Del 14

Detta ar da var sista dag i bali och arligt talat ska det bli ratt sa skont att komma harifran, visst partyna har ar sjuka och jag har haft roligt har borta men en vecka passade iaf mig perfekt, ska bli skont att se lite av australien nu sedan har jag en vecka i malaysia att se framemot med lite danskt sallskap :)

Jag har varit riktigt dalig igar bade och jag stina brande sonder oss och senare lag jag med hog feber och fros och hade ont i precis hela kroppen, lag typ i fosterstallning och madde som fan och denna natten har varit sjukt jobbig, har sovit i kanske 2 timmar max sen har jag bara vaknat hela tiden, tankte aka in till sjukhuset inatt, madde sa otroligt daligt men nu ar det battre, dock har jag fortfarande sjuklig huvudvark och proppar i mig alvedon och dricker sa mycket jag bara kan..

Hall tummarna for att jag mar battre i australien istallet :) Har dessutom hunnit traffa sanna och patrik har och det har varit mycket trevligt, det ar ju kul att man kan underhalla folk iaf :P Som patrik sa "Du ar nog en av dom knappaste men anda skonaste personerna jag nansin traffa" nagot i den stilen.. kommer inte riktigt ihop ordagrant var inte direkt nykter :P Sa hur man nu ska ta det.. man far val bjuda pa sig sjalv helt enkelt

Nu ska jag satta mig pa facebook igen, har inte sa mkt att gora just nu.. kan inte vara ute i solen och vi har checkat ut fran hotellet och vart flyg gar 22:45 och nu ar klockan 15:35 ..

Del 14

Sitter inne pa vart backpackers boende ute i cottesloe beach..det ar riktigt vackert har bor precis vid havet :) kom hit inatt och vi begav oss till sjukhuset direkt eftersom jag haft magkramper och hade nastan migran aktig huvudvark och var helt yr.. sa vi kom dit och jag fick dropp i ca 2 timmar och lite tabletter och sa fick vi aka vidare sa nu mar jag bra igen faktiskt.. var tydligen riktigt uttorkad och matforgiftad men de hoppades pa att det skulle ga over av sig sjalv sa jag slapp ata antibiotika annars skulle jag aka tillbaka dit senare i veckan innan malaysia..

Det ar riktigt varmt har, har dock ingen ac pa rummet och vi far val se hur det kommer funka.. kommer i princip ligga pa varan flakt inatt om detta ska ga :P men vi har iaf handlat lunch hit och massa frukost ar ju rejalt mycket dyrare har an i thailand och bali men definitivt mycket battre mat ..

Vi far leva pa tortelini och nudlar nar vi ar har, ikvall blir det att traffa joackim och sitta vid stranden och ta nagon ol och bara njuta av livet :) Trodde inte det skulle vara sa har fint har men det ar underbart verkligen.. Alla borde verkligen aka hit och anda har jag bara varit har en dag.. men stina och jag har  redan planerat vara powerwalker nere vid stranden pa morgonen och ja bara njuta av tiden har :)

Nu maste jag kila.. vi ses KRAM :D


Del 13

Sitter just nu bara har vi datorn och tar det lugnt.. regnar just nu har i bali och jag ber till gudarna att det spricker upp och lite sol tittar fram, vill bara lagga mig och sola och plaska lite i poolen, borjar sakna de dagarna i thailand nu men daremot sa ser jag fram emot perth med lite sol och bad och forhoppningsvis paarty :)

Ska ga och kolla lite smatt och gott har i standen och se om man hittar nagot man vill ha, hittade iaf en riktigt fin ring igar sa den ar jag nojd over.. jag och stina andrade aven resan till malaysia kuala lumpur istallet for melbourne, kommer nog blir kul forhoppningsvis, shopping, party osv :) Doesnt sound that bad at all..

Vill inte hem till Sverige, jag vill verkligen inte.. Kommer bara aka hem jobba as mycket och sen aka ut och resa igen, love it ..

http://www.youtube.com/watch?v=GjDEGoDCh9I

Ta och ga in pa denna - Florence & the machine - heavy in your arms..

Riktigt skon musik.. Nu ska jag ta och trilla av stolen och rora pa min kara rumpa sa vi far nagonting gjort idag..

Ha en go dag

Del 12

Idag har man inte hunnit med sa mycket eftersom jag och stina vaknade upp bakis som tusan, vi var glada att det sporegnade ute sa vi inte hade daligt samvete med att sova bort lite av tiden. men vi tog oss i kragen anda och akte till vattenlandet, snacka om att slosa pengar, bade jag och stina ar as fega vi borjade med att folja efter alla sma barnen till deras vatten rutschkanor men insag snabbt att vi kanske var lite modigare an sa..

