Home..

It will never be the same between us..

Ibland är vi som vanligt, men ibland är vi som två främlingar för varandra.. Jag vet inte men jag tror aldrig att det kommer att bli som förr, för du prioriterar inte mig och jag vill inte stå där som en andra hands kompis då klarar jag mig bättre utan..

Dont waste your time on someone who isn´t willing to waste their time on you..

Song for you..



Leon Jackson - Song for you



Idag är det valborg, jag har legat ute i solen i ca 2½ timme och troligast fått ännu mer färg fram till balen, tänkte faktiskt köra på detta gratis viset och få färg på, det tycker jag faktiskt låter mycket bättre än en ful brun/grå färg från solariet..

Ikväll får jag se vad som händer, blir ett ta ett glas vin, sitta och bara ta det lugnt skulle jag tro, just nu är jag inte så sugen på att göra något speciellt, vill mest bara vara.. Funderar på Linköping imorgon om inte min syster nu kommer till götet, vore trevligt att träffa mina kusiner igen =)

Vad har ni för planer på valborg? Hoppas att ni får en bra dag/kväll iaf..

Nattinatti..

Godnatt mina vänner, nu går ja och sover..

Du togs bort från mig..

Alldeles för tidigt..

Folk frågar hur man mår, hur allt går.. Man svarar bra, för vissa dagar är det faktiskt bra..Men innerst inne någonstans är jag ett nerv vrak, någon som hela tiden är nära att brista i gråt när man talar om er, tänker på er..
Jag går runt omkring och tänker på er precis varje dag, det går inte en enda dag utan att ni finns i mina tankar, jag kan kommer på mig själv att söka efter er, tro att man ska möta er en dag och förstå att allt detta bara vara någon som inte stämde, någon påhittad dum grej..
Varje gång jag ser något på tv eller film osv om något sådant här så klarar jag inte att hålla mig längre från att gråta, jag gråter för allting nu för tiden..

Jag vet inte hur jag ska hitta mig själv igen, för när jag tänker efter så inser jag att jag aldrig kommer att hitta "mig" själv igen, för utan er är jag inte mig själv, jag måste bli någon ny, måste leva på ett annat sätt, för ni kommer aldrig att finnas där hos mig igen, bara i mina drömmar..

Jag blir så arg på dom som klankar ner på mina vänner, jag blir så arg så jag inte vet vart ilskan ska ta vägen, genom att jag fått gå igenom allt detta så lärde ni mig hur viktigt det är att ta vara på sina vänner..

Det kommer alltid vara ett tomt hål där inom mig, nya saker kommer och fyller upp lite grann men det där hålet kommer alltid att finnas där för mig..Jag önskar så himla mycket att ni var här med mig.. Mormor, Moster, Erock och Hanna.. Jag har liksom bara skyfflat bort allting för att jag inte vetat hur jag ska hantera det och nu sitter jag här med en stor klump i hjärtat som tynger mig så himla mycket.. Sommaren är nog värst, anledningen att jag såg framemot sommaren var för att vara med erock och hanna, få uppleva allting igen på nytt.. Vad har jag att se framemot nu ? Jag vet inte vad jag ska göra i sommar, jobba ..sen vad mer?

Den delen som gjorde mig lite hel var Ted, nu finns inte han heller i mitt liv längre..När man känner sig som mest sönder, vad finns då kvar att göra en hel igen?




Jag saknar er verkligen..
Det finns ingenting som kan beskriva vad jag känner just nu, hur mycket jag saknar er..
Folk säger att det ordnar sig, men om det inte gör det då? Vad gör man då?

Myspys

Ja nu tänker jag sätta mig med lite tända ljus, min smoothie och en tekaka med lite gott på :)
Kolla lite greys och bara njuta av kvällen, plugga en halvtimme senare sen blir det tidigt i säng, tänker faktiskt få tillbaka en bra dygnsrytm så jag blir pigg och glad igen och har mer energi till saker och ting.. Jag har varit så himla trött på sistone..



Innan läggdags bild;)
Den bjuder jag på..

oja vilken härlig dag/kväll

Jaa denna dagen har då varit mer än skön, jag ska försöka mig till att plugga också får se hur det går för min del men jag ska iaf försöka :) håller just nu på maten, blir lite renskav med kokt potatis och sen har jag faktiskt bunkrat upp till kvällen med smoothie - Hallon/blåbär, banan och clementin, får se hur detta kommer att smaka..
Sedan har jag köpt några riktigt goda mackor, en te kaka och så en baguette med lite te.. Mysig kväll va? Tycker iaf jag..

Det är ju greys så man måste slå på litegrann här, fast det vara bara en bonus eftersom jag var och handlade mat för helgen idag ..

Har även hunnit med ett skönt knäpass på SportRehab och sen har jag även tagit mitt första RIKTIGA löppass..jag sprang ungefär 10 minuter som min sjukgymnast sagt att jag får springa, skönt var det att känna sig igång igen..

