Ive got the job !!

Jag har svävat på små eller ska man säga stora vita moln idag, fick ett ja till jobbet och det kändes riktigt bra framförallt med en himla go lön dessutom :) Detta känns toppen.. Heltid och förhoppningsvis ett roligt jobb, får se hur jag klarar av heltid men jag kommer nog fixa det, nu är dt bara bil som saknas :)

Imorgon sticker jag upp till norrland för att vara där någon dag och hälsa på min kära familia :) ska kliva upp om ca 3 timmar, lite onödigt att gå och sova men kommer aldrig orka annars, kommer vara helt död så nu hoppar jag i min säng.. Ha en go fredag allesammans så hörs vi när jag är i norr :)

Lalalala

Jag går på rosa moln just nu, allt går så framåt och så bra just nu så jag kan inte mer än nästan skutta omkring och bara njuta av livet och allt som har med det att göra :) Det finns inte så mycket mer att säga än att jag bara är så glad för allt och uppskattar allt till max!!

Just nu har jag kycklingen i ugnen och potatisen på kokning, måste ju fixa matlåda till imorgon på jobbet, så tar tag i mig själv och fixar allt sådant :) Så man slipper slösa massa pengar.. här behöver det sparas om jag ska få min bil :)

Nu däremot ska jag lägga mig framför tvn och invänta maten :)

Hoppas ni har det lika gott som jag !


Im on the edge of glory

Idag blir det ut i solen för hela slanten, ska ligga där och njuta HELA dagen ! Bara njuta, njuta och njuta.. sedan blir det träning såklart, men detta väder, ojoj så skönt .. dessutom få lite färg det är ju aldrig fel :)

Jag vill måla min låda med, men jag får se om det blir idag imorgon eller någon annan dag, men det är iallafall ett projekt som jag har på g just nu..

Är lite smått trött idag men whaaaat ever, who cares ;) Vi höres och synes mina vänner



Yesyesyes !!!

Jaaaa!! Jag åkte Atmosphere, helt galet .. Jag hade hjärtklappning innan men se nu sitter jag här levande och glad :) Super dag idag, har hittat massor av roligt, framförallt min lilla trälåda jag ska ta och mååla :)

I need a man that thinks it´s right when it´s all wrong tonight - Lady gaga !!

Imorgon hade jag tänka kolla måla färg och åka ner till blomsterhandeln och köpa mig något fint med mina presentkort, antingen så blir det massor av fina blommor eller kanske något fint till köket ? ;) Vi får se vad jag hittar på..

Har en go vecka framför mig känner jag, massor av träning, lite jobb och såklart hemfärd till norr .. Det gillar vi!

Nu däremot ska jag lägga mig framför tvn och vila ut mig totalt..

Jag gråter bara i regnet..

Lät han in. Lät han ta.
Lät mig tro, vad han än sa.
Jag lät det gå, svävade på moln.
Tills han slet mig i stycken och spottade på mina sår.
Men ser det ut som om jag sörjer dig?
Mer som om jag höjer dig.

Gav han allt, allt jag kan ge.
Han ville ha mer, det är sån han är.
Ensam är stark, det är sån jag blev.
Litar inte på någon och allt är hans fel.
Men ser det ut som om jag lackar? Nej.
Mer som om jag tackar dig.
För jag kommer aldrig mer behöva vara svag.

Newkid - Jag gråter bara i regnet

Sunny sunday

En solig och härlig söndag bortsett från att jag kommer ha jobbat 13.30-22.00, så denna helgen har i princip enbart vart en jobb helg men det behövs för min plånbok kan jag säga :) Hade dock väldigt gärna spenderat denna dagen ute på Liseberg eller något annat skönt ställe vid havet och bara njutit, men så ser dock inte dagen ut för mig tråkigt nog, men bara att bita ihop :) håller mina tummar till tusen för detta nya jobb jag varit på intervju på, skulle vara så skönt att få lite rutiner och slippa jobba dessa kvällar och helger..

Morgondagen ser ut att spenderas på Ullared, vi får se :) Men tror det blir så iallafall..

Har just tryckt i mig en skinksallad och en froosh :) Gottigt, sådant behöver man ibland framförallt när salladen är sådär gott hemmagjord i mitt eget kök, ja då kan man passa på att njuta ännu mer

I vilket fall så ska jag ta en lur innan jag åker ut igen, har ju en liten stund över nu ..


