9 crimes

Tar det lugnt, är förbaskat trött i kroppen vet inte vart jag ska ta vägen .. vet inte vad det är med mig heller:( Känner mig helt slut som att jag skulle svimma bara, så kändes det imorse..
Bryta ihop typ för ja ingenting, eller vad jag vet är det ingenting men kroppen känns inte okej, var inte det bästa att jag var ute och sprang heller men what to do?!

dont know anymore..:(


Helt matt

Sitter på lunch just nu, funderar på att ringa lite snart innan lunch mötet faktiskt..
Är helt matt i hela kroppen idag, vet inte vad det är med mig, jag mår inte alls bra.. Det bara kom plötsligt, helt down idag:(
Vad hände där? Ska bli skönt att komma hem till Norrland en stund sen över jul, få en break från allting en stund och bara vara, tänka på saker och ting.. Få en stund över bara helt enkelt..

Hoppas på att Linn tar sig ner hit också till veckan eller helgen, vore jättekul verkligen

Nu ska jag fortsätta med mitt här, hoppas ni har en bra dag iaf ..bättre än min iaf

Hurtiga jag

Jag måste säga att jag är nog världens hurtigaste människa och har känt mig hur snäll som helst idag så nu har jag fixat massor här, jag är en sån person som gillar att fixa och så och ibland får jag värsta rycket, har hunnit med tvätt, städ, handlat, lämna in film, spelat match ja lite sånt under denna söndagen, känns som att man gjort något vettigt av dagen iaf och inte bara suttit som det brukar bli på söndagar..

Så imorgon vad är mina planer då? Jobb till att börja med, träning och sen bara ta det lugnt..Har massa att fixa hemma också, lite små saker som ska plockas och ställas i ordning men jag tar tag i det när jag känner att jag orkar och framförallt har tid till det..

Har ni haft en bra helg? Min har faktiskt varit riktigt bra om jag ska säga det själv..

Nu ska jag börja klä på mig, sen köra ut Emelies bil till Mölndal och sen ska hon köra tillbaka mig, den tösen:) Your too nice..

Återkommer ikväll eller imorgon, hade bra tills dess

I believe

Har alldeles just städat toaletten, tro mig det behövdes så nu hoppas jag på en glad person när han kommer hem eller iaf lite tacksam, fast iofs så gjorde jag de la mer för att det var super smutsigt där inne, toalett och kök är ställen det måste vara rent på..

Fått värsta städhumöret nu och jag städade ju hemma igår och tvättade så jag tänkte why not help ?! Brukar aldrig vara en städperson men ibland får jag sådana där ryck och det är ju fullproppat med saker här nu under jossans och christoffers flytt hit så jag är väl helt enkelt en väldigt snäll person tror jag;)

Vad har jag planerat idag då? Hade faktiskt tänkt mig lite adventsmys, har ju köpt hem glögg och sånt så blir väl lite sånt fint tror jag idag, är ju härligt väder dessutom funderar starkt på en promenad, rensa lite tankar och så tror det behövs lite emellanåt faktiskt..

Vad har ni för planer på en söndag? Söndagar är ju sådana där mysdagar, fast dagen får gärna gå segt för imorgon är det jobb igen..

Im yours

Sitter och lyssnar på im yours live version av Jason Mraz, får tillbaka så himla mkt minnen när jag hör den..Jag tänker på somrarna, mina bästa någonsin, då allt bara var och varenda dag var guld..
Jag saknar den tiden, jag önskar jag kunde gå tillbaka, spola tillbaka tiden och vara där för en stund och bara njuta av tiden man fick med både Hanna och Erock, när vi hade som roligast och verkligen ta dagarn för vad dom är, leva för dagen och inte för framtiden..Utan ta varje dag för vad den är

Man tar ofta folk förgivet, för dom kommer ju "alltid" att finnas där eller ja det är ju vad man tror för det skulle ju inte funka om man gick runt och trodde att alla skulle försvinna från ens liv, men nu när jag sitter här i efterhand med några erfarenheter rikare ja då skulle jag aldrig tagit någon förgivet.. Jag skulle ha gjort varje dag till den bästa dagen och framförallt levt i dagen och inte i framtiden om ni förstår vad jag menar?

