Bara för att ;)

Blev plötsligt på sånt där riktigt gott och spralligt humör även om jag fortfarande inte ser framemot beep testet och dessutom denna förbannade dimma som dragit över göteborg så är jag glad ändå ;)

Delar därför med mig av lite bilder jag faktiskt inte lagt ut :P















Nu ska jag promenera ut till bilen och sen ut till kungälv för att göra ett förbannat bra beeptest, ciao mina vänner :)


Nattskift

Då ska jag alltså ta mig an mitt första natt pass 21:30 - 07:00, har laddat upp med polly, tidningar, korsord, min iphone, en bok, smörgåsar, yoghurt och självklart en hel del redbull för att klara och hålla mig vaken.. Men som sagt jag tänker på min ekonomi så detta kommer nog göra gott i plånboken eftersom jag klirrade hem en bil idag också, ska nämligen sälja min pärla när vi fixat spjällhuset på den ..

Sitter och försöker liksom förbereda mig mentalt för ett beep-test här ikväll också, har sovit till 10 imorse, fixat bil, gått och lagt mig 4 timmar till ungefär, sitter här just nu, hade ju behövt få i mig lite mat som jag tänkte steka upp alldeles strax och sen är det bara tuta och köra tills 7 på morran ..

Så jag får väl helt enkelt säga, ha en go Torsdag allesammans och hoppas ingen annan behöver göra beep test med, det är skittråkigt ... !!!

Nattskift

Då ska jag alltså ta mig an mitt första natt pass 21:30 - 07:00, har laddat upp med polly, tidningar, korsord, min iphone, en bok, smörgåsar, yoghurt och självklart en hel del redbull för att klara och hålla mig vaken.. Men som sagt jag tänker på min ekonomi så detta kommer nog göra gott i plånboken eftersom jag klirrade hem en bil idag också, ska nämligen sälja min pärla när vi fixat spjällhuset på den ..

Sitter och försöker liksom förbereda mig mentalt för ett beep-test här ikväll också, har sovit till 10 imorse, fixat bil, gått och lagt mig 4 timmar till ungefär, sitter här just nu, hade ju behövt få i mig lite mat som jag tänkte steka upp alldeles strax och sen är det bara tuta och köra tills 7 på morran ..

Så jag får väl helt enkelt säga, ha en go Torsdag allesammans och hoppas ingen annan behöver göra beep test med, det är skittråkigt ... !!!

Jomenvisst !!

hittade ett rätt bra citat faktiskt ..

You can spend minutes, hours, days, weeks,
even months over analyzing a situation.
Trying to put the pieces back together
justifying what could´ve,
should´ve, would´ve happened.
Or you can just leave the pieces on the floor
and move on

just duschat, käkat kvällsmaten och nu loggat in på nätet, typiskt mig..
jag istället bestämmer jag mig för att sova för jag är dödens trött just nu både psykiskt som fysiskt.. tror jag behöver lite sömn faktiskt och ladda upp inför min tapetsering ! Wish me some luck..

Nattinatti !

Puuuuuuh !!!

Denna dagen, jag säger då bara det.. först har jag stått och skurat det här jädrans taket och det var inte det lättaste med allt sot jag fått från ljusen, tacka gudarna för att jag tänker slänga bort alla ljus som finns och om jag behåller något så ska det banne mig stå på golvet och definitivt inte i närheten av någon vägg eller något tak..
Skulle sätta upp mina kära fjärilar på väggen och så upptäckte ju detta hemska ..

Att jag var tvungen att tvätta en del av taket och dessutom tapetsera om hela vardagsrummet, Wiiiiiiee !!! Så det var bara att sticka ner till färghandeln, köpa alla grejjer och tapeter och sånt och nu står garderoberna inklusive alla mina grejjer i mitten av hela vardagsrummet och det känns ju sådär extra hemtrevligt förstår ni.. Känns riktigt roligt att spendera tid på en liten pall där jag kan sitta heller varför inte i köket som också är proppat med grejer, nä vet ni jag tänker banne mig slänga ut lite ... Känns som att det aldrig tar slut :P

Så när detta är klart kommer jag definitivt vara nöjd men efter denna renoveringen får det nog dröja ett tag innan jag tar på mig nya uppgifter, man tror att man har all tid i världen och så vips så står man där med händerna fulla och vettefanken hur man ska få det att gå ihop ;) Men jag får väl börja använda en del av natten också om jag ska hinna allt :P

Trötter ..

Jag sitter här i vardagsrummet sjukt trött och funderar starkt på att gå och sova, känns som en alldeles utmärkt ide faktiskt..

Jag kom bara på mig själv sittandes och kolla igenom lite gamla inlägg, känsloinlägg bland annat .. Tänka tillbaka lite som jag brukar slå världsrekord i, fast inte på sista tiden däremot.. Satt och tänkte på allt som hänt det senaste, det är så sjukt mycket, upplevelser, tråkiga händelser, sicket bagage man har på både gott och ont då, shit vad mycket lärdom ..