Midsommar

Gårdagen var en bra dag, hade trevligt och träffade rätt mycket trevliga människor också, kommer upp bilder lite senare också när jag kommit hem eller om jag tar tag i det imorgon vi får se :) Är verkligen super trött och vill just nu bara hoppa in i mina sköna säng och sova, men jobbet kallar och plånboken med så det är bara att köra stenhårt på jobb .. Har ändå gått förvånansvärt bra idag morgondagen ser också lovande ut så jag håller mina tummarna så hårt jag kan

Morgon dagen ser väl ut att bli gym och jobb skulle jag tro eller varför inte en löprunda ?! Det slår ju faktiskt aldrig fel.. men nu känns dt som att havet, en bra bok, tysnaden och mig själv som en mycket mer lockande tanke, hade så gärna suttit ute nu vid havet och bara njutit av ett glas vin och lite skön musik, så jag kan får ta tag i den tanken nån dag, kanske hyra en stuga eller nåt och komma bort lite :) Hur skönt som helst..

Det känns verkligen som att det är en sten som lättat hos mig nu, man inser saker och ser saker mycket tydligare framförallt, och även om det ibland är jobbigt att inse sanningen så tror jag det var behövligt för att känna att ingen del av mig finns kvar .. eller att jag klamrar mig fast i något som var och inte längre är ..
Jag känner mig plötsligt så fri..

Hoppas er midsommar också har varit riktigt bra och att helgen fortsätter vara en toppen helg :) Kram på er alla



Gym !

Yes jag tänker faktiskt ta mig till Sportlife på midsommarafton, jag har ju faktiskt planerat jobb hela helgen så då kan man unna sig lite träning med :) Borde nog definitivt unna mig lite go mat som sill och sånt men vi får se .. och vad tusan ska man ha på sig ?! Det är alltid ett problem jag har, mina fina nya linne byxor eller en fin klänning med fläta i håret ? I really dont know !!

Sen är det en annan sak jag tänkte på, jag fortsätter drömma om och om igen om en person som jag inte vet varför jag drömmer om, jag gör det verkligen om och om igen.. Flera gånger i veckan och alltid är det en ny dröm fast samma person i drömmen men det slutar aldrig dåligt heller, vad kan detta bero på mån tro ?! Något jag kanske inte har kunnat släppa ? Jag vet inte, men konstigt är det iaf, men samtidigt väldigt bra drömmar..

Så men iaf, nu sticker jag till sportlife mina damer och herrar .. Ha en GO midsommar med trevligt sällskap :)

You got me Hungover !!

I wake up in another daze
With the world just spinning around
I don't know how you got me feeling this way
But damn I'm really feeling it now

People say you're no good for me
But my mind can't seem to figure it out
You intoxicated every part of me
And damn I'm really feeling it now

I'm fighting
Just trying
To tell myself that we'll work it out
But it's useless
The truth is
You're no good for me



Börjar bli nervös inför intervjun imorgon, helt normalt.. kanske bara bra! Har förberett mig så mycket som det går att göra så nu är det bara att göra sitt bästa mer kan man inte göra sen är det upp till dom !
Så nu säger jag godnatt så jag är pigg imorgon ..

Politik .. ja vad ska man säga ?!

Sitter och kollar lite på Svt 1 och det är handlar då lite om välfärd osv.. Och jag blir helt jävla galen på att höra på Moderaterna, jag tål dom inte jag tål framförallt inte borg och Göran Pettersson som just nu bara drar massa skit snack, jag är inte på någon av S eller M sidan men kom igen, S slår iallafall handen i bordet och säger vad som tycker och hur samhället ser ut medan den här Göran bara går omkring frågorna hela tiden, smyger runt lite för att slippa svara.

Det är bara pinsamt och det enda moderaterna har som ursäkt är att "det är kris hit och dit" men seriöst hur länge ska den ursäkt hålla ? Kanske är det deras politik i vissa frågor som inte håller framförallt inte inom välfärden där man tydligen vill sänka en undersköterskas ingångslön på typ 16 000, ja den tycker dom ska sänkas ? En människa som har så mycket ansvar och sliter ska få ännu längre lön?! Är det verkligen rimligt? Vilket samhälle vill vi bo i ? Där pengar betyder mer än vår välfärd?! Är det inte fler som reagerar ? Hur kan Sveriges befolkning fortsätta rösta såhär..

Och ändå sitter jag och lyssnar på det här och min ilska bara växer mer och mer, framförallt hur vi kan behandla folk så dåligt som redan har det svårt, men nej dom som redan har pengar som redan har det bra, ja dom ska ha det ännu bättre medan dom som redan ligger ner ja dom kan vi sparka lite extra på, det behöver dom säkerligen !!

