Do you?

So insecure..

Aja jag får rycka upp mig, jag har en stor dag framför mig imorgon..



Håll tummarna för mig, jag löser nog allting eftersom får jag hoppas..


Hm

jag har en önskan..
men jag blir rätt ledsen när jag tänker på det, för den kanske aldrig slår in..

Lycka för en liten stund, det var kanske allt man fick som vanligt då.. Det här är så typiskt mig, jag vet inte hur man ska orka ta allting? Hur man egentligen orkar gå igenom allting, tar sig ur det för det känns som att det är väldigt mycket just nu..
Jag är verkligen en stark människa jag orkar ta mycket men hur mycket orkar man egentligen ta? Jag saknar Erock just nu han skulle ge mig rätt råd, han skulle hjälpa mig igenom allting ..

Hade bara velat åka iväg bara dra någonstans, börja på nytt glömma allting.. just nu känns det så:(

Complicated..

Varför ska allting vara så himla komplicerat för? Sen är ju frågan varför man alltid bryr sig om vad alla tycker och tänker? Jag är själv sån som bryr mig väldigt mycket men egentligen när man tänker efter? Who gives a shit?


Jag dör snart, fan blir så jävla arg så det är sjukt, brukar inte bry mig om sånt här men nu börjar det faktiskt gå för långt här..jag vettefan vart jag ska göra av alla känslor just nu, har lust att ta ett brännbollsracket och slå någon i huvudet riktigt hårt men så långt ska jag inte gå..

Aja skitsamma, fick ingen som helst lust till att fortsätta skriva kommer bara sluta med att det bara är massa tråkigt att läsa och det är ju inte därför jag skriver ..men hoppas ni har en bra kväll iaf :)


I want to know what love is

Ta och lyssnar på Mariah Careys version av - I want to know what love is ..Riktigt bra faktiskt:)

här kommer länken till spotify iaf..

http://open.spotify.com/track/3WATo297DWkJnSWaVoS5kq



Har varit en hel seg dag idag faktiskt:P Somnade i typ två timmar vettefanken vart min ork tagit vägen den är som bortflugen, bara sover och kör bil hela tiden..hopplöst fall här va

Nu sticker jag ..

Segar

Sitter hemma och segar just nu, har just ätit lunch och väntar på att pappa ska sluta så jag kan åka ut och köra lite grann igen :) Börjar kännas riktigt bra nu, ska däremot köra lite med farfars bil idag också eftersom det är bensin och inte diesel, har upptäckt att diesel är mycket mer lättkört än bensin så vi får se hur detta går, säkert min vanliga otur att få bensin bilen på uppkörningen, hoppas på golfen istället ;)

Har hunnit vara och köpa min vinterjacka också, var uppe tidigt imorse eller ja tidigt enligt mig iaf typ halv 10 eller så, vaknade dock vid 8 och var hur pigg som helst, men 8 känns ju lite för tidigt att kliva upp ändå så snozade vidare:)

Nu däremot ska jag och fixa med lite saker, vi ses och hörs

Hey you, dont you tell..

Sitter och kollar Gossip girl just nu, hunnit med två första avsnitten av säsong 3 försöker få hem det tredje nu :)
The hills och the city börjar även ikväll ska bli kul att ha lite att göra..

Har kört två timmar på förmiddagen med mamma idag, hunnit umgås lite med Stina, pratat lite och promenerat runt i affärer, snart träning blir gym och handboll idag nice är det först ska jag få mig lite mat i magen hade jag tänkt..sen massa annat som pågått under dagen haft en fullspäckad dag helt enkelt..

Sen blir det körning igen med pappa, its a lot to do here, and the time is not enough, but i´ll make it as usual..

Hoppas att er dag har varit bra, vi hörs ikväll..

Speechless

Godmorgon mina vänner, har alldeles just ätit frukost ska snart ut och köra lite bil med mamma :)
Här ska ni få se vad jag vaknade till imorse, hur mysigt som helst jag älskar snö, dock inte kylan men om man är inomhus är det mysigt..



Inte så mycket kanske men det var iaf vitt på marken dock så smälter det ju rätt snabbt men ändå :)

Ska göra mig i ordning för dagen snart, morfar kommer också förbi idag, saknar honom jätte mycket men nu får jag ju träffa honom lite grann iallafall, världens bästa:)
Får se vad jag hinner med mer idag, får ta och höra med Stina vad hon har planerat.. Blir iallafall träning om inte annat, gym och handboll..

Hoppas ni har det bra där nere iallafall, vi ses ju snart igen.. On friday?;) Sen har jag, sofia och lelle grymma planer för lördag..

Nu ska jag kila, återkommer senare..

Jag har fastnat

Vid den här låten, Gaga är riktigt bra live faktiskt, skulle inte sitta helt fel att kolla på henne när nu hon kommer till Sverige får hoppas att det blir snart.. Sen är det ju snart Pink konserten också i Sthlm, ska bli riktigt kul:)

Kolla in henne från VMA..



Har hunnit med backträning idag och långpromenerat i kylan med mamma och mira, sovit, tränat igen och nu kört massa bil med pappa, massa backning och parkering..
Nu ska jag sätta mig en stund framför tvn, får se om jag hittar något som är värt att se..lagar även mat till mami och papi ikväll, duktig känner jag mig=)


fallin for you



Kunde inte sagt det bättre själv..
Lyssnar bara


Pigg och gla

Ja nu är jag pigg igen ..har just varit ute och kört backe nu ska jag duscha av mig lite snabbt sen vänta på handbollsträning, skönt att få köra lite mer nu hinna med lite mer gym osv :)

Idag är min planer mer att köra bil, massor med bilkörning och träning såklart, så ser min underbara dag ut..kanske hinner förbi någon också, får se med mitt schema..

Ska ta mig lunch sen duscha, ses:)


Hometown

Sitter hemma i Malmberget nu, har hunnit vara förbi och hälsat på Marit också och farmor och farfar, kört lite bil och umgåtts med familjen idag, dock somnade jag som en stock efter maten kunde ha sovit hela natten om det var så, har nog aldrig varit så trött någongång..

Så imorgon hur är mitt schema då? Hade tänkt köra en HEL del bil med mamma först på dagen, träning såklart på morgonen sen blir det träning på kvällen efter det körning igen med pappa sen kanske man hinner förbi någon och hälsa på lite, ska även laga lite god mat till mami och papi imorgon..

Så blir väl säkert en lugn fullspäckad dag, hur nu det går ihop men det gör det nog..sitter just nu och försöker få hem Gossip girl men den vill inte ladda ner helknäpp, känns sisådär eftersom jag verkligen vill se den nu ..
Någon som vill hjälpa mig med detta?!

Nu ska jag åka och hyra film, weeei:)

Jag och mira

Decode..

Sitter just nu på Arlanda och är världens tröttaste människa, kan heller inte lägga mig och sova för då kommer jag troligast att missa flyget och det vore ju inte det smartaste, vore typiskt mig iallafall för sådan är jag, jag glömmer saker titt som tätt har redan kommit på en lista med saker jag glömt hemma, bra där emma jätte bra jobbat just därför är jag riktigt dålig på att packa..

Hade en trevlig kväll igår, mycket skratt om inte annat och såklart så är det jag och klockan som bråkar med varandra, haha så söt Jossan igår när hon kollade på mig och knackade på klockan behöver till och med någon som får hem mig i tid, skärpning Emma detta är inte bra, jag får börja ta tag i mig själv lever i någon liten bubbla just nu..
Och sen ringde Ebba mig och påminde om att inte missa att ta mig till flyget, tack du med, det är helt otroligt att jag till och med behöver väckning..

Nu är det att fokusera på det jag åker upp för också, så det är bara att ta nya tag träna skiten ur mig i veckan och förhoppningsvis också ta körkort allt på en och samma gång men det ska nog ordna sig det med..Fast finns ju en liten längtan redan till fredag inom mig;)

Sitter och lyssnar på Akon - Freedom just nu en riktigt bra låt..så tänkte dela med mig av den..lyssna och njut



Jag har VÄRLDENS bästa vänner..ville bara nämna det till er, så ni inte glömmer bort det..
Man ska visa uppskattning oftare för man vet aldrig när man ser en person för sista gången..
Jag saknar er Erock och Hanna, ni finns inom mig och ni kommer alltid sitta där som en knut runt hjärtat, jag är så OTROLIGT glad att jag fick lära känna er, ni har gett mig så mycket glädje och ni ger mig fortfarande det fastän ni inte kan sitta brevid mig..Jag önskar jag kunde plocka tillbaka er, för jag gillar inte det där tomrummet inom mig..

