Never knew what I had..

Nu har jag just lagat mat och jag slog till med oxfile och jag trodde som vanligt att jag skulle misslyckas men jag har nog blivit lite bättre märker jag, den blev perfekt, rosa och fin i mitten och det kommer nog bli smaskens med lite beasås, klyftpotatis och en jätte go sallad till :)

Så nu ska jag lyssna på lite go musik och bara njuta av söndagen ! För imorgon är det jobb igen .. och träning självfallet, och om jag ska springa och gymma det bara spritter i kroppen på mig :)

HA en go söndagskväll allesammans för det ska jag ha med gott sällskap dessutom !

Illusion !

Sitter hemma i soffan och pustar ut, har städat upp och nu kan man ÄNTLIGEN röra sig i lägenheten, nu fattas det bara att köpa hem alla möblera, fixa myskänslan så kommer jag vara supernöjd, längtar sjukt mycket till jag klätt om min fåtölj också, den kommer bli riktigt fin och det kommer bli sån skön känsla här, det börjar redan likna någonting :)

Vad ska man göra idag då? Nja inte särskilt mycket faktiskt, det regnar ute och det är ju mindre kul .. ska försöka åka iväg lite senare och handla hem frukost bland annat och lite go mat som jag faktiskt tänkte laga hemma, tänker inte hämta någon mat idag inte, utan blir hemlagat, något gott som jag ska fundera ut, är sugen på den där lugna söndagen då man bara passar på att unna sig lite gott, vila och inte göra särskilt mycket mer !Funderar dock på att åka till hemmakväll och hyra någon mysig film, det vore ju inte dumt :)

Sitter och lyssnar på john mayer, det är verkligen världens bästa söndags musik !

Ha en go söndag allesammans..



Nu ska jag mysa vidare med min favorit musik på i högtalarna och kanske slumra till en stund på soffan :)

Just be true to who you are !

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag

jag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår
jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om

Nu ska jag närmare bestämt lägga mig ner och slumra en stund, itäckt vit målarfärg och alldeles prickig i ansiktet, men jag är inte så kräsen just nu så skitsamman, är mest bara dödens slut efter mitt race på väggarna !!

Måste orka med träningen senare, lööööpning, hur gott är inte det då ? :D


Gaalet trött idag !

Denna veckan startade med ett jobbpass på 19 timmar och jag var dödens trött och är nog det fortfarande, det tar verkligen på kroppen och på huvud, kände mig i princip bakfull efter det passet men OM OB:n kommer kännas gott i kassan, jajjamensan så tänker absolut inte klaga nu även om jag helst av allt hade kunnat sova 24 timmar typ för att ta igen..

Däremot idag har jag varit riktigt hurtig, tkr iaf jag ;) tog mig ner och kikade lite på möbler på möbelhuset och hittade en HEL del fint där och mycket inspiration, ibland är det så himla gott att bara gå runt för att inspireras och fundera hur jag själv vill göra eftersom jag nu är i full gång med renovering..

och eftersom jag är bäst på att starta ett nytt projekt innan jag är klar med det första så åkte jag ner till färghandeln, köpte färg och roller, så nu har jag rollat hela hallen och det kommer bli superfint när det väl är klart :) Har dragit en vända och det behövs en till så är det klart och det tänkte jag nämligen försöka hinna med innan träningen imorgon, så hinner det torka tills jag är tillbaka :) Sen fredagen innebär att sätta ihop, hänga upp osv, sluta ha ett kaos i vardagsrummet vore ju inte fel heller :P

Nu däremot ska jag gå och sova, och jag lovar ska bli bättre på att uppdatera, känner bara att tiden rinner i väg lite för fort ibland :P hade behövt fler timmar på dygnet ibland !

Godnatt ..

Soova :)

Nu snart ska jag ta min bok och lägga mig i sängen och läsa.. jag hade tänkt hinna få mig lite skönhetssömn, har gjort massa nödvändigt i helgen faktiskt, städat, fixat lägenheten, tvättat, fixat och donat :) Skönt !!

Hoppas ni alla har haft en underbar helg, så säger godnatt nu ! Sovgott..

What goes around comes back around ..

No lies, no wrong
Boy, I must have been out of my mind !
I bet it sucks to be you right now !!

