Set fire to the rain !!

Jag har äntligen hittat soffan jag ska köpa efter många om och men och har även en rätt klar bild av hur min lägenhet ska se ut och jag tror det kommer bli riktigt fint när jag fått i ordning allt och sålt allt gammalt, ibland behöver man förnya sig och jag känner att jag verkligen behöver det och framförallt hitta det jag gillar :)

Däremot har jag hittat en underbar party/kimono som kommer få hänga med många utekvällar, den är riktigt snygg till ett par svarta jeans, klassiska pumps och lockigt hår med goa röda läppar och en enkel make, har hela bilden framför mig, kanske inviger det på lördag ;)





Nu däremot ska jag sätta mig framför true talent och mysa :) ha en go onsdagskväll !

Those days are gone forever !!

Just hemkommen från träningen, det jag nu var med på, skippade nämligen intervallträningen eftersom jag sträckt baksida lår och hålfoten men det löser sig, är ingen ide och klagar bara och köra :)

Helgen har spenderats i Borlänge med cup och massa spel såklart, måste säga att jag verkligen fick igång mitt spel och det kändes så skönt så nu är det bara att fortsätta, det verkar lossna nu och det känns riktigt gött, tuta och köra, inte fokusera på det past just the future..

och min bil knasar sig så måste in på verkstan med den, hur roligt känns det mån tro?! Inget roligt alls men sånt som händer i livet, går ju att fixa förhoppningsvis..

Hade tänkt hämta ut min handbollsskor imorgon på imeo också och sen kanske jag drar en förbi kikare på kungsmässan..

" I never will forget those nights
i wonder if it was a dream
remember how you made me crazy

out on the road today I saw a deadhead sticker on a cadillac
a little voice inside my head said , dont look back
you can never look back, i thought i knew what love was
what did i know? "
Godnatt ! ;)


If you cant love me now, dont love me later

Jobb, film och träning.. så kommer min vecka ha börjat och resterande delen kommer nog bli bra den med ! Och nu är jag verkligen jätte sugen på att klippa kort till axlarna och ha lite frisyr för engångsskull och inte bara långt även om jag älskar mitt långa hår och att man kan göra så mkt så skulle det vara skönt med något nytt faktiskt..

Men vad tycker ni?! Tänkte isåfall klippa axellångt ungefär som Nicole Richie och såklart ha den ljusa goa färgen, det vore ju inte direkt dumt ..

Shit vad jag blev sugen på att söka skola eller något i USA hade varit helt underbart eller i något annat gott land, bättra på min engelska och göra något nytt, ett nytt äventyr, känner att jag behöver komma härifrån... Om jag inte hade handbollen nu så skulle jag bokat första flyg och varit borta tills jobbet startar.. Stuckit och vandrat omkring på fina stränder och filosoferat, kanske vandrat i någon djungel eller varför inte åka till afrikas savann ?! Eller kanske sydamerika och resa omkring, mexiko, panama osv ..

Eller till någon enslig ö vart man skulle kunna stänga bort omvärlden och bara vara ! Det borde jag gjort !!

 




1 reason to give up, 10,000 reasons for keep going forward !

What ever may pass and whatever lies before me, 10.000 reasons for my heart to find !

När man sitter här hemma, just städat lite i lägenheten, renbäddat i sängen och nyduschat med jätte go musik i högtalarna så börjar jag längta lite till hösten faktiskt, det får gärna vara höst och sen vår igen så skippar man vintern helt.. Men ibland funderar jag på om jag gjorde rätt val att stanna för handbollen detta året eller om jag skulle gjort en till resa, när jag går tillbaka och kollar på alla bilder så längtar jag verkligen tillbaka..

Man undrar ibland om man gör rätt val eller om man bara tar det för vad det är för tillfället.. Jag vill ut på nya äventyr eller jag är redo för något nytt, jag behöver något nytt, något roligt! Just nu längtar jag bara tills pappa kommer ner så får man lite sällskap och umgås lite med honom, det är ju inte ofta det händer tyvärr.. Hade så gärna varit hemma lite oftare också, hälsat på morfar, farmor och farfar och min kära familj, mina älskade vänner .. jag ibland saknar man verkligen allt det där !!

Känns som att man lätt bara tar saker för givet och så inser man till sist och stannar upp att allt det där kanske inte alltid kommer finnas där och man kanske ska uppskatta allt lite mer, uppskatta det gånger man skrattar så man börjar gråta, när man gör det där målet, av att bara vara ibland med .. Njuta lite mer av alla bra stunder man har med alla underbara människor runt omkring en ! Ge positiv energi för då får man det tillbaka..