Så mina vänner, tänk på det .. Man borde dela med sig varje dag om hur mycket folk runt omkring en betyder för en..

Everything I have, everything I own
All my mistakes man you already know
I wanna be free, I wanna be free


Go by bus..

Ja det blir nog att ta bussen imorgon ändå, haha kul då blir det tydligen att kliva upp 05:00 ändå, fan va go tid alltså:P Ta bussen 06:05 härifrån ååh jag längtar verkligen att kliva upp, jag är ingen morgon människa, verkligen inte .. men får la ta och kliva upp göra mig i ordning och sen knalla ner till bussen, sova på flyget och sen köra hem..Shiit vad nice..haha

Jag önskar jag hade körtkortet i handen nu va så ni förstår inte, allt blir så mycket lättare då.. man behöver inte åka exempelvis två timmar innan för att ta sig någonstans..

Menmen, var ju en snäll tanke iaf att köra mig ..:)

Have a great night, see you whenever im back..




Im your biggest fan

Sitter faktiskt och lyssnar på Lady gaga - Paparazzi live versionen från VMA den är faktiskt helgo och hon är faktiskt riktigt bra live..

Har hunnit vara och fika med Julia också, verkligen trevligt vi hinner inte ses så ofta och det är jätte tråkigt vi får ta och göra om det oftare tycker jag..Vi får sluta vara så upptagna hela tiden..
Hitta iallafall ett bra underlack idag från O.P.I. behövdes verkligen.

Har även snart packat klart, packa är ju så tråkigt och jag är inte bra på det antingen så tar man med alldeles för mycket eller så tar man med alldeles för lite så jag tänkte faktiskt ta och försöka med lite lagom den här gången, snåla ner och lite så man inte tar med halva garderoben för allt använder man ändå inte ..
Man släpar med saker helt i onödan..

Ska blir skönt att träffa familjen igen faktiskt, saknar dom och Mira såklart hon är alltid lika glad av att se en..
Får försöka hinna träffa lite folk snabbt också, vänner, Marit, släkt osv :) Blir fullspäckat detta ..

Ikväll blir det ledig kväll, blev ingen utgång jag kommer aldrig orka upp imorgon då..för jobbigt för mig..

 

Sitter här och får massa backflashes from Polen..Saknar det verkligen var skit kul att åka iväg och det var ju kring denna veckan vi drog oss ditåt också har jag för mig, gud vad kul vi hade samtidigt som vi fick uppleva massor med hemskt.. Kan erkänna att shoppingen stod för topp 1 medan de andra ligger lite längre ner, fast auschwitz var värt att se, man fick sig en tankeställare, en rejäl en man förstår inte hur hemskt det är förrän man varit där och fast man varit där kan man ändå inte förstå att det verkligen existerat..

Åh vad jag längtar tillbaka, var verkligen superb, sen tycker jag faktiskt polen var rätt mysigt också, allt gammalt det var ju charmen i det hela, all skitfrukost man fick leva på=P I liked it..

Nu ska jag fortsätta min underbart tråkiga packning.. ses

Barely ..

Nu är jag hemma igen och jag är faktiskt rätt så pigg har sovit rätt mycket inatt ändå och det är ju skönt att få tillbaka lite sömn, lär bli mer inatt eftersom flyget lyfter från Landvetter 08:00 på morgonen så sisådär 05:00 kliver jag upp för att fixa klart allt, göra mig i ordning och sen dra mig ..
Känns ju inte allt för lockande det där med tidig morgon, men kan ju alltid sova på flyget det funkar ju också..

Idag vad händer idag då? Jag har ingen aning än, Jossan och Alex skulle kanske ut får se där, Emma kanske skulle ut får se där med eller så kanske jag bara stannar hemma och vilar mig inför imorgon, blir ju inte att vara ute länge iallafall det är ett som är säkert iallafall, kanske bara kikar förbi någonstans..

Behöver även fixa lite saker tills imorgon så ska lägga mig och vila en stund nu, sen göra mig i ordning och ta mig inåt stan..Vi ses och hörs:)

Im lost for the very first time, I dont know anymore, im just lost ..

You don´t know what you got
until you missing it alot..

Foolish ..

Nu sitter jag här hemma och har just duschat klart och gjort allt som behövdes att göras, så nu är man hel och ren och det är super skönt, ska fixa mig i ordning sen ska ja in till stan och fika med Emma och visa henne vilken buss hon ska ta hem till hennes new apartment :)

Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda mig, har ingen träning idag skönt om inte annat..Är inge direkta bestämda planer än men vi får väl se, det kanske blir en överraskning jag vet inte;) I like them alot, alltså överraskningar dock så får jag inte så ofta överraskningar :( Give me more of them..

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning;)


Already gone..

You´re an idiot and im a fool..

Sitter hemma på lunch för tillfället, Emma är även här.. blev att hon sov över här inatt hon har ju fått lägenheten här så hon flyttar in idag, så när jag slutar blir det nog att åka in och ta en fika och visa vilken buss hon tar till lägenheten:)

Jag är lite smått irriterad idag känner jag, irriterad är kanske inte rätt ord, besviken och lite ledsen tror jag stämmer in bättre faktiskt..att så lite kan göra så mycket verkligen, fast egentligen kanske det inte är så lite. Jag känner bara varför har "folk" så svårt att bara ta chanser ibland, våga leva lite mer utan att tänka på konsekvenserna för ibland tänker man nog på dom alldeles för mycket, man oroar sig alldeles för mycket i onödan, eller är det bara jag som känner att lite spontanitet är bra för en?

Ska snart tillbaka till jobbet, blir att dela ut lunch och sen har jag några promenader att göra också, det ordnar sig nog, hoppas eran start på dagen har varit bättre än vad min varit..

Ses..


Breakeven

Im falling to pieces..



Har hunnit jobba idag igen ute i Kungälv med småttingarna, de är så söta..Idag skulle tydligen alla killar gifta sig med mig..Imorgon och på fredag blir det på hemtjänsten.
Hallådär nu kan du inte kalla mig lat;) Jag är igång som bara den just nu, härligt är det verkligen att inte bara sitta hemma och känna att pengarna rullar iväg, för nu rullar dom även in:)

Så har även hunnit med träning idag, kände i knät idag så jag gymmade istället och sen var det intervaller som gällde skulle gärna ha kört lite fler känner jag så man verkligen får träningsvärk imorgon, saknar den känslan, vettetusan var min träningsvärk tagit vägen..Kanske blivit för stark?;) haha

hoppas ni har haft en bra dag idag, jag har levt på lite lycka idag faktiskt och den avslutades inte allt för bra, men ni vet maten gjorde susen så nu är jag uppåt igen, tacka gud för det..Hatar att ha en dålig känsla i magen

Nu ska jag lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt :) hoppas det går något bra också, ses..




One dream

Jag är en trött människa idag, som många andra dagar så hade tänkt mig att sova tidigt ikväll faktiskt så jag kanske hinner ta igen lite sömn som jag missat på det senaste..
Har även hunnit jobbat på ett dagis idag, verkligen jätte söta barn trodde inte det skulle passa mig men jag gick visst rätt bra ihop med dom ändå..

Even the best fall down sometimes

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can't have everything



Imorgon blir det mer jobb ute i Kungälv, från 13 till 16:45 ..Sen träning 17:15, stressigt om inte annat men förhoppingsvis löser det sig..

Jag är sådär fundersam idag, det är mycket som bara snurrar runt just nu och jag vet varken ut eller in, det är mycket förvirrande, egentligen kanske det är ganska uppenbart jag vet inte men det känns inte så just nu..
Jag kanske har svaret rakt framför mig egentligen, men det kanske bara är jag som vägrar se..

Att så lite kan göra så mycket.. orkar inte skriva så mycket mer just nu, hoppas ni har haft en bra Tisdag iaf..









Free fallin

Är en låt som fastnat hos mig med John Mayer, riktigt go :)

Har träning ikväll också, är super trött får ta och vila en stund, är inte i form just nu känner jag, inte psykiskt och heller inte fysiskt, jag får ta och ta mig i kragen känner jag, rycka upp mig och ta nya tag nu istället..
Hänger lätt upp mig över saker men skärpning nu, sånt här får inte slå ner mig..Jag ger inte upp och varför skulle jag göra det nu? Bara att saker känna så hopplösa ibland men bara att fortsätta..keep going strong..

