Hold on



Just hold on ..


Oooh happy day ..ooooh happy day..

Idag har jag haft en helt underbar dag..hur härlig som helst..

Den började med att jag vaknade vid 11, ringde Julia vi tog vårat pick och pack och tog oss ner till Saltholmen där vi låg och solade i kanske 1timme 1½ eller något, så kommer Sam och Patrik och hämtar upp oss med båten sen..Har cruisat runt lite i skärgården, solat och bara tagit det lugnt.. Käkat pizza och sen åkt hem, har bränt mig lite grann i ansiktet på köpet också men what the heck..Hoppas på lika fint väder imorgon..

Blir städning, tvättning och solning imorgon..låter hur bra som helst tkr jag ..

kommer bilder på emelie senare..Ciao

sunnyday..

har varit en solig dag om inte annat och vet ni vad jag gjort jag har stått och fixat massor inför Emelies bal, fixade hennes frisyr, naglar, smink osv..det blev faktiskt riktigt fint jag lägger in lite bilder imorgon, jag ska sova alldeles strax så orkar inte börja med kameran nu men imorgon har ni något kul att se framemot :)
Sen sminkade jag även hildeby och själv tyckte jag det blev bra..Hoppas hon också tyckte det..

Blev hemmasittande ikväll och jaa det var sjukt skönt, ska snart sova och det ser jag ännu mer framemot..

Så men hoppas ni har haft en bra lördag, vi ses imorgon ..Nattinatti

over..



Jag önskar någon var här nu, idag...imorgon..
Det är så mycket, mycket som jag inte vet vart jag ska placera, hur jag ska vara, hur jag ska behandla..



Lifelife..

Livet är verkligen för kort för att oroa sig för sådana här saker..

Jag ska gå och sova, klockan är snart 4 och jag ska hjälpa emelie och emelie med deras smink och heddan med hennes frisyr, men det ordnar nog sig.. nu ska jag sticka..vi ses..godnatt på er

Happyday..

Ja det är en riktigt bra dag idag, soligt, molnfritt och jag har solat i ca 3 timmar om inte mer..skönt att jag inte bränt mig för jag har verkligen stekts idag, har varit sjukt varmt idag ..och är fortfarande varmt men kände att lite måste jag faktiskt ta hand om min hud..

Sådär det är i princip 100% att jag drar till sthlm bara inte krånglar tills sig med beyes lägenhet..hoppas inte det iaf vettetusan hur jag gör annars..

Hur som helst så ska jag laga lite mat nu :) Vi ses..

Deep..

Jaa nu är jag i ordning gjord inför utbildningen med GodEl också, ska sitta där från 11:30 till ca 16:00 alltså en väldigt lång utbildning, får se vad den innehåller.. Men känner mig iaf rätt bra att jag redan klivit upp och allt..

Sen efter utbildningen blir det att åka hem hämta träningskläder för att sedan åka tillbaka till stan för att ta en pass Core/kondition på Sportrehab med min sjukgymnast..

Full dag blir det för mig rättare sagt, ska även kolla med Beye om sthlm.. jag hoppas,hoppas..Håller iaf tummarna..

Nu ska jag kila..vi ses:)

What the heck..

Ja vad har jag gjort idag? I princip ingenting, väntar som vanligt på träning..Kul liv va ? Kunde lika gärna tagit studenten nu i veckan, väntan är det värsta som finns men hur som helst så funkar det att slippa skolan iaf.. Ska plugga på lite på GodEls hemsida iaf, har utbildning där imorgon ..

Vad har ni för planer för dagen? Här är det iaf fint väder men det är nästan storm, blåser som vettetusan där ute.. Utomhus lockar mig inte med dessa vindar iaf..

Nu ska jag kila och fixa mig lite mat, får se vad jag har att bjuda mig själv på idag..

Revenge is sweeter

Detta var den med bäst kvalite som jag hitta..sorry men den är as bra iaf:)

The Veronicas - Revenge is sweeter




Sen tänkte jag faktiskt bjuda på

Sara Haze - My own hands to hold




Hillsong - Still



Nu ska jag sova, var bara tvungen att dela med mig av denna fantastiska låt :) Godnatt på er

Its all your fault..