Erock och var verkligen en sån person, han levde för dagen inte för framtiden.. Det var en människa som verkligen levde livet till max och framförallt så var han en riktig vän en som stod där för en när som..om det nu var så att jag ringde mitt i natten helt förtvivlad ja då skulle han suttit uppe hela natten med en bara för att få en glad igen eller iallafall prata om det, nu var det ju så att han alltid fick en glad igen vettetusan hur han gjorde men så var det..

åter till låten Im yours, den spelades på Erocks begravning så den ger en både bra och dåliga känslor, men när jag tänker efter så varje gång jag hör den faktiskt helt knasigt men så känner jag mig lugn igen, en stund då jag bara kan koppla bort allting och leva i det som var..

Jag tänka mig att du sitter där någonstans och kollar på mig och tänker " Emma för fan, var inte sån jävla mes, kom igen nu, ryck upp dig det kommer ordna sig" Det kanske är så jag borde tänka ?!


To be more like me and less like you

Sitter hemma just nu, har städat och varit och handlat på Ikea och på Coop lite nytt som jag behövde hit till lägenheten, hunnit göra pasta gratäng också så nu har jag massor av goda matlådor till veckan och jag behöver inte bekymra mig för att inte ha någon lunch..
Hur skönt som helst ju...

Har även hunnit med tvätt och disk och nu sitter jag och bara tar det lugnt, köpt hem lite glögg och så tänkte jag mysa till det sådär extra faktiskt, det blir nog bra tror jag:)

Dryg?! ja vad ska man säga, tycker det är lite lågt faktiskt..men vatusan alla tänker ju inte lika så det är väl såhär det blir då ..

Nu tänkte jag lägga mig framför tvn en stund, sen plocka upp tvätten och koka lite glögg då..Vad har ni för er en lördagskväll? Jag är jätte sugen på att göra någonting men vad ?! Ingen bra fantasi idag heller..

Saturday

Ja nu kan jag återkomma om fredagen alltså gårkvällen
det blev helt enkelt en bra kväll med mycket dricka som vanligt fast jag klarade mig rätt bra igår faktiskt ingenting gick snett, weeei:) pluspoäng till mig där..

Träffa även Sofia ute, hur kul som helst..jag fick veta något riktigt positivt igår också och nu känns det som att en sten lättat från hjärtat verkligen, det var verkligen detta jag behövde så nu är det bara att skärpa sig och göra så bra ifrån sig som möjligt ..

Idag? Vad har jag för planer på dagen..sitter ute i Kungälv nu ska snart och hämta bilen ute vid mölndal också..

Återkommer

Teknik

Satt nästan nyss på bussen till Kungälv och så sätter jag mig brevid en liten kille som jag skulle uppskatta var kring 7-8år, såg iaf så liten ut:) Satt han där och pillade på sina telefon så slänger jag dit en blick och ser att killen sitter med en iphone och sitter inne på Facebook och skriver massor så tänker jag såhär? inte tusan satt jag med en av de senaste mobilerna i handen och på någon community när jag var 7-8år, då var jag ute och lekte med mina kompisar och gjorde sånt man gör när man är 7-8år, då slog det mig vart är vi på väg egentligen?!

Helkul tanke när jag väl satt på bussen hit, var bara tvungen att skriva detta eftersom jag ansåg det vara ganska fascinerande trots allt..

Har bara jobbat idag, än en dag som ser ut som alla andra dock ingen träning och det var skönt.. Ingen bra jobbdag idag heller men imorgon ja då smäller det, dags att ta mig i kragen detta fixar jag..

Natalie och jag gick även till någon konstig butik idag, den var helkul, bjöds på massa gott där inne iaf och hittade massor av roliga saker där inne, saker man inte hittar typ någon annanstans, passade oss fint att prova massa roliga hattar och sånt krims krams..

