Happy happy neeew year :)

Ja gott nytt år allesammans..



Önskar er en riktigt bra kväll.. nu ska jag bege mig mot farmor och farfar för en riktigt god middag :)

Bad update

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera här uppeifrån norrland men har helt enkelt inte haft någon bra fantasi eftersom det inte händer så mycket här uppe, har mestadels tagit det lugnt, jobbat, tränat och träffat lite folk ..
Tiden går så snabbt här så man hinner knappt med, man tror att man har hur mycket tid som helst men jag menar det är nyår imorgon och då firar vi in 2011, får se om jag får jobba på förmiddagen vore ju riktigt bra för resekassan..

Ska fira med familjen nu första gången på några år, så det blir trevligt.. Nyår i år ser helt annorlunda ut än förra året, förra tror jag att jag gick inne i stan och valde nyårsklänning dagen innan, skalade fruktansvärt mycket potatis ja jag tror jag skalade alldeles för mycket fick dessutom blåsor på köpet, men go mat fick vi iallafall enligt mig :)
Sen tror jag inte jag har så mycket att säga om mitt förra nyår, var väl tur att maten var god .. hade ju trevligt sällskap en del av kvällen iaf;)

Räknar nästan ner dagar nu också, ska bli så skönt och framförallt gör något för sin egen skull även om man har lite ångest över handbollen, älskar den ju men samtidigt den finns ju kvar, den försvinner ju inte bara för att jag åker iväg en liten stund..

Tänkte sätta mig och kika lite handboll nu och sen victorias secret fashion show..Men ha en go kväll ..


Everyday

Everyday, I bring the sun around :)

Idag blir det att strosa runt i Gällivare och kolla lite smått och gott, sedan träning och sen får jag se vad som händer.. skönt med en ledig dag iallafall :) Känner mig trött även om jag jobbat mindre timmar så är det så mycket som ska hinnas med när man är hemma och egentligen vill man bara lägga sig raklång på soffan och ligga där tills man åker tillbaka till Göteborg för att hinna ladda upp igen..

Min jädrans förkylning verkar inte vilja gå över heller, typiskt va?! men jag överlever, hoppas på att det går över snart iallafall..

Nu däremot ska jag kila och fixa lite saker, ha en go måndag

Hej och hå

Nu var det längesen jag skrev här, har inte alls haft tid till det tidigare eftersom det enda jag i princip gjort sedan jag kommit hem är tränat, sovit, jobbat .. har knappt hunnit träffa någon här heller men nästa vecka får jag ta tag i träningen bättre, hinna träffa fler och sen åker jag tillbaka till götet med en riktigt go längtan i magen efter något riktigt gott :)

Idag är det julafton, ser man på .. tiden går snabbt här.. den rättare sagt rusar förbi i fullfart och jag hinner knappt med, ingen julkänsla just nu men den kanske kommer med maten?! Det får man väl hoppas ;) Är iaf skönt att vara hemma en stund och vila upp sig inför allt ..

Blir en lugn juldag för min del iaf, blir jobb på schemat och det är ju faktiskt nöjd över för jag orkar inte utgång.. gick ut igår lite lätt för att träffa lite vänner och det var trevligt men jag orkar faktiskt inte hänga med just nu med allt som är på gång och måste säga att just vid detta tillfället så ligger inte det på min prioriterings lista direkt utan det finns så mycket annat gott att göra ..

Ikväll blir det iaf att samla massa trevliga människor hemma hos farmor och farfar för farmors berömda julbord som nog precis som alla andra år kommer vara toppen av iet ..sedan blir det massa roliga julklappsutdelningar också, har köpt massor av bra saker till folk och det ska bli spännande och se vad de tycker sen får jag väl erkänna att jag faktiskt ser framemot vad jag fått med ;) Eftersom på sista tiden har jag faktiskt varit riktigt snäll och det borde nog räknas för hela året tycker jag ;)

Nu ska jag hoppa i duschen så jag inte blir sen som jag alltid är annars.. Ha en riktigt God Jul och käka er fulla och mätta så ni håller för resterande delen av året.. för snart kommer ett nytt spännande ett ..

