Härligt !

Har hittat en underbar fåtölj som tydligen tillhör andreas drugge för tillfället men snart är den min och står i mitt vardagsrum och det känns ju faktiskt förträffligt :) Har även köpt mig ett perfekt soffbord för mitt vardagsrum, den ska bara målas om och kläs om så kommer den vara perfekt för mitt vardagsrum :)

Här kommer bilder :)





Lite att fixa så kommer det bli kanon..

Då har jag definitivt kommit en bit på vägen och det känns ju alldeles förträffligt :)

Nu däremot ska jag ta och sova, är super trött och min hals är inte den bästa just nu, så behöver nog all sömn jag kan få..

Så säger godnatt !

Urk ..

Gaalet, vad jag ogillar oärliga människor.. säger bara URK på det, dessa har verkligen ingenting att göra i mitt liv, sånt klarar jag bara inte. Utnyttjar, falskhet ..
Jag respekterar verkligen folk för vilka dom är osv osv, men jag kan verkligen inte respektera en människa som är så oärlig och uppenbarligen bara kör över folk utan att bry sig det minsta..Man ska inte omringa sig av människor som tar energi helt enkelt..

Nu däremot ska jag inte fokusera mer på det.. Har haft en riktigt bra dag idag faktiskt, började med att jag tog mig ett riktigt gott gympass på sportlife, körde verkligen på hårt idag, sedan bar det av ut till Kärra för en mysig fika med Izabella och väldigt mycket kul prat :) Hon är alltid så himla go och glad, alltid kul att träffas !

Nu har jag fördrivit tiden med en film och tänker faktiskt närmare bestämt ta och gå och sova.. är super trött :) Så säger godnatt för den här söndagen och ser väl framemot en ny vecka då !

Hoppas ni haft en toppen helg ! Min har faktiskt varit riktigt lugn och skön :) ! Mer sånt

 


Gosh what a day ..

Vilken dag, kan ju inte precis påpeka att den har varit fröjdens dag precis, började som en riktigt skit dag på jobbet faktiskt, där allt bara varit kaos och kaos och kaos .. framförallt i mitt huvud!
Kommer börja drömma siffror snart, kan många helt utantill redan :P !!

Däremot så kom emelie och förgyllde min dag lite extra men gott snack och självklart handboll på det :)

What do you take me for ?! Thats a good question ! I just need to get myself together ..

Nu ska jag sova.. Godnatt !!

 

Jag villa nog bort mig lite där, med lite hopp.. Men mer och mer inser jag att jag dansar lite på egen hand !




Glad you came !

My universe will never be the same, I'm glad you came

Dagen har faktiskt spenderats hemma, har inte gått utanför dörren idag och gissa om det varit skönt? Jag är alltid på väg någonstans, har alltid fullspäckat schema, man ska hinna saker man inte hinner på vardagarna osv, men idag kände jag att jag bara behövde sitta i soffan, kolla på massa filmer och njuta utav att inte göra någonting ! Ibland behöver man sånt med ..

Sitter och lyssnar på massa goa låtar och bläddrar igenom massa olika sidor i hopp om att hitta någonting intressant:)

I fredags däremot hade jag ett mördar pass med Ulf, jag lovar det är längesen jag haft sån här träningsvärk, men gott är det.. känns himla skönt att det verkligen tog på musklerna, om jag fortsätter såhär så kommer jag definitivt vara fit for fight tills efter jul :P

Nu däremot ska jag borsta tänderna, burra ner mig i sängen och läsa en bok och sen släcka lampan för att invänta ännu en ny jobbvecka !

Godnatt :)

Den svenska jantelagen

Yes i allära så lever den och gror fortfarande, man hör folk prata som om det var 40 år sedan dom var 20 även om det kanske var 7 ! Hur tråkigt är inte det då ? Att allt ska bli så platt, så tråkigt, så jobbigt, det är ungefär så det låter när man sitter på bussen, på fiket osv och man tjuvlyssnar lite på samtal.

Så ska man vara och så ska man inte vara, jag skiter fullständigt i hur folk tycker att jag ska vara, jag är mig själv och om man inte duger så fine då klarar man sig nog utan varandra. Visst kan man alltid tänka sig för och ta till sig saker man jag skulle aldrig ändra mig för att någon annan vill det, min personlighet. Om man tar Bibbi som exempel, hon är en av de skönaste människorna jag känner men det är ju just för att hon precis som jag är så himla ärlig. All ära till henne men hon är nog snäppet vassare än jag själv !

