Dont stop believing

Just a small town girl
Livin' in a lonely world
She took the midnight train going anywhere

Don't stop believin'
Hold on to the feelin'



Sitter ute i Kungälv förtillfället, ska alldeles strax hoppa in i bilen och köra in mot Göteborg:) Tänkte ta och hitta mig något till nyår och fixa sådant som behövs, är faktiskt rätt skönt ibland att åka in själv och bara gå runt och njuta av att bara vara.. Så det tänkte jag absolut göra idag, sen hem och hämta min räkning så jag kan betala hyran sen träning ikväll, sen tror jag faktiskt det blir Avatar på nattbio:)

Imorgon är det nyår som sagt, jag tror det kan bli en riktigt bra kväll faktiskt och framförallt en riktigt bra dag..Var längesen jag firade nyår med min familj kom jag och tänka på just men det känns verkligen som att det var igår ändå, får ta något nyår och fira med familjen och passa på när alla är med, är sådär mysigt farmor gör alltid jätte god mat och sen bara vara..
Får planera in det här något nyår faktiskt känns som att det är på tiden jag umgås lite med dom med..

Nu ska jag inte sitta här och fördriva dyrbar tid utan jag får helt enkelt återkomma=)


Mm watcha say

Sitter och väntar och väntar, vrider och vänder på mig här men tiden tycks tusan inte gå snabbare för det.. Har för mkt saker för att orka gå och kolla på saker, vet ni jag kom på en sak förutom ni vet på centralstationer och sånt så finns det ju boxar man kan låsa in saker i för att slippa gå och dras med jobbiga/tunga väskor och allt vad man nu har med sig..

Men varför har dom inga sådana här boxar på arlanda för då? Det är ju en stor flygplats med affärer och sånt, men vem i hela friden vill då gå runt och bära på massa väskor och saker man har med sig? Nej skärpning Arlanda skaffa boxar både före och efter säkerhetkontrollerna ..

och jag sitter här och huttrar för mig själv och fryser, dt är en annan sak jag kan passa på att framför som negativt, skaffa element eller höj värmen förtusan för jmin fingrar är smått lila av kylan här inne och då talar jag om inomhus nu då..



Here I am..

Nu ska jag röra på fötterna och inte sitta här och frysa ihjäl, snälla tiden GÅÅÅ, spring för nu vill jag hem..

Arlanda

Sitter för tillfället på Arlanda och tar det lugnt, sov två timmar på Rest and Fly var mer än värt det, var så trött så visste inte om jag skulle orka öppna ögonen när planet landade men det gjorde jag och jag tog mig ända dit bort bara för att få sova 2 timmar i en säng..Desperat efter sömn om inte annat

Sitter på ett Cafe för tillfället och bara tar det lugnt, just ätit mina kära frukost.. Är skönt att bara sitta här med allt ljud från alla människor som passerar, springer hit och dit till flyg, röster omkring en och själv sitter man bara där och gör absolut ingenting, man bara är .. Det är en riktigt skön känsla..

En ännu bättre känsla vore om jag satt här och väntade och funderade över vart jag skulle ta flyget här näst, det skulle nog vara en ännu bättre frihetskänsla, blir nog lite av en maktkänsla med att göra precis det man vill göra ..

Nu ska jag fortsätta vänta på att mamma hittar mitt bokningsnr.. återkommer :)

Godmorrn

Ja godmorgon allihop, tidigt är jag uppe med tuppen.. Nej då men nu är det så att jag ska köra till Luleå om kanske 30 min med min syster och farmor och farfar, farfar ska till sunderbyn och jag och min syster tänkte ta oss en titt inne i Luleå så får se om det går att hitta något där annars får det bli sthlm imorgon, tror jag ska boka om min tågresa till flyg istället.. känns mkt skönare att ta flyget än att sitta på ett tåg 18 h..

Visserligen är det x2000 ner till götet men ändå, vem har lust att sova på ett tåg? Det är ju inte det mest komfortabla heller..

Nu ska jag inte uppehålla mig själv eller er här såhär tidigt på morgonen, hoppas att ni får en riktigt bra måndag iallafall..


Calm

Nu är jag lugn igen, fortfarande irriterad och arg och allt vad det nu innebär men det kommer väl gå över förhoppningsvis, oärlighet är det värsta jag vet, vissa saker är orättvisa men förstår sig inte på saker och ting fine det kan man ta men att inte vara ärlig från första början det kan jag bara inte ta helt enkelt..

Hur som helst så tänker jag inte lägga energi på det just nu, jag tar tag i det på Måndag och då löser det sig på något sätt hoppas jag..