Nu ska jag börja med pluggandet, ha en bra kväll mina vänner så hörs vi imorgon =) Godnatten


Brun och underbart väder..

Ja, det blev ingen skoldag för mig idag, min mage är helt konstig..Ska gå och kolla upp den hos läkaren någondag så det inte är min magkatarr som kommit tillbaka och spökar hos mig..Bortsett från att ha ont i magen så har jag faktiskt haft en bra förmiddag, legat ute i nästan 4 timmar och bara vilat upp mig ute i solen så forthoppningsvis har jag fått massor av färg till kvällen när det röda har lagt sig lite, så röd är jag faktiskt inte men färg har jag fått =) Perfekt..

Tänkte faktiskt ta tillvara på ALL sol som tittar fram så jag slipper solarium innan balen..Billigt och bra..

Har just käkat min lunch, dock lite sen lunch men det blev tonfisk, makaroner och lite ketchup och kryddor såklart, det smakade faktiskt helt okej =)

Nu ska jag byta om, sätta mig och plugga lite sen ska jag börja dra mig in mot stan, ett knäpass väntar på mig på Sport rehab..Vi ses =)

How did you know?



Hittade just dessa underbara låtar:) Enjoy









Dessa två sista låtar kan jag somna till hur lätt som helst, dem är verkligen rogivande..
Godnatt mina vänner, ikväll blir en tidig kväll..

You´re not sorry..



Could've loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold

Jag kunde ha älskat dig hela livet
jag kunde ha levt ett helt annat liv just nu
Du lät mig gå, du stängde de som var "our past"
och jag fick börja på mitt, mitt liv..

Ibland önskar jag att det var helt annorlunda, att det var jag och du, men då kommer jag på mig själv att det inte är dig jag
önskar tillbaka utan den jag önskade och trodde att du skulle vilja fortsätta vara, men den personen försvann för väldigt
längesedan..



Inaktiv..

Detta var inte bra att jag inte skrivit ett dugg igår, men jag hade väldigt fullt upp hela dagen.. Träning, träning och träning och sen blir det att gå till stadsbiblioteket med Emma för att fixa böcker till naturen sen satt jag och hon och pluggade en stund sen blev det läggdags.. Fick även en god nyhet igår att det blir arbetsintervju idag, charmiga jag charmade in mig med mitt suveräna CV och personliga brev helt fantastiskt :)
Hoppas bara att det går vägen, har aldrig varit på någon gruppintervju tidigare, så lite nervös är jag faktiskt..

Håller på att göra mig i ordning just nu för det..Sen ikväll blir det att plugga, plugga och åter plugga igen.. Det behövs trots att jag inte alls är sugen..

Vad gör ni en Tisdag då?

Nu ska jag fortsätta med att göra mig i ordning, ha en bra dag..

The night..

Jaa kvällen blev jätte trevlig förutom att min mage spökade rejält.. Annars bara bra, fick ju umgås med massa härliga människor och vi hamnade till sist på Bryggeriet.. Billigt och bra

Nu sitter jag hemma, ska alldeles snart sätta igång med mitt pluggande, behövs tro mig..Sen blir det en lugn kväll hemma och bara ta det lugnt, funderar på att gå ut och jogga lite för att vänja knät, vi får se vad jag hinner med.. Hade ni en bra helg?




Hade så bra, vi hörs ikväll

Party stämning

Ja nu är det jag, Emma och Nicole som gör oss i ordning för party ikväll.. kommer bli perfekt, en perfekt födelsedagshelg kan man säga, gott sällskap och massa roliga saker som händer just nu..
Så idag blir det lite sällskap hemma hos mig och efter det beger vi oss ut någonstans, blir nog trevligt tror jag!! Annars får man göra det trevligt..

Nu är jag super hungrig, väntar på att madde ska komma med korvarna och bröden så vi får i oss lite mat..Im super hungry..
Nu ska jag kila hade så gott..

lalalala..

Nu har jag vaknat upp dagen efter min födelsedag, var en trevlig kväll med tjejerna igår.. ikväll väntar än ett födelsedagsfirande för mig fast då blir det såklart party party.. =) Får se vart vi hamnar men det kommer bli kul för jag kommer att ha ett helt underbart sällskap..

Så ikväll blir det FÄÄÄÄRG.. jag tar alltid svart ett säkert kort på fest men nu blir det färg som gäller har helt knalliga naglar nu också.. Nu däremot ska jag och Emma börja gå och lägga oss ute och sola, det är helt underbart väder igen..

Pannkakor till frukost blev det..Gottigott..









Ikväll kan jag lova att det kommer mer smickrande bilder=)
Men det var kul igår och det är det som räknas..

Loving times..

Idag är min födelsedag, har ni glömt bort mig? Jag tror nog ni har det faktiskt.. Jag har iaf inte glömt bort mig själv kan jag iaf gotta mig med..
Ikväll blir det massa mys och kul med tjejerna, imorgon blir det utgång, ses vi på avenyn kanske? Jag skulle tro det..