Nu däremot måste jag göra lite mat och försöka få tag på min tränare, vi hörs och ses:)

A moment like this

Kära nån, nu börjar mitt minne klarna lite efter kvällen och jag tror jag har suttit rätt länge nu och skrattat åt massor och åt mig själv framförallt, tack ändå Pappa för att du ställer upp vid 4 på morgonen och pratar mig till rätta.. Det betyder mycket ska du veta..
Jag har världens bästa föräldrar helt klart..

Så vad har min dag bestått av då? Jag har hunnit jobba illamående och trött och det var min värst jobbdag ever, sovit i kanske 4 timmar på dagen och det lär ha behövts.. Har inte gjort särskilt mycket idag faktiskt förutom jobbat men nu däremot ska jag ta mig in i duschen ..

Men hoppas ni har en bra lördag kväll iallafall..vi ses:)

Jag glömmer såklart inte kameran så här har ni some pics again from yesterday:)



faaaaaaaaaaan

jag är knäpp och jag har panik just nu :s har glömt mina balskor inne på nivå och jag ber till gud att dom är kvar i garderoben, måste förbi där.. annars ligger massa pengar i sjön just nu, hatar sånt här.. mina favoriter och så glömmer jag dom hur knäpp får man bli?

Nu är jag bara arg på mig själv, detta funkar inte.. fuck..:(

A crazy night

Ja igårkväll vad kan man säga? Galet kan jag nog säga, haha hur gick det för mig med det där om att åka hem tidigt eftersom jag jobbade idag, tror ni jag mådde bra på jobbet idag? Helt slut under lunchen måste sett ut som att jag inte sovit på fler dagar och dessutom vara helt förstörd..

Var en riktigt kul kväll igår faktiskt, blev nivå trots allt och sen eskalerade jag och åkte hem och jag träffade nog de sötaste paret ever på busshållsplatsen, är gött när folk tröstar en, helst när man aldrig träffat människorna innan, där kan man tala om medkänsla..Tack vem ni än nu var..

Haha och jag är helt sjuk i huvudet på något sätt, haha men det är ju sådana här kvällarn som är roliga för sen kan man gå tillbaka och minnas och undra vad fasen man tänkte på egentligen, är sådana här kvällar som man pratar om långt in på nätterna :)

Men nu mår jag skit och det är faktiskt helt enkelt mitt fel, så jag tänkte ta och sova en stund, sen hoppa i duschen och göra mig i ordning..


Norrland VS Göteborg

Kom på en ny grej jag ska göra här, det är absolut Norrland VS Göteborg och jag börjar med första idag, för jag kom på en grej just :)

Mat handlar detta om då, Köttfärs rättare sagt har kommit på att köttfärsen ser ut som mask här i Göteborg när man steker den, ser inte alls trevligt ut, och när man är hemma i norrland ser köttfärsen mer ut som köttfärs bör göra så 1-0 till Norrland idag:)


Dundret såklart

Nu drar jag mig och nu menar jag det:P Ciao

Typ såhär..

Haha, nu kommer folk gnälla på mig igen..Man kan aldrig vara sådär mitt emellan typ som ta lite kort så man får se lite, sen när man tar kort så blir det "fan vad du tar kort på dig själv" Så jag säger såhär istället.. Man kan aldrig tillfredställa alla:P

Detta var iaf jag i Onsdags innan lagfotograferingen..



Nu är min fråga, jag har varit intresserad av detta länge, vilka är ni som läser min blogg egentligen, jag vet definitivt att min mamma gör det eftersom hon alltid ger mig massa goa kommentarer här:) och det uppskattas verkligen..
Så vilka är ni? Tell me..

Fick även veta att Jossan ibland är in här, blev lite lätt chockad men det är kul att du läser faktiskt, uppskattas..

Nu drar jag, vi ses och hörs.. ja vi ses definitivt;)

Life is a highway

Haha jag var trött idag, på morgonen helt okej men nu på eftermiddagen satt jag hemma hos en tant och det kändes verkligen såhär "om jag blundar nu, så slocknar jag på direkten", kul att man sover mycket=P Fast det finns väl säkerligen rimliga skäl till det också:P

Så hur som helst är jag på väg till Emelie, ska bara packa klart sen blir det att dra mig dit och göra mig i ordning, blir lagfest ikväll kommer nog bli trevligt tror jag..blev faktiskt rätt taggad nu känner jag, dock ska jag jobba lör-sön så jag får se till att vara hemma i rimlig tid så jag orkar med morgondagen ändå:)

Vad ska ni hitta på en fredag som denna?

Nu däremot ska jag kila så jag hinner dit och inte kommer flera timmar senare:) Ses ikväll


Second time around

Hittade en till bra låt, en ny med Lady Gaga:)



Check it out

Denna låten från VMA är också riktigt bra, tycker faktiskt hon är bra live..


Happy

Hittade denna underbara låt:) Leona Lewis nya singel Happy

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah


Jag tänkte faktiskt ta och göra lite äppelpaj snart:)


Live high

Nu är jag hemma, har just börjat tvätta..skönt att få lite rent också. Har hunnit vara på körskolan kändes faktiskt riktigt bra idag nu är det bara att förbereda sig för uppkörning..

Denna helgen ser ut att bli fullspäckad helt klart, lagfest på fredag ..fast blir en kort kväll för mig eftersom jag kommer jobba fre, lör och söndag ..Vill ni veta en ännu "roligare" sak är att jag är ledig när alla jobbar och jobbar när alla är lediga, huh vad hände där ? Kul eller inte..Hur som helst sen är det tydligen match på söndag mot lysekil..


Detta var då jag igår, va kul va;)

Vad gör ni en Torsdag som denna? Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har, ska lägga mig och vila en stund så kanske jag piggnar till lite grann, mina ögonlock känns som tunga stenar och jag vet nog varför..

Haha inatt, vad hände där? Var typ 10 år sen jag gick i sömnen men inatt måste det har hänt igen tydligen, gick och la mig sisådär vid 12 tiden dötrött verkligen och uppmärksamma detta jag gick och la mig i sängen och kring 5 på morgonen så vaknar jag av att jag ligger i soffan med en filt omkring mig och sover sisådär inte så skönt, haha vad hände där egentligen? Man brukar ju ha ett litet minne av att man troligast gått i sömnen brukar iallafall jag ha men jag kommer inte ihåg någonting, jag bara hamnade där..

Nu ska jag kila och fortsätta med tvätten, vi hörs och ses:)

everything



Hittade massor med bilder hemifrån emelie tidigare idag och hittade även denna på mig och Timmie från min bal den 11 maj:)
Balen var helt fantastisk, skulle inte tveka om att göra om den..Allt till att göra sig i ordning till maten och dansen, saknar verkligen allt folk från skolan och atmosfären..



Falling to pieces

Things happens for a reason..

Live high, live mighty
Live righteously
Takin' it easy


Lyssna på Jason Mraz - Live high
Riktigt bra låt..

Har kommit in i någon sån där skön stämning, jag är verkligen en mys människa, älskar att tända ljus runt omkring mig och bara ta det lugnt, då kan man verkligen slappna av och bara vara, det behövs ibland det med..

The perfect date, finns det något sådant? Detta ämne har varit i samtal ett flertalet gånger, men vad är egentligenden perfekta dejten, okej alla tycker ju olika men jag tänkte faktiskt dela med mig av min dröm dejt..Såklart så kanske man kollar alldeles för mycket på filmer också, men det struntar vi i just nu va:P

Min dröm dejt vore nog att sitta ute vid havet med massa mysiga filtar och såklart något i stil med varm choklad och godis såklart och massa skratt och en avslappnad stämning sen att både jag och Julia smälter av killar som kan spela gitarr är väl ingen nyhet direkt okej kan ju inte vara vem som helst heller men vad höjer inte stämningen mer än det? Så hur ser era drömdejter ut?

Varning! Ät aldrig på en första dejt, jag skulle nog inte göra det.. Okej äta kan man ju, men akta er för Tacos, Köttfärsås med spaghetti allt som har med spaghetti att göra skulle jag säga, soppa ..ja finns det något mer? Det känns ju inte sådär trevlig med massor av mat i munnen och man ska lära känna varandra..

Nu är frågan, hur tusan kom jag in på dejter egentligen?