Nu ska jag snart sova, är dötrött verkligen, behövs sömn tills imorgon tro mig det kommer vara full rulle hela dagen + kvällen + natten.. hur ska detta gå? Kan jag bara berätta på lördag..

Im alive

Jag lever, tro det eller ej;) haha klarade mig fin fint, dock stupade jag igår framför tvn var inte lite trött va..
Idag står match och jobb på schemat, hunnit sitta här i några timmar inget sålt hittils, bara massa sjukt bra återkomster som jag verkligen håller tummarna för..

Match idag mot kropps, börjar typ kvart i åtta säg att vi är klar sisådär 9 sen ska man åka hem på kvällen också tippar på att vara hemma 10 halv 11 sisådär, vem sätter en match 8 på en vardag uppe i uddevalla? Helsjukt, tycker iallafall jag, tänker dom inte på att folk faktiskt kliver upp tidigt om dagarna så jag kan ju säga såhär om jag kommer till jobbet imorgon och ser ut som att jag dött och sen uppstått från det döda ja då vet ni varför..

Nu ska jag fortsätta jobba, ha en bra dag på er allesammans:)

Work

Kom just till jobbet, är verkligen dötrött idag stupar verkligen snart..
Hade behövt minst 24 timmars sömn till..

Någon som vill erbjuda mig lite sömn idag kanske? Göra lite jobb åt mig, så jag kan gå och sova några timmar eller så och vara tillbaka sisådär till lunch..

Jag får återkomma senare och tala om ifall jag lever eller inte;) Ses

The silence

Hittade en superbra låt med Alexandra Burke..



Sitter och tar det lugnt just nu, ska på match om en stund också, Kungälv - Eslöv tydligen, sitter och snacka lite skit med Lelle också:) Har haft en helt okej helg, dock är jag sjukt hungrig nu så jag tänkte att jag skulle göra mig lite mat, behövs nog faktiskt, hur kommer det sig att man alltid äter så dåligt om helgerna? Man äter framförallt inte lika mycket som behövs, hoppas över måltider, äter dålig mat i brist på energi?
Hur kommer detta sig säg?

Nu måste jag äta verkligen, ses och hörs:)


Vad less

jag blir på sånt här, detta är tredje gången jag skriver detta inlägg..datorn cpar sig hela tiden och tack för att den cpar sig när jag i princip är klar med den också, tur att mitt tålamod är bättre idag än vad det brukar vara för annars skulle datorn legat på golvet vid detta tillfälle..

Hur som helst ska jag snart börja köra hemåt, behöver duscha och göra mig i ordning lite kan inte gå runt omkring som ett troll hela dagarna, ni vet göra sådana saker man behöver göra ibland, bli ren och så:P Måste ordna mina stackars naglar också som fått lida pga min trötthet, jag brukar inte vara såhär trött som jag varit denna dagen..

Har sovit i princip hela dagen, somnade till och med till andra halvlek mellan Alingsås och zagreb, vem gör det? Är ju en kul match att se, men kunde inte rå för det jag bara däckade.. har sovit till och från hela dan.. kanske behövde det, men nu har jag iaf piggnat till och tänkte faktiskt försöka fixa lite saker nu när jag ändå är på språng och så:)

Så ska kanske inte sitta här i evigheters evighet, ska packa ihop mina saker dra mig hemåt en snabbis och sen återkommer jag för jag kommer ändå ha en hel del tid över här ser det ut som ikväll eftersom mina planer ändrades rätt snabbt tråkigt nog :/

Någon som har tid över för mig en lördag kväll ? Alla har massa planer förutom stackars mig så nu vettefanken vad jag tänkte hitta på, men är sugen på något iaf, inte bara sitta en hel helg ju..?;)

Ses..