Stina bjuder alltid pa nagot kul skratt men ja det haller vi nog for oss sjalva :P hur som helst ska vi ga till hotellet nu och ta det lugnt, blir en lugn kvall ikvall eftersom det vankas utgang imorgon..
Vi hors och ses

Del 11

Ja vad ska man saga om denna dagen da? Vi Var som sagt pa en utflykt idag for att kolla olika stallen, det borjade pa barong dance som vi trodde skulle vara nagon traditionell dans dom gor varje morgon men besvikna vart vi nar vi upptackte att det typ var en teater som var urtrakig som vi akte vidare efter inte ens halva..

Sedan hamnade vi uppe i monkey forrest, det var ratt haftigt anda.. galna apor kan man minst sagt saga, en hoppade pa stina direkt :P hon har tur det har med djuren..

Efterat kollade vi pa lite frisfalt och en vulkan och aven pa ett tempel i tanah lot tror jag det hette..efter det blev det hematfard.. startade 8 pa morgonen och kom tillbaka vid 6 tiden ..sa det tog ett tag att kora runt har i bali men har sett ratt sa mycket iaf..

imorgon vantas rafting (forsranning) kommer nog bli riktigt kul sa lange man overlever dvs :P men det ar nog ingen fara skulle jag tro

Ar aven monsun period har sa det regnar jatte mycket inte pa dagarna men pa kvallarna och askar.. daremot idag mitt pa dagen uppe pa berget oste det ner, har nog aldrig sett sa mycket regn pa en och samma gang.. var som nar man satte pa duschslangen..eller ja kanske till och med varre..

Hur som helst ska vi nog borja rora oss mot hotellrummet eftersom vi ska upp 7 igen pa morgonen, klockan ar halv 12 har just nu..


Del 10

Shit jag ar verkligen super trott idag, forst klev vi upp for lite frukost och sedan begav vi oss till Linas hotell och lag vid poolen till typ 3 eller nat sant och bara slappa sedan blev det ner till havet for att forsoka oss pa att surfa, jag tankte direkt "good luck" och hoppas att jag overlever.. men det gick faktiskt bra, trodde aldrig jag skulle kunna sta pa bradan men man kanske har lite dolda talanger vem vet  ;) kom iaf upp pa den dar bradan ett antal ganger sa jag ar nojd forutom lite skrapsar pa knana och lite pa armbagarna men det hor val till eller nat..

Just nu forsoker vi om dirigera varan resa och alla ska vara sa himla tjorviga.. jag prata med hon nar vi boka och fraga om det var sa att vi ville boka om sa skulle det ga och nu bara ar dom jobbiga, kan ju inte ringa harifran eller sa jag hoppas jonna har lite stake i sig och kan tjata till sig det till oss vore sa grymt iaf.. vi vill namligen aka till kuala lumpur istallet.. Hoppas man kan lita pa kilroy annars lar jag nog aldrig boka med dom igen ..

Hur som helst sa blir det middag ikvall och sen far vi se vart vi hamnar, blir hyfsat lugnt eftersom vi ska pa utflykt imorgon till nagon morgondans och sen till monkey forest och lite annat.. ska aven upp och se pa nagon vulkan och lite tempel osv sa det blir nog trevligt :) pa torsdag aker vi med patrik och hans tjej pa rafting (forsranning) hoppas man overlever det med.. kommer nog bli riktigt roligt kan jag tanka mig..

Nu ska jag forsoka kontakta jonna sa detta loser sig, hoppas ni har det gott i Sverige har leker livet iaf :) langtar inte det minsta hem.. bara ratt mycket till annat  ;P

Del 9

Nu befinner vi oss for tillfallet i Bali.. Landade igar och det var lite struligt med att ta oss igen allt pa flygplatsen och med pengar osv men vi loste det efter att varit ratt sa irriterad pa det mesta och trotta dessutom..
Vi har iaf ett hyfsat boende just nu med goa sangar och framforallt pool eftersom bad biten har pa stranden inte direkt ar lik den i thailand.. stora vagor och mestadels surfare sa vi hanger helt enkelt vid poolen istallet.. ar ratt sa less pa saltvatten och massa sand overallt sa det ar skont med lite uppehall fran stranden ett tag..

