Galet jobbig dag !

Har haft en riktigt skit dag på jobbet.. fått sitta själv från 13:00 och typiskt ska saker och ting inte lösa sig.
Vad ska man göra ?! Underbemanning skulle jag kalla det, bara min syn på läget ..

Åker iallafall snart hem 16:19 är klockan och 10 minuter kvar, nästan så att klockan går ännu segare bara för att..

Ska ut till Kungälv idag för möte, och ska även sälja mitt surround system, ska bli gött med lite cash så jag kan betala klart min fåtöljer !

Nu ska jag återgå, ha en bra helg och en go fredag !

Ciao ;)


Min kropp

Min kropp känns verkligen trött efter dessa två tunga dagar med fys med Ulf, men ack så peppad jag är ändå, förutom var min känsla för fys "ååh nej, aja bara ta dig igenom det" nu längtar jag typ, för jag vet vad detta kommer att göra för mig i slutändan, så jag är super peppad, dock kommer jag klättra på väggarna när jag opererat axeln, men får köra extra hårt nu då så jag inte tappar så mycket !

Har klivit upp extra tidigt dessa dagar och trött är jag verkligen, känner det i kroppen nu, så det blir att ta en dusch och käka massa mat och sen sova riktigt gott !! Tänker försöka komma i säng senast 21:30 typ.. tror det är riktigt bra med mycket sömn för mig just nu så man orkar ..

Så som ni kanske märkt så kommer jag nog fylla bloggen om mina framsteg, träning/fys och självklart om att ha ett mål som motiverar en för att ta sig tillbaka..

Hur som, positive thinking ;) Thats the key !


Sjukt pepp !

Jag är verkligen sjukt peppad, försöker få upp orken genom att gå och kolla massa bra matcher för att orka hålla uppe tålamodet och framförallt ha ett jädrans driv, jag vet vad jag vill och det gäller bara att ta sig dit nu med hjälp av mina mål och självfallet av en sjukt bra människa som vill hjälpa mig ta mig dit !! Det känns bara underbart..
Även om jag hatar att bara få fysa och typ ingen handboll så vet jag vad det kommer ge mig i slutändan och man måste försöker se framåt för att orka ta tag i det som är idag !

Jag känner mig bara så peppad och det känns verkligen sjukt härligt! En sån go känsla va..

Det gäller bara att ALDRIG sluta tro på sig själv.. det finns många som sagt rakt upp i ansiktet att man inte duger, att man inte räcker till, men hur långt tar man sig om man lyssnar på dessa människor ?! Jag skulle lagt av för längesedan.. och framförallt om man inte tror på sig själv, vem ska då kunna tro på en ?!

Jag vill bara ut i spåret, löpa, gymmet, träningen med ulf .. är så himla gott när man känner skillnad och framförallt när man vaknar upp på morgonen och känner i musklerna hur gott det tagit på träningspasset dagen innan !

Känns ju grymt ! Nu ska jag lägga mig i soffan avnjuta av att inte ha kaos och se framemot en ny vecka med nya utmaningar ..



 

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI !!!


Tung tränings period

Framför mig väntar en väldigt tung träningsperiod, som princip enbart innefattar riktigt jobbig fys, på ett sätt ser jag verkligen framemot detta eftersom jag tror att det kommer synas ordentligt på planen nästa säsong, samtidigt som jag så gärna vill vara med och fajtas på planen och inte på sidan om, men även om man ibland känner att det är jobbigt som tusan och man börjar fundera över varför man utsätter sig för det så får man försöka hitta det positiva i det negativa för att orka fortsätta med typ ETT år som försäsong !

Visst låter det lagomt roligt?!

Samtidigt som det verkligen motiverar mig, jag har en sjuhelsikes resa framför mig för att bli hel igen och för att orka det så gäller det att ta fram den där sjuka envisheten jag tydligen besitter. Jag är så himla glad för att Ulf vill hjälpa mig med detta och att jag får vara med och träna, han vet ju vad han pratar om och han om någon kan verkligen hjälpa mig att förbättra det jag vill förbättra och det kommer jag även att göra, men även om jag får riktigt grym hjälp med detta så hänger det faktiskt i slutändan på mig själv !

