Koh Phangan

Har spenderat tva dagar hittils pa Koh phangan, det ar en mycket storre o an Koh Tao, men bada ar mycket fina oar :) Idag har vi spenderat dagen pa tva mopeder omkring korandes pa on, det blev den norra delen idag med tva vattenfall och elefantridning..
Ikvall ar planerna pa lite barbeque och sen lagga oss tidigt for imorgon blir det att aka ut och utforska den sodra delen av on men tydligen det storsta vattenfallet :)
Har inte sa mycket att skriva just nu, far aterkomma.. ar lite seg med bilderna ocksa ;) kommer upp nagon dag har

Gomorrn

Vaknade kring halv 11 imorse och just atit frukost, idag blir det att stanna pa stranden utanfor aven om det kanske inte ar den basta stranden pa on, men det ar okej att forbattra brannan ar alltid gott och speciellt nar hotellet ar rakt utanfor..
Igar blev det middag med lite barbeque och sjalv sa lekte jag lite med elden, ni vet sana dar som gor konster med elden, ja tankte varfor inte prova nar man val ar har, var riktigt kul forutom min vita klanning som har svarta flackar over allt och sen mina blasor pa handerna och lite sar och sant fran elden men det var vart det for att prova ;)
Kanske lagger upp lite bilder senare, nu ska jag inte forspilla tid har utan ta vara pa solen sa man hinner fa nagon farg:) Hade gott tills vidare !!!

Koh tao

Firar min fodelsedag pa Koh tao, kom hit med nattbat imorse kring 6 tiden.. Nu ar man riktigt trott men det ar underbart, valdigt varmt och svettigt men det ar val sa det ska vara nar man ar i thailand;) Hur som helst sa har vi inte riktigt bestamt oss vad vi ska gora har, blev Krabi for tva dagar innan vi kom hit, bodde pa ett fint hotell, stranden var dock mindre fin ..tur att man hade en pool att svalka sig iallafall.. Hurtig som jag ar tog jag mig ut pa en 30 min loptur ocksa och om jag var varm efterat:P

Ska forsoka fa mig en liten branna ocksa nar man val ar har.. Imorgon tror jag vi ska ut till Shark bay iallafall, tydligen en jatte fin strand dar du kan snorkla med revhajar och se fina fiskar:) Sa hall tummarna, vore ju grymt att se lite haj aven om jag kommer skita pa mig..
Hur som helst sa ska jag avsluta har, far aterkomma med bilder nar vi fatt varat rum istallet.. sa lagger jag in lite har och pa facebook:)

Framme i Doha

Har snart suttit av min tid här på dohas flygplats, trodde det skulle bli massa filmer men istället blev det massa facebook och prat med lite folk:) Är riktigt trött just nu, vill bara sova så kommer nog slockna gott på flyget över till Malaysia..

Kommer vara riktigt skönt att komma fram faktiskt :) Så håller vi alla tummarna att jag får vara helt frisk denna gången och om det inte funkar kanske jag ska ge upp thailand

Sitter inne i loungen nu och tar det lugnt, tagit ett glas vin och lite mat, fanns inte så mkt jag var sugen på faktiskt.. Mest suttit och hållt koll på klockan och velat att tiden bara ska ticka iväg

Hoppas ni alla har det bra i Sverige, får återkomma när jag är framme i Malaysia ..

Hade så gott :D

Makes me move..

chipchop, jag sitter just nu och väntar på Mats som ska komma över och skriva kontrakt med mig, solen skiner och jag är på topp humör, varmt ute så tänkte nog spendera lite tid ute i solen, håller på att packa hit och dit, vet inte om jag glömt något, vad jag behöver ta med osv, jag är lite sådär kluven, har ju massor med plats så det behöver jag ju definitivt inte oroa mig över :P

Måste ner till Apoteket och köpa Voltaren och alvedon, jag hatar att packa för jag glömmer alltid något, är så typiskt mig att göra det..

Aja nu ska jag inte sitta här, nu sticker jag people, kommer upp bilder här och facebook..Seee you in Maaay !!

Mr. perfecto

Imorgon åker jag till Stockholmo och sover över hos Annelie och sen tidigt på tisdag morgon säger jag byebye Sweden och hej värmen och brännan.. Har kommit halvvägs med min packning, vad ska man ha med sig? Problemet jag har just nu är att jag knappt lyckas fylla halva väskan, vad är det med mig?!