Nu ska jag ta och sociala mig lite och fixa fördrinkarna och göra fint här tills alla kommer så det ser lite proffsigt ut ändå :)
 Hoppas ni har en bra dag, för detk ommer jag att ha

Jag har varit duktig..

Riktigt duktig känner jag mig, har nyligen städat klart lägenheten, det enda som är kvar på toan, så nu är det rent och fint tills mina gäster kommer imorgon :) Sen får jag hålla det rent och snyggt till lördagen och även till måndagen då Anticimex kommer..För jag får inte våttorka på 6 veckor efter det, nice va? det blir dammsugaren varje vecka ..

Jag hade tänkt att börja med esteten men nu hinner jag inte, var för seg med städningen.. Men får fixa och trixa lite imorgon på det..Hinner jag nog med om det inte är super fint väder och jag bestämmer mig för att få lite färg dvs ..Morgon dagen är nästan fullbokad, fixa dricka, träffa lelle, göra tårta, fixa och dona tills alla kommer, men jag är tidsoptimist så det löser sig nog, eller som vanligt kommer jag upptäcka att jag har för lite tid..

Nu hade jag tänkt att lägga mig till sängs, ta min bok och läsa lite och sen somna i mitt nya söta påslakan :) Det kommer en bild här :) myspys..




Visst får man en sån där känsla av härlighet att gå och sova:) iallafall jag..Godnatt med er..

ikväll ..

är jag helt sönder, en sådan där kväll som man bara vill kasta i soptunnan..
jag längtar inte ens till min födelsedag längre, inte heller sommaren förutom att få lite färg..det är skit,skit,skit...
Varför ska man gå och hoppas, förvänta sig saker när man vet att det ändå kommer att bli en besvikelse..födelsedagar är precis som nyår, överskattat..ni som varit med här ett tag nu, vet att jag är väldigt ombytlig, ena timmen är allt bra medan den andra är katastrof..I know Im complicated.. but whos not?

Jag ska iaf försöka sova på saken..godnatt..


Varför, varför?

Varför händer allting den 24-25 april för? Resor hit och dit, lagfester hit och dit.. ja såklart på min födelsedag, så är det såklart med min vanliga tur, men jag är verkligen för de som kan komma och vill komma, kommer bli kul att få dela det med folk som vill dela det med mig =)
Det kan inte bli bättre..

tänker inte ha några förväntningar utan bara låta det blir som det blir..njuta av stunden, för man fyller ju faktiskt bara år engång om året, inte för att min ålder är så speciell i år men det är ändå en speciell dag ..

Nu sitter jag och kollar på Greys anatomy, hur bra som helst.. sen blir det the hills och efter det dusch och sova.. skönt om inte annat :)

Hoppas ni har haft en bra kväll.. Det har jag .. Ciao

done..

Nu är jag hemma, äntligen säger jag bara :)
Har varit på rekryteringsträff på arbetsförmedlingen, gick bra tycker jag..hoppas att få höra av något av företagen, men jag får se..GodEl gick bra, intervjuen och så..så jag håller tummarna..

Har även gjort nationellt idag, hoppas även där på att jag klarade det :) Så får se imorgon, om det blir ett glädjande besked eller inte..

Nu sitter jag här DÖhungrig och har ingenting att göra.. Tips?



Måste även som många andra passa på att säga Vila i frid till Malin och Sebastian.. Sånt här är så himla tragiskt.. jag har själv mycket erfarenhet av plötsligt döttsfall tyvärr och så fort man hör om sådant här vrider sig magen om en..
Jag hoppas verkligen många börjar tänka om angående droger, sådant här är så himla lätt hänt tyvärr är det så..

Matteplugg

Ja det är bara plugg, plugg och återigen plugg till Nationella i Matte C som sker på Onsdag, jag får se hur jag klarar mig men förhoppningsvis slipper jag iaf omprov då är jag glad..

Skolan börjar gå mot sitt slut och jag har super mycket planerat, helst nu till min födelsedag, spännande om inte annat..
Nu ska jag återgå till mitt pluggandet..

Fest på lördag? Är du med ?

Ciao

Promise me to think of us..

Pictures from yesterday, check it out..





Godnatt mina vänner, nu blir det att sova..

Nomadic you, nomadic me..

Denna låt med Backyard Babies är sjukt bra:)


Promise me..

Julia har introducerat en ny låt för mig och det är verkligen sjukt bra.. Tänker ni som jag gör?
Detta stämmer så bra med hur jag känner..



Check out the lyrics..Dead by April - Promise me



Hur som helst så hade jag en jätte trevlig kväll igår :) Med massa trevligt folk och massa massa annat..
Dock var min röst ganska svag imorse, men det är väl så det brukar vara eller? Nu ska jag däremot sätta mig med matten eftersom jag tydligen har nationellt på Onsdag, ser inte framemot det alls.. Så nu gäller det att plugga järnet, har massa naturkunskap som också ska göras, jag hatar verkligen den kursen :(

Hoppas ni har haft en underbar helg.. det har jag haft ..