Hur kunde folk bli så egoistiska? När man hör folk som röstat på M säger "ja men vi får ju sänkta skatter, vet du hur mycket mer jag får i plånboken?" ja du kanske får lite mer i plånboken ja, men dt är ju fortfarande de som har riktigt höga löner som gynnas och framförallt när tänkte du på dina medmänniskor i samhället som redan har det riktigt svårt ska få det ännu svårare, hur tänkte du där? och när man hör andra resonemang där "nu kan inte folk dra nytta av sjukförsäkringar hit och dit och vara sjukskrivna så lätt" men är det verkligen så rimligt? När man har så många unga som är arbetslösa? När man har så många som får söka sig till socialbidrag? När folk tvingas ut och arbeta när de egentligen inte alls klarar av det, när började vi tänka så mycket pengar istället för mänskligt ?!

Det är frågor som ligger hos mig och som jag tycker är helt fruktansvärt !! Och ändå klarar jag mig hur bra som helst, men man får ont i hjärtat när man går till jobbet och ser hur andra lider av det här ..och framförallt när dom står där och bara går omkring frågorna istället för att stå för vad dom gör med samhället !!!

Supposed to be

Sitter hemma för tillfället, just kollat transformers.. förstår inte varför jag inte har kollat på dessa tidigare, får se till att fixa tvåan nu också så man kan se den nya på bio.. Sjukt bra filmer måste jag säga.

Hade tänkte hinna ta mig ner till sportlife för ett gött benpass innan handbollen ikväll, så jag får ju kanske ta mig i kragen och försöka ta mig dit ner, känns så himla gott att vara igång med gym och löpningen igen, det är bara köra känns det som :)

Har nervös inför intervjun på Onsdag också, måste hinna förbereda mig och måste hitta dit också :) Men det löser sig !

Nu ska jag packa väskan inför träningen ikväll och snart bege mig till Sportlife


Skön helg

Har verkligen haft en skön helg.. gårdagen spenderades ute på Instön i Elins stuga med laget för matlagning och fest och roliga tävlingar.. Hade minst sagt en bra kväll igår, det borde verkligen göras om

Morgondagen innebär att förbereda mig på intervjun på Onsdag och städa lägenheten, sedan gym innan träningen om jag hinner, sen som sagt träning ute i Kungälv :)

Är så trött så kommer göra detta inlägg kort, tänkte bara gå in och uppdatera lite snabbt, hoppas ni också har haft en go helg:) Så är det bara att köra stenhårt veckan som kommer ..




Best thing I never had

Håller på att gå mellan datorn, dammtrasan och tvättmaskinen.. och hittar massa gamla anteckningar och block jag haft för flera år sedan och om det är kul att hitta massa saker man skrivit, hittade ett block som jag skrivit i för 4 år sedan allt mellan Ted mitt ex till skola, till hanna till bara vardagliga livet här nere i Göteborg och har suttit och små fnissat för mig själv när jag läser det.. Att tiden går så snabbt, den bara rusar förbi !

Fick däremot ett jätte gott samtal imorse som fick mig riktigt glad, angående jobb så nu håller jag tummarna för att min intervju går vägen och att dom vill ha mig :) Vore så skönt med ett heltidsjobb ..

Planerna för dagen är bio, skönt att ta det lugnt eftersom jag hade en go kväll igår på Berså med väldigt trevliga människor:) Så denna helgen blir nog hyfsat lugn ändå, planerna är marstrand imorgon för lagfest och på söndag får vi se vad som händer :) Nu däremot ska jag ta tag i tvätten ..



Fading

Saknar min kära familj även om jag har en fantastisk tid just nu och nästan varje dag är verkligen ett nytt äventyr, var längesen jag gjort så mycket på så kort tid, men det är helt underbart..Jag har helt fantastiska människor runt om mig som förgyller mina dagar om och om igen.. Som verkligen får en att le och skratta:) Man kan aldrig vara på dåligt humör runt omkring er..

Samtidigt som jag själv är så positiv det är skönt, förutom då att min trötthet kommit tillbaka, men kan det kanske bero på mina sovtider måntro?! jag sover ju inte fruktansvärt mycket faktiskt och jobbar en hel del just nu så jag tror jag har svaret där..

Be sure before you close that door
Cause i´ll be closing mine with time..