Hur som helst ser det ut som att det blir lite andring pa varan resa anda.. det var tydligen valdigt langt att ta sig till the great reef i australien sa vi ska forsoka skippa melbourne och ta flyget upp till malaysia istallet.. blir nog kul tror jag :) Kan vi bara ta det lugnt, ha roligt och gora det vi vill.. dessutom har vi ju en egen liten guide dar om vi vill ;)

Idag ar jag en trott manniska eftersom vi var ut igar och solen tar mycket pa krafterna sa idag blir det bara att ta oss en nap, fixa till oss och sen en runda shopping och efter det far vi se vart vi hamnar.. ar inte 100 pa att jag ar sugen pa utgana idag blev for mycket igar helt enkelt..

Hur som helst ska jag borja bege mig nu till hotellet.. hoppas allt ar bra med er det ar det med mig iaf, har borjat tillfriskna nu ocksa:)

Del 8

Sicken rolig dag jag har haft idag, borjade med att jag spydde igarkvall och trodde jag skulle bli battre till idag, vi gick ner till stranden i hopp om att anda bli battre men vad hande da? Jo jag blev mycket samre sa har legat i princip nastan hela dagen pa hotellet och sovit och matt daligt som fan, ar glad att jag orkar sitta har vid datorn iaf..Kanner mig lite battre dock, kanns som att jag har feber men har tagit alvedon och haller tummarna pa att det blir battre da vi ska till zoo:et ..

Men har iaf fatt medicin har fran apoteket, man vet ju aldrig hur starka dom tabletterna ar men justn u skiter jag idet bara det funkar sa ar jag glad.. Tabletter mot illamaende och krakningar och aven tabletter mot bakterier sa vi far val se..

Snart beger vi oss ocksa mot bali, kommer bli underbart.. nagot nytt framforallt..:)

Langtar till massor av saker nu .. Men mer sager jag inte just nu, hoppas allt ar bra med er i Sverige..

Del 7 Pictures

Tankte dela med mig av lite bilder till er .. kommer aven pa facebooook:)






Del 6

Nu har vi inte manga dagar kvar ir Thailand, snart bar det av tll Bali och jag sager bara att tiden rusar forbi, man hinner knappt med men har haft det helt underbart har i Thailand hittils, framforallt var Phiphi riktigt bra pa manga satt kan man saga :)

Tror nog Bali ocksa kommer vara kanon, nu har man borjat fa rikligt med farg ocksa sa det kanns ju skont, hoppas man inte kommer hem blek nar man varit och rest sa lange, ligger for det mesta pa stranden om dagarna och bada och njuter av livet, funderar aven pa att aka till zoo:et nu innan vi beger oss ivag till bali ..

Kanns som att jag inte alls vill tillbaka till Sverige, kan stanna har nagon manad och sen aka hem, har redan funderat pa att ta vecka extra for att aka till Malaysia och halsa pa nagra vi traffade pa Phiphi, skulle vara riktigt roligt.. Men far kolla hur mkt dt kostar osv..

Dock ar bade jag och stina daliga i vara magar och det tycks inte ga over sa man far hoppas pa att det ordnar till sig snart, vi kanske bara helt enkelt ar lite kansliga vem vet..

Ikvall blir det att kaka tacos tror jag eller nagot sant, far trevligt sallskap i form av jonna och claes och sjalvklart min kara reskamrat stina..

Saknar inte Sverige det minsta bara sa ni vet, eller jag saknar val saklart alla goa manniskor men varmen foredrar jag mer nar jag hor vilken kyla det ar hemma nu..

Aja jag ska signa off.. hade gott:)


Del 5

Det ar Tisdag redan, dagar bara springa pa har.. spenderar storre delen av dagarna pa stranden och njuter av att sola och bada och bli bruna saklart..

Har ju fatt typ 200 bett pa mina ben som jag inte vet vad det ar, ser inte ens ut som myggbett men fick iaf en salva emot det och massa tabletter och sen visade det sig att tabletterna var atarax sadant man anvander for att kunna sova battre sa det var inte sa konstigt att jag och stina sovit sa sjukt mycket det senaste dagarna, pa stranden, pa hotellet.. ja overallt..

Imorgon blir det att kolla nytt boende fram tills pa sondag sa vi far se vart vi hamnar har iaf haft ett riktigt bra boende hittils..Blir utgang ikvall i patong sa vi far val se vart kvallen slutar, brukar vara sjukt bakis dagen efter och ma som man fortjanar men valjer nog att ta det lugnt istallet tror ja..

Hur som helst sa ska vi mota upp nagra varmlanningar nu och kaka och have some preparty:) Have a nice daaaaaay!!!!