Hur som helst så är jag fortfarande sådär nöjd med gårdagen, dock är jag super trött med tanke på att jag sovit 1½ timme inatt, men ska alldeles strax ta mig till bädden för att slockna gott..









Så det var lite bilder från gårdagen, hoppas det kommer upp mer på fb snart :D

Nu ska jag sussa.. natti natti

Älska livet !!!!

Man kan inte mer än älska livet just nu, det är helt galet bra och jag kan inte mer än säga att jag hade en kanon kväll igår, riktigt grym :) Sjukt bra sällskap och en riktigt go kväll och dag på stenungsbaden med herr och damlaget, det är nästan så att man kan spola tillbaka tiden och köra en repris.. Im ON !!!

Men nu är det packning som gäller, ska till värmen igen och bli brun och fin.. en riktigt go bränna till sommarn tänkte jag, nu håller vi tummarna för some good weather !

Idag vill jag egentligen bara sätta mig på en uteservering och ta ett glas rose och sitta och njuta av detta underbara väder och denna underbara tid, jag är positiviteten själv och det känns hur gött som helst..

Så nu hoppas jag på en rejäl hög med bilder från tjejerna på facebook eftersom jag är så tröög och inte tar med kameran.. annars skulle dom varit uppe allesammans, men lite bilder har jag iaf som jag tänkte dela med mig av..

Nu ska jag kila ut, hare gott :D


Make you lose your mind

Sitter just nu och lyssnar på LMFAO - Party Rock Anthem

LMFAO – Party Rock Anthem Ligger på Spotify

Ska alldeles snart in till staden eller om det blir kungsmässan vi får väl se, men ska iaf fixa allting till morgondagen och till resan eftersom jag åker på måndag, så ja det är en del att fixa faktiskt ;) Så denna dagen är liksom på något sätt, fullt ös någonstans medvetslös.. kanske inte så hemskt men laddar för imorgon kommer bli grymt ..

Just nu, vad finns det inte att se framemot?! Imorgon blir det Spa, tre rätters, nattklubb på stenungsbaden och hotellfrukost på söndag, en go söndag med massor av packning och fixa fixa.. Måndag tar jag flyget över till Stockholmo vår kära huvudstad och sedan tidigt tidigt på tisdag morgon drar jag från kära Sverige till vääärmen och destinationen blir Malaysia och sen Thailand..

Och efter denna underbara resa jag ser framemot så ser jag faktiskt framemot att träna stenhårt när jag är tillbaka, sportlife, löpning, intervaller .. pressa sig till max, det är precis så det ska vara..

Nu ska jag inte sitta och tjata om allt gott jag har att se framemot, ni är har säkert också massa roligt för er men nu ska jag sätta på mig skorna och sticka..


Roll by me

Det har minst sagt varit några märkliga veckor sedan jag kom hem, mycket har hänt på både gott och ont, man ser saker så mycket tydligare, man vet sina mål och vart man vill ta sig, på något konstigt sätt så känns det så himla skönt att på väldigt länge känna att man står på stadiga ben och för tillfället bara ler åt livet..

Det är en märklig känsla att känna att jag kan göra precis det jag vill göra, bara man har lite drivkraft i sig.. Lite "jävlaranamma" för oftast känns det som "jag vill göra det och det, men man orkar liksom inte riktigt" medan nu är det bara att tuta och köra.. Utan att lyssna till alla andra så lyssnar jag till mig själv..

Och idag är det jätte fint väder ute, soligt och skönt .. jobbar 12-17 idag en ganska behaglig tid att jobba faktiskt, så nu har jag gjort mig i ordning, ska käka lite lätt lunch sen är jag redo för jobb..

Ha en go Torsdag allesammans .. And i miss you K !

Gökvälll...

Idag har varit en rätt ovanlig dag, dock inte med jobbet men vädret har varit helt underbart och gjorde jobbet lite lättare att ta sig igenom, men sen hade vi ett möte med laget där vi pratade om året, vad som gått fel och vad vi känt osv, det var nog bra att få ur allting..Men det var inte dit jag ville komma utan jag är så sjukt peppad på allt just nu..

