Trevligt

Blir att ta mig och umgås lite med Sandra, Sanna, Malin och Bella tror jag det var :) Trevligt värre..

Jag satt just och kikade på bilder på min sötnos Mira och jag tänka lägga upp några av mina favoriter på henne =)





Nu ska jag börja bege mig ner dit.. Men hoppas eran kväll blir trevlig.. Jag skriver nog lite senare om det inte blir alldeles för sent på kvällen men jag tror inte det.

Saknar förresten min älskling, längtar tills han är hemma igen..

Tjejmiddagen

Jag lägger upp lite nya bilder från igår när vi käkade tacos och kollade let's dance..





Sådär, satt även igår och kollade Juno en film jag laddade upp den var faktiskt riktigt bra, handlar om en tjej som blir gravid utav misstag och bara är 16 år.. Den borde ni se om ni nu inte redan har sett den.. Ska sätta någon ny film på laddning har redan en jag ska se senare..

Nu ska vi börja bege oss ut till vår stuga ska vara där under dagen, så jag återkommer nog senare ikväll och uppdaterar om hur min dag har varit.. Ska nog senare vara med Sandra och de;)

Nu drar jag mig ha en underbart Lördag..

( Saknar dig vännen, Tänker på dig hela tiden )

Fredag morgon

Jag har alldeles just varit och promenerat upp till Hirvas heter det ett litet fjäll här uppe, det var skönt att få lite motion och min fot klarade av det galant :) Bara svullnade skulle gå ner så skulle det vara skönt..
Klev upp typ 8 imorse och åkte ut vid halv 9 för att promenera med pappa, mamma och Mira :) Underbart väder ute idag hoppas det blir lite varmare bara..

Är även tjejkväll ikväll hemma hos Sissi, blir nog några tjejer som ska käka lite gott och sitta och snacka bara =) Trevligttrevligt. Jag åker även tillbaka snart både roligt och tråkigt.. Menmen..

Lägger upp lite bilder från min skidåkning nu och även nu när vi promenerade .. Det är sjukt mycket snö där uppe..



 
Detta var då vår skidåkning för någon dag sedan hos min morfar :)

Nu kommer min underbart fina tårta jag gjorde till Janne när han fyllde 25 =)



Och nu vår promenad upp på Hirvas :)



Och en underbar bild på min sötnos och sen en bild på mamma och hon..



Hoppas ni kan njuta av några fina vinterbilder.. Nu ska jag bege mig till gymmet tror jag =) Jag återkommer..
Ha en underbar dag och hoppas eran är lika solig som våran



Jag hittade mina outfits..

Jag hittade verkligen min stil här =) Underbart..om man bortser från hennes pannband, det var inte jag alls..



Jag älskar verkligen mitten bilden, den är helt perfekt, helst jeansen dom är verkligen ursnygga..
Nu är det bara kvar att tokträna till sommaren, jag har ju haft sådan otur hela tiden med allt och foten igår och så, så det suger men det är bara att fortsätta det ordnar nog sig =)
Ska kanske ha en liten "tjej" kväll ikväll med Sandra och Stina, ska bli supermysigt..

Ha en bra Torsdag..

Morron

Nu sitter jag här och kikar igenom lite favorit skor så hittade jag även en super söt klänning jag hade velat ha från ..Asos :) Men det är väl bara drömma vidare tills jag har börjar jobba eller rättare sagt fått gjort mina sommarjobb då kanske eller så ser jag till att lägga pengar på min drömresa till USA istället =)

Här kommer lite snyggingar



Och så en till snygging och jag bara älskar hennes outfit här =)



Nu ska jag på gymmet och träna lite armar eftersom min fot är uppsvälld sen stukningen ännu får la göra det som går med benen :P

Jag återkommer lite senare..

Godnatt

Ett liv utan dig, jag vill inte tänka tanken. 
Att förlora dig min vän är som att kapa ena handen
Sticka kniven i ryggen, jag kan inte tänka tanken,

Jag tänker tillbakapå det du och jag gjorde tillsammans, du vet vad jag menar.
Allt jag har sagt har jag faktiskt menat.
Det enda jag har kvar är det finaste jag har, det är minnena med dig
och dom kommer alltid att leva kvar

Du är en sån som måste finnas, men nu så är du borta..
Gud vad jag saknar dig, varför finns du inte här?

Natti natti min vän..

The passenger

Det är verkligen din låt, jag får rysningar när jag hör denna låten, den ger mig sånt rus i hela kroppen den får mig så glad men samtidigt så ledsen just nu..
Jag tänker aldrig vakna upp till verkligheten, detta är bara en mardröm..

image222

Iggy pop - the passenger ( Tillägnat Erock Stillström, en av mina bästa vänner, du lever inom mig)..

who knew

You promised me you'd be around

remember when we were such fools
and so convinced and just to cool
i'll keep you locked in my head
until we meet again
and i wont forget you my friend..

i would give ANYTHING to have you around..



Dagarna bara går förbi som om ingenting har hänt, världen bara fortsätter snurra på.. Men jag står utanför just nu och vill inte hoppa in
igen känns det som, världen är inte så som man skulle velat att den skulle vara...





I dont want to be

Det är så jag känner just nu..

Men det är inte därför min rubrik blev som den blev just nu utan jag satte på den här låten med Gavin och jag kom på att första gången jag hörde den var i Brokind och det var även där jag nötte ut den för både mig själv och alla andra.. Vilka minnen jag vill inte tro att allt det där bara är slut .. Allt är väl inte slut men det är ju inte samma något mer jag menar det var ju Erock som gjorde allting, det var ju han som drog igång stämningen det var han som gjorde mina somrar till det dom vart till, mina BÄSTA somrar EVER..

Det är så sjukt vad mycket vi gjort, vad mycket galna saker som jag menar ingen annan skulle någonsin ens komma på tanken att göra något sånt, jag kommer ihåg när jag och du skulle promenera och panta en skottkärra full med burkar och flaskor för att skaffa lite frukost så gick vi där med den där jäkla skottkärran så kom vi fram till affären i Brokind så skulle det ta århundrande där för dom hade ingen pantmaskin så vi skulle fått räkna burkarna och så, så då var det bara att ta oss vidare till Bestorp istället och vi blev bjudna på skjuts dit ut eftersom det var en bra bit dit så kom vi fram pantade det vi kunde panta och så var det bara att börja promenera tillbaka, så kommer DU på iden att vi skulle lifta så gör vi inte det då? JO, allt händer ju med dig så liftade vi tillbaka till Brokind, alltså allt sånt där, vem ska jag nu göra sånt med?

Vem ska jag jaga kor med, springa i hagar med och träna tillsammans med, det finns ju ingen som du .. Det finns ingen som någonsin kommer ta en sådan plats som du har tagit i mitt liv.. Varför Erock ? Jag får så himla ont när jag tänker på det, hela kroppen värker från topp till tå..
Kom bara tillbaka jag skulle GE VÄRLDEN för det, snälla? Jag orkar inte gå igenom sådant här något mer, det är liksom en gräns där man känner "no more" och nej jag vet inte vart min värld är just nu det känns som om den bara rasar bit för bit..

image220

I want you back ..


Tankar

Nu sitter jag och tänker på dig igen, jag förstår det inte jag vill inte förstå det.. Man går igenom dessa dagar och försöker liksom bara tänka på annat för tillfället, att hitta något som gör så att man får fokus på något annat.. Du finns i mina tankar hela tiden jag menar så fort någon nämner något typ skit grej eller nåt så kopplar jag ihop det på något sätt med dig och då kommer de där tankarna och känslorna fram ..
Man försöker gömma sig men det finns som ingenstans att gömma sig.

Jag blir så arg, det finns så mycket jag blir så arg på.. Gaah, jag vet inte vad jag ska göra med dom känslorna, jag vet inte om ni är helt iskalla eller om ni helt enkelt inte bryr er.. Erock jag fanns för dig, jag fanns ju där jag BRYDDE mig till 100 och mer, jag vill ju att du bara skulle kunnat prata med mig jag vela ju hjälpa dig men hur skulle jag ha gjort det? Jag förstår dig så, det är helt sjukt..Allt detta är helt sjukt !