Party party

Var ett tag sedan jag gick ut för att "gå ut" sist var ju bara middagen med tjejerna men nu blir det banne mig utgång efter alla helger med jobb och matcher och sånt.. För på måndag åker jag hem till norrland och då blir det inte så mkt utgång utan mer jobb och umgås med familj och vänner :)

Sitter just nu och väntar på att lite folk ska trilla in hemma hos mig så jag slipper sitta ensam här med mitt lilla vinglas men det ordnar sig kommer nog bli en kanon kväll .. Allt blir vad man gör det till;)





Var jag ikväll då:) Delar jag med mig av..

Nu ska jag ta mig från datorn, ha en bra kväll allesammans

Hemma i köket

Ja jag sitter hemma i köket och klickar runt mig på massa olika bloggar, sidor osv .. Hittar inget sådär jätte intressant förutom saker jag behöver fixa inför resan, imorgon vankas det att ta alla vaccinations sprutor och jag som inte gillar nålar så vi får väl se hur detta går.. Plånboken får även sig en törn och det känns ju mindre kul tycker ju jag ..

Måste fixa de sista klapparna också, men blir en runda i staden med Nicole med lite fika och julklappsinköp sedan blir det träning..

Det konstigaste med denna dagen är att igår stukade jag foten på matchen uppe i Skara, trampade helt snett och hade ont som tusan efteråt och envis som jag är fortsätter spela med.. men iaf det var inte saken utan jag hade foten lindad på vägen tillbaka till götet tog av lindan och sov utan för jag gillar inte att sova med lindad fot även om det är bra.. så när jag vaknar är foten som återställd..

visst har ont i den när jag vrider den i vissa vinklar men kan gå på den idag som vanligt .. konstigt det där, helt mirakulöst.. kanske hade någon inatt som kom och trollade bort det onda när jag låg och sov?! Kanske en liten ängel som flög förbi och såg att jag hade ont i min stackars fot.. vem vet?! Är ju alltid bra att ha lite fantasi..

Nu däremot ska jag fixa håret, klä på mig framförallt.. tror inte det är någon hit att gå ut i underkläder i denna kylan, får vänta med att ta på mig bikinin ett tag till iaf ;)


Its like a pyramid

Vet ni vad jag har gjort ?! ;) check it out..





Vad tycks? :)

Haha nej jag har inte klippt mig kort, men undra om jag skulle passa?!

Är fortfarande långt..



Nu ska jag laga mig mat, packa väskan och åka till Kungälv för att kolla match och själv spela då;) Ha en go söndag


I´ve been gone to long

Sitter hemma och bara tar det lugnt, är trött och laddar upp inför träning imorgon, har varit sjuk hela veckan och är fortfarande lite förkyld men känner mig kry i kroppen så träning och match blir det i helgen sen match igen på tisdag och massa träning hela nästa vecka och massa gottans :)
Sen förbereda inför resan hem till norrland..

Finns så mkt jag ser framemot just nu..

Detta är iaf jag idag, körde lite natural idag .. rouge, mascara i princip :)

Ha en go fredag allesammans..


Lite av en nytändning

Ja nu är jag redo för att bli frisk så jag kan dra på mig träningskläderna igen och kör 100% om inte mer och bara se till att ha kul, har kommit på att jag alltid kommer vara lite en av tränings"narkoman" om man nu ska kalla det så, älskar helt enkelt att pressa mig till max och känna att "nej nu ger jag fanimej upp, orkar inte" och så tar man sig i kragen och pressar sig lite till ..man ger ju aldrig upp, inte jag iaf tjurskalle som jag är..