Fick lite inspiration av Marit när hon var här och stötta mig i min argaste stund på året, så nu är det bara att fiffla lite med det så håller jag helt enkelt tummarna på att det går vägen, skulle verkligen vara hur kul som helst ju:)
Men som sagt jag får återkomma med det till er senare, nyfikna eller inte men vi får se, ska inte ta ut något i förskott utan vänta och se..:)

Har just kollat en film, ska gå och sova nu är super duper trött verkligen har varit det hela dagen men det är väl sånt man får ta dagen efter också ..

Men hoppas att ni har haft en bra lördag hur som helst ..Gonatt med er..


ARRRRRG

Fyfan vad jag är ARG just nu, jag vet fan inte vart jag ska ta mig till så arg är jag, har folk något vett i kroppen? Det här kallar jag MER än oseriöst och jag hatar folk som gör så, snackar mycket först och sen inte kan stå för vad dom säger..
Funderar ärligt talat på att sluta, varför ska jag lägga ner så jävla mkt tid på någon/några som inte kan hålla vad dom säger till en?!

Ja jag vet ärligt inte vad jag ska göra just nu, det här är BARA BULLSHIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejdå ... sorry om ni får ta det men så är det just nu..

Watcha say

Nu är jag back in real life igen efter en riktigt bra juldag då, fullspäckad men riktigt bra..

a lot of pictures has been taken too.. Men orkar inte lägga upp alla här kommer la upp på facebook tror jag när jag orkar med det, men måste ju ändå dela med mig lite av kvällen ändå:P





Och där avslutades kvällen (Eller inte)

Trots att jag i princip spillde ut en hel cider över mig, stod och köade ute i kylan, trängdes ..och ja allt annat så blev det ändå lyckat förutom hickan jag hade över mig när jag åkte hem..
Pappa är så himla snäll, slapp ta taxi och allt ..perfekt för min plånbok ser jag det som, nu blir det lugnt efter detta ,nyår inväntas men jag får väl se hur det blir med detta nyåret är lite osäker på hur det blir..men det löser sig nog det med:)

Ahapp vad ska man mer säga? Finns mycket inne i mitt huvud just nu men allt kommer inte riktigt ut känns det som, men det blir nog bra :)

Nyaste

HAHAHAHA SISSI helt galet..

Vet ni vad hon sa just.. vi pratade just om att en person till och med kunde säga att han kände "obama"
så s´äger sissi såhär..

"Obama bin ladin"

Bad romance

Sitter just nu på med Lady gaga har just gjort mig i ordning och ska alldeles strax ta mig till lina och tjejerna:) Blir nog en trevlig kväll tror jag, ska bara köra ner till farmor och farfar sen är det dags:)

I Look like this tonight..




Nu drar jag mig, take it easy tonight everyone ;) Tänk på morgondagen..

Juldagen

Nu sitter jag här nere i köket och kikar runt lite:)

Julafton var en lyckad dag, massa god mat och bra klappar verkligen, saker man behöver och som man oftast inte själv går och köper så jag är mycket nöjd.. Sen var jag dock lite trött under kvällen men med nåra vilopauser då och då så löste det sig ..

Idag är det då juldagen, Jossan fyller ju år idag med, congrats hoppas du får en riktigt lyckad dag och kväll såklart

Det händer som sagt rätt mycket idag har jag kommit på, nu om typ en timme ska vi samlas nere i sporthallen för någon såkallad "hemvändarmatch" mot dagens damlag då, är varje år varje juldag så får se vilka som kommer att befinna sig i mitt lag då.. Det är alltså handboll jag pratar om ..
Kanske blir lite m9 nu ändå, vore kul :D

Sedan bär det av hemåt och duscha och allt vad det innebär, käka middag hos min farmor och farfar sedan bege sig ut mot mina vänner som då befinner sig hos Lina tror jag, preparty där då..Sedan blir det troligast upp till Harrys som troligast alla andra också ska, brukar aldrig tycka det är särskilt roande där uppe men vi får se I´ll give it a shot again:P

Nu ska jag fixa och trixa här lite innan jag beger mig..

Vi ses och hörs, hoppas er juldag blir riktigt bra..


Done

Ja nu är jag klar för massa god mat och trevligt sällskap :D




Nu ska jag kila, sätta på mig rätt kläder och inte sitta här i t-shirt och långkalsonger:P

Merry Christmas

Nu är det jul igen och här sitter jag helt utan julkänsla är inte det lite typiskt? Men den kanske kommer lite senare när vi kommer hem till farmor och farfar för massa god mat och trevligt sällskap, jag får ju alltid hålla tummarna på att det blir så..Hur som så är det iallafall en vit jul jag firar som alltid, hoppas ni där ner över också fått behålla er snö, för det är faktiskt den där lilla extra mysfaktorn kring jul..