Nu sitter jag bara och tänker, ska alldeles strax gå och sova kom alldeles just från Sandra har suttit där och pratat lite granna så får väl se vad som händer imorgon kanske hittar på något med henne om hon har tid och Stina förstås hon hänger väl också på hoppas jag =)

Nu ska jag ta mig härifrån och natta tror jag elller så kommer det väl ett till inlägg vem vet:P

image219

Det där känns som igår :(

Lov =)

Ja du, lov vad ska man säga det är nog det bästa som finns, man får tid att återhämta sig göra sådant man inte annars hinner med och helst av allt bara vara lat =)

Jag ska snart och kolla handbollsskor med pappa eller blir det ett nytt virusprogram istället, jag kan ju iofs använda mina gamla handbollsskor tills vidare det är ju inte så mycket kvar av säsongen men vi får la se vad jag bestämmer mig för :)

Ska sen till Stina och umgås med henne så det blir nog trevligt tror jag =)

Dock åker hjärtat mitt utomlands idag usch nej det är inte bra för då kan jag ju inte få tag i honom om jag inte nu vill betala en del av mamma och pappas telefonräkning sen så jag skippar det, det är ju tur att sms finns iaf..
Kommer sakna honom sjukt mycket !

Nu ska jag bege mig jag återkommer lite senare med lite nytt.. Hade gott tills vidare ..

- im watching you

/ Hjerpe

(Hoppas du sover gott min vän)

Godnatt

Innan jag går och lägger mig tänker jag lägga ut lite kläder, jag har redan en av jeansen härifrån och jag är supernöjd det ska bara töjas ut lite så det blir bättre=)

Natti på er allesammans.. Jag ska även försöka sätta ihop mina "pojk" favoriter eftersom jag bara annars visar till mig själv ..



Godkväll

Nu är jag trött och jag ska faktiskt gå och sova nu vid denna tiden, jag tänker absolut inte vara uppe länge ikväll eftersom jag inte ska vara dötrött på dagen..

Idag blev det helt ändrade planer, jag åkte och käkade lite middag med Stina, Sandra, Linn och Sanna och det var trevligt=) Sedan vandrade vi runt lite i olika affärer jag hittade mig ett par örhängen och en bok, femte boken av Gossip men det blir inget läsande idag eftersom jag är superduper trött..
Efter det har jag varit och tränat och jag lovar jag är nog den mest otursamma person just nu, jag stukade foten idag också samma fot på det skadade knät, hur ska detta sluta? Aja får se de som att jag kommer bli sjukt stark i mina armar om inte annat :P

Imorgon får jag se vad som händer, ska kolla på ett par nya handbollsskor med pappa eftersom det inte funkar att ha mina springskor längre, hoppas knät håller då och att jag inte får ont av handbollsskorna för det fick jag tidigare, så det blir ett par nya förhoppningsvis om jag inte hittar några här gör jag nog det nere i Götet.. Ska kanske och promenera upp för ett jätte högt berg imorgon om min fot tillåter med mamma och nån och Mira:)

hoppas eran dag har varit super, min har varit till och från =)

( Erock, jag kommer alltid fråga mig varför )

- im watching you

/ Hjerpe

Morning Morning..

Lyssnar Rihannas nya singel om och om igen snart sitter den inprintad i huvudet och jag kommer vara less när de börjar spela den om och om igen på radion så är det oftast tyvärr:P

Jag sitter just nu och kikar runt lite på olika affärer och detta var vad jag hittade från Indiska =) Kanske något ni tycker om?



Nu ska jag bege mig och göra mig i ordning, hade tänkt fixa tårta till Janne idag och sedan ska jag ut och äta med tjejerna om jag hinner :) Jag hoppas på det iallafall.. Blir träning ikväll återstår att se resten..

Hoppas ni får en bra morgon vi hörs lite senare..

(Saknar dig vännen)..

- im watching you

/ Hjerpe

Grrrr..

Grr säger jag bara på bloggen allt bara krånglar hela tiden, jag menar nogg kunde man bara inte lägga upp några bilder osv på men det krånglade aldrig såhär mycket som blogg gör.. skärpning nu på er webbmasters..

Jag fixade iaf ett inlägg fyllt med mina sommar favoriter osv .. men jag får la försöka få upp inlägget imorgon istället krånglar kanske inte lika mycket då förhoppningsvis..

Godnatt på er..

- im watching you

/ Hjerpe

(Erock, im thinkin of you, every minute, every day)

Mina sommar favoriter

Jag var inne och kikade lite på Victorias Secret min favorit bland kläder, skor osv =) så fick jag iden av att jag bjuder er på mina sommar favoriter och allt kommer just från VS..









Oj detta blev en lång rad med bilder, visste inte att jag samlat ihop mig så mycket..
Men hur som helst hoppas jag ni hittar något ni kanske också tycker om.. Detta är verkligen sommar för mig, så jag får se till att införskaffa mig lite grann och eftersom jag kanske tar mig till USA nu i sommar eller till hösten så kanske jag får tag i några av mina favoriter man får ju alltid hoppas och jag hoppas det blir av med denna resa verkligen för jag vill så himla mycket =)

Jag saknar dig Erock, tänker på dig varje dag ..

Nu ska jag gå och sova, ni får sova så gott och dröm sött.. Hoppas eran Måndag har varit bra och att ni också har haft soligt och fint som vi har haft här uppe i norr ..
Julia hoppas du har det roligt i Torsby;)

Natti..
-im watching you

/ Hjerpe

Första idag..

Detta är mitt första inlägg idag eftersom jag har haft fullt upp sedan imorse.. jag har hunnit vara och träna och det var skönt men jag vart trött körde stenhårt mina armar och sedan efter det åkte jag, mamma, syster, lillebror och mira (min hund) till min Morfar och hälsade på det blev promenad och tro det eller ej lite längdskidor för mig, jag lägger upp bild sen:P Det såg lite roligt ut det var ett under att jag ställde mig på ett par längdskidor efter alla dessa år jag har faktiskt tränat lite längd men det var inte särskilt långvarigt som alla andra min sporter jag "provade" när jag var liten=)

Snart ska jag till Stina, jag har just varit och duschat och ska fixa mitt stipendium sedan blir det väl att ta mig till henne.

Jag återkommer lite senare ikväll med en lite bättre uppdatering..

Saknar dig vännen :(

- im watching you

/ Hjerpe

Aja..

Ah nu fastnade jag här ändå av att titta på nya bikinis, men hur som helst så bjuder jag er här på några av mina favoriter.. Titta och njut, de är helt underbara.. Efter detta så ska jag sova..
Godnatt på er..





/ Hjerpe


Spending some time

Just nu sitter jag och funderar på vad ni två gör där uppe, om ni har det roligt och sitter och skrattar eller om ni sover precis som vi gör eller om det är ett sånt där paradis som man drömmer om eller om det är precis som här fast någon annanstans? Det är frågor som går in och ut genom mitt huvud just nu..

Efter att tänka på allt detta och känna den här tunga känslan i kroppen så kände jag idag att jag var fysiskt och psykiskt slut, först nu så är mina krafter lika med noll.. Det är som om ingenting fungerar just nu och när jag somnar så känns det som himlen det är så skönt så jag hade kunnat sova flera dagar i rad, men det är väl såhär det är? Jag har inte ens gjort något som är särskilt jobbigt alltså träning eller så men det sitter väl där i kroppen ändå tror jag..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller längre, det är som om det inte finns så mycket jag vill skriva just nu om detta.. Jag vet inte jag är såkallat "speechless" , Min vän - jag förstår det inte !


image180image181

Nu ska jag gå och lägga mig är otroligt trött, dessutom måstej ag orka upp imorgon för lite träning och så det känns som om det behövs.. Hur som helst hoppas jag eran Söndag varit en super duper söndag..

- im watching you

/ Hjerpe


Tävling

PÅ tal om att jag ville tänka på annat just nu så var jag runt lite och kikade i olika bloggar så såg jag att ingen annan än Kenza hade en tävling just om skinnjackor och eftersom jag inte hittat någon som jag riktigt tyckt om eller velat lägga pengar på så tänkte ja, varför inte vara med i den:) Det skadar ju inte alltid så jag håller tummarna på att hon väljer mig;)

Jag tipsar även er att vara med och tävla, kanske skickas det hem till någon av er en underbar liten skinnjacka som även jag trånar efter :)

gå in på hennes blogg..

http://Kenzas.se




Nu återgår jag till att göra mig i ordning för att laga mat ..