Shooo, trött och fredag

Ja jag är verkligen trött idag, både micke och jossan stod och skrattade åt mig idag på träningen när jag stod i försvar bara för att jag stod och gäspade, så engagerad var jag på träningen idag, weei somnade nästan där nere på kanten och var dessutom dö hungrig inte alls någon bra kombination..
så kan det gå när man blivit hurtig och jobbar som bara den, gått helt okej denna veckan kunde fått lite mer sålt känner jag men det tar jag next week ..

Sitter och tar det lugnt här medans människorna för festar och själv ja, det säger väl allt att jag sitter här från första början va?

Nu ska jag kila, natti på er allesammans


Go......

Im trying to let you go..
It´s hard, I dont want to but maybe I have to?



remember me for the person I am not the person you thought I would be..




When it all falls apart

Den här låten



Angel by my side

Lyssna på den här låten



Den här låten får mig verkligen att tänka på så himla mycket, jag har verkligen haft turen att fått lära känna vissa personer i mitt liv och även personer som inte finns i mitt liv längre som jag verkligen är tacksam för att jag lärt känna..


När man inser vissa saker i livet vad som egentligen betyder något, man upptäcker att man varit blind så som man sagt att man inte ska bli igen, lovade mig själv att inte sätta mig själv i den situationen igen men nu har jag gjort det och jag har gjort mitt val ..

Follow me

Allt har verkligen känts så himla bra på senaste sen bara rasade det lika snabbt på bara 1 sekund, det tar tid att bygga upp något men det tar 1 sekund att rasera det, nu vet jag varför det är som det är..

Trodde inte det skulle göra så ont bara, men nu vet jag och sätter mig inte där engång till..

Nu ska jag laga mat, vara med mig själv och bara glömma..Vi ses hoppas er dag varit toppen..


Where do I work?

Det händer massor just nu känner jag, ni hänger inte riktigt med i mitt liv känner jag så tänkte dela med mig lite ändå :) Har ju tidigare bara haft vikariat på hemtjänsten och på ett dagis i Ullstorp (Kungälv) och trivts väldigt bra helst på hemtjänsten med alla mina söta tanter man får gå till, saknar dom faktiskt måste jag erkänna ..har fortfarande kvar mina vikariat som jag ibland kommer gå till under helger och så när jag vill få in lite extra pengar

Men nu är det ju så att jag fått jobb, tack vare "tigern" hur snällt som helst verkligen, så blev ett sälj jobb på Insales heter dom, Jossans pojkvän jobbar där nämligen så det är där jag befinner mig nu för tiden, eller ja började i måndags och se där har faktiskt gått rätt bra för mig ändå..
Fick in tre idag hur skönt som helst, bara att fortsätta såhär så kommer det kanon verkligen ..

Vem du nu är som kommenterade känner du att du fått svar på din fråga?:)

Nu är jag verkligen super trött, håller på att tvätta ska snart laga mig lite TACOOOOS men hade först tänkt ta mig en powernap behövs verkligen känner jag för att få tillbaka lite extra energi..
Har ni haft en bra Torsdag? Fredag imorgon, hur skönt är inte det?

Vi ses och hörs..

Lyyynch..

Blev en lätt lunch idag, potatissallad och rostbiff , fick inte med mig någon lunch låda :( stackars mig, vore gott med lite varm mat för engångsskull..
Gått bra idag sålt två redan, hoppas på fler nu i eftermiddag men vi får se, wish me good luck ..

Idag har jag ingen träning, skööönt och slippa stressa, hem och sova direkt efter jobbet ska med bli skönt är dötrött, återkommer ikväll :)

No update

Sitter på lunch just nu, ingen uppdatering på ett tag ber om ursäkt åt er, har haft fullt upp nämligen nu här på det nya jobbet, mycket att göra hinns inte med så mycket tyvärr :/
Men det går bra iaf, ska försöka få sålt någon idag med skulle kännas skönt och varför inte kanske två? Inte helt fel..

Planering för idag då? Jobb, träning och film senare ikväll en helt vanlig vardag ..Längtar väldigt mycket till helgen blir Ullared med Emelie för att köpa klart alla julisar till alla, behövs det med..En mindre sak att tänka på

Så hur har ni alla det då? Haft det bra på sistone?

