Renovering

Jag har blivit riktigt sugen på renovering, det är så himla kul att hålla på med något och sedan se resultatet, vara lite kreativ, gud vad kul det skulle vara :) Funderar starkt på en byrå jag sett som nog skulle vara riktigt fin till min lägenhet, känns som att jag börjar få lite mer i ordning och få till det till "min" lägenhet så som jag vill ha den :) Underbart om inte annat..

Och jag som hade tänkt bada, jaa men bullen svek mig :( Jäkla mes som inte kan bada fastän det är mulet och kallt, men själv sitter jag här och försöker faktiskt bemästra alla mina fobier så snart har jag faktiskt inga kvar kan jag ju säga.. man får en liten adrenalinkick mest av skräck då ..

Men nu ska jag vila en stund, sen ut till citygross sen får jag hämtning från ytterby och då blir det massor av göra..
Min kära syster kommer imorgon :D

Nu ska jag kila hade så gott..

Tuesday

Har fått nya möbler till mitt kära kök och nu är det suuuuuper fint verkligen :) har dessutom varit riktigt härligt väder idag dessutom så det har varit på topp, hoppas på LIKA fint väder imorgon för då vankas det bad och kanske något annat kul det får man se, ska iaf fira joakims 22års dag en dag tidigare, sen kommer min syster hit över tor-fre så det blir trevligt faktiskt :)

Min kära farmor och farfar åker till ängelholm imorgon har varit super trevligt att ha dom här även om jag fått sova på soffan;) Ska hjälpa dom beställa biljetter nu, sen blir det att ta det lugnt med ett glas vin och sen sova för det vankas nämligen jobb imorgon :)



Nu ska jag bära ner möbler till källaren :D På återseende


En riktigt bra helg

Jag har faktiskt haft en riktigt bra helg må jag säga :) Åkte upp till Stockholm för att umgås med syster och hennes pojkvän över midsommar helgen, började med att jag landade på Arlanda och fick åka den nya bilen ut mot Vallentuna, ja Vallentuna var allt än vad jag hade förväntat mig, lantlivet kan man gott kalla resa dit var men det var riktigt mysigt i den lilla stugan faktiskt och noteras skall att det var ute dass .. men jag överlevde som den överlevare jag är ;)

Blev en lyckad midsommar, spenderades på en båt med go mat och go musik även om viss musik inte alls var i min smak så njöt jag nog lite extra med solen och sällskapet och framförallt MATEN :)

På lördagen bestämde vi oss för att åka till skansen, jag som är en djurälskare gillade det och min allergi hann nog inte med mig ens i svängarna..Noteras skall att jag har klappat en sån där stor hårig spindel med, JAG av alla människor tog tag i min största fobi i livet och klappade den så måste säga att jag faktiskt är rätt så stolt ändå :P

På kvällen blev det riktigt go grillning och på söndagen begav vi oss ut på gröna lund där jag och bemästrade några av mina fobier höjder då dvs och sedan blev det go mat innan jag begav mig mot Arlanda igen för att flyga tillbaka till götet..

Jag saknar redan Stockholm faktiskt, har alltid funderat över detta? Borde jag kanske bo där istället ?!! En bra fråga som ställts många ggr men som sagt vettetusan, kanske söker mig mot varmare breddgrader, kanske florida?! La?! SF ?! Det återstår att se vad jag gör.. Man vet aldrig ;) Är rätt så spontan om jag känner mig själv rätt..

Nu ska jag göra mig i ordning, åka ner och tvätta bilen sen hämta joakim från landvetter, hade gott allesammans



 

Det var min midsommar i få bilder, kanske kan få fler av janne som tog lite fler :)


Stockholmo

Stockholm på midsommar ute på någon båt händer det .. nej men det blir nog en lugn midsommar ändå, båtfest till typ 10 sen hem och spela spel med massa gott folk tror jag, sen får vi se vad helgen har att bjuda på i huvudstaden, mitt plan lyfter 10:50 imorgon så måste packa, packa packa.. orkar inte ta med för mkt för det kommer alltid med något hem när man är där.. är svårt att undkomma lite shopping iaf, vi får väl se hur jag kan hålla mig denna gången..