Pink - Its all your fault

Denna låten påminner mig om så mycket, men väcker även mycket känslor jag har inom mig..Ni vet sådana känslor som man själv inte kan sätta ord på riktigt..



Träningen gick bra är trötter nu efter ett pass på morgonen och ett handboll och fyspass på kvällen..Behöver nog min lilla sömn skulle jag tro..Blir kanske ut att springa lite imorgon skulle jag tro sen blir det gym på kvällen och handboll igen, hoppas bara på skönt springväder imorgon och inte hetta som steker sönder en under passet..

Träffade även Julia och gav hennes födelsedagspresent 6 månader försent typ, men bättre sent än aldrig som man brukar säga..

Måste även hitta min studentklänning, hoppas på att Beye ska till Sthlm så jag också kan åka dit, skulle vara kul och sen dessutom skulle jag få mina studentklänning på köpet skulle ju inte vara fel ellerhur :P

Nu ska jag sova,hoppas ni har haft en bra kväll.. Ciao på er..


Follow my lead..



Esmee Denters feat Justin Timberlake - Follow my lead

Vad har ni gjort idag då ? Snart är det träning, min väntan är snart över.. Kul ska det bli, längtar hela tiden som en knäppgök till träningarna.. Får iaf springa 3-5 km nu och det känns superskönt :) Längtar tills mitt dödarprogram i sommar..Kommer bli perfekt tror jag och skönt som tusan att bara köra slut sig totalt..

Sen såklart massa jobb, mina planer är faktiskt att spendera min sommar en månad med jobb hemma i norr sedan blir det två månader med jobb här nere i Götet..

Jag återkommer senare ikväll efter träningen..

schalalalong

shalalalong..

Vad kul jag har, sitter och väntar på att träningen ute i Kungälv ska börja..ska börja med mat snart..
Vad har jag gjort idag? Jag gick upp vid halv 7 åkte in till stan tränade på Sportrehab från 8 till halv 10 sedan blev det att handla åka hem och sen sova 1½ timme till, vaknade av ett sjujädrans dunder då mina grannar bygger om i deras badrum.. Så nu sitter jag här har just gjort klart en sak så nu är det bara väntandes och hungrandes stund jag är i ..

Vi hörs senare ..Ciao

Many faces..

Get me out of here
Cause my eyes are burning from these silly tears
That you brought when you showed me you don't really care


Check out my pics today..




Degar dag..

Idag har det varit en riktig degar dag, tagit det lugnt.. vilat ut och bara slappat så imorgon kan jag köra hårt igen med träningen, blir morgon pass på kristinedal sedan blir det löpning och gym igen på kvällen med laget.. Jag längtar verkligen nu att komma igång fullt ut..så nu är det bara att fullfölja med rehab..

Vad har ni gjort i helgen då? Haft en bra helg eller så? Det har iallafall jag haft.. umgåtts med nicko i princip hela helgen, har varit lite galet kan man säga..

Nu ska jag fortsätta kolla click..Ciao :)

Klar,klar..

Nu är vi klara här :)




Jag bjuder på dessa ikväll

Shit..

Detta var nog det tuffaste passet jag gjort på väldigt länge sen jag opererade mig.. dessutom var det "gassande" sol och jag höll på att dö i värmen är inte van att springa såhär långt med ett sånt här tempo.. Men det är på tiden att jag kommer igång ordentligt så jag orkar med hela försäsongen för den kommer vara mer än tuff...

Så nu ska jag väl duscha, börja göra mig i ordning så jag slipper stressa.. måste bara varva ner lite :) Vi ses..

Outta Here



Esmee Denters - Outta here

Sådär nu ska jag ut och springa en liten vända, vi ses:) Bjuder på denna under tiden

Party until the sun is rising..

Så vad har ni för er en lördag dag då? Själv har jag nyligen käkat frukost, ska snart ut och springa lite..Måste komma igång ordentligt med min springning nu känner jag så att jag kan köra ordentligt i sommar=)

Blir nog Emelie ikväll, ska bara få tag på henne..

Jag får återkomma..ciao

Got it..