Nu måste jag återgå, har lite saker att ta tag i:) Vi ses

First day done:)

Första dagen på jobbet gjort är inte det härligt..dessutom gick det faktiskt riktigt bra idag för att vara min första dag så jag tänkte faktiskt försöka fortsätta i den här takten, mina tramp på planen börjar också bli mindre plus där med för mig dock har jag ont i min lilla tumme :( men men har varit med om värre, överlever alltid..

Är verkligen dötrött just nu, ska snart sova också..känns att det behövs för att vara någorlunda levande imorgon, ska ju upp typ 6, ingen vidare tid att kliva upp va:P men men, det behövs för att överleva här i staden..

Nu ska jag göra mig några goda mackor, lite yoghurt och mysa framför tvn, ha en bra kväll allesammans:)

Play for keeps

Jag har inte så mycket att säga faktiskt, du kan ju åtminstone låtsas att du bryr dig..

What to do? Jag vet inte och det här gör mig verkligen mer och mer fundersam över vad som är rätt och inte..
Jag trivs så sjukt bra men om jag vill något själv så är verkligen det här det bästa då?:(

You can see my heart beating
you can see it through my chest
Say a prayer to yourself
so close your eyes, sometimes it helps..

Russian Roulette

Den låten med Rihanna är grym, den går verkligen på repeat här hemma..
Sitter och väntar på att Emelie ska hämta mig, ska till idrottshallen för match:) Hoppas på vinst idag igen, eller hoppas och hoppas såklart ska det bli vinst..

Har just käkat, packat väskan och ska alldeles snart ta mig utåt:) Gårdagen var trevlig, mycket skratt om inte annat..håller på att ladda upp filmerna från igår så det kommer nog troligast någon nu ikväll så får ni se..
fast tror det var roligare när man var med faktiskt, lite internt men iaf..

Dagens planer är väl match och ta en lugn kväll hade jag tänkte, har inte så mycket energi till annat..film någon ikväll kanske? Lär väl se vad som händer..

Hoppas ni har haft en bra helg, det har iaf jag haft och hoppas den kan toppa lite idag också så blir den nog ännu bättre..

SES:D


Super Trouper

Sitter och sjunger singstar just nu hemma hos Paues, alltid lika kul..hahahahahha håller på att DÖÖÖ av skratt just
nu min mage dööör.. hahahaha
Lägger upp klipp imorgon när jag kommit hem och så, ni kommer då förstå vad jag menar, får filma det här ärligt:P

Får se vad vi hittar på resten av kvällen men något roligt blir det kan jag lova.. Hur kan man inte ha roligt i Kungälv, typ gå vilse, ligga på parkeringar, klättra i staket, malt&humle, springa ..Ja det går att göra i princip allt skulle jag tro, fast sen får man ta konsekvenserna dagen efter och det tänker jag inte jag imorgon så jag håller mig till Singstar denna kvällen tror jag faktiskt..

Vet ju iaf en person som kan pusta ut nu;)

Nu ska jag kila. ses

Neverending dream

Sitter hemma just nu och stinker asäckel, ni vet när man stekt pannkakor och bacon så blir det sånt där os runt omkring en och det gillar jag inte alls, tänker slänga mig i duschen snart faktiskt för det här är inte alls trevligt :S

Lyssnar på massa gamla låtar som jag lyssnat på tidigare, får massa minnen tillbaka också som man ofta kan sitta och skratta åt..

Igår blev en lugn kväll, Emma frida och Sofia gick ut men jag orkade inte..hade inte alls lust till det så den här helgen får bli en lugn helg dessutom har jag match imorgon så den måste man ju va pigg till:)

Emma duschar just nu och jag tar det bara lugnt, är faktiskt trött konstigt nog .. Myskväll igår var det, var på sånt där lugnt humör hur skönt som helst, borde ta fram det oftare faktiskt..