Ha en bra kväll..

/ Hjerpe


Tänka på annat

Jag försöker just nu att bara tänka på annat, sitter och lyssnar på en av Rihannas nya singlar (Take a bow), den är bra och den hjälper faktiskt lite granna..

På tal om musik så sitter ju musiken mig närmast hjärtat i intressen, tro det eller ej man skulle ju kanske kunna tro att det var handbollen men handbollen är ett intresse för mig på ett annat sätt.. Musiken gör så mycket för mig, den hjälper mig genom dåliga och bra dagar.. När men antingen bara vill gräva ner sig och blunda för omvärlden eller när man är så glad så man nästan sprudlar man vet inte riktigt vart man ska göra av den energin..

och då på tal om sprudlande så önskar jag att jag kunde vara det med dig just nu och bara sprudla av glädje och du skulle vara brevid och göra det med och vi skulle ha roligare än aldrig förr vännen, vi skulle göra så mycket..
Vi skulle leva, verkligen känna livet bara rinna genom ens ådror för att sedan få utlopp av att vara i den där totala lyckan där ingenting kan förstöra den..

im a fighter - det ska jag fortsätta vara, fortsätta kämpa för livet för jag vet att du skulle vilja det att jag inte skulle ge upp som jag gärna skulle vilja i vissa situationer.. Det är jobbigt och förjävligt vissa stunder men jag vet att det kommer bli bättre fast man inte vill tänka så just nu, men vi alla kommer gå igenom den här tiden och det är bara att kämpa sig vidare i livet.. Fast jag önskar att jag kunde få kämpa tillsammans med dig..

Jag skulle kunnat ha kämpat för dig, kämpat emot allting som satt så djupt inom dig, jag önskar jag kunde få vara en sådan person..

Önskningar, ja det är ett mysterium jag får fundera på det ..

Nu ska bege mig till min Farmor och laga lite mat till familjen sedan blir det att träna och sen kanske Stina .. Ha en bra dag alla och att ni har en fin påsk och ett fint påsklov framförallt.. Det kommer nog ta lite tid innan jag är tillbaka och bloggar som vanligt, men den tiden får det ta men jag skriver så mycket jag orkar ! Hoppas ni stannar och läser då och då ..

- im watching you

/ Hjerpe

(Livet är verkligen ett krig mellan liv och död)
image178
image179

Jag är ur funktion

Jag vet inte vart jag ska börja idag, jag tror alla dessa dagar har varit så att man inte vet vart man ska börja riktigt, vart den nya början startar ?
Börjar den snart? För just nu så ligger bara allt i mitt huvud och det känns som om det skulle sprängas snart, hur mycket mer orkar man?


Jag vill vara stark som jag oftast annars alltid är men nu är jag inte det just nu är min värld upp och ner, huller om buller och jag vet inte vart jag ska börja för att få i ordning på det igen.. Jag önskar någon bara kunde komma precis som när man var liten när mamma städade mitt rum så vill jag att någon kommer och gör åt mig, gör det jobbiga..
Men det kommer inte hända för det här är än engång min uppgift att lösa, precis som allt annat..Att ta mig igenom allt det här, det finns så mycket i mitt skafferi och jag har inte rensat det så snart blir det fullt..

Jag saknar dig Erock, jag vet inte ord kan inte beskriva, ingenting kan beskriva någon känsla just nu.. Jag och min värld bara är just nu utan dig :(

Erock dont forget to remember me up there? Promise ? .. Because i wont forget you my dear friend..

Jag ska leva för dig, det är iallafall ett som är säkert, leva livet till max göra sådant som gör ens vardag då och då till guld, något som man fick uppleva med dig du tog alltid ut en på nya upptåg och jag lovar varenda en av dom har varit ett minne för livet.. du har lärt mig så mycket, du lärde mig leva, leva mer än vad man annars gör jag önskar jag bara kunde ringa dig nu precis som jag kunde förr och vi kunde bara sitta och snacka skit och prata ut om saker och ting och jag skulle säga dig att du skulle lova mig att aldrig lämna oss .. men verkligheten är helt annat just nu :(

image177

Tack..

jag vill tacka alla som brytt sig som hört av sig och fortfarande hör av sig, det är tack vare er man orkar gå igenom något sådant här.. Ni finns inom mig..

Jag vill även tack Erock för en underbar tid vi fick tillsammans, jag var och såg på dig igår och du såg så fridfull ut, precis som om du bara låg och sov.. Men jag vet att det inte var du som låg där längre utan bara din kropp men det kändes ändå skönt att få vara och se på dig, det gav mig lung i kroppen..Jag förstår det inte fortfarande jag vill heller inte förstå det..
Men man kan heller inget annat än att lära sig leva med det..

Jag önskar bara jag kunde gjort något mer, du lever verkligen vidare i mitt hjärta och jag hoppas du är lycklig vart du än är, jag hoppas du ser ner på oss nu och hjälper oss här i vår vardag för många av oss behöver din hjälp just nu för att ens orka gå igenom vardagen..

Hoppas du sover gott nu vännen, jag saknar dig och kommer sakna dig resten av mitt liv.. Ingenting är desamma utan dig !

image176

Du har lämnat djupa spår..

Jobbigt..

Det är en lättnad att komma till Linköping.. Men samtidigt när man är här så förstärks alla minnen jag har och det gör det så mycket hårdare att ta, jag vet inte riktigt vart man ska börja, vi ska åka förbi hans föräldrar idag troligast och han hade lämnat en film efter sig till oss, hans närmaste vänner.. Jag fattar det inte, jag vill inte förstå det...
Jag orkar inte tänka på det, det gör alldeles för ont för att göra det just nu...

Jag önskar bara det skulle gått och spola tillbaka tiden, men tyvärr det går inte.. jag skulle göra allt för att bara få spola tillbaka bandet och ringt den där kvällen, sett till att vi skulle ha gjort någonting, jag fick ju ditt sms innan, och bara man skulle ha förstått så kanske hade jag kunnat gjort någonting ändrat på ditt beslut jag önskar jag hade kunnat det..

För just nu är det bara TOMT.. ett tomt stort svart hål...

Jag önskar detta bara är en annan mardröm som jag bara får vakna upp ur... Jag vill ha dig tillbaka, varför ?
Varför kommer alltid vara mi n frågan , en fråga jag aldrig kommer få svar på..

Jag fick låna en ängel

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid

image175

Godnatt min vän, vänner för livet var det va? Jag kommer aldrig, aldrig någonsin släppa taget om dig..
Du lever kvar i mitt hjärta och jag hoppas du är lycklig nu och att du saknar oss.. För tro mig jag saknar dig !

Left here broken

Where do I go from here, I'm so lost.
Do you know how hard it is? Finding my way through this.
It shouldn't even be like this.
I shouldn't have to feel like this


I never thought I'd feel this low down in my life.

Jag vet varken ut eller in just nu, det är som att min värld har stannat medan resten bara fortsätter snurra.. Det är en sådan där känsla av total hjälplöshet, tvivel och allt detta frågande..Jag satt igår kväll med Emelie och pratade om alla minnen och om hur egoistiska vi är i samhället, det är så sjukt vi bara tänker på oss själva hela tiden istället för att bry oss mer om de vi har vid vår sida och vi ser dom först när något sådant här händer.. Varför ska sånt här just öppna ögonen för en?...

Erock, det är inte sant, jag vill inte ta in det för om jag tar in det så måste jag erkänna för mig själv och jag vill inte erkänna för mig själv för om jag erkänner det för mig själv så blir det verklighet och jag vill inte ha det till verklighet.. Men jag är även trött på att rymma, rymma från alla dessa känslor men samtidigt så är det ju den lättaste utvägen..

Im left here broken..

Jag önskar du satt här brevid mig just nu, att vi skulle prata om hur kul vi har haft det och hur kul vi kommer ha det, jag önskar du var här för jag behöver dig här, du lyssnade alltid, när jag själv inte förstod så förstod du många gånger åt mig, så många gånger vi pratat om saker och ting varför såg jag inte hur det egentligen var? Jag hade ju kunnat gjort någonting...

