Hålla klaffen

Jaa ibland borde man nog bara vara tyst och filosofera för sig själv lite .. man vet aldrig vad det man säger kommer och hur det sägs heller till andra, folk har ju en tendens att lyckas förvränga saker till något helt annat än vad det egentligen är .. (Missuppfattningar) så min teori angående detta är nog att helt enkelt att inte berätta allt inte ens till dom man litar mest på för då kan man vara säker på att saker och ting stannar som dom är .. Precis som man vill ha dom med..

Nu däremot ska jag bege mig mot jobbet, jobbar till 22:00 ikväll och sen börjar jag 07:00 igen..härligt va ?! NOPES inte det minsta..

Ha en go lördag allesammans


När en sak tar sig mot sitt slut, börjar något annat, något nytt..

Jag har en bakis dag idag, men vilken trevlig kväll jag hade igår .. kan inte säga mer än så :) Hamnade på Magnus & Magnus först på någon trevlig after work, sedan bestämde vi oss för PC och efter det blev det en snabbvisit på Hard rock och till slut avslutade vi kvällen på Lounge som faktiskt blev en riktigt lyckad kväll

Idag har jag bara legat och sovit och kollat film .. börjar känna mig bättre nu faktiskt ..

Hoppas att vädret bara skulle kunna vända..

En riktigt topp kväll med min kära Elif, den kan inte sluta bättre med att jag gör taxichauffören arg genom att guida honom helt fel när vi ska hem, åt helt andra hållet än jag bor .. Tur att han hade lite kvar av sitt humör iaf:P

Turn this car around



If words can be unsaid
If goodbyes can be undone
I promise i´ll let
Let you know you were the one
I know I said this was the end
And as you watch me drive away
My minds on the pedal but my heart is on the brake

Just when i break away, I hear myself say
Wait, its never to late to let your guard down
Think i better turn this car around
Cause I cant take, watching you fade into the background..

Don't take long to learn, what you just can't live without
It's only a minute, but my heart begins to pound
Like I'm allergic to the space, that I'm in when you're not around
You wouldn't believe this, but the silence is so loud





I used to save the problems for another day ..

Har varit en riktigt pissig dag idag, har varit arg, förbannad ja alla möjliga känslor .. Måste kolla om jag kan byta område på jobbet för det här funkar inte, även om jag gillar mina kära tanter.. :(

You dont know what you got until you miss it alot ..

Jag är så less så det går inte att beskriva på allting just nu, bara less ..
vart tusan försvann det där goa humöret som har funnits omkring mig den senaste månaden ?! Får hitta tillbaka dit tycker jag .. men ibland får man väl intala sig själv att det är okej att ha sådana här dagar..

Ta mig härifrån, gärna till månen tack :)

En seg lördag blev till en bra lördag

Jaa hann med rätt mycket igår faktiskt, trodde kvällen skulle bli lugn och sådär men så blev det icke.. blev till bryggan och nivå istället, även vicktoria hanns med, träffade massor av vänner som man inte träffat på ett tag det var riktigt trevligt :) Plus att jag fick ett vatten glas hällt över mig, det var ju också något nytt..tur nog var tröjan svart

Hade iaf kul och det är ju det viktigaste, kom hem helskinnad med och pappa fick komma och öppna för mig mitt i natten, stackarn..

Ska fixa klart i lägenheten idag tror jag iaf när det är sånt här pissigt väder . . så allt blir klart, plocka i ordning och så känns som att det behövs..

Min lägenhet är igen proppad med saker just nu, men men så är det när man har folk på besök och håller på att göra om:)



Jag igårkväll :)


Massor att göra

Har hunnit vara på Ullared idag, ikea, jysk och clas ohlson .. Mycket har vi hunnit med idag, med tanke på att mina föräldrar väckte mig sisådär 7 imorse eller nåt, dötrött har jag sovit i bilen på vägen dit och hem ..

Fick med oss lite grann inte särskilt mycket från ullared men lite annat smått och gott och måste säga att mitt sovrum är snart helt fantastiskt, väntade mig inte såhär bra resultat så ja jag är super nöjd verkligen:)

Idag, ja vad händer idag?! Har vänner som ska ut men frågan är om jag själv orkar.. tror icke detta får se vad som händer..


Who knew

You took my hand, You showed me how
you promised me you´d be around

I took your words and I believed
in everything you said to me
If someone said three years from now
you´d be long gone

And that last kiss i´ll cherish
until we meet again
and times makes it harder...