Jag älskar spontanitet, kan komma på imorgon att jag tar flyget till paris exempelvis, planera kanske man bör göra ibland, men just känslan av att bara leva, vara i nuet och inte någon annanstans !

Samma sak med barnslighet, jag kan vara otroligt seriös och fokuserad men jag skulle aldrig vilja lämna min smått barnsliga sida där jag kan ligga och halvt skratt och halvt gråta till såna sjuka saker ! 

Hur som, ville bara få ut det ur mig, så gott folk tappa inte barnet i er även om ni är 27 ;)



 


If youre not the one

If youre not the one, then why does my soul feel glad today?
If I dont need you, then why does you name resound in my head

Daniel Bedingfield !
Riktigt bra låt :)

Godnatt :)

Bakslag

Japp, där kom bakslaget på axeln .. Känns så himla hopplöst, man hittar tillbaka till något som äntligen börja klaffa för en, allt funkar, det kunde inte kännas bättre, så hoppar min axel ur led och gör hösten än mer förbannat tråkig och jobbig, även om jag jämt försöker se det positiva i det negativa bara för att orka så ikväll känns det bara tråkigt :(
Visst kanske hoppades jag att det skulle vara bra efter bara 6 veckor, men hoppet är väl det sista som dör eller vad brukar man säga? Jag vill helt enkelt bara spela handboll igen, kunna bara gå ut på plan och älska att vara där varenda sekund..

Men motgångar är som man brukar säga till för att bli starkare och lära sig, men ibland kunde jag fan vara utan dom känner jag, ibland hade jag bara velat ta och knyckla ihop dom, spotta på dom och bränna upp dom ! Aldrig se dom igen men men.. jag får se till att andas ut, ta denna kvällen och börja på nytt imorgon ! Då brukar den här hopplösa känslan ha lämnats kvar nånstans och jag ger lite till bara för att jag har sånt jävla psyke !! Och jag kan väl bara säga tack mamma och pappa för att jag föddes till att vara JORDENS envisaste människa !

Som tur är hjälper mottot "Det löser sig", det är tur att det är med mig varje dag och sparkar mig i röven då och då när jag bara vill ge upp ..



(I take a walk, the streets are busy tonight
and I am searching for you....

There is somebody waiting for me out there)







Watching you watching me !

Jag är sån sucker för kärlekshistorier va ! Filmer, böcker .. kan inte motstå ! Det är skönt ibland att bara drömma sig bort och längta..

Sitter hemma i soffan och lyssnar på Ron pope och bara sitter och filosoferar.. Ibland önskar jag att jag var någon helt annanstans, längtar så efter att bara promenera på en strand, vara vid havet och bara känna en sån känsla av frihet.. Det är som att man andas in ny energi, släpper iväg allt dåligt och går vidare..

Älskar låten The band perry - If I die young, så himla fin ! om du har tid över så lyssna gärna..

är inne i en sån där skön stämning just nu, bara sitter i soffan och njuter lite extra innan måndagen är här och en ny vecka för nya utmaningar knackar på dörren !

Tror ändå jag ska börja bege mig till en godnatts sömn i min kära säng, börjar känna tröttheten i mina ögon ! Så Godnatt mina vänner, hoppas ni alla har haft en riktigt bra helg, min har faktiskt varit riktigt bra :)


We found love

Nu önskar jag att solen kunde titta fram lite granna eftersom jag ska ut och löpa i detta molniga och smått dimmiga väder, men jag tänker inte klaga, ska bli SUPER skönt med ett ordentligt löppass faktiskt ! Det piggar upp en rejält, sedan blir det duschen, hoppa i några goa kläder och bege mig inåt staden för en fika med bästa Bibbs :)

Shit vad jag var trött imorse, vaknade sisådär 7 och kände att nee nu kliver jag absolut inte upp utan sov några timmar till, var trevligt att träffa syster också ! Tycker lund har en sån där myskänsla över sig även om jag trivs som fisken i götet !

Det är trevligt att komma till andra städer ibland faktiskt, komma bort lite för stunden..