Nu ska jag och hyra film och bara sätta mig hemma och dega sönder för jag är trött, ont i ryggen och på alldeles strålande humör för en sådan här Torsdagskväll.. nyss hemkommen från träningen :D

Vi ses och hörs mina vänner..

Midsommar ?!?!?!?!

Nu sitter jag här med lite panik faktiskt .. vad tusan ska jag göra på midsommar ?!??!?!?!

Hade första hur många alternativ som möjligt så gick en efter en bort, sen satt jag helt plötsligt utan alternativ och var deppig istället och nu har jag många alternativ igen, alltså detta med att bestämma sig är ju inte jag särskilt bra på..
Norrland, Sthlm el Linköping ?! Frågan är vad som kan bli roligast?

Norrland hemma med min kära familj eller sthlm med fest på någon båt med syster och hennes pojkvän eller linköping hos min kusiner ? Bra fråga, detta va inte det lättaste..

Så jag som hade tänkt att dt skulle va mysigt att dra ut massa vänner till någon stuga, grilla och bara ha det gott men så blev det icke .. vi får se vad det blir istället..Nu ska jag kila, hade gott allesammans Ciao:)

I know a place, where the grass is really greener ;)

Vet ni gott folk vad jag ska göra idag ? Jag är helt överlycklig, ska ta och hämta upp Elin och lilla Ella sen ska vi ta oss ner till havet och bara njuta, får se hur lugn Ella är där men har alltid gillat barn så det ska nog gå riktigt bra tror jag :D

Himlen är molnfri, soooooolig som igår och jag känner bara hur färgen sätter sig på mig som jag längtat .. Helt underbart, kanske tur att jag inte tog resan till Kroatien trots allt? Tror jag har bestämt mig angående midsommar med, trodde ju det skulle bli ett underbart stockholm men vissa saker tog död på dessa planer så funderar starkt på att dra med ut med Lelle och dom till någon stuga och bara ha trevligt :D

Ska och fixa en klänning iaf, min midsommardröm som sagt :) får bli imorgon för idag är det alldeles för bra väder för att promenera i affärer, och min motivation till handbollen höjdes ett snäpp igår, härligt..

Nu ska jag packa väskan och inte spendera en minut till här i lägenheten, hade gott ..


Brush it off

I brush it of, but then what?
Everytime I stand here corrected
Hope it hits you hard, if it hits at all
So you finally know, what you really want
Maybe then, i´ll be gone forever

Nu ska jag sova, hoppas er Måndag har varit kanon ..
Sovgott allesammans, håller tummarna för att morgondagen blir lika härlig

Beautiful day

Det är en sån där harmonisk lugn Söndag och jag njuter av varenda sekund av den, ska alldeles strax börjar ta mig ner mot jobbet där det blir att spendera hela kvällen med Elin och tanterna :) Blir nog en bra jobbkväll tror jag ändå trotsallt..

Känner mig lugn och sansad, jag vet inte kanske är det för att jag vet vad jag vill för första gången på mycket länge.. Ser framemot denna veckan som kommer, får se vad den har att ge

Har hunnit städa undan lite, satt på en tvätt och suttit och läst en stund på Sophie Kinsella - Karriär & köksbesvär som är en riktigt bra bok hittils iaf :) Älskar alla hennes böcker jag läst, detta är nog den 6e av dom ..

