Träning träning träning

Ja just nu är det typ det enda jag gör känns det som, tränar och tränar och tränar..Men för mig gör det ingenting, älskar träning så, dock skulle det finnas mer att göra på vardagarna bara, de flesta är i skolan eller jobbar och jag har inte fått något jobb förutom på helgerna nu så vandrar runt här, lagar mat, städar och tränar ;) Men om man väntar på något gott så gör det faktiskt inte så mycket..

Blir tydligen Krabi, Koh tao, Koh phangan och Phiphi .. jag längtar hur mycket som helst just nu.. Däremot är det soligt nästan varje dag här så humöret kan ju faktiskt inte vara bättre just nu

Som man brukar säga, ett leende förlänge livet



Så ska ställa mig framför spisen och laga mig lite mat..

Telling the world

Blev väckt av massa fina sms imorse och det var väl inte helt fel och det är måndag idag härliga måndag och en ny vecka att se framemot, dessutom så skiner solen, helt klarblå himmel så jag tror faktiskt att jag antingen tar mig ut för en löprunda eller en skön promenad, låter som en mycket bra ide ;)
eller nu kanske det ser ut som gym istället, vi får se..

3 veckor nu då, känns skönt.. tiden bara rullar på just nu, hoppas på lite mer jobb bara.



Blir gymmet trotsallt.. Ha en go lördag

Inga underdrifter direkt..

Denna veckan har minst sagt varit lugn, inte gjort så mycket faktiskt förutom att tränat en hel del.. och helgen har bestått av jobb och sen utgång igår då .. trevligt om inte annat :)

Inge jobb imorgon så vad står på schemat?! Om det inte snöar så kanske jag tar mig en skön löprunda..



Så, hoppas ni alla haft en kanon helg.. Säger godnatt för mig

Slänger på en go låt innan jag går och lägger mig
howie day - collide

Lazy days

Det har varit fint väder ute hela dagen förutom blåsten och det jag gjort idag har varit i princip ingenting, sovit och kollat tv, suttit vid datorn och väntat på träningen.. men sen blev det andra bullar har kört stenhårt rumpa idag, lite överkropp med.. tog mig ut och sprang uppvärmningsrunda 2,5km sedan ställde jag mig i backen och körde mina utfall och sidohopp och några ruscher.. Nu jäklar säger jag bara:)

Åååh jag längtar sååå till min födelsedag, ja ni alla som följt mig vet ju att jag är mycket för min egen födelsedag, planer hit och dit, fester hit och dit.. men i år blir det helt annorlunda, inga planer utan jag överlåter det till någon annan, kommer iallafall spenderas i thailand på någon fin strand, go mat, gott sällskap och bara njutas av..

Framförallt så ska jag njuta av att lämnat bakom mig vissa saker, if you want the time of your life, leave your troubles behind..Det känns så skönt, det är som att en stor sten bara lättar och just nu springer jag på små rosa moln ;)

Imorgon, planer ?! Jo antingen så tar jag mig in till staden och kikar på klänning eller så nöjer jag mig med den jag köpt, eftersom jag ska banne mig komma i min balklänning, så jag kanske kliver upp tidigt, tar mig en löprunda, avnjuter en god frukost och förbereder mig för kvällsjobb ..:) sounds lika a really good day!

Säger nu godnatt för mig..






Nästan in rullandes genom dörren..

Dag 1 då började med att jag skulle klivit upp 09.00 för frukost och sen löp men nu är det ju så att jag gillar att dra mig, ligga kvar och njuta av lite extra sömn så jag klev upp 10.30 istället, fy på mig själv men iaf jag har ju all tid i världen just nu känns det som. Började iaf med frukost och lite dator och tv för att smälta maten, sedan drog jag på mig löpar kläderna och tog mig ut på en 30 minuters konditions löp och efter det körde jag stenhård trappträning, som sagt rumpa rumpa ;)

och nu är jag slut, trött ja allt vad man nu är när man varit så duktig.. tänkte lägga mig en 20 minuter på soffan för att andas ut sedan blir det att diska, göra sig i ordning och in till staden för jakt på en klänning;) vi får se vad jag hittar..

Hur som helst så är jag slut just nu och orkar inte sitta här.. men iaf ut i spåret och löp med er människor, vår snart sommar .. bara ben ja vad ska man säga;) I like


My day so far

Min dag såhär långt har inneburit deg med film på morgonen, god frukost och en mycket god thailunch hemma, sedan tog jag tag i mig själv och tog mig in till staden för att kika lite klänningar till min födelsedag och till stenungsbaden, tänkte slå två flugor i en smäll.. Sedan kom tobias in till staden för att ta en fika och pratstund med mig om allt mellan himmel och jord..