Men nu ska jag inte slösa tid och sitta och skriva mer, ska ju ut och löpa :)

Ha en go söndag iaf !


Torsdag !

Har hunnit med jobb, staden, gym och lagat mat och nu är jag trött ,ska bara packa väskan så ska jag slänga mig i säng, säger bara imorgon kör vi malmö ;) Ska bli riktigt kul, får dessutom träffa min kära syster och det är ju faktiskt aldrig fel och även Nicole då !

Nej nu ska jag verkligen ta toch hänga upp tvätten, borsta tänderna och slänga mig i säng ! Godnatt för idag ..

Btw, har funderat över en grej, långt brunt hår eller så som jag har nu ?! Tips thanks :)


Whats up with that ?

Before you assume, learn the facts
before you judge, understand why
before you hurt someone, feel
before you speak, think !



Jag fick sånt infall idag då jag bara kände att "faan, jag vill verkligen ta tag i mitt liv och bara flytta" fick sån konstig känsla, ta någon utbildning utomlands eller ja något sådant, gör det jag verkligen tycker om! Fick sån känsla om att bara vilja söka mig härifrån, något nytt, en ny början kanske ?!
Ibland tror jag att jag verkligen hade behövt börja om på noll..

Våga tro på sig själv kanske..Jag tror jag kanske bara får släppa det och fokusera på annat och inte lägga energi på fel saker..

Nu ska jag sova, skulle sovit för minst 1½ timme sen, men jämt blir man sen i säng.. tyvärr ! Godnatt iaf


Go måndag om inte annat

Ärligt talat brukar jag inte vara något fan av måndagar precis, början på veckan och många dagar kvar till helg men denna måndag har ändå varit riktigt bra, vad jag än försökte intala mig imorse om att sängen var det rätta och inte att stiga upp 6, så får jag oftast sån där energikick sådär kring 15:00 eller är det tröttheten som talar? satt iaf och skratta, framförallt till Lina eftersom jag tror mig höra henne sitta och svära, när det inte alls är så !

jag hör "fucking kundansvarig"
och egentligen så var det "facklig kundansvarig" ..
Man hör ju det man vill höra tydligen !

Sen är dt verkligen så små saker som kan göra en glad, typ som när folk tackar i trafiken för att man tänker på sina medtrafikanter och som när bittra tanter man pratar med i telefon plötsligt är extra trevliga och till och med skrattar, ja det gör verkligen min dag.. och sist men inte minst för att inte glömma en redbull, då är min dag gjord ;P Då orkar jag lite till..

Sitter iaf ombytt och klar och väntar på att få ta bilen ut till Kungälv, funderar starkt på om jag ändå ska åka nu och gå ut och ta ett distans pass och sen gå in och köra fotarbete och lite ben, så kommer jag hem i bra tid ikväll för att orka ställa mig och laga korv och makaroner, ååh vad jag verkligen längtar efter min lunch imorgon "NOOT"
När det finns andra som troligast sitter och njuter av en bit oxfile istället..Livet är ibland inte rättvist;)

Nog om det, ha en fortsatt trevlig dag..

Hur gott vore det inte att vandra omkring på Koh Phangan igen ??




Fokusera på möjligheterna, inte problemen !

I think I lost myself in search of you ..

Imorgon bär det av mot nya äventyr, får se vart man hamnar .. står iaf på egna ben den här gången och vet precis vad jag gör !!

Det finns så mycket jag vill göra bara, satt idag på jobbet och kollade tillbaka på massa bilder, framförallt från resan och jag vill iväg igen ! NU .. om jag bara hade vunnit typ på lotto då skulle jag inte suttit i Sverige just nu, jag skulle suttit på en strand, blickat ut över havet och njutit !

Jag är inte bitter alls över vintern, tvärtom.. jag bara längtar efter att sitta på en strand och bara vara, den känslan går inte att slå.. Utan massa bekymmer över dittan och dattan utan bara vara ! Det är verkligen vad man gör det till, hur man hanterar mot och medgångar, hur man hanterar stress,press, måsten.. så kanske man gör som jag och bara lever, tar var dag för vad den är ! Gör det jag känner för, för stunden.. spontanitet !

Det har tagit mig långt och jag tror det kommer fortsätta göra det också !









RSS 2.0