Jag vet, jag är lite knasig ibland, men det är faktiskt rätt intressant att veta, alla har ju så olika åsikter..





haha hittade några bilder från i somras

Check them out;)



Har inte ens sett dessa, hos emelie hittar man då allt..


Things happens for a reason

Nu har jag hunnit duscha, käka frukost och ska bara göra mig i ordning sen blir det att möta upp Emelie inne i stan, får se vad vi hittar på där då.. Wihoo jag har fått jobb fredag,lördag ..skönt att få in lite cash iaf.

Fick veta något jätte kul igår glömde berätta men Emma Dahlberg har troligast fått lägenhet här nere, håller tummarna skulle verkligen vara skit kul om hon fick den :) Ni som inte vet så är vi iallafall barndomskompisar, and we got a lot of crazy memories together..

Så idag har vi träning, ska inte träna idag mycket pga min fot, har verkligen skit ont nu så tänkte jag sparar mig istället är inte värt att få ännu mer ont än såhär.. Har även lag fotografering senare så ska ändå åka ut dit och sätta mig ..

The truth is in there somewhere
Of all the lonely people I wanna be loved by you
Everybody hurts, you are not the first
but the only, I am lonely just like you



I dont know

Jag vet inte, jag är väldigt förvirrad.. Men ni vet ju hur jag är, upp och ner till och från en minuten..

Dont let it go to your head..

Just cause..



Hur som helst min dag har varit rätt bra trots allt ändå, har hunnit vara förbi läkaren, fikat med Anton och pratat massa skit längesen man sågs, han har ju till och med förlovat sig congrats to you:)
Sen nu sitter jag här igen..wihooo vilket liv man har, det är ju i princip det jag gör hela tiden ändå..Var iallafall lite hurtig idag gick och gymmade med Emelie före träningen kändes rätt skönt att göra någonting vettigt ändå.

Imorgon. En ny dag och nya tag.
Vi lär väl se.
Hej på er ..

Nej förresten, en person gjorde så jag fick åka runt halva göteborg för att ta mig hem från träningen idag.. hmm vem kan denna person vara? Det va la inte så snällt va? Nu är du skyldig mig massa bra saker..

Vadå?

Nu snart ska jag ta på mig skorna och promenera ner till bussen, måste tydligen ta mig till Wieselgrensplatsen för att få ut min penicillin och nej jag är inte sjuk på det sättet, har tydligen fått urinvägsinfektion..I knew it, borde inte suttit så länge på den kalla trappan är nog därför jag fått det också..

Haha det var lite komiskt imorse på vårdcentralen, kommer då in till läkaren och han fråga lite saker typ som, mår du bra? och jag - ja jag mår bra förutom att jag känner mig kissnödig jämnt.
Han bara men mår du bra psykiskt? haha jag tror jag dog där, jag - ja tack jag mår bra psykiskt..
Vad har detta med att göra om jag fått urinvägsinfektion eller inte?

Hur som helst fick jag mig ett gott skratt ändå..Sen fick jag massor av frågor som inte ens hade med saken att göra, läkare, jag säger då bara det=P Nog har man träffat en antal luriga sådana..

Jag har tristess, what do to about it?

Vi ses:)



Tjuvlyssnat

jag har roat mig ikväll med att läsa lite på tjuvlyssnat.se och hittade ett par riktigt roliga saker:)

delar med mig av dom..

Mamma ~37 förmanar sina barn som vill springa iväg och leka.
Mamman: …och vad gör man om man inte hittar mamma och pappa?
Flicka ~3 (pekar på informationsdisken): Går dit.
Mamma: Eller?
Flickan: Hittar en annan mamma!

En tjej ~16 sitter och pratar högt i sin mobiltelefon. Samtalsämnet är filmen Pan's Labyrinth.
Tjejen: Men du, vad kommer det här "Pan" ifrån. Jag tycker det finns överallt; Peter Pan, Pan's Labyrinth, Pan Pizza, men vad betyder det?

Tre tjejer ~13 sitter och diskuterar vad de ska välja för snacks till bion.
Tjej 1 (till tjej 2): Men du, då kan väl inte du äta choklad? Du är ju laktosintolerant!
Tjej 2: Nej, jag vet. Jag ska nog ta popcorn och vatten.
Tjej 1: Varför tar du inte läsk?
Tjej 3 (allvarligt): Men gud! Hon är ju laktosintolerant sa hon ju!

Två tjejer ~20 står och väntar på tåget.
Tjej 1: Skönt att ombyggnaden snart är klar.
Tjej 2: Ja, men jag förstår inte vad de har gjort för ändringar.
Tjej 1: De har gjort perrongerna bredare.
Tjej 2: Vadå har tågen blivit smalare?

En kille ~18 går på 4:ans buss som står inne.
Busschauffören: Tyvärr, du får vänta på nästa buss, den här har trasig växellåda.
Killen: Jag behöver ingen onödig lyx som aircondition och växlar och sånt, jag ska bara åka.

En flicka ~6 och hennes bror ~4 bråkar.
Flickan (pekar på sin lillebror): När jag blir stor och ska ha semester, ska jag ha semester från DIG!

Tre berusade killar ~22 sitter i vagnen och pratar om tjejer.
Kille 1: Du har ju sett Johanna, du sa ju att hon hade en ok kropp eller hur?
Kille 2 mumlar något.
Kille 1: I alla fall, hon stönade så högt att morsan slängde in en silvertejprulle i mitt sovrum.

En kille (~25) handlar mat och får frågan om han vill ha en dipsås till pommesen.
Kassabiträdet: Min favorit är tacon!
Killen: Det skiter väl jag i, jag vill ha vitlök.

Två tjejer ~15 står i kön till Balder.
Tjej 1: Asså jag kan inte ens vara hemma längre, så fort jag går innanför dörren så kommer mamma och lassar massa disk på mig.
Tjej 2: Oj då, stackars dig.
Tjej 1: Äh, jag bara ställer in allt smutsigt i skåpen igen. Hon tror det är nåt fel på diskmaskinen och håller på och kollar och kollar och tar upp massa tid. Det är väldigt underhållande faktist. Bättre än TV.

Godnatt med er:) Hoppas ni fick ett lika gott skratt som jag fick..

take me there

Rascal Flatts - Take me there..

There’s a place in your heart, nobody's been,
Take me there.
Things nobody knows,
Not even your friends,
Take me there.
Tell me bout your momma, your daddy, your hometown,
Show me around,
I want to see it all, don't leave anything out

Your first real kiss, your first true love,
You were scared.
Show me where,
You learned about life, spent your summer nights, without a care.
I want to roll down main street, the back roads,
Like you did when you were a kid,
What made you who you are,
Tell me what your story is.

Smile with my eyes

When im trying to find..find out what im looking for.

When i´ll find you, i´ll find me..



Min dag har bestått av körskola, inhandling, sovit, tränat, lagat mat.. känns som att man faller in någonstans där och bara är på något sätt, får lite abstinens, gillar inte att bara gå hem och inte göra någonting alls, då blir det att man sätter sig här eller vid tvn, vad annars ska man göra?

Jag har kommit på att jag nog inte är ensam i min lägenhet för saker förflyttar sig av sig själva, saker försvinner spårlöst, jag får leta som en tok för att hitta saker som jag använder dagligen, hur kommer det sig? Är det någon som gillar att jävlas lite med mig, helst när jag har bråttom ..

http://www.youtube.com/watch?v=7wJ-VPqFzy0

Fick nyss denna låten, sjukt bra :) John Mayer - Free fallin..Check it out

Men måste passa på att säga att maten jag gjorde nyss blev riktigt bra, jag är nog en riktig stjärnkock ja.. Kanske får börja laga mat lite oftare tror jag, bara jag finner orken till det..

Denna är också sjukt bra, finns en video även när de sjunger på tunnelbanan..kolla in den med ..

 

Nu ska jag kila, hade gott allesammans..nati


Funderingar

Jag åt just min lunch så slog det mig en sak, vart jag bor är det verkligen en jätte fin gigantisk gård och de sköter den verkligen hela tiden så det ska se städat och fint ut..
Så ser jag igen de där gräsklipparna åka runt nere så slog det mig "jag har alltid lärt mig att helst inte klippa gräset när det är blött" då undrar jag vad trädgårsmästarna här har lärt sig? För istället för att finslipa lite så blir det rena gyttjebadet i gräsmattorna, ser hemskt ut..
Jag kanske får gå ner helt enkelt och ge dom en lektion..;)

Time lapse lifeline

Kom just hem har just varit på körskolan, jag är trött, uttråkad och less på det här.. Jag hatar att bara sitta hemma om dagarna, va gör man? Jag vill jobba mer ju, tänkte sätta mig och söka lite fler jobb för det här livet funkar ju inte, man går ju under till sist..