Har just duschat och nu snart är det till att göra sig i ordning, det tar ju som sagt lite tid när man heter Emma, men vad gör det? har ju all tid i världen känns det som och sen i slutändan så står jag ändå och jäktar på som bara den..
Men det löser sig alltid, jag är verkligen en tidsoptimist på både gott och ont tror jag..

Vad gör ni såhär vid lunch tid då? Någon som hittat på något kul redan ? Vill ni veta en annan knasig grej jag är ju en person som bara älskar att sova men vet ni jag har faktiskt börjat vakna helt av mig själv kring 8-9 på morgonen och är helpigg hade kunnat köra ett intervall pass så pigg är jag, är inte det lite bakvänt när det gäller mig? Jag är otroligt förvånad över mig själv...

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, ha en riktigt bra dag återkommer ikväll ..


Make it with or without you

Nu är jag hemma igen, jag är verkligen supertrött och ska sätta mig och kolla lite film hade jag väl tänkte..är ju Love Actually på trean och den får man ju inte missa, riktigt bra film :)

Imorgon är det som sagt julafton.. tiden går så himla snabbt tyckte det nyligen var augusti och vips så är det snart januari man hinner inte riktigt med, tiden bara rusar iväg

Är kul att träffa alla igen verkligen, ens nära och kära det kan inte bli bättre..

( ? ) det är en bra fråga det.. till mig själv !!!

Nu ska jag kila, hörs och ses

Ready for dinner

Nu är jag redo för middag med lite vänner :)

Ska nog börja köra dit så jag inte är sen som vanligt, fint folk kommer sist som sagt :)


Cold

Ja det är verkligen super kallt ute just nu, fryser bara jag tänker tanken på att sätta foten utanför dörren, har iallafall hunnit med en hel del idag..
Klev upp sisådär 9 tiden, gjorde mig i ordning åkte in och handlade de sista julklapparna med mamma och pappa, hunnit köpa med mig lite hem till göteborg också från Muddus, varit och hälsat på Farmor och farfar, varit förbi Marit och pratat en stund sen nu sitter jag och väntar på någon middag med vännerna .. ut och äta blir det :)

Imorgon är det julafton och hur kommer det sig att jag aldrig har sån där julkänsla inom mig dagen före julafton? Känns som att det vore vilken dag som helst imorgon, men jag håller väl tummarna för att den där myskänslan kommer imorgon då, om inte annat får man ju god mat, trevligt sällskap och lite saker man behöver :)

Nu tänkte jag lägga mig och vila en stund, har ju hunnit jobba idag också, vilken ledighet va?;) Jag överlever man får se till att göra bra ifrån sig helt enkelt :)

Haha Mira är nog den knasigaste hunden ever, hon hoppar upp på mig titt som tätt precis som att hon trodde jag skulle ge henne något gott och äta stup i kvarten och inte nog med det så ska hon alltid upp på stolen och sitta bakom en så nu sitter jag på en pytte liten kant medan hon sitter där gott bakom en och säkert tänker "tji fick du"

Nu kilar jag:)


Sleeping with a broken heart

denna låten :)



Sitter just nu vi brasan och kollar på någon bra film som går på 3an :) Varmt och skönt är det, riktig myskänsla över det hela passar mig utmärkt..




Sådär, nu ska jag fortsätta kolla filmen sen blir det läggdags är super trött verkligen..
behöver lite skön sömn tror jag ..

Yesterday

Hittade årets låt, riktigt bra.. kolla in den och texten



Nu ska jag posta alla fakturor osv och sen till min kära morfar som fyller år :D


Wake up

Ja jag klev upp sisådär 7 imorse för att köra min kära pappa till jobbet, riktigt duktigt av mig :) Sen gick jag och la mig och sov massa timmar mer, tror jag behövde ta igen lite sömn faktiskt, fast jag vet ju vilken säng jag saknar just nu;)

Har just fixat med massa jobb, pappa kommer väl hem med papprena sen så kan jag skicka iväg allting så allt hinner gå med 4 tömningen, men det blir nog bra :) Har bara ljudfilerna kvar att ordna, och det var inte så många från igår ca 6 st så tänkte sätta mig ner med dom och fixa det idag faktiskt kanske gör det på vägen till Morfar får se vad jag bestämmer mig för..på något sätt löser jag det.

Så vad har ni för er en Tisdag då? Jag ska iaf ta mig till Morfar som fyller år sen till gymmet, weei :) Vad jag har längtat att bara gå och köra skiten ur sig själv, när man har så mkt på gång där nere orkar man inte men nu i lugnet kan jag passa på att köra lite extra :)

Nu ska jag hoppa i duschen så vi kommer iväg någongång till morfar:)

At home

Nu är jag hemma i Gällivare idag, rena turen att jag kom med flyget nere i Göteborg annars hade det nog blivit en jul där nere, men nu hade jag tur och kom med planet ändå :) Är sjukt kallt här hemma inte utomhus utan inomhus faktiskt vill bara sitta framför brasan nu och mysa, men ska ringa Linn och Stina och åka förbi dom en stund tänkte jag ..