Nu ska jag dra mig, hade så gott idag

Jag är en konstig människa;)

Har faktiskt haft en trevlig dag, har varit på sånt där cphumör..Kolla in vilken snyggis mössa jag har nu, kommer vara snyggast i backen nu:) Weeei..




Visst var den fin ? Haha ..hur kul som helst ju

Väntar på träning just nu, börjar först kvart över 6..segt det här med väntan men Emma gör te åt oss just nu så det är ju något positivt ju..Fredag den 13de idag och vet ni vad det kanske är min turdag istället för otursdag:)

Thats right

Sitter just nu hemma och väntar på att Emma ska ta sig hit.. Hon är framme i götlaborg om ca 30 min, behövs lite inhandling av mat och sådant behövligt, Frida kommer nog också hit blir att ta en fika här hemma hos mig, tänka sig jag fikar hemma:P Men jag och Emelie har en liten deal eftersom vi har stora planer så det behövs verkligen följas..

Det är inget bra på tv nu och jag är SÅÅÅ uttråkad för tillfället, har heller ingen bra film här, what to do about that problem? Jag är verkligen en sån där människa som gärna tar det lugnt om dagar och sen på kvällen vill jag helst ha något att göra eller ha någon att umgås med, kvällar är jobbiga tider på dygnet tycker jag verkligen..

De kan lätt bli sentimentala eller bara helt enkelt tråkiga..Thats me ..just me and my thoughts..

The second time around

Jag hittar just nu massa bra låtar med Gaga som jag faktiskt inte hört tidigare, detta är faktiskt mer olikt henne

The second time around


Aja vila nu, ses:)

who knew

Jag är faktiskt rätt trött och det har ju sina förklaringar, inte sovit tillräckligt på några dagar har tyvärr inte blivit så mkt sömn som jag hoppats på men däremot har veckan varit helt underbar..
För det första har jag hunnit träffa Linn och det är alltid lika trevligt, dock blev det ju en kort visit nu sen har jag hunnit vara på Pink som inte ens går att beskriva hur bra det var, helt galet så alla pengar som är satt på den konserten var VÄL värda..
Bästa låten var ju såklart Who knew men det är nog mycket också för att jag kan relatera till den, det är nog så med många låtar..låtar man kan relatera till blir mycket bättre..

Jag kan inte mer än att tycka att Lady gaga är sjukt bra, den här nya låten slår ju allt


Bad Romance


Idag kommer Emma till mig också, saknat henne as mycket så ska verkligen bli sjukt kul:) Behöver lite av Bergströms andan här hos mig just nu känner jag, få tillbaka lite energi i livet, men allt börjar kännas väldigt bra just nu, visst alla har svackor ibland mina kanske blir störra än andras när de väl kommer men jag behöver bara hitta tillbaka så ska allting bli bra:)

Hitta tillbaka till den där Emma som jag är:P Det löser jag ska ni se..

Haha glömt skriva det här, var det roligaste..Evermore (förbandet) hadeen logga med ett T på så sen nere på ståplatserna så går det en lång väg som de satt ett T på, säger Emelie såhär
Vad är det med alla dom här T:an
Så säger Emma Sidenmark vadå Emelie varför vill du ha TE?
Haha inte alls med i våran diskussion..

Det är lite internt det där men det var kul när hon sa det..

Nu ska jag vila en stund tills Emelie ringer och vi ska på mässan, vi ses:)

Dont believe you..

Sitter och lyssnar på massa pink nu, ska snart upp och äta frukost sen blir det duschen och inåt stan såklart..tänkte strosa runt där en stund och sen skulle nog Linn göra en Emma och pierca sig..nicenice

Ikväll blir det Pink, kommer bli hur GRYMT som helst..Här har ni två favoriter



och den här är absolut en av det bästa hon gjort




Sådär ja, haha jag har tydligen pratat i sömnen inatt också.. När linn klev upp så fråga jag "har jag pratat i sömnen inatt" kände på mig att jag hade gjort det så Rasmus bara "jaa om du har"

Haha har tydligen sagt typ "Göteborg tält tält tält tält tält tält" något i den stilen har inget minne av vad den drömmen handlade om iaf:P

Haha jag i ett nötskal om man säger så, funderar på en tatuering men vi får se vad jag kommer hem med den här gången, den här känslan av att bara vara så är himla härlig, what ever happens it will be some damn good stuff;)

Nu ska jag kila och käka är DÖhungrig..