Hoppas du vilar i frid vännen... Du har lämnat ett stort hål här nere hos oss, en frågan som vi troligast aldrig kommer få svar på..

image170
image171
image172
image174

It hurts..

Det gör ont, ont så in i helvete.. Det värker i hela kroppen, man skakar, man gråter, man stirrar ut i intet för det finns ingenting runt omkring en, ingen kan göra det bättre, ingen kan ta dig tillbaka.. Jag är hjälplös jag hatar att känna mig hjälplös jag hatar att du lämnat mig, jag hatar att du inte sa något men mest av allt hatar jag mig själv för att jag inte såg, för att jag inte hjälpte dig mer för jag hade kunnat ge världen men jag gjorde det inte jag hade kunnat gjort vad som helst för att få dig tillbaka..

Men vad gör man när hela ens värld rasar samma på en sekund, vad gör man när man känner det där hugget i hjärtat? Jag vet inte trots har vänner och släkt runt omkring mig dött en efter en nu det senaste året men ändå så vet jag inte vad jag ska göra.. Det är samma sak varje gång, varför lyssnade du inte på mig när jag sa att jag inte kommer klara mig utan dig? Varför lyssnade du inte när jag sa att du isåfall lämnar oss krossade...

Jag trodde inte du var allvarlig.. Men vem tror det om ens vän?

Erock du har en plats, en plats som du alltid kommer ha, den där första gången när vi träffades ute på flotten jag kommer ihåg den dagen som igår.. Jag kommer hålla dig hårt här inne, du har lämnat djupa spår..

Jag har sjukt många minnen med dig.. och jag önskar att jag kunde fått fler..

Glöm mig aldrig för jag kommer ALDRIG glömma dig.. Jag är på väg till Linköping imorgon och jag hoppas du är med mig inatt för tro mig jag kommer behöva det mer än någonsin..

image169

Erock och jag - Du var helt fantastisk, jag kommer minnas dig för den du var för jag såg dig, jag såg dig hjärtat jag hoppas du vet det.. Jag såg dig för den du var, den människan som bara väntade på lycka.. Jag hoppas du har fått den nu och att du hjälper oss här nere för vi kommer behöva dig .. Vi ses väl snart?

Nothing..

Idag, jag har inga ord..
Det är ens sådan där dag som man helst bara vill rymma, rymma verkligheten och inte komma tillbaka bara önska att man inte fanns att man bara var i ett tomrum, ja ett stort tomrum är vad jag känner nu, det finns så mycket jag skulle velat säga dig, så mycket som jag borde ha gjort så mycket som jag ångrar att jag inte gjorde..
Varför lämnar alla mig? Alla bara dör runt omkring mig..

Erock du ska veta att jag vet vilken människa du var innerst inne, jag vet hur mycket du hade där inne i ditt hjärta att ge men många som inte såg det men jag var en av dom, jag såg dig för den DU var..

Usch nej jag orkar inte ens skriva här, det tär mig .. Jag fattar inte att du lämnat oss.. Erock jag behöver ju dig, jag behöver ju någon som förstår precis som du gjorde..

image166
image167
image168


Nu snart

Nu är jag hemma igen, har varit jätte dålig på att uppdatera mig har varit hos hjärtat och sthlm så har inte hunnit det särskilt ..Men nu är jag tillbaka igen :) Såg även att jag ska ner och hämta ut min dator idag, wiiho =) jag har längtat super mycket så snart förhoppnigsvis ikväll kommer det in lite bilder osv här på bloggen från konserten :)

Nu snart ska jag på match ska först kolla matchen före sen blir det match för mig.. Det återstår att se hur den blir..

Men hur som helst så är det skönt men ändå tråkigt att vara tillbaka, det är jobbigt att vara på resande fot utan alla sina tillbehör och så som ligger hemma men samtidigt så är det trevligt med lite resande och det var super mysigt i Linköping :) Vill tillbaka snart..

Åker hem på fredag up ptill norr återstår att se hur det blir där massa träningen iallafall vad jag vet :)

Nu ska jag kila så jag hinner göra mig i ordning innan bussen går, jag updt senare, hoppas ni har haft en bra helg iallafall det har jag absolut haft :)

- im watching you

/ Hjerpe

Breakin dishes

Jag kan inte sluta lyssna på Rihanna just nu det är bara för att jag är SÅÅ partysugen just nu, och jag hoppas det blir 14 April det skulle också slå allting :) Sthlm över en helg med massa party och konsert igen det vore något det..
Jag vill tillbaka till sthlm nu det har varit 3 sjukt roliga dagar och skit snack på aftonbladet om att hon kunde ha haft mer "passande" kläder osv, vem bryr sig? Hon gjorde en sjukt bra konsert dock lite kort men jag är defentivit nöjd och hon ser så sjukt bra ut också vem bryr sig om lite kläder då? inte jag :P Jag fick det jag kom dit för..

Jag tror faktiskt många andra också var väldigt nöjda..

Och jag sitter och längtar super mycket till sommaren ifall min New york resa blir av, jag hoppas verkligen det, det vore underbart :)

Ska även beställa om min biljett till Göteborg såg just att jag skulle spela imorgon div2 mot Aranäs dock är jag inte hemma :/ aja man får ta nya tag nästa säsong istället eftersom min säsong flöd sin kos.. Har match på söndag det var det jag ville komma till därför ska jag byta min biljett mot en tidigare så jag hinner vara med och spela för jag är sugen på lite handboll just nu faktiskt eller rättare sagt massa träning :)

Nu ska jag gå och umgås med mitt hjärta eftersom han kom hem nyss från skolan och övningskörningen med bilskolan..

- im watching you

/ Hjerpe


Ohja du

image165

Snodde denna från Emmas blogg eftersom jag inte kan sätta in några bilder förrän nästa veckan när min dator kommit tillbaka och jag är back i göteborg.. men denna bild är inne på hovet. Jag och Julia
:)

Tillbaka igen efter en underbar vecka..

Det började med att vi satte oss på en 7½ timmar lång resa upp till Sthlm när vi väl var framme så möttes vi av en Linn :) Trevligt om inte annat..
Efter det käkade vi lite lätt på donken och sen begav vi oss ut till Ingarö till Linn..
Det blev lite jacuzzi och tro mig det var super skönt, en sådan ska jag själv ha någongång när jag blir rik:P
Haha men det var dökallt när man skulle kliva ut, jag frös nästa ihjäl men se jag är ju fortfarande levande ..

Sedan på onsdags morgon åkte vi ner till stan för massa shopping.. vi hamnade först på espresso house för en god frukost, scones, marmelad, creme cheese, äckligt te och en god juice.. Kan väl inte bli bättre?;) Efter det gav vi oss ut till slussen för att ta oss till American Apparell men det blev inget för oss där så.. Men jag hittade mig ett par jeans senare i allafall, gosh jag hittade as mycket i där.. jag älskar verkligen sthlm:P

Trodde det var Julia som skulle komma hem med mest men tro det eller ej det blev jag:P Jag fick med mig ett par jeans, en ny jacka, ett par nya skor, en tröja, ett par solglasögon, örhängen och en väska:P En hel outfit ..

Jag sätter inte bilder när jag kommer hem på mina fina köp eftersom jag just nu sitter fast i Linköping hos hjärtat mitt !

Haha måste bara nämna, Julia drog ÅRETS kommentar i sthlm "är du ambassadör":P

Sedan tog vi oss till konserten och i promise det var värt vart en litet öre, jag är super nöjd måste se henne igen om hon kommer och det blir nog mer konserter för mig framöver nu, vill bara tillbaka nu.. usch jag hatar när sådant här ska ta slut men jag hade iallafall ett par super 3 dagar där nere med flickorna..

Nu ska ja återgå till pluggandet.. Ha en super vecka och hoppas er vecka hittils har varit super:P


- im watching you

/ Hjerpe

Godmorgon där..

Wiho jag hinner skriva lite nu på morgonen :)

Jag har just duschat och bara dragit på mig lite kläder.. Vi åker in vid tio i 9, våran bussresa kommer bli lång om inte annat och det är bra att jag har mat med mig för jag brukar bli sådär småhungrig när jag åker buss ..
Jag är välpackad..

