Tankar

Nu sitter jag och tänker på dig igen, jag förstår det inte jag vill inte förstå det.. Man går igenom dessa dagar och försöker liksom bara tänka på annat för tillfället, att hitta något som gör så att man får fokus på något annat.. Du finns i mina tankar hela tiden jag menar så fort någon nämner något typ skit grej eller nåt så kopplar jag ihop det på något sätt med dig och då kommer de där tankarna och känslorna fram ..
Man försöker gömma sig men det finns som ingenstans att gömma sig.

Jag blir så arg, det finns så mycket jag blir så arg på.. Gaah, jag vet inte vad jag ska göra med dom känslorna, jag vet inte om ni är helt iskalla eller om ni helt enkelt inte bryr er.. Erock jag fanns för dig, jag fanns ju där jag BRYDDE mig till 100 och mer, jag vill ju att du bara skulle kunnat prata med mig jag vela ju hjälpa dig men hur skulle jag ha gjort det? Jag förstår dig så, det är helt sjukt..Allt detta är helt sjukt !

Nu sitter jag bara och tänker, ska alldeles strax gå och sova kom alldeles just från Sandra har suttit där och pratat lite granna så får väl se vad som händer imorgon kanske hittar på något med henne om hon har tid och Stina förstås hon hänger väl också på hoppas jag =)

Nu ska jag ta mig härifrån och natta tror jag elller så kommer det väl ett till inlägg vem vet:P

image219

Det där känns som igår :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0