Ska ha en helt FANTASTISK kväll ..hoppas ni också får det..

Pink and Linn

Blir pink imorgon med Emelie och hennes norrlandsvänner :) Trevligt ska det verkligen bli..Sitter på tåget nu och kommer göra det ända fram till 2 tiden det känns ju lite sisådär, får driva lite tid här nu en stund, sen sova för jag är verkligen dötrött konstigt med tanke på att jag kom i säng rätt tidigt igår ändå..

Haha roligaste kommentaren av Emelies syster

Hennes kusin erica frågar
- Kokar det
Emelies syster
- jag vet it, det bubblar lite

hahahahahahah, samma sak när Emelie berättade att hennes syster försökte koka ris utan vatten..
Det märks att de två är släkt, no offens till dig emelie;) haha

Ses:)

Sthlm

Idag tar jag tåget till sthlm, ska bara hoppa in i duschen och göra mig i ordning sen börja dra mig inåt centralen, tåget går 10:02 eller något sånt, har just packat färdigt och så ..Är verkligen dötrött kommer nog sova i princip hela resan, synd bara att det inte finns sängar på tåget det skulle inte sitta helt fel just nu känner jag ..

Vann igår också, gick bra fram tills jag gjorde illa tummen och nu har asont:S hoppas den iallafall är i rörelse snart, utan tumme blir saker och ting svårt..

Blir att bo hos Linn, ska bli kul att träffa henne igen:) inte så ofta man ses så det ser jag verkligen framemot, ser framemot dessa dagar verkligen kommer att vara fullt upp hela tiden, pink kommer nog vara grymt det med..

Jossan skulle också dit hörde jag, får se till att ses där.. kul:D

Nu ska jag packa ihop datorn också och så.. ni får ha en riktigt bra dag för det kommer jag att ha :)


Yes of course..

Wei, idag händer det mycket:) A lot to do, måste bara börja med att höra va mig till holmberg efter det vet man aldrig vad vi får för oss..

Bra kväll tror jag det blir, hur skulle den inte kunna bli bra?


Broken-Hearted girl

There's something that I feel I need to say 
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one



Nu ska jag börja åka till träningen, väskan packade, en skön dag har jag haft och hoppas den fortsätter på samma spår:) blir att kika lite match också, hoppas ni också haft en bra dag..vi ses och hörs

Nice day

Now im home again..
Har haft en väldigt skön dag och det måste noteras eftersom de flesta dagarna ser likadana ut..Har tagit det lugnt på morgonen, vaknade vid 11 och sov som en stock verkligen hur skönt som helst:) Sedan tog jag mig hemåt för att göra mig i ordning, fixat lite smått och gott..
Åkte sen in till stan för att möta upp Sofia, vi strosade omkring lite grann, köpte mig en ny sminkväska, behövdes med tanke på att allt mitt smink tydligen bara går sönder, så investerade i en riktigt bra :)

Sedan blev det att vi tog oss till Jensens och åt lite god mat, pratade massa och hade allmänt trevligt:) Sedan blev det en chai på det också..

Sen hemåtfärd, sitter här och bara tar det lugnt just nu.. får se vad resterande delen av kvällen har att erbjuda, hoppas ni också har haft en bra dag:) Nu ska jag kila..Ses..



Empty Frames

Pictures fade, all thats left, just empty frames



But not have you, is suffering
But then loving you is hard

Not wanting you is leveling
But not needing you is sad



its like a battlefield


I realized something today, Im about to leave...

When you take chances in life you might break down once or twice or even ten thousend times..

Nu blir jag riktigt irriterad, hade skrivit en långt inlägg och allt bara försvann jävla dator..