Nu ska jag fixa matlådan, sedan drar jag mig ..hoppas ni får en riktigt bra söndag allesammans

A new beginning, a new chapter of my life

 


Ååååhhhh

filmen var en riktig kanon film, fick verkligen jobba på att hålla tillbaka tårarna..Såg Dear John nämligen och jag älskar verkligen den filmen, den är mycket värd att se.. Sen att jag hade ett riktigt gott sällskap med Elif gjorde ju kvällen ännu mer lyckad, massa prat och diskussioner och tankar mellan himmel och jord .. Keramik kurs nästa?! :)

Fått mig en rejäl tankeställare också, både på gott och ont .. Vad man bör prioritera och vad man inte bör lägga så mkt energi på, man missar så himla mkt med att gå och tänka på allt negativt, att fokusera på allt dåligt hela tiden, man ser ingenting positivt i något tillslut, just nu svävar jag på moln faktiskt och det känns som att det lyfts av massa vikter från ens axlar så jag håller tummarna på att detta håller i sig :)

Nu däremot ska jag nanna, kände när jag körde hem från bion att mina ögon verkligen ville stänga av och bara sova så det är nog en bra ide att göra detta då..Hade så bra allihop:) och GODNATT

Mat och nattbio gör min lördagskväll riktigt härlig :)

Har just gjort mig i ordning, har lagat lite mat blev klyftpotatis med oxlövbiff :) Härlig mat såhär en lördags kväll..
Mina planer för kvällen är fika med Elif och sen blir det nattbio för vår del, Dear John står på schemat nämligen

Mår bättre nu så förhoppningsvis så håller det i sig med.. Är lite skum i magen men det ordnar sig nog, ville ju verkligen ta resan till Kroatien imorgon men det blir att stanna hemma i kära Sverige istället och då blir det självklart jobb 14:30 - 22:00 imorgon med Elin, tror det kan bli trevligt faktiskt :) Gillar att jobba ihop med henne så det ska nog gå super och kassan klirrar till igen, mycket gott om inte annat..

Får ta och köra ett intervall pass imorgon innan jobbet med, får se hur det blir med måndagsjobbet om jag verkligen orkar det efter att ha jobbat kväll nu imorgon och sen upp tidigt, nja det är nog tveksamt faktiskt..Men vi får se, har ju faktiskt varit väldigt hurtig på senaste med jobb och därmed har handbollen lidit hela veckan har inte alls varit i form känner jag, varken kunnat fokusera eller tycka det varit kul så får hoppas på att nästa vecka blir lite mer motiverande..

Hoppas er helg är kanon, nu checkar jag ut och fixar i ordning det sista innan jag beger mig inåt staden ..hade gott





My life

Sitter och kollar resor och har hittat riktigt billiga till både grekland och till kroatien men nu är mitt problem?! Jag har ingen att åka med, någon som vill följa med imorgon ?

Jag är super sugen på det verkligen, vore så himla kul ..

Annars har jag bara legat hemma och mått dåligt, så har ju inte så mkt att skriva om vad jag gjort men det kommer la.. hade så gott tills dess:)

Crash and Burn

Jag har inte haft en bra dag, ja jag måste då säga inte ens okej .. Fy tusan vad många larm och skit och nästan så jag bröt ryggen tror jag med, stress hit och dit och irritationen har varit på max hos mig idag, skulle inte ens jobbat men jag tog mig dit ändå och så blir det såklart en riktig skit dag må jag säga..
Jobb söndag kväll nu med, kul?! ska INTE jobba måndag kommer ALDRIG orkar det, min kropp säger verkligen nej just nu men tanke på väldigt lite sömn, många jobb timmar och många träningstimmar ..

Inte funnits över till mycket annat inte, slänger ju sig direkt i sängen och helst vill man ligga kvar där tills imorgon men icke sa nicke, för mkt planer för att jag ska kunna hinna detta.. hinner knappt ta tag i disken jag så gärna byggt upp under veckans gång, jag som städade så fint :(

Aja hoppas er fredag varit bättre, förhoppningsvis så blir min lite bättre iaf..Hade gott :)

Never ever

A few questions that i need to know
how you could ever hurt me so?
I need to know what i´ve done wrong?
And how long it´s been going on?
Not only will your answers keep me sane
But i´ll know never to make the same mistake again
Did i never treat you right?
Did i always start the fight?