Lite av min envishet sitter faktiskt kvar, dock börjar jag bli rätt så uttråkad att sitta hemma har inte gått utanför dörren sen i Tisdags ..däremot imorgon vankas jobb och det är ju skönt att man får komma ut lite grann iallafall, ska köpa mig en bunt med apelsiner, dricka massor av te för att kurera mig till lördagen då jag kliver på planen med lite extra "go" i mig..Känns som att det är mycket som lossnat på senaste med det mesta..

Just nu känns ju livet sådär extra bra, tre matcher kvar, snart hemma i norrland för att umgås med min kära familj och träna sådär extra tufft och troligast jobba och sen har vi ett helt nytt år att se framemot, även om det är snö ute och kallt så måste jag erkänna att det är längesen jag varit så här positiv till en vinter, har hänt så mycket .. så mycket positivt och jag har varit rena energiknippen och positiviteten själv.. känner faktiskt att jag både gett och fått så som det ska vara:)

Fick nog VÄRLDENS finaste sms av emelie här om dagen

"Emma ville bara säga att du är bäst och att du är helt otroligt stark, jag beundrar dig så mycket! Glöm aldrig att du är värdefull och klarar allt. Jag tror på dig <3"

När man får ett sånt sms så blir iaf jag så himla rörd och det är ju sånt som får en att orka kämpa vidare och göra det jag är bäst på..Helt enkelt på att vara jag :) Jag tror faktiskt jag och emelie varit sånt otroligt stöd för varandra och jag vet inte träningen skulle nog inte vara detsamma utan henne faktiskt så som vi peppar och skriker på varandra och ser till att ingen av oss ger upp .. Det är så det ska vara :)

 


Im så happyhappyhappy..

Jag är alldeles utomordentligt glad idag eller hur man nu ska förklara denna känsla.. Resan är bokad idag ja just IDAG och detta känns ju inte allt för fel va, blev alltså Thailand ca 2 veckor, Bali ungefär 7-8 dagar och sen östra delen av australien 1 vecka och västra delen 1 vecka så detta kommer bli kanon, dessutom åker jag med en av mina goaste barndomkompisar jo just Stina :) Hääärligt..

Så vad har jag gjort idag? Jo jag har varit ledig från jobb "tur var väl det också" för jag är inte riktigt frisk än så det har passat perfekt att ligga hemma och bara vila och jag känner mig faktiskt lite piggare och får hoppas på att det håller i sig så jag kan träna på lördag, om jag är tränings sugen just nu har inte kunnat vara igång på hela veckan pga detta.. SÅ nu har jag ALL energi i världen till att trääääna..

Nu däremot ska jag lägga mig framför tvn igen och vila vila vila.. ha en underbar kväll allesammans

Sjukling

Ja det är en sjukling som sitter vid datorn just nu, alldeles för förkyld däremot börjar min halsont gå över så det är ju något positivt iaf, kroppen kanske håller på att jaga iväg alla basilusker och därför känner jag mig mer hängig än någonsin, däremot kan jag säga att jag varit riktigt duktig ändå och jobbat igår och idag och ska även jobba imorgon, behöver ju pengarna till resan vår:) Och nu börjar det arta sig.. längtar tills jag trycker betala så det är klart iaf.. Fick ju preliminärbokningen idag ..



Får iaf se till att bli frisk så jag kan träna igen och framförallt frisk till matchen i helgen det är ju något att sträva efter kan jag tycka.. sen att jag mer än någonsin vill ha jobb jobb jobb, känns ju tråkigt att jobba så mkt men samtidigt klirr i kassan och det kommer jag garanterat behöva ..

Ska alldeles snart gå och lägga mig, mina ögon är röda, trött i huvudet och tror jag behöver denna sömnen mer än någonsin för att orka med morgondagen..

Ha en go kväll allesammans

Godaay

Jag har längtat så efter denna lördagen efter allt vad den innebär, göra sig i ordning, underbart sällskap, middag ute på locatelli och massa goda drinkar och en helt fantastisk kväll med fantastiska människor.. :) Vi får se hur mycket bilder jag hinner ta av denna kvällen men förhoppningsvis en hel hög..