I JUST DONT BELIEVE YOU..SORRY..




Varit på Pink ikväll helt underbart, hade kunnat gått på hennes konserter om och om igen..andra gången jag såg henne, först i globen nu på ullevi och alltid lika underbart är det.. vilken röst, vilken konsert, vilken känsla ..jaa

Vad säger man?! Man får sådan energi till massor som man lagt åt sidan, helt fantastiskt, kanske tar tag i mina planer snart och flyttar till USA ändå, man vet aldrig jag är en rätt så spontan människa och varför inte? Jag menar kan bara komma på ett enda skäl till att inte göra det, lämna alla här men samtidigt så skulle det vara helt underbart ..

En ny start på något riktigt bra.. känns som att jag kommit en riktigt bra bit på vägen och varför inte göra detta ännu bättre ? Vad har jag att förlora ?



Hur som så ska jag gå och sova, skulle bli utgång men frös och insåg att det faktiskt inte är så värt det i slutändan när man dagen efter kollar på kontot .. sparar hellre till min drömmar;)

Hade gott allesamman, sov gott framförallt ..


Orkar inte med träningsvärk

Jaa jag orkar inte med sådan här träningsvärk har ont i varenda muskel just nu, vad gör man åt detta??! Joo man tränar tydligen mer, annars får jag la dras med denna träningsvärken i flera dagar och det känns ju mindre kul kan man ju säga..

Imorgon ser det ut som en heldag vid havet, sol och bad hade jag då tänkt mig och jaa jag hade ju också tänkt att få lite färg kanske ?! Det vore ju inte helt fel ..

Har även köpt färg och tapeter nu till sovrummet och det kommer nog bli kanon tror jag, hoppas jag iaf..förälskade mig i ett par tapeter med färger som jag absolut inte skulle ha, se så det kan gå ;)

Jag är urtrött konstant just och har ingen aning om varför, såhär kände jag mig i vintras med där vid jan-feb, trött trött trött och den där tröttheten har jagat ikapp mig, hade kunnat gått och sovit vid 19 idag och ändå varit trött imorgon.. mamma, pappa och lillebror åkte just ut till Lerum för att kolla nån bmx bana el vad det nu var och jag blev kvar här, det tackar jag gudarna för..

Mina fötter gör ont, mina ben, min rygg, mina armar kan ju förkorta detta med hela kroppen istället..

känner mig dessutom trött på allt folk som bara snackar och snackar och snackar jaa skit pratar jag då om, hur orkar man?! Bra fråga, jag orkar knappt lyssna längre, inte bara på sånt som handlar om en själv utan om andra med, man blir så trött.. frågar sig varje gång?! Kan det där verkligen stämma? Kanske ska gå i ide som björnarna el något ..slippa allt tjööt

Aja nog nu fick jag gnälla av mig lite, avreagera mig .. Hade så gott :D

Jag är en död människa

Jag är en mycket trött människa just nu, tog bilen ut till Kungälv vid 10:30 för att ta mig ett rejält backpass .. och tro mig det blev ett rejält backpass, satsade på kvalite på varje hopp och löp och när jag hade kvar ca 20 utfall i slutet efter alla 80 st innan så orkade jag knappt ställa mig upp ..

Detta körde jag idag:
2,5km uppvärmning
5 st 20 m
5 st 10m
5 st snabba starter 10 m
5 st baklänges

Styrka:
100 skridskohopp
200 enbenshopp
100 utfall

löp tillbaka..

Observera att allt detta sker i brant backe :) Valde att hinna andas ut lite och göra varje hopp lika bra som det första och jag har ändå tagit mig igenom detta passet trött innan men efter denna gången så kan man inte ens kalla detta trötthet, orkade knappt gå..Men om det gav;)

Nu ska jag och kika tapeter och sånt kul, hade gott..


You got growing up to do

Nu har jag just gjort mig i ordning, om en timme ska vi överraska Emelie med något riktigt gott .. Trevligt blir det, jag och nicole och emsan..
Mina föräldrar har även kommit nu, skönt är det .. så vi får se vad vi hittar på denna veckan men det blir nog bra :)

Vet inte så mkt jag ska skriva idag så lämnar det blankt resten istället så kanske jag har något kul att skriva om senare när jag kommit hem igen :)

I take a walk ..