Har hunnit göra lite jobb också som behövdes göras :) Igår var det bio, filmen var faktiskt riktigt bra ..sista filmen av stieg larssons böcker, däremot tyckte jag tvåan var bäst av alla filmer ändå..

Så vad har ni haft för er en måndag som denna då ?

Återkommer senare..

Im everything you want me to be

Fytusan vilken huvudvärk som sitter inne i mitt huvud och spränger som små tickande bomber, man mår som man förtjänar helt enkelt..igår var en ren spontan kväll, trevligt huvuddelen av kvällen var det, några arbetskamrater, några glas vin, lite chip, godis och musik och ja då är kvällen fulländad i all dess ära..

Och det är fruktansvärt kallt ute, ligger till och med lite snö här och där smälter för engångsskull inte bort, men då ska det istället bli så kallt så man inte kan gå utanför dörren utan att frysa ihjäl, ja det är Göteborg helt enkelt kan inte sammanfatta det bättre än så..

Åker ju även hem imorgon till Norrland, nu längtar jag faktiskt har sån där myskänsla över att komma tillbaka, träffa alla och bara njuta av den kära vintern och min kära familj, ja aldrig har någon som min kära mamma varit så glad över att träffa mig, hon är nog i ren extas tror jag..
Men jag får skatta mig lycklig som har någon som saknar en så mycket som så gärna vill ha mitt sällskap ja, jag får se till att göra min vistelse hemma minnesvärd helt enkelt=)

Nu tänkte jag göra mig i ordning, åka ut till Kungälv, blir bio ikväll sen bara söndags mys för att sedan ta det kära flyget imorgon :) Men jag hoppas ni alla får en riktigt mysig söndag och ta vara på den, för det kommer en ny arbetsvecka imorgon, tre dagars jobb och jag har lyxen att få arbeta hemifrån, se på fanken :)

Ses

 




Not good for me

This is a risk I take..

Nu sitter jag här hemma håller på att göra mig i ordning för ja vet inte riktigt vad men något får det då bli ikväll ändå, med tanke på att jag åker på måndag så är det väl faktiskt dags att röra lite på sig för det orkar man ju inga andra dagar ändå så ..

I will not follow..

Nu har jag gjort mig färdig, och såhär blev det :)




Nu kilar jag, ses och hörs:)


Here we go again

Låten Lady gaga feat Pixie Lott - Here we go again går på repeat hemma som på jobbet, kan inte sluta lyssna på den

Igår gick jag Elif och Oskar från jobbet sisådär 21:00, sen blev dt någon restaurang och lite käka och trevligt sällskap såklart, sen bege sig och hämta bilen, hem och var hemma sisådär 00:00, direkt i säng för att sedan kliva upp 04:30 gissa om Elif fick sitta i bilen och hålla mig vaken, på vägen hem jäklar det var inte det lättaste men jag klarade det..
Direkt i säng och sova i två timmar och nu har jag packat upp en del saker, tvättat lite och städat gissa om jag är super duktig idag..

Snart ska jag och lämna tillbaka bilen, tänkte först göra mig i ordning lite grann kan inte se ut som en litet troll ju, sen får jag se vad som väntar denna kväll, men förhoppningsvis något roligt såklart..

Jag är döhungrig, det enda som finns hemma är lite pyttipanna och jag tror faktiskt jag kör på det, orkar inte göra någon annan mat åker ju på måndag så känns lite onödigt att köpa hem massor.. Har fått in alla julklappar nu också och jag är relativt nöjd faktiskt..

Nu däremot ska jag inte bänka mig här för länge som vanligt och skjuta upp allting tills sista minut utan jag får helt enkelt återkomma :) Ha en bra lördag tills vidare


Stressiga två dagar

Har inte hunnit skriva riktigt så mkt på senaste, men iallafall har haft två riktigt stressiga dagar, igår och idag och det är hur mkt som helst att göra, tänkte iaf försöka lägga upp alla ordrar idag iaf så är det gjort..
Får jobba hemifrån sen mån-tis med att lyssna ljudfiler och ta med mig lite ordrar och sånt för Oskar så det också blir klart:)

Så nu sitter jag här och lyssnar på ljudfiler, bör inte skriva min rast är egentligen om en kvart man tog ingen tidigare rast så jag tog mig den förmånen idag när jag ändå bara sitter här och lyssnar..

Väntar på massa fakturor så jag kan fixa klart att som ligger på skrivbordet, för det är en hel del högar..