Sedan tog jag mig ut till kungälv för massage och en del prat om allt och inget med jonna, det är skönt att ha någon att prata ut med om allt som man vet att saker och ting stannar hos och kanske se saker ur ett nytt perspektiv eftersom mitt nya liv börjar här, inte för att allt kommer förändras men ja en hel del som jag själv vill förändra, det är precis som en garderob ibland behöver man rensa ur gammalt och få in nytt för att få lite ny inspiration..

Man lägger nog alldeles för mycket tid på att fundera vad folk tycker om en när det viktiga egentligen är vad man själv tycker om sig själv, allting händer ju ofta av en anledning, man ska inte hänga sig kvar i det förflutna för mycket (något jag är mycket bra på) för det är ändå ingenting man kan göra åt, man kan bara se framåt och vad man kan förändra där istället..

Så vad ska jag mer säga hur som jag funderat över?! Ibland blir det lite djupare inlägg som detta ..




Someone like you

När man står på stabil mark igen så skakas hela ens värld upp och ner igen, ja upp och ner och vad ska man säga att jag rymmer igen från allt?! Det är ju det jag gör bäst, rymmer från sånt som är jobbigt just för att jag inte vill känna efter, ta tag i det.. Just för att det är den lättaste utvägen till allt fast kanske den sämsta med..Men det är tomt utan dig min vän.. mycket tomt!!

Har inte skrivit något här men har träffat någon som gör mig väldigt glad och jag hoppas det är början på något nytt och vi får se, ska inte säga för mycket men just nu längtar jag verkligen till den 19de..

Ska nog ta en dusch och så får vi se..

illusion

When the evening shadows and the stars appear
and there is no one there to dry your tears
i could hold you for a million years
to make you feel my love

Adele - Make you feel my love

Riktigt go låt så här på en måndag

Sitter och kollar utbildningar och vad vill man plugga, vad passar mig?! Vad tycker jag är roligt? Vad skulle jag vilja göra i framtiden, allt är ett enda blurr för jag har faktiskt inte den blekaste, det enda jag vet är att jag vill ha roligt på vägen..det är min vision om hur jag vill att mitt liv ska se ut, hur ska man annars orka med allt tufft som händer?!

finding home

Have you heard the news today? Im leaving town, cashing out..

Jaa idag har jag sovit på tok för länge börjar nog komma in i mina gamla rutiner om att sova för mycket fast och andra sidan så tror jag att jag behövde detta efter min bakisdag igår, mådde ju inte direkt bra..däremot var emelie mycket nöjd efter att kommit hem till en städad lägenhet så nu kunde nog andreas och emelie njuta lite ihop istället för att springa omkring och städa upp allt :) Ja ibland kan jag faktiskt vara en riktig ängel ..

Nu snart blir det att prata lite med kristian och sen efter det så tänker jag nog banne mig ta mig ut och löpa jag känner att mina ben vill röra på sig, kanske om jag är riktigt hurtig så tar jag mig även en trappträning igen jag får fundera på den saken..

Hur som helst så ska jag diska upp min hög med disk som jag inte orkat ta tag i för att jag varit för lat.. need to clean up my apartment, buuuhuu gillar inte städning men gillar nrä det är rent



Men som man säger, allt fungerar med ett leende på läpparna.. bara man vill och är beredd på att satsa !!!

"ibland behöver man resa bort för att hitta hem igen .."






Hangover

Idag är jag bakis och det med all rätt, jag får helt enkelt skylla mig själv.. hade en jätte bra kväll hemma hos emelie men sen var väl det andra inte särskilt roande, parklane var helt värdelöst menmen som sagt jag hade rätt gott sällskap så det var ju trevligt iaf :)

Ser framemot denna veckan faktiskt, hoppas på att få rätt så mycket jobb och sen så massor av träning, har kommit in i en period jag bara njuter av att vara ute och löpa, så himla skönt så om jag inte får något jobb imorgon så tänkte jag faktiskt ta mig en löprunda på morgonen och sen träning på kvällen.. låter som en mycket bra ide

Har varit i emelies lägenhet i princip hela dagen, helt ensam dessutom.. råkade somna där några timmar men det är inte så lätt att hålla sig vaken i hennes sköna säng och framförallt hennes goa täcke, måste nog köpa mig en likadant faktiskt..

Just nu tycker jag allt bara rullar på.. Ska lägga mig framför en film och sen sussa väldigt gott..

Some pictures.

Tyckte det var dags med lite nya foton här, längesen jag la upp något :) Börjar bli lite tomt..





Sådär :) Kommer komma upp fler eftersom .. Sen förhoppningsvis kommer det komma upp massor av nya bilder från mitt äventyr den 19 april, då något nytt börjar ..looking forward to it sooo much !