Planerna för idag? Söka jobb, handla, vänta på träning.. Det var inget direkt fantastiskt på mitt schema idag.. Så är det ibland, jag får ta mig i kragen nu så jag verkligen kan göra det jag vill till våren:)

Vi ses:)

Everywhere

Jag måste bara tillägga en sak, jag vill inte göra dig besviken Andreas men din kommentar om att ha rätt stämde inte till 100%, ledsen men så är verkligheten..Men du kan ju iallafall glädja dig med att du ändå är rätt smart..

Så bortsett från det så gjorde jag något idag jag aldrig brukar göra, jag åkte med bussen från Nicole vid 8 ungefär och sen helt plötsligt vaknar jag helt förvirrad upp på centralstationen, lite av en chock när man inte vet vart man är riktigt, så det var bara att promenera till den bussen jag egentligen skulle med.. Jag måste vara riktigt trött med tanke på att jag ALDRIG missat min hållplats, men någongång måste vara den första..

Så vad har jag för planer på morgondagen? Jag hade tänkt mig körskolan, träning och ja finns det så mycket mer?
Ge mig tips, jag har ide torka..

Hoppas er dag har varit bra iaf, min har varit tipp topp:)


Hello there

Nu sitter jag hemma hos Nicole, vi har just satt på grillen ska ta en flintastek med lite pommes tror nog det kommer bli gott tror jag, var så himla fint väder så vi bestämde oss för att sitta ut lite :)

Spelade även match idag mot Torslanda vann med 31-23, ingen bra match men gick för engångsskull riktigt bra för mig, några missar men det gör ju alla, fast kändes riktigt bra idag iallafall..

Min helg har varit trevlig, trevligt sällskap och mycket skratt ..det förgyller verkligen ens dagar

Nu ska jag börja grilla, jag är grym på det :) Ciaociao

I need you to know

Sitter och kollar på Bring it on för tillfället, blir nog en lugn kväll ikväll trots allt..Är dötrött verkligen sen ska jag dessutom jobba imorgon och sen blir det träningsmatch mot Torslanda typ direkt ..

Jag och mina tankar, har suttit ute idag iallafall och läst lite var mycket skönt faktiskt dock så känns det verkligen att det börjar bli höst nu, är kyligt i luften jag hade gärna haft sommar lite längre.
Gosh jag är verkligen sugen på att ta med lite varm choklad en filt och bara sätta mig nere vid havet, och bara få lite lugn för en stund, filosofera lite grann, hur härligt skulle inte det vara? Men som sagt ensam kanske inte låter sådär jätte kul direkt, men jag får vänta med den tanken då istället tror jag..

so vad har ni för planer för en lördag?

When you find me

Ååh jag har hittat en ny låt som är riktigt bra, en som kommer gå flertalet gånger på repeat hos mig

Joshua radin & Maria Taylor - When you find me


Something is said, it sits in my head
It's been there too long, it's killing me slow
It's rolling around, it's pushing me down
It's keeping the good part of me closed

Can't you see that when I find you, I'll find me



Nu tänker jag gå ut och sätta mig en stund, behöver frisk luft kanske en promenad eller så, det skulle nog inte skada och skulle nog vara behövligt :)



Tankar.

Jag tänker nog lite för mycket ibland tror jag, funderar och filosoferar sådär.. Men bortsett från det så kan jag bara säga West du hade tydligen inte rätt, inte jag heller med mina underliga funderingar men det är iallafall bevisat nu och det räcker gott och blir över för mig..

Jag sitter hemma och tycker synd om mig själv igen, det är inte bra det så jag tänkte ta och hoppa i duschen faktiskt, ta och rycka upp mig ordentligt, pigg och fräsch brukar man säga för fräsch är det minsta jag är såhär på morgonen, jag vill UT alltså inte ut utan utanför dörren i den friska luften, göra någonting men nehepp alla är ALLTID upptagna när jag vill göra något och när jag inte orkar ja då har plötsligt alla TID..Typiskt mitt schema verkar tydligen inte riktigt passa in tycker jag..

Jag är finurlig idag har jag kommit på, även om ni inte har tid så har ju jag tid, kanske ska umgås lite med mig själv då istället, då kan mycket hända jag är rätt rolig ändå tror jag iallafall, det bästa är ju att jag alltid skrattar åt mina egna skämt, det är ju poängen i det hela annars vore det ju inget skämt..

Vill någon ta och hämta mig, dra iväg någonstans, sätta sig och bara vara? För det är precis vad jag vill, komma iväg och bara vara, kanske vill något åka ut till havet och sitta och frysa med mig? Kanske vill ni ta och åka ut på landet och promenera lite, jag behöver lite NATUR känner jag, den nästan skriker efter mig just nu..
Eller det kanske är jag som skriker efter den? Jag vet inte, har inte riktigt bestämt mig än..

The script - Before the worst är riktigt bra, ta och lyssna på den..

Frukost, finns det något som heter frukost en lördag när man sitter och tycker synd om sig själv, jag gillar inte ensamma frukostar på helger, brukar oftast ha nicole, emelie eller någon här med mig men nu på senaste har det varit lite tomt tycker jag, så min frukost får väl bli tom och ensam idag ändå då..
Oftast var det Emma som delade mina morgonar, jag emma och pannkakorna, men nu bestämde hon nämligen sig för att lämna göteborg för Norge och jag saknar henne tok mycket, så vännen ta och kom hem..Det är tomt utan dig här..

Nu ska jag kila ..ses




Some young folks..

It takes the one to have the other..

Fick veta en hel del igår, en del väldigt bra saker och en del väldigt tråkiga, men vad gör man? Livet är till för att jävlas lite med en då och då, det är då man vet att man lever helt enkelt..

Så men jag hade annars en trevlig kväll faktiskt, träffade på lite folk jag inte träffat på ett bra tag också, det hinner hända en hel del på en kväll kan jag gott säga=P tråkigt bara att Nicole inte ville komma ut dock=/ Hade varit ett trevligt sällskap..

Nu däremot, ska jag kila, vi hörs och ses.

Fading like a flower

Dan winter - Fading like a flower är i mina högtalar för tillfället och jag tror på en härlig kväll ikväll faktiskt :) Jag håller tummarna.. Trevlig sällskap, en skön kväll, kan det bli bättre tro?



Nu ska jag kila, har mycket att hinna med:) Hade gott

wanna be loved

Tänkte lägga in lite nya låtar till er från Erik Hassle, börjar med denna


Wanna be loved



Love me to pieces


Bitter end


Sådär ja, nu ska jag ta och vila lite innan träningen.

We weren´t born to follow..

Anonym, jag jobbar som tim vikarie för hemtjänsten för tillfället :) Faktiskt ett riktigt bra jobb, finns väl sina nackdelar men man får så mycket tillbaka så det ger även väldigt mycket ..

Så bortsett från jobbet så vet ni vad? I´ve MADE it, klarade teorin för ungefär en timme sen.. hur skönt är inte det då? Uppkörning om lite mer än en vecka så nu är det bara att fokusera på den. Jag var sjukt nervös innan, höll på att trilla av eller något liknande, nu börjar det släppa lite..Det roliga är att jag knappt pluggat, gjorde i princip bara alla faser och läste lite smått.



Så det kanske är värt att fira lite grann ikväll jag får se vad jag orkar med :) Jag får helt enkelt överväga detta lite grann tror jag.
Vad har ni för planer för kvällen då?


Call me irresponsible

Sitter och lyssnar på just den låten med Michael Buble samtidigt som jag sitter med min kära äckliga mask i ansiktet, jag är inte sån som håller på med sånt här men nu när jag väl fick den här masken av Lelle när jag fyllde år så jag tänkte mer att man kan ju inte spara på saker hur länge som helst så nu testade jag den och den luktar gott men det hettar verkligen:P

Check me out, en riktig heting tycker jag verkligen..

Jag vet att ni hade velat vara här nu bara för att jag är så otroligt mysig:)
Hur kan man inte vilja gosa med mig i detta skick?