Jag har haft en riktig kanon helg faktiskt, har hunnit med massa saker och en av alla dessa saker är att ramla baklänges på klippor ut i havet ..hade gärna filmat det, måste sett otroligt roligt ut fastän det gjorde ont ..

Varit och firat emelie idag hos Andreas, trevlig kväll :) Blev dock inget kvällsdopp, frös för mycket och ska upp tidigt så jag ville hinna få mig lite sömn också

Hoppas er helg också varit bra, sova nu ..återkommer imorgon när tröttheten inte tränger på ..

At home after a really good friday

Kom hem för en stund sedan, hade en kanon dag igår..Tack så mkt Joakim, Emelie och Anders för att ni gjorde min dag och total lurade mig ;) Vi åkte ner till Falkenberg iaf och jag trodde vi skulle bada och sen käka go mat och lyssna på något band Anders kände men så blev det icke..

Vi åkte ner till Falkenberg och så bada vi och hade det trevligt i värmen sen blev det teater eller vad man nu ska kalla det En mor till salu iaf på vallarnas teater :) Sjukt rolig .. mycket skratt iaf

Sedan tog vi tåget tillbaka till Göteborg för utgång som då inte blev någon utgång utan vi tog oss en promenad ner till hamnen i Eriksberg och satt där och drack lite vin och snackade och bara tog det lugnt.. Kanon om inte annat:)

Nu däremot tänkte jag hoppa i duschen känns som att det behövs ..

Hoppas ni hade en bra fredag för tro mig det hade jag :D finns massor med bilder från gårdagen uppe på facebook..






Who do you think you are?!

Sitter hemma och väntar till att den där förbaskade klockan ska bli tolv så jag blir upphämtad här hemifrån jag är faktiskt super nervös, inte för att jag kanske borde vara det men jag äre ändå, älskar överraskningar vad det än är och denna har jag gått och väntat på sen den 24 april och nu är det denna dagen så vi får väl se vad dom små trollen har kokat ihop;)

här har ni mina ny inköpta skor iaf, bilden gör dom verkligen inte rättvisa men i verkligheten så MUMMA säger jag bara :D



Klacken, ja jag tänkte såhär "Okej Emma den är jävligt hög och den är jävligt smal dessutom men vatusan jag får helt enkelt utesluta att kunna springa och jag får helt enkelt gå lite långsammare..så min slutsats blev att det var värt det ändå;)"

Men dom var rätt sköna iaf när jag prova dom men vi får väl se .. är iaf äktaskinn och det är bra för då töjer dom sig lite efter fötterna :D

goooosh, jag klev upp vid 9 för jag trodde vi skulle iväg vid 11 och nu blev det 12 istället och jag är så rastlös, i tristess och jag bara går in på de vanliga sidorna ett tiotal gånger i hopp om att det ska ha hänt något nytt ..

Försöker roa mig med gammal musik och min härliga dans, ja grannarna må tro att jag är galen ;)


True Colours

I see your true colours shining through




Godnatt

Lovekiller

Ärligt talat, jag älskar mitt liv just nu .. jag bara gör det :D

Har fastnat för en låt med Darin:P galet.. Lovekiller heter den, påminner om någon annan låt men kommer tusan inte på vilken, men den är bra iaf .. medryckande;)

Var inne i staden idag och fikade med Emma och Beatrice en mycket trevlig dag har det varit, träffade även Julia och Timmie en stund, det är så kul att träffa alla som man inte ser så ofta, saknar dom mycket ..
Gick igenom Zara där jag slängde med mig en vitkavaj och sen tog jag mig till Topshop där jag även slängde med mina drömskor som var nedsatta till halva priset .. haha sedär att jag handlar fast jag inte har pengar .. dåligt samvete har jag nu också, men ibland får man synda lite tycker jag ;)

Nu är det stopp på min shopping iaf, får leva med det jag har redan .. Går det?!;) Som tjej.. Svar: NEJ, vi vill alltid ha nytt ..

Nu ska jag byta om, börja promenera till sportlife där jag ska möta upp nicole för att ta oss ett gott gympass sen kanske det blir ett glas vin och trevligt sällskap? Vad säger ni?! trevlig torsdag om inte annat.. kunde inte blivit en bättre dag ..