Som han sa igår " ingen kommer att hämta dig hit, eller att be dig komma ner heller, nu är det helt upp till dig hur långt du vill gå "

Disciplin säger jag bara, gäller att vara disciplinerad.. har redan träningsvärk från igår, imorgon blir det gym och långlöp i väldigt lugnt tempo i ca 40 minuter..

Nu däremot ska jag återgå till jobbet .. Ha en go Onsdag :)


Onsdag

Ja onsdag är en vilodag för mig oftast, om jag inte befinner mig i gymmet dvs eller springer runt någon annanstans och har massa ärenden, annars försöker jag iallafall att bara ta det lugnt, sätta mig i soffan och i princip inte göra någonting, surfa runt, inget märkvärdigt !

Idag har jag verkligen tagit hand om mig själv, pysslat om mig lite,filat mina naglar, lagat god mat.. gjort lite smått och gott :) och nu sitter jag alltså här i soffan igen och funderar starkt på att ta med mig en ny bok in i sovrummet, läsa lite och sen somna tidigt, är verkligen helt slut ..

Så jag säger godnatt härifrån.. och önskar att solen fortsätter skina imorgon som den gjorde idag, känns som att man behöver lite ljus i mörkret :)







Ne nu vill jag ha sommar, värme .. bruna ben, strand !!
Hoppas jag drömmer om det inatt :)


söndag

Har haft en riktig långhelg och skönt har det varit minst sagt, behövligt om inte annat.. Imorgon är det bara att ge sig in på en ny vecka med nya utmaningar, även om känslor har svajat hit och dit angående många saker så känner jag mig redo för nya utmaningar, har funderat, diskuterat och kommit fram till något som faktiskt kan bli riktigt bra..

Det gäller bara att man vågar, vågar chansa på sig själv.. tänka taktiskt sett och vad jag kan dra nytta av för att ta mig ett steg vidare och jag tror jag har funnit en bra lösning ! Tror 2012 kan erbjuda rätt mycket bra, det blir tufft som tusan, men det gäller att se sitt mål, sätta upp delmål för att nå detta, jag ska ju ändå nå något väldigt högt på ganska kort tid även om det känns som väldigt långt..Så springer tiden oftast iväg snabbare än vad man tror !!

Jag är iallafall redo att ta mig dit, så det är väl bara att tuta och köra eller vad brukar man säga ?!

Jag kunde inte bry mig mindre ..

En läxa lärd idag, en mycket viktig en .. Folk är inte allt vad man tror att dom är !
Även om jag kanske ibland borde hålla mun så tycker jag det är ganska fascinerande att inte göra det för att se reaktioner. Se hur folk reagerar när man väl börjar stå upp för sig själv. Hur vissa inte kan inse att allt dom tycker och tänker är det rätta, livet är inte bara SVART PÅ VITT !! Isåfall hur lätt vore det inte då?
Vad tråkigt.

hittade två kanske bra grejjer man borde tänka på

(“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”)

(“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring. When it comes down to it, I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them anyways.”)

(“she was a girl who knew how to be happy even when she was sad”)

Tänkvärt !

Nu säger jag godnatt, ska läsa min kära bok och slumra gott inatt, inga bekymmer förrän jag bestämmer själv att det är bekymmer,väljer att stampa på det, knyckla ihop det och skratta åt det för det behöver inte beröra dig förrän du själv tycker att det är värt att bli berörd av !!


Yeye

Behövde definitivt sova lite på saken !
Nu känns det mycket bättre.

Ibland behöver man bryta ihop för att ta sig samman igen och orka lite till. Jag tänker iallafall inte låta någon köra över en längre!

Däremot så är det någon som är sugen på att resa med mig? Kollat lite smått och gått och jag är super sugen..Till våren kanske.

I heard

I cant count how many days weren't here.
Theres a place in my head
that repeats what you said that day

Handboll ! Good question, går inte ens att förklara.

Nu tar jag tag i det och tänker på mig själv..
Kanske är det dags? Kanske borde jag gjort det för länge länge sedan?
Låter kanske egoistiskt, men ingen har gått i mina skor
Därav orkar jag inte låta folk köra över en längre !
Vart tar man sig då? Det är som att backa till ruta 1 frivilligt...

Jag tror jag behöver sova på saken, tror inte denna dagen kommer göra mig någon nytta!
Just nu känner jag mestadels besvikenhet och trötthet, som att nån slår en riktigt hårt i magen och luften bara tar slut !

Säger godnatt och sover på saken!





RSS 2.0