Jag har inget för mig så tänkte att jag kanske ska ta hand om mig själv lite grann, tänt lite vanilj ljus (oh älskar inte ni vanilj, vet att Madde avskyr lukten men den är verkligen sådär mjuk och go, får alltid sån myskänsla när jag känner doften av vanilj), så sitter jag i min morgonrock men vet ni vad som fattas, jo en riktigt bra film..

Vet ni vad jag saknar? Jo jag saknar banne mig en öppen spis, saknar att sitta hemma med en brasa, kolla på någon film och bara ta det lugnt, när det är sådär extra kallt ute och så sitter man inne med öppen spis, ja ni kan ju bara föreställa er, nu kanske ni förstår varför jag älskar julen hemma i norrland:)

Jag är en riktig mjukis har jag kommit på..

Jag är bäst

På att göra pannkakor, helt klart:) Nu när jag nämner det så har jag faktiskt just gräddat klart alla, det bästa är väl självfallet pannkakor, sylt och grädde=) kan inte bli bättre en Torsdag..

Haha jag har inte hunnit göra så mkt ändå som jag velat idag, städat lite grann, lagat mat, jobbat osv det är hur min dag sett ut, måste ta tag i teorin, känns inte särskilt vidare..Tänkte ta och kolla Idol iaf får se om det är något att ha. Hade gott tills vidare.

Life is wonderful

Jason mraz - Life is wonderful dönar ut ur mina högtalar just nu och jag har i princip alldeles just kommit hem från jobbet, blev lite övertid idag men ingen skada skedd ändå förutom att jag är väldigt trött just nu.
Har faktiskt haft en riktigt bra dag idag, började med att jag höll på att frysa ihjäl när jag väl cyklade till jobbet men nu på dagen så blev det riktigt härligt väder, varmt och inte ett moln på himlen, klart humöret är på topp då:)

Ang x så får vi se..jag har inte så mkt mer att skriva för tillfället faktiskt..tiden lär väl visa lite mer tror jag, kan inte säga något nu, ni får stå ut med mina hemligheter förtillfället;) Men förhoppningsvis så kan jag berätta lite mer snart..



Så vad har jag tänkt göra idag då? Tänkt plugga lite teori nu på dagen sen tänkte jag höra med er om ni har några bra tips för en Torsdag som denna? Vill inte sitta hemma hela dagen/kvällen, vill göra något men vad?

And it takes no time to fall in love
but it takes you years to know what love is
and it takes some fears to make you trust
it takes those tears to make it rust
it takes the dust to have it polished




Okay.

Yes nu är jag hemma igen, har inte haft tid att sitta här eller göra något sådant idag, klev upp sent framför allt satt med teorin från 12 till 17 åkte sen till Kungälv och gymmade, sen var det match mot Kärra, blev 22-27 till dom, ledde dock med 6-7 bollar större delen av matchen men sen tappade vi i slutet, tråkigt men sant. Men en bra träningsmatch var det framförallt..

Och nu är jag hemma igen efter fotboll och some guitar, jag börjar förstå det där med att spela nu sen att det inte låter världsbäst men det ska jag nog ändra på:)

Så imorgon ser dagen ut att bli jobbdag, teori och sen på kvällskvisten blir det kanske en lugn kväll eller vad säger ni? Kanske Bowling? Kanske en fika? Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på men något iallafall, fia med knuff någon?

Har hur som helst varit en helt okej dag, positivt där faktiskt..Howie day- Collide går i mina högtalare för tillfället och jag borde egentligen sova, precis som jag borde gjort alla andra dagar med:P
Godnatt på er



But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go


Jag är riktigt hurtig

Jag har faktiskt börjat få in en rytm här, klev upp sisådär kvart i 6 imorse, åkte på min körlektion det gick bra, gjort massor av faser också.. Nu är jag trött men träning väntar och sen film..

Här har ni mig idag iallafall



Träning nu, ska packa sen kila.. hörs ikväll hinner inte skriva så mkt mer.



Damn you..

Sjukt galen dag jag har haft, ville bara lägga mig ner och försvinna..Stressig om inte annat kan man verkligen konstatera och till "er" som tycker jag är lat, tänk om..jag har faktiskt jobbat arslet av mig idag, EN STOR stjärna i kanten till mig där..Tackar tackar.

Så vad gör jag nu, jag tänker laga mat efter träningen min och sen ska jag göra teori för den har jag på fredag se där ja, så pluggplugg på mig, inte kul.

Whats up with you guys ?

Vill någon komma och laga den där jäkla maten åt mig? För det skulle verkligen vara schysst, ni kan få en kram på den isåfall, jag är generös känner jag..

Det känns som att något är på gång just nu, jag börjar göra riktigt goa planer känner jag. Gäller bara att inte ge upp, orka fortsätta kämpa tills jag når dit jag vill, vilja är något jag verkligen har och det är ju en av mina positiva sidor då om ni inte förstod det;)
Hur som helst har jag fått massor av råd, och det känns skönt att man har människor som stöttar en i vad jag än bestämmer mig för att göra, att de finns där när som. Sen är det ju helt enkelt bara jag som måste bestämma mig, det är ju bara jag som kan ta detta beslut tyvärr, ni som känner mig vet att jag och beslut (går inte ihop) är ju en rätt velig människa jag, men som sagt det ordnar sig alltid det har det alltid gjort och kommer nog alltid att göra får jag hoppas..

Nu däremot så skrev jag massor igen, trevligt trevligt..

Back in the city..

Yes im back från Eslöv, mysigt va? Nu har ni varit utan mig alldeles för länge..
Har varit ett helt okej läget, däremot alltid kul att vara med laget, stugorna var lite som de var men mysigt ställe med en sjö just brevid, har även hunnit visa mina dolda talanger har nämligen varit ute och rott, några cirklar här och där blir det ju alltid men ett stort plus till mig själv där..

Dagens kommentar kom från både Nicole och Emelie

Va hade en liten tävling i bussen så vi skulle orka hålla oss vakna, så det blev att komma på olika "städer/samhällen" i Sverige..

Emma till Nicole: Säg någon stad på D
Nicole: Dalarna
Emelie: Men det är ju en världsdel

Haha jag kommer få tillbaka för den här, men i bilen var det väldigt roligt..Skrattade mig till tårar efter den kommentaren;) Men Emelie du vet att du är helgo ändå fastän din Geografi behövs kollas upp..

Så nu sitter jag bara här hemma igen och tar det lugnt, ska sova rätt tidigt tror jag, är faktiskt rätt trött..Lite film sen drar jag mig, men hoppas ni har haft en bra Söndag, vet att söndagar inte är världens bästa dag men iaf..

Vi hörs och ses imorgon igen..

Fly me to the moon

Nu åker jag iväg, har packat klart ska bara äta sen börjar jag dra mig :)

Michael buble - home är ju en riktigt bra låt, längesen jag lyssna på den men den är bra.
Fick mig att tänka på Norrland, vad härligt att komma dit också för en stund, eller längtar mer till den där höstkänslan som finns där uppe, gult/orange och rött överallt och en härlig kyla när man kan sitta med en tjocktröja hemma och bara mysa, jag älskar den känslan..Dock är det inte samma känsla nere i regniga Göteborg men jag får väl nöja mig :)



Nu lämnar jag er här i det tråkiga och regniga vädret, hoppas ni får det lika trevligt som jag får det i ett par handbollsskor och svettiga kläder;)

Hej på er, ha en go helg

It´s all your fault..

Är alldeles strax på väg och ska lämna tillbaka lite filmer som ska vara inne imorgon, sen är det dax att börja packa tror jag, fast känner inte sån stress över det, vad behöver man med till ett träningsläger förutom träningskläder? Rätt simpel packning känns det som..

Biljetterna till Pink har de tydligen också fått nu, hur bra som helst..längtar verkligen kommer bli sjukt kul tror jag=) Sen att det är i Sthlm höjer ju bara stämningen till 100, får träffa Linn dessutom hur bra som helst, två flugor i en smäll.

Thats just so you, to fuck up my whole life..

Nu ska jag ta på mig skorna, ta mig ut i den friska luften och kila iväg så jag hinner allt jag har planerat att hinna med, men vi ses och hörs på söndag iallafall. Hoppas ni har en bra helg iallafall ;) Ciaociao

would you wish me away?

Wonder if you would miss me, when im gone?

Har just kollat Mamma mia, riktigt bra film..jag vet att jag är lite efter har haft den på datorn hur länge som helst men har inte blivit av att kolla, men kvällen bjöd ju inte på så mkt så la mig framför den, en sevärd film iallafall..