Del 4

Ja det har val inte hant super mycket sen sist, har mest badat och solat och atit gott..Har aven hunnit ta lite fotmassage och sant gott bara for att lyxa till det lite, har aven varit ute och tagit mig en loprunda idag, det var ratt tungt kan man minst sagt saga, men gick bra anda bara sa himla varmt ..

Har ar det molnfritt maste vara over 40 grader varje dag och vattnet ar la kring 30 skulle jag tro, super varmt, kanske annu varmare ute sa det ar inte det lattaste att inte branna sig, har gjort det typ varje dag och anda anvanderj ag 30 och 50 i solskydd.. men nu har vi iaf borjat fa farg eftersom vi kunnat vara ute i solen utan att se ut som kraftor efterat.. kan nog sanka solskyddet sen i bali nar man borjat bli lite brun men man far se till att anvanda solskydd hela resan anda..

Ar saaaa sugen pa malaysia med men vi far se vad som hander, skulle vara riktigt gott :)

 

 


Nu ska vi ga och ata lite ar dooo hungrig, hoppas allt ar bra i Sverige.. Kram pa er alla

Del 3

Hungover? Idag ar en riktigt dalig dag, mar illa och det ar saklart sjalvforvallat.. dock inte mina myggbett, ser ut som att jag fatt rabies eller nagot liknande.. vagar inte anvanda myggmedlet en till kvall ifall det ar det dom gillar och biter mig sa, for stina har inte i narheten av sa manga som jag..

Far helt enkelt promenera i langkjolar, ja sa illa ar det faktiskt :/ Har brant mig lite ocksa sen snorklingen igar, pa axlar och ansikte men det gar over, ar inte lika illa som igar sa skippar nog solen idag och kor pa imorgon..

Nagon som har lust att byta min baksmalla idag kanske ?? Det suuuuger..

Aja har inte sa mycket mer att uppdatera om men far helt enkelt aterkomma..

Del 2

Just nu sitter jag ute i Phiphi och tar det lugnt, idag har vi hunnit vara ut till maya bay dar the beach har spelats in och det var sjukt vackert, alltihop.. sanden, vattnet, naturen .. Har tagit en hel del bilder dar ocksa..
Sedan akte vi vidare och snorklade och det var ocksa helt fantastiskt, fick aven se till havsorm som tydligen ar valdigt sallsynta, massor av vackra fiskar och ja det kommer jag definitivt gora om..

Har brant mig lite pa armarna och axlar, men det gar nog over ar inte sa farligt ..blir snart att kila upp till bungalowen och sova, ar sjukt trott fran gardagen..
Blev bara sol och bad igar och sedan en go utgang saklart och jag sager bara sahar allt kan handa pa en kvall:) haha men det var roligt iaf ma jag saga..

Imorgon aker vi tillbaka till Karon for att vara dar tills pa mandag sa vi far se vad vi hittar pa dar, ska ta lite massage och plocka bort mina akryl naglar med, kanner mig helt handikappad med dom och blev inte sa nojd heller sa lika bra att kora pa sin egna..

Semesterna ar underbar hittils och har hallit mig frisk och hoppas pa att jag fortsatter gora det, magen borjar nog vanja sig lite vid omstallningen ocksa..

Jag far helt enkelt aterkomma nar det hant lite mer, ikvall ar iaf planerna pa utgang igen nere vid stranden och vi far val se vilka bravader vi hittar pa..

Ha det underbart for det ska jag ha..

(Aterkommer med bilder forhoppningsvis pa sondag)

First update ..Thailand del 1

Nu sitter jag inne pa ett internet cafe i Karon och bara tar det lugnt.. har ar det valdigt varmt och har knappt kunnat sola men man far helt enkelt grunda lite forst innan man lagger sig i solstolen, allt badande har gjort sitt iallafall..

Har atit massor med god mat och haft valdigt trevligt sallskap, har hunnit bli lite party bade har och i sthlm innan resan, flyget hit var ju inte direkt den roligaste men overlevde gjorde man ju allt anda..

Idag har vi bara legat pa stranden och gottat oss sen 10 imorse, klockan ar just nu 16:45 har sa blev nagra timmar, ska snart in pa hotellet och duscha av sig och gora sig i ordning for en middag vid 7 tiden och sedan blir det allt lite minigolf.. blir en lugn kvall ikvall eftersom minibussen kommer och hamtar oss 07:00 pa morgonen imorgon..