Har legat och tagit det lugnt hela dagen lång idag med Nicko.. Kollat tv, sovit och allt vad detta innebär..Gjorde även middag idag, blev ytterfile med klyftpotatis och lite örtsås, trevligt värre=)

Imorgon blir det till Emelie, får se vad som händer där..Blir nog trevligt iaf tror jag, hoppas jag på ..

Vad har ni gjort av eran fredag då ?

Sluta ifrågasätta mig, döma mig.. Jag behöver ingen som gör det åt mig ..

Nu ska jag kila, ses..

Love story..



Min tid, våran tid kommer alltid att fortsätta gå och gå och gå.. Jag är inte redo att släppa, jag vet heller inte när jag är där..Men en dag då är jag det, men tills dess får jag fortsätta att bara gå ..

En återvändsgränd..

Yesbox..

Ibland förstår jag mig inte på livet helt enkelt..

Jag och Nicko hittar fan alltid på hela sjuka grejjer, idag så missade vi iaf sista bussen, blev svart taxi i SPÖREGNET...Kul va? Med högklackat, leggings, t-shirt och en tunnjacka..Kuljul..

Detta är verkligen för svårt att förstår, för svårt att förklara..För hur jag än förklara så förstår du inte, ingen kommer att förstå..det kanske är bäst så.. vad vet jag?
Dum förklaring av mig..nu ska vi sova..Ciao..

Shopping..

Idag har jag varit på stan hela dagen för mig själv och det var faktiskt jätte skönt att bara promenera för sig själv, träffa även Emelie, Emelie och Julia .. Kollade hårnårlar med Emelie och lösögonfransar till hennes bal, ska ju fixa min lilla dam som tänkte bli väldigt fin =) Kommer bli kul..

Tänkte dela med mig av mina köp idag..Härligt..




Ikväll blir det Nicko;) Trevligt blir det iaf..

Milow..

Nu sitter jag på Tradera och försöka buda till mig en resa till Stockholm, får se om jag får något annars blir det att vara kvar i Götet eftersom jag inte har råd med något annat just nu ..
I värsta fall får jag åka till Linn någon annandag här mot studenten när pengarna har kommit :)

Tänkte iaf bjuda på Milow..

Milow - You dont know



Milow - The ride


Milow - One of it



Milow - Excuse to try


Nu ska jag göra mig i ordning :) Ses

ooh ooh aah aah..

Vilken fin rubrik, börjar bli brist nu på rubriker känner jag.. vad gör ni en onsdagskväll då?

Själv väntar jag på julia och emma, de är segast i världen känner jag..Har tränat för övrigt, trevligt va:) Det gick jätte bra idag, hur skönt som helst ju..

bjuder på some pictures under min långa väntan..


Dunderfrukost :)

Jag gjorde det lite extra lyxigt idag till min frukost, om man nu ska kalla pannkakor osv lyxigt, men kände iaf att jag ville göra något lite extra idag så jag började med att göra världens frukost.. sedan har jag städat hela lägenheten, gått ut med sopor osv och nu är det lite finare här:)

Kolla in min härliga frukost :)


Nu har jag inte så mycket planer faktiskt, ska åka tidigare in till kungälv för en springrunda och lite gym..blir skönt=) Sedan handboll det jag nu får vara med på ..

Så nu ska jag nog lägga mig och kolla lite tv, har inget bättre för mig ..

The hills..

The hills var bra idag, men nästa avsnitt ser jag mycket mera framemot, kommer bli sjukt bra tror jag ..Så nästa Tisdag, är du här snart?

Har hunnit med mycket idag faktiskt, lämnat tillbaka naturböcker till biblioteket, lämnat in vår årsredovisning till UF-kontoret, Lämnat in en film, handlat, framkallat massa bilder, tränat..
Hurtigt, så imorgon är planerna på att städa lägenheten, jag känner att jag har mycket energi nu och jag mår mycket bättre av att jag vet att jag gör lite nytta ..

Tänkte dela med mig av bilder från avslutningen med dam och herrlaget, har inte hunnit med det än men här kommer dom iaf :)






rumors..

Are they only rumors? Are they only lies?

