Im your biggest fan

Sitter faktiskt och lyssnar på Lady gaga - Paparazzi live versionen från VMA den är faktiskt helgo och hon är faktiskt riktigt bra live..

Har hunnit vara och fika med Julia också, verkligen trevligt vi hinner inte ses så ofta och det är jätte tråkigt vi får ta och göra om det oftare tycker jag..Vi får sluta vara så upptagna hela tiden..
Hitta iallafall ett bra underlack idag från O.P.I. behövdes verkligen.

Har även snart packat klart, packa är ju så tråkigt och jag är inte bra på det antingen så tar man med alldeles för mycket eller så tar man med alldeles för lite så jag tänkte faktiskt ta och försöka med lite lagom den här gången, snåla ner och lite så man inte tar med halva garderoben för allt använder man ändå inte ..
Man släpar med saker helt i onödan..

Ska blir skönt att träffa familjen igen faktiskt, saknar dom och Mira såklart hon är alltid lika glad av att se en..
Får försöka hinna träffa lite folk snabbt också, vänner, Marit, släkt osv :) Blir fullspäckat detta ..

Ikväll blir det ledig kväll, blev ingen utgång jag kommer aldrig orka upp imorgon då..för jobbigt för mig..

 

Sitter här och får massa backflashes from Polen..Saknar det verkligen var skit kul att åka iväg och det var ju kring denna veckan vi drog oss ditåt också har jag för mig, gud vad kul vi hade samtidigt som vi fick uppleva massor med hemskt.. Kan erkänna att shoppingen stod för topp 1 medan de andra ligger lite längre ner, fast auschwitz var värt att se, man fick sig en tankeställare, en rejäl en man förstår inte hur hemskt det är förrän man varit där och fast man varit där kan man ändå inte förstå att det verkligen existerat..

Åh vad jag längtar tillbaka, var verkligen superb, sen tycker jag faktiskt polen var rätt mysigt också, allt gammalt det var ju charmen i det hela, all skitfrukost man fick leva på=P I liked it..

Nu ska jag fortsätta min underbart tråkiga packning.. ses

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0