Det märker jag när jag går hem till mina tanter och gubbar att bara ett leende, det kan verkligen göra så mycket, jag försöker iallafall sprida mitt glada humör omkring mig, ibland kanske jag dock råkar sprida mitt dåliga med men man är väl inte mer än mänsklig men försöka är en bra början :)

Så ska verkligen försöka kliva upp på morgonen och bara vara glad och tänka att det här kommer bli den bästa dagen, då kanske det blir lite lättare att kliva upp 6 imorgon ! Så jag börjar nog säga godnatt nu istället..Sovgott:)

 




Läger och lite annat

Hittat lite nya bilder på kameran som jag tagit under vårt fysläger och innan utgång :)



























Jajaja nu blev det en jädrans massa bilder.. Ha en go söndag allesammans, nu sticker jag :) Ciao Ciao !!

Sluuuurp !!

Så var det en galen gårkväll och sista utgången på ett bra tag, nu är det bara träning och jobb som gäller, bra fokus tycker jag :) Men träffade mycket trevligt folk igår och det är ju alltid gott, blev en redig kebab nu på morgonen för jag var ju inte direkt i form när jag vaknade och är nog fortfarande inte i form, så ligger bara framför tvn och zappar.. Rolig söndag när man vet att det är jobb mån-tis men sen kommer kära pappa och det ska bli skönt att ha honom här :) Kanske hinner fixa lite smått på min garderob också..

Fan vad jag blev sugen på att flytta, fick sån där känsla och bara ta bilen och sticka eller varför inte flyget till något nytt ställe, börja om liksom :) Det hade varit skönt faktiskt.. ibland behöver man lite ombyte..

Dock har man ju så himla goa människor runt omkring sig just nu så det är ju därför man stannar, kan inte komma på många tråkiga dagar denna sommaren iaf, detta året har nog varit det bästa verkligen :) Så nu är det bara att se framemot nästa helg som spenderas i borlänge ( och hotellfrukost dessutom) och sen har jag ett nytt jobb och se framemot också ska bli gott att börja på något nytt.. en ny kula !

Nu ska jag fortsätta zappa och lär nog göra det resterande delen av kvällen om inget roligt dyker upp dvs..






Get your game on ;)

Jobb och handboll, så har dagen sett ut för min del ! och morgondagen blir väl inte allt för annorlunda den heller, skönt när handbollen är igång då vet man i princip hur hela ens vecka kommer se ut!! eller kanske ska man säga större delen av ens år ..

Men det är skönt, skönt att vara på banan igen nu är det bara att börja och ta nya tag och fokusera på sig själv, så löser sig nog det mesta, men jag efterlängtar till jag börjar på det nya jobbet och fixar sportlife kortet då kommer jag nog i princip leva på gymmet :P

Men nu blir det en film och förresten ..GRATTIS kära och bästa farmor hoppas du har en underbar födelsedag..




Shit, vad hände ?!

Är nog definitivt åska i luften eller så åskar det nog redan eftersom min trötthet är galen, gick och la mig och sov vid 17 och hade definitivt kunnat sova hela natten och på det en jäkla trötthet från fylägret som ägt rum under helgen..
Jag säger bara "FAAAN Vad bra vi jobbat på i helgen"

Första dagen började med intervaller på en 2 mils sträcka dvs 2,5 km 8 varv !! och alla hurrade väl inte direkt men gjorde en sjukt bra första träning och körde verkligen skiten ur sig själv..

andra passet stod orienteringen för, alltså inte orientering i gåtakt utan här var det löpning upp och ner, in och ut i skogen! Tävling säger väl allt och jäklar vilka tävlingsmänniskor vi har i laget ;)

och sista passet stod massa små tävlingar för, pilkastning, spikning osv osv..

Andra dagens morgon tror ja många hade en go träningsvärk från gårdagen, på morgonen och trött och inte alls sugen på träning efter en dålig sömn i några stugor ute i skogen..

Ja då startade denna dagens pass vid 10 och det innebar verkligen ingen go träning, utan här kom våra ryggsäckar in i bilden, det var alltså bara att dra på sig ryggsäcken, ladda den med vikter och springa 3,5 km, när vi kom in i mål så lastade  vi om ryggsäckarna med lite mer vikter och så var det 3,5km igen och vårt tredje varv på 3,5km innebar ytterligare lite mer vikt i väskorna och tiden där blev alltså på ca 1.1 mil ca 1 timme och 16 minuter!! även där gött jobbat..