Denna helgen tror jag blir bra, förhoppningsvis då :)

Nu ska jag kila, vi får höras senare:)

Me on work :)


Långa dagar

Dagarna är långa men går väldigt fort så hann inte alls skriva någonting igår, var fullrulle hela tiden, nu har jag RAST iaf (för er som säger att jag sitter på arbetstid) Nehepp jag tar faktiskt rasterna till godo..
Igår var det jobb på dagen, sen drog jag mig till läkaren, haha var där för att kolla varför jag är så otroligt trött och inte orkar någonting så somnade jag i väntrummet, det säger ju allt ellerhur?
Gjorde iallafall massa testerna och läkarna snodde massa blod av mig, så nu nästa vecka på Tisdag så ringer hon mig så får jag se vad det är som spökar hos mig..

Igår blev det iaf Tacos och film, myspys verkligen.. och imorse fy tusan vad jag höll på att frysa ihjäl, sjutton vad kallt det var..är nog fortfarande isande kallt, det är nog till och med varmare i norrland just nu än vad det är här, jag trodde jag skulle frysa ihjäl verkligen..

Nu ska jag fortsätta jobba, för nu är rasten slut, blir nog en del ljudfiler nu fram tills lunch sen blir det att skicka iväg sisådär 50 kuvert..:)
Vi hörs och ses

Godmorgon

Godmorgon mina vänner, hoppas alla är goa och glada idag och pigga dessutom, själv så satt jag och sov som vanligt på spårvagnen till jobbet, jag som hade vant mig vid att åka bil, fått låna emelies och joakims nu på senaste rätt mkt och sen åkt med Christoffer ..har varit rena lyxen och nu när man upptäcker hur jobbigt det är att kliva upp, stressa på morgonen för att hinna med allting för att jag inte löser sådant dagen innan så upptäcker man att det inte alls var lika roligt längre..

Menmen, har iallafall ett riktigt bra rim nu till min julklapp så snart levereras den till rätt person:) Hoppas på lite skratt och såklart att personen i fråga blir mkt nöjd, det skulle jag blivit älskar sånt..menmen vi får väl se..Tanken som räknas ju.

Idag ska jag spela match, kul va? Anmälde mig frivilligt, jag vet jag är så himla snäll va..

Nu ska jag fortsätta jobba här på min morgon, måste köpa klänypor så mina ögon hålls öppna, men jag tror att den värsta tröttheten kommer komma efter lunch tyvärr..

Never say never

Sitter och gör massa orderbekräftelser just nu, är just klar med alla ljudfiler och ordrar på telefonin nu är det kassasystemen som gäller..

Hittade en riktigt bra låt med The Fray



En dålig grej fick jag veta idag, har fått urinvägsinfektion återigen..Tusan också att det ska drabba mig hela tiden men men bara att bita ihop och återigen äta en pencillin kur, wei vad kul va..

Är otroligt trött idag igen, vad är det med mig ?! :(

Måndagen har däremot gått väldigt snabbt och skönt är väl det kan jag säga.. gillar inte måndagar så fort mån-tis har gått så går veckan jätte fort och på måndag åker jag till Norrland, ska bli kul och träffa alla igen, massa vintermys hemma inte helt fel det..

Nu ska jag fortsätta med alla ordrar så allt hinner bli klart innan jag beger mig hem för dagen:)

My all

Hittade en riktigt bra version av My all med Mariah Carey, lyssna och njut :)



nu ska jag dricka lite te, har gjort lite goda mackor och mysa framför tvn, härlig kväll med andra ord:)

Hold on

I just believe in you and me.. in some kind of way..

Nu är jag här igen, se på fanken har inte bestämt mig för någonting än vad jag ska göra, det är ju som sagt lucia är på sånt där bra humör, hade bara velat promenera igenom Liseberg nu när det är så juligt där och mysigt, dricka glögg och bara vara, en sån där härlig söndagskväll..
Lite kyla med massa mys, det skulle nog vara en perfekt lucia för mig men se på fan här sitter jag hemma och undrar vad jag ska hitta på? Vilken bra dag det blir då.. NoooT

Vad gör ni av er lucia dag? Gör ni något speciellt kanske.. Hoppas ni gör något roligare än vad jag gör iallafall..
Får ta och skärpa mig emma, detta går ju inte :)


Lose control

Sitter hemma just nu och filosoferar lite kring saker och ting, vissa saker är klarare än andra men jag har alltid tagit mig igenom situationer som känts helt omöjliga, men som sagt detta kommer att lösa sig hur bra som helst förhoppningsvis det är bara jag som måste ta tag i mig själv nu..Skärpning Emma..

Timbaland feat OneRepublic - Marchin On .. Lyssna på den
Timbaland feat The fray & Esthero - Undertow ..