Jag har suttit och grubblat återigen, jag är en riktig grubblare jag..kanske grubblar jag ibland för mycket, kanske borde "go with the flow" istället..jag vet inte

Har kommit på att vi allt för ofta är väldigt rädda för att ta chanser i livet, våga chansa och se vart det för en.
Men då är frågan? Vad är vi egentligen rädda för? Kan det verkligen gå så snett att hela ens värld rasar omkull? Jag är iallafall en sån person som inte gillar att stå och fråga mig "tänk om", man borde våga leva livet lite mer till fullo än vad man ofta gör. Om man aldrig vågar kommer man heller aldrig få svar..

Tankespridd jag är, ovanligt va?;P bortsett från mina tankar så blev faktiskt min mat riktigt god, ska lägga allt i lite matlådor nu, sen bädda rent och sen läsa min bok och vad tror ni händer efter det? Jo jag ska nog troligast sova, kan väl inte bli bättre än så?

Tack iallafall alla för era fina kommentarer till mitt überlånga inlägg tidigare igår..Uppskattas mycket här ska ni veta.



Hittade massor av gamla bilder nu på en skiva, gud va kul att kolla igenom sånt, dessa kort är typ 5 år gamla minst, herregud..Men jag delar med mig av det med.. Kanske kommer lite mer sen någon annan dag, måste sova nu så jag orkar upp imorgon


Godnatt med er, nu kilar jag härifrån.

Brand new start

Jag nu sitter jag återigen här, trevligt va?

Lyssna på Alter Bridge - Brand new start, den är bra:)

Hur som helst, just nu håller jag på att laga mat hur duktig som helst är jag..Idag blir det tomatsoppa med lite bröd och så, kommer nog bli riktigt gott. Luktar iallafall väldigt gott..
Är inte jag kock så säg? Hur bra som helst ju, kanske borde satsat på det yrket istället ? Haha eller inte, men jag tror detta faktiskt blir riktigt gott och det positiva i det hela är att jag faktiskt kan frysa in lite mat så jag har lite extra matlådor eftersom mina börjar sakta men säkert ta slut..

Så vad gör jag ikväll innan avresan till skåne? Jag lagar mat, ska lägga mig framför någon film tror jag och bara slappa. Helt otroligt enligt mig, jag tar det lugnt? Vad hände där egentligen, men kanske behövs då och då..


Dålig mottagning

Mamma har tydligen velat se hur det blev efter mitt frisör besök så här har du mamma, såhär blev det och jag är faktiskt riktigt nöjd, dock lite kort blev håret men med tanke på skicket det var i tidigare så behövdes det väl tas så mycket antar jag..
Det växer ju ut rätt snabbt ändå..


Sådär, nu ska jag fortsätta städa min lägenheten tror det behövs med tanke på att jag åker iväg till helgen så är det skönt om man kommer hem till något städat, har en hel del teori att ta hand om också..

Ses och hörs..

further away..

What if you..


Jag 2006


Min resa började för nästan exakt tre år sedan, mycket har hänt under tiden jag försökt hitta min egen väg.
Det började med en flytt hit ner, när jag valde att lämna allt där hemma för att försöka ge Göteborg en chans, jag valde nog rätt både på gott och ont kan man säga. Jag saknar verkligen alla mina nära där hemma.
Min familj, mina vänner, helt underbara människor som står där för en även om detta blev valet.



Jag kom hit ensam, de enda jag visste vilka det var va Emelie och Elina, resten var helt nytt.. Låter lite sjukt att jag flyttade hemifrån när jag var 16, är man mogen för det då? Vissa inte men jag var det.
Mitt liv tog verkligen en helvändning, många tuffa stunder har man tagit sig igenom, allt från att känna sån otrolig ensamhet till att fundera om valet man gjorde var rätt.


Men samtidigt har det gjort mig starkare och det gör fortfarande så att man växer, man gör misstag hit och dit det gör alla, man är ju bara mänsklig men sen att lära sig av misstagen och inse att det nog var fel och stå för det..Det är att växa som person.

Jag började iallafall min resa i Heid, ett lag som jag aldrig kommer glömma. Har hur många roliga stunder som helst därifrån, hur många goa tjejer som helst men det var tydligen inte där jag hörde hemma så jag drog mig automatiskt till Kärra eftersom jag tränade med dem först, även där hittade jag ett helgott gäng som jag trivdes otroligt bra med, även deras spelstil passade mig utmärkt dock drog jag på mig en korsbandsskada och har inte spelat handboll ordentligt på kanske 1½ år, frustrerande är vad man kan säga att det var.
Men min handbollstid där är inte över i Kärra, det kommer mera..


Däremot fann jag tröst och trygghet med Ted (mitt ex) under tiden här nere, han är en av dom som stått där för mig när jag verkligen behövt någon som hjälpt mig ta mig igenom alla olika stunder här. Allt från att vilja flytta hem till att ge upp allt verkligen allt. Han har fått mig att orka det där lilla extra, min trygghet en kärlek jag aldrig kommer glömma, verkligen aldrig. Det går inte att beskriva med ord men minnena bär jag alltid med mig.


Sen på min väg igenom allting så har jag även förlorat min moster och två av mina bästa vänner, det är inte lätt och alla inblandade kan nog hålla med mig. Min moster lämnade oss efter att varit svårt sjukt i cancer, jag önskar jag kunde varit där med dig då, och jag saknar dig otroligt mycket.
En/två månader efter henne så får jag ett samtal en morgon efter ett av mina vardagliga gympass, eller ett och ett samtal var närmare 20 missade samtal, hör Erock på mitt mobilsvar som säger "Emma du måste ringa Sissi, det har hänt något fruktansvärt" Har ni någongång fått den där känslan av att världen bara stannar upp? Man ser runt omkring sig på folk som skrattar är glada och man själv tänker HUR FAN KAN NI SKRATTA? HUR FAN KAN NI MÅ BRA? Efter mitt samtal med Sissi så stannade min värld upp



Hanna, det var min fråga. Det kan inte vara sant att det är den Hanna vi pratar om, att hon inte finns längre, att jag aldrig kommer att få träffa henne igen, aldrig kommer kunna krama om henne och säga förlåt för vårat gräl vi hade under den tiden.. Det var som att man ville skrika ut, kunde du inte tagit mig istället? Eller någon som är jätte sjuk och ville lämna livet, varför just henne? Låter kanske egoistiskt att känna så men det var precis så jag kände.

Men livet fortsatte, man travade på så gott man kunde helt enkelt..det gick ju inte att göra så mycket annat, många dagar var fruktansvärda, man kände sig så hopplös, så ensam..för ingen skulle någonsin förstå vilken känsla som befann sig inuti en..men jag tog mig igenom den värsta biten jag ställde mig upp igen för det var det hon skulle velat att vi alla gjorde..

handbollen gick bra, skolan funkade allt bara fortsätta i samma takt var dag som gick. Jag trivdes bra här nere, hade många funderingar på att flytta upp till Linköping den tiden med tanke på Ted och mina kusiner, Erock och allt jag trivdes verkligen där då.

Men så en dag föll bomben igen, jag sitter på bussen med massa vänner på väg hem från en match med Kärra, så droppar ett sms ner i min mobil "Erock har tagit livet av sig" och jag ser på det på det konstigaste sättet, sätter ner mobilen i fickan igen och tänker "fan vad elakt att skämta om sånt där" fortsätter prata med mina vänner och där släpper nog chocken, jag tar upp mobilen igen efter ett tag ringer Erocks mobil och hans pappa svarar, där faller jag, jag dog verkligen inuti, min värld föll samman totalt. Jag kommer hem beställer en biljett direkt till Linköping jag kan inte beskriva känslan av hur ont det gjorde i mig och hur ont det fortfarande gör, att känna känslan av att en av ens bästa vänner väljer att lämna en, vad gör man då? Vad ska man känna?


Jag har bara ett svar, man dör, man dör i sig själv, man dränker sig i frågor och det gör jag fortfarande. Man kan börja gråta för ingenting, bli arg och besviken men i själva verket så känner man sig hjälplös, man känner sig lämnad, man känner sig tom, ibland har jag frågat mig själv vad gör jag här?
Min värld står still ibland då och då fortfarande, då jag fortfarande är inne i den där chocken av att du inte är kvar.
Du var en person som fick mig att ställa mig upp igen när jag inte ville, när allt var åt skogen, jag vet precis vad du skulle gjort ikväll, vi skulle pratat, du skulle pratat mig till rätta, du skulle hjälpt mig, många andra gånger med.. Du skulle alltid funnits där, vi skulle skrattat pratat massa skit som vanligt och planera massa saker.
Men nu är inte verkligheten så längre, många gånger kollar jag på min mobil och är nära på att ringa dig, ibland har jag ringt dig bara för att få höra ditt mobilsvar engång till. För att få höra din röst igen..