Vi har namligen bestamt oss for en 2 natters trip ut till PhiPhi Island, blir som sagt lite snorkling, massor av bad och sjalvklart party .. far ladda upp rejalt
Sedan ar man tillbaka pa lordag har i Karon for ytterligar en natt ute i Patongs nattliv och sedan zoo pa sondag..

Har aven lite planer pa similandisland pa mandag, hoppas pa att det ska ga, har hort mycket om det och vore valdigt roligt att se..

Har tyvarr inte fatt in nagra bilder an men det kommer, far satte in lite da och da som ni kan ta del av :)
Sry for den daliga uppdateringen, men har mer varit dessa dagar att komma till ratta och komma in i allting har nere med varmen och framforallt att inte branna sig som tydligen verkar vara en omojlighet..

Hoppas ni har det bra i Sverige.. Puss och kram till er alla sa hors vi ..

Sen om ni vill hora om hur friska och krya vi ar sa ber jag er ga in pa stinas blogg.. Och stina jag vet inte om vi inte blivit branda av Magneter men iaf inte av maneter:)

http://stinamathiasson.blogg.se/

Stockholmo och massa gott

ja vi har minst sagt hunnit mycket på kort tid.. igår blev det bara att ta sig in till annelie sen började vi göra oss i ordning för kvällen, vi hamnade först på något ställe för att få lite drinkar och shots och efter det tog vi oss till Harrys, inte direkt vårt ställe kände vi så jag och stina drog vidare med kennie och max till någon hotellbar och satt där resterande delen av kvällen sedan begav vi oss hem för att sova.. trött som man var..

har hunnit springa på stan idag också, trött som, ja kan bara säga att jag var trött.. hittade vakum påsar men ingenting mer, trodde jag skulle hitta min dröm jeansshorts men icke icke..sparar mina pengar till thailand istället för lite sommarklädes shopping :)

ikväll det blir romantisk middag med stina sen får vi se vad som händer, bowling kanske eller inte ? Återstår väl att se.. man vet aldrig vad som händer när vi två är i farten..

Imorgon sticker vi.. ääääntligen :D

Johnossi och packning

Johnossi ekar ur högtalarna och jag är inne i något sorts flow, en liten dimma där jag varvar mellan packning, tv tittande och smsande.. märks det att jag börjar få lite resfeber mån tro? Det märks om man skulle umgås med mig så jag säger ju grattis till Emelie och Andreas som kommer på besök om en stund för att göra mig sällskap med våfflor, glass, grädde, sylt och allt gott som tillhör och hör och häpna jag tycker faktiskt man borde klassa våfflor och pannkakor som mat och inte en efterätt så det får helt enkelt bli min middag..

Tidigare idag var jag och luncha med min kära kollega Viktoria och när jag kom hem så tänkte ja att "Nu kör jag igång med städningen sen drar jag en dusch" men problemet med denna tanke var att dom hade stängt av varmvattnet och det som stör mig mest med detta är att varmvattnet skulle stängas av 10:00 och jag var på väg in i duschen imorse men ändrade mig och det jag har att säga med detta är att "gör alltid det första ni tänkt er, ändra inte för då går det käpprätt åt helvete" ;)

Nu är tydligen Emelie och Andreas på väg så jag ska väl börja avsluta här och förbereda mig för massa goda våfflor, sånt här måste man ju ladda inför, värma upp bara för att det är såå gott :D

kommer nog inte hinna uppdatera här hemifrån innan jag åker, men kommer kanske någon update innan jag lämnar kära Sverige ;)


My life

Har faktiskt hunnit med en hel del idag även om jag somnade i 2 timmar efter jobbet, har hunnit packa ner det mesta eller iaf det som jag kan packa ner nu, sen har jag säkert varit lite tråkig i min packning men jag tänkte att jag kan ju faktiskt köpa mig massa fina klänningar och sånt där nere och tunikor så behöver inte ta med mig så mycket ändå..

Jag börjar få lite resfeber nu, helst om man glömmer någonting, det vore ju rätt så tråkigt måste jag säga..Menmen, är nervös över allting, attj ag ska glömma viktiga papper eller att man ska glömma släcka lampor eller betala räkningar el ja vad som helst, men är sjukt förväntansfull iaf..



Även om klockan är efter 12 så ville jag gratta Hanna, jag saknar dig verkligen .. Känns som igår, tiden bara rusar iväg man hinner liksom inte sätta fingret på det för åren bara flyger iväg..
Du är mycket saknad hos många !! Kram på dig vart nu än är..

Nu ska jag gå och sova, Godnatt !!


RSS 2.0