Vi ska snart äta lite frukost sedan är det bara att fixa sig och sen åka in.. Sitter och lyssnar just nu på the voice, det är väl lite mysigt?:P haha

Aja nu ska jag käka för nu är jag super duper hungrig..

Hade bäst..


- im watching you

/ Hjerpe

Baby love

Ja detta är min lilla älskling Mira när vi fick henne :)

image164


Jag längtar så sjukt mycket nu..


Däremot sover jag hos Emma, Ebba och Julia idag.. Min debut har inte sovit här någongång faktiskt de har bara gästat hemma hos mig faktiskt.. Återstår väl att se om Julia kommer hem ikväll hon är nere hos David just nu.. Jag hoppas på det så vi kan dricka vårat te =) ohja..

Nu ska vi göra lite ansiktsmask jag och emma.. wonderful ellerhur?

Nu pyser jag härifrån, ha verkligen ett par underbara dagar och ta hand om er jag är tillbaka snart ska ni se ..

- im watching you

/ Hjerpe

Broken..

Jag tror alla människor någonstans i sitt inre är lite sönder om jag ska uttala mig på det sättet, jag tror människor försöker dölja sitt jag precis som jag gjort flera gånger.
När man står där och kommer på sig själv, det är en sådan där underlig känsla man får i magen iallafall jag..
En sån där känsla av att man tror att allt ordna sig, att man kommer läka sig själv men jag tror inte på det, läka sig själv? Jag tror människor i sin omgivning är de som hjälper en upp, hjälper en läka, hjälper en gå igenom livet..Det är så svårt att förklara..

Du sa att du aldrig skulle lämna mig, att vi alltid skulle vara "vänner".. Att det skulle vara som då, men vad gjorde du? Du svek, du lämnade mig där ensam, du lät mig gå den långa vägen, men jag tror du tittade tillbaka när jag inte såg av ånger innerst inne för jag vet att vänner som jag och du var, släpper man inte taget om?
Jag vill inte tro att du var en av dom som skulle komma in i mitt liv för ett syfte för att sedan släppa taget om mig och bara gå din väg, även om jag inte vill erkänna det för mig själv så tror jag att jag redan vet svaret...

För första gången så tänker jag inte på dig längre, ibland då och då kommer du upp där i tanken, du lärde mig så mycket med livet och värderingar och nu sitter du och är förhoppningsvis lycklig med din flickvän och dina vänner och vad du än gör precis som jag är lycklig nu, efter all denna tiden jag bara stängt allt detta inne så kan jag äntligen bara öppna mig och släppa ut dig för jag tror det var dags nu..


Nu blev det ett långt inlägg..

Men vi åker iallafall imorgon, det känns inte som om det är imorgon vi tar oss iväg, men du även om det inte känns så, så kommer vi nog ha en riktigt rolig resa.. Jag ska njuta in i sista stund, det kommer bara hur kul som helst :)
Jacuzzi, Shopping, Rihanna och massa trevligt sällskap..
Linn vi får ta våran helg någongång det ser jag framemot..

På tal om ingenting så har ni gjort mig starkare, im fine without you!! Min motivation har kommit tillbaka =)

nu ska jag sova, ha en underbar vecka tis-ons-tors och jag ska försöka uppdatera mig..

- im watching you
image163
/ Hjerpe

Äntligen

Imorgon på morgonen är vi ÄNTLIGEN på väg och jag är super taggad :) Nu sitter jag hemma hos Emma och Julia, jag och julia har just varit och solat det var super skönt =)

Nu ska jag vara social med dom, tänkte bara skriva lite granna eftersom det inte lär bli så mycket nu under dessa tre dagarna men jag ska försöka ta och skriva något inlägg iaf om hur roligt vi har de medan ni sitter i skolbänken:)

Jag lovar att ha kul för er med.. ;)

- im watching you

/ Hjerpe


Its over

Nu är jag lättade för provet är över och jag är hemma och tar det lugnt just nu.. Funderar just nu på vad jag ska göra mig för mat? Det återstår att se..

Jag har alldeles precis påbörjat min packning, varför måste jag vara världens absolut sämsta på att packa mina saker? Jag säger att jag inte ska packa mycket men ändå dyker allt ner och min väska är typ full ändå eller inte riktigt dock har jag ju typ världens minsta väska med mig tycker iaf jag med aja jag får la bära de nya jag hittar i påsar det skadar inte..

Jag har handlat lite mat till resan också det blev en milkshake, två bananer och en hel del yoghurt den där safari;)
Sedan ska jag naturligtvis packa ner lite mackor så jag inte svälter ihjäl på vår 7½ timmar långa resa.. Men den sätts snart i verket och jag kan inte bärga mig..

Hoppas er dag har varit bra hittils.. min har iaf varit hyfsad om man bortser från nationella då..

- im watching you

/ Hjerpe

Nationellt prov

Jag sitter just nu i skolan och tar det lugnt, börjar bli lite smått nervös, jag gillar inte sådant här, nationella proven borde tas bort, varför ska typ hela ens betyg gå på ett oförberett prov? Jag tycker iallafall att det är jätte dåligt, tänka så får man största "blackouten"  så sitter man där med ett kasst provresultat när men egentligen förtjänat ett bra betyg, nej jag går emot skolverket.. Eller så är det så att alla bara gör en så "big deal" av det, jag gör det iallafall och det bådar inte gott jag hatar hör och läs och det är bara inte min grej helt enkelt, så senare idag kommer det väl stå här något liknande med..
( Det gick käpprätt åt helvete)

Hoppas er dag ser roligare ut än vad min gör just nu:P Däremot kan jag gotta mig med att vår lilla tripp startar imorgon vid 9 och jag längtar hur mycket som helst, min dag är fullspäckad så det blir stressigt men det är de värt :)

- im watching you

/ Hjerpe


Kolla in denna

Kolla in denna länken ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1ipiNS5_kik


Jag vill att Gossip ska fortsätta nu så jag har något att kolla på för mina filmer som jag laddat ner vill inte vara klara jag har väntat hur länge som helst :S


Some feelings..

It's hard to deal with the pain of losing you everywhere i go
But I'm doin it
It's hard to force that smile when i see our old friends and I'm alone

Still harder gettin up, gettin dressed, livin with this regret
But I know if I could do it over
I would trade, give away all the words that I saved in my heart that I left unspoken

Tillägnat Hanna ....


Nu ska jag sätta mig framför tvn och faktiskt njuta av ensamheten här i lägenheten för nu är jag på sådant humör, bara ta det lugnt och tänka för mig själv det behövs nog, rensa ut lite tankar och så.. Jag vill inte tänka på vissa saker fast jag egentligen borde göra det, jag borde nog ta fram det där känslorna för att brottas med dom engång för alla men jag vill inte för de där känslor kan ställa till med så mycket..

Hoppas er kväll har varit bra iallafall..Min har varit lugn..

Grattis till JSM - guldet .. tråkigt att jag inte kunde vara där och heja fram er..

- im watching you

/ Hjerpe

Seg söndag för mig

Min söndag har varit seeg riktigt seg om inte annat, jag har faktiskt inte gjort någonting idag förutom att ha kollat på tv, vissa skulle kanske ha sagt, - vad skönt men jag säger mer - vad tråkigt..

Jag är uttråkad idag, alla är på SM och här sitter jag och tråkar.. skadad och dum och har inte kunnat träna men jag får väl se framemot att ha träna sönder mig till nästa jsm så jag kanske får vara med.. återstår väl att se och mitt knä ska banne mig vara bra då för jag är urless på denna skiten just nu.. it bores me like hell ..

Så hur som helst så tänker jag värme min paj snart, sen ska ja nog ner och köpa mig lite mjölk på tempo så jag kan göra mig ett par pannkakor för att trösta mig med min sega söndag...

Nu ska jag lägga mig framför tvn igen, kul va?

Detta var ju också ett av de där asroliga inläggen.. haha aja jag lovar jag ska försöka att inte ha fler sådana här dagar :P

- im watching you

/ Hjerpe

sommar längtan..

Nu sitter jag här med en hög med känslor, helst de där sommar känslorna att man bara kan gå ut och lägga sig på gräsmattan, läsa en bok eller bara njuta helt enkelt av värmen medan man nu sitter inne för att det sista man skulle vilja göra är att ta på sig en massa kläder och en tjock jacka och gå ut i regnet och kylan, jag har kommit på att jag och vinter inte alls går ihop..