Kan inte få nog av dessa underbara skapelser, skooooor :D

Bätte än mat till och med:P


Heartbreaker

Idag jobbar jag kväll, börjar om en stund..tänkte att jag går ner tidigare så kan jag och Elin sitta och prata lite innan vi sätter igång att jobba, ventilera sig lite kanske jag kan kalla det :D

Och vet ni va blev helt chockad igår en vän till mig eller en väldigt "gammal" vän till mig hörde av sig igår, en tjej som gick i min klass i 5an som jag stod rätt nära vid namn Beatrice hörde av sig igår och frågade om vi skulle ses, hon hade nämligen fått veta att jag bor i göteborg och att hon är här just nu, så förhoppningsvis så kanske vi hinner ses imorgon :) Herregud det var typ 8 år sedan vi sågs eller något innan hon flytta tillbaka till skåne..

Det ska bli riktigt kul och ännu en sak som var roligt var att även Mikaela hjärtat hörde av sig igår och jag hoppas vi kan ta upp kontakten igen, hade så roligt ihop förut.. saknar allt det där :)

Det mesta känna helt rätt just nu, jag är sån som alltid går min egna väg vad än folk tycker och tänker .. vad folk tycker man borde göra eller inte men man ska lita på sin egna magkänsla det funkar alltid, inte tveka så mycket och bara göra istället .. göra det man själv tycker passar en bäst..

är helt ok väder idag men känns skönt eftersom jag ska sitta på en cykel större delen av kvällen ..Igår var ju ingen direkt rolig dag att kliva upp till då det öser ner så mycket så när man bara ställde sig utanför porten så hade man behövt en handduk .. Så men överlevde den dagen med även om det regnade mkt ..

Nu däremot ska jag göra mig lunch och sen ta mig ner till jobbet, fick veta en till överraskning igår med men den nämner jag nog på måndag istället då jag bestämt mig;)

 

Old times never die;)


Hallå i stuuugan ..

Idag har jag varit en riktig hurtigbulle, klev upp sisådär 06:30 och pallrade mig ner till jobbet, var där till sisådär 15:00, åkte hem packade mina grejjer och cyklade med ilfart ner till Sportlife och körde sönder mina ben som jag troligtvis inte alls kommer att orka gå med imorgon när det ytterligare vankas en jobbdag :P
Good for me ;)

Hur som så sitter en ganska så slut emma framför datorn och knapprar, tror jag varit in på facebook ett tiotal gånger hittils, går från sida till sida med en känsla av tristess.. va tusan ska jag hitta på?!

Det är måndag och jag är redan uttråkad, detta låter inte bra längtar däremot riktigt mycket till fredag, vet ni varför?! Joo för då är det min överraskning som jag gått och väntat på sen 24 april och nu snart är den här .. jag gillar överraskningar eller rättare sagt jag älskar dom..

Jaja .. hoppas er måndag är go och skön i detta underbara väder

fy och fy

Jaa man mår ju som sagt som man förtjänar idag .. och jag är ju dum i huvudet ibland va, man ska fan tejpa för munnen när man dricker så man bara håller käften, säger saker man inte menar, säger saker som inte har någon som helst mening eller ens är relevant, man bara pratar och pratar och sen i efterhand fattar man hur mkt skit man pratat på kvällen och så frågar man sig själv "va i helvete sa jag det för?! Jag tycker och tänker ju inte ens så" ?

Haha alkohol säger jag bara, det är lurigt det där med alkohol vad den gör med en..

Aja det viktiga är att man har haft kul iaf och det hade jag, träffade riktigt mycket folk man inte träffat på länge .. det var riktigt trevligt faktiskt :D Prata massa minnen osv ..

Nu ska jag fixa lite här hemma med tvätten, hade så gott allesammans :)

Somebody

Denna låten .. minnen, tankar, känslor ..

Bonnie McKee – Somebody - Acoustic Version - Ligger på spotify

Vaknade alldeles just, eller har små vaknat och somnat om igen rätt många gånger och nu sitter jag bara här framför datorn och tänkte ta och göra mig lite mat innan jag börjar packa väskan och ta mig inåt mot partille cup där vi börjar med kvartsfinal och förhoppningsvis tar den med :)

Var på bio med Emelie igår och kollade på satc 2 och den gav många skratt och tårar (från emelies sida dvs) riktigt skön kväll var det och i torsdag var det bio med Elif och då såg vi Eclipse som var en sjukt bra film :) Värd att se iaf..

Så har haft fullt upp dessa dagar, partille cup och massa bio ..och självklart trevligt sällskap ..