Kom hem från träningen för ett tag sedan, blev gym imorse dubbla pass sen nu på kvällen blev det en 3 km.. Det är iaf en början..Så nu sitter jag här hemma väntar på Project runway ska börja, sen blir det att skriva analysen och sen sova:) Blir upp tidigt imorgon till Sportrehab, ska vara där 8 på morgonen som vanligt och köra skiten ur mig själv och mina kära ben, för imorgon mina vänner är den dagen då jag kör tyngst träning och jag ser faktiskt framemot det :)

Så vad har jag för planer imorgon? Träna, städa hemma, handla, lämna tillbaka lite naturböcker osv.. sen träning igen på kvällen.. nu längtar jag som en tok att få vara med på försäsongen:)

Nu kilar ja..ciao

Planer planer..

Ja nu håller jag på att smida ihop massa planer här:) Och jag hoppas på att det blir riktigt bra faktiskt..
Har träning snart, just käkat världens goaste sallad, jag börjar bli grym på det här med sallader faktiskt, går enkelt och snabbt ..Det passar mig utmärkt..

Så vad har ni för planer en måndag som denna? Jag är iaf helt klar med skolan nu och det känns helt fantastiskt..

Nu ska jag kila..ses

Härlig kväll

Jaa igår kväll var faktiskt en helt galen kväll men otroligt kul =)

Och idag hade jag emelie lite problem, missade 3 bussar, en för att vi satt på donken en för att vi inte hann till hållplatsen och en för att emelies busskort inte gällde..vi övervägde starkt att somna och åka ända till landvetter, det skulle varit en historia att berätta=)..

nu däremot ska jag och emelie lägga oss och sova för tro mig det behöver vi verkligen efter en sådan här natt.. sen blir det att åka över till henne på övernattning..vi ses:)

Kommer bilder lite senare från igår..

Mycket stolt..

Jag är faktiskt mycket stolt, jag har gjort en helt fantastisk frisyr på Emelie..Jag delar med mig som vanligt:) Check this out



Nu är vi klara..

Ja nu är jag och Emelie klara och vi är taggade till tusen, emelie ser ut som om hon ska på bal;)

såhär ser jag ut ikväll :)


You say you really know me..

Falling out of a perfect dream
Is it true? Is it over?
Did i throw it away?
Was it you?
did you tell me? you would never leave me this way..
Will i wake from this pain ?



Har ni någonsin saknat någon så mycket så att ni har vaknat upp mitt i natten med en klump i halsen som bara finns där, som har funnits där ett tag men man har egentligen bara förnekat det, inte orkat ta tag i det, bara låtit det vara för att man är rädd för att släppa taget och gå vidare..
Vad händer när man inte vill gå vidare i livet, när man vill stå där man är för enstund medan världen bara rullar på, din värld står still medan alla andras fortsätter ?



Det är svårt att sätta ord på det, för alla säger precis samma sak utan att ens försöka förstå hur jag känner, vad jag går och bär på varje dag, det är inte så lätt som era ord får det att låta ..

Life is not fair..

Hoppas iaf på en trevlig avslutning med laget, får se hur länge jag och Emelie kan vara där..
Vi ses säkert senare.. Ciao

Det blir en lugn kväll

Ja ikväll blir en lugn kväll eftersom vi har lagfest imorgon, vi får väl se hur det kommer att gå =)
Samtidigt är det eurovision final och den vill man ju också se, får se hur det går att matcha..

Ikväll ska jag iaf till Emma, ska bara laga min mat sen beger jag mig till henne..får se vad vi hittar på hade egentligen planer för massa annat ikväll med henne, först trädgården osv men nu visade det sig att hon blivit sjukt och jag inte har några pengar..Tji fick man..

Så vad har ni för roliga planer en fredags kväll då?

My favourites..

Ja jag tänkte faktiskt dela med mig en kväll som denna med mina eurovision favoriter..
Ni som missat båda semifinalerna, lyssna på dessa sköna..Hur bra som helst =)

Tyskland - Miss kiss kiss bang


Yohanna - Is it true



Niels Brinck - Believe again



Sinead Mulvey & Black Daisy - Et Cetera



Det är mina topp favoriter, gillar såklart lite fler men dessa är vad jag bjuder på ikväll.. lyssna och njut vettja..