All saints - Never ever :)
Hörde den på radion imorse, riktigt gammal låt..

Idag har det enbart varit stress och stress på jobbet och sen blev det att åka till träning som jag just kommit hem ifrån .. Gym och handboll stod på schemat och nu blire lugnet själv .. Är DÖtrött..

Hoppas ni har haft en bra Torsdag iaf..

Fb och spotify

Ni som har spotify kan ju sno min playlist på blandade favoriter och hitta några riktiga goingar.. Annars är några riktigt bra tips på grymma låtar här

Chris Brown - Say goodbye
Anthony Hamilton - Dear life
Five for fighting - Superman (it´s not easy)
Lara Fabian - Givin up on you
Shawn Colvin - Never saw blue like that
Paula Cole - I dont want to wait

och såklart Savage garden :)

Nu ska jag lämna er alla för natten, ska sooova gott ..nattinatti

Jag trodde att

folk skulle reagera på mitt förra blogginlägg och anmäla sig frivilliga att följa med mig på en sista minuten, men inte en kotte .. Folk kanske helt enkelt gillar Sverige just nu, medan jag längtar och drömmer mig härifrån till varma stränder, kall cola och ett underbart hav att bada i :) Sen att jag är super grym på strandtennis är ju också en annan femma..

Nu tänker jag bänka mig framför ett avsnitt av the mentalist med en kopp te och sen lägga mig i sängen och fortsätta läsa min underbara bok av Sophie Kinsella :) Här kan vi prata om att njuta allt man bara kan innan ännu en arbetsdag sätter igång..

Ha en go kväll allesammans..Natti

Jag vill

Inte någon som är sugen på att ta en sista minuten kring helgen till nästa vecka ? :P jag är rätt så less på Sverige och det vore så skönt att komma bort en stund..

Nyss kollat film och vad ska man hitta på nu då?! Får klura på detta..

Ledig dag idag

Ja har kommit på en sak, men gnäller när man jobbar och man gnäller när man är ledig om veckan .. för när man själv är ledig ja då jobbar alla andra och när man jobbar vill man såklart vara ledig, det där är väldigt svår kombinerat ..

Har iaf jobbat hela helgen, däremot kommer det kännas skönt i plånboken i juli och det behövs om jag ska kunna lägga undan mer pengar..

Vad är mina planer då idag för en måndag som denna ?! Ja jag hade nog tänkt sätta på en film jag inte sett än, sedan blir det väl att läsa och städa det är vad man gör med sina lediga dagar då alla andra jobbar, bara sitter hemma och latar sig..

Ibland känns det som om man latar bort alla dagar och bara sitter och väntar på bättre tider;) menmen hoppas iaf vädret blir bättre snart..

Vill bara ta en sista minuten just nu och dra iväg och sola och bada lite och skita i Sverige för en stund, det vore ju verkligen inte helt fel ..

There´s still time..

You are the one, i´ve been waiting for today

Nu är det bara 30 minuter tills jag ställer mina fötter innanför dörren på jobbet för att befinna mig där till 22:00, vilken söndag ja vilken helg det varit..Den har bara susat förbi och nu är jag så himla sugen på att bara ta en sista minuten nästkommande vecka innan midsommar och dra iväg en stund och bara njuta.. ja vore inte det för underbart?

Känns som att jag verkligen behöver en paus från allt detta faktiskt, få ny energi och tänka på annat för en stund, ja det vore ju faktiskt inte helt fel tycker jag ..

 

Hoppas er söndag är riktigt go :) Vi ses och hörs..







En trött människa sitter här..