Men ibland önskar jag att jag inte alls tänkte tillbaka, att jag bara kunde gå vidare, lämna det åt sidan, men nåt har gjort att jag stampat i den där pölen alldeles för länge, men som jennies kommentar här är att dt faktiskt tar tid när någon nära sårar en och dt gör det verkligen, jag tror det var mer speciellt med dig för att jag aldrig öppnat mig så mycket för någon, kanske gjorde jag det alldeles för tidigt och det är väl också att lära.. tror egentligen jag är mest arg på mig själv för att man är så blind ibland och nu har jag istället blivit rädd för att öppna, prata, dela, våga. Tid brukar vara mitt ledord, tror jag följer det rådet igen !

Äsch, nu ska jag inte lägga energi på det ! Går och lägger mig och vaknar förhoppningsvis upp till en solig Tisdag och att min lön äntligen är inne på kontot ! Natti natti

Not over you..

What goes around comes back around

There was a time i thought that you did everything right
No lies, no wrong
Boy, I must ´ve been out of my mind
You dont deserve my tears
I guess thats why they aint there
Thank god I found the good in goodbye


Ååh, nu saknar jag mitt långa hår ju !! Även om jag gillar detta .. men det växer väl snabbt ;)



Lesson learned

He broke my heart
you´ll say, "I told you so", you saw it long ago
You knew he had to go
Yes, I was burned but I called it a lesson learned.

Har strosat runt i staden igen och köpt mig makeup remover och lite nya underkläder.. Har träning 18:15 idag också så ska snart packa väskan och ta mig in till Kungälv, vet dock ej om jag ska vara med på handbollen pga min rygg funderar på att gå ut och springa istället och vila tills morgondagen så jag kan vara frisk till matchen på lördag, så det inte blir värre..

Drömde en jätte hemsk dröm inatt med som får en att inse en och annan sak.. typ som folk som är långsinta, man går och är sur över någonting som hänt för flera månader sedan eller kanske flera år sedan, vad tjänar det till egentligen ?! Onödigheter skulle jag kalla dt.. Ibland trampar man på andras tår, så är det bara...

Nu måste jag rusa, ha dt gott !

Cause shes gone gone gone..

Sitter och lyssnar på john mayer - dreaming with a broken heart.. riktigt skön låt såhär på morgonkvisten, och ja för mig är 10 fortfarande morgon!
Hade tänkt göra mig lite go frulle, ta mig en snabbdusch och sen åka in och träffa emelie i staden, kanske blir en go kaffe på det med :)

Har verkligen haft en lugn helg och om det har behövts ..fick med ett par kängor hem också, superfina så nu är dt klart, har lite smått och gott och fixa också, min lägenhet ska ju också bli klar så kanske fixar klar den först, kommer bli så fint när jag är klar :D


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort..

Jag minns bara allt det bra
allt som var du och jag
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort..

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt
tänkte ut en dialog mellan oss och allt
lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen
för jag har inte glömt vad du gjort..


Denna helgen började med något slags ryggskott igen ,det kändes sådär jätte roligt verkligen.. speciellt när man får prova på olika vinklar för att bara ens få på sig strumporna, då är det illa ..

Men nu sådär på "nattkvisten" kanske man ska kalla det så är man ju uppvärmd efter dagen, man har gått i affärer och kollat handbollsskor osv och efter ja sisådär 16 timmar med att rört sig då börjar det väl kännas okej, så jag hoppas inte på att jag nu går och lägger mig till en godnatts sömn och vaknar upp med att knappt ta mig ur sängen, men som jag brukar säga.. Allt löser sig ;)

Säger godnatt för min del så är jag förhoppningsvis på banan igen nästa vecka !!




23

Jag startade morgonen med en go sovmorgon till 10:30, snörade sedan på mig löparskorna och tog mig en morgonlöpning på ca 35 minuter, en lite mer konditions löpning och om det kändes skönt .. ska snart hoppa in i duschen med, får se vad denna fredagen har att erbjuda mig, ser inte ut att bli någon speciell helg heller.. kanske dyker upp något roligt ! Var super sugen på att ta flyget hem till norrland men icke icke, min plånbok ekar så det blev inte riktigt som jag ville..

Ikväll är det träning för min del iaf, handboll står på schemat, men hurtig som jag är idag tänkte jag ta gymmet först faktiskt, köra igenom kroppen lite, känns som en bra dag för det :)

Ser ut som att emelie lämnar mig här för dt norrländska skogarna "bhuuhuu"! får återkomma

I had just enough time

Its funny when your dead people starts listening - The band perry - if i die young

Gårdagens match är nog ingenting att diskutera, ingenting fungerade för oss så vi lämna matchen bakom oss och fokuserar på det vi har framför oss och jobbar vidare !

Mulet och regnigt består nästintill varje dag i göteborg nu för tiden, jag som hade hoppats på att få en solig och härlig höst med lite lätt kyla och mysiga koftor att värma sig i..

Snart börjar mitt nya jobb också, super spännande :) har dessutom fått lagat bilen idag och det känns ju faktiskt helt underbart om jag får säga mitt! Nu är man inte så handikappad längre..

Ha en underbar Onsdag allesammans !