Bortsett från detta har jag hunnit vara på skolan och gjort klart i princip allt nu inför studenten, hur skönt som helst.. Sen har jag hunnit med ett Core/konditions pass på Sportrehab, blev faktiskt riktigt trött, helst i min bål ..
Nu sitter jag här, har alldeles just kollat eurovision, ska lägga mig nu och läsa min bok sen sova så jag orkar upp till gymmet imorgon..Blir nog tungt med tanke på att jag har SJUK träningsvärk sen jag gjorde excentrisk träning igår på Sportrehab..Önska mig lycka till =)

Godnatt mina vänner

Massormassor..

Har just skrivit klart vår årsredovisning, så nu har jag ett möte kvar och en liten analys om min skada sen är min skoltid över..Skönt men tråkigt..
Lite ångest över det hela har jag faktiskt..men jag tänkte iaf glada upp er nyfikna och dela med mig av lite bilder som tagits av CG får "vaktmästare" under årets gång..



'




Nu ska jag till bamba och käka lite:) sen kolla hur det gick på matten..Ciao

Träningsdags..

Ja nu sitter jag och äter min middag, makaroner och tonfisk :) Hade glömt att ta upp mat imorse så jag fick köra på en nödlösning..

Snart träning, jag längtar som en tok..ni som inte vet så har jag ju fått pencillin så jag har inte kunnat träna nu på ungefär en vecka, jag har sådan otur kan jag nog bara meddela ..Men nu bara springer det i benen på mig, jag borde egentligen inte träna än ändå men jag överlever nog, kan inte hålla mig :)

Vad har ni gjort en dag som denna då?

löfte är ett löfte

Ja jag sa ju faktiskt igår att ni skulle ha något att förvänta er idag :) Bilder från balen såklart, så jag tänkte att jag lägger in lite mysgos bilder här åt er så kan ni njuta lite grann och för er som är lite extra nyfikna på Asperos bal ja då får ni söka er till Facebook för där har jag lagt upp närmare 90 bilder..Fantastiskt va?








Jag hade nog den bästa balen ever..Sjukt kul :D
Och ett pluspoäng är att Anders stannade kvar och skakade loss med oss alla iallafall framemot två tiden:)

Jag tänkte faktiskt..

Bjuda er lite på min balfrisyr och sminkning, så har ni något att vänta er imorgon med alla goa kort jag kommer att knäppa under kvällen =) Jag längtar som en dåre nu att bara få njuta av hela dagen, kommer bli helt fantastiskt :)

I väntan på baluppsättning :) Inne på Urban by Björn Axen..Andrea är helt otrolig...


Nu kommer min balis :)




En drös av ego pics, men allt för eran skull mina vänner:)

Nu ska jag börja fixa här hemma med fördrinkar osv:) Ciao på er, ha en bra måndag för övrigt..

nervous

jag börjar faktiskt bli lite nervös nu, några timmar till bal..håller på att göra lägenheten i ordning just nu..emma diskar och håller på att göra scones =) gootiii..

hur förbereder ni er inför er bal ?

Ska bli så himla kul, längtar tills att bli ompysslad, har just fixat mina naglar nu också..Mitt lack är från make up store och heter Elin.. testa det, sjukt snygg färg..

Nu ska jag käka, vi hörs :D

Some pics from yesterday






Nu ska jag kila och hjälpa emelie med matten :)

My time..

Its my time right now..

Igårkväll var trevligt men verkligen ett slöseri med mina kära pengar som jag måste spara tills sthlm..måste kolla hur mycket jag har kvar så det fortfarande finns kvar till min lilla tripp jag pratat om med Linn..

Bal imorgon, kommer nog bli kul och jag äter ju som sagt pencillin så som sagt blir det nog att ta det lugnt med alkoholen är ju inte särskilt bra att dricka när man äter sådant har hört så det är bara att chilla påt.. Men det blir nog kul ändå tror jag :) Allt är verkligen klart nu, känns perfekt =)

Så idag, vad händer idag´? Kan man ju fråga sig..vänta på morgondagen eller nåt tror jag ..