Fick till en rätt bra bild med solen och allt imorse när jag begav mig in till stan för att köpa hem nödvändiga saker jag har slut på ..

 

Nu däremot ska jag lägga mig framför tvn innan jag hoppar in i duschen och börjar göra mig i ordning för kvällen :) Ha en underbar lördag allesammans så hörs vi imorgon..


Något jag gillar

Något jag gillar är att hålla på med smink och hår och sådant, hittade en bild här om veckan på en fin frisyr och tänkte därför prova denna på mig själv först, tror ju att det blir bättre när man jobbar med någon annans hår än att stå och försöka få upp sitt egna men jag fick upp det iaf och det är ungefär så här frisyren ser ut :)



Helt okej ändå, väntar bara på att få prova denna på någon annan;) någon frivillig?:)

Nu däremot ska jag lägga mig framför gossip igen, försöker hitta avsnittet jag är på men det tar ju som en stund...

Friday im in love..

Jaa då var det Fredag igen, den vanliga vanliga fredagen som de allra flesta bara längtar efter..eftersom den innebär socialtumgänge vare sig det handlar om filmkväll, bio, fika, utgång, middagar med mera.. På helgerna är det alltid fullrulle överallt, folk vaknar till liv från sin veckodvala som man hamnar i när det vankas jobb, som att man nästan blir på nyttfödd med a lot of energy ..

Så vad har jag gjort? Jo jag har testat på ett nytt trappträningsprogram som tydligen ska ge mig en väldigt snygg rumpa, så jag tänkte testa detta i några veckor ungefär 2ggr i veckan sådär, fast om detta ska ge mig en snygg rumpa får jag se till att först och främst hitta en längre trappa att springa i och öka på antalet reps..

Vi får se om några veckor som sagt ;)

Nu däremot ska jag slänga mig i duschen och sen sätta mig framför gossip eftersom jag fått låna box 2 :)


Woppwooppp

Så många inlägg som jag gjort idag tyder på en sak? Inte så mkt att göra, har vandrat mellan tv och dator idag och nu är jag alldeles strax på väg att kliva ut i kölden..med min mössa för er som inte känner mig (jag använder ALDRIG MÖSSA) just därför är detta ett fenomen idag..


Vi får se om jag överlever;)

hallå i stugan

haha jag testa min cam och tog på sån där väntetid.. så hitta jag denna bilden, såhär rolig ser jag tydligen ut när jag sitter vid datorn.. ser ju lagomt intresserad och road ut må jag säga..



Sen finns det en person som gnäller på att jag aldrig ler med tänder så jag bjuder på denna med då

Jag bjuder på mina ego dag idag, tyckte om mitt "lilla my" hår idag med tofsen rätt på huvet, nu ska jag ringa Thomas så han inte glömmer att plocka upp mig i Kärra så jag slipper stå där och vara bortglömd, vore ju förjävligt iaf i denna kylan..

Gameday

Match dag idag ute i Lerum tydligen, sitter och förbereder mig väl genom att måla naglar och sitta och skypa och äta kola det brukar vara en garanterat bra uppladdning inför match..

Är så sugen på att åka in till stan för att fika men alla jobbar tydligen so what to do about my day off?! :)

Tänkte iaf passa på att förgylla er dag med ett leende :)



och såhär kände jag inför att tvätta imorse


Så jag bestämde mig för att inte tvätta äcklig som jag är;)

Nu tänkte jag plocka fram gårdagens tacoooos och mumsa i mig för det kommer nog garanterat bli lika gott som igår om inte godare för jag är jätte hungrig, vilket inte är så ovanligt, tycker jag är hungrig hela tiden ..

Kanske beror på att jag möjligen laddar upp för att klara denna iskyla, för att inte dö i denna vintertid i för tid för det måste jag erkänna vore ju inte alls lika trevligt..Ha en go dag;)

Ger en extra hälsning till alla er som sitter på jobbet och har det roligt medan jag studsar omkring hemma, troligast hur ju ni det roligare;) Or not..

RSS 2.0