Dagen skulle egentligen slutat med dragkamp men alla var så slut efter detta passet så blev lite bolltävling istället och nu sitter jag hemma och är dödens trött.. Träningsvärken bara står runt hörnet och skrattar åt mig, för jag kommer definitivt ha ont imorgon :P

Men hur som helst, så ska jag äta nu är dö hungrig så får återkomma med lite bilder från lägret senare..

Collide !

I worry i wont see your face, light up again
even the best fall down sometimes
even the wrong word seemed too right
Somehow find that you and i collide.. Howie Day - Collide !!

Nu ska jag promenera ner till bilen och åka och tanka den, sedan blir det in till staden för att träffa Emelie:) Ta ikapp lite grann.. Sedan så bjuder kvällen på träning .

Ha en underbar Tisdag så får jag återkomma :)





Hej hå :)

Varit och spelat biljard, käkat räkmacka på heaven 23 och sedan blev det en tripp ut till stenungsund :) Så tänkte dela med mig av lite bilder istället..
Fick faktiskt en del fina bilder

















Nu ska jag hoppa i säng, är en trött människa !! Godnatt:)


Im holding your hand through it my friend..

Med ny målade naglar sitter jag här och väntar på att det ska torka, därför orkar jag nästa aldrig måla dom för antingen blir det kladdigt eller skit bra och när det blir skit bra så lyckas jag oftast alltid stöta till något innan det torkat och då är allt utkletat ändå, men idag hade jag tänkt försöka lyckas med det
Utan att stöta till någontig då..

Idag blire boooowling och middag skulle jag tro :) Vad trevligt att det går bra för mig idag då.. men som jag brukar säga att positiva tänker hjälper en ur vad som helst, att man kan påverka sig själv så mycket genom bra tankar :)

Jag studsar omkring i min lägenhet nu och är sådär på extra bra humör, hoppas jag kan smitta av mig på någon annan, då är min goda gärning för dagen gjord .. Nu ska jag försöka locka mitt hår, gör det alldeles för sällan men idag hade jag faktiskt tänkt göra det :) Så vi får höras !!


Breakeven

Jag brukar ha en tendens till att koppla låtar till olika händelser osv och vissa låtar tycker jag är jobbiga att lyssna på för att det påminner mig om en tid man kanske saknat ett tag och sånt man inte riktigt släppt men just nu älskar jag att gå omkring och lyssna på vad precis jag vill utan att känna det minsta saknad av någonting :) Förutom ja då någon som kan komma och laga mat åt mig och stoppa om mig när jag är sjuk och sånt där mysigt..

Idag har jag hunnit göra massor även om jag klev upp riktigt sent, har hunnit plocka undan och dammsuga lite, diskat, handlat och lagat mat och slängt massa skit :) Nu hade jag närmare bestämt tänkt mig ta en dusch och sen får vi se vad denna söndagen har att ge mig, tänkte ta mig en kopp kaffe iallafall och läsa lite på min bok :)

Hoppas alla ni där ute också njuter lika mycket av denna söndagen som jag gör :)


Uruselt

Jag har verkligen varit urusel på att skriva någonting här, men känns som att jag inte riktigt haft tid till det, det har hänt så mycket hit och dit och handbollen har börjat igen och så kanske jag inte heller direkt har vetat vad som jag ska skriva heller ..

Har hittills haft en riktigt bra sommar faktiskt, längesedan jag gjort så mycket.. har varit lite överallt faktiskt och upplevt mycket skratt och glada dagar.. dock sitter jag hemma nu med antibiotika för jag har halsfluss, jippiiee vad roligt va ? :) Men det är bara att göra det bästa av det..
Får helt enkelt ta denna helgen som en lugn helg och krya på mig så jag är frisk till nästa veckas träningar..

Ikväll bär det av och hälsa på Lelle en snabbis, hon flyttar ju till Båstad så jag måste ju självklart åka dit och säga hejdå till damen :)

Istället för att babbla på tänkte jag dela med mig av lite bilder..











Det var en del, sollade lite bland alla bilder..

Har varit en hel del tankfull de senaste känner jag, lite djupare sådär.. funderat, vridit och vänt upp och ner
Det bästa rådet till mig själv är slösa inte energi på onödiga saker och framförallt vända ryggen till allt som heter negativitet :)

Nu tänkte jag närmare bestämt öppna min bok och läsa lite .. ha en go kväll allesammans

RSS 2.0