Nu ska jag äta frulle här hemma hos emelie..ses

Want to let go..

Ja nu är jag hemma igen, är rätt sugen på blvd ikväll vet inte vad som händer där men tydligen någon dude som skicka sms om det till mig tidigare .. Men ingen vill med mig och kolla in stället så nu blir softar kväll istället..

Har varit på backa läkarhus, fick sitta där i 5 timmar, seriöst det är fan skandal gå aldrig dit.. tänker inte jag göra något mer.. fick iaf meds till min hals och min mage.. pencillin och någon andra tabletter till min kära mage..Blir nog bra tror jag, knapra lite piller är nog inte helt fel, blir ju iaf frisk ;)

Vad har ni planerat för fredag då ?

Pics again

Yes, jag bjuder på bilder från min dag :)


Min middag för dagen



There you got :) Nu ska jag sova..natti på er allesammans..

You better..

Ikväll har jag varit världens slöaste, fast inte så konstigt jag har varit i fullgång hela dagen idag..Gick till skolan imorgon var där vid kvart i 9 kanske och sen efter det så har jag suttit och pluggat ända fram till 2 halv 3:) Duktigt av mig så nu är det bara UF att fokusera på och se till att få det gjort också..Har även sprungit på stan idag, helt ensam tro det eller ej..Ingen ville va med mig:P haha nej men alla pluggar och är ute i sista minuten med natur uppgiften och jag som är så duktig blev klar med den igår :) Wiihoo
Dock är det trist att ingen har tid, men imorgon vet jag många som har tid för mig ..

Har iallafall inhandlat ett gott vitt te som jag druckit nu ikväll, det kommer från NK.. Sen har jag hunnit vara och prova foundations är alltid bra med lite nytt så i helgen ska jag testa något nytt märke som visst använda ofta på skådespelare osv, folk som syns i media så hoppas nu på att produkten passar även för mig..

Inhandlade min balväska idag, blev ingen rosa..Orkade inte kasta ut 500 kr för en liten rosa väska så jag hittade en helt underbar clutch på NK uppe på Coast..I love it..Har även förnyat min mascara det behövdes, använder ju Dior och den är verkligen att rekommendera har använta black out innan men nu valde jag inte den som är extra svart utan den som ger mer fylliga fransar och förhoppningsvis blir jag väl lika nöjd med den med: )

Planerar även min resa till sthlm..ska bara bestämma datum..

Nu ska jag gå och sova är supertrött:) Vilken händelserik dag jag haft, har ni?

Ring my bells..



Enrique Iglesias - RIng my bells

Denna låt är en av det bästa jag hört på länge faktiskt, verkligen originell och sjukt bra..




She felt so lonely, so hopeless, so left alone..With the whole world wrapped around her.
She cant forget, she cant move on, all alone.. If only someone could listen
Imagine there´s a whole world out there waiting for you
Imagine you have a loving family, loving friends...but still, you feel all alone

There´s someone inside of you, who wont come out
What is it that you are so afraid of?
Afraid of not being the one that they thought you would be?
Who is "they"? Just living creatures in your mind?

She´s just growing..Growing out of reach
Im waiting, waitint for my time
My time to be me..

Is it someone else maybe?

Nu sitter jag här hemma och sjukar för mig själv, jag är nämligen sjuk idag..=/ segt om inte annat, jag är helt trött i kroppen känner jag så nu är det bara att vila idag för att kunna köra ett pass imorgon med Annika.. Något core pass skulle det vara, bra med lite bålstabilitet..

Detta känns riktigt bra nu, bara att köra på..Handbollen, snart tillbaka..och gissa om jag längtar som en liten tok här hemma..

Nu ska jag göra lite te och  bara vila ut mig, ska senare skriva klart naturen och skicka in den..Ses:)

Save it for yourself..

Nu just, Idag, Imorgon och tills jag vet när jag är redo igen så håller jag mig undan från allt om har med det att göra..Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte om jag vill träffa någon ny, jag håller på att lägga bakom mig ett gammalt förhållande som jag varit väldigt lycklig i..Det är jobbigt, ledsamt och men framför allt med ett krossat hjärta så tar det tid..Jag går vidare med mig själv, "ett nytt liv", ett helt nytt kapitel, jag vet inte om jag är redo att börja om än, jag försöker leva i nuet..Men det är svårt när man saknar ett förlutet..