Många säger men du kommer ju från Norrland klart du är van vid kyla, men nej det stämmer inte bara för att man bott där uppe hela sitt liv betyder det inte att man vore värsta iskvinnan och klarar all kyla, nej jag gnäller när det är typ -2 så thats me.. jag hatar vinter och kyla..Det hade gärna fått vara vinter och värme.. eller inte här nere för vinterna suger här nere det är så mysigt med snön och allt de där uppe dock så är det ju inte så här.. snö och värme? Varför inte ;)
Haha eller kanske inte, vintern där uppe har jag faktiskt sin charm..


Men däremot när många sitter och längtar efter en solsemester och strand osv så sitter jag och längtar efter denna stad, stor städer har charm och jag gillar dom, jag dras på något sätt till dom..


image161


Fast samtidigt skulle jag absolut inte tacka nej till en riktig bad och sol semester men denna stad står först på min lista just nu och jag hoppas jag kan ragga med mig Emelie dit eftersom vi planerat att ta oss en utlandsresa i sommar och jag hoppas Linn också hänger på vår tripp och kanske Julia med? ..

Nej nu ska jag sätta mig framför tvn eftersom det droppar från himlen idag och det gillar inte jag .. så jag stannar nog innanför dörren ..

Ha en bra dag..

- im watching you

/ Hjerpe


God morning..

Morning morning..

Jag har vaknat för en liten stund sedan har hunnit duscha och äta lite frukost och vad ska jag göra nu då? Det är ju frågan, jag kanske sätta mig och kollar någon film eller något det kanske är lite roligare.. Söndagar, hmm? Vad ska man säga, de är alltid jobbiga tycker jag och sega för nu vill jag bara att skolan ska rusa iväg så jag kan åka till Stockholm men dock så har vi nationellt prov i Eng B och det ser jag inte framemot jag hoppas jag klarar det, jag hatar verkligen läs och hör förståelse.. it sucks.. 




 image160
Så jag kanske får träna lite på det idag om jag ska försöka klara mig igen morgondagens prov..

Jag skrev ett inlägg innan jag gick och la mig igår men dock så började Emelies dator krångla och jag kunde inte komma in på blogg så nopes det försvann tråkigt nog :/

Ha en bra dag, för det ska väl jag också ha hoppas jag .. en lugn iallafall


- im watching you

/ Hjerpe


Shopping för min del..

Tusan, jag är nog den mest dåliga på att hålla min löften, jag lovar.. Jag sa efter jag köpte min väska och skjortan bara nej nu väntar jag till sthlm, tror ni inte jag shoppade lite idag ? haha typiskt mig, men jag fick iaf saker jag ville ha..

Detta blev mina fynd för idag ;)

image157


Jag älskar färgerna, det är så jag i dom =)



Nu ska jag faktiskt sätta mig ner och kolla en film jag har laddat ner, sedan ska jag göra mig lite mat som jag har tinat upp och efter det får jag väl se, kanske blir julia och emma.. Kanske de:) om jag orkar ta mig dit eller om dom orkar ta sig hitåt..

- im watching you

/ Hjerpe


I belong to you !

Nu snart ska jag ta mig härifrån vart är ( a little secret ;) ) ..

Hur som helst så kanske denna dagen ändå blir bra trots allt, det återstår väl att se ellerhur ? I hope so iallafall..

Och jag börjar vara taggad igen för allt det där, de ordnar sig nog tror jag, jag hoppas det iallafall ! Linn och steffi kom igår iaf och drog ut mig och julle fast vi bara skulle haft myskväll det kunde väl ha blivit roligare än vad det var dock så förstörde vädret det, men another time kanske ? ;) I promise det kommer bli sjukt kul nästa gång..

Iallafall när jag fyller år och det är snart, eller snart för mig iallafall typ 1 ½ månad.. wiiho !

Nu tar jag mig härifrån..

- im watching you

/ Hjerpe


ojoj se där

Jag har hittat en till snygging dock är han lite gammal men sjukt snygg för att vara i den åldern han är :)

Ohh ja..



Där har ni godingen ;)

Ska snart ner till stan och Julia följer väl med sen ska vi och sola .. nice där!

Nu ska ja ringa hjärtat eftersom han ringde mig tidigare imorse.. Hoppas ni har det bra och en skön lördag på er =)

- im watching you

/ Hjerpe

Gomorrn..

Jag har typ just vaknat, eller jag vaknade tidigare av massa personer som ringde mig men jag somnade om men nu åker Julia så jag var tvungen att kliva upp denna gången kunde jag inte somna om och om jag ens hade försökt så hade jag bara fått ont i huvudet..

Jag funderar på att ta mig in till stan och köpa mig lite "klipp" papper och börja på mitt kollage som jag har tänkt börja på aslänge.. men det återstår väl att se hur snabb jag är, ska även förbi och sola eftersom jag varken gjorde det igår eller torsdags så nu får det bli igen så jag inte ser helt död ut på Rihanna :P
haha

Vad ska jag göra i helgen då ? Det kan man ju fråga sig, det återstår väl att se på den fronten :)

Nu ska jag iallafall försöka piggna till så jag återkommer om ett tag ..

- im watching you

/ Hjerpe

A different kind

Nu sitter jag hemma i lägenheten kom hem för typ 15 min sedan eller något sådant..
Skolan har varit helt okej idag, gjorde inte så mycket övade lite före nationella i Engelska, jag hoppas verkligen att det går bra, eller det måste gå bra =)

I helgen blir det att ta de lugnt och inte åka till hjärta mitt, men det blir nästa helg istället vet ni vad som händer nästa vecka? Jag har tjatat om det ganska mycket men äntligen är det bara måndag att ta sig igenom, denna helgen blir bara en softar helg och sen måndagen med nationella sedan på Tisdags morgon bär det iväg för lite shopping och konsert, underbart va ?

Idag har jag har en liten different kind of look ;) You will see..dock dålig och suddig kamera men det får jag leva med :)




Ikväll blir det väl att bara ta de lugnt, mickan, emelie och julia kommer la hit tror ja.. och sen är väl julia grahn också här men vi ska väl typ spela lite tv-spel och sånt jag och pulpan ska göra lite egna hamburgare och så ska bli gott :)

Nu ska jag sätta mig framför tvn tror eller så tar jag mig ner för en soltur..


- im watching you

/ Hjerpe

JUST FOR YOU..

Detta inlägg ägnar jag helt åt dig, detta är TILL dig.. Fast du kanske inte kan läsa detta så ..

Jag saknar dig, många gånger om, ibland orkar jag inte ens tänka på det för att det gör så ont och när jag tänker på det så rusar tiden ikapp mig och det vill jag inte, jag tror jag inte vill inse att du är borta jag gillar inte att prata om det för då måste jag tänka på det, jag gillar inte att tänka på det för det gör för ont.. Det är 1 år sedan idag hjärtat.. 1 år sedan, om jag hade kunnat hade jag bara suttit hemma idag och ja jag hade behövt det..

Livet går absolut inte som vi vill det ibland, du skulle ha varit 18 vid det här laget.. och jag fyller ju snart och då skulle vi gått ut tillsammans precis som det var förut jag och du när vi for runt där som yra höns ibland och när din mamma kom och hämtade dig och var urförbannad, jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden eller att jag kunde får nya minnen med dig..
Nu får jag ju bara leva på det gamla jag vill ju ha fler.. :(

Det går inte att beskriva den tiden med dig med ord, den sommaren och allt annat om jag skulle försöka skulle det låta något om fantastiskt, super osv ..

Jag önskar så mycket, men få av mina önskningar slår inte.. Det känns inte som ett år tiden har bara rusat förbi och när jag tänker på det gör det lika ont som den här dagen för ett år sedan gjorde.. Det var och är helt ofattbart..

Många saknar dig hjärtat.. jag saknar dig.. Jag hoppas verkligen att du har det bra vart du än är och ser ner på oss och hjälper oss här på traven och ser efter oss, jag tror vi behöver det precis som vi behöver DIG

Vila i frid hjärtat, var med oss denna dagen för den kommer vara riktigt jobbig för många !

image141




I really do miss you !