Två riktigt bra låtar

Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, vad finns det att göra en söndags eftermiddag?! Ingen är ju hemma heller så hmmpf, ja ni vad ska man ta sig till..
Önskar klockan var typ 22 då hade jag kunnat gått och lägga mig och sova för att invänta måndagen, nu vill jag bara att veckan springer iväg så jag kommer hem till Norrland, ser inte framemot denna vecka alls, jobb och träningar och annat att ta tag i men så är livet, bara att göra det..

Nu ska jag inte sitta här och bara vara, vi hörs och ses..

 

Vi löser detta .. det blir bra tror jag, det krävs lite vilja bara och den har jag:)


Break it..

Har just gjort mig klar, tänkte lägga upp lite ego pics här till er:) Det är iaf min kväll innan jag drar mig utåt..

detta är då innan uppsättningen..



Sen uppsättningen då



Sådär, vad var bäst? själv tycker jag det utsläppta, dock var min hårspray slut så lockarna skulle ändå lagt sig efter någon timme så jag tänkte what the heck, gör en uppsättning istället..
Men hur som helst, så går det när man inte har nåt för sig förtället..nu ska jag kila, vi ses och hörs:)


Get me out of here

Att så lite bara kan sänka ens humör, har varit på topp humör hela dagen och jag börjar faktiskt seriöst fundera varför jag låter det bli som det blir?
Har verkligen känt mig glad hela dagen och vips så droppade bomben, kanske jag som tar åt mig av saker så himla lätt men ett visst tonfall hos personer kan verkligen sänka ens humör och det gjorde det verkligen nu ..

Negativitet det är inte bra, har haft det runt omkring mig alldeles för mkt och på nåt sätt ska jag försöka skaka av mig dom där negativa tankarna och bara vara istället, sluta tänka och bara göra det som känns rätt..man ska lyssna på sina inre känsla verkligen..

Someday we´ll know..

Nu ska jag ta och fortsätta städa lite här hemma, käka lite också och sen får jag se vad jag bestämmer mig för..


Utmattad

Ja då var det Fredag igen då och jag är totalt utmattad i hela kroppen, vette fanken vad det är med mig och frysa, fryser hela tiden får väl se om jag inte somnar på skrivbordet idag, är heltrött är det ofta nu förtiden på fredagar, så får se vad jag hittar på ikväll men ska försöka ta mig till läkaren iaf så det löser jag väl på nåt sätt..

im toooo tired..
Hjälp mig någon, fakturor, ljudfiler, ordrar det är som ett högt surr i mitt huvud, men jag lever ju iaf..

Nu ska jag kila, fortsätta med det jag gör..vi hörs senare.

gaaah...

Just nu sitter jag och stör mig bara, stör mig på personer som sitter och säger saker om en och sen inte kan stå för det, helst när någon frågar "Har du gjort det där, eller sagt det där" och sen frågar man men vem har sagt att jag gjort eller sagt det då? så säger personen "det kan jag inte säga" men come on, lägg ner va är första tanken som slår mig, om man säger något får man la stå för det också eller?

Om man sedan inte kan stå för det så varför säga det då ? Visst alla gör misstag och säger saker de inte menar osv, men då är det bättre att kunna be om ursäkt för det än att bara skita i det och som vanligt typiskt tjejer "Säg inte att ja sa det där" så vet 18398987987 människor det ändå om en vecka..
Lär vi oss verkligen ALDRIG? Är vi verkligen så tröga, ursäkta mitt ordval men ärligt?

Hur som helst, om ni vill mig något ta det med mig och inte med någon annan.. tack:)

Ja bortsett från det negativa så kom jag till Emelie för en stund sedan, har hunnit skicka iväg lite jobb saker, haha kul slutar jobbet och när jag kommer hem så det första jag gör är att sätta mig ner och skicka jobbfiler?! Vad hände där Emma lilla?

Ska väl käka lite här, ta det lugnt, åka hem fixa lite saker sen kanske göra lite pannkisar är sjukt sugen på det idag verkligen, imorgon kanske det blir Park Lane med Elif och Emma, får se hur jag gör med saken om jag har så här ont i ryggen så blir det definitivt inget Park Lane då blir det hemmakväll framför tv och bara deg..vad har ni planerat för er fredagskväll då?

Jag funderar starkt på Lund eller Ullared i helgen, men jag får se vad jag kan klämma in på mitt kära schema.. nu ska jag avsluta och sätta mig framför tvn en stund, vi ses och hörs :)

Svar på tal

Nu är jag här igen men av en annan anledning tänkte svara på min kära kommentar, så snäll som jag är:)

Jag förstår att jag är lite knepig ibland och skriver i gåtor, eller rättare sagt skriver så enbart jag förstår, finns väl en mening med det med, man hoppas att personen ska förstå utan att man ska behöva låta gnällig till personen i fråga och oftast när jag skriver sånt så förmedlas det alltid till rätt person ändå..
Förstår om det är jobbigt och sådär, behöver ibland skriva av mig och vara arg sådär som alla är ibland men jag ska försöka bättra mig kanske skriva mer utförligt eller utelämna det helt här..