Jag tror..

Att mina husdjur har förstått vad jag menade när jag varnade dom, de vill inte komma fram längre eller de som vågat sig ur listerna har dött förutom de som förstod att så fort jag såg dom så var det raka vägen in i listen igen.. Det funkade inte att lura mig inte.. För vet ni mina kära vänner, ni lever inte länge till för den 27de kommer Anticimex och gör rent här hemma och efter det kommer jag hålla efter, så bäst för den som överlever att inte visa sig..

Så ikväll vad har jag gjort ikväll? Jag satte mig framför tvn, kollade Talang, någon komiker grej och sen CSI allt på typ sammagång kan man säga, zappade mellan kanalerna och det funkade faktiskt bra för mig..
Nu håller jag på med min middag.. Är det någon mer som tycker jag är lite skev eller så? Mina middagar har börjat se ut såhär konstiga roligt nog, engång hände det att jag åt min middag halv 2 på natten, är jag sjuk i huvudet eller? =P Nej är bara Emma Hjerpe i ett nötskal eller helt enkelt i sitt rätta jag.. jag vet inte..

Imorgon? Det blir en överraskning för mig själv och för er.. Ciao ..



Får inte glömma att säga att jag tycker att min frisör är ett geni.. kunde inte få bättre..
Så nu har jag gjort min röst hörd, om ni någongång vill göra något kul med håret eller helt enkelt vill göra en förändring så rekommenderar jag Urban by Björn Axen och så fråga efter Andrea Ònsen tror jag det stavas..
Om ni går därifrån missnöjda, eller det finns nog inte i verkligheten tror jag ..
Hejssvejs..

Oj där..

Se där, jag har varit inaktiv, jag skyller på att jag har haft mycket att göra och tro mig det har jag haft, men nu är jag ON igen..
Vad ska man göra en fredag? Hallå folk, vad gör ni på fredagar? Ingen vill tydligen göra mig sällskap så nu sitter jag här ensam och övergiven i min lägenhet..Great säger jag .. Julia är den torraste av torraste måste bara passa på att nämna det.. Så Emma Bergström, VART ÄR DU?

Så hur som helst, idag har varit en helt underbar fantastisk dag, tränat hårt idag med Madde, tror inte hon kommer kunna gå imorgon om jag ska vara ärlig..sen har jag fikat med Jullan och nu sitter jag här..What a great life ?

Nu ska jag kila. Vi ses:)


Herregud..

Jag och mina problem, har upptäckt att jag fått husdjur också det var nog droppen, har fångat in en av dessa äckliga små kryp och tänker faktiskt gå ner till fastighetsskötaren och tala om att deras fastigheter bebos av sådana där små jävlar..Så nu är det bara att invänta anticimex så får de göra rent hus..Kan tyvärr inte gå med på att dela min bostad med dessa..

Sen har jag även hängt upp mina lampa, äntligen med lite små skavanker som att den hänger för långt ner, sladdarna hänger hej vilt..och ja det är det som behöver fixas på denna sak..

Sen har vi då min fläkt som tydligen är fel installerad, så nu har jag ingen fläkt heller, så det är bara att öppna fönstret tills detta är fixat..

Sen har vi min kran, den droppar och droppar och droppar.. Ny packning måste fixas där..

Sen har vi min säng, den är sönder så nu ligger den på golvet, kan inte fästas några ben på den förrän min pappa kommer ner till min student, ja då är det doning här i lägenhet det behövs..

Sen har vi ju lampan i köket också, den behöver en förlängningssladd och den kan inte hänga brevid bordet utan ovanpå bordet

Och grädden på moset då, jag börjar blöda näsbloda bara för att jag stressar upp mig över sådana här saker..Livet är hårt..

Så då är frågan, är det någon som vill sponsra mig? Jag upptäckte tydligen att jag också tar studenten, hur kommer detta att gå ihop? Plus att min födelsedags närmar sig med storsteg.. Jag tror jag får ta fram min trollstav engång till..

Nu ska jag hoppa i duschen, ska och jobba med laget...förhoppningsvis kan mitt lilla "möte" vänta, får se..får disukteras..Det ordnar sig i slutändan..Ciao:)

Så exakt..

Vissa dagar känner jag så vissa dagar inte..




17 timmar och 1 minut

Sedan jag skrev mitt förra inlägg, sedär tiden rullar iväg..och nu är jag här igen gladeligen:)

Idag har jag hunnit vara några Timmar med Timmie, har kollat studentklänning till mig, kollat balkläder till honom, fikat, pratat, promenerat, skrattat ja allt vad man nu gör med Timmie :) Vilken härlig person ..
Har även hunnit vara till Willys, inhandlat sådant som behövs för att överleva och jag tror det kallas mat..

Nu sitter jag ju här som sagt, ska plugga matte, vila en stund ...