Gossip girl

Jag kan glädja alla med att det kommer komma en till serie :) speciellt glädja mig själv ..
Avsnitt 14 av säsong ett kommer ut 21 April, det är uppehåll just nu, så vi får hålla oss i vantarna men snart så, jag bjuder på lite bilder från de 13 första avsnitten iallafall :)






Varsågod och nattinatti..
- im watching you

/ Hjerpe

Happily ever after

No happily never after,
that just ain't for me, because finally
I know I deserve better after all,
I'll never let another teardrop fall.

As she drove away she starts to smile,
Realized she hadn't for a while.
No destination, she drove for miles
Wondering why she stayed in such denial.


Nu sitter jag här och bara tar det lugnt, det blev inte att handla.. Jag tar det hellre lugnt.. bara vilar ikväll det behövs känns det som, ovanligt nog har jag på senaste gjort massor jämfört med förra året då var det bara träning och skola och sova typ detta året har varit upp och ner .. mest ner det senaste men nu ser det ut som om vinden tänker vända trotsallt..

Imorgon kanske det blir att ha en girlynight , det återstår väl att se .. menmen det ser jag imorgon.

Har just kollat på sista avsnittet av Gossip och jag hoppas verkligen det kommer en säsong 2 snart, i need it ..

Och jag har hittat sötaste klänningen och snart åker jag till Sthlm också, hur gött som helst det kommer vara bäst tror jag eller jag hoppas på det iallafall, jag måste höra av mig till Linn också och höra med henne så honi nte har ångrat sig :)
Rihanna - soon,soon...

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen, ha en underbar kväll och hoppas ni får en lika mysig kväll som jag kommer få det och lugn också=)

- im watching you
image121
/ Hjerpe

Nu är jag tillbaka

Nu har jag varit ute och sprungit, jag känner mig riktigt hurtig faktiskt, det var jobbigt i början för tro det eller ej min träningsvärk sedan i måndags ligger fortfarande där och kryper jag känner att det inte är helt bort än.. lite stelt och så men det var skönt att komma ut för engångsskull dock lite blåsigt men det blev bättre sen när man kom ut i spåret..

Har varit en underbart fin dag idag, nu snart går väl solen ner det ser ut som det.. jag behöver däremot vara och handla lite mat men orkar jag verkligen det idag? Återstår och se om jag inte är för lat..

Nu ska jag hoppa i duschen efter det ska jag äta.. Ha en underbar kväll..

- im watching you

/ Hjerpe

lägenheten

Ingen träning idag, men jag ska nog ut och springa idag ändå det är så underbart väder idag så man ska passa på att njuta, det är inte särskilt kallt heller så det vore skönt att göra det, vad ska jag göra idag då ? Det kan man ju fråga sig, kanske jag orkar ta mig ner och sola men det återstår väl att se, kanskje inte ändå.. jag vill bara ligga och ta det lugnt och bara njuta av livet just nu..

Det känns som om jag inte bryr mig längre om "er" eller om hur det än är, för det är ju ändå för min skull jag gör detta, jag vill bara leva, ha kul och göra det bästa av min tid här nere, för man vet aldrig om jag blir kvar sen kanske tar mig ut på nya tågresor efter denna, men det kommer vara tomt när man inte träffar alla som man snart gjort i 2 år så men livet är så, det här är bara ett kapitel i hela boken, det är bara en ny utmaning och jag lovar jag kommer ta mig igenom den galant hur det än är..

Jag längtar så otroligt mycket tills vi sätter oss på bussen på Tisdag, allt som har med det att göra kommer bli så kul, vi kommer typ dö på bussresan för att den är super duper lång, men det är det värt allt besvär..

This is a walk to remember..

Nu ska jag byta om och gå ut och springa och få lite kondition och bra träning :)

Hoppas NI alla där ute har en super dag idag som jag har och att vädret är lika välkomnande för er som för mig.. Dont worry, be happy..

image120


- im watching you

/ Hjerpe

Ledarskapsprofil

Det är vad jag sitter och gör nu, jag sitter och försöker skriva min ledarskapsprofil/filosofi.. Tråkigt nog tycker jag inte den var så lätt att skriva ändå jag måste gå så långt in och rannsaka mig själv och det var inget kul trotsallt :/

Jag har egentligen matte om 2 timmar men tror ni inte jag glömde all material till matten hemma? Så nu blir det att sitta hemma och plugga ikväll på det istället då jag ska försöka göra klart detta idag iallafall då är jag ett steg längre på vägen på nästa period och tro mig jag längtar, jag kommer få goaste schemat och ja kommer bara njuta.. Våren är på väg in nu känner man.. det har varit soligt typ hela veckan och jag älskar det, hoppas det bara fortsätter nu.. och att vi får sådant här väder uppe i sthlm sen..

Och jag längtar sjukt mycket nu, nu är det inte många dagar kvar, jag ska bara överleva helgen så sen åker vi=) Wiho.. eller jag ska överleva ett läsförståelse och hörförståelse i Engelska B sen så lever jag igen eller nej förresten jag lever igen efter v12 då allt är klart=)

Nu ska jag börja skriva igen, hoppas ni har en fin dag ni med..

- im watching you

/ Hjerpe

Morning

Dagens för mig och emelie, och sen ett par underbara jeans jag vill ha men jag håller mig till sthlm och om jag inte hittar något fint där så ska jag ha dom där:P



Nu sitter jag här och tar det lugnt, ska alldeles strax bege mig till skolan för lite ledarskap, så vi får la se hur min skoldag blir, jag hoppas den blir bra iallafall..

Jag har planerat idag att kanske hinna med att sola? Kanske, sedan ska jag försöka hinna vara ut och springa lite och sen tänkte jag nog plugga om jag orkar, jag behöver verkligen göra det så jag får försöka tvinga mig själv..

Det var en trevlig kväll igår med tv-spel och mackor .. haha .. Däremot ska vi nog ta en ja, mickan och julia på fredag eller något, tv-spels kväll och lite ansiktsmasker och lite manikyr osv, det är vi värd =)

Nu ska jag ta mig mot skolan så jag inte kommer försent vi har någon sorts föreläsning idag :/ Menmen det ordnar nog sig..

Hade bra, för det ska jag ha det..

- im watching you

/ Hjerpe

Kvällen

Nu sitter jag här igen, julia och emma är här på besök.. Emma är då iallafall här för tv-spelet för nu har Emelie och hon suttit där ett bra tag och spelat.. det är ju lite roligt i sig medan jag och julia suttit och snackat lite skit i köket och ätit upp mina bröd som gick ut idag ..

Har gjort klart mina engelska uppgifter och gissa om det är en stor lättnad, sjuk lättnad är det..
Nu har jag bara ledarskapsprofilen kvar och målsättningen, idrottspsykologi provet sen är allt done och en ny period en RIKTIGT skön period ska påbörjas :)

Nu ska jag vara social, men hoppas ni har haft en trevlig kväll, var inte uppe för länge, påsar under ögonen är inte snyggt;)

- im watching you

/ Hjerpe

Trötter..

Sitter i skolan har slutat nu har kollat på någon film en dokumentär jag somna hela tiden har ont i huvudet och är trött så det blir nog att bara vila ikväll kanske plugga lite om jag känner mig pigg för att göra det annars blir det att åka hem och sova för jag är verkligen dö trött..

Jag har inget planerat ikväll, det är faktiskt ganska skönt så jag ska hem snart och bara ta de lugnt..

Vet inte vad som händer i helgen heller det återstår väl att se..

Jag känner att denna dag inte var så jätte intressant faktiskt, igår var jag och solade med Emma efter det så tog vi oss hem till Emma och efter det så gick jag, ebba och emma och fikade på espresso det var faktiskt trevligt, glömde helt bort tiden.. men det var trevligt att sitta och bara snacka massa strunt, så det gör jag gärna om:) Och chai det är helt underbart däremot tänker jag inte lägga pengar på det, tänker sparar tills vi kommer till sthlm så jag kan hitta mig ett par nya jeans kanske en jacka eller skor :) återstår väl att se..

Har massa skolarbeten också som bara ligger och väntar på att jag ska göra klart dom någongång.. men det ordnar sig alltid på något sätt...