Känns som att tiden bara flyger iväg i 1000 km/h .. jag hinner inte med så är det helg igen, mycket träning och gottandes.. Så passa på att njut för snart är det höst ;)

Bjuder på en bild från gårdagen :)


Jag säger bara BORA BORA

Mitt humör gick från 1- 10 på några sekunder när jag satte på riktigt go musik, vad musik kan påverka en :)
Däremot så klickan jag mig in på google och sökte upp ett resmål jag varit riktigt sugen på

och hit ska jag och danza kuduro ;) vem skulle tacka nej ?! Nu blir det att spara spara..



Så någon som är sugen på lite äventyr?! ;)

 

Ibland undrar jag om jag verkligen är norrlänning?! Är jag verkligen det ? Eller ens svensk? Visst gillar jag sverige, men det där är så jag :)


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Idag ville jag inte gå i mina skor, jag var så trött på jobbet idag så det går nog inte ens att förklara.. hade kunnat sova hur länge som helst, fastän hela dagen men nu har jag iallafall jobbat och det lönar sig i längden, har bestämt mig för att jobba dag pass på midsommar nu och kvällspass på midsommar dagen så det blir minst sagt inte mycket alkohol för min del :) Men jag får se vad jag hittar på..





Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del

Melissan horn - innan jag kände dig

Jag grät och vi kysstes
Fast jag borde ha bett dig att gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå
Det är ljust snart, jag vet
Men än så känns det kallt och gissa vad du glömde
Den hänger runt min hals
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls
Melissa horn - vem lämnade vem

Think twice

Jag satt här och skrev, raderade, skrev och raderade..

Egentligen kom jag inte fram till någonting vettigt utan jag ville väl mest erbjuda god läsning och kanske ett skratt eller två på vägen eftersom just nu fylls mitt liv med väldigt mycket skratt och roliga saker och självklart tänker jag dela med mig av det så ni också får följa med på vägen, jag är en som gillar att dela med mig..
Och denna gången med all positivitet, jag ser framemot så mycket just nu:) Man kan inte mer än vara lycklig !!

Men ikväll är jag alldeles för trött för att skriva någonting mer, utan jag lämnat det tomt efter detta och börjar på ny kula imorgon när jag har huvudet på skaft ;)





I took his heart!

Ja då var denna helgen nästan över då och hur kan den summeras ?! i vanliga fall så brukar det innebär nån form av party, nya upptåg eller ja något spännande, min helg har varit en helt vanlig helg för typ normala människor och jag ingår inte i benämningen normal, men vem säger att normal är det optimala?;) just därför är jag rätt så förvånad över mig själv men det har varit skönt det med :)
Bara jobbat, tagit det lugnt.. tränat en hel jäkla del jag menar som daniel sa "det är inte alla som tar sig upp till fontin och kör intervaller själv" haha och nej det är dt nog inte, men jag är på G känns det som :)

Och nu sitter jag här helt utpumpad efter helgen bravader på jobbet och på gymmet och i spåret, en trött människa säger godnatt för denna helgen:) Eller rättare sagt en mycket nöjd emma säger godnatt ..

Hoppas er helg har varit lika bra som min förutom jobbet då;P

Footprints in the sand !

Always listen to the voice within


Lugn helg

Det har minst sagt blivit en lugn helg för mig, jobb lördag och söndag eftersom jag får storhelgs OB, det passar mig perfekt faktiskt :) så igår blev det bara lugnt och idag blev det jobb, intervaller uppe i fontin och sen grill och lite kubb med daniel, dennis, aldenvik, matsson och hans tjej:) Perfekt kväll faktiskt när man ska upp tidigt, men nu är jag dö trött och har faktiskt tänkt gå och lägga mig..

Säger godnatt för mig ikväll och på återseende..

och såhär blev garderoben förresten :)


Man down !

Ska snart bege mig in till staden för att sitta ca 3 timmar på björn axen för klipp och färg, vi får se vad jag hittar på.. kort eller långt ?;) Vi får väl se efter åt om ja fegar mig ur eller gör något drastiskt.. spännande.

Blir en träningsledig dag för mig iaf, hade tänkt att jag skulle på gymmet innan frisören och köra ben men vi körde så hårt igår så tänkte att onsdag får la bli min vilodag då.. stenhårt resten ;)

Så jag ska la bara klä på mig och kila till bussen, ha en go dag :D


Tacksam för svar !!





På onsdag har jag bokat en efterlängtad frisör tid, men jag är splittrad, vet inte vad jag ska göra, färg osv är klart men kort eller långt ?? Tips ?:)

Need some answers !! ;)


RSS 2.0