Livet fortsatte i en underlig takt, en takt som förföljt mig ändå tills nu och det lär den nog gör länge. Jag valde att lämna Kärra sen för att se om det verkligen var detta jag ville, hämnade då i Kungälv av alla lag och upptäckte att det var det bästa jag gjort på länge. Jag hittade någonting jag trivdes med, dock skadad fortfarande, kunde inte spela handboll ordentligt på över ett år.


Sen droppade bomben igen, Ted lämnade mig, helt förtvivlad var jag..Många frågor som snurrade runt omkring i mitt huvud som jag aldrig kommer få svar på tror jag. Att förlora en kärlek är bland det svåraste man kan göra faktiskt, förutom att förlora någon till döden. Mitt liv kändes verkligen slut, det kändes som att ALLA bara lämnade mig, alla försvann en efter en. Jag tror inte jag åt på några dagar jag ville inte vara kvar längre, jag var nära på att ge upp allt, jag ville bara försvinna, hoppades att jag skulle göra det. Min kärlek jag hade till honom är nog obeskrivlig, visst alla har upp och ned gångar i ett förhållande men det var som att vi hörde ihop, jag och han. Jag kände mig själv förlorad, för utan honom vem var jag då? Detta var en vändpunkt i mitt liv, där tog jag mig i kragen och bestämde mig för att "jag tar mig igenom en dag i taget", jag ger inte upp nu, det måste finnas en anledning till att livet ville jävlas lite extra med mig, men ni som känner mig, brukar jag ge upp? Nej verkligen inte..

Tog studenten i våras också från Aspero, en skola jag heller aldrig kommer glömma, folk jag aldrig kommer att glömma, som satt sina spår i mitt liv, känns tråkigt nu i efterhand att ha gått ut faktiskt, saknar så otroligt många där redan nu. Men även om man gick runt där och gnällde och önskade att man skulle vara klar så finns faktiskt många av mina roliga minnen därifrån.


Och nu sitter jag här, singel, vikarie för hemtjänsten, med en HÖG med erfarenheter rikare, inte vet vad jag vill med livet, vart jag hör hemma, spelar i kungälv, är hel för första gången på väldigt länge och kan spela igen, med en hopplöshet i kroppen.. Jag kan säga redan nu jag ångrar ingenting, allt detta har gjort mig till den jag är idag och jag är faktiskt rätt stolt över mig själv, att jag tagit mig igenom allt detta på bara 3 år, helt fantastiskt. Alla har man upp och ned gångar i livet, jag är både ledsen och glad över att jag fått gå den hårda vägen, jag var tvungen att växa upp väldigt tidigt..Min resa är inte slut här än, vad ligger framför mig är en fråga? Många tuffa nya utmaningar som jag får slå mig igenom, om jag klarat allt detta hittils ja då klarar jag nog allt.

Jag hoppas ni vill fortsätta hänga med på min konstiga och roliga resa, för det kommer att komma mer absolut, mer att berätta om, vardagliga små saker som är värda att skriva om.
Sen vart resan bär av, det vet man aldrig. Jag är en velig person som jag skrivit tidigare, vips så kanske jag står på andra sidan jorden. Man vet aldrig och det är ju det som är så himla spännande..



Innan jag lämnar detta inlägg åt er så vill jag passa på att tacka alla som varit där för mig, som hjälpt mig genom mina svåra stunder, som förgyllt mina dagar, som brytt sig. Alla runt omkring.. Det är mycket tack vare er också att jag tagit mig igenom allting hittils, även om jag velat ge upp världen så har ni inte gett upp mig och min tacksamhet till er alla kommer aldrig att kunna beskrivas i ord, jag hoppas att vi får ännu fler stunder vi kan sitta och prata om, skratta åt och påminna oss själva om när det är sådär extra jobbigt.

Detta blev nog ett av mina längsta inlägg, men hoppas att ni orkar läsa och att ni kanske förstår mig lite mer, eller ni kanke helt enkelt tycker att det är kul att få lära känna mig genom det jag skriver.

Men jag följde mitt hjärta
Jag lydde vartenda slag
Ingen hade väl sagt mig
Att stark kan förvandlas till svag
Över en dag


Sen måste jag bara säga detta, att mina föräldrar är GULD, verkligen guld..man kan inte ha bättre verkligen inte, anledningen att jag kan sitta här idag och skriva allt detta, att kunna gå tillbaka och minnas är tack vare dom, utan dom skulle jag sitta hemma i Malmberget och troligast ha en helt annan historia att berätta.
Ni är bäst, som alltid stöttar mig och hjälper mig på vägen, även om jag kan vara en jobbig människa att ha och göra med ibland så hoppas jag ni vet att ni är mina stjärnor..


Godnatt mina vänner..


Jag 2009





Stört

Jag är nog den stördaste person man kan känna, helt klart..100 poäng till mig för den och jag går aldrig ut genom dörren igen något i den stilen.
Aja, det är bara att konstatera, det finns ingen som är som jag..

Aja leave it behind, får börja på ny kula då..Har så himla svårt att bestämma mig för vad jag vill..Handboll? Eller inte handboll? Jobba utomlands eller inte jobba utomlands?
Plugga eller att inte plugga? Jag vill göra något nytt, och när jag får tankar på annat så märker jag att allt bara går åt h-vete, släpper det mesta men nu är det inte så längre, jag får ta mig i kragen göra det jag känner för att göra ..

Sluta vara så jävla mesig helt enkelt..


I admit that im a lazy person, of course im just talking about today

Så nu sitter jag här igen, var upp tidigt imorse och körde med bilskolan, hann även med att köpa mig nya handbollsskor behövs verkligen.
Sen kom jag hem slängde mig i sängen och sov tills nu, det var som om all ork bara drogs ifrån mig har haft lite sena kvällar hit och dit på senaste tiden och min sömn har inte varit den bästa. Ska ju även jobba imorgon så det var nog bra att jag sov nu under dagen, skönt hur som helst :)

Helgen kommer att tillbringas i skåne med laget, ska spela mot eslöv och såklart en hel del träning.

Mamma fick tydligen även ut massa av regina också, det är ju alltid kul.. Jag tänker också ta mig förbi henne nästa gång jag är hemma, hur det än ska gå men ska prata med mamma om det iallafall, känns som att jag hade behövt lite vägledning just nu.. Måste ta och lyssna på det förra bandet, spännande ..

Nu däremot ska jag äta, har träning snart..

Nygjort hår

Yesbox, idag har jag återigen varit på Björn Axens salong och fixat mitt hår, härligt nytt och skönt.
Blev ljusa toner återigen trivs bra i det och klippte av en hel del av mitt slitna hår så nu är det fräscht igen..Skönt är det:)

Sen på tal om hår så var även Carolina Gynning där och skrev autografer, bytte även om på salongen sen innan hon skulle iväg igen, riktigt snygg är hon älskade verkligen hennes hårfärg underbar chokladbrun, men liten var hon otroligt liten tjej. Nätt i kroppen. Däremot klackarna, haha jag kan gå i klackar men de där klackarna skulle jag aldrig klara av helt galet, men snygga ..

Sen så har jag även hunnit träna, cp:a mig lite också, jag är en riktig fegis kan jag konstatera efter idag..skäms på mig själv !

Nu ska jag kila, vi ses och hörs


Only you

Only you med Joshua Radin är riktigt bra:) finns massa låtar med hnm som är riktigt bra, har nog fastnat för dom lite grann..
Så nu är jag uppe sent igen, inte bra Emma inte bra..Ska upp imorgon och ta mig till frisören, får se vad det blir denna gången men förhoppningsvis något bra som alltid, brukar alltid gå nöjd därifrån iaf..
Får hoppas på det denna gången då med..

Så whats up with you guys?

Så längtar redan tillbaka till sthlm, kanske blir en tripp dit snart igen. Det får man verkligen hoppas..
Linn är alltid lika trevlig att umgås med..

Nu däremot ska jag sova, från inget till allt..Godnatt

RSS 2.0