Jaa inatt blev dt inte mycket sömn, klev upp halv 5 imorse och körde Joakim och hans syster + pojkvän till landvetter där dom bar iväg till USA och gissa om jag är avundsjuk, går inte ens att beskriva hur avundsjuk jag är medan jag sitter hemma och ska jobba, ja ni hörde rätt jobba hur mkt som helst.. Däremot ser lönen riktigt lovande ut inför Juli och det är ju skönt för då kan jag ju lägga undan ÄNNU mer :) Gott..

Mådde inte särskilt bra så blev ingen träning idag för min del, så blev jobb nu på kvällskvisten 15:30 - 22:00 .. Mycket bra jobbat till mig själv och nu sitter jag hemma dötrött verkligen..

Hoppas er Lördag har varit bra och inte allt för bakis, imorgon vankas det jobb igen 15:30-22:00..vilken fantastisk helg :)

Godnatt med mer allesammans


Just cause.. I dont think about it ..

Nu ska jag ta bussen in till staden eftersom jag tog tid på mig idag :)

SÅHÄR roligt har jag det idag ;)

HA DET GOTT


I´d rather be with you..

Har alldeles just varit och betalat för parkeringsplatsen jag ska ha i två veckor sedan hunnit med lite go frukost och tänkte faktiskt ta mig en dusch snart för har lite ärenden in till staden idag :) Kolla löparskor, klänning och ipod hörlurar ..

Så tänkte kan ju ha lite tidsmarginal på mig iaf, jag är alltid den som får stressa hit och dit bara för att jag är sådan tidsoptimist men idag nej då tänkte jag faktiskt ta det lugnt, hinna strosa runt i lugn och ro hinna fixa det jag tänkt ..

Nu ska jag inte fastna här inte, hade gott allesammans..

 


I worry, I wont see your face light up again

Satt just och kikade lite på gamla härliga bilder och tro det eller ej så saknar jag faktiskt den norra delen av Sverige då och då, okej kanske inte själva stället även om det är rätt så charmigt ibland så saknar jag väl mestadels människorna, vänner och familj osv.. Men även det som var, hur roligt vi hade det, allt man gjort och allt man nu kan sitta i efterhand och skratta åt och glädjas till ..

Blandade känslor kan man säga, jag vet inte vad jag har för planer nu heller om jag ska testa något nytt eller riktigt vad jag egentligen vill .. Pratade med Emelie om detta idag, kanske flytta utomlands och jobba eller ja något nytt, det börjar bli lite enformigt detta och jag gillar förändringar i livet faktiskt kanske inte för stora men när man inte riktigt är nöjd med situationen så kanske jag bör fundera hur detta skall lösas ?! Det tåls att fundera på faktiskt..

Jag är verkligen en riktigt känslomänniska och har nog alltid varit, jag kan verkligen gå från botten till toppen och tvärtom på väldigt kort tid, det är nog både bra och dåligt .. Man tänker alldeles för mycket, analyserar sönder saker så man nästan blir lite knäpp själv, men samtidigt så har jag alltid gått på känslan och det tror jag man ska göra många gånger.. Känner direkt när något inte är som det ska riktigt och då får man den där tryckande känslan i magen många kanske känner igen ?! Jag är nog inte den enda..

Envis människa kanske många skulle säga, ja envis till en viss del jag har ju faktiskt blivit lite vek känner jag på sistone både på gott och ont .. Envis till den delen att jag aldrig ger upp något jag tror på ..
Kanske får ta och tuffa till mig lite igen, tror ni inte det?:)

Nu ska jag däremot gå och sova, ska upp och jobba imorgon igen så jag vill kunna vara pigg och kry ..Hade så gott allesammans GODNATT:)

Lugnt och tyst ..

En lugn och härlig Onsdag, har inte gjort något speciellt faktiskt..har verkligen behövt vila ut sov faktiskt HELA natten inatt utan att vakna upp och då måste jag verkligen varit trött för det gör jag i princip aldrig annars..Vaknade sisådär vid 11 tiden, sen har jag ju jobb imorgon och sen även lör-sön kväll .. Så måste ladda upp inför det ..

