faktiskt inte hur jag ska ta mig ut, denna gången kan jag inte springa ifrån det för det kommer alltid komma tillbaka till mig hur mycket jag än bara vill bort..

Jag orkar inte med någonting just nu och jag vet inte hur länge det kommer att ta tills jag är hel igen eller iallafall någorlunda normal, kanske 1 vecka, kanske två månader ,kanske 1 år, jag vet inte, men låt mig vara ledsen, låt mig bara arg för jag kommer vara det ett bra tag framöver..

Jag önskar bara att min värld bara skulle kunna få stanna upp för en stund där jag hinner tänka, dessa två åren har varit mina bästa men ändå mina värsta två år i hela mitt liv, just nu kan det bara inte bli sämre..

Just let it be..Never ever again.. =(

I need you now, dont turn away, please dont turn away..
Dont turn me away...

Big blue wall

Jaa, denna låt var faktiskt sjukt bra.


 


Bläääuusch

Ja jag orkade faktiskt inte med någon rubrik idag och ingen särskild text idag heller för den delen, jag är trött, sliten, uttråkad och längtar fruktansvärt mycket till jul för då får jag komma hem och bort från vardagen, härligt va? Tycker iallafall jag...

Lelle, I agree....

Nu ska jag kila, ses..



Vilken sötnos

Maybe, time will pass me by?

Livet, hur många gånger har jag inte suttit här framför datorn och knappat mig fram genom en drös av känslor och funderingar just kring livet? Hur många gånger har jag inte suttit och försökt luska ut saker och ting men varje gång jag gör det gör mig faktiskt en upplevelse rikare men ännu ett svar fattigare..

Vi människor är så otroligt olika ( tur är väl det ), vi upplever saker olika, vi tycker och tänker olika men en sak binder oss samman det är att vi delar denna plats att leva och bo på..Vi har olika förutsättningar till livet vissa sämre och vissa bättre, men vi alla väljer faktiskt våra vägar, vill vi gå våra föräldrars väg, gå den enkla vägen genom livet? Eller vill vi välja att anta utmaningar här i livet och gå ut med fler lärdomar i livet och känna att jag klarade det, jag klarade att stå men även att resa mig upp efter ett fall..
Vi alla faller någongång, jag har haft många fall men även om många av mina närmaste kan sitta och säga att de tycker att jag är så otroligt stark som fortfarande tar klivet framåt men jag måste erkänna att även jag har mina svaga dagar där jag bryter ihop, bara vill lägga mig ner och aldrig kliva upp igen, springa iväg från verkligheten, försvinna, glömma aldrig mer tänka, men jag väljer att vara där jag är idag, jag väljer att resa mig upp, jag väljer att möta "fienden", jag väljer att orka, att fortsätta, jag väljer att aldrig ge upp..

Vi har trots allt alltid ett val i livet och det är bara du själv som kan bestämma över vad du själva vill tycka och tänka och hur du själv vill att din vardag ska se ut, om du väljer att gå med huvudet nere och dränka dig i all stress som är runt omkring dig eller om du väljer att kämpa, kämpa för dig själv..

Min vän, vare sig du står eller ligger ner så kommer jag att hjälpa dig, hjälpa dig att resa dig upp igen, men jag kan inte hjälpa dig att må bra igen det är helt upp till dig vad du väljer att känna men jag kan hjälpa dig att vilja orka..



Erfarenheter för livet, glädje, lycka, sorg.. Jag lever ..

Gonatt på er allesammans..



Gojane.com

Hittade några favoriter även där =)




Sådär, nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara koppla av för en stund, slippa tänka och bara ta de lugnt..

vi ses

Back in time

Sådär, idag blev det en rejäl sovmorgon eller kanske rättare sagt en ledig dag och så.. Jag kände i både min arm och mitt knä att gym inte alls skulle funka idag så jag hoppas på imorgon istället=) Jag har iallafall hunnit sova ut, äta en god frukost, packat upp väskan och så har jag rensat lite i min garderob, för engångsskull har jag faktiskt kastat sådant jag trott jag kommer använda men ändå aldrig gör det, så jag hade egentligen kunnat kasta mycket mer, men jag tycker jag var stark som gjorde detta så jag får bearbeta detta tills nästa gång då jag slänger mycket mer, detta räckte kände jag:P kunde inte skiljas från mer saker.. haha

En riktig samlare är jag, och det är inte bra..

Jag tänkte lägga upp bilder på mina inköp från Tradera =)


Steg 4

I helgen var vi nere i Karlskrona och spelade steg 3, vann gruppen, gött var det.. Tråkigt att jag nog inte kommer spela steg 4, men jag kan ju alltid hoppas vi får väl se..

Hur som helst ska jag sova nu, jag är dötrött.. Gonatt på er

RSS 2.0