Vad tycker du/ni?! Det är ju ändå ni som läser bloggen och följer med mig i min knasiga vardag hela tiden ..finns det något annat du/ni vill att jag lägger till här ibland då och då? Jag skriver oftast saker som bara ploppar upp i huvudet för tillfället eller om något speciellt hänt, men ibland kanske man vill vara med lite mer:)

Hoppas du fick ett bra svar på dina fråga, ska bättra mig promise:)
Nu ska jag återgå till jobbet, blir att sälja lite nu innan jag börjar med fakturor och så, vi hörs senare..

Godmorning everyone

Godmorgon allihop..

Helsjukt natt inatt verkligen, gick och la mig sisådär halv 11 igår kväll, tänkte att nu ska jag banne mig vara pigg imorgon så för det första väcks jag av att någon ringer mig kring 12, är super pigg då, sen vaknar jag av massa sms och då är jag också super pigg, sen vaknar jag av att jag måste gå på toa kring 3-4 tiden är också riktigt pigg då och sen vaknar jag när klockan ringer 06:00 och är dödstrött, hur kommer detta sig?!
Orkar knappt kliva upp ur sängen när den ringer, men det är ett måste och min rygg är definitivt inte bättre har lika ont idag som i Tisdags:( Not good, not good at all..

Idag? Ja vad är planerat, jobb hittils kanske ska söka mig till läkaren också bara utifall att och kolla ryggen för såhär ont borde det inte göra, men ni vet sträckningar kanske gör såhär ont hela tiden, har ju aldrig sträckt mig i ryggen förut..

Men hur som helst, så hoppas jag på att kunna genomföra en hel dag på jobbet idag istället, måste kolla om någon har en alvedon för mitt huvud sprängs snart sönder.. huvudvärk idag igen, inte bra det heller :/ jag får ta och skärpa mig nu Emma, kan inte hålla på såhär och gå och ha ont titt som tätt överallt..

Nu ska jag fortsätta jobba..orderbekräftelser, fakturor, sälj osv ja en del av min vardag, wish me good luck:)


hmff..

ja vad ska man säga? kom just hem och tänkte precis börja laga mat så jag har lite matlådor och så till jobbet, blir kycklingwok så får se hur jag lyckas med detta..

vad är det med dig ? jag vet då inte, vet heller inte om jag vill veta längre..det är som att man bara är.. typ luft eller nåt

men what the heck, i just dont know :(

Hur som helst, så tänkte jag börja med maten och sen sova, vad mer finns det att göra eller "säga":)?
Godnatt med er turtur duvor där ute..

Home skit home

Jaa idag är det verkligen ingen bra dag, sitter hemma efter att ha sovit alldeles för länge och jag gillar inte sådana här segis dagar, har inget att göra väntar just nu på att kycklingen ska tina, sen måste jag ut och hämta min mat i kungälv och det ser jag heller inte framemot, har ingen ork till någonting just nu, vill bara ligga och dega och inte själv, gillar inte att vara själva just nu.. känns inte bra alls..men ibland kanske man måste som sagt

Får se om jag hinner till emelie annars får vi ta vår glögg kväll någon annan dag, dåligt samvete för att jag inte vart på jobbet idag heller, haha sjukligt mig men då har man iaf något att göra om dagarna, gillar inte att bara sitta och vänta på att klockan ska gå..

Hoppas er dag varit bra..nu ska jag fortsätta tvätta..

Ont..

Gick till jobbet trots allt dålig ide Emma, sitter här med världens värk i ryggen kom hit för typ en timme sen och funderar redan på att gå hem, klarar inte att vara här och ha såhär ont:( Sträckte ryggen eller nåt igår på träningen och idag höll jag inte på att ta mig upp ur sängen, så funderar på att ta mig hemåt, göra lite jobb därifrån istället någonstans jag åtminstone kan ligga ner med ryggen istället för att sitta..

Detta funkar inte helt enkelt, jag brukar inte gå hem brukar ändå kämpa mig igenom dagarna, får sånt dåligt samvete men idag är en sån dag där jag helt enkelt känner att det här inte kommer att fungera för mig, har alldeles för ont för att stanna :( I dont like it at all..

Så hur är er onsdag då? Hoppas den är bättre än min, nu sitter jag här och bara klagar men idag är en klagodag för mig, hoppas ni har överseende med detta..