Jag menar alla bara "jag spyyr på handboll just nu, vill inte ens tänka på det" medan jag känner "gaaah kan vi inte träna?" och sen att jag är peppad på allt, på att söka utbildning, på handbollen, framför på att jag åker över till asien nästa tisdag om en vecka alltså och sen stenungsbaden på lördag som kommer bli sjukt grymt.. och är super nöjd efter en riktigt grym lördagskväll med tjejerna..

Jag menar, i allt negativt så står jag som en lite solstråle och är glad till det mesta just nu..
Som jag brukar säga, man kan blicka tillbaka men man måste gå framåt, det som hänt har hänt går inte att ändra på, onödigt att lägga för mycket energi på..

Så jag har jobb imorgon.. som känns väldigt jobbigt just nu men va tusan, man får koppla bort det jobbiga och bara göra och sen se framemot allt gott :D Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon..


Inga nyheter

Har inge nyheter här direkt.. gårdagen kan man inte säga så mycket om faktiskt, det sög allt sög.. och idag mår man inte bättre utav att vara bakis och ledsen över gårdagen, värsta bakisdagen man kan ha..


Däremot var det en riktigt go kväll med laget, det är iaf något positivt..

Kööör.....!!

Nu idag är det dags, vinna eller försvinna.. jag är nervös som vanligt, denna gången kanske inte som sist men jag är nervös men denna gången sitter jag heller inte på läktaren och inte kan påverka denna gången står jag på plan, med blandade känslor.. kommer bli as kul och samtidigt är jag SÅ sjukt taggad just nu!! Ätit bra, Sovit mycket, Ska dricka mycket vatten, Äta lunch om en stund eftersom vi klev upp 7 på morgonen och åt frukost..

Såå jag får återkomma med bra eller dåliga nyheter senare, vi får se.. men jag håller nog mest på det först nämnda..

ELLER så sitter ni bänkade framför denna länken och håller koll..

http://netsportonline.se/?page=main&tour=108&tab=43

Nu ska jag och emelie ta världens skönaste promenad runt sjön.. HARE :D

The day starts as..

A really good day, började med att jag åkte in till Kungälv för lite hjälp med min rygg och fick med mig massa jobbiga bra övningar i väskan också så det är väl dags med sjukgymnastik igen, hur roligt?!
Hur som helst blev det en lunch + fika med Linnea inne i Kungälv i ungefär ja låt säga 3 timmar men ack så trevligt. Dagen börjar ju som sagt med massor av inspiration och en Emma på mycket bra humör..

Vill ni veta hur min dag slutade?! Jag trodde den skulle sluta med att jag satt och sökte jobb, skrev nytt cv men istället så dumpades min deklaration i brevlådan och jag hoppade till av glädje tills jag öppnade det förbannade brevet, den kunde lika stannat hos posten.. Sedan så på detta så ringer den förbannade radiotjänst och ska kräva mig på massa pengar varje månad för den förbannade tvn, ska jag kanske kasta ut den genom fönstret istället?!

Så kanske dom slutar trakassera mig .. helst på kvällen, skulle bara slängt på luren när jag hörde vilka det var men ne nu dimper det nog bara ner en ny faktura till mig i brevlådan i en snart framtid, åh vad jag älskar alla dessa fakturor..
Snälla kan inte någon trolla mig till 10 år igen då man slapp sådant här?!

Nej nu ska jag försöka vara positiv, sätter mig och kollar frisyrer.. kanske gör mig lite gladare:P
Hoppas er onsdag slutade bättre än min iallafall

when as a little girl my momma told me that i could be anything i wanted to

JAAAAA!!! Allt ordnar sig till slut, just nu går jag på moln..Hela denna tunga perioden har gjort en så mycket starkare och som sagt med allt dåligt kommer alltid något gott och just nu fungerar allting för mig, allt verkar gå min väg "peppar peppar" men så känns det, kunde inte vara gladare just nu.. Har SÅ mycket att se framemot

Just nu går dagarna och det känns som att jag är över positiv hela tiden och det är verkligen så härligt, inte ens jobbigt att gå till jobbet när man vet vad som komma skall..

tidigare idag blev det ett gött gympass på benen och sen efter det hem och kolla lite film och vidare senare till handbolls träningen och nu är man hemma och gottar sig, ska lägga mig framför tvn och njuta ..Sen sova:)
Morgondagen innebär ikka (sjukgymnast) för att fixa min rygg och sen förhoppningsvis en riktigt go lunch med lelle:)

Nu däremot ska jag fortsätta äta min middag.. jaa jag menar andra middagen/kvällsmat klockan 22 på kvällen..