Men jag är lycklig, lycklig för att fått ha denna erfarenhet med en människa som han..Att det slutade som det gjorde var väl som det var men jag är iallafall glad att fått dela mitt liv med någon som han.. Du kommer ju alltid att finnas med mig på ett eller annat sätt eftersom du satt spår.. Men det är väl dags för oss alla att gå vidare någongång..
I och med att jag skriver detta idag så betyder det att jag är ett steg närmare på vägen ..

Man önskar väl ibland att man inte behövde göra detta helt ensam, men det är min del i livet..Växa som person och det har jag verkligen gjort känner ja.. men jag har nog rätt lång väg kvar också ..



Bortsett från detta är jag i princip klar med naturen, ska bara skriva om betygskriterier osv så jag är DONE..så himla skönt, har suttit idag i lite mer än två timmar och skrivit de tre sista frågorna.. jag är verkligen supernöjd..Nu är det bara kvar att lämna in esteten och sen årsredovisningen ..Sen har jag min studenthatt i handen och ett lättnad över mig :) Nej nu glömde jag, jag ska faktiskt försöka ta mig till ett VG på matte C, önska mig lycka till :)

Ciao


If not..

Jaa nu sitter jag här igen, är verkligen dö trött.. Men var tvungen att kolla senaste avsnittet av The Hills.. Jag har blivit lite smått beroende tror jag, men det är verkligen sjukt bra och detta avsnittet var hur bra som helst.. i det avsnittet kan man snacka äkta vänskap om Lauren..

Hur som helst har jag varit och kollat Gymnasie-Sm och jag är inte med:( buuuuhhuu.. blir sjukt sugen, men jag for senare till träningen med laget och körde lite där istället..sköt lite osv, var kul att få göra lite grann iaf..

Får se hur jag gör imorgon..jag är inte så kry just nu, men tänker iaf sätta mig ner och plugga HELA långa dagen..tänker nämligen göra klart mitt naturarbete så jag har det ur luften..

Ses mina kära vänner :) Godnatt

Erik hassle..

Nu kommer bilder därifrån .. Emelie har äntligen lagt upp dom:)





Nu ska jag fixa lite mat innan träningen, vi ses:)

nobody..

yesyesyes, jag har bara tre hyfsat lätta frågor att besvara på naturen nu, har gjort bort ungefär tre och det känns jätte lättande, nu väntar jag bara på att första försäsongsträningen ska börja sen ikväll blir det att skriva klart min motivation och då är jag äntligen klart med esteten och det kommer vara sjukt skönt :)
Vad har jag kvar då? Låt se, på torsdag är sista uppgiften i naturen inlämnad ja då har vi bara avskrivning av vårat UF-företag kvar då, kommer bli så SJUKT skönt, måste se till att få våran årsredovisning klar denna veckan annars kommer vi få jätte stressigt eftersom allt ska vara inne nästa vecka senast så vi ska hinna med nåt jäkla möte osv.. Usch när jag tänker på det är det väldigt stressigt men snart, snart så är jag klar :D

Vad ska ni hitta på i detta fina väder?

Look around..

Nu sitter jag hemma, blev ingen träning imorse.. Hela min hals var svullen men nu tror jag det är min pollen som spökar så jag tänkte att jag tar mitt knäpass ute i Kungälv istället ikväll och ser hur det känns i kroppen..

Ska iaf börja på mitt äckliga naturarbete eller inte börja på det utan fortsätta med det rättare sagt .. Har massor att besvara och jag känner verkligen ingen ork till det.. hur lat är inte jag? Eller så är jag bara skoltrött just nu..

Ska sen ut i solen och försöka få mig lite färg åtminstone eftersom balen är precis om en vecka..Spännande ellerhur? ;)

Nu ska jag kila.. vi ses..

Härligt..