Innan jag markerade och radera det förra inlägget så funderade jag en eller två gånger över det, har haft så himla tråkiga inlägg på senaste och förstår om det inte varit särskilt kul att klicka sig in på den här sidan heller, har varit inlägg som enbart jag förstår mig på eftersom jag gått och grubblat och grubblat men nu tog jag mig i kragen. Får ta och fixa det här så ni som vill hålla lite koll på mig får lite mer intressanta inlägg att läsa för det har ju faktiskt trotsallt hänt väldigt mycket på väldigt kort tid..På både gott och ont..

Ska även hem snart, tänkte ta och tvätta lite grann och så packa väskan inför träningen också..Tänkte ta mig till gymmet tidigare idag, när jag väl är nere i gymmet så blir det oftast att jag blir där 1½ till 2 timmar för att hinna med allt jag vill göra och dessutom göra korrekta övningar. Måste ta tag i det här nu med tanke på att jag känner lite i knät i vissa övningar också och det är inte alls något positivt. Jag har ju faktiskt rätt mycket tid iallafall de dagar jag inte jobbar, så idag får det bli en gym dag för mig och det ska faktiskt bli riktigt skönt.

Fick även jobb tors, fre och det känns jätte positivt med tanke på att jag verkligen behöver pengarna och om jag bara skulle få jobba sisådär minst 3 dagar i veckan då skulle jag klara mig, kanske till och med kunna lägga undan lite pengar inför mina planer till sommaren.. Det känns väldigt positivt faktiskt

Finns mycket jag vill göra, plugga, resa, handbollen och massa annat där emellan men vad jag tar först det har jag inte bestämt mig för eller ja handbollen är ju ett ganska självlklart kort men om man bortser från den då

vilket långt inlägg det här blev nu, får ta och återkomma för tänkte faktiskt ta mig till bussen nu så jag någongång kommer hem:) Hoppas ni har en bra dag

Its like a Battlefield between me and myself..




Ont, ont..ONT

Jag har ONT överallt i princip och på allt detta så äter jag pencillin, weeei..tycka synd om sig själv kvällen
Jag har ont i vaderna, i knät, i ryggen, i armbågen, i bröstet och i huvudet kunde min kväll blivit bättre? Sen gör det inte saken bättre att jag är DÖTRÖTT..
Så vet ni vad jag hade faktiskt tänkt gå raka vägen till sängen efter det här inlägget orkar inte hålla uppe ögonen en minut till och jobb på detta imorgon då..

Jag BEHÖVER EN MASSAGE..

Vet ni vad, jag är faktiskt ingen sån här gnällig liten människa som jag är ikväll ,detta inlägget baseras ENBART på trötthet så ni vet..bra att upplysa om sådant..

Tomorrow..jobb, träning och sen ska jag pröva på att göra en ny rätt jag blev tipsad om idag, some Pasta Carbonara fast hemmagjord, mumma:)

Nu ska jag sova mina vänner, mer av mig får ni tyvärr inte ikväll .. too tired, Gonatt med er, sov gott dröm fina drömmar..prata inte i sömnen som jag gör;)

I can take it

Still harder, getting up, getting dressed..living with this regret

Idag är det min dag att få lite service, alltid annars jag som är super snäll:) Så idag tänkte jag att andra kunde vara super snäll mot mig, ovanligt nog är jag på riktigt bra humör och då menar jag riktigt bra faktiskt..Taggad som tusan och det känns super verkligen .. SuperB

Vad har jag gjort idag då ? Jag har varit hos läkaren och vet ni jag har fått urinvägsinfektion igen och det är inte bra för nu har jag ont igen och toaletten lockar inte det minsta, fått antibiotika också, stackars mig och ändå är jag på så bra humör ? Hur kommer detta sig?

Inte någon skulle kunna förstöra denna dag just nu, härligt va:) Har fått mig en massa skratt och massa saker och det är ju positivt :)

Nu ska jag kolla lite film, sen sova..

RSS 2.0