Norr Norr

Jag är hemma i norr för lite ledighet med familjen, det behövs verkligen, nog för att jag inte hunnit göra särskilt mycket eftersom jag större delen av tiden typ sover ikapp all sömn jag behöver inför nästa år, men ska försöka hitta på lite mer nu i veckan, lite mer träning och försöka hinna träffa så många som möjligt ! Tänkte försöka åka förbi Morfar också engång till och spendera lite tid där..

Har just suttit och kollat på Gagas konsert på Madison Square garden, super super.. hade gärna varit där, när jag får lite tid över så ska jag definitivt ta mig en resa till New York, en perfekt plan där :)

Nu ska jag ta och sova, ja sova igen ! Men det behövs ! Godnatt :)

Snart sängen

Har pajen i ugnen, i väntan på att få en gå lunch låda med imorgon : ) För engångsskull så orkar jag laga lite mat, känns ju inte helt fel, lite billigare alternativ dessutom..

Snart åker jag hem till norr också, ska bli så underbart skönt, denna veckan blir bara jobb och massa träning sen på fredag sticker jag upp till min underbara familj och bara tar det lugnt, vilar upp mig :) Lite träning och gå mat.. och definitivt gott sällskap..

Så nu hoppas jag att min kära paj börjar vara klar så jag kan hoppa i säng och få mig lite sömn innan morgondagens jobb :)

Godnatt !

So confused, my heart bruse
was I ever loved by you?

- Bridget Jones Dagbok

Skön känsla

Blev vinst igår för laget och nu har vi klättrat upp till 4dje platsen i tabellen, nu är det bara att knapra in sakta men säkert mot toppen.
Jag kände mig nere igår mestadels för att jag är så frustrerad, glad för laget men ledsen för mig själv bara för att jag är så jädrans envis och ger adrig upp, jag vill så gärna också vara på planen, mitt år skulle ju inte alls bli såhär, helst inte med tanke på allt som bara släppte för mig och kändes så himla bra, så ska ju axeln typiskt nog gå sönder, så himla typiskt !!
Men jag ger inte upp, får träna, köra på efter jul och sen förhoppningsvis få en operation så jag verkligen är fit for fight till kommande säsong 2012 :)

Men som tur är, så tänker jag inte ge upp denna säsongen.. bara tuta och köra :) 3 veckor kvar !!
Försöker bara hålla uppe humöret ..

Magkatarr ?!

Yep tror jag fått det igen, kasst om inte annat.. Min mage är svullen igen och gör ont och jag mår illa, blä typiska symptom för detta :/ Får försöka ta det lugnt igen men det är svårt att ta det lugnt när man har full rull hela tiden!

Men hur som helst så ska jag på röntgen imorgon för min rygg förhoppningsvis visar det ingenting på skelettet så dom förstår att jag behöver en mr för att ens kunna se om det är något i ryggen. Vad jag kommer ihåg så har jag inte brutit något el så..

Är verkligen igång med träningen just nu, det går spikrakt uppåt och det är faktiskt riktigt kul, blir mycket roligare att träna, märker skillnad med Ulfs träning framförallt på gymmet, orkar lite till, lastar på lite till och snart är jag på banan igen bättre tränad än jag nånsin varit :) Känns skönt !

Nu däremot ska jag koka mitt ris och steka min kassler så jag får lite mat imorgon till jobbet !

Ha en go kväll..

Jag känner mig alldeles hängig..

Japp denna veckan har minst sagt hittils inte varit något vidare förutom gårdagen då min axel ändå funkade hyfsat för att vara första träningen och om det spratt i benen :) Hur kul som helst och framförallt en boost för motivationen om inte annat..

Däremot har det varit sjukt mycket på jobbet, vet knappt vart man ska börja för det finns liksom inte något ljus i tunneln just nu, med tanke på att vi bara är hälften av vad vi ska vara, men det är väl bara tuta och köra för snart är det fredag och då innebär det alltså att det är företagsfest eller ska man kalla det vår "julfest" jag tänker nog definitivt köra nyktert, god mat och må bra dagen efter.. dessutom har jag sjukt mycket att hinna med under helgen.. Vill ju få klar lägenheten !

Det är så konstigt med mig ibland, nyss var jag uppe och sprang, städade toaletten och köket och plockat ihop och donat och nu sitter jag i soffan och är döds trött verkligen, men jag ska väl börja kasta mig inåt sängen för en god natts sömn och så att jag slipper sätta klockan på snoooze och sen springa ut till bilen för att komma i tid !
Typiskt mig ! Tidoptimist ..

Nu säger jag godnatt, ha en go morgondag på jobbet, hemma, plugget vad ni nu har för er :)

RSS 2.0