Erik Hassle var SJUKT grym, dock lite få låtar men går hellre tusen gånger om och hör på honom än David Guetta.. David är nog bra men Hassle, det är nog svårt att hitta någon som är så bra live.. Man hör ingen skillnad på Live som på youtube när man lyssnar..

Sen gick vi till Vasastan och satte oss och chillade kom hem vid 02:00 och nu ska jag och emelie sova..Godnatt med er, återkommer med bilder och så imorgon..

Im not missing you..



Denna låt är verkligen sjukt bra.. den går på repeat här hemma just nu ..
Blir nog Erik Hassle ikväll på Parken, skiter i David Guetta kommer vara omöjligt att få biljett så jag kör nog på det säkra kortet och tar en skön kväll men skön musik =)



Mina vänner betyder verkligen mycket för mig så jag tycker att du ska ta och hålla igen din trut för du kommer inte med någonting vettigt..

Nu ska jag ut och sola med emelie..

än engång..

Gud vad detta börjar bli tröttsamt, vet att det inte är några roliga inlägg men nu behöver jag skriva av mig igen..
Hur fan kan man stå där och prata så om andra människor man inte känner och ändå ha ett gott samvete efteråt?
Jag förstår inte och jag vet då helt klart att jag inte vill vara i närheten eller ha något att göra med sådana människor..

Bortsett från det har jag och Nicole hunnit vara förbi Emelie och spela lite spel med henne och några till trevliga människor, ångrar att vi inte stannade längre jag och nicole råkade dra oss till några nötter istället som helt enkelt gjorde kvällen sur för oss ..

Men imorgon blir det bättre ..I promise..
Nu ska jag sova, behöver sova ut lite känner jag så jag orkar plugga imorgon ..kul va?
Godnatt

hmmm.

Jaa det var ett bra hummande, jag funderar på att göra min middag snart, duscha sen och sätta mig och bara ta det lugnt framför tvn, har ingen lust att göra någonting just nu faktiskt..
Jag är så less på allting just nu bara .. och jag har nog aldrig känt mig så sviken, så trött och ja det finns inte ord att sätta på det, jag har faktiskt ingenting att säga, jag är bara tom.. Helt tom ..
Samtidigt blir jag så SJUKT arg..


Du är fan inte sann.. helt ärlig..Vad är du egentligen för person?



Jag jobbar på detta ..

Ja jag jobbar verkligen på min bränna känner jag :P men det är ju snart bara en vecka till balen så det börjar kännas lite bråttom tycker jag om man vill hinna få en jämn fin färg så man inte ser så blek ut på balen..Sen får man ju ta vara på den solen som vill titta fram helt enkelt .. Idag har jag definitivt fått färg, till och med ränder av bikinin, helt fantastiskt.. inte ränderna då men att jag fått färg..

Min syster kommer idag, får se vad som händer och hur hon har planerat dagen.. Men det blir säkert trevligt vad som än händer..

Ska snart ut och springa min runda, sen blir det att fixa sig.. käka lite möta syster i stan så det börjar bli lite brådis nu känner jag.. Ha det gott tills vidare..


Samantha Jade - Turn around


Pics

Nu kommer lite pics från igår och lite blandat från min födelsedag :) Sen finns resterande bilder på Facebook för er som är nyfikna ;)






Och såklart min frukost imorse :)


Nu ska jag ut i solen igen..


Valborg och massor av annat..

Igår kväll blev som den blev, både dålig och bra..Det finns båda dera..Hur som helst gick vi till det nya stället Parken, var ett helt okej ställe när det väl kom folk dit ..Och vet ni Erik Hassle är där på lördag, man kanske bara måste gå för att få lyssna på honom? Jag hade då väldigt gärna velat det.. han är så sjukt bra :)

Vad gjorde ni på Valborg då? Hemma kväll? Party eller vad hände ?

Så vad har ni för planer för 1 maj då? Jag hade iaf tänkt lägga mig ute snart och sola, få ytterligare lite färg :) Jag är verkligen överlycklig över detta underbara väder.. Sen kommer syster hit ner också så det blir trevligt ..jag som hade tänkt dra mig till Linköping till erik och de men det får bli en annan gång :)

Hoppas ni har en bra dag iaf..

RSS 2.0