Detta är iaf jag idag





I was wrong to let you walk right out of my life..

Nu ska jag kila, hade gott


Hujedamej ..

Jaa idag är jag SÅ otroligt trött så om jag hade gått och sova nu skulle jag sovit hur länge som helst, har jobbat mån-tis nu och idag var jag väldigt trött på jobbet faktiskt, sedan blev det träning i 3 timmar, ja handboll i 3 timmar för min del och nu värker mina fötter ..men det går väl över:)

Om inte annat så är dt ju gott att känna att man tränat..

Ska bara lägga mig och lata mig nu och framförallt SOVA gott för imorgon är jag ledig från jobb OCH från träning..sedär ni ;)

Pray?

Haha, detta är vad jag alltid gör när jag går ut.. sitter och ber, det är det nya "it" förstår ni..so start praying;)

Haha den här bilden är bara för go va ..


Pictures..

HAHA det är galet vad snygg jag blir på bilder, just varit förbi en liten ute "fest" och blivit kallad bratbrud och att jag kom från falun, mycket hinns med på kort tid vettni, helst när typ det enda ordet man själv hinner säga är "hej"..väntar på taxi där medan jag inte känner mig helt kontrollerad som ni kanske ser ;)

Haha det roligaste var nog när jag upptäckte att jag hade sår på hälarna, kanske inte roligaste men började mitt på nivå att tejpa mina hälar som nu säger nej nej nej till skor.. men you got to do what you have to;)






Haha ja vissa säger att man är fotogenisk, men må detta påstående verkligen stämma med tanke på dessa underbart vackra bilder jag nu delar med mig av?;)

Hur som haver ska jag packa väskan för att inte vara försen med att stå på parkeringsdäcket där jag får äran att göra Stefan sällskap i bilen ut till Linnea :)

Må ni ha en god dag mitt dam och herrskap

Never took the time

You never took the time to know me
You never took the time to understand

Life is what it is ..

Har just diskat bort allt disk jag samlat på mig under veckans gång, plockat in kläder jag slänger omkring mig och nu fattas det väl bara att dammsuga och skura men får se om jag orkar det just nu, ska iaf börja hänga upp tvätt om inte annat, ja såhär brukar mina söndagar se ut.. städa,städa,städa..

Ja det bruka la vara så helt enkelt.. Nu ska jag fortsätta med alla mina sysslor, vi ses och hörs..

Once in a while you realize

Igår blev det träning tidigt på morgonen, klev upp sisådär 08:00 och käkade frukost och sen tog jag bussen ut till Kungälv för intervaller och styrka..
Sedan blev det en promenad ner till sysemet för att inhandla för kvällen, blev en lätt utgång inget speciellt sådär kunde ju blivit mer lyckat men förhoppningsvis blir det bättre next time :)

Fick hur som helst det sjukaste kommentaren igår av en bror "Är du en sån här bratbrud"? HAHAHA
Jag blev helt ställd, frågade mig själv "hetsar" han mig bara eller menar han det?! Ja det tåls ju att fundera på, funderar hur som haver på att lägga mig ute en stund i solen och kanske få lite färg?

Detta var iaf jag igår..




Är rätt så härligt väder ute idag med, har satt igång en tvättmaskin dessutom..Så får vi se vad denna dagen har att erbjuda, hoppas ni får en bra Söndag allesammans..

The questions we ask leave us more confused

We're calling out answers we don't know
Calling on friends we thought we'd lost
We all have to see what we've become
Waiting on chances so far gone
Hoping our answers light the dark
Praying someday soon we'll understand
As we search for the promised land

Har nyligen kommit hem från jobbet och jag ångrar inte ett dugg att jag tog kvällen idag, mycket skratt om inte annat och trevligt jobbsällskap detta får absolut göras om:)
Dessutom skramlar det till i kassan med, inte dumt inte..

Imorgon håller jag tummarna för samma väder, för då är planerna träning och havet.. ååh gud vad jag längtat :) och ledighet ..