Ja måste verkligen sätta igång med plugget, annars kommer det att bli som alla andra dagar då jag skjuter upp det så länge det bara går..

Hade gott mina vänner, hörs ikväll =)

it will be with you..

My heart
I wanna save it for you
dont want it broken into pieces
I need myself to be whole

If I fall
If I break
If I lose myself in someone
If I give all I am it´ll be with you



Nu är jag hemma igen i Göteborg, jag måste bara säga att jag känner mig lite ensam här faktiskt, saknar min familj så sjukt mycket och min närmaste släkt som bor där också, kan de inte bara komma ner? Det skulle göra allt så himla mycket lättare, jag har funderat, satt saker i nya perspektiv, det var nog bra att jag fick komma hem en stund till, men hade gärna stannat en vecka till..

Nu börjar allvaret igen, det är tufft, jobbigt..allt vad att flytta hemifrån innebär när det verkligen är på riktigt, såg att det satt mitt namn på dörren nu också och tro mig det var då bomben släppte, det här är jag, det är mitt..Nu är det på riktigt och jag vet inte riktigt hur jag ska reagera? Är jag glad, är jag ledsen? Om inte ens jag kan svara på det, vem tusan då kommer kunna göra det åt mig?

Nu ska jag ta det lugnt en stund, sen sova, har en lång dag framför mig imorgon..Godnatt mina vänner, hoppas ni har haft en riktig bra påsk och vilat upp er inför allt som komma skall..

Packning som gäller

Jaa har nyss varit ute med mira, busat i snön och kastat massa snöbollar, hon blir helt galen på dom ..
Är varmt här faktiskt, fint väder och det sista man gör är att frysa.. och jag som ska ner till ytterligare värme, hur skönt som helst kommer det att bli =) Dock kommer jag saknar alla här..men måste man så måste man..

Jag har nog faktiskt lite goda planer när alla sticker iväg utomlands innan studenten, jag sitter här och planerar för mig själv och det känns hur gött som helst..

Nu däremot måste jag börja packa, åker ju ikväll=) Vi ses mina vänner.. Ciao

locked away..

I dont have you anymore..

Det som cirkulerar in mina tankar är just nu om jag ska vara lättad eller ledsen över det? Det är med blandade känslor jag sitter här ..men en sak vet jag iallafall, det är att jag inte kan respektera folk som beter sig lite som de själva tycker passar för stunden..jag ger så mycket och försöker och när man istället själv för tillbaka en smäll i magen, är det verkligen tacken?



Bort från allt tråkigt och tillbaka till verkligheten då? Det blev ingen utgång med vännerna idag, för det första måste jag spara till min efterlängtade födelsedag som sker om typ två veckor och sen så tycker jag att både taxi och priset blev för dyrt, not worth it at all.. så jag blir hemma en kväll som denna, tar det lugnt bara, ska packa lite eftersom jag beger mig ner till Götet igen imorgon, ska bli skönt med lite värme, men samtidigt har det varit skönt att träffa lite folk här hemma igen..
Blir att träffa Timmie på måndag, han är alltid lika go..sen får jag se vad som händer..

Hoppas att ni har haft en bra lördag, min har varit finfin..
Nu ska jag kila, måste fixas och trixas..


I adore you..

Jaa nu sitter jag här igen, har läst min bok är nästan klar med den, en helt underbar berättelse.. Kan inte slita mig ifrån det förutom nu..Håller på med tvätten för tillfället, ska snart hoppa i duschen, blir middag hos farmor och farfar nu i eftermiddag och jag gissar på att jag kanske borde gå och göra mig i ordning:)

Tänkte mest dela med mig av ytterligare lite bilder från igår..




Hoppas ni också har en bra påsk, vi hörs och ses=)

Pictures from yesterday..

Här komma lite bilder från gårkvällen :)







Det var från igår, kanske kommer fler från ikväll får se om jag orkar ta mig ner till sissi :)
Vi ses

Worth the wait..



Den här låten, kolla texten..

Magical..

Nu sitter jag här hemma, har varit och solat och tagit mig ett tungt gympass på överkroppen, skönt var det om inte annat:) Nu börjar det faktiskt synas lite att jag tränar som jag gör, är hur gött som helst, kanske kör en Paues någongång i livet då jag måste klippa tröjärmen för att den är för tajt=P Drömmar finns ju..

Hur som helst ska jag hoppa i duschen alldeles strax, göra mig i ordning för ikväll blir det massa trevligt med tjejerna och troligast Rasmus (Linns kärlek) ..

Vi ses väl någonstans ute i snöyret;) Ciao

Handboll..

Jaa handboll vad ska man säga?

Läste ju ett mejl från Madde om att det är cooper test på fredag.. Skit också, jag brukar ALLTID vara med, jag gillar att springa cooper inte att bli sådär trött men just för att se om man blivit lite bättre, bara för att tävla med sig själv..Och nu kan jag inte springa något sådant, hur vore det om jag kanske tog med mig cykel och cyklade runt istället? Vad säger ni om det då? En bra ide kanske? Eller så kanske de lika gärna kastar ut mig därifrån=P ..