Lovely sunday

Jag har i princip bara latat mig idag och jag tror det var välbehövligt, jag är alltid ute och springer någonstans, jag gillar inte att "kasta" bort dagarna, det är iaf så jag känner.. ligga i sängen och bara dra sig är inte riktigt min grej nu för tiden som man brukar säga "if you snooze you loose" Självklart älskar jag att sova länge på morgonen men det finns så mycket man vill hinna med och jag tror även att göra saker gör så att man får tankarna på annat för en stund..

Men ibland behöver man väl bara ta en dag "off" och inte göra någonting alls.. Nu däremot ska jag ta och sova, så jag hinner få min köra skönhetssömn som man brukar kalla det ! Godnatt :)


Handboll !!

Handbollssäsongen är återigen igång och det känns skönt på många sätt, det är ju detta man kämpat för hela försäsongen, kört skiten ur sig själv minst sagt och nu är det igång, det är detta man tränat för och det kommer nog bli en riktigt rolig säsong i år, det tror jag verkligen :)
Vi startade den riktigt bra mot brukspöjkera och vann denna matchen med 36-16, på tisdag står Lidköping som motståndare, så det är bara att ladda om direkt, äta bra, sova mycket och verkligen ta med sig känslan från förra matchen !!

Ikväll blir det en riktig lugn kväll, tänker ligga framför tvn hela kvällen med film och mat för att verkligen få tillbaka lite energi och ladda.. Ibland behövs det med och just nu tror jag det är en riktigt bra ide med tanke på den kommande matchen !

Nu däremot ska jag återgå till Guif-Skövde som spelas just nu och heja lite extra på Pontus, hoppas han får mycket speltid nu :)

Strange !

Jag var med om en jätte konstig sak här i helgen när jag stod på burger king för att beställa, detta var kanske inte konstigt sådär men det vara bara weird och största dissen !

Jag står alltså i kassan och velig som jag är kan jag självklart inte bestämma mig för vad jag är sugen på, så kommer han o kassan fram och frågar

- vad villl du beställa
jag - jag vet inte, har inte riktigt bestämt mig, vet inte vad jag är sugen på

och då drar den här duden världens kommentar

- ja det är ju inte precis ett val till högskolan !

och där stod jag funderandes över vad han egentligen just sa !!:P  haha skrattandes gick jag därifrån iaf !

I dont have to make this mistake

Det finns en del låtar som jag förr älskade, älskade att tända ljus, lyssna, njuta för att dom då engång betydde något och nu får jag bara ont i magen när jag hör dom även om jag älskar dom på samma gång, finns så mycket där jag ibland önskar aldrig hade haft med att göra, samtidigt som jag inte kan sluta tänka, gå tillbaka, vrida och vända !
men nu när jag vet allting är jag kanske glad ändå för mina val !!

Och om man bortser från allting så ser jag otroligt framemot det nya jobbet, nya tag och nya utmaningar tror verkligen att detta kommer bli kanon för mig :) Verkligen ett steg i rätt riktning, mot nya äventyr skulle jag säga..

Tiden bara springer iväg, man hinner knappt med..Men nu ska jag sova, är super trött efter allt jobb och träningar som varit det senaste, imorgon är det träning igen och match så håll tummarna ;) Sovgott och godnatt !

Someone else´s life - joshua radin !

"Baby you, you got what I need
When I see you, its a beautiful world
I just want you in my arms
Its just so simple as that* - Minnen ! Joshua Radin - You got what i need


Cant play in broken strings !

Fundersam, tankspridd, känslosam .. det är bara några ord som jag känner denna morgon, efter att vaknat efter en mycket konstig dröm som får ens tankar att rusa i 130km/h ..

I used to laugh it off, I used to look the other way. I used to save those troubles for another day !
The more I want to change the more I stay the same !


Aint no mountain high enough !!







Suttit och kollat film och lagat mat och sådant där nödvändigt, har även köpt min kära fåtölj som tydligen kommer i två så jag får la göra om båda och sälja en :) Såå fin är den !

Det går bra nu känner jag, imorgon hämtar dom min soffa så jag får sitta på golvet de närmaste 5-6 veckorna skulle jag tro om jag inte nu tar in mina kökstolar här eller så får jag fixa ihop fåtöljerna tidigare så jag har något att sitta på, känns ju lite tråkigt med golvet så lång tid i väntan på min nya soffa.. men men!!

Så nu ska jag hoppa i duschen, ska ju faktiskt upp och jobba imorgon så det är bara att gå och lägga sig så man är pigg och kry imorgon då !

Boy your lips taste like a night of champagne.

Your awesome and im awesome too :)

Sicken natt och jag står som vanligt och undrar vad hände ?! ;) Fast om jag ska erkänna det hade jag faktiskt riktigt kul, mycket dans, skratt, tappade smycken och massa alkohol i kroppen, så kan det gå skulle ja säga men jaa I´ll just say, what a night, god damn !!

Sitter och lyssnar på Beyonces låt love on top om och om igen, är verkligen en låt som får en glad, så jag sitter och studsar i stolen här och svänger med håret och är allmänt glad, nu ska jag och emelie in till staden för en fika och massa skitsnack, bra avslut på denna helgen !








RSS 2.0