Nu däremot ska jag ta mig i kragen och verkligen orka göra mat.. ge mig energi NÅGON, eller någon som kommer och lagar den åt mig kanske ?! Låter ju lite bättre iofs..

Ontontont

jag har jätte ont i mitt ben just nu, skrapat upp allting från gårdagen och lite värre.. som tur är har jag emelie som lånar mig ett knäskydd tills jag skaffat mig ett eget ;) Har vunnit alla fyra hittils och har två kvar imorgon som måste vinnas så blir det kvartsfinal :)

Varit och sett eclipse ikväll med Elif och hennes vän lotta :) Trevligt och filmen var RIKTIGT bra, väntar på den fjärde filmen nu ju ..

Imorgon blir det match och kanske bio med emelie .. återstår att se..nu ska jag gå och sova så jag är pigg och kry imorgon . Godnatt med er alla

Partille cup

Det var första dagen för Partille cup och jag känner mig la inte allt för nöjd om jag ska vara ärlig, men dessutom spelade vi skitmatcher idag med så kanske därför, vann först med typ 35-2 eller nåt sånt och den andra blev la en 15-6 el så, så det var ju inga direkt höjdarmatcher ..

Såriga är benen också, fult och blodigt ..

Så hur kvällens planer ser ut är ju lite av ett mysterium .. får väl se vad jag hittar på.. nu ska jag vila och äta lite är trötter.. hade så gott :D

Goosh

Jag är en otroligt trött människa som sitter framför datorn istället för att sova, hallå allesammans vad hände där?! Tänkte ta mig ett inlägg sen lägga mig igen i sängen och sova mycket gott för vet ni jag väntar på att det ska spricka upp så solen kan skina på mig istället för alla dessa kuddmoln ;)

Vad har jag för planer idag? Vetni jag har inga planer idag det är helt fantastiskt, på senaste har jag haft planer hela tiden ,träffa folk hit och dit och jag har verkligen uppskattat det till tusen, det får ens tankar på andra håll och det är bra ..

Imorgon är det Partille cup :D kom gärna och kika förbi, ska bli så himla kul att spela hela veckan, att ha fullt schema och bara ha kul helt enkelt, kommer nog att bli tipp topp tror jag och det är ju ännu bättre om vädret bjuder till lite grann med..

"Du är precis som alla andra"

Jag är hungrig, trött och nu ska jag inte spendera denna morgon längre framför burken, ha en go dag och för er som jobbar idag ha det gott på jobbet :)


If your not really there then I dont want to be either

Har alldeles just gjort mig en stor sallad som jag ska ha här imorgon och så har jag hunnit med att steka lite kassler och champinjoner med en riktigt god sås till :) Vad duktig jag känner mig nu som tog tag i disken och det fullproppade kylskåpet så nu ser det lite mer fint ut än när allt bara var intryckt.. Hade nog verkligen behövt kasta saker därifrån men spararen som jag är har kvar massa olika sylter osv ..:S Det är inte alltid lätt

Kvällsjobbet igår gick fantastiskt bra faktiskt, det löste sig rätt så snabbt ändå även om det strulade till sig i början och mitt humör var inte alls särskilt bra, nästan skällde på folk runt omkring mig så irriterad var jag .. men hoppas ingen tog skada iaf..

Nu ska jag fortsäta med "to do list" Hade gott allesammans..

Galet trött är jag just nu

Jag är faktiskt riktigt trött idag, har legat ute vid havet (aröd) med syster och hennes pojkvän hela förmiddagen och spelat boll och haft det trevligt bland krabborna, sedan blev det lite thaimat och begav mig ut till Kungälv för träning..
Måste säga att så mkt jag svettades under den där 1½ timmen har jag nog aldrig gjort, var sjukt varmt i hallen och var dessutom trött från solen ..men man ska inte klaga när det är fint väder, hoppas på samma väder imorgon så jag kan sola lite ute och sen jobba på eftermiddagen

Nu har jag tänkt att ta något gott att äta, sätta igång en film och bara ta det lugnt här hemma, först tänkte jag på utgång men jag bangade, så blev en hemmakväll för mig själv och bara ta det lugnt för engångsskull :) Superskönt faktiskt..

Nu ska jag kila, hade gott

Black & Gold

Sitter hemma hos mig just nu och detta är då jag ikväll :)



Nu däremot ska jag sociala mig lite, hade gott..