Vet ni hur mycket jag saknar handbollen? Det är sjukt, jag drömmer om det typ varje natt, att jag spelar eller tränar eller vad som helst, jag tror ändå det är positivt för jag drömmer att jag går ut på plan och spelar fast jag inte är klar med min rehab och liksom säger bara "äsch, mitt knä håller det vet jag" och så går jag ut och kör järnet och det är precis så jag tänker göra när jag är tillbaka igen.. jag tänker ge allt, ge allt för att komma tillbaka till mitt forna jag till att börja med, sen tänker jag bli bättre.. Mycket bättre.. Jag har mina mål och de tänker jag uppnå.. punkt och slut..

Får se hur försäsongen ser ut, min sjukgymnast sa att jag nog får börja springa nu snart om någon vecka, kanske inte nästa men vecka därpå? Perfekt till min födelsedag kanske? Kan hoppas på det, vore isåfall den BÄSTA födelsedagspresenten jag skulle kunna få..



Ni tror säkert att jag är knäpp nu och det är ju troligast också ;)

Godnatt

missing you..

Life just the way it is..

Idag har jag hunnit vara på massage som gjorde jätte ont och sen har jag tränat mina ben, varit hos min farmor och farfar och käkat och suttit och bara pratat.. Sen kom jag hem och suttit och kollat film med min syster och en stund med min bror, bra film iaf;)

Imorgon är mina planer på att träffa alla tjejerna igen, ska bli trevligt.. Men först hade jag tänkt mig att fixa min systers hår, fixa lite dricka, träna och sen blir det något annat kul vet inte vad som är planerat, jag får ta och höra med stina:)

Vad ska ni göra på er skärtorsdag?

Nu hade jag tänkt att lägga mig och läsa lite på boken jag läser och sen ska jag väl sova så man är pigg och kry imorgon.. Ni alla får sova så gott, så hörs vi imorgon okej?
Godnat..



its really crazy..

Jag har just kollat de två senaste avsnitten av The hills och dessa är verkligen SOOO crazy..

Jag kan knappt vänta till nästa men som sagt, om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge;)

Imorgon hur ser min dag ut imorgon ? Min planer är väl på att först få massage sen blir det att träna med Sissi, bowling kanske eftersom det blev en girls night + Linns pojkvän så får vi se vart man hamnar..
Veckan ser iaf ut att ha bra planer, hur det än blir så får jag förhoppningsvis ett gott sällskap och då spelar det ingen roll vart man är ..

Nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova så jag orkar upp imorgon och är pigg och kry.. Sov gott så hörs vi:) Godnatt

Packat och klart..

Ja nu var Limo resan färdig planerad, perfekt kommer det att bli.. så himla kul kommer det att bli =) Sedan är det inte helt fel att man åker med roliga människor också..

Sitter just nu och väntar på att Linn, Sissi och alla andra ska vara klara på Coop så att jag kan dra mig härifrån, blir en spelkväll ikväll iallafall.. Sen fick jag nyheter från Stina om att det kanske blir lite party på Torsdag, after ski eller nåt sånt var det tydligen, kul blir det nog=)
Hoppas på en toppen vecka för att sedan ta mig tillbaka till Göteborg och förhoppningsvis få börja springa, jag längtar snart ihjäl mig..
Handbollen har börjat hemsöka mig i drömmarna i nästan princip varje natt, det är sjukt så mycket det kryper i mina ben, kommer vara bäst när man får ställa mig på plan igen, hel och bara köra på för full..

Nu kilar jag :D

Röd om inte annat..

Haha jaa röd kan man ju gott kalla det..

Ska till morfar idag, får se hur jag överlever om vi åker ut i denna kära vinter här uppe, däremot är det inte alls särskilt kallt och det är faktiskt rätt fint väder ändå.. men jag är ingen ute människa som gillar att sitta och frysa.. nejnej
Ska kanske träffa Stina senare om jag hinner, beror på hur sent vi kommer hem men förhoppningsvis ..

Vad ska ni göra en Tisdag som denna?


promise?

I´ve made a promise, and i did´nt lie..
I´m still missing you, ever since you left that day, my heart been locked away..





You left me in this situation..

Anymore

I cant barely breath..

Jag har inte riktigt hittat mig, jag söker fortfarande, min plats, var jag hör hemma, mitt liv, mitt jag ..
mitt förflutna var här, den jag var, den jag ville bli..Men det enda som finns kvar av mig här är min familj, mina vänner, min släkt och alla minnen
Resterande delen hör inte hemma här, jag vet inte vart jag hör hemma så jag kommer att fortsätta att söka, söka efter den jag är..

Det är så himla skönt att vara här med familjen och så igen, träffa alla och bara koppla av, klart det alltid kommer att vara ett "hem" för mig eftersom de jag håller närmast hjärtat är här, men samtidigt så börjar väl mitt äventyr nu, min resa ..

