Del 11

Ja vad ska man saga om denna dagen da? Vi Var som sagt pa en utflykt idag for att kolla olika stallen, det borjade pa barong dance som vi trodde skulle vara nagon traditionell dans dom gor varje morgon men besvikna vart vi nar vi upptackte att det typ var en teater som var urtrakig som vi akte vidare efter inte ens halva..

Sedan hamnade vi uppe i monkey forrest, det var ratt haftigt anda.. galna apor kan man minst sagt saga, en hoppade pa stina direkt :P hon har tur det har med djuren..

Efterat kollade vi pa lite frisfalt och en vulkan och aven pa ett tempel i tanah lot tror jag det hette..efter det blev det hematfard.. startade 8 pa morgonen och kom tillbaka vid 6 tiden ..sa det tog ett tag att kora runt har i bali men har sett ratt sa mycket iaf..

imorgon vantas rafting (forsranning) kommer nog bli riktigt kul sa lange man overlever dvs :P men det ar nog ingen fara skulle jag tro

Ar aven monsun period har sa det regnar jatte mycket inte pa dagarna men pa kvallarna och askar.. daremot idag mitt pa dagen uppe pa berget oste det ner, har nog aldrig sett sa mycket regn pa en och samma gang.. var som nar man satte pa duschslangen..eller ja kanske till och med varre..

Hur som helst ska vi nog borja rora oss mot hotellrummet eftersom vi ska upp 7 igen pa morgonen, klockan ar halv 12 har just nu..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0