Men tills dess delar jag med mig av mina resa eftersom, mycket finns på facebook men de som inte har fb har ju alltid detta.. Idag är planerna på att städa upp efter mig själv eftersom allt ligger utspritt och sen ta mig ut på en powerwalk el löpning igen och sen kanske en go kaffe på det.. men först frukost :)

Ha en go torsdag

Hemma i Sverige

Jag är hemma i sverige igen sedan måndags kväll, här är det soligt och nyvår på något sätt..dock alldeles för kallt för min del så jag bokade mig faktiskt en ny resa den 19 april (ooouupps där rök alla pengar) så jag blir väl borta i ungefär 2 veckor i malaysia och i Thai ;) En morot för mig själv så jag sitter redan idag och jobbar kväll trots min jetlag som håller i sig, men som man brukar säga "moneymoney" bara att stå ut nu när jag varit så elak mot plånboken.. Fy på mig själv ;)

Samtidigt känns det som att man behöver göra sådana här spontana saker ibland, jag behöver det just nu känner jag.. även om mitt humör är på topp och allt sånt positivt så finns det även negativa saker i vardagen som att man förlorar en nära vän och det är alltid tufft..har inte riktigt fattat det ännu och vet inte om jag kommer göra det än, var på väg att ringa dig häromdagen och det kändes jätte lustigt men vad ska man göra, man får försöka ta var dag för vad den är och försöka se framåt även om det är ganska jobbigt.. när man egentligen vill kunna spola tillbaka tiden trycka på stopp och sen fixa till allt så att det är som det ska. Hur vore livet inte då? Fast samtidigt vill man verkligen göra sina misstag ogjort?! Det hade inte jag velat.. När ska man isåfall växa som människa?

Hur som helst ska jag inte spendera hela min rast på att sitta och skriva här i bloggen, så jag får återkomma

Del 17

Jag tankte att jag kan ju inte avsluta min resa med ett ledsamt blogginlagg aven om livet ibland ar riktigt tufft och man forlorar nara och kara pa vagen..
Sitter iallafall i Doha (qatar) just nu och kommer ha suttit har i ca 18 timmar innan jag tar ett 7 timmars flyg tillbaka till svensk mark, sa ca 13:00 pa mandag (imorgon da) sa ar jag pa arlanda igen, blir att spendera tid inne i sthlm city, hamta lite saker hos annelie och sen sent pa kvallen ca 21:30 tar jag flyget tillbaka till Goteborg..
Sitter faktiskt har med bade bra och daliga kanslor, bra for att jag traffar alla vanner igen och trana igen framforallt.. men daremot sa saknar jag malaysia redan pa manga olika satt men kanske sitter jag dar snart igen om en manad eller nagot man vet ju aldrig.. kanske filippinerna ocksa, det far man val se  ;) Det ar det som ar det harliga med livet att man kan gora det man vill, det man kanner for for stunden..
Hur som helst har jag haft en underbar resa forutom all sjuka jag akt pa.. australien var varst pga nagon elak bakterie fran bali sa bali kommer jag nog inte besoka en andra gang aven om det var bra
Hann tyvarr inte se aus sa mkt men far aka dit nagon annangang helt enkelt.. har mycket att se framemot just nu kanns det som:) Men nu ska jag borja logga ut, lamna varmen och tillbaka till kalla sverige..
Vi ses snart igen.. fortare an man tror:)

Del 16

detta ar en ledsen dag, vad ska man saga? Jag sitter har.. alla andra ler, skrattar ar glada men jag sitter dar och bara kanner mig dum for jag kan inte vara glad helhjartat nar en van gatt bort, jag vet inte vad jag mer ska skriva eller nar jag vill skriva igen heller.. vill nog bara vara just nu, det kanns sa javla overkligt, ja tydligen sa tippar alla av omkring en och vad gor man nar man star dar hjalplos ?? jag vill bara rymma verkligenheten..

Del 15

Sitter just nu i Malaysia och tar det lugnt, ska snart in till city for lite shopping igen om vi nu hittar nagonting dvs, australien kan jag tyvarr inte beratta sa mycket om eftersom jag spenderade i princip hela min vistelse dar antingen pa sjukhuset eller pa rummet av att ma pyton men nu mar jag bra igen och det ar val tur iaf..

Men annars var perth riktigt fint, kan defintivit tanka mig att aka dit igen och kommer troligast gora det, dock sa planerar jag redan for solsemester i europa igen, jag vill bara ligga pa stranden och njuta och gotta mig, dricka lite vin och ol .. har i malaysia finns ingen strand direkt far ligga i poolen och vadret har varit lite sisadar faktiskt men annars gillar jag malaysia, det ar ratt gott har faktiskt :)
Sista dagarna kvar, vill inte hem men anda sa vill man traffa alla .. har inte orkat sola direkt 5 veckor i rad och har inte kunnat sa hittils tycker jag definitivt thailand var bast, bali helt ok men anda sa gillade jag verkligen thailands strander, det ar typisk mig semester, ligga och sola och ha det gott :) Sen parta lite grann ..
Hur som helst sa ska jag borja gora mig i ordning, var tvungen att uppdatera lite, vet inte riktigt vad jag ska skriva, imorgon blir det party iaf .. trevligt:) Hade sa gott sa hors vi ..

RSS 2.0