Alla runt omkring mig ger eller har gett något till mitt liv, präglat den jag är , den jag kommer att bli.. Man lär sig hela tiden, man gör misstag, man lär av misstagen, man gör saker man aldrig vågat förut, det låter som att jag växer, växr i mig själv och det tänker jag fortsätta att göra..Det är bara början..

Jag ska gå och sova nu, ladda inför min dag imorgon..För det kommer alltid en morgondag, vart man än är, på vilket sätt man än menar så slutar aldrig ens resa..



Godnatt min vänner, jag återkommer

Oj vad jag har varit borta från er..

Ja nu var det verkligen på tiden att berätta för er att jag faktiskt lever, jag kom hem igår och nu sitter jag här.. Har faktiskt hunnit vara på massage idag och tagit bort lite knutar, en ny omgång väntar på Onsdag, sen så har jag tränat i över två timmar tro det eller ej men det var skönt..
Har hunnit sova lite och sola med mammasen, sen har jag inte hunnit med så mycket.. Jag ska till Morfar imorgon, vi ska tydligen pimpla och grilla osv.. Folk hörde ni verkligen rätt? (Jag ska ut i kylan, sitta på isen och pimpla och grilla) Tror nästan att jag gått och slagit huvudet någonstans..

Hur som helst hoppas jag detta lovet blir riktigt bra, dock så missar jag ju Lelles kväll nu till helgen och grämer mig verkligen, skulle vara sjukt kul att umgås lite ..

Aja nu ska jag ge mig, sätta mig framför tvn, kanske söka lite fler jobb, kolla lite skit, whatever =) Ha en bra kväll..Ses

take me to a higher place..

Jag har just packat klart allting, som sagt jag åker ju upp till Norrland imorgon för att stanna där veckan ut, kommer bli skönt att träffa alla igen, familj, vänner osv blir nog bra, koppla av i all denna "stress" och allt som pågår..
Dock är enda nackdelen att jag lämnar detta helt fantastiskt underbara väder här nere måste minst varit 25 grader i solen idag, hur skönt som helst var det... Satt jag och madde i en tv studio idag, men det gjorde inget sällskapet gjorde ju faktiskt dagen..

Om jag har skrattat idag, Madde vilken stjärna=P

Nu sitter jag här iaf, har kollat på en film just och hålla i stugan där jag grät, seriöst förstår ni jag grät till en film och då menar jag med massa tårar och allting, man brukar jag snyfta och så men nu grät jag verkligen .. Filmen påminde mig om så mycket som hänt och det bara brast för mig.. Men det kanske var bra det också

Vad har ni tänkt göra under erat lov då? Något kul kanske? Slappa?

Godnatt mina vänner, nu ska jag ladda inför min flygresa hem och såklart en fika med Madde innan jag drar.. Ciao..


Härligt väder..

Idag blev det helt underbart väder igen, perfekt tycker jag =) Sitter just nu här och ska göra mig i ordning hade tänkt att platta mitt hår, sen ska jag ta mig in till stan, kanske en fika sen skulle troligast jag och Madde vara med i något tv-program och sitta i publiken, blir kul tror jag =)

Hur som helst så blir det nog en bra dag, får se vad som händer till kvällen, är härligt utvilad idag och det känns verkligen jätte bra :)

Nu ska jag kila och fortsätta göra mig i ordning, hoppas ni har en underbar dag..

should´nt have to feel like this..

Man upptäcker vart man står, man upptäcker hur allting ligger till.. Det är i sådana här tider man får så himla ont i hjärtat men samtidigt är man glad att man öppnat ögonen, för man har blundat alldeles för länge, låtit saker och ting gå förbi, hållit tyst för att hoppas på att allt ska bli bra igen, men det blir det aldrig.. Ärlighet varar alltid längst och varken jag eller du har väl varit direkt ärliga mot varandra om hur man tycker och tänker..
Det skadar, skadar förhållandet till varandra..

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, det känns som att vänner bara kommer och försvinner hela tiden.. Men en sak är säker att det finns alltid dom som man kan glädjas till och vara extra glada för.. Sådana som vet näst intill allt om en men ändå accepterar en för den man är.. Som Stina, vi har inte alls varit vänner på det senaste men man upptäcker till sist att det nog var jag som försummade henne, fast man inte ville inse det.. Jag är så otroligt arg på mig själv för det, för hon är verkligen en vän, allt vad en vän innebär ja det är hon..Så vem som en stöter på henne, håll henne hårt..

Jag ville väl mest med detta inlägg att tacka de personer som verkligen är där för en, folk som förgyller ens dag, gör så att man orkar med allting..Tack för att ni finns verkligen, man säger det allt för lite, men jag vill verkligen att ni alla vet om det..Livet är allt för kort för att hålla inne på sådana saker..


Panic in here..