Nu kilar jag ..

Weei..

Sitter och lyssnar på massa ljudfiler just nu, hej ljudfil I dont like you;)haha

Jobbar ju på ett "säljföretag" heter insale förtillfället och säljer fasta telefonabonnemang, du som undrade:) gör lite annat också där, men det är iaf vad jag gör förtillfället..

Blir ju träning ikväll också, jag är en segis idag, förmiddagen var bra men nu är den seg och det är inte bra blir lite depp men ska snart ringa upp en här och jag håller tummarna..Gör det med för mig..

Tänkte mest svara på dina kommentar vem du än är..nu ska jag kila ses:)

Good day

Började min dag klockan 8 idag med att sälja direkt till min kära återkomst, jag säger ju att mina återkomster är bra det är bara att det ibland blir lite uppskjutet, fick den snällaste kommentaren igår verkligen, det enda positiva under min dag

"Jag måste bara säga att du måste nog vara den trevligaste och bästa säljaren jag stött på, har aldrig varit med om att bli bemött såhär, så om jag någongång ska byta abonnemang så kommer jag garanterat göra det av dig, lycka till med allting nu och hoppas att det går bra för dig" Haha snällaste verkligen..

Sen en annan kul kommentar

"Jaa du skulle ju ringa vid tre, du är punktlig du.. Nu får jag riktigt dåligt samvete eftersom jag sa till dig att jag skulle kolla upp detta över helgen till 15:00 idag, men har verkligen inte hunnit men om jag LOVAR dig att kolla upp detta till imorgon, kan du ringa upp mig då? Vore jätte snällt" och så mitt kära svar "Självklart kan jag ringa upp dig imorgon, det är inga problem för mig"

Sen har man ju fått en del konstiga kommentarer av folk och påståenden som man här i efterhand kan sitta och skratta åt..

Så idag är en bättre dag och jag hoppas den fortsätter så, dock har jag inhandlingen kvar för det gjorde jag inte igår, NOT good Emma.. Not good at all..

Nu ska jag fortsätta jobba, ha en bra dag allesammans:)

Check out me and emelie




HHAHa jag och emelie, klart vi tar tag i camen om det finns en;) typiskt norrlänningar..check us out anyway..
tur att jag har denna primadonna, hur skulle jag annars överleva skandaler och mig själv, skulle inte fungera..
Hon är den som hjälper mig, jo ni vet ju,jag är jag förstår ni då behöver man någon som Emelie :D

Vi ses och hörs när jag däckat..


Bad update

Den här datorn, har lust att banka sönder den just nu, hade skrivit ett inlägg igen och vips hakar den upp sig :S I dont like it at all..
Hur som helst så har jag varit dålig med att uppdatera märker det rätt mkt på besökarantalet just nu och det är ju inte så bra, men det har varit rätt mkt med det nya jobbet och massa träningar, myskvällar emellanåt där så det är inte lätt att hinna med allting.. Men nu är jag tillbaka igen, får skärpa till mig ;)

Ikväll blir det att vara hos Lelle på hennes inflyttningsfest, sen får jag se vart det bär av hoppas på att Ebba hänger på efter jobbet skulle vara jättekul verkligen:)
Så ska försöka få låna bilen av joakim så jag slipper ta den förbannade bussen och hämta mina saker när han är tillbaka, så är det bara duscha och sen kila över till Lelle.. Måste köpa nya strumpisar också mina har gått sönder..

Vad har ni planerat en lördag som denna då?



Jag och Emelie på gymmet i idrottshallen..kör lite frivändningar:)

Nu däremot ska jag försöka vila en stund, jag klev ju för tusan upp vid 9 idag, ovanligt nog..


Jag är en matt människa

Skulle egentligen stannat hemma idag men vaknade av ett samtal från en kund kring 9 tiden, så var bara att ta på kläderna och ta sig ner till jobbet ändå, ska försöka ringa läkaren idag också så jag får tag på honom, ska kolla mina blodvärden och så om det är så att jag har brist på någonting, för känner mig helmatt, brukar vara pigg och glad om dagarna men det är som att orken vara helt plötsligt tagit slut för mig, har aldrig känt så här tidigare..
Inte bra inte..

Hur som helst så sitter jag här nu, väntar på att Niklas ska prata med mig och pratar lite med kunder emellanåt..
Blir nog att laga någon god mat ikväll också tror jag, och bara deg det kan behövas koppla bort lite saker och så för en stund..

Snart helg, Lelle har inflyttningsfest..hur kul som helst och klart jag ska dit då:) Det blir perfekt, tror det kan bli en riktigt bra helg bara jag blir bättre såklart annars kommer jag ju tuppa av..

Hur är eran vecka då?

Vi hörs och syns

RSS 2.0