Nu ska jag ta mig hemåt och ta en tupplur, hoppas ni får en trevlig dag och att eran onsdag inte blir lika tröttsam som min kommer vara..


- im watching you

/ Hjerpe

Hemma

Nu är jag hemma och har just kollat Gossip, den är så sjukt bra.. går inte att beskriva..
Jag hoppas verkligen det kommer en säsong 2 snart vore helt underbart om det gjorde det..

Jag ska snart ner och sola lite med Emma, det blev att vi gör det ändå.. Så man får väl hoppas på att jag får lite färg trots allt, har tänkt ta mig lite mat nu innan jag drar mig mot bussen så jag inte hungrar ihjäl =)

Hoppas ni får en trevlig eftermiddag, för jag kan lova det kommer jag få;)

- im watching you

image115

/ Hjerpe

Skolan..

Nu sitter jag här i skolan och har just skrivit halva mitt arbete om Shakespeare och hans teatrar och det suger för det är faktiskt inte ett dugg intressant iallafall inte enligt mig, om jag skulle vara intresserad av det skulle jag ju lika gärna kunnat gått och sett någon pjäs av honom men det vill jag inte nog med att vi fick se filmen Shakespeare in love fast den var ju faktiskt ganska rörande och lite bra sådär men att arbeta om det är verkligen inte min grej..

Jag har kommit på att jag kommer ha sjukt mycket vecka 12 efter vi varit på konsert det blir nog att bara sitta och tokplugga för mig, för det är sjukt mycket att göra men jag tror jag ska försöka få det mesta gjort på resan dit och tillbaka det vore ju smart av mig faktiskt, lite tråkigt sisådär men nästa period kommer nog bli slapp kommer inte ha skola på Tisdagar bara träningen och det kommer bara hur gött som helst :) Och på Torsdagar kommer vi bara ha "vanlig" idrott typ fotboll, volleyboll och sånt där och sen historia mån, ons och fre:) Hur gött schema som helst så nog kommer jag ta mig igenom detta allt..

Däremot ska jag nog och sola med Emma idag eller får la se om hon följer med man jag ska iallafall sola hur som helst så det blir nog trevligt, jag ska försöka plugga idag för det behövs verkligen men däremot jag ska försöka hinna se Gossip innan Emelie kommer hem för jag är verkligen super sugen på det just nu..

image114

Gosh säger jag bara!


Nog pratat om mina roliga dagar så hoppas jag att ni har haft det trevligt och har lika fint väder som vi har det här i Göteborg, jag hoppas detta väder fortsätter för jag behöver det verkligen nu..

Nu ska jag ringa Emma och ta mig härifrån är less på detta nu..

Hade så bra så hörs vi troligast senare..

- im watching you

/ Hjerpe

Gokväll allihop

Nu sitter jag här återigen, har nyss kollat det nionde avsnittet av Gossip och den blir bara bättre och bättre, men vad ska jag göra när det tar slut? Jag hoppas verkligen att det kommer en andra säsong det vore asgrymt..

Idag har det varit en ganska dag ändå, har först varit i skolan som var otroligt segt men det funkade väl det var ju fint väder så det gör ju humöret mycket bättre sedan har jag tränat, jag slog banrekord igen och jag är super glad=) Det var inte förväntat eftersom jag har varit skadade och inte alls kunnat träna som förut, så nu ligger jag nere på 28 och tro mig jag kommer komma ner på 27 nångång :) Det är mitt mål..

Hur som helst är det SM final i helgen men jag följer nog inte med, jag är nog inte ens uttagen så men det får jag leva med får försöka fokusera på nästa säsong istället för då kommer jag vara tillbaka mer tränad than ever.. nu ska jag köra på hårt och det kommer vara super bra för min del, jag behöver det, jag BEHÖVER verkligen min motivation tillbaka om jag ska orka, för detta känns som att det inte leder något vart men förhoppningsvis gör de det..

I really hope so !!

Nu ska jag börja gå och lägga mig, ska inte skriva så långt idag ..
Men hoppas ni också har haft en solig och bra dag, och att nästa dag blir precis lika bra

- im watching you

NattiNatti

/ Hjerpe

Morgondagen..

Snacka fan inte.. Det är *** inte hon som är äcklig det är *** ni era äckliga jävlar som beter er som småbarn..
Och det är verkligen ni och DU anton som inte ringt och bett om ursäkt fega jävel..

Nu ska ja till skolan.. hade bra..

Vännen jag finns här för dig, glöm det inte !

- im watching you

/ Hjerpe

Potential breakup

Jag är faktiskt på bättre humör nu, dock är min mage snurrig men det är den alltid efter sådana där kvällar spelar ingen roll om man dricker mycket eller lite jag är helt enkelt känslig och nu blir det att ta det lugnt efter det här, nu kommer träningen i första hand och komma fit igen =)

Ska snart till Mickan, vi får la se vad vi gör.. Jag har iaf lust att ta mig en promenad eftersom vädret tillåter det idag=)

Sitter och lyssnar på en grymlåt just, därför min rubrik också !!

Nu ska jag ta mig härifrån men vi hörs senare ikväll, hoppas ni också har en solig och fin dag idag.. och att erat humör är sådär extra söndags bra humör ..

Don't let nobody tell you your life is over
Be every color that you are
Into the rush now, you don't have to know how
Know it all before you try



-im watching you

/ Hjerpe

Lagfest ..

Nu har jag fått lite bilder från Emma frå lagfesten, kan inte lägga upp mina innan min dator kommit hem men njut av dessa istället ;)




Nu ska jag ut och springa av mig lite grann..

/ Hjerpe


Drown ..

Jag sitter här med blandade känslor, avsky och någon annan konstig känsla, människor vad ska man säga? Det finns kanske inte egentligen något att säga om dem.. Hur man kan bete sig som en jävla skit mot ens vän, hur man kan göra något sådant att ens tänka tanken, onykterhet är ingenting att skylla på för så gör man inte, det är ni som är skitarna, det är ni som är äckliga och det är NI som man ska spotta på..
Det är ju ni som ska sitta och få skiten ..
Ni är fan inte värda en jävla smula när man gör något sådant ...

Om det vore så enkelt att sätta skiten på er, så skulle jag vara glad att få äran att göra det !!

Om jag vore dom i "er" närhet så skulle jag ha hållt mig borta från er.. You suck !!

Och jag tänker på dig vännen det gör jag.. Håll dig stark !!

Nu ska jag börja skriva klart mitt samhällsarbete, det ska vara inne idag dock :/ men jag har nog inte så mycket kvar att skriva så jag får sätta igång nu..

och mitt huvud snurrar just nu:/

-im watching you

 
/ Hjerpe



 


Sen..

Sen som vanligt är jag, jag har iallafall hunnit vara och klippa mig sedan kom ju syster min och jag var tvungen att följa med och handla och fixa mat åt henne så det är min anledning till att vara sen och att jag har urusel planering.. och nu går bussen först 19:36 så jag får la vänta.. är ju det enda jag kan göra, vid sådana här tillfällen vill man ha bil..

hur som helst hoppas jag vi får en trevlig kväll.. För det är verkligen något jag behöver just nu =)

Jag vill tillbaka nu, det här suger jag bryter ihop snart känner jag, usch träningen är ju jag, det är ju det som tar mest tid för mig och det som jag lägger mest tid på och nu får jag sitta som en ***** lat hmmm, jag vet inte vad jag ska skriva..

Vi vann igår iaf, med rätt mycket och jag överkom en del av min rädsla och tack vickan jag hoppas jag kommer tillbaka snart:)

Du tar jag mig härifrån.. Gonatt ;) Ha en UNDERBAR kväll allhop för tro mig det ska jag ha..
image101


- im watching you

/ Hjerpe


Mat..

Nu stter jag här igen, min syster och janne har kommit nu så dom sover över en natt innan dom tar flyget hem till norr igen, själv ska jag försöka göra mig i ordning snart det är lagfest ikväll så jag får väl se hur det blir, förhoppningsvis trevligt:)

Mickan har klippt mig idag och nu är jag kort, det är ju också trevligt..

Nu ska jag börja äta så jag kan göra mig i ordning..

- im watching you

/ Hjerpe

RSS 2.0