Ja nu fick jag faktiskt lite smått panik här, vi var åtta att åka i Limon till balen och fakturan och allt har kommit och så skickar Ines ett sms och säger att hon och hennes pojkvän inte kan åka och vad tusan hade jag tänkt att betala med nu då? Vi är bara sex, finns två platser kvar någon mer som vill åka med?
Vore ju kul om det är någon till som vill åka med oss, blir iaf trevligt..


Shooo..

Haha ja nu sitter jag här igen, fast utan massa funderingar över massa saker och ting, helt onödigt tycker jag..
Har just duschat, ska börja göra mig i ordning, tänkte faktiskt ta och umgås med mig själv idag, tänkte kolla student klänning nämligen, vi får väl se om jag hittar något fint.. förhoppningsvis gör jag väl se..
Ikväll, jani det var en annan hemlighet ;)



Har ni en bra Fredag annars? Vad har ni planerat ikväll?

Vägen tar slut..

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig angående denna saken, jag är nog mest tom.. Tom på vad jag vill säga och vad som egentligen borde sägas, det har liksom bara blivit sådär tomt, jag kan heller inte döma dig längre, för jag har ingenting att döma. Att känna så för någon som stått en så nära, att allt liksom bara blir tomt, det är tungt, tung att bära på sidan om..
Jag försökte verkligen, jag ville verkligen försöka, hjälpa.. Men du släppte aldrig in mig, du vägrade låta mig hjälpa dig..
Och nu står vi här idag, jag och du som två främlingar..
Framtiden kan jag fråga mig själv? Finns inga svar, finns ingen tanke, allt försvann

It all hurts..

Detta inlägg blev en sån där funderare, till alla er som inte förstår försök heller inte göra det, det är jag som ytterligare än engång talar i gåtor..

Godnatt



Hold on tight..

Nu sitter jag hemma igen, ska snart börja göra mig lite mat och så, tänkte ta och bänka mig framför min bok jag köpt, var ju och köpte två böcker häromdagen och den ena är jag helt fast i.. Fast jag har ju inte börjat på den andra än heller, håller mig nog till att läsa ut denna först tror jag .. Blir nog bäst då.

Vad har jag för planer imorgon? Vad har du för planer imorgon? Vi får väl se..

Jag ska iallafall ta och läsa lite nu, hoppas ni har haft en bra Torsdag, för tänkt imorgon är det Fredag än engång :)

Ojdå..sedär vad hände

Vad hände där Emma Hjerpe, sitter kvar i skolan till 15:20.. haha aja jag ska börja dra mig mot bussen iallafall, ska förbi och ta mig en god dricka, sätta mig på spårvagnen för att kolla när tjejerna möter Önnered i en träningsmatch :) Blir nog kul tror jag ..

Så vad har ni för er en Torsdag som denna? underbart väder och så också.. Tagit fram min vårjacka, wonderful..

Nu ska jag kila, hade gott.. hörs ikväll ..

My sweetest down fall

Känslor, känslor strömmar fram när jag hör denna låt



Så mycket minnen som kommer fram, ensam på mitt nya ställe med mycket gammalt bagage på ryggen som jag än inte vet vart jag ska packa upp, lägga undan och ta mig vidare, visst jag är vidare men är mitt hjärta också vidare?
Jag är glad att jag är där jag är idag men jag måste börja ta tag i saker och ting, det tynger mig så otroligt mycket, man tror att man kan rymma från sådant men det kan man aldrig göra..

Nu ska jag sova på saken, godnatt

It started out as a feeling..

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never been this way before
All you can do is try to know who your friends are

Ikväll har varit en otroligt lugn kväll, satte mig framför Narnia en stund, har inte sett filmerna förräns nu och de
är ju verkligen sjukt bra.. Jag är en sån där som helt enkelt älskar äventyr/fantasy filmer, okej inte för överdriver får det vara
heller men ungefär som Narnia..

Jag borde ta fler sådana här lugna kvällar, behöver verkligen vila ut mig efter flytten och allting..
På söndag åker jag också hem till Norrland, måste även kolla min dator, mitt M måste fixas, går knappt att trycka in..
Så det går rätt segt för mig att skriva just nu..Men ni får ta och sova så gott iallafall, det ska jag göra..

Godnatt med er

Books..

Jag har köpt mig två böcker som jag föll hejdlöst för så nu är det bara att sätta sig ner i solen och läsa massvis, om ni inte visste det så har nog göteborg det finaste vädret idag, varmt, soligt, VÅÅÅÅÅR.. :D Yeees. Har längtat och äntligen, så kom nu inte med snö och regn igen för det gillar jag inte, tänkte iaf bjuda på bilder från min fina och mycket efterlängtade lägenhet:) Here it comes..

Men den är inte färdig, det kommer bli mer och bättre ordning och fixas och trixas, allt är inte köpt än så det fattas lite grann, det ska bytas golv i köket, skåp i köket, lite hyllor ska upp osv :D men nu kan ni njuta för det gör jag..

Resan börjar iväg från gamla lägenheten..


Och början på den nya resan





Nu ska jag börja på men bok.. vi ses ..

RSS 2.0