Rubrik

Alltid jobbigt att komma på en rubrik så idag skiter jag totalt i det faktiskt.. Idag har jag bestämt mig för att ta mig ner till sportlife och köra hårt på ben och rumpa, ska bli riktigt skönt.

ikväll blir det träning som vanligt, men jag är peppad till max .. just nu går allt på räls känns det som, tiden springer iväg har två riktigt roliga helger att se framemot, en kvalmatch som jag håller tummarna för, troligast utgång och sen helgen efter blir det efterlängtade stenungsbaden.

Sedan 3 dagar efter sticker jag till varmare breddgrader, malaysia står på väntelistan men där blir jag inte länge utan dagen efter blir det att ta flyget över till vårt älskade thailand.. längtar !!

Så innan jag beger mig mot gymmet så tror jag att jag sätter mig framför en film och myser för mig själv..

Ha en go tisdag !

Gött som man säger i götlaborg..

Fast gött för mig börjar bli en vana, är väl snart en göteborgare eftersom jag spenderat 1/4 del av mitt liv här.. men som sagt efter idag förstår jag varför jag lägger ner i princip varje dag på träning ,varför jag älskar handboll så mycket som jag gör.. En vinst som denna slår allt!! Idag visade verkligen laget vad dom gick för och om det var jobbigt att sitta på sidan om.. men jag satt höll tummarna så hårt det gick och när slutsignalen tjöt så var det ett enda glädjerus i kroppen..

Nu laddar vi om för denna veckans tuffa träning och laddar inför nästa kvalmöte med Boden..Jag gillar inte att möta norrlänningar bara för att jag själv kommer därifrån fast det gör det extra gött med dagens vinst om jag ska vara ärlig;)

Så mimershallen nästa helg, be there..

Ser framemot veckans träningar och framförallt denna goa vecka, har massor att fixa och snart är jag tillbaka i värmen men först knyter jag skorna och kör en stenhård vecka med go träning..

Nu blir det maat och en film på det hela, ja jag älskar söndagar !


Here we go again

Yes, kval match var det idag då.. Väntat och väntat hela veckan på denna matchen, nu är det bara köra!! Fullfart..
Jag har faktiskt suttit och varit sjukt nervös, är nog den som är mest nervös och inte vet jag varför men det gäller ju framtiden som sagt, så jag får sitta på sidan och hålla tummarna helt enkelt..

Emelie hämtar väl upp mig snart till samlingen, jag gick upp 10 idag helt otroligt på en söndag..men måste man vara i tid så måste man;)

Bara detta skit väder skulle vända och ge lite sol istället, tråkigt med detta regn hela tiden, men det är väl typiskt göteborgs väder

Hoppas ni har en bra söndag, återkommer sedan med ett glatt eller argt inlägg, vi får ju hoppas på det först nämnda..

Did i say friday?!

Det är fredag idag, en dag närmare den 19de dessutom, Nicole sov här hos mig inatt, trevligt med lite samtal ibland:) Om nu båda inte somnar när man är mitt uppe i samtalet dvs..
Nu sitter jag och väntar på att Elif ska höra av sig om vi ska ta en fika eller inte, behöver ändå åka in till staden för att lämna tillbaka min första klänning jag köpte, eftersom jag hitta en mycket bättre tidigare i veckan ..

Ikväll är det träning på schemat, ska bli skönt att röra på sig lite och tydligen så ser lördagen ut som att jag kanske följer med Malin till hovås för mys med bastu, jazucci och mat.. det lät ju faktiskt väldigt lockande?! Och dessutom hennes sällskap.. låter som en lovande lördag i mina öron.

Var ut och tog en drink och lite god mat med nicole och moa igår, mycket trevligt :) Sedan att jag och nicole hamnade på en karaoke bar var ju en annan historia, men kom hem i bra tid och hade en trevligt kväll, så det är väl det som räknas?

Nu är jag hungrig, så jag borde nog börja laga mig en god frukost :)






RSS 2.0