Grown ass woman



Ohlala vilka bra dag jag har haft, hade det super lugnt och födelsedagsfika med en tant sedan begav jag , min syster och janne ut till Aröd för att plaska lite i vattnet och få lite färg :) Synd att min syster och janne enbart blir röda och att det är jag som tjänar på solen ;) Menmen

Börjar få upp en liten bränna nu känner jag, känns inte helt dumt då man jämt ser pigg ut även utan smink i dagsläget, är inte dt härligt ? :D jomenvisst..

Nu däremot ska jag göra mig i ordning, hade gott allesammans

You make it real for me

Jag vet verkligen vad jag vill, jag vet vad jag känner och tycker och tänker.. för första gången på länge känner jag mig så otroligt stark, jag står på starka ben igen och har ingen som helst aning om hur detta kommer att gå, men det är inte det viktigaste, det viktigaste är att jag vet, jag är hundra procent säker..

Livet som är här och nu kommer inte tillbaka, man säger att man har hela livet på sig osv men dt har man inte, tiden kan ta slut precis när som helst, jag kan lika gärna bli 100 år gammal som att dt kan slut imorgon men så kan man ju heller inte tänka direkt även om de där tankarna snurrat i mig tusentals gånger så är det vad jag vill göra härnäst som är viktigast, vad JAG vill, vad jag tycker och tänker som är viktigast ..

Jag kan göra precis vad jag vill, jag är nog säker men ändå förvirrad på samma gång, låter nog konstigt och går nog inte heller att förklara, någon sa till mig att mitt största misstag var att flytta hit och lämna alla nära och kära det hemma men det är så fel det kan bli, det bästa jag kunde göra var att flytta hit, vara med om allt det här, ta ett starkare kliv mot framtiden vart den än för mig så ångrar jag ingenting ..
Man ska aldrig ångra saker..

Låter kanske sjukt med tanke på att jag kanske varit väldigt negativ på senaste och funderat kring VÄLDIGT många olika saker, men vafan man får nog tillåta sig att vara nere, deppig, ledsen och allt vad det innebär för att verkligen kunna uppskatta det bra sakerna..

Jag bugar och bockar faktiskt till mig själv;) låter nog konstigt men det fanns en person där som sa "Emma, du kommer att hitta tillbaka, det kommer att bli bra" och även om jag inte trodde denna person just då så stämmer det, även om man tycker att allt det mesta är negativt och dåligt så tackar jag denna personen ändå för att ha präntat in denna jäkla mening i huvudet på mig .. För den stämmer verkligen

Nu ska jag duscha och vänta på min syster och hennes pojkvän :D

(Haha ni blir inte av med mina sentimentala inlägg ibland då och då, för det är helt enkelt den jag är) :D

I love the way you lie

Eminem – Love The Way You Lie Ligger på spotify så ni vet :)

Igår så hann jag med att jobba halvdag sedan blev det hem och snabbt göra sig i ordning för det blev nästan direkt att hoppa i bilen och köra min farmor och farfar till tåget som dom skulle ta till Ängelholm..
Efter det åkte jag hem och sov en lite stund, tog bilen ut till Ytterby för att lämna tillbaka den till Joakims föräldrar som jag fått låna :) Blev därefter upphämtad för att fira Joakims 22 årsdag i förväg ..

Blev att köpa mat på lavacca istället eftersom han bangade badet igår (mesen som han är:P) så det blev oxfile med potatisgratäng och sånt gott och massa prat mellan himmel och jord, diskussioner osv :) Sedan blev dt en lugn kväll med film (edge of darkness) Tror faktiskt jag var den enda som såg filmen eller ?!;) Men den var iaf bra..

Snart är det även partille ska bli riktigt kul att spela handboll en hel vecka och dessutom kunna sitta ute och sola (om nu vädret tillåter) äta glass och allt sånt gott som tillhör just partille cup och ledig vecka :D

I eftermiddag kommer även min syster och hennes pojkvän hit för att stanna över, ska bli kul att träffa dom, idag har jag bara legat ute och solat och förhoppningsvis har jag ju fått lite färg ändå och nu sitter jag här och kan inte bestämma mig för om jag ska sätta på en film eller om jag ska gå ut igen och göra någonting av min ledig dag?! Bra fråga..

Hoppas er Torsdag är riktigt bra och än engång Grattis till 22åringen;) Ses later ..


Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie




RSS 2.0