Har sovit ALLDELES FÖR länge idag, inte bra !! Men har ändå hunnit med en hel del.. Städat upp i köket mitt,satt på en hel del tvätt, tagit mig en löprunda som jag var nästintill död efter och kört mitt axel pass så nu sitter jag här ganska så nöjd faktiskt ! Tänkte göra klart fjärilarna så jag kan spika upp dom på väggen, så det också blir klart någongång, röja upp här lite, det som nu går och laga mig lite kyckling hade jag tänkt..så matlådorna finns i veckan.

Dock måste jag ner till hemköp också, men det är skönt att göra sådant så det är klart sen, då kan man bara träna och njuta av vardagarna och slippa komma hem och känna den där känslan av att måsta tvätta,städa fixa dona..
Då är det redan klart!!

Jag som alltid brukar vara ute om helgerna, men är faktiskt inte alls på det humöret just nu, vill mestadels bara träna och fixa i ordning min lägenhet, vill fokusera på att ta mig tillbaka på planen så det är nog det jag gör just nu :)


THAAAILAND

Satt och kollade massa bilder från thailand och guud vad jag längtar tillbaka, får sådana minnen och känslor när man ser alla bilder, bara promenera på stranden, inge bekymmer och bara njuta, ligga och svettas i en solstol och få en go och fin bränna.. Det är vad jag längtar efter just nu, även om jag gillar tjusningen i hösten med alla fina färger och julen sådant mysigt så kan jag inte låta bli att tråna efter en strand, en bok och en riktigt kall flaska vatten ..

Så nu ska jag bara göra klart lägenheten sen får det bli i vår en go resa till något fint ställe, vart man kan passa på att njuta lite och komma bort från vardagen här i Sverige..

Nu snart ska jag bege mig till sjukgymnasten också, så håll tummarna :)

GLAAAAAD !!!

Glöm inlägget igår ! Idag blev jag på MYCKET bättre humör.. trött dock !
Ringde Annika min gamla sjukgymnast på IFK kliniken och hon tog gärna emot mig redan på fredag och gissa om jag är glad, detta innebär då sjukt bra sjukgymnastik med henne för min axel plus att jag kan ta mig tillbaka snaaaart förhoppningsvis !! YEEEEEY !!

Så denna dagen kommer nog bli en bra dag, ska dessutom på laserbehandling igen så vi håller tummarna för att det funkar än engång :) Jaja nu ska jag återgå till mina ordrar..
Ha en go dag !

Hear you me ?!

Dagen började hyfsat och såg ut att sluta hyfsat men nu känner jag mig bara allmänt nere och deppig eller kanske inte allmänt utan det har med handbollen att göra självfallet.. körde på riktigt bra idag ca 5 km löpning i högt tempo och rehab men ibland känns det så menlöst när man inte fått ett skvatt tillbaka, när tränarna liksom inte ens är engagerade.. Ibland vill man bara få känna sig där, det gjorde jag innan denna jävla axel.. men nu är det såklart inte samma sak, när jag inte är på plan ...

Jag är trött på det bara, jag vill så fruktansvärt mycket och det har verkligen gått så bra på senaste, allt har släppt och så detta.. kan inte någon bara sparka mig i röven så jag slutar tänka såhär :(

något jag ser framemot är att få klart lägenheten iallafall, någonting positivt plus att jag ska på ytterligare en laserbehandling imorgon så jag håller tummarna för att det gör susen ordentligt !! Så jag får lite energi tillbaka och att min energi inte bara dras ifrån mig hela tiden..

Nu ska jag däremot hoppa i säng och sova, jag är dödens trött och kommer nog vara det imorgon på jobbet med, men det är bara bita ihop, onsdag imorgon mindre än halva veckan kvar !

Bitter .. det är vad jag är just nu

Jag som hade en sån positiv anda, och sprang runt och bara var glad och på en dag så bara pang så vill ja mesta dels bara sitta och gråta..axeln hoppade ur led så ingen handboll på länge och det är ju förfärligt när allt verkligen börjar klaffa för mig, min tapetsering är inte färdig, min lägenhet är upp och ner av all renovering, jag är pengalös, ena bilen är sönder, klarar knappt att laga mat med min axel, skulle egentligen vara sjukskriven enligt läkarna men vägrade.. sa jag att jag var bitter eller ?!?!

Någon snäll människa som har lust att hjälpa en väldigt nere och ledsen människa som varken orkar ta tag i tvätten eller något annat för den delen, för just nu känns allt väldigt meningslöst ! Blää, om någon skulle kunna fixa detta så skulle det vara min kära mor som har 10 000 hästkrafter och hinner allting även om det inte finns nog med timmar på dygnet..

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, orkar inte vara bitter längre så sover på saken ! Godnatt

RSS 2.0