Nu ska jag gå och sova, hade så gott..

Airplanes..

God vilken varm dag men jag klagar inte, har hellre sjukt varmt än kallt, humöret blir framförallt bättre när vädret är fint och jag hoppas på att hela helgen blir såhär bra för då blir det ut till havet imorgon efter träningen, härligt är det enda jag kan säga just nu..

Ska jobba kväll ikväll med, tänkte att jag kan ju inte göra så mkt ändå ikväll för att det är träning 10-12 så då passar dt ju att tjäna lite pengar dock skulle jag gärna bytt det mot en dag ute på saltholmen idag men som sagt har ändå hunnit få lite färg ändå ..

Fick min födelsedagspresent av Julia idag med, snyggaste klockan (knallrosa) hon har såklart en likadan tösen;) Sedan en tavla med kort på oss, så den ska få sig en finplats här i lägenheten..

Haha kom och tänka på en annan grej, när vi var hos Andreas och jag gjort i ordning Emelie för balen så gav hans mamma den skönaste kommentaren:P "Funderade på vad vi skulle äta och hade tänkt lax men då kom jag att tänka på att det kanske inte är så kul att spy lax" HAHAHA skönaste, omtänksamt iaf;)

Aja, nu ska jag börja göra mig i ordning for work, börjar 15:30 nämligen..Hoppas ni har en bra fredag allesammans..


Sunset..

Kom just in, har alldeles just varit ute och promenerat en liten stund med musik och bara filosoferat lite grann i det underbara kvällvädret :) försökte ta kort på solnedgången men gick inte, missa den inte, den är helt underbar idag, ser ut som om det är strålar från solen av självaste molnen då, helt underbart :)

Gick en liten skogsvandring och lite här och var och nu är jag tillbaka i min lägenhet igen :)

Har varit en lugn dag idag om inte annat, har jobbat, solat och kollat film .. ska sova hyfsat tidigt idag så man orkar upp imorgon då det vankas jobb än en dag ..

Ser faktiskt framemot helgen, hoppas på underbart väder och gott sällskap, det vore inte helt fel..

Nu ska jag sätta på en till film, hade gott allesammans

Random, just random ..

Legat ute i solen en stund och gottat mig dock har jag haft huvudvärk hela dagen idag, not good .. men det löste jag med en ipren och vad man inte bör göra då är ju som sagt att ligga i solen men jag somnade där ute och det var riktigt gott dessutom förbättrar jag ju såklart på brännan..

Har inte riktigt bestämt mig för hur min dag ska se ut, funderar på att gå ut och jogga lite faktiskt, promenad eller jogg? Jag får se vad dt blir, men tänkte hur som helst sätta på en film nu och lägga mig ner och gotta mig framför den :)

Hoppas ni alla har en super onsdag och att den fortsätter att vara riktigt bra..

Isn´t it obvious?!

For everybody

Vi höjer humöret lite extra idag för att det är Tisdag, soligt och en alldeles underbart härlig sommardag:)

Och för alla dom som kanske betyder lite extra ..

Förändring, yepp yepp :)

Fantastiskt väder och såklart massor med sooooooooool

Sitter just nu hemma för jag klev upp för en liten stund sedan, har just tagit på mig bikinin och shortsen redo för att lägga mig ute i solen och glassa lite :) Låter inte dt för underbart?! Självfallet ja ..

Har musik på högvolym och det känns som att dt kommer att bli en riktigt bra dag, skulle egentligen på Andreas Student men får GRATULERA honom sen istället, går på träningen eftersom dom ska iväg på studenfesten och då känner jag inte för att åka dit en timme och sen åka tillbaka liksom ..annat hade varit om man själv också skulle med dit :)

Menmen, hoppas du får en toppen student iaf ..

Nu ska jag inte fördriva den härliga dagen inomhus, vi ses och hörs


RSS 2.0